View Full Version : طوطی عروس هلندی/ Genus Nyphicus
صفحه ها :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
masoudcarpet
16 March 2006, 01:23 PM
عروس هلندی پرنده ای خونگرم بوده و به توجه زیادی نیاز دارد. اگر به آنها بی توجهی شود شروع به جیغ کشیدن می کند. آنها کنجکاو و شیرین هستند. یک عروس هلندی در هنگامی که مشغول تمییز کردن خانه یا تماشای تلویزیون هستید بر روی شانه تان سوار می شود. آنها کم تر از طوطی استرالیایی و طوطی های بزرگ خرابی به بار می آورند.
بهترین عروس هلندی برای خرید یک عروس هلندی است که از طفولیت از مادر خود جدا شده و توسط انسان تغذیه شده است. این باعث می شود که پرنده به انسان خو گرفته و از او نترسد. این روش نیاز پرنده به توجه انسان را بیشتر می کند.
http://www.birdexchange.com/images/Cockatiel200.jpg
این پرنده می تواند حرف زدن را بیاموزد. این کار در صورتی که عروس هلندی تنها پرنده خانه باشد آسانتر است. در صورتی که پرنده دیگری اطراف پرنده باشد حیوان احساس نیازی به برقراری ارتباط با شما نمی کند.
تمرین کردن با آنها برای سخن گفتن بسیار آسان است.فقط به سه چیز توجه کنید فراوانی ، تکرار و پاداش. پرنده تان را بر روی انگشت گذاشته و مستقیما رو به او کلمه ای را با صدایی خوش بیان کنید. بکرات کلمه ای را که می خواهید پرنده بگوید تکرار کنید. جلسه تمرین باید پنج دقیقه یا کمتر و چندین بار در روز تکرار شود. در صورت سعی برای بیان کلمه با دادن جایزه و یا یک غذای و یژه از پرنده قدر دانی کنید. بعد به آنها فقط در صورتی که کلمه را بیان کردند جایزه بدهید. شما همچنین می توانید یک سی دی یا نوار کاست را برای تمرین از فروشگاه های حیوانات تهیه کنید.
یکی از مسائلی که در مورد این پرنده باید مورد توجه قرار گیرد بلوغ جنسی حیوان است. حدود یک تا دو سالگی پرنده نر به بلوغ رسیده و در این هنگام بصورت پرنده ای مهاجم در می آید. حتی برای پرندگان دست آموز نیز این موضوع صدق می کند. در این زمان باید صبور باشید. این حالت پس از مدتی از بین می رود. ولی پرنده دوست داشتنی شما مدتی در یک حالت اندوه فرو می رود. ماده ها بنظر نمی رسد که در این حالت فرو روند یا حداقل هیچگاه در این حد نمی باشد.
بلوغ شاید یک حرکت به حالت سلطه گری مردانه در پرنده شما می باشد. آنها اغلب در حدود دو سالگی یک مقدار سلطه گر می شوند. در این حالت باز باید صبور باشید. آنها جریانی را برای رئیس بودن طی خواهند نمود ولی این رفتار برای همیشه نخواهد بود.
kingdariush
17 March 2006, 12:03 AM
عروس هلندی پرنده ای خونگرم بوده و ............
من یکی داشتم اصلا برای نگهداری تکی خوب نیست باید جفت باشن.
یکدفعه نازش کردیم بعد هر کسیو میدید زیر دستش میخابید سرشو بخارونه ددیگه کار دیگه ای نمیکرد. اما قشنگه بهتره یک جفت باشن با هم ور برن
Danial_64
26 March 2006, 02:13 AM
قیمتش چند هست تقریبا ؟
sina69
27 April 2006, 01:18 AM
من یکی داشتم اصلا برای نگهداری تکی خوب نیست باید جفت باشن.
یکدفعه نازش کردیم بعد هر کسیو میدید زیر دستش میخابید سرشو بخارونه ددیگه کار دیگه ای نمیکرد. اما قشنگه بهتره یک جفت باشن با هم ور برن
دوست عزیز، پرندگان خانواده طوطی، مخصوصا عروس هلندی و مرغ عشق و بعضی گونه های دیگر، در صورت تک بودن نیاز شدیدی به توجه دارن. پس میشه اونا رو تک هم نگه داشت همونطور که من نزدیک به چهار ساله که مرغ عشقم رو تک نگه داشتم.
sina69
27 April 2006, 01:18 AM
قیمتش چند هست تقریبا ؟
حدودا 30 - 40 تومان
web
28 July 2006, 10:06 PM
دوستان سلام
مقاله ی جالبی بود ممنون.
من یک مشکلی دارم.
ما الان 8 ماهه که یک جفت نر و ماده از این پرنده خریدیم.
بعد از مدتی ماده شروع به تخم گذاری کرد و از اون ببعد هر وقت ماده تخم میکنه نر میاد و تخمش رو میشکنه.
به ما گفتن باید قفسشونو از هم جدا کنیم. این کارو هم کردیم ولی باز هم ماده سهل انگاری میکنه و همش تخمهاشو میندازه پایین و تخمها ترک برمیدارن.
کسی میتونه راهنمایی کنه چیکار باید بکنیم
یا اصلا این تخمها در نگهداری خانگی این پرنده به جوجه تبدیل نمیشن؟
ممنون
mohsen3544
1 September 2006, 11:08 PM
ميتونم بدونم لونه اين طوطي ها چه شکليه؟آخه با اون دم بلند کجا ميرن تو لونه؟
napoleon
3 September 2006, 05:54 PM
قيمت يه جوجش چنده؟
web
4 September 2006, 01:36 AM
ميتونم بدونم لونه اين طوطي ها چه شکليه؟آخه با اون دم بلند کجا ميرن تو لونه؟
دوست عزيز شما ميتوني از يك كوزه به درازاي تقريبي 20 سانتي متر بعنوان لانه ي اين طوطي ها استفاده كنين. هرچند ماده به سختي اجازه ميده نر بياد تو لونه!!!
قيمت يه جوجش چنده؟
ما هردو رو خريديم 30000 تومن
حالا نميدونم ارزون شده يا گرون!
ولي مي ارزه چون واقعا قشنگ و تكه
napoleon
4 September 2006, 04:39 PM
چنتا سوال ديگه هم داشتم
1.اندازش چقدر ميشه آخه تو عكس بالا كه كوچيكه مثلا اندازه هاي كايكو ميشه؟
2.به مرور زمان رنگشون سفيد ميشه اخه من تا حالا فقط سفيدشو ديده بودم؟
3.هوششون چقدره مثلا اگه به يه كاسكو يه كلمه رو تو يه هفته ياد بدي به اين چقدر طول ميكشه مسلما هوشش از كاسكو كمتره؟
4.اينا هم مث كاسكو ها فقط بعضي از نژاداشون ميتونن حرف بزنن يا نه؟
sina69
4 September 2006, 11:09 PM
چنتا سوال ديگه هم داشتم
1.اندازش چقدر ميشه آخه تو عكس بالا كه كوچيكه مثلا اندازه هاي كايكو ميشه؟
2.به مرور زمان رنگشون سفيد ميشه اخه من تا حالا فقط سفيدشو ديده بودم؟
3.هوششون چقدره مثلا اگه به يه كاسكو يه كلمه رو تو يه هفته ياد بدي به اين چقدر طول ميكشه مسلما هوشش از كاسكو كمتره؟
4.اينا هم مث كاسكو ها فقط بعضي از نژاداشون ميتونن حرف بزنن يا نه؟
1. اندازه اش همین قدره و بزرگتر هم نمیشه.
