View Full Version : مقايسه مزاياي مزدا در مقابل زانتيا
skt99
8 November 2004, 08:39 AM
دوستان من مي خواهم ماشينم را عوض كنم نمي دانم مزدا بهتر است يا زانتيا آيا كسي مي تواند مرا راهنمايي كند من در حال حاضر دوو سييلو دارم خيلي راضي هستم ولي مي خواهم يك ماشين بهتر بگيرم لطفا مرا راهنمايي كنيد؟
امید رضا
8 November 2004, 10:24 AM
زانتيا 8)
Niaz_M3
8 November 2004, 12:01 PM
من ميگم زانتيا خيلي سرتره :o ... قبلا زياد بحث شده ... سرچ كنيد
فقط زانتيا 8)
محمد رضا محمدي
8 November 2004, 01:54 PM
بدون هيچ شكي زانتيا 8)
skt99
8 November 2004, 03:12 PM
دوستان خيلي ممنونم از راهنماييتون ولي اگه فقط علاقه ظاهري باشه مزدا قشنگ تره آيا كسي اطلاعات جامع تري داره ؟
skt99
8 November 2004, 03:21 PM
دوستان من خودم تجريه سواري با مزدا رو داشتم خيلي خوش دسته فرمونش خيلي نرمه و كلاجش اصلا پا رو خسته نميكنه و خيلي كم مصرفه و كولر خيلي خوبي داره قيافه ظاهريش هم خيلي عاليه ولي من هيچ اطلاعاتي در مورد زانتبا ندارم منظورم از اطلاعات تجربيات در ارتباط با رانندگي باهاش است لطفا اگر كسي چيزي مي دونه بگه ؟
hummer
8 November 2004, 03:56 PM
خوب همه اينهايي كه گفتي رو زانتيا بهترشو داره (البته بغير از قيافه ظاهري كه البته فكر نمي كنم اونقدر ها هم بد باشه) به علاوه شتاب خوب و يك سيستم فنربندي بي نظير (در ايران). به نظر من قيافه بعد از يك مدتي عادي ميشه و چيزي نيست كه مدام فكر ادم رو مشغول كنه ولي اگه خدايي نكر ده از ي ماشيني جا بموني تا اخر عمر وجدون درد داري :oops: :mrgreen: :(
محمد رضا محمدي
8 November 2004, 04:51 PM
ببين دوست عزيز زانتيا هندلينگ خوبي داره به خصوص وقتي باهاش توي يه جاده كوهستاني رانندگي كني ....
ترمز عالي .... موتور واقعن قوي ... شتاب خوب ( هم اوليه و هم ثانويه ) ..... امكاناتشم خوبه .. سيستم تعليق عالي ... جاداريش به مزدا ميارزه ... كلاس ماشين هم ميشه گفت همه جا پسند تر از مزداست ... خدماتش چندان جالب نيست .. بزرگتر از مزداست براي جاي پارك .. براي شهر مزدا يهتر و حوشدست تره ....اما توي جاده زانتيا خدايي ميكنه ... اطلاعات ديگري هم اگر لازم بود در خدمتيم :o
skt99
8 November 2004, 05:20 PM
خيلي ممنون از اطلاعاتتون آيا كسي در مورد خدمات پس از فروش و لوازم يدكي و قيمت اونها اطلاعات خاصي داره چون همانطور كه ميدانيد مقرون و به صرفه بودن در ارتباط با لوازم و آمار خرابي ها و نحوه خدمات پس از فروش خودشو نشون ميده بنابراين بايستي بدونيم كه اگه بعدا مشكل پيدا كرد دردسرش زياد نباشه .
Niaz_M3
8 November 2004, 05:54 PM
شماره آخر مجله ماشين رو حتما بخونيد . آبان 1383
«سيتروئن زانتيا» از نگاهي ديگر ... مهندس فرهاد كاشاني ص 92
http://www.machinemag.com/cover/mg2571_262icl.jpg
Evanescence
8 November 2004, 06:51 PM
به نظر من زانتياي 1800 ارزش پرداخت 3 مليون روي مزدا رو داره . زانتياي 2000 هم حداقل 4 مليون :arrow: .
