arash p mbz bmw
17 March 2006, 05:00 PM
سلام به دوستان خوب و طرفداران phallsi
بعد از کلی پارتی بازی تونستم یه سری به خطوط تولید ایراخودرو بزنم
گرچه اطاق رنگ و پرس و..... موند ولی قسمتهای اصلی رو دیدم و سوالات اصلی رو پرسیدم
اینم یه سری از دیدههای من که امیدوارم مفید باشه
تقریبا ساعت نزدیک 1بود که من دم در شماره ی 10 بودم و منطزر تا اینکه تونستم مجوز ورود رو بگیرم
وقتی داخل شدم واقعا مونده بودم که وارد یه شهر جدید شدم یا وارد یه شرکت.....
شهری که حتی پلیسهاشم فرق میکرد......
ادماش لباساشون فرق میکرد.....حتی درهاشم فرق میکرد باورتون نمیشه من به یه جا رسیدم که درهاش کد میخواست تا باز شه انگار به انبار تسلیحات ایالات متحده ی امریکا رسیدی!!!!!
ولی وقتی وارد شدم واقعا فهمیدم که واقعا وارد انبار بمبهای اتم شدم
اونجا ادمهایی بودن که از لحاظ اطلاعات و تحصیلات توی مغز هرکودومشون بمبهای اتم فراوونی بود!!!
من با یکی از اونها به سالن تولید و مونتاژ رفتم
در ابتدا تمام سوالات شماها مبنی بر گرونی خودرو و حتی گلایه های بچه ها توی تاپیک مرکز مشتری گریزی رو گفتم
اونا کامل به حرفام گوش دادن و یه سری از حرفامو کاملا پذیرفتن یه سری رو هم رد کردن و متقاعدم کردن و واقعا ذهنیت من تعغیر کردچون حرف منطقی میزدن
در مورد اریان خیلی چیزا ازشون پرسیدم
حتی در مورد باک اریان پرسیدم که زیادی نزدیک به در عقبه
اونها میگفتن :
به این خاطر اینطوری شده چون چاره ای نبوده و اگر دست برده میشده ممکن بوده ماشین تعغیرات اساسی پیدا کنه
در واقع اونا میگفتن اریان طرحی هست که از 3سال پیش گروهای مجرب طراحی روش کار کردن و حتی پژو هم اونو تایید کرده
جالب بدونید کمپانی پژو پارس رو هنوز که هنوزه قبول نداره و بی هویت میدونه ولی در مورد اریان نظرش کاملا برعکسه و به اون جواب مثبت داده
در مورد قیمت ازشون پرسیدم تا این سوالو کردم قبول کردن و یه خاطره از قیما گذاری سمند تعریف کردند
میگفتن که بعد از تولید اولین سمند مدیر عامل اومد و ماشین رو تماشا کرد
میگفت به ما گفته بودن که قیمت سمند و طراحیش باید برای خودرویی بین 405 و اردی باشه
ولی وقتی مدیر عامل دید گفت باید قیمت این ماشین بین 405و پارس باشه
که تا سال پیش و قبل از اومدن اقای منطقی قیمت این خودرو 1تومن گرونتر از 405 بود
چیز جالب دیگه این بود که واقعا اگر بگم از تعجب میمونید
من فکر میکردم که خط تولید هر ماشین جداست
مثلا یه خط برای پارس هست و یه خط برای سمند
ولی اصلا اینطوری نبود
بلکه شانسی اطاقها وارد خط میشدن و اون کارگر بیچاره باید سری پیچها و داشبورد رو اماده میکرد
این وضع به حدی منو توی تعجب برده بود که وقتی اقایون متوجه شدن به من یه خاطره ای رو گفتن
اونا میگفتن یه روز چینیها برای بازدید به شرکت اومده بودن
اونا وقتی این وضع رو دیدن خیلی تعجب کردن و گفتن چجوری کارگرای شما اینقدر سرعت عمل دارن که میتونن در هر دقیقه دو نوع خودروی متفاوت رو جمع کنن.
