View Full Version : سرویس اول پراید
shhrz
18 March 2006, 08:47 AM
با سلام.
خواستم ببینم سرویس اولیه پراید حتما باید بین 800 تا 1300 کیلومتر انجام بشه یا بعد از اون هم میشه رفت؟
با تشکر
FARZAD_1975
18 March 2006, 09:25 AM
اگه از 1500بگذره گارانتیه ماشینت باطل میشه در ضمن تو سرویس اولیه کار خاصی انجام نمیدن زیاد سخت نگیر
shhrz
18 March 2006, 09:59 AM
اگه از 1500بگذره گارانتیه ماشینت باطل میشه در ضمن تو سرویس اولیه کار خاصی انجام نمیدن زیاد سخت نگیر
آخه اگه باطل بشه باید سخت گرفت. مطمعنی تا 1500 تا جا داره؟
m16586
18 March 2006, 11:47 AM
آخه اگه باطل بشه باید سخت گرفت. مطمعنی تا 1500 تا جا داره؟
رو برگه گارانتی رو نگاه کنی عدد دقیقش رو نوشته حتما برای سرویس اولیه باید بری والا گارانتی باطل میشه همانطور که دوستمون گفت هیچ کاری انجام نمی دن فقط بازدید ظاهری خودرو است و یک مهر هم پشت برگ گارانتی می زنند
shhrz
18 March 2006, 12:00 PM
رو برگه گارانتی رو نگاه کنی عدد دقیقش رو نوشته حتما برای سرویس اولیه باید بری والا گارانتی باطل میشه همانطور که دوستمون گفت هیچ کاری انجام نمی دن فقط بازدید ظاهری خودرو است و یک مهر هم پشت برگ گارانتی می زنند
والا برگه گارانتیش هنوز نیومده و بعد از عید میاد. آیا بدون اون میشه سرویس رو انجام داد؟
pedrambade
18 March 2006, 12:09 PM
گارانتی خودرو همونطوری که تو دفترچه نوشته 800 تا 1500 تاهست اگر از 1500 بگزره ماشین کلا از گارانتی در میاد پس بهتره تا 1500 ببری نمایندکی برای سرویس اولیه
برگه گارانتی هم 1 ماه بعد از تحویل ماشین میاد نمایندگی که ماشین رو ازش تحویل گرفتی و باید بری از اونجا بگیری
یه تماسی با نمایندگیت بگیر ببین برگه اومده یا نه.
اما اگه مصرف ماشینت انقدر زیاد هست که تو 1 ماه 1500 کیلومتر کارکرده اصلا دلم نمی خواد این حرف رو بزنم اما مجبوری سیم کیلومترو بکشی تا بیشتر نشه و بعد که بردی گارانتی اولیه دوباره کیلومترو وصل کنی.
اما بازم پیشنهاد می کنم از نمایندگی که ماشین رو گرفتی پی گیری کنی و از طریق اونجا اقدام کنی
shhrz
18 March 2006, 02:01 PM
گارانتی خودرو همونطوری که تو دفترچه نوشته 800 تا 1500 تاهست اگر از 1500 بگزره ماشین کلا از گارانتی در میاد پس بهتره تا 1500 ببری نمایندکی برای سرویس اولیه
برگه گارانتی هم 1 ماه بعد از تحویل ماشین میاد نمایندگی که ماشین رو ازش تحویل گرفتی و باید بری از اونجا بگیری
یه تماسی با نمایندگیت بگیر ببین برگه اومده یا نه.
اما اگه مصرف ماشینت انقدر زیاد هست که تو 1 ماه 1500 کیلومتر کارکرده اصلا دلم نمی خواد این حرف رو بزنم اما مجبوری سیم کیلومترو بکشی تا بیشتر نشه و بعد که بردی گارانتی اولیه دوباره کیلومترو وصل کنی.
اما بازم پیشنهاد می کنم از نمایندگی که ماشین رو گرفتی پی گیری کنی و از طریق اونجا اقدام کنی
دو تا سوال:
1. اگه سیم کیلومتر رو بکشی، کیلومتر دیجیتالی مشکل پیدا نمی کنه؟
2. آیا نمایندگی متوجه میشه سیم کیلومتر قطع شده بوده؟
pedrambade
18 March 2006, 05:00 PM
1- تا اونجا که می دونم کشیدن کیلومتر دیجیتال باعث بد کار کردن ماشین میشه نمی دونم چه ارتباطی داره اما ماشین ریپ می زنه و بد کار می کنه مخصوصا تو سرعت بالای 70
2- فکر نمی کنم متوجه بشن تازه بشن می تونی زیر بارش نری و مشکل رو از سیستم کیلومتر ماشین عنوان کنی بهر حال ماشینی که زیاد کار کرده باشه تابلو هست و نیازی به این نیست که به کیلومترش نگاه کنن.