2.خیر رنگ عوض نمیکنن. فقط هم دو رنگ داره. سفید و این رنگ شتری
3.کاسکو یکی از با استعداد ترین طوطی ها در استعداد حرف زدنه.نمیشه مقایسه کرد. اما اطلاع دقیقی راجع به درجه استعدادش ندارم.
4.شرمنده از جواب دادن به این سئوال:icon_neut (ولی کلا بعید میدونم اینطور باشه)
mohsen3544
4 September 2006, 11:20 PM
من زردشم ديدم. يعني عروس هلندي نيست؟
sina69
5 September 2006, 01:08 AM
من زردشم ديدم. يعني عروس هلندي نيست؟
در واقع همون زرده که من گفتم سفید!!!(در واقع کرم رنگه)
یعنی این رنگی:
http://www.homesteadshatchery.homestead.com/files/cockatiel_chiffon_.jpg
حقیقت من تو بازار غیر از این دو رنگ ندیدم اما الان که شما فرمودید، یه سری عکس تو نت سرچ کردم عروس هلندی سفید رو هم دیدم.واقعا معرکه است:
http://www.homesteadshatchery.homestead.com/files/cockatiel_winter_1.jpg
حتما به این سایت سر بزنید. بی نظیره. واقعا زیباست.
http://www.homesteadshatchery.homestead.com/2cockatiels.html
Danial_64
5 September 2006, 01:57 AM
مرسی از عکس ها
ولی این چرا اینتقدر بزرگ هستش :icon_twis
با توجه به عکس اول تاپیک من فکر میکردم حداکثر اندازه مرغ عشق باشه
ول میبینم که ...:icon_redf
sina69
5 September 2006, 09:38 AM
مرسی از عکس ها
ولی این چرا اینتقدر بزرگ هستش :icon_twis
با توجه به عکس اول تاپیک من فکر میکردم حداکثر اندازه مرغ عشق باشه
ول میبینم که ...:icon_redf
خواهش دوست عزیز
با توجه به عکس اول هم معلومه که از مرغ عشق خیلی بزرگتره(البته نه خیلی زیاد)
عکس مرغ عشق خودم رو که رو دستم وایستاده رو براتون میزارم تا تفاوت اندازه مرغ عشق و عروس هلندی رو باتوجه به همون عکس اول حدس بزنید.
ولی در کل خیلی بزرگ نیست. خیلی زیبا ، دوست داشتنی و حساسه. اگه موقعیتش رو داشتم حتما یکی نگه میداشتم اما چه کنیم که هنوز باید اجازه مامان بابا صادر بشه!!! :icon_redf :icon_razz
اینم مرغ عشقم که رو دستم واستاده(ببخشید از کیفیت پایین)
https://www.sharemation.com/vulture/vatoo.JPG
web
5 September 2006, 01:43 PM
در مورد حرف زدن بايد بگم كه آموزش تا زمانيكه جوجه هستن بايد انجام بشه و بعد از بلوغ فايده نداره. اگر صبور باشين و روزي سه مرتبه و هر بار 15 دقيقه بهشون كلمه اي رو بگين و تكرار كنين تا قبل از بلوغ ميتونن تا 4 كلمه ياد بگيرن.
اندازه هم سليقه ايه. من خودم اندازشونو دوست دارم چون واقعا با نمكن. تا از نزديك نداشته باشين و نبينين نميتونين بفهمين چقدر با مزه هستن.
ضمنا فكر ميكنم زرد و سفيد ماده و رنگ تيره نر هست.
sina69
5 September 2006, 08:12 PM
ضمنا فكر ميكنم زرد و سفيد ماده و رنگ تيره نر هست.
نه دوست عزیز این طور نیست
اون خال قرمز روی گونه هاش رو توجه کنید.
قرمزهای پررنگ نر هستند و قرمز های کمرنگ ماده.
دقیقا همون تفاوتی که فنچ روی نوکش داره، عروس های هلندی روی خال روی گونه هاشون دارن.
napoleon
5 September 2006, 11:05 PM
اينا هم مث كاسكو ها جيغ ميزنن؟
و اينكه نهايتن 4-5 تا كلمه ياد ميگيره؟
web
6 September 2006, 01:41 AM
اگه بهشون مدت زيادي بي توجهي كني مثلا تو آشپزخانه باشن و 3-2 ساعت نري بهشون سر بزني شروع به جيغ زدن ميكنن يعني بياين به من سربزنين!
بيشتر نميتونن حرف بزنن يعني حداقل من كه با پرس و جويي كه از چند تا پرنده شناس و پرنده فروش انجام دادم ميگفتن استعدادشون همينقدره.
007pooya
6 September 2006, 12:30 PM
چنروز پيش رفتم يه جوجه اشو بگيرم كه طرف يكي رو نشون داد ولي به نظرم مريض اومد
چطور ميشه مريضي پرنده رو تشخيص داد؟
من بدجوري عاشق اين پرنده ام:icon_surp
007pooya
6 September 2006, 12:33 PM
خواهش دوست عزیز
با توجه به عکس اول هم معلومه که از مرغ عشق خیلی بزرگتره(البته نه خیلی زیاد)
عکس مرغ عشق ......................اجازه مامان بابا صادر بشه!!! :icon_razz اینم مرغ عشقم که رو دستم واستاده(ببخشید از کیفیت پایین)
مرغ عشقت خيلي نازه براش اسفند دود كن:icon_wink
من چن سال پيش دو تا داشتم ولي وقتي دستمو ميبردم جلوشون بدجوري گاز ميگرفتن مال تو هم گاز ميگيره؟
007pooya
6 September 2006, 12:35 PM
در واقع همون زرده که من گفتم سفید!!!(در واقع کرم رنگه)
یعنی این رنگی:
حقیقت من تو بازار غیر از این دو رنگ ندیدم اما الان که شما فرمودید، یه سری عکس تو نت سرچ کردم عروس هلندی سفید رو هم دیدم.واقعا معرکه است:
حتما به این سایت سر بزنید. بی نظیره. واقعا زیباست.http://www.homesteadshatchery.homestead.com/2cockatiels.html
چقدر خوشگلن!:icon_wink:icon_sad:
sina69
6 September 2006, 01:04 PM
مرغ عشقت خيلي نازه براش اسفند دود كن:icon_wink
من چن سال پيش دو تا داشتم ولي وقتي دستمو ميبردم جلوشون بدجوري گاز ميگرفتن مال تو هم گاز ميگيره؟
ممنون.چشاتون ناز می بینه:icon_arro :icon_cool
اسفند که هیچ چی صدقه هم برا رفع بلاش میذارم:icon_arro
گاز گرفتن خصوصیت طوطی هاست اما این فقط وقتایی که با هم دعوا میکنیم گاز میگیره:icon_razz
Danial_64
7 September 2006, 02:54 AM
واسه من هم مرغ عشق نر اهلی هست و خیلی راحت میشینه رو دستم و وقتی هم که فرار میکنه تا نزدیکش میشم زود میاد میشینه رو دستم ( ولی ماده وحشی هست و هر کاری کردم اهلی نشد )
اون اهلی هم فقط وقتی اذیت بشه و یا بگیریش گاز میگیره ولی زیاد هم حالا دردناک نیست
به دست sina69 هم دقت کنید میبین که اثار گاز کرفتنش هستش ;)
sina69
7 September 2006, 10:01 AM
به دست sina69 هم دقت کنید میبین که اثار گاز کرفتنش هستش ;)
کجای دستم جای گاز گرفتناشه؟؟؟!!!!:icon_arro :icon_arro :icon_razz
با اینکه بحث از عروس هلندی به مرغ عشق منحرف شده اما اینو بگم که
مرغ عشق من به قدری آرومه که حتی روی فرش، روی بینی من و... میخوابه!!!!(یه خواب کامل):icon_twis
اما وقتایی که میزنمش میاد و گاز میگیره، اونم با قدرتی که وقتی دستم رو بلند میکنم با نوکش به دست من میچسبه و آویزون میشه!!!
