View Full Version : تاپیک ال كارت و دبيت كارت و سوالات و مشکلات مربوطه شما
عباس بوقی
15 January 2006, 01:01 AM
آیا وقتی با این کارتها تماس میگیریم :
شماره گرفته شده روی پرینت یا گزارش ریز مکالمات تلفن دیده میشود یا مخفی است؟
آیا هزینه ای در قبض تلفن اضافه میشود؟
staymother
30 January 2006, 12:21 AM
با سلام
من می خواهم ال کارت یا دابیت کارت داشته باشم چگونه باید تهیه کنم
اگه می شود به ایمیل من پاسخ بدهید مشکل هزینه ندارم هر چقدر بشه می پردازم
باتشکر
Mazhar
30 January 2006, 12:42 AM
دوست عزیز فکر کنم بانک توسعه صادرات ایران دبیت کارت صادر میکنه و سقف مبلغش هم 500 دلار است و 30 دلار نیز کارمزد می گیرد. بهتره به یکی از شعب مراجعه کنی و اطلاعات بیشتر رو از خودشون بپرسی چون من هم خودم اطلاعات زیادی ندارم.
کشتی رانی
8 February 2006, 02:21 AM
ال کارت رو میدونم چیه ولی دبیت کارت رو نمی دونم...
اگر می دونید توضیح بدید متشکرم...
djnima
18 March 2006, 07:17 AM
سلام
انگار هنوز همه با اين دبيت كارت و ال كارت مشكل دارن من اينجا تا جاي كه ميتونم واستون توضيح ميدم، اين دو كارت از سري كارتهاي اعتباري تلفن هستن كه هر دو يك كار رو انجام ميدن اما الكارت از نظر كيفي و خدمات بهتره ، شما وقتي با اين كارت ها تماس ميگيريد هزينه اي براي تلفونتون نداره چون شمارش مثل 118 مجاني و هزينه تماس از كارتتون كم ميشه شما مي تونيد با اين كارتها تماس بگيريد بدون اينكه شمارتون بيوفته واسه خودتون صندوق پستي درست كنيد و ميتونيد بدون اينكه شماره خودتون رو بديد يه شماره مجازي به دوستانتون بديد كه واستون پيغام بذارن ، مثلان شماره تماس ال كارت 1321 كه شما ميتونيد اين شماره رو به اضافه كدي كه واسه صندوق پستس تون تعريف كرديد به دوستانتون بديد تا واستون پيغام بزارن البته بيشترين استفاده از اين كارتها براي جلوگيري از افتادن شمارست وشما ميتونيد اين كارتها رو از دكه هاي روزنمامه فروشي و هر جاي كه كارت اينترنت يا تلفن ميفروشه تهيه كنيد . موفق باشيد
sina69
6 May 2006, 12:20 AM
ببخشید دوستان ،یعنی میشه از این ال کارت ها برای تماس به شهرستان هم استفاده کرد؟
و درواقع با این کارت های تلفنی که تبلیغ میکنن فرق میکنه؟
djnima
6 May 2006, 07:37 PM
. شما مي تونيد از اين كارت براي تماس به شهرستان هم استفاده كنيد .بله با اونا فرق ميكنن
ferin
6 May 2006, 07:39 PM
يه نكته جالب:وقتي واسه ال كارد پول ميديم ديگه نبايد پولي داخل قبض تلفن بياد.درسته؟
اما واسه ما مياد ماجرا چيه؟:icon_redf
آيا اينم از سرويساي مخابرات كه بايد فعال بشه؟:icon_twis
من كه كامل گيج شدم
futuredream
4 September 2006, 03:25 PM
آقا من هم دبیت گرفتم الکارت هم گرفتم از شهرستان هم وصل میشم هر چی کدش رو میزنم میگه شماره کارت غلط این روش خاصی داره؟؟
lvloh3nn
3 October 2006, 10:29 PM
من كه تست كردم درست بود مشكلي هم نداشت و هزينه هم نداره روي خط
mojtaba_dehnadi
8 October 2006, 09:53 PM
سلام دوستان
راستش يه قضيه خيلي جالب برام پيش اومده . ميخواستم ببينم كسي ميدونه چجوري ميشه يا نه؟
من چند وقت پيش از الكارت با يه جايي تماس گرفتم. (با يكي از دوستام). كه نميخواستم شماره م بيفته و طرف بفهمه.