از لحاظ كيفيت قطعات و مونتاژ هر دو عالي و از لحاظ هندلينگ هر دو در سطح مطلوب هستن ولي بزرگترين ايراد مزدا اينه كه حداقل امكانات جانبي مورد انتظار رو با توجه به قيمتش نداره . شايد امكانات جانبي اون از 206 تيپ 5 كه 10 مليون از مزدا ارزونتره هم كم تر باشه . در حالي كه زانتيا از معدود خودروهايي هست كه در داخل توليد شد ولي امكانات جانبيشو خيلي حذف نكردن . در مورد مشخصات فني اين دو هم انقدر زياد بحث شده كه تكرار اونها فقط دوباره نويسيه .
محمد رضا محمدي
8 November 2004, 08:40 PM
در يك كلام اگر به دنبال زيبايي هستيد .... مزدا
ولي اگر به دنبال سواري و هندلينگ خوب به همراه قدرت و ... و زياد مسافرت ميكنيد ...... بي شك زانتيا
از لحاظ پشتيباني فني هم زانتيا قوي تره ...
محمد رضا محمدي
8 November 2004, 09:27 PM
بله با اجازه دوستان ايت تاپيك قفل ميشه ...
در مورد مسايل فني اگر بعد از مطالعه پست هاي قبلي به نتيجه نرسيديد در تاپيك مشكلات و معايب ساير خودرو ها مطرح كنيد ....
از دوستاني كه اطلاعاتشونو در اختيار ما قرار داند متشكرم
محمد رضا محمدي
8 November 2004, 09:28 PM
در يك كلام اگر به دنبال زيبايي هستيد .... مزدا
ولي اگر به دنبال سواري و هندلينگ خوب به همراه قدرت و ... و زياد مسافرت ميكنيد ...... بي شك زانتيا
از لحاظ پشتيباني فني هم زانتيا قوي تره ...
Top RPM
8 November 2004, 09:30 PM
Niaz_M3 جان
روي تست هاي مجله ماشين زياد اطمينان نكن. شرايط تست ماشين تو ايران مناسب نيست. به نظر شما تست شتابي كه توي كرج قزوين گرفته بشه قابل اعتماده؟؟؟اين اقا بهتره بره متن ترجمه كنه.
من زانتيا رو تر جيح مي دم. از نظر ظاهري زياد خوشگا نيست اما شما مي خواهيد بشينيد تو ماشين. پس زياد روي ظاهر اون دقت نكنيد. وقتي كه در كنار مزدايي كه بدنه آن صدا مي دم. كيفيت قطعات ان افتضاح است؛ ... و تنها حسن ان ظاهرش است زانتياي بدون عيب و نقص خود را ديديد مي فهميد كه چي مي گم.
سيستم فنر بندي بسيار عاليه. البته در ترافيك هاي شديد شما رو اذيت مي كنه. يعني گاهي اعصاب خورد كنه(وقتي راه مي افتيد ماشين مي ره بالا. ترمز مي كنيد مي ياد پايين)
شتاب بسيار خوبه. شما رو ارضا مي كنه. ترمز ها فوق العاده است. مخصوصا اينكه در زمان ترمز گيري ماشين كاملا مي ياد پايين و چسبندگي لاستيك زياد مي شه. برعكس مزدا.
تنظيم ارتفاع خيلي بهتون كمك مي كنه. ماشين وقتي 20 سانتي متر مي ياد بالا مي تونيد از هر جايي رد شيد. وقتي هم كه ماشين رو خاموش مي كنيد مي ياد پايين و دزدا نمي تونن زاپاس رو ببرن.
خدمات بعد از فروش زانتيا بد نيست. اما مزدا بهتره.
خرج زانتيا يك كم بالا تر از مزداست. البته زياد خراب نمي شه.
