PDA

View Full Version : آموزش نصب سيستم صوتي



mirbagheri
20 March 2006, 04:48 PM
از كساني كه تو نصب سيستم مهارت دارند خواهش ميكنم كه به بقيه آموزش بدهند

1-آموزش وصل كردن ضبط به يك جفت باند

2-آموزش وصل كردن ضبط + يك جفت باند + يك آمپ

3-آموزش وصل كردن ضبط + يك جفت باند + يك آمپ+يك ساب

4-آموزش وصل كردن ضبط + يك جفت باند + يك آمپ+دو ساب

5آموزش وصل كردن ضبط + يك جفت باند + دو آمپ+دو ساب

اگر همراه با عكس باشه چه بهتر

در ضمن توضيح بديد كه چه ابزارهايي مورد نياز هست

paymanonline
20 March 2006, 07:53 PM
1-پخش به یک جفت باند
فقط کافیه سیم باند های عقب رو قطع و به باند های جدید وصل کرد و در مورد ماشینهایی مثل پژو 206 باید رکابهای بغل رو باز کرد و از زیر انها سیمی رو به داخل صندوق کشید که از یک طرف به باند و از طرف دیگر به پخش وثل میشوند
2-یک جفت باند و یک امپلی دو کانال
در این قسمت احتیاج به یک پک سیم است
داخل پک سیم سیمی هست یه نام RCA که از یک طرف به خروجی امپلی در پشت پخش و از یک طرف به ورودی امپ دو کانال میخورد و یک سیم بلند و کلفت که از قطب مثبت باطری به مثبت امپلی میخورد و یک سیم کوتاه و کلفت که از یک طرف به منفی روی امپلی و از طرف دیگر باید به یکی از پیچ های بدنه ماشین وصل شود و مقداری سیم که برای وصل کردن خروجی امپ به باند ها است(لازم به تذکر است که به سیم RCA یک رشته نازک متصل است که برای وصل کردن remote پخش به remote امپ میباشد تا در زمان روشن شدن پخش امپ نیز روشن شده و در زمان خاموشی پخش امپ نیز خاموش باشد)
همه این سیمها باید از داخل رکاب بغل ماشین عبور کرده و داخل صندوق عقب ماشین بشود
بعد از اتصال سیمهای + و- وremote وRCA و پیچ کردن امپلی به تخت انتهای صندوق یا زیر طاقچه عقب و بستن باند ها روی طاقچه باید خروجی امپلی را به باند وصل کنید L به باند سمت چپ و R به باند سمت راست
حالا نوبت به تنظیم امپ میرسد که هر امپ بنا بر استفاده آن یک شیوه دارد
3-یک جفت باند و یک امپلی چهارکانال و یک ساب
در این قسنت احتیاج به دو پک سیم میباشد
امپهای چهار کانال دارای دو ورودی هستند یعنی برای هر دو کانال یک ورودی
باید هر دو RCA + سیم مثبت را به شیوه گفته شده وارد صندوق عقب کرد
RCA مربوط به باند را به کانال یک وصل کرد و دو کانال مربوطه را نیزبه باند ها وصل کرد
RCA مربوط به ساب رانیز از یک طرف به خروجی ساب پشت پخش و از طرف دیگر به کانال دو امپ وصل میکنیم و یکی از دو کانال باقی مانده را نیز به ساب وصل میکنیم که در این قسمت انتخاب ساب متناسب با امپ یا بالعکس ضروری است
3-نصب یک جفت باند و یک جفت ساب با یک امپلی توصیه نمیشود
4-نصب یک جفت باند و یک جفت ساب با دو عدد امپلی
از یک امپ دو یا چهار کانال برای باند ها به شیوه گفته شده و از یک امپ یک یا دو یا چهار کانال برای ساب استفاده میشود در حالی که احتیاج به دو پک سیم و به صورت انتخابی یک خازن هست(انتخاب خازن بسته به توان ساب ها دارد ولی حتی برای سابهای ضعیف نیز توصیه میشود)
نصب باند ها به همان شیوه گفته شده میباشد
نصب ساب نیز به همان شیوه میباشد + این نکته که برای نصب خازن باید سیم + و - را به قطبهای خازن وصل کرو و حالا قطبهای + و- خازن به امپلی وصل میشود
برای نصب ساب با یک امپ دو یا چهار کانال میشود از یک یا دو کانال استفاده کرد
لازم به تذکر میباشد که تنظیم درست پخش و امپ تاثیر فوق العاده ای در نوع صدا دارد و این به مدل پخش و امپ بستگی 100% دارد

mirbagheri
20 March 2006, 08:24 PM
خيلي ممنون از شما
1-چجوري يك ساب را به دو خروجي يك آمپ چهاركانال وصل كنم

