PDA

View Full Version : سوال در مورد رابطه دما با منبع و فلکه(شیر)

Shahzadeh kocholoo
25 March 2006, 11:32 PM
سلام
دوستان صاحبنظر

بنظر شما وصل کردن منبع یا همون شیر فلکه در روی منبع میتونه عامل بالا رفتن دما باشه؟

حقیقتش صبح 1 شیر رو منبع وصل کردم ماشین بنظرم گرم کار میکنه ؟؟؟

ربطی داره؟

دما تا 1خط به قرمز مونده میاد

ممکنه مال دیر وصل کردن فن باشه؟

چه جوری میشه 1کلید گذاشت که تو تابستون بعضی اوقات فن دائم کار کنه؟؟؟

در ضمن سوال اخر مکنه از هوا داشتن رادیاتور باشه؟
مدل 84 طرح زیمنس

ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

paymanonline
26 March 2006, 01:31 AM
ممکنه فشنگیه مربوط به اتوماتیک فنت خراب شده باشه

Shahzadeh kocholoo
27 March 2006, 01:10 AM
ممکنه فشنگیه مربوط به اتوماتیک فنت خراب شده باشه

چه جوری باید تستش کنم ؟ جاش کجاست؟

ترموسات پراید کجا میشه جاش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amirali18
28 March 2006, 01:36 AM
چه جوری باید تستش کنم ؟ جاش کجاست؟

ترموسات پراید کجا میشه جاش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز، سويچ اتوماتيک فن پشت راديتور هست (بعد از لوله خروجی آب از موتور) ، يه فشنگی سرش قرمز رنگه و يک سيم هم بهش وصله

ترموستات هم تو همون محدوده هست، برای عوض کردن ترموستات بايد دلکو باز بشه، چون پيچ در پوش ترموستات پشت اون هست، حالا اگه تونستم برات عکس ميگيرم ميذارم اينجا :)

Shahzadeh kocholoo
28 March 2006, 09:34 AM
دوست عزيز، سويچ اتوماتيک فن پشت راديتور هست (بعد از لوله خروجی آب از موتور) ، يه فشنگی سرش قرمز رنگه و يک سيم هم بهش وصله

ترموستات هم تو همون محدوده هست، برای عوض کردن ترموستات بايد دلکو باز بشه، چون پيچ در پوش ترموستات پشت اون هست، حالا اگه تونستم برات عکس ميگيرم ميذارم اينجا :)

من فشنگی رو چند ماه پیش عوض کردم فکر نمیکنم مشکل باز از اون باشه!

دمای اب تا خط قبل از قرمز میاد *

بنظر شما ممکنه از شیر فلکه باشه؟؟؟؟؟؟

alirezajoon
28 March 2006, 01:08 PM
ماشينم در سرعتهاي بالاتر از 120 كيلومتر ريپ ميزنه

p_fox_p
28 March 2006, 04:05 PM
یه ترموستات 75 ببند احتمالن درست میشه:icon_cool

amirali18
28 March 2006, 06:02 PM
احتمالاً مشکل همون ترموستات هست، البته اگه ماشين آب کم نميکنه، من شنيدم که نبايد درجه آب از وسط بالا تر بره
حتماً ببر نشون بده...

اينم عکس های که گفتم (شانس آوردين تازه موتور رو شسته بودم!!! :icon_mrgr )

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

توضيح:
1: درپوش ترموستات
2: سوييچ اتوماتيک فن

راستی اگه قرار شد ترموستات عوض کنی مواظب باش درپوش ترموستات نشکنه چون آلمينيومی هست و اگه پيچ ها زياد سفت بشه ميشکنه و از اونجا آب کم ميکنه، ماله من الان اين مشکل رو داره :icon_eek:

Shahzadeh kocholoo
28 March 2006, 06:02 PM
یه ترموستات 75 ببند احتمالن درست میشه:icon_cool

بنظر شما اگه از الان بسه تابستون ترموستات را اصلا کلا از مدار خارج کنم مشکلی ÷یش میاد؟

چون ماشین انزکتوره میگم؟؟؟

amirali18
28 March 2006, 06:05 PM
در ضمن منظورت رو از "شير فلکه" نفهميدم!!:icon_ques خودت نصب کردی يا رو همه پرايد ها هست؟

Shahzadeh kocholoo
29 March 2006, 11:45 AM
با تشکر از دوست عزیزم بابت عکسها
ماشین من انزکتوره جاهاش فکر کنم فرق کنه ؟

ترموستات استاندارد انزکتور چند درجه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه بر دارم ترموستاتو بسه انزکتور مشکلی ایجاد نمیشه؟؟؟

شیر فلکه 1 چیرزی مثل منبع می مونه که از خودش صدای نا بهنجار تولید میکنه !!!!!

amirali18
29 March 2006, 02:09 PM
نکته خوبی بود! نميدونم جاش تو انژکتوری فرق ميکنه يا نه ولی فکر ميکنم همونجا هست...:icon_ques
ترموستات هم يا 82 يا 90
کلاً فکر نميکنم برداشتن ترموستات کار درستی باشه، اينجوری نوسانات دما خيلی زياد ميشه
و تو موتور های انژکتوری اگه دما از يه حدی پايين تر بياد بازده کم ميشه (اينو شنيدم)
و يه چيز ديگه اينکه (البته زياد ربطی نداره) تو پرايد های انژکتوری اگه کولر روشن کنی برعکس کاربراتوری دما مياد پايين!!!

Shahzadeh kocholoo
29 March 2006, 06:59 PM
نکته خوبی بود! نميدونم جاش تو انژکتوری فرق ميکنه يا نه ولی فکر ميکنم همونجا هست...:icon_ques
ترموستات هم يا 82 يا 90
کلاً فکر نميکنم برداشتن ترموستات کار درستی باشه، اينجوری نوسانات دما خيلی زياد ميشه
و تو موتور های انژکتوری اگه دما از يه حدی پايين تر بياد بازده کم ميشه (اينو شنيدم)
و يه چيز ديگه اينکه (البته زياد ربطی نداره) تو پرايد های انژکتوری اگه کولر روشن کنی برعکس کاربراتوری دما مياد پايين!!!

در مورد کولر درسته چون کولر رو که روشن میکنی 1فنم روشن میشه !! دما پایین تر میاد

انزکتور کلا گرم سوز که هست اما اینقدر گرم دیگه نوبرشه اخه ****