View Full Version : كرولا يا اوانته؟
shahrokh_al
24 March 2006, 02:31 AM
دوستان لطفا نظر بديد؟
flipflop
24 March 2006, 08:52 AM
آوانته قدرت موتورش به بدنه اش نمی خورد! کرولا بهتره
parsboy
24 March 2006, 12:34 PM
کرولا هر چی باشه دست ایرونی بهش نخورده - من از فضا بندی توش بدم نیومد البته اونی که دیدم دنده اتوماتیک بود و 26 میلیون تومان آماده محضر بود رنگ سفید ولی کلا از بدنه بیرونش خوشم نیومد و بنظرم قبلا طراحی تویوتا خوشگل تر بود
آوانته هم آپشن هاش بیشتر از کرولا هستش ولی خوب مونتاژ ایرانه و دست ایرونی بهش خورده !
ولی فکر نکنم که بد باشه و از تویوتا کرولا کمتر باشه
البته طرح بدنه آوانته هم خیلی جالب نیستش
Shahram_gle
24 March 2006, 01:08 PM
به نظر من آوانته بهتره...
z_qz54
24 March 2006, 01:11 PM
هیچ کدوم فقط سوناا 2006 تو کیش هم سوناتا 11.5 میلیون قیمت داره.به نظر من مفته.کرولا کلاچش سفته.آوانته هم ترمزش حال میده.
shahrokh_al
24 March 2006, 01:13 PM
به نظر من آوانته بهتره...
دوستان ميشه از نظر قدرت و امكانات هم با هم مقايسه كنيد.
fizzi
24 March 2006, 02:01 PM
كرولا ---->ساخت بهترين توليد كننده اتومبيل ژاپني . ساخت و مونتاژ ژاپن
آوانته----> يك هايونداي كره اي. مونتاژ ايران
هر دو ماشين داراي تكنولوژي نسبتن قديمي (سال 2001)
هر دو ماشين يك بار facelift شده اند...
در تست مجله car & driver در سال 2002 با شركت 6 ماشين ديگر الانترا (آوانته) بهتر از تويوتا كرولا (ساخت آمريكا) ظاهر شده است.( لتفن تقاضاي لينك و مدرك نكنيد!)
به دليل قدمت 5 ساله و سنت زود عوض كردن مدل در كمپاني هاي ژاپني وكره اي هر دو ماشين بزودي با مدلهاي جديد جايگزين خاهند شد .
كرولا درنگاه اول ارتفاع نسبتن زيادش گول زننده هست ولي از نزر توانايي شاسي درمانورها در حد گلف هست.
اين رو هم بگم كه من فقط كرولا رو تست كردم ولي حتا در آوانته بعنوان سرنشين ننشسته ام پس شايد منصفانه نباشد ولي من اگر مي خاستم انتخاب كنم با چشم بسته كرولا را انتخاب ميكردم. :icon_razz
Dexon
24 March 2006, 02:15 PM
کرولا بدون شک خیلی بهتره
محمد رضا محمدي
24 March 2006, 05:17 PM
بدون شک کرولا !
shahrokh_al
24 March 2006, 06:46 PM
بدون شک کرولا !
دوستان خياي ممنون.در مورد اتوماتيك بين اين دو ماشين كدوم رو پيشنهاد ميديد؟
arash p mbz bmw
25 March 2006, 02:14 PM
االبته من کرولا رو از نزدیک دیدم
واقعا اسطیل مزخرفی داره
فاصله اش نسبت به زمین خیلی زیاده نسبت به اوانته
راستی یه سوال از اساتید...
کرولا موتورش 1.8 هست
چون من توی سایتها با موتور 1.8 پیدا کردم..؟؟؟
karash501
25 March 2006, 04:11 PM
منم تو روزنامه 1.8 دیدم...ایربگ و abs هم فکر کنم نداشت خییییییییییلیم بدقوارس!
fizzi
25 March 2006, 05:49 PM
بله موتور كرولا 1.8 هست با تكنولوژي vvti و بسيار پرقدرت ..مدل انگليسي كرولا حدودن 135 اسب و مدلهاي ژاپني مخصوص خاورميانه حدود 140 اسب قدرت و 170 نيوتن متر تورگ توليد ميكنند و البته همين موتور روي تويوتا اونسيس ساخت فرانسه يا بلژيك فقط 129 اسب قدرت داره به علت تنظيم متفاوت موتورها و قوانين محيط زيست سخت تر اروپا.