تو جاده كوهستاني مي توني كاملا از رانندگي لذت ببري.
يكي از مشكلات زانتيا كه براي كسي خسته كننده است لينه كه تو سرعت زياد مي ياد بالا. مثل SUVمي مونه. اما در سرعت كاملا احساس راحتي و ايمني داريد.
easternboy
29 September 2006, 05:30 PM
خوب در مورد اینکه زانتیا فرانسوی از مزدا ژاپنی بهتره شکی نیست!
ولی یکی اینکه زانتیا تو تصادف خیلی امن نیست ، دیگه اینکه آیا واقعا هنوز هم زانتیا بی عیب مونتاژ میشه یا اینکه وقتی بخری باید از فرداش بری دنبال تعمیر عیباش؟!!
کسایی که لازگی زانتیا خریدن نظرشون چیه؟
easternboy
29 September 2006, 05:52 PM
ببینم، راسته که میگن زانتیا استهلاکش بالاست؟!!!!
Mr.Sina
29 September 2006, 07:02 PM
خوب در مورد اینکه زانتیا فرانسوی از مزدا ژاپنی بهتره شکی نیست!
ولی یکی اینکه زانتیا تو تصادف خیلی امن نیست ، دیگه اینکه آیا واقعا هنوز هم زانتیا بی عیب مونتاژ میشه یا اینکه وقتی بخری باید از فرداش بری دنبال تعمیر عیباش؟!!
کسایی که لازگی زانتیا خریدن نظرشون چیه؟
یعنی شما می گی ایمنی مزدا از زانتیا بیشتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_twi s
بهتر نیست کمی بیشتر تحقیق کنی؟
salar68
30 September 2006, 12:45 AM
سلام
من هر دو را داشتم و تقریبا" الان هم استفاده می کنم از هر دو !
توی بازار ایران را فقط در نظر بگیرید مزدا به قیمت 15 تا 18 می ارزه
اولا" خیلی کوچیک هست و به جرئت هیچی ندارد
توی رنج 20 تا 25 حداقل این ماشین ها بهتر از مزدا هست از 1% تا 100%
جنتو ، مگان ، کرولا
alirezasalam
1 October 2006, 01:01 AM
مزدا خوبه اما 16 بیشتر نمیارزه به قول دوسمون هیچی نداره.
نه abs درست حسابی ( 4 کاناله مثل زانتیا ) و نه امکانات داخل
اما قشنگه
شک نکن که زانتیا بهتره
Foad
1 October 2006, 01:12 AM
اوه ه ه ه ه
این تالار که مال 2 سال پیشه ! از کجا پیداش کردین؟؟
اولا که مزدا 323 که داره از رده خارج میشه بدلیل اینکه واقعا به قیمتش نمیارزید.ماشین خوبیه ولی خداییش خیلی گرونه.تازه اون موقع که خیلیم رو بورس بود بازم هیچی نداشت که با زانتیا رقابت کنه فقط از لحاظ قیمت چرا :icon_arro شک نکنین که در همه موارد زانتیا 323رو می خوره
rezasmile
1 October 2006, 03:22 AM
من زیاد سوار زانتیا شدم. از نظر راحتی ،امکانات ،قدرت موتور،فنر بندی و تعدادی دیگر... خیلی خوبه. ولی سوا رمزدا نشدم . ولی اونجوری که یکی از آشنا های مکانیکم می گفت: مزدا دارای موتور خیلی خوبیه، کولر خوبی داره، ولی از نظر تبق خیلی ضعیف است و اگر با سرعت نسبتا زیاد در یک دست اندار بد بیفتید ماشین بد آسیب می بینه و تبقاش داغون میشه.
ولی بنظر من اگر عشق اسپرت کردن ماشین هستی برو سراغه مزدا چون اصلا رو زانتیا نمی تونی کاری بکنی ولی اگر نیستی زانتیا رو بچسب.
El Padrino.