ولی کلا تو کتاب مرغ عشق نوشته آنته ولتر نوشته بود که گاز گرفتن مرغ عشق های اهلی برای نشان دادن علاقه و نیاز محبتشونه.:icon_arro :icon_cool
007pooya
7 September 2006, 04:28 PM
کجای دستم جای گاز گرفتناشه؟؟؟!!!!:icon_arro :icon_arro :icon_razz
با اینکه بحث از عروس هلندی به مرغ عشق منحرف شده اما اینو بگم که
مرغ عشق من به قدری آرومه که حتی روی فرش، روی بینی من و... میخوابه!!!!(یه خواب کامل):icon_twis
اما وقتایی که میزنمش میاد و گاز میگیره، اونم با قدرتی که وقتی دستم رو بلند میکنم با نوکش به دست من میچسبه و آویزون میشه!!!
ولی کلا تو کتاب مرغ عشق نوشته آنته ولتر نوشته بود که گاز گرفتن مرغ عشق های اهلی برای نشان دادن علاقه و نیاز محبتشونه.:icon_arro :icon_cool
واي!!!!
يعني تو مرغ عشق هاتو ميزني؟:eek:
از دست تو به انجمن حيوانات شكايت ميكنم:icon_frow
چطور دلت مياد:ah:
sina69
7 September 2006, 07:23 PM
واي!!!!
يعني تو مرغ عشق هاتو ميزني؟:eek:
از دست تو به انجمن حيوانات شكايت ميكنم:icon_frow
چطور دلت مياد:ah:
مرغ عشق هام نه
مرغ عشقم(فقط یه دونه است)
اینم یه جور بازی کردنه دیگه!!!
خودش اینجوری دوست داره.وقتی با هم دعوا میکنیم احساس قدرت میکنه. (حالا من میگم دعوا ولی فقط اون منو میزنه:icon_redf درست مثل بازی با یه بچه)
MINA1358
18 September 2006, 10:45 PM
سلام
ما یک جفت طوطی هلندی نر و ماده داریم که تو قفس فلزی نگهداری می شن واکثرا درقفسشون بازه و داخل خونه رفت و آمد دارن الان دو ساله که با هم جفتن ولی تخم گذاری نداشتن باید لانه خاصی داشته باشن تا تخم گذاری کنن ؟
windows
19 September 2006, 09:31 AM
با سلام
آقا راجع به تخم گذاري و توليد مثل طوطي عروس هلندي ميشه يه كم توضيح بدين. سالي چند بار تخم ميگذارن ؟ لونه شون بايد براي تخم گذاري چي باشه ؟ اون قضيه كوزه رو نفهميدم ! بايد ايستاده باشه يا خوابيده ؟ اونوقت با توجه به اندازه كوزه بايد بيرون قفس باشه كه ! (چقدر سوال كردم :icon_neut )
آخه من يه جفت از اينها دارم خيلي هم اهلي و مهربون هستن. هميشه موقع غذا خوردن ميان سر ميز از بشقاب پلو و سالاد ميخورن. يا مثلا وقتي نون تازه ميگيرم ميخوان ! :) 3 ساله كه ماده رو دارم و 2 سال هم هست كه براش نر گرفتم . اما تاحالا ماده هه تخم نگذاشته ! بهار امسال روزي 2-3 بار جفت گيري ميكردن و نره هم براي ماده اش آواز ميخونه. الان هم ميخونه. اما تخم نگذاشتن :icon_ques
مشكل از كجاس ؟!
ممنون
پي نوشت: فروم باحاليه . من تازه پيداش كردم.
windows
20 September 2006, 03:02 PM
آقا جواب ما رو نميديد ؟ :)
من ميخوام بابابزرگ بشم اما اينها تخم نميگذارن :) چه كنم ؟!
:lover:
shahrokh_al
25 September 2006, 04:36 PM
سلام:
یه سوال! من چند روز پیش یه جفت عروس هلندی گرفتم. یکیشون خیلی آروم و خوبه ولی یکی دیگه خیلی صدا میکنه و اعصاب خورد کنه. چکار کنم که اونهم آروم بشه؟ اگه عوضش کنم خوبه؟
007pooya
25 September 2006, 10:21 PM
سلام:
یه سوال! من چند روز پیش یه جفت عروس هلندی گرفتم. یکیشون خیلی آروم و خوبه ولی یکی دیگه خیلی صدا میکنه و اعصاب خورد کنه. چکار کنم که اونهم آروم بشه؟ اگه عوضش کنم خوبه؟
ميشه بگي چند گرفتيشون و اينكه نره صدا ميكنه يا ماده هه؟
shahrokh_al
26 September 2006, 12:30 AM
ميشه بگي چند گرفتيشون و اينكه نره صدا ميكنه يا ماده هه؟
سلام
جفتشون رو 60 گرفتم و ماده صدا میکنه
windows
26 September 2006, 09:42 AM
آقا يكي هم جواب ما رو بده:icon_redf
Javid
14 October 2006, 12:42 PM
اینم جسیکای پسر خواهر بنده !!
http://up.ir15.com/uploads2/Jesica.JPG
007pooya
16 October 2006, 12:29 PM
اینم جسیکای پسر خواهر بنده !!
خيلي خوشگله!!
چند سالشه؟
من چد وقتي بود فكر خريد عروس هلندي از سرم پريده بود ولي اينو ديدم باز هم وسوسه شدم:icon_wink
Javid
16 October 2006, 09:38 PM
خيلي خوشگله!!
چند سالشه؟
من چد وقتي بود فكر خريد عروس هلندي از سرم پريده بود ولي اينو ديدم باز هم وسوسه شدم:icon_wink
والا خانم جسیکا ! به همراه صاحبشون تهران هستن و من اطلاع دقیقی از سن و سالشون ندارم. خود پسر خواهرم هم چون کوچیکه زیاد این چیزاشو بلد نیست
1 ماهی هست خریدتش.
007pooya
17 October 2006, 10:27 PM
والا خانم جسیکا ! به همراه صاحبشون تهران هستن و من اطلاع دقیقی از سن و سالشون ندارم. خود پسر خواهرم هم چون کوچیکه زیاد این چیزاشو بلد نیست
1 ماهی هست خریدتش.
از وقتي اين عكس رو ديدم بازم فكر خريد يه عروس هلندي بدجوري به سرم زده ولي راستش جايي رو سراغ ندارم كه مطمئن باشه
چون ميگن مساله آنفولانزاي مرغي هنوز هم منتفي نشده
اين عروس رو اطلاع داري چند خريدن؟
از دوستاني هم كه تبريز هستن ميخوام اگه جاي مطمئن سراغ داشته باشن معرفي كنن
sina69
18 October 2006, 05:24 PM
والا خانم جسیکا !...