هايونداي الانترا (آوانته ) با موتور 2.0 ليتري 16 سوپاپه 139 اسب قدرت و 182 نيوتن متر تورگ توليد ميكند...
X_Man
25 March 2006, 08:30 PM
میشه زانتیا رو هم با این دو تا (كرولا يا اوانته) مقایسه کنید؟؟؟
shhrz
26 March 2006, 01:10 PM
من کرولا صفر داشتم. برادرم هم کمری صفر داشت. هیچ مشکلی نداره. هیوندای در دنیا بعنوان یکی از بدترین ماشینها حساب میشه، در صورتیکه تویوتا (و هوندا) بهترین و اقتصادی ترین ماشینهای دنیا هستند. البته باید گفت که قیمت تویوتا در ایران کمی بالا میباشد.
shahrokh_al
30 March 2006, 02:41 AM
دوستان ميشه گيربكس اتوماتيك اين دو ماشين رو هم مقايسه كنيد؟!
*علی*
30 March 2006, 10:59 AM
من کرولا صفر داشتم. برادرم هم کمری صفر داشت. هیچ مشکلی نداره. هیوندای در دنیا بعنوان یکی از بدترین ماشینها حساب میشه، در صورتیکه تویوتا (و هوندا) بهترین و اقتصادی ترین ماشینهای دنیا هستند. البته باید گفت که قیمت تویوتا در ایران کمی بالا میباشد.
لطفا دوستان حرف بدون حساب کتاب نزنید
تویوتا در جهان از نظر تعداد تولید سالیانه در رده دوم بعد ازGMC و در همین رده بندی هیوندایی در سال 2005 مقام هفتم را دارا بوده
لطفا میشود بگویید که روی چه حسابی فرمودید هیوندایی جز بدترین ماشین های دنیا است لطفا مدرک ارائه بدید
در ضمن شما که کرولا دارید یک بار هم سوار آوانته بشید بعد مقایسه بفرمایید شاید نظر مبارک تون عوض شد
nazila
3 April 2006, 05:31 AM
علی اقا ناراحت نشو خیلی ها بدون سند و الکی صحبت میکنند.من قول میدم همین اقایی که این حرف را زده حتی با اوانته بوق هم نزده.درسته تویوتا ماشین خوبیه ولی هیوندای هم در بازار اروپا برای خود اسم و رسمی دارد و حتی این کمپانی ایده های تازه ای در دنیای اتومبیل ارایه میدهد که نشان از قدرت این خودرو ساز دارد.
shhrz
3 April 2006, 05:05 PM
علی اقا ناراحت نشو خیلی ها بدون سند و الکی صحبت میکنند.من قول میدم همین اقایی که این حرف را زده حتی با اوانته بوق هم نزده.درسته تویوتا ماشین خوبیه ولی هیوندای هم در بازار اروپا برای خود اسم و رسمی دارد و حتی این کمپانی ایده های تازه ای در دنیای اتومبیل ارایه میدهد که نشان از قدرت این خودرو ساز دارد.
ماشالاه به شماها. بهترین مدل هیوندای Elantra است که من سوار شدم. این هم لیست بقیه ماشینهایی که من روندم: BMW m3,m5,x5, audi a4, mercedes clk, suburu, mitsubishi Eclipse, Lexus(SUV and Sedan), Toyota Landcruiser, Camry, Corolla. اگر می خواستم با دو تا ماشین که فقط تو کشورهای جهان سوم تولید میشه مقایسه کنم، بله منم مثل شما میگفتم هیوندای ماشین عاله. در ثانی، یکی از دوستان من مدیر یکی از نمایندگیهای هیوندای بود که همش میخندید و میگفت دو هفته بعد از تحویل خراب میشد و می اوردن برای تعمیر.
