View Full Version : نقدي بر مجله ماشين
Evanescence
8 November 2004, 10:04 PM
سلام
همه ما ميدونيم انتشار مجله ماشين با اين محتواي خوب يك نعمته . مجله اي كه اخبارش واقعا به روزه مطالبش متنوعه و در نوع خودش بهترين نشريه موجود در كشور هستش. اگر مجلاتي مثل راننده و .. براي يكبار هم كه شده بخونين با من هم عقيده ميشين .
اما متاسفانه در شماره آخر اين مجله (262) مقاله اي تحت عنوان آزمايش فني زانتيا نوشته شده كه جاي تعجبه چگونه مديران اين نشريه با چاپ اون موافقت كردن . مقاله اي كه توسط مهندسي كه خودش زانتيا داره نوشته شده و هر چي خواسته به اين ماشين نسبت داده .
1- تا اونجايي كه من ميدونم زانتيا اكسكلوسيو توليد انبوه نداره حالا چجوري نويسنده حتي قيمت اين مدل رو ذكر كرده جاي سوال داره.
2-نويسنده مدعي شده قدرت موتور ماشينش 145 اسبه . من واقعا نميدونم اين 145 اسب از كجا اومده . تا اونجايي كه من ميدونم موتور xu10 زانتياي 2000 قدرت متورش 139 اسب بوده كه با نصب كاتاليست به 132 اسب كاهش پيدا كرده .
3- بر خلاف اون چيزي كه نويسنده مدعي شده تمام مدلهاي زانتيا داراي دو ايربگ هستن نه يكي .
4-وقتي خود كمپاني سيتروين اعلام ميكنه صفر تا صد ماشين 9.9 هستش چه جوري ميشه مدعي شد كه به صفر تا صد 7.5 هم ميشه رسيد (كمتر از ماكسيما اتومات!)
آخه مگه ميشه يك ماشين صفر تا صدش يكجا 15 باشه يكجا 7.5 . من خودم با 405 تو شهرها و دماهاي مختلف زياد روندم اختلاف شتاب حداكثر ٪20 بوده نه ٪100 :( :(
5-جدولهاي پاياني اين مقاله هم بلكل اشتباهه مثلا ظرفيت بنزين 12.9 اعلام شده :(
اميدوارم سطح محتوايي اين مجله خوب هيچوقت افت نكنه .
محمد رضا محمدي
8 November 2004, 10:48 PM
سطح محتوايي بالاست چون از روي مجله هايي مثل موتور ترند ترجمه ميشن و ..............
hummer
8 November 2004, 11:13 PM
Evanescence, جان من هم از خواندن اين مقاله در مجله ماشين تعجب كردم.
البته مدل exclusive رو سايپا جديدن توليد انبوه مي كنه و اگه دقت كني تو خيابون ها هم زياد شده. ولي در مورد ساير موارد مثل سينكرونيزه نبودن گيربگس و همان مواردي كه شما فرموديد جاي تعجب است :twisted:
اصغر
9 November 2004, 11:30 AM
سلام
1- برخلاف نظر شما به نظر من مجله ماشين يكي از بدترين نشريات تخصصي دنياست چون هميشه پر از ايراد و اشتباه و نظرهاي غير تخصصي و ترجمه هاي خنده دار و ... است
2- دوستان عزيز زانتيا اكسكلوسيو در فرانسه به مدل 6 سيلندر و لوكس اون اطلاق ميشده ولي سايپا مدلهاي فبلي (SX 2000) خوذ رو با تجهيزات اضافه مدل Superlux 1800 به اسم اكسكلوسيو داره توليد ميكنه و اتفاقا الان فقط همين مدل داره توليد ميشه و فعلا توليد سوپر لوكس 1800 متوقفه.
3- مدلهاي 2000 قديمي كه توليد شده؛ فقط يك ايربگ داشته و خيلي از آپشنهاي فعلي رو نداشته و از سال 82 با شروع توليد سوپرلوكس 1800 اين تجهيزات (ازجمله ايربگ دوم) اضافه شده.
4- قدرت موتور 1800 برابر 112 اسب و مدلهاي 2000 برابر 135 اسب (هردو با وجود كاتاليست كانورتور) هست.