1 October 2006, 08:51 PM
دوست عزیز مزدا 1600 هست از مرحله پرته مزدا رو با مگان 1600 مقایسه کنید
shahram2006_m
1 October 2006, 09:07 PM
به نظر من یا مگان بگیر یا آوانته من برسی کردم 80 درضد اونایی که سی یلو داشتن الان آوانته یا سوناتا دارن
لطفا از موضوع منحرف نشید .فقط در مورد مزدا و زانتیا
easternboy
2 October 2006, 07:52 PM
یعنی شما می گی ایمنی مزدا از زانتیا بیشتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_twi s
بهتر نیست کمی بیشتر تحقیق کنی؟
شک نکن عزیز!!!
مزدا با 3 ستاره و امتیاز 17 از 34
http://www.aaa.asn.au/NCAP/PDF%20Docs/m323_00.htm
و زانتیا با 1.5 ستاره و امتیاز 9 از 34!!!
http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=6&id2=16
خوب نظرت چیه؟
El Padrino.
2 October 2006, 09:58 PM
زانتیا هم از نظر زیبایی و هم از نظر موتوری و هم از لحاظ امکانات و هم از لحاظ امنیت مزدا رو کنار می زنه
amahdavi2004
3 October 2006, 05:11 PM
يه سر به اين آدرس بزن و در قسمت مقايسه دو تا ماشين را مقايسه كن:
http://www.iranecar.com
easternboy
4 October 2006, 09:47 PM
این سایت که دادی خیلی عالی بود!
ولی خوب تو این سایتا که چیزی در مورد کیفیت ساخت و استهلاک ماشین نمیگن
من دنبال یه ماشین نرم و بی صدا و کم استهلاک می گردم که تو جاده ها و خیابون های پر دست انداز ایران به سرصدا نیفته یا نخوای دم به دم بری جلوبندی و کمک و بوش و طبق و ... رو تعمیر کنی!
سرعت و شتاب و امکانات هم اصلا برام مهم نیست ، فقط ABS داشته باشه!
پیشنهادتون چیه؟
easternboy
4 October 2006, 09:49 PM
مگه مزدا ایربگ نداره؟!!!
چرا اینجا اینجوری نوشته؟!!
http://www.iranecar.com/CarInfoCompare.aspx?id2=2&IDC=52&TID=142&CCID=58&CMID=157
El Padrino.
4 October 2006, 09:57 PM
این سایته چرت و پرت زیاد نوشته بود برای مثال گفته آوانته 1 ایبگ داره سوناتا ظبطش نوار نمی خوره و...
من نمی خوام تاپیک رو منحرف کنم برای مثال گفتنم
Foad
4 October 2006, 11:13 PM
مزدا 323 یه دونه ایربگ داره اونم برای راننده ولی زانتیا 2 تا
alirezasalam
5 October 2006, 01:14 AM
این سایت که دادی خیلی عالی بود!
ولی خوب تو این سایتا که چیزی در مورد کیفیت ساخت و استهلاک ماشین نمیگن
من دنبال یه ماشین نرم و بی صدا و کم استهلاک می گردم که تو جاده ها و خیابون های پر دست انداز ایران به سرصدا نیفته یا نخوای دم به دم بری جلوبندی و کمک و بوش و طبق و ... رو تعمیر کنی!
سرعت و شتاب و امکانات هم اصلا برام مهم نیست ، فقط ABS داشته باشه!
پیشنهادتون چیه؟
من تاحالا ندیدم جلو بندی زانتیا به این راحتی ها خراب بشه
از پژو که اینقدر محکمه قویتره
سوال هم کردم تعمیر کار میگفت طبق یا سیبکش خراب نمیشه یه میله عمودی داره اون رو نشونم داد گفت اگه خراب شه این خراب میشه که سه سوت عوض مشه و به راحتب قابل رویته
El Padrino.
10 October 2006, 10:31 PM
زانتیا با سیستم تعلیقش پوزه خیلی ماشین ها رو به خاک مالیده
زانتیا یه چیز دیگیه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.