View Full Version : با توجه به این شرایط چه ماشینی بخرم ؟ لطفا راهنمایی کنید
TranceMusic
25 March 2006, 08:04 PM
با سلام
من باید هر روز یه مسافت 40 کیلومتری رو طی کنم و تقریبا نصف این مسافت هم بصورت کوهستانی هستش و سربالایی های زیادی داره و باید هر سال هم بطور روزانه این مسیر رو طی کنم و به یه ماشین نیاز دارم که قدرت بالایی داشته باشه و سربالایی رو به حساب نیاره و چون باید هر سال ازش استفاده کنم حالا حالا ها خرج بالا نیاره !
خوب با توجه به این شرایط چه ماشینی بخرم بهتره ؟ در ضمن جادار بودن یا Sport خور بودن واسم اهمیتی نداره فقط قدرت و دوام قطعات...
مرسی
flipflop
26 March 2006, 12:04 AM
دوست عزیز من BMW 635i را پیشنهاد می کنم ، موتور قوی داره ، قطعاتش هم با دوام هست ، سر بالایی سرازیری هم براش فرقی نمی کنه !
TranceMusic
26 March 2006, 12:16 AM
دوست عزیز من BMW 635i را پیشنهاد می کنم ، موتور قوی داره ، قطعاتش هم با دوام هست ، سر بالایی سرازیری هم براش فرقی نمی کنه !
لطفا در مورد قیمت اون هم بگین
fizzi
26 March 2006, 12:30 AM
دوست عزيز , سقف بودجه شما براي خريد اتومبيل چه مقدارهست؟
قيمت bmw 635 i : حدود 130 تومن
TranceMusic
26 March 2006, 12:34 AM
دوست عزيز , سقف بودجه شما براي خريد اتومبيل چه مقدارهست؟
قيمت bmw 635 i : حدود 130 تومن
تا 14 تومن می تونم
پژمان22
26 March 2006, 12:40 AM
اگه تعدادتون کمه بدون شک 206 تیپ 5 بهترین گزینه است.بعد از اون من ریو رو پیشنهاد می کنم.البته 405 هم تو سربالایی اینا خوبه اما کیفیتش یه کم پایین اومده.
fizzi
26 March 2006, 12:49 AM
ماشينهايي كه ميتونيد انتخاب كنيد :
اگر مصارف خانوادگي مهم نيست : پژو 206 تيپ 5 يا فولكس واگن gol
در غير اينصورت : هايوندايي verna , كيا rio , پژو 405 يا سمند lx
البته با كمي افزايش ميتونيد يك پژو پرشيا (حدود 14.7 ) يا پروتون بگيريد...
باز هم انتخاب با خودتونه فقط بنده 405 و سمند lx رو به دليل كيفيت فوقالعاده پايين اونها اصلن توصيه نميكنم . در مورد ساير اتومبيلهاي بالا ميتونيد با سرچ در اين فروم متالب بسيارزياد و مفيدي بدست بياوريد.
TranceMusic
26 March 2006, 12:54 AM
پژمان 22 و Fizzi مرسی به خاطر راهنمایی خوبتون :)
parsboy
26 March 2006, 06:15 PM
تیپ 5 بگیر خوبه - ایمنی خوبی هم داره و آپشناش هم زیاده
البته اگه فضای عقب و صندوق بزرگ نمی خواهی
2244145
26 March 2006, 08:17 PM
سمند ال ايكس بهترين انتخابه مخصوصا مدل 85
fizzi
26 March 2006, 09:01 PM
سمند ال ايكس بهترين انتخابه مخصوصا مدل 85
البته اگر ميخاهيد با آژانس سر كار برويد!:icon_surp
Srfazel
27 March 2006, 10:07 AM
سمند ال ايكس كيفيت ساختش از 405 خيلي بهتره. بالاخره بيشتر از 405 روش كار ميشه. اينقدرا كه تبليغ منفي براش ميكنن افتضاح نيست. من قبلا 405 داشتم و الان سمند دارم. خيلي خيلي هم ازش راضيم و به نظر من از 405 خيلي بهتره (نظر شخصي منه).