*علی*
3 April 2006, 10:50 PM
ماشالاه به شماها. بهترین مدل هیوندای Elantra است که من سوار شدم. این هم لیست بقیه ماشینهایی که من روندم: BMW m3,m5,x5, audi a4, mercedes clk, suburu, mitsubishi Eclipse, Lexus(SUV and Sedan), Toyota Landcruiser, Camry, Corolla. اگر می خواستم با دو تا ماشین که فقط تو کشورهای جهان سوم تولید میشه مقایسه کنم، بله منم مثل شما میگفتم هیوندای ماشین عاله. در ثانی، یکی از دوستان من مدیر یکی از نمایندگیهای هیوندای بود که همش میخندید و میگفت دو هفته بعد از تحویل خراب میشد و می اوردن برای تعمیر.
جناب shhrz فکر کنم الان داریم در یک کشور جهان سوم صحبت و بحث میکنیم و در میان ماشین های مورد بحث آوانته یا همون الانترا میتواند یک ماشین ایده آل باشد
در ضمن به قول شما ما الانترا را با ماشین های موجود در این مملکت مقایسه کردیم نه مک لارن و بوگاتی و پورشه
نکته بعد اینکه پیکان صفر بعد از یک ماه خراب نمیشود چه برسد به هیوندایی که تو دنیا به استهلاک پایین و کم خرجی معروف است
در پایان لطف میفرمایید بگویید دوست شما در کدام نمایندگی است
اگر خارج از ایران است میشود لطف کنید قیمت چراغ های عقب الانترا مدل ایالات متحده را برای بنده بگیرید و بپرسید که چطور میتوان یک سری وارد کشور کنم
po2ya
3 April 2006, 10:54 PM
چطوره که دوستان به جای کل کل و زدن پستهای اضافی و بیربط به تاپیک به موضوع اصلای تاپیک بپردازند در صورت مشاهده ادامه این جر و بحث های بچه گانه و بی دلیل و مدرک تاپیک قفل و پاک میشود!!!!
salar68
4 April 2006, 01:06 AM
سلام
شما ها چرا اینقدر سر کارخانه ماشین سازی بحث می کنید
یه ماشین ممکنه محصول ملی کشور گینه بی سائو باشه ولی از کلی بنز و BMW و ماشین های جنرال موتورز بهتر باشه
وقتی می روند سر کارخانه ماشین سازی که دو تا ماشین همه مشخصاتش عین هم باشه
مثلا" موتور ظاهر و ........ و حلاصه همه چیز عین هم هست سر خرید موندید می رید سر این که محصولات کدام تولید کننده بهتر است
این کار هم تو یه کشوری انجام می شه تنوع داره و شاید بیش از 50 تا خودرو توی یه کلاس باشند و انتحاب سخت باشه
نه تو ایران که تنوع ماشین توی این رنج 5 تا هم نیست و تازه کلی قرق دارند و خیلی راحته خیلی فرف داره
مثلا" ظاهر بین مزدا و زانتیا !!!
به جای این کار ها راحت خود ماشین را بررسی کنید مطئن باشید این دو تا کلی فرق دارند
من مشخصات آوانته را دارم ولی کرولا را ندارم البته انگلسبیش را دارم ولی نمی دونم کدام نوع وارد ایران می شه و چه چیز کم کسر یا زیاد داره
یه بررسی دارم انجام میدم به صورت کامل بین زانتیا ، مزدا ، مگان ، اوانته ، بورا ، کرولا که سعی می کنم تا 1 ماه دیکه اگر شد براتون بنویسم ( البته من در این حد نیستم ولی خب بهتر از هیجی هست و شاید بتونه اشتباهاتم را پی ببرم )
po2ya
4 April 2006, 11:11 AM
بنده شخص خاصی رو نگفتم کلا گفتم که کل کل بسه!!!!
در ضمن پست های اضافی پاک شدند!!!!! بیشتر مراعات کنید و در مورد تاپیک حرف بزنید اگر حرفی برای گفتن ندارید لطفا سکوت کنید!
carl zeiss
4 April 2006, 08:37 PM
آوانته بهتره
shahrokh_al
5 April 2006, 12:19 AM
دوستان تجربه اي در مورد گيربكس اتوماتيكشون داريد كه كدوم بهتره؟
Exculosive
14 April 2006, 03:00 AM
آوانته بهتر است
یکی از دلایلم هم این است چون در ایران مونتاژ میشود قیمت قطعات مانند چراغها و مواد مصرفی ان مثل لنت ترمز از کرولا ارزونتر تموم میشود
( چون ادم باید فکر اینده رو بکنه ممکنه تصادف کنه و ماشینش بترکه :icon_eek:
sahra2064
2 July 2006, 08:29 PM
از هر لحاز آوانته عـــالیه
ali_zzr
27 July 2006, 03:39 PM
من کرولا رو بيشتر مي پسندم .
shahram2006_m
27 July 2006, 10:20 PM
از هر لحاز آوانته عـــالیه
من کرولا رو بيشتر مي پسندم .