از چیزهای دیگه ای که جالب بود این بود که فقط 206اونم تیپ 5و6دارای دقت فراوان در مونتاژ داشتن و و حتی موتورشون هم در کارتن بود و مستقیم از فرانسه اومده بود
یه گلگی که اون مهندسا داشتن این بود که پژو کلاه بزرگی سر ایرانخودرو گذاشته و در عقد قرارداد ذکر کرده که باید پژو 206 حتی برای صادرات به ایراخودرو داده بشه که الان فرانسوی ها اجازه ی صادرات رو نمیدن
برای همین هم ایراخودرو دیگه هیچ دستگاهی رو از فرانسه تهیه نمیکنه و همه رو از المان میگیره
بعد یه سوالی ازش پرسیدم اونم در مورد رنگها بود
در واقع پرسیدک که ایرانخودرو توی تنوع رنگ خیلی پیشرفته شده ایا کاری کرده؟!!
ایشون به من گفتن که ایرانخودرو حدودا میلیونها دلار خرج کرده و در واقع اطاقهای رنگ ب ام و رو به ایران اورده
ایشون به جرات میگفتن که کیفیت رنگ ما در حال حاضر با ب ام و المان برابری داره.
ایشون همچنین میگفتن که مونتاژ206 برابری میکنه با مونتاژ 206 در فرانسه یعنی انقدر دقت مونتاژ بالاست
واقعا کیفیت دستگاهای تولیدی و روباتها بالا بود
همگی روز بودن واقعا روز بودن
بعدشس به قسمت تست خودروها رفتیم
اونجا واقعا هولناک بود
من که جیگرم اتیش گرفت نمیدونید چجوری با اون زبون بسته های تازه متولد شده رفتار میکردن
یه قسمتی که جالب توجه بود قسمت سنگ فرشی بود
اقایون میگفتن که فرانسه یکی از گزینه های تولید 206 قسمت سنگ فرش تست اتومبیلها بود
دیگه حدودا ساعت 3بود که دوباره به دفتر برگشتیم و اونجا چند تا سوال از یه مهندس خیلی کار بلد کردم که اون سوال تفاوتهای پارس و405بود و دلیل بیش از حد قیمت
در واقع ایشون میگفتن که پارس در ایرو دینامیک و فاصله ی محورها و تعغیراتی به ظاهر جزئی داره که واقعا از 405 برتره
اون درصد هندلینگ رو توی خودروهای تولیدی به سه ماشین از خوب به بد رسوند یعنی:
1-سمند
2-پارس
3-405
از سوالات مهم دیگه ای که کردم این بود که چرا گاز 206 با کمی تاخیر هست
اون با پیکان به من مثال زد
اون میگفت توی پیکان یه سیمه و اون سیم کشیده میشه و ماشین گاز میخوره
ولی توی 206 یه مثال زیبا برام زد
ایشون میگفتن که گاز 206 مثل زیاد و کم کردن صدای ضبط هست و در واقع کاملا الکترونیکیه و همین چیزاس که 206 رو روز کرده
از چیزای با حال دیگه قسمت گذاشتن شیشه بر روی اتومبیلها بود که 2 عدد دستگاه حدودا 2.5میلیارد خرج روی دست ایرانخودرو گذاشته بود
این دستگاه اتومبیل رو تشخیص داده و شیشه ی مخوص رو برداشته چسب میزند و مختصات رو میگیره و بر روی ماشین نصب میکنه
در واقع جدیدترین دستگاهی که ایرانخودرو از المان خریده بود همون بودش
من که دیگه کفم بریده بود گیر دادم به روغن که ایرانخودرو روغن اشغالی میریزه
ایشون منو به قسمت مورد نظر بردن
در واقع قسمت مایعات که اونم با ربات بود و اصلا با دست انسان کاری نداشت
اون ربات تمام روغنها و حتی اب رادیاتور رو میریخت
بعد منو به قسمت انبار روغنها بردند و من دیدم همه با مارک فرانوی ها تایید شده و بیشتر توتال بود چندتایی هم کاسپین
تقریبا دیگه هیچ انرژی توی بدنم نبود و هر چی میرفتم تمومی نداشت
دیگه خودم روم کم شده بود و گفتم اقا غلط کردم این شرکت شما خیلی عظیمتر از اون چیزیه که من فکرشو میکردم
در نتیجه اونا ایرادات رو میپذیرفتن
من حتی سایپا رو با ایرانخودرو مقایسه کردم و گفتم رقیب جاده ی شما سایپاست
میدونید مهندسا چیکار کردن و چی گفتن؟؟
خندیدن و گفتن سایپا هیچی از خودش نداره و فقط مونتاژ میکنه
ما بازم 405وپارس و سمند رو داریم اونا که هیچی ندارن
در ضمن حدودا در روز چندتایی اریان هم وارد خط میشدذ
امیدوارم این بازدید مورد قبول بوده باشه
تا بعد.......