2-شما عكس بالا را از چه سايتي گرفتيد

paymanonline
20 March 2006, 09:48 PM
خيلي ممنون از شما
1-چجوري يك ساب را به دو خروجي يك آمپ چهاركانال وصل كنم

2-شما عكس بالا را از چه سايتي گرفتيد


1-دوست عزیز یک ساب رو که به دو خروجی نمیشه وصل کرد من دو تا ساب رو منظورم بود

2-از سایت زیر رویRCA preout کلیک کنید.
http://www.pioneer.com.sg/storefront/ProductDetail/default.asp?ProductId=234&CatId=2,24,32#

mirbagheri
20 March 2006, 10:10 PM
قيمت يك پك كابل RCA چند است؟

ديگه ابزار براي نصب سيستم لازم نيست

يه سوال ديگه

فقط در ساب اهم داريم مثلا 2 و 4 و 8 اهم(يكمي در مورد بستن ساب هم توضيح بديد)

paymanonline
20 March 2006, 11:29 PM
قيمت يك پك كابل RCA چند است؟

ديگه ابزار براي نصب سيستم لازم نيست

يه سوال ديگه

فقط در ساب اهم داريم مثلا 2 و 4 و 8 اهم(يكمي در مورد بستن ساب هم توضيح بديد)

قیمت یه پک سیم بسته یه اینکه از کجای شهر بخری از 15 تومن تا 45 تومن متفاوته

من ابزار دیگهای به ذهنم نمیرسه

در باند هم اهم داریم مثلا بعضی باندهای فابریک یا اسپیکر کامپیوترها 8 اهم هستند
بیشتر بندهای 6*9 جدید 4 اهم هستند
و بعضی باندهایی که جدیدا اومدن مثل JBL یا اینفینیتی هم 2 اهم هستند
سابهای جدید اکثرا به صورت(DVC(Dual Voice Coil هستند یعنی دارای دو کویل 4 اهم هستند که با سری بستن یا موازی بستن اونها میتونی به ترتیب 8 یا 2 اهم و با استفاده از یک کویل میتونی 4 اهم داشته باشی

در مورد بستن ساب چیزی به ذهنم نمیرسه اگه سوال دارید بفرمایید

mirbagheri
20 March 2006, 11:41 PM
اگر من سيم ها را اشتباه ببندم امكان سوختن ساب و ... هست

paymanonline
20 March 2006, 11:44 PM
نکته ای که خیلی مهم هست و من فراموش کردم بگم این هست که سعی کنید سیم های RCA از رکاب یک سمت ماشین و سیم Vcc یا + امپ از رکاب سمت دیگر ماشین وارد صندوق شده و از نزدیک بستن سیم + و RCA خودداری کنید چون اینکار باعث ایجاد نویز و فرار دیتا شده و صدای باندها یا سابها رو خراب میکند

paymanonline
20 March 2006, 11:46 PM
اگر من سيم ها را اشتباه ببندم امكان سوختن ساب و ... هست
یعنی چی جوری ببندی؟
اگه مثبت و منفی اشتباه بشه ممکنه امپ بسوزه و اگه فیز داشته باشه ممکنه نسوزه.
به هر حال بستگی به امپ و نوع اشتباه داره

nadersport
21 March 2006, 04:48 AM
در تكميل گفته هاي پيمان جان:

اولين چيزي كه مهمه انتخاب قطعات با توجه به بودجه و انتظار شما از سيستمي كه ميخاييد.
يه چند نكته در مورد قطعات ميگم:
Head Unite(راديوپخش):همه هديونيتها رو خودشون يه آمپ دارن كه 4كانال داره (البته به خاطر سايز هديونيت كه بايد استاندارد باشه و كوچيك هيتش آمپهاي روي هديونيتها زياد قوي نيستن)
بعضي از هديونيتها به جز 4خروجي معمولي كه ميشه به 4باند وصلشون كرد(2باندجلو و 2باند عقب)داراي خروجي به نام RCA هستن كه باز با توجه به مدل هديونيت بعضياشون 1خروجي RCA بعضي 2 و بعضي هم 3خروجي RCA دارنكه اين خروجيها واسه اتصال آمپ به هد يونيت واسه اتصال باند قوي اععم از سابووفر كه وظيفه توليد صدا با فركانس هاي پايين و صداي بم و همچنين باندهاي Rear (عقب) وباندهاي Front (جلو) هستش.
نكته:در هد يونيت هايي كه داراي خروجي ساب جداگونه نيسنن ميتونيم از خروجي RCA هديونيت واسه اتصال به آمپ و ساب استفاده كنيم فقط بايد اينو توجه داشه باشيم كه بايد صداهاي با فركنس پايين به ساب داده شود و در هديونيتهايي كه خروجي ساب ندارن و خروجي RCA معمولي دارن بايد صدا رو به وسيله ي آمپ فيلتر كنيم.
نكته: فركانس ووفر از 20تا500 هرتز هستش كه به قرار دادن آمپ بر روي LPF همين فركانسها رو به ساب ميديم.

