PDA

View Full Version : اشکال در فلش کردن 6600

marlin
29 March 2006, 02:31 PM
با سلام خدمت دوستان و صاحب نظران
بنده یک باکس UFS + HWK دارم و تازه کار هستم :icon_razz بنده دیروز برای اولین بار میخواستم یک 6600 که توی آب افتاده بود رو فلش کنم البته بهد از باز کردن و خشک کردن گوشی البته گوشی خاموش بود و بعد از تمیر کردن روشن نشد خواستم فلشش کنم که پس از انتخواب فایل MCU و ÷س از ردن دکمه FLASH ارور Can not open file ... رو میداد حال شما دوستان میتونید کمکم کنید آیا من نکته ای رو باید رعایت میکردم و نکردم ممنون میشم توضیح بدین
با تشکر
یا علی :icon_excl

ali_faghihi
29 March 2006, 04:00 PM
گوشی مشکل سخت افزاری داره

با فلش کردن چی رو میخواهین درست کنید؟؟؟؟

مگه نرم افزارش خیس شده؟؟

marlin
30 March 2006, 12:07 PM
خوب دوست عزیز
زمانی که گوشی تو آب بیفته معمولا چه جور اشکال سخت افزاری پیدا میکنه معمولا با عوض کردن چی مشکل حل میشه ؟

dani77733
4 April 2006, 01:02 AM
دوست من
شما باید گوشی رو باز کنی و برد اصلی گوشیتو از شاسی جدا کرده و لنز دوربین رو هم از محفظه در بیاری.
بعد از انجام اینکار توصیه میکنم که با تینر فوری اون رو شستشو بدی.بهترین کار اینه که در داخل یک ظرف که محتوی تینر هست قرار بدی.حدود 5 الی 10 دقیقه کافیه.بسته به میزان آبخوردگی...
بعد از اینکار برد رو کاملا پاک میکنی و بهتره که با یک فشار باد که متمرکز هم هست تینر رو از روی برد و نقاط حساس فراری بدی.
بعد از انجام اینکار نیز باید اثرات آبخوردگی دیگر رو نیز از بین ببری و با یک آرامش خاطر گوشیرو جمع کنی و در نهایت و در صورت ضرورت ( اگر گوشی همچنان خاموش بود ) به باکس جهت فلش نصبش کنی.
در ادامه دیگه کار نرم افزاری میشه.
امیدوارم که مشکلت حل بشه ، من خیلی خلاصه وار گفتم...دیگه ببخشید:icon_cool