بعد از کلی پارتی بازی تونستم یه سری به خطوط تولید ایراخودرو بزنم
گرچه اطاق رنگ و پرس و..... موند ولی قسمتهای اصلی رو دیدم و سوالات اصلی رو پرسیدم
اینم یه سری از دیدههای من که امیدوارم مفید باشه
تقریبا ساعت نزدیک 1بود که من دم در شماره ی 10 بودم و منطزر تا اینکه تونستم مجوز ورود رو بگیرم
وقتی داخل شدم واقعا مونده بودم که وارد یه شهر جدید شدم یا وارد یه شرکت.....
شهری که حتی پلیسهاشم فرق میکرد......
ادماش لباساشون فرق میکرد.....حتی درهاشم فرق میکرد باورتون نمیشه من به یه جا رسیدم که درهاش کد میخواست تا باز شه انگار به انبار تسلیحات ایالات متحده ی امریکا رسیدی!!!!!
ولی وقتی وارد شدم واقعا فهمیدم که واقعا وارد انبار بمبهای اتم شدم
اونجا ادمهایی بودن که از لحاظ اطلاعات و تحصیلات توی مغز هرکودومشون بمبهای اتم فراوونی بود!!!
من با یکی از اونها به سالن تولید و مونتاژ رفتم
در ابتدا تمام سوالات شماها مبنی بر گرونی خودرو و حتی گلایه های بچه ها توی تاپیک مرکز مشتری گریزی رو گفتم
اونا کامل به حرفام گوش دادن و یه سری از حرفامو کاملا پذیرفتن یه سری رو هم رد کردن و متقاعدم کردن و واقعا ذهنیت من تعغیر کردچون حرف منطقی میزدن
در مورد اریان خیلی چیزا ازشون پرسیدم
حتی در مورد باک اریان پرسیدم که زیادی نزدیک به در عقبه
اونها میگفتن :
به این خاطر اینطوری شده چون چاره ای نبوده و اگر دست برده میشده ممکن بوده ماشین تعغیرات اساسی پیدا کنه
در واقع اونا میگفتن اریان طرحی هست که از 3سال پیش گروهای مجرب طراحی روش کار کردن و حتی پژو هم اونو تایید کرده
جالب بدونید کمپانی پژو پارس رو هنوز که هنوزه قبول نداره و بی هویت میدونه ولی در مورد اریان نظرش کاملا برعکسه و به اون جواب مثبت داده
در مورد قیمت ازشون پرسیدم تا این سوالو کردم قبول کردن و یه خاطره از قیما گذاری سمند تعریف کردند
میگفتن که بعد از تولید اولین سمند مدیر عامل اومد و ماشین رو تماشا کرد
میگفت به ما گفته بودن که قیمت سمند و طراحیش باید برای خودرویی بین 405 و اردی باشه
ولی وقتی مدیر عامل دید گفت باید قیمت این ماشین بین 405و پارس باشه
که تا سال پیش و قبل از اومدن اقای منطقی قیمت این خودرو 1تومن گرونتر از 405 بود
چیز جالب دیگه این بود که واقعا اگر بگم از تعجب میمونید
من فکر میکردم که خط تولید هر ماشین جداست
مثلا یه خط برای پارس هست و یه خط برای سمند
ولی اصلا اینطوری نبود
بلکه شانسی اطاقها وارد خط میشدن و اون کارگر بیچاره باید سری پیچها و داشبورد رو اماده میکرد
این وضع به حدی منو توی تعجب برده بود که وقتی اقایون متوجه شدن به من یه خاطره ای رو گفتن
اونا میگفتن یه روز چینیها برای بازدید به شرکت اومده بودن
اونا وقتی این وضع رو دیدن خیلی تعجب کردن و گفتن چجوری کارگرای شما اینقدر سرعت عمل دارن که میتونن در هر دقیقه دو نوع خودروی متفاوت رو جمع کنن.
از چیزهای دیگه ای که جالب بود این بود که فقط 206اونم تیپ 5و6دارای دقت فراوان در مونتاژ داشتن و و حتی موتورشون هم در کارتن بود و مستقیم از فرانسه اومده بود
یه گلگی که اون مهندسا داشتن این بود که پژو کلاه بزرگی سر ایرانخودرو گذاشته و در عقد قرارداد ذکر کرده که باید پژو 206 حتی برای صادرات به ایراخودرو داده بشه که الان فرانسوی ها اجازه ی صادرات رو نمیدن
برای همین هم ایراخودرو دیگه هیچ دستگاهی رو از فرانسه تهیه نمیکنه و همه رو از المان میگیره
بعد یه سوالی ازش پرسیدم اونم در مورد رنگها بود
در واقع پرسیدک که ایرانخودرو توی تنوع رنگ خیلی پیشرفته شده ایا کاری کرده؟!!