آمپايفاير:

اين قسمت كه وظيفه تقويت و تا حدودي تفكيك صدا رو به عهده داره در مدلهاي معمول داراي اجزاي زير هستش:

1)كانالهاي خروجي صدا (بعضي آمپها1 يا2 بعضي 4 و بعصي 5و 6 كاناله)هستن.
2)ورودي RCA كه به ازاي هر كانال يك عدد RCA وجود داره مثلن يه آمپ 4كانال داراي 4ورودي RCA (دوجفت)هستش.
3)پورت اتصال به +و- برق ماشين و همچنين REMOTE هديونيت.
4)وآپشنهاي مختلف واسه تنظيم آمپ
كه بايد هر قسمت به دقت به وصل شه.

paymanonline
21 March 2006, 10:16 AM
نادر جان خیلی ممنون من امپهای 5 کانال رو فراموش کرده بودم.
ولی من تا حالا امپ 6 کانال ندیدم اگه شما دیدی به ما هم بگو (یا اگه سایتی هست).
با تشکر

mirbagheri
21 March 2006, 10:36 AM
من يه آمپ 400 وات پايونر را كه نصب شده بود را ديدم روي اون جاي ورودي اسپيكر داشت ولي طرف كه آمپ را نصب كرده بود سيمها را به زير آمپ زده بود ميخواستم ببينم زير آمپ همون فيش هايي كه روي آمپ هست قرار داره

paymanonline
21 March 2006, 04:59 PM
متوجه منظورت نشدم
شاید برای پیدا نبودن سیمهای اضافی اونها رو زیر امپ بسته بوده

یه توضیح کوچیکی هم درباره اون عکسه بدم شاید براتون سوال شده باشه
در عکس شما دو امپ چهار کانال میبینید که از یکی برای درایو کردن ساب استفاده شده
ولی از دیگری برای راه انداختن باندهای 6 در 9 عقب بعلاوه توییتر های جلو استفاده شده
چون این پخش (یعنی 7750) دارای 3 خروجی RCA میباشد

nadersport
22 March 2006, 04:27 AM
نادر جان خیلی ممنون من امپهای 5 کانال رو فراموش کرده بودم.
ولی من تا حالا امپ 6 کانال ندیدم اگه شما دیدی به ما هم بگو (یا اگه سایتی هست).
با تشکر
پيمان جان آره آمپ 6كانال ديدم اما نه تو سايت يكي دوسال پيش روي يه پرايد ديدم كه به يه جفت 6975 و 2تا ساب پايونير 304و باندهاي جلو وصل بود .ماركش رو يادم نيست چون معروف نبود اما صاحابش ميگفت از دبي اوردن واسش اگه ديدمش ازش ميپرسم:icon_cool

pouya system
22 March 2006, 01:37 PM
آمپلی بوشمن 3900 وات از مدل 6 کاناله
:icon_cool

حامدگلشن
25 March 2006, 01:09 PM
قيمت يك پك كابل RCA چند است؟

ديگه ابزار براي نصب سيستم لازم نيست

يه سوال ديگه

فقط در ساب اهم داريم مثلا 2 و 4 و 8 اهم(يكمي در مورد بستن ساب هم توضيح بديد)
پك RCA بسته به اينكه جنسش و فيوزش (از نظر مقدار جريان تحملي)سيم برق شما چند گيج باشه قيمتش متفاوته

سيم برق شما ممكنه 4 يا 8 يا 16 گيج باشه
هرچي سيم برق شما نمره گيجش (سطح مقطع سيم به ميليمتر)كمتر باشه يعني كلفتر باشه اتلاف انرژيي سيستم برقي شما كمتره
به عنوان مثال سيم با نمره دوصفر گيج چيزي حدود 75 ميليمتر سطح مقطعشه
و يكي از عوامل تاثير گذار تو قيمت پك RCA هست كه ما هيچ كدوم بهش توجه نميكنيم :icon_surp