با توجه به عکس به نظر پسر میاد:icon_cool
Glimpser
18 October 2006, 05:37 PM
اقا شرمنده شما ها که پرنده دارید و ازاد تو خونه میگردند اینها روی مبل و فرش کار خرابی نمیکنند ؟
Javid
19 October 2006, 06:54 AM
با توجه به عکس به نظر پسر میاد:icon_cool
والا خود فروشنده هم به اسم پسر بهشون فروخته ولی مدتی پس از خرید، خانم تخم میگذارن و همه
معادلات رو با این کارشون به هم میزنن :icon_cool :icon_arro
sina69
19 October 2006, 03:43 PM
اقا شرمنده شما ها که پرنده دارید و ازاد تو خونه میگردند اینها روی مبل و فرش کار خرابی نمیکنند ؟
تا دلت بخواد:icon_razz :icon_razz
alish
19 November 2006, 02:01 PM
من ميخوام بخرم.ميشه راهنمايي کنيد از کجا بايد بگيرم؟
sina2502002
2 December 2006, 02:03 AM
من ميخوام بخرم.ميشه راهنمايي کنيد از کجا بايد بگيرم؟
به به چاكر داش علي از برو بچ قديم IC
فكر كنم توي مولوي باشه :icon_razzعلي جان
البته اين چند روزه اينقدر توي اين قسمت چرخيدم ياد گرفتم :icon_mrgr
ولي علي جان حواست باشه داداشيت خفش نكنه :icon_cool
alish
2 December 2006, 08:46 AM
بالاخره خريدم
يک جفت عروس هلندي براي برادرم خريدم يک کاسکو هم براي خودم خريدم.
سينا جان مرسي از راهنماييت.
alish
6 December 2006, 09:42 PM
عروس هلندی
قسمت اول
معرفی و تاریخچه:
عروس هلندی پرنده ای با نام علمی Genus Nyphicus بومی استرالیا می باشد. در زبان انگلیسی این پرنده را Cockatiel می نامند. این پرنده در سالهای 1800 میلادی ه انگلستان آورده شده است. احتمالا این پرنده توسط کسانی که به استرالیا تبعید شده بودند در بازگشت به انگلستان آورده شده است. محوبیت این پرنده افزایش پیدا کرد و امروزه این پرنده یکی از محبوب ترین پرندگان خانگی می باشد.بیشتر محبوبیت این پرنده به سبب طبیعت ملایم و سر وتاج رنگی پرنده می باشد. همچنین این پرنده به سادگی اهلی و دست آموز می شود.
انواع عروس هلندی:
عروس هلندی در چندین جهش رنگی موجود می باشد که به قرار زیر می باشد.
http://www.geocities.com/animalsblogfa/gray.jpghttp://www.geocities.com/animalsblogfa/cockatiel-lutino.jpghttp://www.geocities.com/animalsblogfa/sadafi.jpg
http://www.geocities.com/animalsblogfa/cinncock.jpghttp://www.geocities.com/animalsblogfa/ablagh.jpghttp://www.geocities.com/animalsblogfa/zardkamrang.jpg
خاکستری: دارای بدنی خاکستری با زمینه سفید در بالها، سر زرد رنگ و گونه های نارنجی ، پرهای تاج ممکن است خاکستری یا زرد باشند. در ماده ها رنگ گونه تیره تر می باشد.
Lutino : بدن زرد رنگ با سری به رنگ زرد که رنگ سر از بدن تیره تر می باشد. بدن می تواند سفید به نظر آید. هر دو جنس گونه های نارنجی روشنی دارند.
صدفی: رنگ پرهای بدن برنگ خاکستری روشن با زمینه سفید می باشد. دارای سر زرد و گونه های نارنجی می باشن.
دارچینی: رنگ پرهای بدن بسیار روشن و اغلب برنگ قهوه ای روشن می باشد. سر به رنگزرد و گونه ها برنگ نارنجی می باشند.
نقره ای: در حقیقت بسیار شبیه نژاد خاکستری است بجز اینکه بدن برنگ سفید می باشد. ماده ها دارای گونه کدر تری هستند.
ابلق: 70% زرد یا سفید (رنگ بدن) و 30% ابلق (رنگ بالها خاکستری) نشانه یک عروس هلندی ابلق تمام عیار است. نرها و ماده ها بسیار شبیه هم می باشند.
زرد کمرنگ: از نظر رنگ بسیار شبیه نژاد صدفی است با این تفاوت که پرنده صدایی تولید نمی کند.
صورت سفید: رنگ آمیزی شبیه نژاد خاکستری داشته با این تفاوت که پرهای صورت بجای زرد سفید بوده و گونه ندارد.
عروس هلندی دارای گونه های بسیار زیادی است که در اثر جهش های ترکیبی مختلف بوجود آمده اند ولی نژاد های بالا رایج ترین گونه ها می باشند.
منبع:
http://animals.blogfa.com (http://animals.blogfa.com/)
alish
6 December 2006, 09:42 PM
عروس هلندی
قسمت دوم
رفتار و تربیت:
عروس هلندی پرنده ای خونگرم بوده و به توجه زیادی نیاز دارد. اگر به آنها بی توجهی شود شروع به جیغ کشیدن می کند. آنها کنجکاو و شیرین هستند. یک عروس هلندی در هنگامی که مشغول تمییز کردن خانه یا تماشای تلویزیون هستید بر روی شانه تان سوار می شود. آنها کم تر از طوطی استرالیایی و طوطی های بزرگ خرابی به بار می آورند.
بهترین عروس هلندی برای خرید یک عروس هلندی است که از طفولیت از مادر خود جدا شده و توسط انسان تغذیه شده است. این باعث می شود که پرنده به انسان خو گرفته و از او نترسد. این روش نیاز پرنده به توجه انسان را بیشتر می کند.
http://www.birdexchange.com/images/Cockatiel200.jpg
این پرنده می تواند حرف زدن را بیاموزد. این کار در صورتی که عروس هلندی تنها پرنده خانه باشد آسانتر است. در صورتی که پرنده دیگری اطراف پرنده باشد حیوان احساس نیازی به برقراری ارتباط با شما نمی کند.
تمرین کردن با آنها برای سخن گفتن بسیار آسان است.فقط به سه چیز توجه کنید فراوانی ، تکرار و پاداش. پرنده تان را بر روی انگشت گذاشته و مستقیما رو به او کلمه ای را با صدایی خوش بیان کنید. بکرات کلمه ای را که می خواهید پرنده بگوید تکرار کنید. جلسه تمرین باید پنج دقیقه یا کمتر و چندین بار در روز تکرار شود. در صورت سعی برای بیان کلمه با دادن جایزه و یا یک غذای و یژه از پرنده قدر دانی کنید. بعد به آنها فقط در صورتی که کلمه را بیان کردند جایزه بدهید. شما همچنین می توانید یک سی دی یا نوار کاست را برای تمرین از فروشگاه های حیوانات تهیه کنید.
یکی از مسائلی که در مورد این پرنده باید مورد توجه قرار گیرد بلوغ جنسی حیوان است. حدود یک تا دو سالگی پرنده نر به بلوغ رسیده و در این هنگام بصورت پرنده ای مهاجم در می آید. حتی برای پرندگان دست آموز نیز این موضوع صدق می کند. در این زمان باید صبور باشید. این حالت پس از مدتی از بین می رود. ولی پرنده دوست داشتنی شما مدتی در یک حالت اندوه فرو می رود. ماده ها بنظر نمی رسد که در این حالت فرو روند یا حداقل هیچگاه در این حد نمی باشد.
