View Full Version : بالا نیمدن 3230
ali643
27 March 2006, 03:47 PM
سلام دوستان
یکدونه nokia 3230 نو امروز یکی از بچه ها خرید امدم فارسی رو روش فعال کنم با این برنامه ها (Psiloc Localization By Emrooziو psilocerecorderv164)که برنامه رو در phone memory نصب کردم و گوشی را ریست کردم حالا گوشی دیگه بالا نمی آد ؟
میشه فرمتش کرد ؟
یا اینکه باید flash بشه؟؟؟
مرسی
ghasemizadeh
27 March 2006, 05:40 PM
منم یک بار یک برنامه ریختم وقتی روشنش می کردم روی ارم نوکیا میموند وبالا نمیومد بردم 7 تومن گرفتن 20 دقیقه ای تحویل دادن فکر کنم تو هم باید همین کار را بکنی
چشم عسلي
27 March 2006, 06:17 PM
اگر با استفاده از کلید ها بالا نمیاد مموری را در بیار کلید قلم را بگیر اگر باز هم بالا نیومد باید فلش بشه اما اگه گارانتی داره باید مجانی فلش کنند فقط دقت کن فریم ور قدیمی برات نریزند بربری نمایندگی بهتره شاید 2 روز طول بکشه اما نسخه جدید روش می ریزند اگه هم عجله داری هرکس باکس و نرم افزار داشته باشه نیم ساعته میتونه
PAYAM
27 March 2006, 06:33 PM
قبل از فلش كردن مستر ريست را امتحان كن. (دكمه هاي سبز و ستاره و 3 را نگه دار و بعد همانطوري گوشي را روشن كن) البته اطلاعات فون مموريت را از دست ميدهي.
مشكلات ناشي از ريختن برنامه ها معمولا احتياحي به فلش كردن ندارد.
ali643
27 March 2006, 08:19 PM
سلام
یه سری نشونه تو گوشی به وجود امد
وقتی که سیم کارت رو در می آرم و بعدگوشی رو روشن می کنم دیگه Emergency Call ها رو نمی گیره و وقتی کد
*#06# رو میزنم شماره Imei رو نشون نمی ده چیکارش کنیم؟؟؟؟
farzad_sx1
27 March 2006, 11:47 PM
یه سری نشونه تو گوشی به وجود امد
وقتی که سیم کارت رو در می آرم و بعدگوشی رو روشن می کنم دیگه Emergency Call ها رو نمی گیره و وقتی کد
*#06# رو میزنم شماره Imei رو نشون نمی ده چیکارش کنیم؟؟؟؟
قبل از فلش كردن مستر ريست را امتحان كن. (دكمه هاي سبز و ستاره و 3 را نگه دار و بعد همانطوري گوشي را روشن كن) البته اطلاعات فون مموريت را از دست ميدهي.
مشكلات ناشي از ريختن برنامه ها معمولا احتياحي به فلش كردن ندارد.
ali643
28 March 2006, 02:58 PM
از دوستان به اطر راهنمایی شون متشکرم انجام ددم و شد
اما وقتی فارسی ساز رو دوباره روی MMC نصب می کنم بازم گوشی بالا نمیآد تا وقتی که MMC رو دربیاریم آیا فارسی ساز دیگه ای هست که بتونه تایپ گوشی رو فارسی کنه
dani77733
4 April 2006, 01:08 AM
این برنامه روی گوشیهای 3230 و 6260 ایجاد همین مشکل رو میکنه.
شما از sms farsi استفاده کن.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.