اما بهتره فقط تا گارانتی این کارو کنی و بعدش دوباره نصبش کنی که خیلی بدردت می خوره.
OH_MSS
13 October 2008, 08:10 PM
خاطرات سرویس اولیه در نمایندگی 230(احمد ی شولی -شیراز بلوار امیر کبیر ):icon_mad:
سلام به همگی
من امروز ماشینو بردم سرویس اولیه با 1400 تا کارکرد مشکلاتش از این قرار بودن :
1- وقتی فرمون رو تا ته میچرخوندم عقب ماشین صدای تق تق میداد
2- لاستیک در سمت شاگرد 10 سانتی اضافی داره
3- وقتی پمپ انژکتور بعد از بز شدن سوییچ کار می کرد و کارش تموم میشد دور موتر یه تکونی میخورد (آماده استارت)که بعد از اینکه ماشین 100 کیلومتر کارکرد و پمپش سوخت و عوض شد دیگه این حالت وجود نداره ؟؟؟!!!
4- ترمز هوا داره
5- موتور در جا که کار میکنه انگار داره گاز اضافی می خوره
اولین چیزی که بعد از ورود به این نمایندگی به چشم میخوره انسانهایی که از آسمان به زمین افتاده بودن و اگه نمی دونستید خیال میکردین وارد همایش علمی شدین خیلی خودشونو میگرفتن و از این جور چیزا
1- اولین سرویس تعویض روغن بود + آچارکشی که فیلتر روغنو عوض نکرد وقتی پرسیدم اولش گفت تا تعویض روغن بعد نیاز نداره بعد فهمیدم اصلن فیلتر ندارن چون آخرش گفتن 1200 بهت میدیم چون فیلتر نداریم گفتم واسکازینو چرا عوض نمیکنی گفت نداریم هفته دیگه بیا !!!
2- برای تنظیم موتور رفتم گفت همچی عالیه فقط مصرفت بالاش که درست میشه
3- برا جلوبندی و لاستیک سایی گفت تنظیم نیست چرخات فقط یه چنتا پیچ سفت کرد از بالانسو این چیزا هم خبری نبود در مورد فرمون گفتم یارو خودشو به کر بودن زد بعد از دوبار گفتن و هیچ کاری نکرد
4- برای تنظیم درها هم روغن زدم همین
-برای لاستیک در که اضافی داشت از هر طرف کشید که این اضافی بون از بین بره
-برای پمپ انژکتور گفت تا حالا این چیزی که میگی من نشنیدم به نظرت اومده در صورتی که من توی تمام پراید انژکتوری ها دیدم
-ترمز به هر کی گفتم گفت کار میانیکه برو پیش اون (یعنی به ما چه !!):icon_mad:
- مشکل موتورو اصلا نگفتم چون فکردم براشون افت داره نگاش کنن
و وقتی که از نمایندگی بیرون اومدم اولین چیزی که نظرمو جلب کرد غربیلک فرمون بود که قبلش صاف بود ولی حالا حدود 60درجه کج شده !!!:icon_eek:
و فک میکنم ماشینم دوسالی میشه کارکرده چون دیگه حس نو بودن نداره و از همه مهمتر اینکه آدمایی که اونجا دیدم از هر حیونی بدتر برخورد میکردن واقعن از رفتن به سرویس اولیه پشیمون شدم :icon_bigg
:lover:
jalil_enrique
13 October 2008, 08:58 PM
ببین دوست عزیز همه چیز بستگی به نمایندگی داره.. مثلا من که سر 1000 رفته بودم بهم گفتند برو تا 2500 بیار فعلا قطعه نداریم.. گفتم گارانتی باطل نمیشه گفت نه مشکلی نداره...
بستگی داره نمایندگی چه جور آدمی باشه...