5 - شتاب هردو ( باز در حالت كاتالست دار) به ترتيب11.9 و 11.4 ثانيه هست ( البته اينا مدلاييس كه در فرانسه توليد ميشده)
6- تمام اين تناقض اطلاعات برميگرده به حماقت مسولان ماشين ساز كشور كه به دليل ضعف دانش فني و عدم توان توليد اتوموبيل با مشخصات ثابت در طول زمان ؛ از دادن اطلاعات خودروي توليديشون خودداري ميكنن و علاقمندان مجبور به رجوع به منابع خارجي ميشن.
po2ya
9 November 2004, 12:21 PM
در مورد آقاي فرهاد كاشاني بايد بگم كه ايشوون به بنز هم چرت و پرت ميگه وايراد ميگيره ازش !! چه برسه به زانتيا!!
در مورد تست هايي كه كرده من خودم نه زانتيا سوارم نه تا به حال خودم باهاش رانندگي كردم!! ولي در آوردن اين پتابها كار زياد سختب به نظر نمياد! 8)
در مورد غلط داشتن مجله ماشين هم كه واقعا جاي تاسف هست كه اين مجله با اين تيراژ باز هم غلط دارد و چرت پرت زياد توشش هست
1 8)
Evanescence
9 November 2004, 12:36 PM
البته اصغر جان منابع من سايتهاي ستروين و سايپا (سايت قبليش) بودن.
Top RPM
9 November 2004, 07:06 PM
آخه ترجمه درست و حسابي هم نداره
گاهي اوقات هم انگار كه اغراق به كار مي برن. يه ماشين درب و داغون رو مي نويسه سريع ترين SUV دنيا. چند شماره بعد يه دونه ديگه رو مي نويسه.
master
17 November 2004, 12:19 PM
من با موتور ترند اشتراك دارم هر ماه هم ميرسه با يه عالمه خط خطي كه 4 تا آدم بيكار ميشينن سر و كله و بدن زنها رو با ماژيك سياه ميكنن بعد به دست من ميرسونن اين شماره ذوق به خرج دادن روسري و مانتو كشيدن
پارسال هم آرم فرشته رولز رويس و خط خطي كرده بودن
حالا بگذريم مجله ماشين هميشه 6 ماه تا 1 سال عقبه و عكسها هم همش از موتور ترند و كار اند درايور است
Evanescence
18 November 2004, 09:40 AM
پارسال هم آرم فرشته رولز رويس و خط خطي كرده بودن
راست ميگي؟ :( :( :arrow: :arrow:
پژمان22
22 November 2004, 01:16 AM
من هم با نظر اقا اصغر موافقم.اگه تو مايه هاي مجله ماشين 10و15 تا مجله ديگه چاپ مي شد شايد كسي سراغ مجله ماشين نمي رفت.
تو اخرين شماره هم كلي از موتور سرانزا بد گفته در حاليكه ما يه پيكاپ مدل 81 داريم و بايد بگم يكي از نقاط قوت اين ماشين كشش موتور تو دورهاي پايين هست طوري كه تو سربالايي هاي ملايم با دنده 4 و دور موتور حدود 2250 به راحتي ميشه باهاش سبقت گرفت.
به هر حال من قبول دارم كه مجله ماشين نقاط قوتي هم داره اما جديدا خيلي افت كرده و در زمينه تست فني ماشيناي داخلي تا حدودي نظر شخصيشون رو اعمال مي كنن.
Duran
22 November 2004, 02:58 AM
سعيد شبيري و باباش و خواهرش و ....... كه مجله بزنن كه ديگه توقعي نميشه داشت :x
20 سال پيش يك مجله زدن همزمان به نام دانستنيهاي الكترونيك كه انقدر نقشه هاي اشتباهي چاپ مي كردن ورشكسته شده اون مجله .