دوستان عزيز مطلب مورد بحث در اينجا سلايق شخصي نيست لطفا با دليل و مدرك و اطلاعات كافي نظراتتون رو بفرماييد.
ما ميخوايم به دوستاني كه در خريد اين دو خودرو شك دارند اطلاعات بديم.
موفق باشيد:icon_cool
ali_zzr
28 July 2006, 12:11 PM
والا سوال اول اين گفتگو نوشته که " لطفا نظر بدهيد "....
فکر کنم در حد اين سوال همون جواب که من دادم کافي باشه.:icon_razz
در کل آوانته شايد ماشين خوبي باشه ولي هيکل و قيافش به يک ماشين در اون رنج قيمت نمي خوره.
z_qz54
29 July 2006, 01:12 PM
در صورت بروز کل کل تاپیک قفل خواهد شد
arash p mbz bmw
29 July 2006, 01:18 PM
امیر عزیز
بنده نمیخوام از ماشینی طرفداری کنم اما
اینو در نظر داشته باشین که مجله ماشین و نویسنده های اون خیلی موقع ها شده که از روی سلیقه کار کردن و هرچی که بیشتر بهشون کیف میداده بهتر اعلام میکردن
و یا هر شرکتی بیشتر به مجله ماشین میرسید خودروها اون بهتر شناخته میشد
یه مدت ایرانخودرو بود بعدش حالا شده سایپا
تا ببینیم دیگه کیا بده میشن:icon_mrgr :icon_arro
من از همون اول مجله ماشینو ریز به ریز میخوندم که دارم این حرفو میزنم:icon_cool
shahram2006_m
29 July 2006, 03:06 PM
مجله ماشین شماره جدیدشو بخونید اوانته بی کیفیت ترین ماشین گروه شده.یه عکس از داخلش هم انداخته که سگ پراید بهش شرف داره.بعد نوشته بود داخلش خیلی کسل کننده اس و از نظر طراحی داخلی هیچ مورد مثبت و قابل ذکری نداره..اینم اوانته که ali_1 انقدر برده بود بالا و هر کی نمیدونست فکر میکرد چیه.
امیر جان دقت نکردی مجله ماشین 4 خودرو زانتیا و مزدا و اونته و کرولا رو مقایسه کرده که در اخر برنده به ترتیب زیر بود:
1.زانتیا
2.اونته
3.کرولا
4.مزدا
اونته رتبه دوم رو بدست اورده و مزدا چهارم
arash p mbz bmw
31 July 2006, 12:39 AM
با اینکه اصلا دلم نمیخواهد مجبورم پستهای اضافی رو پاک کنم
از این به بعد از دوستان به خصوص امیر عزیز تقاضا دارم از اوردن هرگونه اسم کاربری خودداری ککند
این دفه به نظر بنده شما باعث این کل کل بیهوده شدین
در هر حال خودتون منو مجبور کردین
amir_CLK500
1 August 2006, 02:10 AM
امیر عزیز
بنده نمیخوام از ماشینی طرفداری کنم اما
اینو در نظر داشته باشین که مجله ماشین و نویسنده های اون خیلی موقع ها شده که از روی سلیقه کار کردن و هرچی که بیشتر بهشون کیف میداده بهتر اعلام میکردن
و یا هر شرکتی بیشتر به مجله ماشین میرسید خودروها اون بهتر شناخته میشد
یه مدت ایرانخودرو بود بعدش حالا شده سایپا
تا ببینیم دیگه کیا بده میشن:icon_mrgr :icon_arro
من از همون اول مجله ماشینو ریز به ریز میخوندم که دارم این حرفو میزنم:icon_cool
اختیار داری آرش جون:icon_eek: :icon_ques
مجله ماشین من مو به مو همه شماره هاشو خوندم.خیلی دقیق و موشکافانه بررسی میکنه.حالا گیریم که مجله ماشینم دروغ میگه.ولی خود شما حتما سوار زانتیا یا اون 3 تای دیگه شدی که بخوای متوجه بشی مجله ماشین راست میگه یا نه؟؟؟اوقتی یه ماشینی مث کرولا قفل مرکزی و شیشه بالابر اتوماتیک حتا برا شیشه های جلوش نداره اونم یعنی داره دروغ میگه؟؟؟یا وقتی میگه پلاستیکای اوانته بی کیفیت اند دروغ میگه؟؟؟مطمئنا همه ماها حرف مجله ماشینو از حرفای ali_1 که 98 درصدشون از روی تعصبه بیشتر قبول داریم.