خاطرات سرویس اولیه در نمایندگی 230(احمد ی شولی -شیراز بلوار امیر کبیر ):icon_mad:
سلام به همگی
من امروز ماشینو بردم سرویس اولیه با 1400 تا کارکرد مشکلاتش از این قرار بودن :
1- وقتی فرمون رو تا ته میچرخوندم عقب ماشین صدای تق تق میداد
2- لاستیک در سمت شاگرد 10 سانتی اضافی داره
3- وقتی پمپ انژکتور بعد از بز شدن سوییچ کار می کرد و کارش تموم میشد دور موتر یه تکونی میخورد (آماده استارت)که بعد از اینکه ماشین 100 کیلومتر کارکرد و پمپش سوخت و عوض شد دیگه این حالت وجود نداره ؟؟؟!!!
4- ترمز هوا داره
5- موتور در جا که کار میکنه انگار داره گاز اضافی می خوره
اولین چیزی که بعد از ورود به این نمایندگی به چشم میخوره انسانهایی که از آسمان به زمین افتاده بودن و اگه نمی دونستید خیال میکردین وارد همایش علمی شدین خیلی خودشونو میگرفتن و از این جور چیزا
1- اولین سرویس تعویض روغن بود + آچارکشی که فيلـتر روغنو عوض نکرد وقتی پرسیدم اولش گفت تا تعویض روغن بعد نیاز نداره بعد فهمیدم اصلن فيلـتر ندارن چون آخرش گفتن 1200 بهت میدیم چون فيلـتر نداریم گفتم واسکازینو چرا عوض نمیکنی گفت نداریم هفته دیگه بیا !!!
2- برای تنظیم موتور رفتم گفت همچی عالیه فقط مصرفت بالاش که درست میشه
3- برا جلوبندی و لاستیک سایی گفت تنظیم نیست چرخات فقط یه چنتا پیچ سفت کرد از بالانسو این چیزا هم خبری نبود در مورد فرمون گفتم یارو خودشو به کر بودن زد بعد از دوبار گفتن و هیچ کاری نکرد
4- برای تنظیم درها هم روغن زدم همین
-برای لاستیک در که اضافی داشت از هر طرف کشید که این اضافی بون از بین بره
-برای پمپ انژکتور گفت تا حالا این چیزی که میگی من نشنیدم به نظرت اومده در صورتی که من توی تمام پراید انژکتوری ها دیدم
-ترمز به هر کی گفتم گفت کار میانیکه برو پیش اون (یعنی به ما چه !!):icon_mad:
- مشکل موتورو اصلا نگفتم چون فکردم براشون افت داره نگاش کنن
و وقتی که از نمایندگی بیرون اومدم اولین چیزی که نظرمو جلب کرد غربیلک فرمون بود که قبلش صاف بود ولی حالا حدود 60درجه کج شده !!!:icon_eek:
و فک میکنم ماشینم دوسالی میشه کارکرده چون دیگه حس نو بودن نداره و از همه مهمتر اینکه آدمایی که اونجا دیدم از هر حیونی بدتر برخورد میکردن واقعن از رفتن به سرویس اولیه پشیمون شدم :icon_bigg
:lover:
ببین دوست عزیز من هم روزی که رفته بودم سرویس اولیه یک مکانیک اونجا بود بهم گفت نزار هیچ بلایی سر ماشینت بیارن.... هر مشکلی هم داره همینطوری باهاش کنار بیا چون اگه ماشینت رو دست کاری کنن داغونش میکنن..
منم هر کی هر سوالی پرسید گفتم همه چیز خوبه که فقط واسکازین و رغن و فيلـتر روغن و روغن کاری در رو انجام دادن
به بقیه دوستان هم پیشنهاد میکنم حتی اگه موتورتون نیم سوز بود تا زمانی که تمام سوز نشده دست تعمیر کارهای نمایندگی نسپرید
ealireza
15 October 2008, 11:07 PM
اصلا دستشون نده !!!
یادمه رو ماشین داداشم یه سایکلون بود دو در کردن !!!!!!!
سرویس اولیه هم داداشتم روغن و واسکازین رو گرفت برد بیرون با نوع مرغوبش عوض کرد
و داد براش تعویض کردن
ماشینه من 100 تا کار کرده
عمرا بدم دستشون .....
عقده ای ها روی داشبورد یه چیزه تیز کشیده بودن ...
موقع تحویل دقت نکردم فکر کردم خاکه ...
اما العان میبینم ......
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.