View Full Version : مشكل زير كفي پرايد
samimi1348
25 March 2006, 11:54 AM
پرايد مدل 83 دارم كه زير كفي سمت شاگرد را هر وقت نگاه مي اندازم رطوبت دارد در مواقع آفتابي حتي كف موكت را بالا زده و جهت هوا دهي و خشك شدن آن اقدام كردم ولي هنوز مشكل دارم لطفاً راهنمايي فرمائيد.
Mohsen_d_62
25 March 2006, 05:33 PM
زمانی که از کولر استفاده میکنی این مشکل بیشتر میشه ؟؟؟
pedrambade
26 March 2006, 11:50 AM
سمت شاگرد ماشین دقیقا جایی هست که سیستم تحویه گرمایشی و سرمایشی از اونجا رد می شه مخصوصا کولر که فنش اونجاست فکر کنم بستهای بخاری یا کولر ماشینت شل شده و آب کم کم از جاهای بستها نشت می کنه یادم هست که مدل های 83 اغلب این مشکل رو داشتن یعنی تا ماشین رو صفر می گرفتن می رفتن و این نشتی رو درست می کردن بهر حال باید سیستم تحویه ماشین رو از نظر نشتی چک کنی.
Mohsen_d_62
26 March 2006, 02:00 PM
سمت شاگرد ماشین دقیقا جایی هست که سیستم تحویه گرمایشی و سرمایشی از اونجا رد می شه مخصوصا کولر که فنش اونجاست فکر کنم بستهای بخاری یا کولر ماشینت شل شده و آب کم کم از جاهای بستها نشت می کنه یادم هست که مدل های 83 اغلب این مشکل رو داشتن یعنی تا ماشین رو صفر می گرفتن می رفتن و این نشتی رو درست می کردن بهر حال باید سیستم تحویه ماشین رو از نظر نشتی چک کنی.
همونطور که دیدی منم اول شکم به همون سیستم تحویه رفت . با دوستمون موافقم برای چک کردن سیستم تهویه . یه چیز دیگه اگه آب هم به ماشین نخوره باز رطوبت وجود داره ؟؟؟
Mohsen_d_62
26 March 2006, 09:56 PM
ایراد از رادیاتور بخاری باید باشه .که باید داشبورت باز و تعویض یا تعمیر بشه
آقا به خدا ما هم داریم همینو میگیم این عزیز دل گوش نمیکنه . بهترین کار برای رفع شک اینه که بدی دست تعمیر کار تا خیال خودت و ما راحت بشه . خدا هیچ بنی بشری رو درگیر مشکلات ماشین نکنه که اشک آدم رو در میاره . خدا نگه داره موتورسیکلت های گرامی رو که مثل ساعت کار میکنن .
Mohsen_bayern
27 March 2006, 08:39 PM
رادیاتور کولرت نشتی پیدا کرده.
دقیقا پشت ظبط.
لوله های اتصالشون ظعیفه بعد ازگذشت زمان محل اتصال لوله ها پاره میشه و نشتی کمی داره.
من هم این مشکل رو داشتم باید تمام داشبوردت باز بشه.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.