PDA

View Full Version : مشكل با Smart Answer یا همان sAnswer 2.04

Webgardi
31 March 2006, 01:01 PM
نمی‌دونم این مشکل رو متوجه شدین یا نه ... وقتی که می‌ذاریم روی پیغام‌گیر و یکی زنگ می‌زنه و پیغام شنیده می‌شه و اینها در این حالات ( حالا یکمی بعدش یا قبلش ) صدای محیط اطراف برای کسی که زنگ زده برای یکی دو ثانیه پخش می‌شه. درسته؟
این مورد توی این ورژن 2.04 حل شده؟ کسی اصلا با این مورد برخورد کرده؟ توی ورژن‌های قبلی همچین موردی بوده!؟

dani77733
4 April 2006, 12:44 AM
پس صبر کن تا یکی جوابتو بده من که نفهمیدم:icon_twis

Webgardi
4 April 2006, 05:43 PM
پس صبر کن تا یکی جوابتو بده من که نفهمیدم:icon_twis
اوكي يك بار ديگه هم مي‌گم. در اين نسخه‌اي كه من دارم وقتي زنگ مي‌خوره و تا زماني كه مي‌ياد پيغام شروع بشه صداي محيطي كه موبايل در اون قرار داره براي تماس گيرنده پخش مي‌شه بعدش صداي پيغام. اين مورد هم براي يكي دو ثانيه پخش مي‌شه. واضيح بود؟

dani77733
4 April 2006, 10:25 PM
حالا متوجه شدم.
شما قبلا هم همین برنامه رو نصب کرده بودی؟
همین برنامه رو 6600 نصب کن ببین چطوری میشه.اگه باز هم همینطور بود مشکل از برنامه هستش.درسته که ورژن ها متفاوت هستن اما چون این برنامه کرک شده هستش ممکنه که در نوع کرکش مشکل وجود داشته باشه.

Webgardi
4 April 2006, 11:09 PM
ممنون. من اين برنامه رو قبلا روي SX1 هم نصب كرده بودم و همين مشكل رو داشتم. قبلنا توي يه فوروم ديگه بحث شده بود و همه اين مشكل رو ديده بودن. مي خواستم ببينم نسخه اصلاح شده‌ي اين برنامه نيست!؟

EbliiS
5 April 2006, 02:25 AM
نه،نسخه اصلاح شده اي از اين نرم افزار هنوز نيومده...:icon_cool

Webgardi
5 April 2006, 06:57 AM
نه،نسخه اصلاح شده اي از اين نرم افزار هنوز نيومده...:icon_cool
آهان. هيچ نرم‌افزار Answering ديگري نيست كه همچين مشكلي نداشته باشه و حتي‌الامكان روي 6630 بالا بياد!؟

dani77733
5 April 2006, 12:33 PM
من نمونشو دارم و هيچ مشكلي روي 6600 نداره به خاطر همين گفتم كه روي 6600 تست كن عزيز من.

Asaderfani
10 April 2006, 05:58 PM
اين مشكل مربوط به نرم افزار است و در ورژن‌هاي فعلي هنوز رفع نشده است

fanatic boy 61
10 April 2006, 07:53 PM
منم يك مشكلي دارم!!! هر كاري ميكنم ديگه رو منشي نميره!!! گوشيم 6630 هستش قبلا خوب كار ميكرد ولي يك بار كه مموري رو فرمت كردم دوباره نصب كردم ديگه نميشه مستر ريست هم كردم نشد.ورژنهاي مختلفي رو هم امتحن كردم ولي نشد مشكل از كجا ميتونه باشه؟؟؟برنامه كامل نصب ميشه تنظيماتشم درسته ولي هر كي زنگ بزنه نميره رو منشي:icon_cry:

Webgardi
11 April 2006, 08:51 AM
منم يك مشكلي دارم!!! هر كاري ميكنم ديگه رو منشي نميره!!! گوشيم 6630 هستش قبلا خوب كار ميكرد ولي يك بار كه مموري رو فرمت كردم دوباره نصب كردم ديگه نميشه مستر ريست هم كردم نشد.ورژنهاي مختلفي رو هم امتحن كردم ولي نشد مشكل از كجا ميتونه باشه؟؟؟برنامه كامل نصب ميشه تنظيماتشم درسته ولي هر كي زنگ بزنه نميره رو منشي:icon_cry:
يك نسخه‌ي ديگه از برنامه رو نصب كن. (يا شايد بهتر باشه بگم يك نسخه كرك شده‌ي ديگه از همون جديدترين ورژن رو) من هم يك بار خمچين مشكلي داشتم، همين كار رو كردم. حل شد.