PDA

View Full Version : تلفن هاي همراه جديد سامسونگ با هارد 8 گيگا بايتي به بازار عرضه مي شود

A.M.I.R.T
23 March 2006, 11:56 PM
شركت سامسونگ روز دوشنبه اعلام كرد كه اين شركت تا نيمه دوم سال 2006 تلفن هاي همراه جديد خود با هارد 8 گيگا بايتي را در بازارهاي اروپا عرضه خواهد كرد.

به گزارش بخش خبر سايت http://www.IRITN.com (http://www.iritn.com/) ، تلفن همراه جديد سامسونگ كه SGH-i310 نام دارد يك گوشي دراز و لاغر است كه تقريبا شبيه تلفن i300 است كه سامسونگ سال گذشته آن را به بازار عرضه كرد. تأكيد بيشتر تلفن i300 روي نمايشگر موسيقي همراه بود. در گوشي هاي جديد نيز نمايشگر موسيقي به علاوه دو بلندگو، يك آمپلي فاير و يك لينك استريو بلوتوس وجود دارد. نمايشگر موسيقي اين تلفن همراه قادر به نمايش فايل هاي موسيقي با فرمت هاي MP3، AAC، AACT ، WMA، WAV و ogg است.
از ديگر ويژگي هاي اين تلفن همراه مي توان به يك دوربين ديجيتالي 2 مگا پيكسلي ، رابط خروجي ويدئو و پرينتينگ بلوتوس اشاره كرد.
اين تلفن همراه چهارمين تلفن همراه سامسونگ است كه مجهز به هارد درايو است. سامسونگ اولين شركتي بود كه در سپتامبر 2004 با اراده تلفن همراهي مجهز درايو هارد ديسك اولين نوع از اين تلفن ها را توليد كرد.
در چند سال آينده تعداد تلفن هاي همراه مجهز به هارد درايو افزايش خواهد يافت . سامسونگ قصد دارد اواخر اين هفته در نمايشگاه سه بيت هانور آلمان كه روز 5شنبه كارخود را آغاز مي كند اين تلفن همراه را به نمايش بگذارد

Javid
26 March 2006, 09:27 AM
http://samipic.com/irjavan/images/Samsung%20sgh.jpg

گوشي SGH-i310 به سيستم عامل ويندوز موبايل 5 مجهز است و يک دوربين ديجيتال 2 مگا پيکسلي به همراه دارد. اين مدل از فناوري‌هاي GSM ، GPRS و EDGE ‌پشتيباني مي‌کند.

برخي كارشناسان عقيده دارند با توجه به استقبال گسترده كاربران از قابليتهاي پخش موسيقي و فايلهاي ويدئويي و همچنين رد و بدل كردن عكسهاي ديجيتالي در گوشي‌هاي موبايل، شركتهاي توليدكننده اين تجهيزات براي پاسخ به نياز كاربران در آينده نزديك گوشي‌هايي با هارد ديسكهاي كوچك اما پرظرفيت به بازار خواهند داد.

با اين وجود، به كارگيري هارد ديسكهاي پرظرفيت در گوشي‌هاي موبايل سبب افزايش قيمت آنها به ميزان ‪ ۷۰‬تا ‪ ۱۰۰‬دلار مي‌شود و هنوز مشخص نيست آيا كاربران حاضر به پرداخت اين مبلغ اضافي جهت خريداري گوشي‌هاي پرظرفيت هستند يا خير.

فروش گوشي موبايل جديد سامسونگ در نيمه دوم سال ميلادي جاري در اروپا آغاز شده و پس از آن در ساير نقاط جهان ارائه خواهد شد.

moeinifar
2 May 2006, 07:34 PM
با قیمت اولیه 800 دلار ارائه شد و سریع هم افت میکنه شاید سریع بشه 500 هزار تومان با این قیمت بهترین انتخابه N91 بد جوری گیر میکنه چون قابلیت های این گوشی عالیه فقط از یه نظر میلنگه نسبت به اون که در ایران کاربردی نداره نظر شما چیه؟