ایشون به من گفتن که ایرانخودرو حدودا میلیونها دلار خرج کرده و در واقع اطاقهای رنگ ب ام و رو به ایران اورده
ایشون به جرات میگفتن که کیفیت رنگ ما در حال حاضر با ب ام و المان برابری داره.
ایشون همچنین میگفتن که مونتاژ206 برابری میکنه با مونتاژ 206 در فرانسه یعنی انقدر دقت مونتاژ بالاست
واقعا کیفیت دستگاهای تولیدی و روباتها بالا بود
همگی روز بودن واقعا روز بودن
بعدشس به قسمت تست خودروها رفتیم
اونجا واقعا هولناک بود
من که جیگرم اتیش گرفت نمیدونید چجوری با اون زبون بسته های تازه متولد شده رفتار میکردن
یه قسمتی که جالب توجه بود قسمت سنگ فرشی بود
اقایون میگفتن که فرانسه یکی از گزینه های تولید 206 قسمت سنگ فرش تست اتومبیلها بود
دیگه حدودا ساعت 3بود که دوباره به دفتر برگشتیم و اونجا چند تا سوال از یه مهندس خیلی کار بلد کردم که اون سوال تفاوتهای پارس و405بود و دلیل بیش از حد قیمت
در واقع ایشون میگفتن که پارس در ایرو دینامیک و فاصله ی محورها و تعغیراتی به ظاهر جزئی داره که واقعا از 405 برتره
اون درصد هندلینگ رو توی خودروهای تولیدی به سه ماشین از خوب به بد رسوند یعنی:
1-سمند
2-پارس
3-405
از سوالات مهم دیگه ای که کردم این بود که چرا گاز 206 با کمی تاخیر هست
اون با پیکان به من مثال زد
اون میگفت توی پیکان یه سیمه و اون سیم کشیده میشه و ماشین گاز میخوره
ولی توی 206 یه مثال زیبا برام زد
ایشون میگفتن که گاز 206 مثل زیاد و کم کردن صدای ضبط هست و در واقع کاملا الکترونیکیه و همین چیزاس که 206 رو روز کرده
از چیزای با حال دیگه قسمت گذاشتن شیشه بر روی اتومبیلها بود که 2 عدد دستگاه حدودا 2.5میلیارد خرج روی دست ایرانخودرو گذاشته بود
این دستگاه اتومبیل رو تشخیص داده و شیشه ی مخوص رو برداشته چسب میزند و مختصات رو میگیره و بر روی ماشین نصب میکنه
در واقع جدیدترین دستگاهی که ایرانخودرو از المان خریده بود همون بودش
من که دیگه کفم بریده بود گیر دادم به روغن که ایرانخودرو روغن اشغالی میریزه
ایشون منو به قسمت مورد نظر بردن
در واقع قسمت مایعات که اونم با ربات بود و اصلا با دست انسان کاری نداشت
اون ربات تمام روغنها و حتی اب رادیاتور رو میریخت
بعد منو به قسمت انبار روغنها بردند و من دیدم همه با مارک فرانوی ها تایید شده و بیشتر توتال بود چندتایی هم کاسپین
تقریبا دیگه هیچ انرژی توی بدنم نبود و هر چی میرفتم تمومی نداشت
دیگه خودم روم کم شده بود و گفتم اقا غلط کردم این شرکت شما خیلی عظیمتر از اون چیزیه که من فکرشو میکردم
در نتیجه اونا ایرادات رو میپذیرفتن
من حتی سایپا رو با ایرانخودرو مقایسه کردم و گفتم رقیب جاده ی شما سایپاست
میدونید مهندسا چیکار کردن و چی گفتن؟؟
خندیدن و گفتن سایپا هیچی از خودش نداره و فقط مونتاژ میکنه
ما بازم 405وپارس و سمند رو داریم اونا که هیچی ندارن
در ضمن حدودا در روز چندتایی اریان هم وارد خط میشدذ
امیدوارم این بازدید مورد قبول بوده باشه
تا بعد.......