فرهاد كاشانيم كه از چهار چرخه هاي شهرداري رو تست كرده تا f18
:P
Evanescence
29 November 2004, 09:26 AM
خوشبختانه تو شماره جديد اشتباهات عجيب غريب مقاله زانتيا با عرض كردن پوزش اصلاح شده :mrgreen:
po2ya
29 November 2004, 11:34 AM
بابا اين فرهاد كاشاني ديوانس اصلا شما از هر ماشيني كه بگي ايراد ميگيره! اون سرذي يادم نيست تست كوودوم مدل بنز بود تا تونسته بود ايراد گرفته بود ازش! :( دقيقا ايرادايي كه از اين Pride141 گرفته بود از اين بنزه هم گرفته بود :x
محمد رضا محمدي
29 November 2004, 03:37 PM
شماره جديد مجله ماشين رو بخونين ........... خيلي خنده داره !!! :arrow: :mrgreen:
خيلي مطالبشون جالب بود با انتشار نوآور رفتن تو فاز هوا فضا :(
Samsung
29 November 2004, 06:57 PM
اما با تمام اين حرف ها فكرميكنم هنوز بهترين مجله در زمينه ماشين تو كشور ما همين مجله هستش
payamix
29 November 2004, 11:29 PM
مجله نو آور واقعن چرنده :x
Lizard
29 November 2004, 11:48 PM
درسته كه اخبارش قديمي هستن (مجله ماشين) ولي بدك نيست ( براي يكي مثل من بيسواد) :arrow:
نوآور هم كه هنوز نخريدم. ولي بااين اوصاف ديگه نميخرم :arrow: 8)
McLaren F1
2 December 2004, 01:08 PM
درسته كه (****)و اظهار نظر شخصي هم توش هست (در اين موارد من هم دل خوشي ازش ندارم)
ولي انصاف به خرج بدين . خداوكيلي الان مجله مثل اون تو ايران پيدا ميشه؟؟؟؟
اگرم بخواين مجله خارجي بگيرين مثل motor trend, car&driver,auto car و... . كه اونم وضعش معلومه
از مسولين صديق سانسور مجلات :twisted: اونارو با دفتر نقاشي اشتباه ميگيرن
درسته كه مجله ماشين ايراد زياد داره ولي...
هميشه سعي كنيد نيمه پر ليوان رو ببينيد :evil:
Evanescence
30 March 2005, 10:41 PM
در شماره ويژه بهار مقاله كاملي در مورد انواع موتورها نوشته شده كه تهيه و خواندن اين شماره رو به تمام عزيزان توصيه ميكنم :|
behdad sbojariyan
31 March 2005, 06:08 AM
نو اور نسبت به قیمتش نمی ارزه ولی ماشین خوبه ولی یه چند ماهی هست تبلیغاش زیاد شده
z_qz54
25 February 2007, 02:22 AM
به هر حال موفق ترین مجله خودروی ایرانه
دلاور کوچولو
13 March 2007, 02:57 PM
به تازگی هم که قیمتش که گرون شده ولی هنوز هم مجله خودرویی ارزون تره ولی به غیر از قیمت همه محتوای هر ماه مثل همه و یه بار یه ماشین میکنه خدا و تو شماره بعدی میگه آشغاله همه مجلش هم تقلید از مجله های خارجیه
z_qz54
14 March 2007, 02:49 PM
در کل خیلی تاحالا موفق بوده ، به نظر شما اگر هم بدونید که محتویاتش خیلی خوب نیست ، حاظر هستید که نخریدش؟
مثلا من که 18 ساله که دارم یک ضرب میخرمش ، اگر حتی وقت خوندش رو برای یک ماه نداشته باشم ، ولی باز هم میخرم.
VIGO
14 March 2007, 04:36 PM
به نظر من مجله ماشین بجای اینکه مجله نوآور رو اضافه کند باید یکه مجله تیونینگ هر ماه چاپ می کرد و تازه های تیونینگ و مطالب آموزشی تیونینگ رو داخل اون منتشر می کرد به نظر من ضعف مجله ماشین نبود قسمت تیونینگ است ولی در کل بسیار خوب و علمی است و بسیار علاقه مندش هستم ، به خصوص معاینه فنی هاش .
rooznet
27 March 2007, 03:19 PM
مجله ماشین فقط برای کسائی که تازه فهمیدن ماشین چیه خوبه - اصلا اینا چه می دونن مجله یعنی چی - همه چیزشون اشتباه و خارجی - اصلا تحقیق صفر - گزارش صفر - تا الان این 1000 بار که درباره زانتیا می نویسن - اصلا زانتیا ماشین نیست که اینها در مورد می نویسن.
z_qz54
27 March 2007, 05:38 PM
دوست عزیز لطفا تند برخورد نکنید
VIGO
27 March 2007, 07:39 PM
باتشکر از شما علی جان ،
دوست گرامی ، rooznet خیلی از یوزرهای این سایت خواننده این مجله بسیار مفید ایرانی هستند و شما مستقیما توهین می کنید !