Javid
2 May 2006, 11:31 PM
با قیمت اولیه 800 دلار ارائه شد و سریع هم افت میکنه شاید سریع بشه 500 هزار تومان با این قیمت بهترین انتخابه N91 بد جوری گیر میکنه چون قابلیت های این گوشی عالیه فقط از یه نظر میلنگه نسبت به اون که در ایران کاربردی نداره نظر شما چیه؟
بنظر من در این رنج قیمت (نجومی!) فقط و فقط باید منتظر موند تا P990 سونی بیاد...:icon_cool

moeinifar
2 May 2006, 11:55 PM
بنظر من در این رنج قیمت (نجومی!) فقط و فقط باید منتظر موند تا P990 سونی بیاد...:icon_cool
دوست عزیز p990 اصلا با این دو گوشی تو یه کلاس نیس بهتره این سه گوشی رو با هم مقایسه کنیم N91 i310 W950 که البته به نظر میاد از لحاظ قیمت و شرایط استفاده i310 انتخاب بهتری باشه در مورد قیمت فکر کنم حدود 500 به سرعت پایین بیاد در مورد سری p قیمت بالا تر از این حرفاست البته خیلی از امکانات اون تو ایران قابل استفاده نخواهد بود.

Javid
3 May 2006, 05:41 PM
دوست عزیز p990 اصلا با این دو گوشی تو یه کلاس نیس بهتره این سه گوشی رو با هم مقایسه کنیم N91 i310 W950 که البته به نظر میاد از لحاظ قیمت و شرایط استفاده i310 انتخاب بهتری باشه در مورد قیمت فکر کنم حدود 500 به سرعت پایین بیاد در مورد سری p قیمت بالا تر از این حرفاست البته خیلی از امکانات اون تو ایران قابل استفاده نخواهد بود.

دوست خوبم نمی دونم پی 990 چیش باعث شده که شما با مثلا ان 91 در یک کلاس ندونیدش
پی 990 بغیر از داشتن صفحه ی لمسی برتری خاصی نسبت به ان 91 و خصوصا i310 نداره
دبلیو 950 هم که صفحش لمسی هست، فاقد دوربینه
i310 هم کارت حافظه می خوره هم 8 گیگابایت حافظه داره + دارای امکان tv-out و Microsoft Windows Mobile 5.0
و دروبین 2 مگا...
میزان حافظش چه از نظر خوردن کارت و چه از نظر داخلی با ان91 و دبلیو 950 قابل مقایسه نیست
ان 91 Symbian OS v9.1, Series 60 UI 3rd Edition
دبلیو 950: Symbian OS v9.1, UIQ 3.0
پس بازم با i310 در یک سنخ نیستند
دبلیو 950 تازه هنوز نیومده و نمی شه از نظر قیمت مقایسه کرد..
حالا من نمی دونم با این تفاسیر شما چطوری به این نتیجه رسیدین که این 3 تا گوشی رو با هم مقایسه کنین

i310 بنظر من یک گوشی نسبتا کامله و قیمتشم آنچنان با سرعت پایین نخواهد آمد...

Profession@l
3 May 2006, 06:44 PM
البته من از کسانی که تو Gsmarena i310 رو خریدند و استفاده کردن شنیدم که باطری خیلی ضعیفی داره و اون هم به خاطر استفاده از Micro Drive در این گوشی هست البته همین مشکلو N91 هم داره ولی W950 نچ

Javid
3 May 2006, 09:01 PM
البته من از کسانی که تو Gsmarena i310 رو خریدند و استفاده کردن شنیدم که باطری خیلی ضعیفی داره و اون هم به خاطر استفاده از Micro Drive در این گوشی هست البته همین مشکلو N91 هم داره ولی W950 نچ

جناب Djfred
اکثر مدل های سامسونگ که قابلیت پخش موسیقی با فرمت های متنوع و همچنین دوربین دارن، مشکل باطری رو هم با خودشون یدک می کشن...:icon_ques

aliugd
3 May 2006, 10:39 PM
باور کنین متاسفانه بزرگترین عیب اکثر گوشی های سامسونگ و همینطور سایر مارکها battery life اونهاست

moeinifar
4 May 2006, 05:55 PM
سه گوشی فوق گوشیهایی بر پایه پخش موسیقی هستند و این تفاوت آنها با گوشی p990 است. باطری در حالتی که از micro drive استفاده بشه سریعتر کم میشه اما در این حالت با قیمت کمتر حافظه بیشتری در اختیار قرار میگیره به این دلیل samsung باطری 1700mah رو در پک گوشی عرضه کرده که بسیار باطری قوی تری نسبت به N91 است. شاید یکی از برتری های i310 قابلیت پخش همه فرمتهای فایلهای صوتی است که در N91 , w950 وجود نداره.