بلوغ شاید یک حرکت به حالت سلطه گری مردانه در پرنده شما می باشد. آنها اغلب در حدود دو سالگی یک مقدار سلطه گر می شوند. در این حالت باز باید صبور باشید. آنها جریانی را برای رئیس بودن طی خواهند نمود ولی این رفتار برای همیشه نخواهد بود
منبع:
alish
6 December 2006, 09:43 PM
عروس هلندی
قسمت سوم
غذا و قفس:
عروس هلندی یک رژیم متنوع حاوی بذر گیاهان ،دانه های آماده برای پرنده، میوه و سبزیجات را ترجیح میدهد. آنها همچنین از بیسکویت ، نان،ماکارونی و خلاصه هر چیزی که خودتان می خورید استقبال می کنند. از دادن چربی زیاد ، شکر و نمک خودداری کنید.
تنها از دانه های آماده ای که مخصوص عروس هلندی ساخته شده استفاده کنید. اگر پرنده شما این دانه های آماده را نخورد تعجب نکنید . اغلب آنها غذایی را که برای پرنده های کوچکتر از قبیل مرغ عشق تهیه شده ترجیح می دهند. آنها اغلب بر روی دانه ای که می خورند حساس هستند.
http://www.birdsnways.com/wisdom/imgs/ibsourcrp.jpg
عروس هلندی دوست دارد از قفس بالا برود بنابراین برایش از قفسی استفاده کنید که براحتی بتواند از آن بالا رفته و بالهای خود را بکشد. بخاطر داشته باشید این پرنده دارای دم بلندی است و آنها به فضای کافی برای حرکت در قفس بدون آنکه دمشان آسیب بیند نیاز دارند. این فکری است کوته بینانه که یک قفس کوچک برای این پرنده بهتر است. برای یک عدد پرنده حداقل بیش از 20 اینچ مربع جا نیاز می باشد. آنها حقیقتا به خانه ای نیاز دارند که براحتی درون آن حرکت کنند.
منبع:
alish
6 December 2006, 09:44 PM
عروس هلندی
قسمت چهارم
مراقبت در مقابل آسیب و بیماریها:
عروس هلندی به آن صورت بیمار نمی شود و در کل پرنده مقاومی می باشد.سرما بزرگترین تهدید برای این پرنده است. گرمای مناسب برای این پرنده حدود 18 تا 22 در جه سانتیگراد می باشد. عروس هلندی به
بیرون قفس بودن و همراهی با صاحبش علاقه خاصی دارد. البته اگر در خانه خود سگ یا گربه نگاه می دارید باید مراقب باشید که پرنده به هیچ عنوان در دسترس آنها نباشد. چرا که شاید این حیوان به خاطر حس غریزی که دارد به پرنده حمله کرده و به آن آسیب برساند.
پرواز آزادانه برای هیچ پرنده ای ایده خوبی نیست. آنها در هنگام پرواز ممکن است به دیوار ، پنجره یا اسباب اثاثیه منزل برخورد نموده و آسیب ببینند. داستانهایی در مورد سوختن پرنده در اثر پرواز در آشپزخانه یا بر روی بخاری غیر معمول نیست. علاوه بر این ممکن است یکی از درها باز مانده باشد و پرنده فرار کند. در صورتی که می خواهید پرنده تان بیرون از قفس باشد بهترین گزینه این است که شاه پرهای پرنده را بچینید. شاهپرهای اصلی 8 تا 10 پر بزرگی هستند که در سر هر بال قرار دارد. بهتر است دو تا شاهپر اولی پرنده را برای جلوه زیباتر پرنده نچینید.
منبع:
mohsen3544
11 December 2006, 01:16 PM
آقا من میخواستم بدونم عروس هلندی هم مثل مرغ عشق در انتخاب جفت سخت گیره یا نه. چون من در یه پرنده فروشی دیدم پنج شیش تا عروس هلندی تو یه قفسن و آیا از بین اونا میشه دو تا رو انتخاب کرد.
alish
11 December 2006, 04:03 PM
فکر نکنم در انتخاب جفت سختگير باشه تا جايي که من خوندم و ديدم اگه همينطوري هم يک حفت انتخاب کني و بخري سر فصلش با هم حفتگيري ميکنن منم همينطوري انتخاب کردم و خريدم.
Javid
11 December 2006, 09:52 PM
فکر نکنم در انتخاب جفت سختگير باشه تا جايي که من خوندم و ديدم اگه همينطوري هم يک حفت انتخاب کني و بخري سر فصلش با هم حفتگيري ميکنن منم همينطوري انتخاب کردم و خريدم.
اگر بچه دار شدن چند تا عکس از جوجه هاشون واسمون بگذارید.. ممنون.
alish
12 December 2006, 09:04 AM
مال من هنوز جوجه هستن ولي هر وقت بچه دار شدن ازشون عکس ميزارم.
mohsen3544
12 December 2006, 11:40 AM
از کجا ميشه فهميد جوجه ان و نشانه هاي سن و سال دار بودن عرئس هلندي چيه؟ اگه يه ابلق و يه زرد بگيريم بچه هاشون چه شکلي ميشن؟؟
007pooya
16 December 2006, 09:42 PM
وقت جفت گيري و تخم گذاري اين پرنده كدوم فصله؟
يعني اگه بخوام جوجه اشو بگيرم كدوم فصل بايد بگيرم؟
Javid
28 December 2006, 05:14 PM
طوطیه پسر خواهره من پریروز معذرت میخوام- بالا آورده و سرشو گذاشته زمین مرده. کسی میدونه دلیلش چی بوده؟ چیزه غیر معمولی هم نخورده...
shahrokh_al
28 December 2006, 08:01 PM
طوطیه پسر خواهره من پریروز معذرت میخوام- بالا آورده و سرشو گذاشته زمین مرده. کسی میدونه دلیلش چی بوده؟ چیزه غیر معمولی هم نخورده...
دوست عزیز چی بهش دادید آخرین بار؟ من یه شاه طوطی داشتم همینطور شد و نزدیکی 80000 تومن خرجش کردم ولی آخر به خونریزی افتاد و بعد از کلی زجر کشیدن مرد . علتش هم قارچ بود!
حسام 61
29 December 2006, 12:05 AM
دوست عزیز مطمعن هستین بلایی به سر این پرنده نیومده از سوی پسر خاهر تون
گاهی بچه ها یواشکی یه کارایی میکنن
مثلا پرنده رو تو مشتشون میگیرن و هی رو هوا میچرخونن ....
از این کارا یه زمانهایی از روی کنجکاوی در دوران کودکی میکردیم و به همین لحاظ مطمعن باشن یه اتفاقی برای حیوان افتاده که به این شکل مرده
Javid
29 December 2006, 12:24 AM
دوست عزیز مطمعن هستین بلایی به سر این پرنده نیومده از سوی پسر خاهر تون
گاهی بچه ها یواشکی یه کارایی میکنن
مثلا پرنده رو تو مشتشون میگیرن و هی رو هوا میچرخونن ....
از این کارا یه زمانهایی از روی کنجکاوی در دوران کودکی میکردیم و به همین لحاظ مطمعن باشن یه اتفاقی برای حیوان افتاده که به این شکل مرده
:what: بعیدم نیست...:pudency:
دوست عزیز چی بهش دادید آخرین بار؟ من یه شاه طوطی داشتم همینطور شد و نزدیکی 80000 تومن خرجش کردم ولی آخر به خونریزی افتاد و بعد از کلی زجر کشیدن مرد . علتش هم قارچ بود!
والا چیزه غیره معمولی نخورده همون چیزایی که همیشه میخورده از همین دونه ها که اسمشون رو بنده وارد نیستم و نمیدونم. تخم سیب هم خیلی دوست داشت...