fizzi
28 March 2006, 07:29 AM
دوست ندارم بر سر كيفيت سمند بحث كنيم مخصوصن در اين تاپيك ولي جناب TranceMusic تقاضاي يك اتومبيل بي دردسر رو داشتند نه ماشيني كه 5 روز از هفته رو در تعميرگاه سپري كنه... من در طول 1 سال ونيم 2 يا 3 باري كه براي سرويس دوره اي ماشينم به نمايندگي ايران خودرو رفتم هميشه از 10 ماشيني كه اونجا اومده بودند حداقل 9 تاي اون سمند بودند !! و از اين تعداد هم 1 يا 2 عدد براي سرويس بودند و بقيه براي ايرادات ناشي از كيفيت پايين /
Srfazel
28 March 2006, 08:50 AM
من هم موافقم كه بيشتر راجع به كيفيت سمند بحث نكنيم مخصوصا كه به موضوع تاپيك خيلي مربوط نميشه. ولي به عنوان يك اصل نانوشته بايد هممون قبول كنيم كه ماشينهاي ساخت وطنمون مثل تخممرغ شانسي هستن. من سمند دارم اونم از نوع معموليش (حدود 1 ساله) و خيلي خيلي هم راضي هستم. ولي مسلما سمند ماشين بيعيبي نيست.:icon_evil
Srfazel
28 March 2006, 08:56 AM
دوست عزيز من از سايت اتولياب سئوال كردم كه با توجه به معيار 1- استحكام بدنه 2- مصرف سوخت (كه براي من دو اولويت مهم بود) از بين 405 و سمند كدام را پيشنهاد ميكنن و جواب قسمت پشتيباني اين سايت كه نسبتا زود هم داده شد رو عينا برات ميذارم شايد بد نباشه. در ضمن اگه سئوالي داشتيد ميتونيد از طريق سايت اتولياب مطرح كنيد و جواب بگيريد. جواب اينه:
سلام دوست عزیز
سال نوی شما هم مبارک
با عرض معذرت از بابت تأخیر پیش آمده در پاسخ شما بخاطر وضعیت آشنای ایام
تعطیلات سال نو. دوست گرامی، با توجه به معیار اول شما در ارتباط با
استحکام بدنه، بدون شک انتخاب اول یعنی سمند معمولی از پژو 405 گوی سبقت را می
گیرد. در ارتباط با مصرف سوخت که برای شما در مرتبه دوم قرار دارد، توجه
شما را به اطلاعات مندرج در بخش مشخصات اتومبیل به آدرس مندرج در زیر این
صفحه معطوف می نماییم. رقم مصرف بنزین 7.8 لیتر در صد کیلومتر برای پژو
405 نسبت به 6.4 لیتر در صد کیلومتر برای سمند در خارج از شهر با سرعت ثابت
90 کیلومتر بر ساعت، با توجه به وزن بیشتر 1200 کیلوگرمی سمند نسبت به وزن
کمتر 1090 کیلوگرمی پژو 405 کاملا دور از انتظار می نماید ولی این واقعیت
دارد و علت اصلی آن هم ضریب مقاومت در مقابل باد یا ضریب آیرودینامیکی
عالی برای سمند می باشد که حتی از پرشیا نیز بهتر می باشد. لذا سمند هر دو
خواسته شما را بهتر برآورده می نماید.
:icon_wink
*علی*
28 March 2006, 09:12 AM
سلام به دوستان خوبم
درباره سمند و 405 و پرشیا و هر تیپی از 206 :
کیفیت اونها بستگی به اقبال جناب عالی داره این موضوع که یکی از دیگری با کیفیت تر است یک موضوع بیخود است
اما در مورد دقت در مونتاژ کردن آنها معمولا اول پژو پارس است بعد سمند و 206 و در اخر هم 405
در مورد ریو که باید گفت:
هنوز امتحان خودشو پس نداده اما این که هنوز برای جذب بازار و راه نیافتن قطعات ایرانی به پروسه مونتاژ . کیفیت قطعات بالا است و با توجه به کره ای بودن استهلاک پایینی باید داشته باشد البته تا حدود 1 یا 2 سال آینده
در مورد هیوندایی ورنا :
ماشینی است که کیفیت قطعاتش واقعا نسبت به محصولات ایران خودرو بالا استو در کل استهلاک واقعا پایینی دارد
کیفیت مونتاژ ورنا هم عالی است اگر به حرف بنده شک دارید حدود 10 روز پشت سر هم در همین ایام عید به نمایندگی کرمان خودرو سری بزنید اگر یک اتومبیل ورنا به علت نقص فنی دیدید هر چه خواستید بگید
در مورد گل:
هم همه حرف هایی که در مورد ورنا زدم صدق میکند اما با کیفیتی احتمالا بالاتر
در مورد جاده رو بودن :
هیچ کدوم به پای گل و سمند نمیرسند و در این هیچ شکی نکنید
در مورد امنیت هم هیچ کدوم به پای سمند نمیرسند
این امنیتی که گفتم از نظر طی مسیری پیچ ها و پایداری و استحکام بدنه است
اما گل و ورنا و 206 در امنیت جلو اتومبیل های خوبی هستند (منظور در شاخ به شاخ شدن با اتومبیل لاین مخالف است و در کل آزمایشات تصادف خوبی را پشت سر گذاشتند)
در مورد دوام بدنه ورنا عالی ترین انتخاب است
منظور ( زنگ خوردگی و لش شدن) در این مورد اگر شک دارید سفری به کیش و قشم داشته باشید تا این موضوع را به عینه ببینید اتومبیل های کره ای و ژاپنی در شرایط شرژی و مرطوب فوقولاده هستند حتی نسبت به اروپایی های این صنعت
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.