View Full Version : صدا دادن لنت ترمز
sogoli
22 March 2006, 12:44 PM
حدود 1 ماه هست که لنت های ماشین رو عوض کردم و دلفی انداختم که متاسفانه از روز اول تا الان وقتی ترمز می گیرم صدای خیلی بدی می ده... البته وقتی کمی فشار بیشتری روی ترمز می ارم:icon_eek: ... ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
p_fox_p
22 March 2006, 04:05 PM
دوست عزیز اگر میتونی لنت ها رو باز کن و یه سمباده روش بکش و بعد از بستن اونها دو سه تا ترمز حسابی باهاش بگیر موفق باشی:icon_cool
sogoli
22 March 2006, 04:32 PM
یعنی اشکال از لنتشه یعنی جنس لنتش خوب نبوده و یا اینکه در مورده هر لنتی باید همین کاروکرد:icon_ques
p_fox_p
22 March 2006, 07:22 PM
1-ببین متاسفانه تا موقعی که قانون کپی رایت تو ایران اجرا نشه هر جنسی ممکنه قبل از اصلش تقلبیش بیاد تو بازار
2-ولی این رو هم بگم تقریبن اکثر لنت ها در ابتدای کار سطح صافی دارن که با مالیده شدن روی یه سطح صاف دیگه تولید صدا میکنه پس اگر یه لایه از روی اون برداریم میتونه مفید باشه
من خودم دلفی میگرفتم ولی این بار لنت سایپا گرفتم همین کار رو کردم و الان هیچ صدایی نمیده ضمنن قبلا که دلفی استفاده میکردم موقعی که میخواستم ببندم رو ماشین یکی دوبار اون رو روی اسفالت میکشیدم...
موفق باشی............
Shahzadeh kocholoo
22 March 2006, 07:32 PM
دوست من بازم طبق معمول میگم
دست نزن همین جوری استفاده کن دفعه بعد لنت بهتری بخر
arash_2006
22 March 2006, 08:17 PM
از لنت hi-tek استفاده کن کاملا بی صدا است
parti3000
22 March 2006, 08:45 PM
ببر ترمزي بگو سيلندر وپيستون ترمز رو برات كامل باز كنه يه سرويس كنه وبعد از روغن كاري ببنده
بعضي وقنا جام ميكنه وقتي زياد فشار ميدي لنت در گير ميشه وقتي ول ميكني لنت كامل جدا نميشه ويه تماس كوچيك داره وصدا ميده:icon_evil
Ramtin329
23 March 2006, 12:29 AM
ببر ترمزي بگو سيلندر وپيستون ترمز رو برات كامل باز كنه يه سرويس كنه وبعد از روغن كاري ببنده
بعضي وقنا جام ميكنه وقتي زياد فشار ميدي لنت در گير ميشه وقتي ول ميكني لنت كامل جدا نميشه ويه تماس كوچيك داره وصدا ميده:icon_evil
در صورتی که چرخها قفل میکرد حرف شما صحیح بود ولی الان فقط مشکل از لنتهاست
sogoli
23 March 2006, 10:55 AM
چرخهای من قفل نمی کند فقط لنتها صدا می دن:icon_redf
parti3000
23 March 2006, 11:50 AM
در صورتی که چرخها قفل میکرد حرف شما صحیح بود ولی الان فقط مشکل از لنتهاست
اين مسله ربطي به قفل شدن چرخ نداره
فقط در موقعي كه فشار زياد بياري لنتها كامل جدا نمشن و به مقدار جزيي درگيرن كه باعث ايجاد صدا ميشه:icon_wink
sogoli
23 March 2006, 04:46 PM
البته یک مورد دیگه هم در مورد ترمزهای ماشینم هست که نمی دونم طبیعی هست یا خیر.... وقتی وزن ماشین زیاد می شه ترمز گرفتن کمی سخترو دیرتر عمل می کند و باید فشار بیشتر ی به پدال بیاورم و پدال سفتر می شود... آیا این مسئله عادیه؟
Evanescence
23 March 2006, 06:18 PM
البته یک مورد دیگه هم در مورد ترمزهای ماشینم هست که نمی دونم طبیعی هست یا خیر.... وقتی وزن ماشین زیاد می شه ترمز گرفتن کمی سخترو دیرتر عمل می کند و باید فشار بیشتر ی به پدال بیاورم و پدال سفتر می شود... آیا این مسئله عادیه؟
به علت افزایش ممان اینرسی (mv ) طبیعیه :icon_evil
saeeds
2 July 2006, 01:13 PM
دوست من ايندفعه لنت سامسونگ بگير درسته که نرمه و زودتر تموم ميشه ولي صدا نميده و کاسه چرخات سالم ميمونه
mohsen_t55
11 September 2006, 11:12 AM
در مورد ترمز تجربه دارم چند حالت داره يکي اينکه جنس لنت خوب نيست که با سمباده زدن يا خط انداختن روي لنت تا حدي رفع ميشه دوم اينکه کسي که لنت رو بسته وارد نبوده احتمالا کج بسته و يا صدا گيره لنت که فلزي هست و پشت لنت بسته مي شه رو ننداخته اگر ديديد انها درسته بريد لنت رو عوض کنيد . موفق باشيد
matin61
28 March 2008, 06:39 PM
من قبلا سامسونگ میگرفتن،خیلی خوب بود ولی مثل اینکه تقلبی شده...الان 2 دفعه هست Gold میگیرم. به نرمی سامونگ نیست ولی بدم نیست...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.