PDA

View Full Version : 3 سوال در مورد کار با برنامه هاي Imate-Jam

پارسا
19 March 2006, 03:53 PM
( قبل از هر چيز سپاسگزاري مرا بابت تمام راهنمايي خود بپذيريد )

1- آيا دکمه اي را مي توانيم تعريف کنيم که برنامه هاي فعال در حافطه را نشان دهد ؟
( البته نمي خواهم با استفاده از مموري آن برنامه ها را ببينم )
2 - آيا چيزي شبيه Task manager ويندوز دارد يا برنامه اي موجود است که بتواند تمام برنامه هاي فعال ( دوباره تاکيد مي کنم تمام برنامه هاي فعال - چون مموري برخي از برنامه هاي فعال را نشان مي دهد ) را نشان داده و بتواند هر کدام را که خواستيم از حافظه پاکش کنيم ؟
3 - برخي - در حقيقت بسياري - از برنامه ها را که اجرا مي کنم بالاي سمت چپ ok دارد وقتي کارم با آن برنامه تمام مي شود آن گزينه را مي زنم , ظاهرا برنامه به کار خود پايان مي دهد ولي اگر دوباره آن را اجرا کنم مي بينم در جايي که برنامه را ظاهرا بسته ام باقيمانده است . به عبارتي از برنامه خارج نمي شود . چگونه مي توانم پس از اتمام هر برنامه اي آن را ببندم ؟
4 - چگونه مي توانم آيکن نمايشگر باطري را در بالاي صفحه نمايش دهم ؟

am!n
19 March 2006, 04:05 PM
براي سوال سومت اگر در منوهاي آن برنامه exit داشته باشه كلا خارج ميشه ولي زياد فرقي با زدن ok نداره . ok حالت استندباي.
سوال چهارمت هم با اينستال برنامه.
سوال دومت را متوجه نشدم و سوال اولت هم فكر نمي كنم بشه.

kevin_m_bb
19 March 2006, 04:24 PM
( قبل از هر چيز سپاسگزاري مرا بابت تمام راهنمايي خود بپذيريد )

1- آيا دکمه اي را مي توانيم تعريف کنيم که برنامه هاي فعال در حافطه را نشان دهد ؟
( البته نمي خواهم با استفاده از مموري آن برنامه ها را ببينم )

دقیق متوجه نشدم ولی فکر کنم به منوی زیر بروید کارتون حل می شه
start--settings--buttons
شما می تونید در اینجا برای دکمه ها برنامه های دلخواهتون رو تعریف کنید

2 - آيا چيزي شبيه Task manager ويندوز دارد يا برنامه اي موجود است که بتواند تمام برنامه هاي فعال ( دوباره تاکيد مي کنم تمام برنامه هاي فعال - چون مموري برخي از برنامه هاي فعال را نشان مي دهد ) را نشان داده و بتواند هر کدام را که خواستيم از حافظه پاکش کنيم ؟
این رو هم خوب متوجه نشدم !!

3 - برخي - در حقيقت بسياري - از برنامه ها را که اجرا مي کنم بالاي سمت چپ ok دارد وقتي کارم با آن برنامه تمام مي شود آن گزينه را مي زنم , ظاهرا برنامه به کار خود پايان مي دهد ولي اگر دوباره آن را اجرا کنم مي بينم در جايي که برنامه را ظاهرا بسته ام باقيمانده است . به عبارتي از برنامه خارج نمي شود . چگونه مي توانم پس از اتمام هر برنامه اي آن را ببندم ؟
توسط aminkh پاسخ داده شده است

4 - چگونه مي توانم آيکن نمايشگر باطري را در بالاي صفحه نمايش دهم ؟
توسط aminkh پاسخ داده شده است

پارسا
19 March 2006, 04:36 PM
با سپاس
1 - منظورم از سوال دوم اين است که وقتي در ويندوز کليد alt+ctrl+del را فشار مي دهيد مي توانيد از گزينه task manager برنامه هاي فعال را ببينيد و غير فعال (End task) کنيد . در گوشي نوکيا نيز با نگه داشتن دگمه منو قسمتي از اينکار - نشان دادن برنامه هاي فعال - قابل دسترسي بود . آيا در Imate هم اينکار امکان پذير است ؟
2 - دوست عزيز ! امکان دارد اسم برنامه و لينکش ( در صورت موجود بودن ) را براي راهنمايي اينجانب قرار دهيد .

am!n
19 March 2006, 04:43 PM
با سپاس
1 - منظورم از سوال دوم اين است که وقتي در ويندوز کليد alt+ctrl+del را فشار مي دهيد مي توانيد از گزينه task manager برنامه هاي فعال را ببينيد و غير فعال (End task) کنيد . در گوشي نوکيا نيز با نگه داشتن دگمه منو
قسمتي از اينکار - نشان دادن برنامه هاي فعال - قابل دسترسي بود . آيا در Imate هم اينکار امکان پذير است ؟
2 - دوست عزيز ! امکان دارد اسم برنامه و لينکش ( در صورت موجود بودن ) را براي راهنمايي اينجانب قرار دهيد .
0-از دكمه سپاس استفاده كن :icon_evil
1-نه نميشه شما فقط مي تونيد دكمه هاي دستگاتون را براي بالا آوردن برنامه ها تنظيم كنيد.
2-بايد يگردم و برات بگذارم.:icon_mad: حتما بايد بالاي صفحه باشه؟
Spb Pocket Plus 3 Final
اين لينك دانلود http://www.spbsoftwarehouse.com/down...lus3_setup.exe
اينم سريال 30372645
اين برنامه باتري را در بالاي صفحه بصورت يك خط نشان مي ده كه هر يك از اين خط ها كه كم بشه نشان دهنده ي كم شده باتري است علاوه بر اين كار آيكون هم بر روي صفحه مي توني بياري.

am!n
19 March 2006, 04:55 PM
اينم يه برنامه ديگه كه بصورت درصد% در وسط صفحه نشان مي ده كه تاريخ نگار و مبدل هم هست.
لينك http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=156502&postcount=1 (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=156502&postcount=1)

پارسا
25 March 2006, 11:21 AM
0-از دكمه سپاس استفاده كن :icon_evil
1-نه نميشه شما فقط مي تونيد دكمه هاي دستگاتون را براي بالا آوردن برنامه ها تنظيم كنيد.
2-بايد يگردم و برات بگذارم.:icon_mad: حتما بايد بالاي صفحه باشه؟
Spb Pocket Plus 3 Final
اين لينك دانلود http://www.spbsoftwarehouse.com/down...lus3_setup.exe
اينم سريال 30372645
اين برنامه باتري را در بالاي صفحه بصورت يك خط نشان مي ده كه هر يك از اين خط ها كه كم بشه نشان دهنده ي كم شده باتري است علاوه بر اين كار آيكون هم بر روي صفحه مي توني بياري.
بعلت سانسور موجود !!!! لينک کامل نيست . خواهشمندم لينک کامل را قرار دهيد .