راستی این قارچ که نوشتین یعنی چی؟ قارچ خورده مرده یا بیماریه قارچ گرفته بوده؟ ببخشیدا ولی من اصلا از جک و جونور سر در نمیارم. ولی این طوطی رو چون خیلی شیرین بود بد جوری دوستش داشتم. یبار آوردش با خودش اصفهان. بنظر من بامزه ترین حیوونه دنیا بود...
mohsen3544
29 December 2006, 10:22 AM
واقعا از مرگ حییون کلی حالم گرفته میشه. متاسفم!!:pudency:
shahrokh_al
29 December 2006, 04:01 PM
:what: بعیدم نیست...:pudency:
والا چیزه غیره معمولی نخورده همون چیزایی که همیشه میخورده از همین دونه ها که اسمشون رو بنده وارد نیستم و نمیدونم. تخم سیب هم خیلی دوست داشت...
راستی این قارچ که نوشتین یعنی چی؟ قارچ خورده مرده یا بیماریه قارچ گرفته بوده؟ ببخشیدا ولی من اصلا از جک و جونور سر در نمیارم. ولی این طوطی رو چون خیلی شیرین بود بد جوری دوستش داشتم. یبار آوردش با خودش اصفهان. بنظر من بامزه ترین حیوونه دنیا بود...
بیماریه. که در اثر غذاهای آلوده ایجاد میشه و خیلی هم سریع رشد میکنه. طوطی من در اثر بلال الوده اینجوری شد.
Javid
30 December 2006, 12:11 AM
خوب حالا میشه چیکار کرد؟ یعنی چه غذایی باید به طوطی داد تا از این درد و مرضها سراغش نیاد؟
بعدش اینکه یعنی هیچ دارویی واسه این بیماری طوطی های بیچاره نیست؟
حسام 61
30 December 2006, 01:37 AM
در توظیح دوست عزیزم جاوید خان در مورد داروهای درمان برای طوطی ها ....
در درجه نخست باید به خدا توکل کنین و سپس به دامپزشک
و متاسفانه برای طوطی ها کلا امکان استفاده از هیچ نوع آمپولی وجود نداره (به جهت سنکوب کردن حیوان پس از عمل تزریق)
و فقط از داروهای خوراکی استفاده میشه که اونهم بستگی به شدت بیماری یا ومقاوت بدن پرنده داره که در مواقعی (متاسفانه بیشتر اوقات) خیلی کار ساز هم نیست
بنابراین به این اصل همیشگی.... پیشگیری بهتر از درمان ....باید بیشتر توجه کنیم تا حیوانات خونگی دچار آسیب و بیماری ها نشود و به خصوص پرنده های خونگی که بسیار آسیب پذیرتر هستند و باید مراقب سلامتی اونها باشیم
shahrokh_al
30 December 2006, 04:16 PM
خوب حالا میشه چیکار کرد؟ یعنی چه غذایی باید به طوطی داد تا از این درد و مرضها سراغش نیاد؟
بعدش اینکه یعنی هیچ دارویی واسه این بیماری طوطی های بیچاره نیست؟
باید غذا کاملا بهداشتی باشه. دامپزشک به من گفت بلال رو باید آب پز کرد که مطمئن تر باشه. همینجور که دوستمون گفتند تزریق نمیشه به پرنده کرد و این داروها رو هم اگر توی آب بریزیم به خاطر مزه بد اصلا لب نمیزنه. پس مجبور بودم بگیرمش و با بدبختی و با سرنگ داروها رو اروم بریزم توی دهانش اونهم طوری که خفه نشه. اگه زود برسیم که خوب میشند وگرنه مثل پرنده من پیشرفت کنه دیگه فایده نداره چون داروها رو هم بالا میاورد روزهای آخر.
magdalinin
10 February 2007, 08:25 PM
طوطی ماده من چند روزه که مرتب و بی دلیل سروصدا می کنه و روزی چندبار با جفتش مپرن کسی میدونه باید باهاش چه کار کنم:sad:
Seyyed_110
23 March 2007, 03:58 PM
علاوه بر چيزايي كه دوستان گفتن ميتونه يه دليل ديگه هم داشته باشه و اونم اينه: خوردن زياد مايعات.كه در اين صورت اول پرنده بيحال ميشه و يواش يواش ديگه ميره. آخر سر هم ميزنه همه رو بالا مياره و دار فاني رو وداع ميگه.البته اين مسأله خيلي نميتونه به صورت طبيعي رخ بده چون بعيده پرنده خودش بيش از اندازه اي كه آب ميخواد آب بخوره.شايد يه كسي از رو دلسوزي يا...آب به بيچاره خورونده!
من يه چلچله زخمي پيدا كردم يه زماني. از بس غذا نميخورد مجبور شدم با سرنگ بش بدم.حاليم هم نبود يه بار گرفتم يه سرنگ آب تو دهن بيچاره خالي كردم.بعدش كه مرد فهميدم اي بابا من يه سرنگ اندازه خودش فقط تو دهنش آب خالي كردم.:icon_redf :icon_arro
Seyyed_110
24 March 2007, 01:26 AM
يه سؤال.من رفتم تو نخ خريدن يكي از اين نوع طوطي ها.با توجه به اينكه آنفولانزاي مرغي الان دوباره در حال انتشاره آيا فكر ميكنيد اصلا اينگونه پرنده ها در معرض ابتلا هستن؟
moha4445
3 May 2007, 08:20 PM
سلام
(کمک فوری)
من 1 جفت عروس هلندی دارم که 1 ماهی میشه که خریدمشون چون فروشنده بهم گفت هنوز به سن بلوغ نرسیدند برای اونها لونه برای تخم هاشون نخریدم دیروز دیدم که یک تخم کف قفس گذاشته بود سریع رفتم ویک لونه ی چوبی مناسب بزرگ گرفتم وبیرون قفس نسب کردم ولی اصلا داخل اون نمیره وفقط یکم داخلشو میبینه مخصوصا نره که خیلی داخلشو نگاه میکنه ولی داخل نمیرند
داخل لونه احتیاج داره چیزی بزارم
آیا مشکلی براشون پیش آمده
آیا باز هم تخم میگزارند
اگه پیشنهادی دارید مطرح کنید
moha4445
4 May 2007, 05:20 PM
الان یک تخم دیگه کف قفس گذاشته نمیدونم چکار کنم
یکی کمک کنه
payam64
4 May 2007, 08:42 PM
چرا بیرون نصب کردی؟
فعلا اگه روش میخوابن کاریشون نداشته باش و سعی کن زیاد انگولکشون نکنی زیادم نگاشون نکن فقط در حد گذاشتن اب و غذا و سعی کن قفس اصلا رو زمین نباشه به تخماشونم اگه روش میخوابن اصلا دست نزن
moha4445
4 May 2007, 09:01 PM
سلام
چون لونه ی اونها بزرگه نمیشه داخل برد ..لونشون چوبی هست وبزرگ
در قفس هم فقط نر میره بهش نگاه میکنه وتخم را زیر سینه هاش میبره ولی کاملا روش نمیخوابه
الان 2 تا تخم گذاشته که یکیش خراب شده و این یکی هم روش نمیخوابه
پیام جان راهی دیگه ای هست
shahla20
4 May 2007, 09:42 PM
سلام دوستان منم می خوام از این طوطی ها بگیرم.ببینم چه جوری می شه نر و ماده رو از هم تشخیص داد؟
payam64
5 May 2007, 01:07 AM
باید لونه یه سایزی باشه که وارد قفس بشه وگر نه به درد نمیخوره که
من بعید میدونم این تخما جوجه بشه ولی بذار یه مدت بگذره ببین چی میشه اگه روش منظم خوابیدن که ممکنه جوجه شن ولی بازم میگم سعی کن محیطشون ساکت باشه و در معرض رفت و امد نباشه وقفس طوری قرار گرفته باشه که اونا به تو مسلط باشن نه تو به اونا
لونشونو بده یه پلاستیکی بگیر هم قابله شستشو هست و تمیزتره
اگه تخما خرابن ورشون دار و خوب به طوطیات برس ایشالا چند وقت دیگه پدر بزرگ بشی
اینکه گفتم باهاشون ور نرو واسه وقتیه که تخم دارن وگر نه طوطی حیوون اجتماعی هست و احتیاج به بازی و توجه داره
sina69
12 May 2007, 11:57 AM
باید لونه یه سایزی باشه که وارد قفس بشه وگر نه به درد نمیخوره ...