مجله ماشین بسیار بسیار مجله خوبی هستش ، به عنوان مثال آخرین شماره اش 291 ،
مقایسه مرسدس بنز C-Class و بی.ام.دابلیو سری 3 ،
تور خودرو های 4x4 در کویر ،
خودروی غول پیکر هامر در تهران ،
آزمایش بی.ام.دابلیو 120i
یا آستون مارتین و هنر ایرانی ،
کدامیک اشتباه ! و خارجی !!!! :icon_twis هستند ؟
pedram_w204
27 March 2007, 11:39 PM
مجله ماشین یکی از بدترین و پر اشتباه ترین مجله ای که من تو این 10-12 سالی که مجله میگیرم دیدم.
testdrive های مهندس کاشانی : ما یه اتومبیل **** که یک ایرانیه ثروتمند ایرانی در **** تست کردیم و چون نو بود ماشین نتونستیم گاز بدیم و کلی کیف کردیم !((((((: کارش اینه بعد میره مشخصات فنی از yahoo motors کپی میکنه.
test drive های داخل ایران هیچ معیار مشخص جهانی برای مقایسه نداره! زانتیا که 20000 کار کرده با هیوندا صفر با مزدا دستکاری شده مقایسه میکنه ! کجا تست میکنن !؟
تو کوچه خیابون شهر !! مدل جدیده ماله اینا!
بقیش هم که دزدی و ترجمه مطلب motor trend و car & driver , car .... که واقعآ خسته نباشند!
مجله اماراتی 2 درهمی بگیرید . چه از لحاظ کیفیت چاپ و مطلب غیر قابل مقایسه است!
تو ایران یکی از مهم ترین مشکلات مردم و دانش کم از اتومبیل این بلاها رو سر ما میاره!
از ماست که برماست! ایران خودرو با هیوندا مقایسه کنید!! اونا کجا رسیدند ما کجاییم!
با وجود همچیین مجله های ماشینی و وجود ایران خودرو با این محصولاتش چیز عقلانیه!
VIGO
28 March 2007, 04:13 AM
عجب !!!!! من دقت نکرده بودم دقیقا درست می فرمایید جناب pedram_w204 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=39667) !!!!!!!!!!!!!!!!
با در نظر گرفتن گفته پدرام جان Driving Test بی ام دابلیو 120i رو بخونید !!
دقیقاااااااا همینطوره ، بررسی کاملا سلیقه ای ، جالبه که کلی بی ام دابلیو رو زیر سوال برده !!!!
rooznet
28 March 2007, 08:05 PM
باتشکر از شما علی جان ،
دوست گرامی ، rooznet خیلی از یوزرهای این سایت خواننده این مجله بسیار مفید ایرانی هستند و شما مستقیما توهین می کنید !
مجله ماشین بسیار بسیار مجله خوبی هستش ، به عنوان مثال آخرین شماره اش 291 ،
مقایسه مرسدس بنز C-Class و بی.ام.دابلیو سری 3 ،
تور خودرو های 4x4 در کویر ،
خودروی غول پیکر هامر در تهران ،
آزمایش بی.ام.دابلیو 120i
یا آستون مارتین و هنر ایرانی ،
کدامیک اشتباه ! و خارجی !!!! :icon_twis هستند ؟
دوست عزیز کسی توهین نمی کنه - نقد مجله هست
من خودم مشترک مجله چاپی ماشین هستم - عضو فعال انجمن های مجله ماشین هم هستم و همه بچه های انجمن من رو می شناسم - ضمن اینکه در انجمن مجله ماشین هم من خودم اصلا نقد مجله رو شروع کردم.
توی ایران بهترین هست ولی می تونست خیلی بهتر از این باشه. چون نوشتن 4 یا 5 تا گزارش که بسیار هم آسون هست دلیل بر خوب بودن مجله نیست - ضمن اینکه بیشتر کطالبش رو از مجلات و سایت های خارجی می گیره - تا حالا نشده که با 4 نفر از مسئولین کارخانجات و نماینده های داخلی صحبتی بکنن - و یا از طرف شرکت ها ماشینی رو تست کنن- خیلی معمولی ماشین کسایی که سوار هستند رو می گیرن و تست می کنن که بسیار بی اساس هست این تست - شاید اون ماشینی رو که تیت می کنن مشکل فنی داشته باشه و...