نمیدونم والا قضاوت بعهده خودتونه.
z_qz54
1 August 2006, 03:05 AM
جناب amir_cls500 شما دارید شورش رو در میارید. توی همه تاپیک ها با ali_1 کل کل میکردید ولی اینحا دارید کم کم توهین میکنید.
amir_CLK500
1 August 2006, 03:36 AM
جناب amir_cls500 شما دارید شورش رو در میارید. توی همه تاپیک ها با ali_1 کل کل میکردید ولی اینحا دارید کم کم توهین میکنید.
واقعیت رو گفتم.به کسی توهین نکردم.آرش جونم که رفیقمونه مشکلی باهاش نداریم.:icon_wink
حسام 61
1 August 2006, 05:04 AM
دوستان کمی جهانی بنگریم برای انتخاب بهتر
مسلما یه فرقی بین یک محصول با ایده تولید جهانی با یک محصول خاص تولید برای اروپا وجود داره
من نمیفهمم این همه تعصب برای زانتیا چیه ؟؟
همین تعصب های مسخره زمانی برای پژو 405 وجود داشت که دیگه خابید چون تنوع محصول زیاد شد!!
حالا واسه روشن تر شدن بیایم به گذشته مراجعه کنیم ببینید الانترا های مدل 93 به چه شکلی در اومدن و کرولاهای 93 به چه وضع
بیایم با دید باز تر خرید کنیم .یه ماشین همیشه صفر و نو نیست زمانی که 5سال از عمر ماشین میگذره ببینیم به چه وضعی میوفته حتما امروزه زانتیاهای مدل 80 رو دیدین که بی شباهت به آفتابه نیستند و علت این موضوع رو برسی کنیم ببینیم چیه ؟!!
چرا کسی هیوندای رو خوب نمیخره ؟ چرا مردم از ماشین های پر هزینه فراری هستن ؟ چرا افت بعضی ماشین ها اینقدر زیاده ؟ چرا بازار دست دوم ندارن
و در آخر چرا یک اتوموبیل عنوان پر فروش ترین سال رو در چند کشور مهم و صنعتیه دنیا بدست میاره ؟؟
چرا نمیخایم واقع بین باشیم ؟ همش میخایم بحث ها رو به انحراف بکشیم !!! ولی دنیا مخالف نظر ما نظر داده
چرا همیشه باید چوب تصمیمات غلط خودمون رو بخوریم و از تجربیات دیگران استفاده نکنیم
اونهم از تجربیات جهانیان
همه خوب میدونیم بهترین انتخاب تویوتا کرولا هست وداعما دنبال دلیل میگردیم که بگیم نه دنیا اشتباه میکنه و ما درست میگیم
اونی که ما داریم بهترینه . دوست عزیز شاید از ایجاد این تاپیکها هدفی وجود داشته
شاید کسی تو موقعیت تصمیم گیری قرار داشته باشه و قصد خرید داشته باشه
پس افکار رو به انحراف نکشید
صادق اصفهان
1 August 2006, 04:02 PM
تویوتا کرولا هیوندای آوانته
تعداد وآرایش سیلندر ها 4 4
تعداد سوپاپ ها در هرسیلندر 4 4
حجم موتور(سی سی) 1794 1975
حداکثر قدرت 6000/127 6000/139
حداکثر گشتاور 4200/161 4900/182
شتاب صفر تا 100 3/9 1/9
حداکثر سرعت(کیلومتر) 198 206
صادق اصفهان
1 August 2006, 08:32 PM
در مقایسه که مجله ماشین انجام داده بین تویوتا کرولا و هیوندای آوینته ومزدا 323 وزانتیا
هیوندای آوینته بهترین شتاب و داشته
amir_CLK500
1 August 2006, 09:09 PM
در مقایسه که مجله ماشین انجام داده بین تویوتا کرولا و هیوندای آوینته ومزدا 323 وزانتیا
هیوندای آوینته بهترین شتاب و داشته
اوانته=9.1
زانتیا=9.7
فکر نمیکنم 6 دهم ثانیه خیلی سرنوشت ساز باشه.زانتیایی که تست شده تازه رینگ هم داشته.در ضمن همیشه شتاب مهمترین فاکتور واسه خریدن نبوده و راحتی رانندگی و لذت رانندگی(که اوانته ازش محرومه) و طراحی داخلی(که واقعا برای طراحای اوانته متاسفم به من میدادن قشنگ تر طراحی میکردم) خیلی عوامل دیگه هم مهم هستند و فقط نمیشه شتاب رو دلیل برتری ملاک قرار داد.همچنین زانتیا وزن بسیار سنگینی داره و از همین اوانته 50 کیلو سنگینتره.در ضمن دلیل این 6 دهم ثانیه بخاطر ضریب دنده نامناسب زانتیاس.قضاوت به عهده خودته.