ببخشید ولی اگه شما جسه عروس هلندی و سایز لونه رو ببینید هیچ وقت این حرف رو نمیزنید.
هیچ لزومی به داخل قفس بودن لونه نیست. (من واسه مرغ عشقام همیشه لونه رو بیرون میذاشتم)
sina69
12 May 2007, 12:14 PM
الان یک تخم دیگه کف قفس گذاشته نمیدونم چکار کنم
یکی کمک کنه
بابا یه ذره خونسردتر باش
این سری که بیخیال تخما شو.
زیادم نگران نباش.تو مطمئنی که اون لونه امنه اما نر یا ماده باید خودشون از این قضیه مطمئن باشن. دارن وارسی میکنن.سری بعد ایشاالله 3-4 تا تخم خوشگل تو لونه شون میبینی که روشونم میخوابه:icon_cool
amir_bobo
13 May 2007, 11:35 AM
دوست خوب منم یه جفت عروس هلندی دارم.
باید بگم که لونشون مخصوصه و من فقط تو مولوی نمونشو دیدم.
چون عروس ها دم بلندی دارن باید تو لونه ی خودشون نگهداری بشن.
در ضمن لونه باید قبل از جفت گیری تهیه بشه تا خودش عامل تحریک کننده ی پرنده باشه.
من فکر میکنم که پرندت تو لک باشه و از تخماش خوشش نیاد.چون طبیعتا یا باید تو ظرفه ارزن تخم می کرد یا رو فرش.
amir_bobo
13 May 2007, 11:37 AM
دوستان کسی عروس هلندیش حرف میزنه .
یا صدای خواصی به جز جیغ زدن در میاره؟
عروس نر من صدای قناری و دزدگیر ماشین در میاره:icon_surp
payam64
14 May 2007, 04:20 PM
دوست عزیز سینا جان شما باید قفسه مناسب بگیری
اگه یه سر به طوطی فروشی مجتمع چمران بزنی قفسای مناسب هر طوطی میتونی پیدا کنی حتی قفسی که عروس هلندی هم لونش توش جا شه
لونه مرغ عشق هم جاش تو قفسه
moha4445
18 May 2007, 08:33 PM
سلام
از همه ی دوستان ممنونم من بالاخره موفق شدم یک لونه چوبی بزرگ بیرون از قفس نصب کردم و طوطی نر را به زور همراه 2 تخم وارد لونه کردم و2 ساعت در لونه را ر وش بستم وبعد از 2 ساعت در را روش باز کردم و او 2 تا تخم که خراب شدن والان 7 تا تخم گذاشتند وطوطی نر مرتبا روی تخم ها میخوابه و م:icon_coolشکلی نیست
sinac130
24 May 2007, 02:27 AM
سلام
از همه ی دوستان ممنونم من بالاخره موفق شدم یک لونه چوبی بزرگ بیرون از قفس نصب کردم و طوطی نر را به زور همراه 2 تخم وارد لونه کردم و2 ساعت در لونه را ر وش بستم وبعد از 2 ساعت در را روش باز کردم و او 2 تا تخم که خراب شدن والان 7 تا تخم گذاشتند وطوطی نر مرتبا روی تخم ها میخوابه و م:icon_coolشکلی نیست
سلام
من هم یک جفت عروس هلندی دارم 3 ماه پیش 4 تا تخم گذاشت که هیچ کدوم جوجه نشد البته بعد از 1 ماه تخم هاشو شیکوندم متوجه شدم داخلش جوجه نارس بوده . الان هم باز 5 تا تخم گذاشته می خواستم بدونم جوجه های تو از تخم دراومدن یا اگه دراومدن بعد از چند روز ممنون
Seyyed_110
4 August 2007, 02:15 PM
من فكر ميكنم براي جامع شدن تاپيك هر كسي از مواد غذايي اساسي و جانبي(براي تقويت و...) براي اين پرنده اطلاعي داره لطفا بذاره.همچنين توضيحاتي از قبيل اينكه وضعيت ظاهري اين پرنده كي نشون ميده كه مريضه و خلاصه هرچي فكر ميكنيد گفته نشده ولي شما تجربشو داريد بگيد.
ferydoun
16 August 2007, 03:15 AM
سلام به دوستان عزیز و گرانقدر
مدتی بود نتوانستم به علت مشکلات از تجربیات شما عزیزان بهره مند شوم
اما حالا یک سوال دارم
من یک عروس هلندی نر یا همون کوکاتیل دارم که کمتر از یک ماه است که خریدمش
اما به غیر از اوازهایی که می خونه خیلی زیاد جیغ میکشه
ان هم با صدای بلند
می خواستم ببینم که علت خواستی داره؟و یا میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
البته خودم از صدای این پرنده که کمی با من اخت شده ناراحت نمیشم بلکه
اعضای خانواده ناراحت هستند. منتظر جواب شما عزیزان هستم.
ممنون
حسام 61
16 August 2007, 09:56 PM
دوست عزیزم
بنظرم پرنده شما بجهت جلب توجه شما و یا احتمالن سایر اعضای خانواده هست
که جیغ های بلند میکشه ..
:icon_cool
ferydoun
17 August 2007, 04:22 AM
سلام به دوستان عزیز
ممنون از پاسخ سریع شما:icon_arro
اما اگر هم به خاطر جلب توجه هست باید یک راهی باشه که انقدر جیغ نزنه
در ضمن من هر روز به مدت یک ساعت ازادش میکنم و باهاش حرف میزنم
لطفا اگر راهی هست بیان کنید.چون من هنوز دارم با پدر و مادرم مقابله میکنم
چون انها میگند برو بفروش و بجاش یک پرنده ی ساکت بگیر:icon_eek:
فرزاد...
21 August 2007, 09:39 AM
نروماده اين پرنده را چطور ميشه شناخت؟لطفا اطلاعاتتون دقيق باشه
kingdariush
21 August 2007, 07:43 PM
دوست عزیز سینا جان شما باید قفسه مناسب بگیری
اگه یه سر به طوطی فروشی مجتمع چمران بزنی قفسای مناسب هر طوطی میتونی پیدا کنی حتی قفسی که عروس هلندی هم لونش توش جا شه
لونه مرغ عشق هم جاش تو قفسه
آدرس این طوطی فروشی رو میشه به من بدید؟ یا آدرس هر طوطی فروشی خوب دیگه
kingdariush
21 August 2007, 07:44 PM
نروماده اين پرنده را چطور ميشه شناخت؟لطفا اطلاعاتتون دقيق باشه
نر صورتش کامل زرده
payam64
22 August 2007, 01:17 AM
آدرس این طوطی فروشی رو میشه به من بدید؟ یا آدرس هر طوطی فروشی خوب دیگه
شریعتی بالاتر از پل صدر مجتمع ورزشی چمران(بولینگ) طبقه 1
ferydoun
23 August 2007, 02:49 AM
سلام به دوستان عزیز
نر عروس هلندی گونه های سرخ تری نسبت به
نوع ماده داره.به طوری که گونه های نوع ماده خیلی کم رنگ هستند.
