PDA

View Full Version : سوال در مورد تصادف

ende405
30 March 2006, 12:50 AM
سلام به دوستان ما دیشب یه پراید با سپرای مزخرفش از طرف ستونش محکم زد به پشت ماشینه ما (405) تا زاپاس جمع شد ولی زاپاس نپوکید ولی تحت فشاره یه در عقبم به طور نیمه بسته بسته میشه آیا ممکنه به شاسیش یا ستوناش آسیب رسیده باشه به نظر شما؟ در ضمن سپر پراید نمیدونستم انقدر محکمه ما از ناراحتی خوابمون نبرد در ضمن میخواهیم کامل از پشت در عقبو یه تکه عوض کنیم آیا این ماشین همون ماشین قبل میشه و آیا کسی می دونه افت قیمتش چهقدره اگه درست بشه در ضمن ماشین نو بود همش 7000 تا کار کرده بود ممنون لطفا اگر کسی می دونه جواب بده که مردیم از ناراحتی:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

jacobnazarade
30 March 2006, 02:06 AM
با سلام دوست من من گیج بودم نفهمیدم پراید از عقب کوبیده به شما دیگه درسته رنگ ماشین ریخته
در ضمن شاید یکم سر شاسی ها جا خورده باشن با کشیدن حل می شه اگر وارد باشن شملکی نداره و همون اولی می شه قسمت اخر رو هم نفهمیدم یتکه از در عقب می خواهی اتاق رو عوض کنی ؟؟؟؟؟؟ اون طوری که فاتحه ماشین خونده می شه باید ندازی دور دیگه ماشینی که اتاقش تیکه بشه .و جوشی بدرد نیم خوره دوست من زیاد سخت نگیر ت وی این ملکت با این رانندگی و این فرهنگ همینه هرچی حرص بخوری به ضرر خودت فدای سرت جانی نباشه مالی رو غصه اش رو نخور دوست من یه صافکار تر و تمیز گیر بیار برات بدون رنگ اگه رنگت نریخته باشه مثل رو اول می کنه تازه ماشین رو عوض کن یه دونه دیگه بگیر اگه خدایی نکرده باز هم همین اتفاق بیفته چی زیاد سخت نگیر

Srfazel
30 March 2006, 04:06 PM
عزیزم میگه تا زاپاسش جمع شده اونوقت شما می گی اگه رنگش نریخته بده بی رنگ در بیارن:icon_twis

z_qz54
30 March 2006, 11:45 PM
405 که شاسی دو تیکه نداره:icon_sad: ، اتاق داره.

jacobnazarade
31 March 2006, 12:25 AM
با سلام خدمت دوست عزیز به خدا من بی تقصیر بودم چرا من را می زنی
اخه برای خودم من هم همین مشکل پیش امد اگر کمر بند نبسته بودم مغزم روی شیشه نیمرو بودو در خدمت شما نبود با پیکان صفر ساعت دو ظهر یکی از روز ها مرداد 80 پشت چراغ قرمز بودم که یه بنده خدایی .... نمی دونم با چند تا کوبید به ماشین که ماشنی که پام رو ترمز بود سه چهار متر پرتاب شد جلو چون کمر بند بسته بودم ضرب رو گرفت محکم برگشتم به پشتی صندکی و صندلی راننده شکت و ولو شده از روی صندلی عقب جمع ام کرد ه اند نیم دونم فقط دوتا شانس داشتم اول از اون طرف چها راه ماشن نیومد که از روم رد بشه دوم کمر بند بسته بودم با این اوصاف پیکانه شده بود هاچ بک ولی نمی دونم صاف کار برام بدون رنگ فقط چند جا که نوک تیز جمع شده بود و ریخته بود رو با قلم گرفت ولی داخل صندق و قیر ها کامل رنگ شده دوتا شاسی گاردن و حتی باک جمع شده بود ولی در اورد هر کی هم نگاه می کرد فکر می کرد یه تصادف جزئی در گلگیر شاگرد داشته برای همین بهت گفته بودم دوست عزیز

z_qz54
31 March 2006, 04:50 PM
jacobnazarade جان من اصلا قصد جسارت نداشتم.:icon_wink

جك
31 March 2006, 07:07 PM
با این اوصاف صد در صد سر شاستی جا خورده.