بعد از يكي دو روز دوستم بهم زنگ زد و گفت با الكارت يا دبيت كارت از منطقه شما با تلفن من تماس گرفته شده. منم تو اين منطقه كسي رو غير از تو نميشناسم.
خلاصه حسابي ضايع مون كرد.
ميخوستم بدونم كسي ميدونه چجوري ميشه اينكار و كرد و طرف رو پيدا كرد؟
نميدونم سايتي چيزي؟؟؟
دنبال سايت كه رياد گشتم ولي چيزي پيدا نكردم.
ممنون ميشم اگه كسي ميدونه كمك كنه.
sajjadnegaresh
8 October 2006, 11:34 PM
موقعي كه با الكارت تماس مي گيري كد شهرستان به همراه شماره 1322 روي نمايشگر مي افته ، حالا دوست شما هم تو منطقه شما جز تو كسي رو نمي شناخته ، پس فهميده.
harzaabe
9 October 2006, 07:50 AM
يه دستی نزده؟
شايد اون دوست جز شما دوست ديگری اصلاً نداشته باشه
:icon_surp
mojtaba_dehnadi
9 October 2006, 06:34 PM
نه اون دوست منم تو تهران بود. من با موبايلش تماس گرفتم كه اينجوري ركب خوردم
:ops:
سپندار مزد
2 March 2007, 07:36 PM
استفاده ازدییت کارت مشکلی نداره پشت کارت توضیح داده که چکار باید کنی امکاناتی هم داره که بستگی به شهرتون داره که خدماتو ارائه کنه یا نه
راجبع پرینت مکالماتم اینطور که که تو پرینت خارج شهری شماره که با دبیت گرفتی رو نمیزنه اما امکان گرفتن شماره هست که به راحتی پرینتشو نمیدن راجبع هزینشم اینطور که شما موقعی که کارتو میخری هزینشو پرداخت میکنی اما یه هزینه شهری خود به خود رو قبض تلفن میاد :lover: :icon_cool
matin61
11 April 2007, 05:52 PM
کسی می دونه که مرکز فروشش کجاست یه سری شرکتها دارن ولی من نمیدونم مرکز فروشش کجاست! حتی اگه شماره چند تا شرکت که کارتهای دبیت و ال کارت رو دارن رو هم بگین ممنون میشم...
لطفا با ایمیل بگین
دوست من درج ایمیل طبق قوانین ممنوع است
F.®.A
13 April 2007, 07:25 PM
عنوان تغییر کرد و تاپیک به یک تاپیک جامع تبدیل شد
با تشکر
soolmaz
30 July 2007, 07:21 PM
چطور میشه از صندوق پست ال کارت استفاده کرد
دوست گرامی زبان رسمی تالار فارسی است . پینگیلیش ننویسید
mohammad-kh
5 August 2007, 05:32 PM
سلام،
ميدونم كه اين تاپيك قديمي ست ولی خوب نخواستم تاپيك جديدی باز كنم.
من چند روز پيش از شيراز 3-4 تا دبيت كارت خريدم، تو شيراز برای استفاده از اين كارتها هيچ مشكلی نداشتم ولی الان كه تو تهرانم متاسفانه پيغام ميده كه " كد كارت اعتباری شما نامعتبر هست". به نظرتون مشكل از كارتهایی ست كه از شيراز خريدم و الان تو تهران ميخوام استفاده كنم!؟
شركت پيام گستر بخشی برای پاسخگویی به اين نوع مشكلات داره؟ مثلاً بخش پشتيبانی يا...؟
ممنون.
سپندار مزد
5 August 2007, 08:29 PM
سلام،
ميدونم كه اين تاپيك قديمي ست ولی خوب نخواستم تاپيك جديدی باز كنم.
من چند روز پيش از شيراز 3-4 تا دبيت كارت خريدم، تو شيراز برای استفاده از اين كارتها هيچ مشكلی نداشتم ولی الان كه تو تهرانم متاسفانه پيغام ميده كه " كد كارت اعتباری شما نامعتبر هست". به نظرتون مشكل از كارتهایی ست كه از شيراز خريدم و الان تو تهران ميخوام استفاده كنم!؟
شركت پيام گستر بخشی برای پاسخگویی به اين نوع مشكلات داره؟ مثلاً بخش پشتيبانی يا...؟
ممنون.
سلام
دوست عزیز
دبیت شما با 711 شروع میشه و مخصوصه شیراز
شما نمتوانید از دیبیت که از شیراز تهیه کردید در تهران استفاده کنید نه در تهران نه جای دیگه غیر از فارس
یا حق
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.