Javid
4 May 2006, 06:38 PM
سه گوشی فوق گوشیهایی بر پایه پخش موسیقی هستند و این تفاوت آنها با گوشی p990 است. .
:icon_sad:
تا حالا ندیدم کسی از کیفیت پخش سری پی سونی ناراضی باشه! لطفا اگر لینکی در مورد این صحبتتون که آی 310 بر پایه ی پخش موسیقی طراحی شده دارید لطف کنید بگذلرید تا ما هم استفاده کنیم
3250 و سری دبلیوی سونی رو قبول دارم اما آی 310 با وجود کیفیت بالای پخش و ساپورت همه ی فرمت ها بر پایه ی این امر فکر نکنم ساخته شده باشه چون در کل گوشی کاملیه...:icon_razz

moeinifar
4 May 2006, 07:47 PM
پشتیبانی همه فایلهای صوتی ، هارد با ظرفیت 8 گیگ ، داشتن پورت 3.5 همه اینها دلیلی بر هدف تولید این گوشی است. وهمه اونو رقیبی برای N91 میدونن. میشه بگین هارد 4 گیگ روی N91 بر چه مبناست و دلیل اون چیه فکر کنین متوجه میشین.:icon_cool

Javid
4 May 2006, 09:03 PM
ممکنه شما دوست داشته باشید هاردش رو پر از موسیقی کنید!
من یا کسان دیگه ممکنه چند فیلم مثل تایتانیک یا... رو بخوایم روی هاردمون داشته باشیم.
یا یه نفر دوست داره هاردش پر از فایل های پی دی اف و برنامه + کلیپ های متعدد باشه
پس هارد فقط برای گوش دادن آهنگ نیست نه؟؟
داشتن این امکانات برای آی 310 دلیل بر کامل بودن این گوشیه نه طراحی اون برای هدف خاص.. کلا از هر جهت خواستند مشتری رو راضی نگه دارن...
درضمن من خودم دی 500 دارم و با این قیمت کمش (نسبت به گوشی های مذکور) و قدیمی بودنش همه ی فایل های صوتی بجز wave و real رو ساپورت می کنه .
همه اکثرا mp3 , mp4 گوش می دن پس حالا خیلیم کار شاقی نیست که آی 310 این چند تا فرمت که طرفدار چندانی نداره (wave و..) رو هم ساپورت می کنه و پوشش میده...

moeinifar
4 May 2006, 09:19 PM
استفاده از هارد در بیشتر کاربران برای موسیقی است. درصد کاربران میتونه معیار مناسبی باشه و هدف سامسونگ اینگونه افراردن مخصوصا در بازار آمریکا که ipod بازار خوبی داره و سامسونگ هم این گوشی رو الان در بازار آمریکا ارائه کرده. گوشی واقعا کامله و برای همه کاربردها میتونه مدنظر باشه . یکی از نکات قابل توجه ساپورت wma است که بسیاری از گوشیا این قابلیت رو ندارن. همچنین یه نکته هم انتخاب اکثر فرمتها به عنوان زنگه و همینطور TV out به نظر میاد این گوشه برای همه کاربرها انتخاب خوبیه و همچنین windows smartphone نمیدونم آیا میتونه فاقد مشکلات symbian باشه

samsung_D600
5 May 2006, 09:34 AM
فقط خواستم بگم
فقط سامسونگ

BloodReza : دوست عزیز لطفن در صورتی که حرفی برای گفتن ندارید سکونت کنید
http://38.99.150.144/dl/b1ce1ea32c731787154702cbb4eade98/445aea19/e04ifz/pic14.jpg

Javid
5 May 2006, 08:09 PM
آخرین قیمت این گوشی بدون گارانتی رو اگر کسی میدونه لطف کنه...
کیفیت lcd ش ولی چنگی به دل نمیزنه TFT, 65K colors:icon_redf از سامسونگ همچین کاری بعید بود که در LCD کم بذاره اونم روی همچین گوشی تاپی.