قیمت یه پک سیم بسته یه اینکه از کجای شهر بخری از 15 تومن تا 45 تومن متفاوته
خيلي به اينكه از كجاي شهر خريد كنيم ربطي نداره نهايتن 5 تومن اختلاف قيمت هست:icon_cool

zik1383
26 March 2006, 02:26 AM
راستی فیوز رو که برای سیستم کجاش می بندن


RCA بسته به اينكه جنسش و فيوزش (از نظر مقدار جريان تحملي)سيم برق شما چند گيج باشه قيمتش متفاوته

paymanonline
26 March 2006, 10:02 AM
میتونی اول سیم نزدیک باطری ببندی یا انتهاش یه جایی توی صندوق

p_fox_p
26 March 2006, 05:07 PM
دوستانی که پراید دارن میتونند برای نصب HU این کار رو انجام بدن :
اون دوتا پایه های ظبط فابریک رو باز کنن بعد با یه مته 5.5 سوراخ پایه ها رو گشاد کنن و توسط دو تا پیچ 5*8 میل اون رو دقیقن مثل ظبط فابریک و بدون نیم کشو ببندن
(اگر مطلبم تکراری بود ببخشید):icon_cool

pouya system
26 March 2006, 08:35 PM
میتونی اول سیم نزدیک باطری ببندی یا انتهاش یه جایی توی صندوق
تو صندوق بستنش یه اشتباهه محضه . البته با عرضه معذرت.
چون این فیوز یه وسیله تزئینی نیست که هر جائی که خواستی ببندیش. باید دقیقا" بعد از خروجی که از باطری ماشین برای آمپلی میگیری در کمترین فاصله ممکنه و حتی در صورت امکان چسبیده به باطری باشه . مثلا" اشکاله روش نصب تو صندوق اینه که اگه خدای ناکرده تو صحنه تصادف , قسمته پایه رکاب ماشین صدمه ببینه و باعث لخت شدنه سیم پاور شما بشه و اتصال بکنه و یا اصلا" هر موردی دیگه ای که عامل این بشه که سیم پاوره آمپلی شما قبل از فیوز مخصوصش اتصال به بدنه بکنه , اینجاست که دیگه حاجی نا نداره و باید شاهد یه حادثه ناگوار بود.:icon_cry:
:icon_cool

paymanonline
26 March 2006, 10:26 PM
کاملا درسته من خودم هم داخل موتور گذاشتم

paymanonline
27 March 2006, 11:03 AM
چون فکر میکنم داریم از عنوان تاپیک دور میشیم
من از دوستانی که بیشتر از من تا حالا پخش بستن خواهش میکنم در مورد رنگبندیه سیمهای پشت پخش و در مورد رنگبندیه سیمکشی ماشینهای مختلف بیان و تجربیات خودشون رو بگن
چون اینم جزو نصب سیستم صوتی به حساب میاد دیگه

paymanonline
27 March 2006, 11:08 AM
از خودم شروع میکنم
رنگ مشکی زمین یا اتصال منفی هست
رنگ زرد اتصال مثبت یا Vcc هست
رنگ قرمز ریموت یا Acc هست
رنگ ابی بیشتر ریموت یا آنتن برقی هست
رنگ سبز و بنفش به بندهای عقب
و رنگ سفید و خاکستری مربوط به باند های جلو هست
این رنگ بندی مربوط به یه مدل پاناسونیک و یه مدل JVc که من بستم بوده

dostekhoob
2 April 2006, 11:38 AM
salam
man ye zabte pioneer vasl kardam ke ye moshkel dare vaghti mashina khamoosh mikonam tamame setinghaye pakhsh hata saat be ham mikhore eshkal az kojast?mer30
سلام من يه ضبط پايونير وصل كردم كه يه مشكل داره وقتي ماشين رو خاموش ميكنم تمام ستينگ هاي پخش حتي ساعت به هم ميخوره اشكال از كجاست؟
مرسي

nadersport :دوست عزيز dostekhoob (http://phalls.com/vbulletin/member.php?u=28554) لطفن قوانين رو مطالعه كن

paymanonline
2 April 2006, 11:48 AM
دوست عزیز زبان این فروم فارسی هست لطفا رعایت کنید
در ضمن احتمالا سیم + و Acc رو اشتباه زده باشی

dostekhoob
4 April 2006, 03:11 PM
اقا پيمان ممنون از راهنماييتون سيم برق مستقيم را اشتباه وصل كرده بودم به سوئيچ ... يك سوال ديگه من اينترفنس هم نصب كردم دستي زير فرمان كار ميكنه ولي صفحه نمايشگر ماشين كار نميكنه مشكل از كجاست؟

paymanonline
4 April 2006, 03:40 PM
راستش من در این ضمینه زیاد نمیدونم سوالت رو اینجا مطرح کن تا اساتید بگن مشکل کجاست

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=19594

mohammad_55
6 May 2006, 11:50 PM
براي نصي باندي مثل JBL 936 روي پرايد نيازه كه سيم كشي مجدد بشه يا همون سيم كشي فابريك كافيه؟

nadersport
7 May 2006, 05:14 PM
براي نصي باندي مثل JBL 936 روي پرايد نيازه كه سيم كشي مجدد بشه يا همون سيم كشي فابريك كافيه؟
اگه نخايي آمپ بندازي سيم كشي لازم نيست همون فابريكا كارتو راه ميندازه:icon_cool