PDA

View Full Version : تیونینگ خودروهای امریکایی

shei2nak
19 March 2006, 03:03 AM
:icon_cool :icon_cool آقا جان دست از سر اين ماشين هاي ژيگوري جديد برداريد
داداش من يه فورد موستاين 5800cc داره با رنگ آبي متاليك و يك اينتر كولر و تمامي وسايل جانبي
داداشم اين ماشين رو از بازار ميدان شوش به طور مزايده اي خريد و حدود 18ميليون خرجش كرده و فقط بايد يك بار سوارش بشيد تا بفهميد ماشين يعني چي بهد بريد 206 بخريد
اگر مايل به ديدن اين فورد جيگر هستيد روز هاي جمعه به قسمت ماشين هاي آمريكايي پيست بياييد
البته لازم به ذكره كه خودم هم يك بنز شكاري دارم و باهاش تا 240km/hrپر كردم البته با توربو شارژر.

گاو
19 March 2006, 10:22 AM
من دیدم واردات بنزین به ایران دچار اشکال شده نگو شما فورد 5800 سی سی رو تیونینگ کردین :icon_arro
هفته ای چند تانکر بنزین توش میریزین ؟ بنزین بعد از عید که جیره بندی شد ماشین 18 میلیونی رو ازتون 180 هزار تومن هم نمیخرن !
در ضمن با همچین ماشینی 100 تا بیشتر برین فکر کنم از پوسیدگی دو تیکه بشه :icon_mrgr

ghasemizadeh
19 March 2006, 12:03 PM
18 میلیون خرجش کرده ؟!!!!:icon_twis
ببخشید میشه بگین چی کار کردین رو این ماشین

z_qz54
29 July 2007, 03:19 PM
لذت تیونینگ و تقویت موتور قضیه ای متفاوت از لذت سوار شدن بر خودرو های کلاسیک قدرتمند است
بنده به شخصه علاقه غیر قابل توصیفی به خودرو های امریکایی خصوصا" فورد و مخصوصا" از نوع موستانگ دارم چه برسه به مدلی مثل 1965 fastback با موتور cammer.
ولی تقویت یک خوردوی شهری در حدی که با خودرو های قوی و قویتر از قوی بتونه رقابت کنه بسیار لذت بخشه!

arash p mbz bmw
29 July 2007, 05:25 PM
دوست خوبم این کارا هم قدیمی شده!!!
بهتره دیگران رو با این ماشین خودتون مورد تمسخر قرار ندین!!
اونموقع که شما دنبال مدل موتور بودی ما داشتیم موتور bmw5.0برای 405وارد میکردیم رفیق!!!
این کارا مثل همون تعویض موتور توی پرایده پس چیز بزرزگی نیست که اینطوری اومدین و میزنیدش توی سر ملت!!
به قول دوستان با سهمیه شدن بنزین این کارا هم دیگه تعطیل شد!!!

eCom2001
30 July 2007, 04:35 PM
داداش من يه فورد موستاين 5800cc داره با رنگ آبي متاليك و يك اينتر كولر و تمامي وسايل جانبي
داداشم اين ماشين رو از بازار ميدان شوش به طور مزايده اي خريد و حدود 18ميليون خرجش كرده و فقط بايد يك بار سوارش بشيد تا بفهميد ماشين يعني چي بهد بريد 206 بخريد
اگر مايل به ديدن اين فورد جيگر هستيد روز هاي جمعه به قسمت ماشين هاي آمريكايي پيست بياييد
البته لازم به ذكره كه خودم هم يك بنز شكاري دارم و باهاش تا 240km/hrپر كردم البته با توربو شارژر.

