View Full Version : نبودن پوشه در sx1
rasoulrasoul2
29 March 2006, 04:53 PM
سلام.
من وقتی برنامه ی موبایلم رو نصب میکنم و میخوام فایلی رو با USB از کامپیوتر به موبایل یا بالعکس انتقال دهم اون فولدر های که موقع باز کردن برنامه ی موبایل بود دیگه وجود نداره.نه فولدرهای مموری کارت نه فولدرهای سیستمی دوستان اگه میتونن کمکی بکنن.
http://i1.tinypic.com/sgtsgx.jpg
moeinifar
29 March 2006, 05:57 PM
منم این مشکل رو دارم رو لپ تاپ اینجوری شده البته قبلا نبود ولی رو دسک تاپ مشکلی ندارم
rasoulrasoul2
30 March 2006, 01:42 PM
ایها الناس یکی نیست کمک کنه :(
farzad_sx1
30 March 2006, 03:47 PM
رسول جان من دقیقا نفهمیدم منظورت چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدی....
rasoulrasoul2
31 March 2006, 12:40 AM
من کامل برنامه رو نصب میکنم و وقتی میخوام برم توش هیچی نمیاد دقیقا مثل همون عکسی که بالا هست.
یعنی فولدرهای سیستمی و فولدر مموری کارت که عکس یا اهنگ توش میریختم یا برمیداشتم دیگه نیست.
اینم بگم که از اتصال USB مطمئنم.
:icon_eek:
farzad_sx1
31 March 2006, 01:50 PM
منظورت از برنامه چیه؟؟برنامه خود موبایل هستش که تویه CD هست یا نه برنامه مثلا blacklist و این حرفا..
مهدي پاشايي
31 March 2006, 04:32 PM
آقا ويندوز عوض كن شايد درست شد
farzad_sx1
31 March 2006, 08:21 PM
آقا ويندوز عوض كن شايد درست شد
دوست عزیز شما اگه منظور ایشون رو فهمیدین میشه توضیح بدین من هم بدونم....
rasoulrasoul2
31 March 2006, 09:08 PM
سلام.
مگه من کجایی صحبت کردم.
میگم وقتی برنامه ی Siemens Data Suite SX1 رو نصب میکنم و وقتی وارد همون درایوی که تو my computer هست میرم قاعدتا باید فولدر ممو.ری کارت و بقیه ی فولدرها رو نشون بده که من بتونم مثلا عکسی که با موبایل گرفتم رو به کامپیوتر منتقل کنم ولی طبق عکس پست اول هیچ چیزی وجود نداره.
EbliiS
1 April 2006, 12:02 AM
من تا حالا همچين چيزيو نديدم شما در فروم زيمنس-موبايل (http://www.siemens-mobiles.org) پست بده اونا شايد بتونن جوابتو بدن...در آخر منم فكر ميكنم ويندوزتو عوض كني مشكل حل بشه..چون مشكل با درايو كجازي هست كه تو ويندوز درست شده...
farzad_sx1
1 April 2006, 12:26 AM
آهان تازه فهمیدم منظورت چیه... شرمنده .... آخه من یکم سوادم کمه ..ببخشید :icon_neut
شما یکبار این روشی که میگم امتحان بکن ببین شاید جواب گرفتی....
شما ابتدا برنامه Siemens Data Suit رو Uninstall بکن .... بعد محل وصل کردن USB رو به کامپیوتر عوض کن... و بعد دوباره برنامه و گوشیتو کاملا نصب کن...درایور هم یادت نره.... شاید اینجوری مشکلت حل بشه....
rasoulrasoul2
1 April 2006, 03:42 PM
کردم دوست عزیز نشد که نشد:icon_eek:
farzad_sx1
2 April 2006, 02:32 PM
پس همون تعویض ویندوز آخرین راه حل برای این مشکل فکر کنم باشه...من دیگه چیز بیشتری در این مورد بلد نیستم.....شرمنده :icon_neut
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.