از نظر من کیفیت مطالبش بسیار پایین و ضعیفه .
مثلا در یکی از مقایسه هاش که کرولا - زانتیا - آوانته و مزدا بود اومده بودن کرولایی رو تست کرده بودن که فقط 1 دستگاه ازش به ایران وارد شده . و آیا این مس تونه جز محصولات تست شده باشه.
تست هامر و... هم سخت نیست من دبی زیاد می رم و خیلی از دوستان بهترین ماشین های دنیا رو دارن و می تونیم تست های زیادی هم با اون ها انجام بدیم اما این گزارشات باید توسط کارشناس این کار و با ماشینی که از طرف اون شرکت یا نماینده اون در اختبارشون قرار می گیره انجام بشه.
ضمنا خوب یا بد بودن مجله هم فقط صحبت من نیست می تونید از بقیه کسایی که نظر دادن هم بپرسید.
z_qz54
28 March 2007, 09:06 PM
مجله ماشین کلا بیشتر از 8-10 سال است که کیفیت مطالبش کم شده و بیشتر ظاهری میپردازند و هیچ خبری از مطالب آموزشی قدیمی نیست!
البته این مطالب جدید باب دل عامه مردم است.
اما شخصا من خودم هیچ وقت نوشته مجله ماشین ورمعیاری برای اینتخابم حساب نمیکنم ؛ چون سر گالانت و پرشیا این کار رو کردم و پشیمان شدم.
*علی*
28 March 2007, 09:29 PM
واقعا که مزخرفه
مثلا چند سوتی رو توجه کنید :
در شماره مرداد ماه بین اتومبیل های رده قیمتی 20 میلیون (مزدا323 و هیوندا آوانته و سیتروئن زانتیا و تویوتا کرولا )
زانتیا رو اتومبیل برتر معرفی کرده و بعد از آن آوانته
اما مثلا در انتخاب بهترین اتومبیل سال 85 اسم آوانته در میان بهترین ها است اما اثری از زانتیا نیست
مورد دوم :
در زیر نویس عکس صفحه 8 آخرین ماهنامه سال 85 نوشته (((آوانته و ویتارا با وجود مشخصات فنی خوب اما به دلیل قیمت بالا و موقعیت بازار جهانی از فروش خوبی در کشور برخوردار نشدند))
از سوی دیگر در امتیاز دادن در قسمت ارزش در مقابل قیمت به اوانته و سوناتا و مگان یک امتیاز یعنی 5 رو میده که جز بهترین امتیازات است
ما نفهمیدیم قیمت بالاش خوبه یا بد
در همین مورد و از اون طرف میگه موقعیت جهانی خودرویی چون آوانته بد است از اون سمت درآماری که از دی جی پاور نقل میکنه آوانته یا همون الانترا مدل 2006 رو بعد از کرولا در مقام دوم میزان کیفیت تولید و طراحی از نظر مردم قلمداد میکنه
حالا از همه اینها بگذریم کی مردم تو ایران روی بازار جهانی برای خرید ماشین توجه داشتند که این مجله کذایی میاد میگه علت موفقیت کم آوانته موقعیت جهانی
مثلا نمیگه قیافه عامه پسند نداره میگه....................
nojex
28 March 2007, 11:30 PM
دقیقا .میشه گفت اگه بخواد یه ماشین رو خراب کنه از هیچی دریغ نمی کنه . اگرم بخواد تعریف کنه که هیچی !
متاسفانه کیفیت مطالبش روز به روز داره کم میشه .
VIGO
28 March 2007, 11:55 PM
دقیقا جوری از طرح روبروی BMW 120i نقد کرده که انگار داره جلوی پیکان تهران-28 رو نگاه می کنه نویسنده !
z_qz54
29 March 2007, 06:29 PM
خب بعضی موقع سلایق هم دخیلند در نوشته ها مجله ماشین!