صادق اصفهان
1 August 2006, 09:52 PM
بحث بین تویوتا کرولا و هیوندای آوینته است و کاری به زانتیا نداریم
El Padrino.
25 August 2006, 12:53 PM
آوانته بهتره آوانته 2 تا ایر بگ داره 200 هسته خوشکل تره و 60 درصد گمرکش از 80 در صد گمرک کرولا گرونتره
Mohsen1001
26 August 2006, 12:58 AM
منم با اوانته موافقم.
البته اگه کرولا فول باشه اون بهتره که تو ايران نيست.
شاهین سرشار
26 August 2006, 01:03 AM
آوانته برتره چون امکانات - هندیلینگ و خصوصا صندوق و فضای بزرگتر و باز تری نسبت به کرولا داره همچنین قدرت اسب بخار و موتور قوی تری نسبت به کرولا داره تنها برتری کرولا نسبت به آوانته اینه که ایرانی دستش بهش نخورده .
اما در کل آوانته .
El Padrino.
29 August 2006, 12:31 PM
توی کشور های خارجی که گمرک روی ماشین ها نیمی گیرند کرولا از ورنای ما که در اونجا اکسنت هست حدود 2000 هزار تومان گرونتره
El Padrino.
29 August 2006, 12:35 PM
اوانته=9.1
زانتیا=9.7
فکر نمیکنم 6 دهم ثانیه خیلی سرنوشت ساز باشه.زانتیایی که تست شده تازه رینگ هم داشته.در ضمن همیشه شتاب مهمترین فاکتور واسه خریدن نبوده و راحتی رانندگی و لذت رانندگی(که اوانته ازش محرومه) و طراحی داخلی(که واقعا برای طراحای اوانته متاسفم به من میدادن قشنگ تر طراحی میکردم) خیلی عوامل دیگه هم مهم هستند و فقط نمیشه شتاب رو دلیل برتری ملاک قرار داد.همچنین زانتیا وزن بسیار سنگینی داره و از همین اوانته 50 کیلو سنگینتره.در ضمن دلیل این 6 دهم ثانیه بخاطر ضریب دنده نامناسب زانتیاس.قضاوت به عهده خودته.
آخه آدم عاقل کجاطراحی داخلی آوانته زشته به نظر من داخل کرولا مثل تراکتور هسته کجا آوانته لذت رانندگی نداره
برای شما که بنز E240 سوار می شید شاید آوانته لذت رانندگی نداشته باشه ولی ما که از پشت سی یلو بلند شدیم آوانته از کرولا برا مون لذت بخش تره چون دوتاشونو قبل از خریدن تست کردم
shahram2006_m
29 August 2006, 03:56 PM
توی کشور های خارجی که گمرک روی ماشین ها نیمی گیرند کرولا از ورنای ما که در اونجا اکسنت هست حدود 2000 هزار تومان گرونتره
لطفا منظورتون رو کامل برسونید: 2000 هزار تومان؟؟؟؟؟؟
شاهین سرشار
29 August 2006, 03:59 PM
والا - به خدا ظاهر یه بحث سلیقه ایه ممکنه بعضیها کرولا رو بپسندند ولی بعضی ها آوانته رو .
