PDA

View Full Version : ايجاد فايل هاي اجرايي بدون اجازده در مموري!!!



titan_550
31 March 2006, 03:10 PM
هر گاه مموري رو تو رم ريدر ميزارم يك سري فايل به شكل فولدر در مموري ظاهر ميشه آيا يك ويروس كامپيوتر اين كار را ميكند؟

جالب اينجاست كه در اول كه مموري رو باز ميكنم يك فايل با نام titan data.exe رو ايجاد ميكنه
titan نام كاربري من در كامپيوترم است
بعد در هر فولدر فايلي اجرايي با نام خود فولدر ايجاد ميكند
با مكافي چك كردم ويروسي در كار نبود
اين مموري رو از همون روز اول كه خريدم همين طوري بود

fery
31 March 2006, 06:07 PM
ویروسی هست که هم پسوند فایلها رو مخفی می کنه و هم Folder Option رو از منوی Tools حذف می کنه و از طریق مموری هم انتشار پیدا می کند .

farzad_sx1
31 March 2006, 07:13 PM
دوست عزیز MACaffe و KasperSky در مورد ویروسهای موبایل زیاد قوی عمل نمی کنن ... من این رو چند بار امتحان کردم..شما با Norton امتحان کن ...ببین چیزی تشخیص میده یا نه!!!! البته به احتمال زیاد Defination آنتی ویروس شما هم قدیمی باشه... چون MacAfee هستش میگم...

fery
31 March 2006, 10:01 PM
هیچ یک از آنتی ویروسها متاسفانه اینو نمی تونن شناسایی کنن فقط خودتون باید دقت کنید .

farzad_sx1
31 March 2006, 11:02 PM
دوست عزیز شما باید ببینی که کامپیوترت ویروس داره یا مموریت....

titan_550
3 April 2006, 03:32 PM
كامپيوتر هم گرفته اين رو مي دونم از اين كامپيوتر مغازه داره رو كامپيوترم اومده
حالا عصري برم آنتي ويروس بگيرم
به نظر شما چي بگيرم؟
راستي موبايل هم اين ويروسو رو گرفته
فقط مال كامپيوتره
ربطي به موبايل نداره؟

حامد ق
3 April 2006, 08:27 PM
كامپيوتر هم گرفته اين رو مي دونم از اين كامپيوتر مغازه داره رو كامپيوترم اومده
حالا عصري برم آنتي ويروس بگيرم
به نظر شما چي بگيرم؟
راستي موبايل هم اين ويروسو رو گرفته
فقط مال كامپيوتره
ربطي به موبايل نداره؟

گوشیت چیه ؟ سیمبیان دیگه؟ اگر جاواست ویروس نداره . مشکل از کامپیوتره

farzad_sx1
4 April 2006, 12:46 PM
به نظر من یکی از آنتی ویروسهای زیر رو بگیر ...
1- Norton Antinirus 2005
2- KasperSky
3- NOD32

Nima Golshahi
21 May 2006, 02:39 PM
ببينيد دوستان هيچيك از آنتي ويروس ها توانايي از بين بردن اين ويروس را ندارند ! نورتن 2006 رو هم فراموش كنيد.

تنها آنتي ويروسي كه ميتواند اين ويروس را از بين ببرد Dr Web ميباشد .ابتدا ويندوز را عوض كنيد سپس آنرا نصب كنيد آنگاه اسكن نماييد .