Abolfazl2006_p
29 March 2007, 08:29 PM
کیفیت مطالبش پایین اومده و به نظر من بیشتر سلیقه ای مطالب تحلیل میشه
pedram_w204
29 March 2007, 09:02 PM
کیفیت مطالبش پایین اومده و به نظر من بیشتر سلیقه ای مطالب تحلیل میشه
آخه abolfazl جان اصلآ تحلیلی در کار نیست! تست 650i بخون! طرف دستشو تا ته کرده تو موتور! نمیدونم می خواد تست کنه ببینه مهندس های bmw بلدن درست موتور رو شاسی سوار کنن!؟!!آخر سر مهندس یا آپاراتیه!! که اینجوری تست میکنه!
rooznet
31 March 2007, 02:10 PM
در کل به نظر من اصلا چیز مهمی نیست این مجله ماشین که حتی ما بخوایم راجع به اون بحث کنیم.
shahram2006_m
31 March 2007, 07:02 PM
در کل به نظر من اصلا چیز مهمی نیست این مجله ماشین که حتی ما بخوایم راجع به اون بحث کنیم.
دوست عزیز چرا فکر میکنید اصلا مهم نیست!!؟
مجله ماشین قدیمی ترین و معتبر ترین مجله در زمینه خودرو در ایران هست.
اما باید به اشتباهات فاحشش افسوس خورد.
تو کشوری که اینهمه علاقمند به ماشین هست یک مجله عملی و تخصصی واقعی در زمینه خودرو وجود نداره. (که این هم دلایل مختلفی داره).
VIGO
31 March 2007, 07:33 PM
شهرام جان درست میفرمایند ، من خودم برای اطلاعات دقیق مجبوم یا E-Book مجله های خارجی رو بصورت PDF مطالعه کنم که به خاطر ترجمه کردنش هر صفحه حدود 40 دقیقه طول می کشه یا سایت های اطلاع رسانی رو مرور کنم . چرا باید اینطور باشه ؟
کاش یکی این تاپیک رو به گوش مسئولین مجله ماشین برسونه !
z_qz54
1 April 2007, 06:45 PM
خب کاری نداره!
توی فروم مجله ماشین لینک بدید!
VIGO
1 April 2007, 10:34 PM
من بهشون E-Mail زدم منتظر جوابشون هستم .
پیمان ق
22 April 2007, 01:19 PM
دوستان نمی دونم با من موافقید یا نه که در بعضی مقالات نویسندگان مجله خیلی یکطرفه قضاوت می کنند. مثلا مقایسه تویوتا کمری با ماکسیما در شماره 281 : نویسنده از همون ابتدا موضع خودشو با مقایسه بدنه دو ماشین برای خوانندگان روشن می کنه ( فقط ماکسیما)!!!این در حالیه که نویسنده اعتراف می کنه این دوتا در بازار ایران فقط از نظر قیمت با هم برابری می کنند و مدل آوالون هم سطح ماکسیماست! پسرعمه من هم ماکسیما داره هم کمری . وقتی این مقاله رو دید مغز سرش سوت کشید. من خودم هر دو ماشینو سوار شدم به نظر من شکل و سواری کمری اگه بهتر ازماکسیما نباشه بدترم نیست. (البته اینو هم بگم من خودم یکی از طرفداران مجله ماشینم و بیش از 15 ساله این مجله رو میخرم!) :icon_surp
ali14049
22 April 2007, 08:23 PM
دوستان نمی دونم با من موافقید یا نه که در بعضی مقالات نویسندگان مجله خیلی یکطرفه قضاوت می کنند. مثلا مقایسه تویوتا کمری با ماکسیما در شماره 281 : نویسنده از همون ابتدا موضع خودشو با مقایسه بدنه دو ماشین برای خوانندگان روشن می کنه ( فقط ماکسیما)!!!این در حالیه که نویسنده اعتراف می کنه این دوتا در بازار ایران فقط از نظر قیمت با هم برابری می کنند و مدل آوالون هم سطح ماکسیماست! پسرعمه من هم ماکسیما داره هم کمری . وقتی این مقاله رو دید مغز سرش سوت کشید. من خودم هر دو ماشینو سوار شدم به نظر من شکل و سواری کمری اگه بهتر ازماکسیما نباشه بدترم نیست. (البته اینو هم بگم من خودم یکی از طرفداران مجله ماشینم و بیش از 15 ساله این مجله رو میخرم!) :icon_surp
اگر منظورتون كمري 2006 هست كه خدا بيامرزدش، الان بحث سر مقايسه كمري2007 با ماكسيماست:icon_evil اگر دو شماره بعد اين مجله رو هم ميخونديد و آمار و ارقام و نظر خوانندگان مجله ماشين را مي ديديد حتما نظرتون عوض ميشد(فكر كنم شماره 283):icon_surp