یا حق ...
arkbmi
25 April 2007, 09:52 PM
خواهش مي كنم نظرتون رادرمورد اوانته و كرولاوزانتيا مستقيم بگين
خواهش مي كنم نظرتون رادرمورد ريو و خودروهاي هم قيمت بدين
Mr.Sina
26 April 2007, 12:31 AM
دوست عزیز سوالتون مربوط به این تاپیک نیست....
اگر در قسمت مقایسه اتومبیل ها سرچ کنید حتما به جوابتون می رسید چون در مورد موضوعاتی که فرمودید خیلی بحث شده....:icon_cool
z_qz54
26 April 2007, 12:34 AM
ضمن عرض خیرمقدم خدمت شما arkbmi عزیز؛این تاپیک تاپیکه مقایسه آوانته و کرولا است.پس ریو در آن جایی ندارد و اگر دوستان توضیحی در مورد رای خودشان داشتند،صد در صد خواهند نوشت http://qsmile.com/qsimages/38.gif
shahram2006_m
26 April 2007, 12:42 AM
دوست عزیز به عنوان تاپیک بیشتر دقت کنید. برای رسیدن به جواب میتونید در تاپیک های قسمت مقایسه اتومبیل ها جستجو کنید.
El Padrino.
26 April 2007, 10:01 AM
دوستان تصمیم دارم از چند جهت این دو خودرو ررو برسی کنم
1-امکانات همگی قبول دارین که امکانات آوانته بیشتره ؟ شیشه های فوتو کرمیک کامپیوتر سفری دزدگیر
سوییچ مغناطیسی دریچه کولر زیر صندلی های عقب و...
2-موتوری آوانته 140 اسب کرولا 137 اسب شتاب آوانته 9.1 کرولا 9.3 حد اکثر سرعت آوانته 206 کرولا 198
3-خدمات پس از فروش این که دیگه خیلی تابلو
4-قطعات ارزان تر چون کرولا وارداتیه قطعاتش خیلی گرونه
5-زیبایی
......
اینم مقایسه مجله ماشین که خلی چرته
http://i18.tinypic.com/2wc470g.jpg
amir_CLK500
26 April 2007, 10:58 PM
بهتر بود اینام مینوشتید
1- کیفیت پایین ساخت و متریال داخلی ضعیف در هیوندای
2-عدم اصالت و کره ای بودن!!!!
زیبایی کاملا سلیقه ایی.
El Padrino.
27 April 2007, 12:16 PM
امیر خان خدا نکنه شما پشت ماشینی بشینی
شما 1 ساعت پشت آوانته نشستی برای ما که 1 سال و نیمه آوانته داریم اومدی داری ادعا می کنی می گی چه طوره
این تاپیک بین کسانی که هست که یا کرولا دارن یا آوانته
تجهیزاتی که کرولا فول از آوانته بیشتر داره
1-سانروف
2-رینگ اسپرت
3-VVT-i
تجهیزاتی که آوانته از کرولا معمولی بیشتر داره
1-ایربگ شاگرد
2-ترمز ABS
3-پخش سی دی دار
nojex
27 April 2007, 01:02 PM
-عدم اصالت و کره ای بودن!!!!
من دقیقا متوجه کلمه اصالت نمیشم . اگه مقایسه benz با hyundai بود حق با شما بود اما به نظر خودتون تویوتا محصول اصیلیه یا نمیدونم concept هست . در مورد کرولا هم به جرئت میشه گفت اصالت طرح وجود نداره دوست من . این حرف ها دیگه خیلی قدیمی شده . دنیا داره کم کم عوض میشه .
Foad
27 April 2007, 03:11 PM
دوستان خواهش میکنم رعایت کنید
پی هالز یک فروم علمیه و بحث در مورد مواردی مثل کلاس و پرستیج و زیبایی و ... نه برای شما فایده داره و نه برای بقیه دوستان.بهتر نیست بجای این حرفها به مقایسه فنی و تخصصیش بپردازید؟
عباس5000
20 February 2008, 02:05 PM
لطفا به قیمت کرولا توجه کنید!!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.