BloodReza
5 May 2006, 11:17 PM
آخرین قیمت این گوشی بدون گارانتی رو اگر کسی میدونه لطف کنه...
کیفیت lcd ش ولی چنگی به دل نمیزنه TFT, 65K colors:icon_redf از سامسونگ همچین کاری بعید بود که در LCD کم بذاره اونم روی همچین گوشی تاپی.
من که کمتر ویندوز موبایلی رو دیدم که صفحش 262 یا 265 fhai

jilani.mehrdad
11 October 2006, 02:05 PM
[quote=JavidKhan;215421]
داشتن این امکانات برای آی 310 دلیل بر کامل بودن این گوشیه نه طراحی اون برای هدف خاص.. کلا از هر جهت خواستند مشتری رو راضی نگه دارن...
quote]
می بخشی دوست عزیز..می شه یکی از گوشی های کاملی که باهاش برخورد کردی رو نام ببری؟
تا اونجا که تجربه من در مورد گوشی ها قد می ده سعی نمی گنن گوشی کامل بسازن...سعی می کنن طیفی از مشتری رو جلب کنن
مسلم بدون ضعفهای ریز و درشتی در این مدل یا هر مدلی که اسم کامل رو روش می گذارید وجود داره....پس شایسته تر اینه انقدر از لفظ کامل استفاده نشه

Javid
11 October 2006, 06:27 PM
دوست خوبم من قصد توهین به این گوشی رو نداشتم. فقط واسم جالب بود که سامسونگ در ال سی دی کم بگذاره. وگرنه خودم طرفدار پر و پا قرص این گوشیم:icon_cool

morghe_eshgh1
11 October 2006, 06:32 PM
کلا من از گوشی های دارای هارد رازی نیستم ..چرا؟ ....اولا این نظر شخصیمه و تجربه.....گوشی های دارای هارد که من یکی از اونارو داشتم i300 در کل گوشیه خوبیه ولی یکی از مشکلاتش داشتن هارد که خیلی رو سرعتش تاثیر میزاره شاید از دوستانی که الان i300 دارن بگن که نه گوشی ما همچین مشکلی نداره ولی شما بیشتر از 2.5gb م پ 3 بزن بعد گوشیتو خاموش روشن کن 15 دقیقه طول میکشه گوشی بیاد بالا (من این کار انجام دادم الکی نمیگم) حالا شاید سامسونگ گوشی i310 که 8gb هست این مشکلو نداشته باشه که من بعید میدونم به نظرم اگه 8gb پر کنی گوشی میخوابه دیگه پا نمیشه در ضمن i310 لسدیش 65 کیلو رنگ که نمیدونم دلیلش چیه...

samsung_D600
12 October 2006, 06:16 AM
راستش منم از گوشیای دارای هارد دیسک خوشم نمیاد البته از این که یه رکورد برای سامسونگ خوشحالم . دلیل اینکه خوشم نمیاد اینه که 1. شارژ گوشی زود تموم میشه 2. احتمال افتادن از ارتفاع و گرفتن بدسکتور ( خوب ولی سامسونگ آی 300 رو تا ارتفای 1.5 تضمین کرده که هیچیش نمی شه )

mil-i300
11 December 2007, 10:34 AM
با سلام خدمت دوستان
این حرف ها اصلاً به i300 نمی چسبه....!!!
من خودم از 3 گیگا بایت جایی گه داره و 2870 مگابایت در اختیار میزاره .... تنها 290 مگابایت خالی دارم....
تازه کارت 1 گیگ هم نصب کردم..... با این اوضاع در بدترین شرایط 2 دقیقه بیشتر طول نمیکشه که بالا میاد...!!!
نه 15 دقیقه... این 15 دقیقه باری اینکه شما برنامه ها رو رو HDD نصب کردی...!!!
در مورد LCD هم بگو که 262000 رنگ رو می تونه نمایش بده نه 65K.....!!! اوون ویندوز هست که نمیتونه از 65 بیشتر ساپورت کنه....!! زمانی که صفحه های 16 میلیون رنگ نیومده بود حتی D820 هم کیفیت صفحه ای کمتر نسبت به i300 داشت....!!!
حالا نمی دونم ... شاید i300 شما اینجوری باشه.....!!!