پیمان ق
22 April 2007, 11:58 PM
اگر منظورتون كمري 2006 هست كه خدا بيامرزدش، الان بحث سر مقايسه كمري2007 با ماكسيماست:icon_evil اگر دو شماره بعد اين مجله رو هم ميخونديد و آمار و ارقام و نظر خوانندگان مجله ماشين را مي ديديد حتما نظرتون عوض ميشد(فكر كنم شماره 283):icon_surp
مقاله 283 رو خوندم نظـــــــــــــــــرم عوض نشد!:icon_mrgr:icon_surp ( بنظر من سواری و نرمی کمری بدون هیچ جانبداری بهتره ) البته با عرض پوزش از دوست گرامیali14049 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=29302) :icon_wink
بنظر من از این دست مقالات در این مجله کم و بیش هست ولی این دلیل نمیشه بخاطر چند نویسنده کل مجله زیر سوال بره اگرچه باید این نقیصه (نگرش یکجانبه) حتمن برطرف بشه. از طرف دیگر هم باید روی نحوه تست خودرو چه داخلی و چه خارجی و نحوه نگارش مقالات تجدید نظر بشه تا این مجله به سطح استانداردهای جهانی نزدیکتر بشه. ولی باید بگم دست ناشران این مجله درد نکنه . :icon_cool
z_qz54
23 April 2007, 12:33 AM
با وجود مجلات جدید که روز به روز افزایش هم میابد،احتمالا مجله ماشین هم به فکر ارتقا سطح کاری خود هست و به فکر به خاک زدن پوز کل مجله ها!!!
پیمان ق
23 April 2007, 07:38 PM
با وجود مجلات جدید که روز به روز افزایش هم میابد،احتمالا مجله ماشین هم به فکر ارتقا سطح کاری خود هست و به فکر به خاک زدن پوز کل مجله ها!!!
شما درست میفرمائید. مشروط براینکه رقابت بین مجلات خودرو مثل رقابت موجود بین کارخونه های ماشین سازیمون نباشه !!؟:icon_surp
ali14049
25 April 2007, 11:18 PM
مقاله 283 رو خوندم نظـــــــــــــــــرم عوض نشد!:icon_mrgr:icon_surp ( بنظر من سواری و نرمی کمری بدون هیچ جانبداری بهتره ) البته با عرض پوزش از دوست گرامیali14049 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=29302) :icon_wink
البته اين نظر شماست(و قابل احترام):icon_twis اينجا جاش نيست ولي ميتونيم در تاپيكهاي مربوط به اين دوخودرو بحث رو ادامه دهيم:icon_surp
پیمان ق
26 April 2007, 12:26 AM
البته اين نظر شماست(و قابل احترام):icon_twis اينجا جاش نيست ولي ميتونيم در تاپيكهاي مربوط به اين دوخودرو بحث رو ادامه دهيم:icon_surp [/right]
[/right]
دوست عزیز علی جان،
من نه ماکسیما دارم نه کمری ، خیلی زور بزنم تاکسیما سوار میشم !!!:icon_arro به هیچ عنوان تعصبی هم نسبت به این دو خودرو ندارم:icon_surp . بحث من فقط نقد مقاله بود و بس. شاید اگه شما هم بدقت مقاله را بخونید حتما تصدیق میفرمایید که اینطور که نویسنده محترم 9 به 1 به نفع ماکسیما رای داده نیست. من نمیگم کمری بهتره ولی اینقدرا هم بد نیست که اینجور مورد بی مهری قرار گیرد آنهم در یک مجله با این همه تیراژ و این همه خواننده آگاه و مطلع .:icon_cool
امیدوارم متوجه منظور من شده باشید. قصد من جسارت به ماکسیما نبود. :icon_excl
Soleyman
30 April 2007, 01:13 PM
سلام.
والا به نظر من مجله ماشین مجله خوبیه. من هنوز یه چند تایی از مجلات قدیمیش رو دارم. بالاخره باید انصاف بدیم تو این بیست و اندی سال مجله ماشین انصافا" بد کار نکرده. الان اینترنت هست سال 65 که مجله ماشین چاپ میشد چی؟
البته 100% قبول دارم که اشتباهاتی هم هست ولی دلیل بر اینکه کل مجله رو زیر سوال ببریم نمیشه.