فکر می کنم این ماشین حداقل 100 کیلومتر رو 20~25 لیتر بسوزونه ، با این حساب بد نیست شما یک تانکر بنزین روی سقف سوار کنین ! تازه به تعادل ماشین هم به شدت کمک میکنه :icon_arro :icon_sad:

Pontiac
31 July 2007, 02:53 PM
سلام
خوب ظاهرا دوستمون منظورشو بد گفته!ایشون از عشقشون(ماشین امریکایی و قول های کلاسیک صحبت کرده)بد شما ها اومدن به بنزینش گیر دادین؟اگر از این ماشینا خوشتون نمیاد خب این تاپیک رو واگذار کنین به عشاقش.کسی از شما در خواست نکرده ماستنگ پونتیاک کامارو دوج و... 6 لیتری بخرید.در ضمن کسی که تونسته همچین ماشینی جم کنه اون با این مبلغ(مشخصه کم نذاشته و لوازم اورجینال و نو کار کرده)حتما فکریم واسه بنزینش کرده.در ضمن این جور ماشینا به عقیده من اینقدر ارزش دارن که ادم باید مراقبشون باشه و هر جایی باشون نره پس حیفه واسه مصرف روزانه!!
فکر نمی کنید مسخره کردن مصرف بنزین و بیان فتوحات دوران جوانی:icon_twis یکم از رسالت فروم دوره؟و اصلا هم علمی نیست!!!
در ضمن اکه موتورش نو باشه یا سالم و در حد نو که احتمال میدم اینطور باشه مصرفش از اون چیزی که فکر میکنید خیلی کمتره:icon_sad:
از جنابshei2nak در خواست میکنم اگر مقدور هست اطلات بیشتری با عکس اینجا بزان تا من و بچه های امریکایی باز روحشون شاد بشه!
از مدیران در خواست میکنم پست های اضافه رو در صورت امکان پاک کنند.
من قصد جسارت به هیچ کدوم از دوستام و اساتید:icon_wink این فروم رو ندارم. قصدم اینه که به نظر بقیه احترام بزاریم و هر کدوم از بحثی که دوست داریم لذت ببریم.امیدوارم کسی را نارحت نکرده باشم:196:

z_qz54
31 July 2007, 03:52 PM
پست های نا مناسب پاک شده!!
اینجا هرکس آزاده نظر خودش رو اعلام کنه ولی مطمئن باشید با توهین و چرند مطلق به شدت برخورد میشه!!!
اینجا جمع نشدیم تا عشق و علاقه خودمون رو به رخ هم بکشیم
هر کسی نظری داره و قابل احترام
قبلا" هم گفتم،شخصا یکی از به قول شما عاشق های امریکایی هستم و از فورد 100 ساله بگیرید تا شورلت و...
ولی هیچ وقت افراطی نظر و عشقم رو به دیگران تزریق نکردم
خواهش میکنم کمی خوشبین تر باشید!!

eCom2001
31 July 2007, 07:44 PM
پست های نا مناسب پاک شده!!
اینجا هرکس آزاده نظر خودش رو اعلام کنه ولی مطمئن باشید با توهین و چرند مطلق به شدت برخورد میشه!!!
اینجا جمع نشدیم تا عشق و علاقه خودمون رو به رخ هم بکشیم
هر کسی نظری داره و قابل احترام
قبلا" هم گفتم،شخصا یکی از به قول شما عاشق های امریکایی هستم و از فورد 100 ساله بگیرید تا شورلت و...
ولی هیچ وقت افراطی نظر و عشقم رو به دیگران تزریق نکردم
خواهش میکنم کمی خوشبین تر باشید!!

کاملا موفق ام!

سلام
خوب ظاهرا دوستمون منظورشو بد گفته!ایشون از عشقشون(ماشین امریکایی و قول های کلاسیک صحبت کرده)
ایشون منظورشون رو بد گفته یا به کسایی که 206 ، سمند ، پژو ... داره توهین کرده؟!!!! اگه ندیدید لطفا نقل قول بنده از ایشون رو ببینید!!

z_qz54
31 July 2007, 07:57 PM
لطفا بحث رو ادامه ندید!!

BLACK-BLACK
5 October 2007, 09:40 AM
این ماشین همونی نبود که بدنش سفید بود و رگه های ابی داشت ویه دفعه هم تو تلوزیون نشونش داد؟اقا عجب ماشین محشری بود.