من هم از بعضی مقایسه ها ناراضی بودم و زیاد به نظرم منطقی نبوده. گاها" آدم تصور جانبداری هم میکنه. ولی شما نگاه کنید همین مجله ماشین از طرف هیچ کدوم از این کارخونه های داخلی حمایت نمیشه و یه ماشین برای تست هم در اختیارشون نمیذارن. اگر هم خدای نکرده:icon_eek: این کارو بکنن توقع دارن سمند با 320 مقایسه بشه و بهتر هم اعلام بشه!:icon_twis
پس خیلی هم نباید این بنده های خدارو دلسرد کرد. ولی میشه انتقاد داد و پیشنهاد کرد تا اونا هم اگر خدا بخواد بهتر کار کنن. چون حیفه مجله به این خوبی دل خواننده هاش رو ناراضی کنه.
((ولی جدا" این ماکسیما چقدر مصیبت کشه:icon_cry: . احتمالا" اگه تولیدش همینطوری ادامه پیدا کنه شاید تا سال 2020 هم با کمری مقایسه بشه!!!))
ارادتمند:icon_surp
پیمان ق
14 May 2007, 07:29 PM
سوالی که در ذهن من مطرحه اینکه چرا باوجود حضور 6-7 ماهه روآ در بازار و عرضه بالای آن ، هنوز مجله ماشین این خودرو را تست نکرده؟
در شماره خرداد ماه هم خبری از تست روآ نبود.
بنظر شما مجله ای که افتخار میکنه خودروهای روز دنیا رو تست میکنه آیا درسته که بعد از این مدت طولانی و با توجه به سهل الوصول بودن یک خودروی داخلی ، تاکنون به این امر که خواسته خیلی از افراد جامعه است توجه ای نکند ؟:icon_mad:
romeo_1593
14 May 2007, 07:37 PM
سوالی که در ذهن من مطرحه اینکه چرا باوجود حضور 6-7 ماهه روآ در بازار و عرضه بالای آن ، هنوز مجله ماشین این خودرو را تست نکرده؟
در شماره خرداد ماه هم خبری از تست روآ نبود.
بنظر شما مجله ای که افتخار میکنه خودروهای روز دنیا رو تست میکنه آیا درسته که بعد از این مدت طولانی و با توجه به سهل الوصول بودن یک خودروی داخلی ، تاکنون به این امر که خواسته خیلی از افراد جامعه است توجه ای نکند ؟:icon_mad:
من قبلا عرض کرده بودمخ که یکی از دوستان من که یکی از نویسنده های اصلی این مجله هست و اکثر اتومبیلهای داخلی رو در این مجله ایشون تست مسکنن احتیاج به یه روآ برای تست دارن ولی کسی پیدا نشد حالا ظاهرا یکی براشون این ماشین رو داره جور میکنه...احتمالا به زودی نتایجش رو میتونید مطالعه بفرمایید .
پیمان ق
15 July 2007, 04:02 AM
من قبلا عرض کرده بودمخ که یکی از دوستان من که یکی از نویسنده های اصلی این مجله هست و اکثر اتومبیلهای داخلی رو در این مجله ایشون تست مسکنن احتیاج به یه روآ برای تست دارن ولی کسی پیدا نشد حالا ظاهرا یکی براشون این ماشین رو داره جور میکنه...احتمالا به زودی نتایجش رو میتونید مطالعه بفرمایید .
دوست عزیز romeo جان:
فکر میکنم بعد از این مدت طولانی طبیعتاً اگه مسئولین مجله یک کوچولو هم تمایل به تست روآ داشتن ، میتونسن بالاخره اینکار رو به سرانجام برسونن. آیا شما با من موافق نیستید ؟:icon_ques
اگه براتون ممکنه ، لطفاً از اون دوستتون که یکی از نویسندگان مجله هستش ، دلیلش رو بپرسید.
در شماره 295 هم خبری نبود.
ممنون :icon_excl
shahram2006_m
16 January 2008, 07:18 PM
دوستان عزیز در فروم که مختص خود مجله ماشین هست افراد به نحوه مقایسه بین خودروهای 24 تا 30 تومن در شماره 300 این مجله معترض شدن و نقدی انجام دادن که در نوع خودش جالبه :
مقایسه 5 خودرو مجله در شماره 300 (http://www.machinemag.com/forum/index.php?PHPSESSID=34cdae7c45ed45216b1d927af62e7b 65&topic=6932.0)
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.