در نوع خاکستری که من دارم سر نر به همراه گونه های سرخ یا نارنجی
مقداری رنگ زرد و مقدار خیلی کمی رنگ سفید به همراه داره.
نوع ماده بی رنگ و روتر هستش و دم ماده{تا جایی که من دقت کردم}خال های سفیدی هم داره.
موفق باشید و در ضمن در تاپیک دلیجه اگر کسی اطلاعاتی راجع به سوال های من داره
لطفا جواب بده.
*با سپاس فراوان*
برديا آزاد
25 August 2007, 10:16 AM
سلام خدمت دوستان
من ديروز يه جفت از اين پرنده هاي قشنگ رو خريدم. وقتي خريدم هردو سرحال بودن حتي ماده سرحالتر ولي از ديشب تا حالا ماده همش يا خوابه يا خيلي تحرك نداره!! يعني مشكلي داره؟
زمین شناس
1 September 2007, 07:27 PM
دوستان سلام من یه سری سوال میخواستم بپرسم راخع به عروس هلندی. من در تهران در خیابان دولت زندگی میکنم میخواستم ببینم به جز مولوی دیگه از کجا می تونم این پرنده را بخرم؟ اگه جوجه بخرم بهتره یا چند ماهه ؟ چطور میشه فهمید که سالم هستند ؟ فقط میشه لطفا سریع جواب بدید
حسام 61
2 September 2007, 09:42 PM
دوست عزیزم در محدوده منزل شما که فکر نکنم پرنده فروشی باشه
ولی سمت میدان پونک داخل پاساژ بوستان اگر سوال کنین مغازه پرنده فروشی هست
البته نه در حد مولوی
ولی تعدادی عروس هلندی اونجا مشاهده شده :icon_surp
شاد باشین
shahrokh_al
2 September 2007, 10:21 PM
دوستان سلام من یه سری سوال میخواستم بپرسم راخع به عروس هلندی. من در تهران در خیابان دولت زندگی میکنم میخواستم ببینم به جز مولوی دیگه از کجا می تونم این پرنده را بخرم؟ اگه جوجه بخرم بهتره یا چند ماهه ؟ چطور میشه فهمید که سالم هستند ؟ فقط میشه لطفا سریع جواب بدید
دوست عزیز نزدیک ترین جا به شما بلوار شهرزاد هست که پرنده فروشی خوبی هست. من همیش از اونجا میگیرم.
omid49
2 September 2007, 11:25 PM
فكر كنم بولينگ عبدو زير پل صدر به شما نزديك باشه و من از اونجا عروس هلندي خريدم ( 2 ماه پيش )
زمین شناس
4 September 2007, 11:54 AM
:icon_neutدوستان ممنون از لطف همه فقط یه سوال دیگه چه طوری بفهمم که سالمه؟ لوتینو رو چی؟
زمین شناس
4 September 2007, 12:16 PM
دوست عزیز نزدیک ترین جا به شما بلوار شهرزاد هست که پرنده فروشی خوبی هست. من همیش از اونجا میگیرم.
این مغازه که شما می فرمائید اگه از وارسته بیام پایین یه چند قدمی باید به سمت شرق برم؟ ضلع جنوبی خیابونه بله؟ اونو دیدیم نمی دونم مطمئن هست یا نه؟ میشه یکم راهنمایی کنید
shahrokh_al
4 September 2007, 01:53 PM
این مغازه که شما می فرمائید اگه از وارسته بیام پایین یه چند قدمی باید به سمت شرق برم؟ ضلع جنوبی خیابونه بله؟ اونو دیدیم نمی دونم مطمئن هست یا نه؟ میشه یکم راهنمایی کنید
دوست عزیز وارسته رو تا انتها برید بعد دست چپ حدودا 100 متر که برید .اسم مغازه کلبه حیوانات هست.یه مغازه کوچیکه.
زمین شناس
5 September 2007, 01:16 PM
بسیار ممنون از لطف و اطلاعات خوبتون ممنونم
دوست عزیز خوش امدید برای تشکر کردن پست جدید نمیخواد، کافی است دکمه Thanks رو بزنید.
زمین شناس
6 September 2007, 12:37 AM
دوست عزیز خوش امدید برای تشکر کردن پست جدید نمیخواد، کافی است دکمه Thanks رو بزنید.[/quote]
مرسی از راهنمایی تون ولی پیداش نمی کنم !!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شرمنده ام ولی حقیقتا نمیبینم دکمه thank
Danial_64
6 September 2007, 01:03 AM
یه مقدار دقت کن
http://www.phalls.com/vbulletin/images_phalls/buttons/post_thanks.gif
:icon_surp
hajsar
17 September 2007, 07:24 PM
من يه دستيشو ميخوام بخرم بيست تومن ارزون ميده يا گرون؟
shahrokh_al
17 September 2007, 07:36 PM
من يه دستيشو ميخوام بخرم بيست تومن ارزون ميده يا گرون؟
به نظرم خیلی خوبه اگه دستی باشه.من یکی گرفتم 100 تومن:icon_twis
x-man
20 September 2007, 06:23 PM
عروس هلندی میتونه صحبت کنه
x-man
20 September 2007, 06:24 PM
عروس هلندی صحبت میکنه؟
hamed2420
20 September 2007, 10:42 PM
عروس هلندی صحبت میکنه؟
سلام
اگر منظور شما تقلید صدا هست، بله این کار رو میکنه اما قدرت تقلیدش به اندازه کاسکو یا مرغ مینا نیست چرا که اولاً هوش کمتری داره و ثانیاً تارهای صوتی این پرنده بسیار کم هست.
قدرت تقلیدش بیشتر شبیه سوت زدن هست و خیلی گنگ و مثل کاسکو نمیتونه از زبانش برای تقلید صدا استفاده کنه. اما در کل پرنده جالب و سرگرم کننده ای هست.
اگر یک سری به سایت یوتیوب بزنید و نام این پرنده رو جستجو کنید میتونید کلیپ هایی از این پرنده رو مشاهده کنید.
موفق باشید
x-man
22 September 2007, 09:38 AM
سلام
میخواستم بدونم عروس هلندی چند سال عمر میکنه
dada_shi
13 October 2007, 06:52 AM
دوستان من یکدونه عروس دارم.به نظر هم نر میاد.از کسانی که این نوع پرنده رو داشتند و اهلیش کردند درخواست دارم یه مقدار راهنمایی کنید که چجور میشه این پرنده رو دستی کرد.مرسی
hajsar
29 October 2007, 06:01 PM
حدودا 30 - 40 تومان
من دستيشو 20 تومن خريدم
mohsen3544
29 October 2007, 08:36 PM
یه سوال دوست من میخواد یه جفت واسه مغازه اش بگیره میخواد ببینه آیا تو مغازه که رفت و آمد زیاده و یه ساعتهایی هم بسته و هیچکس نیست مشکلی واسه این پرنده خوشگل ایجاد نمیشه؟ ساعت فعالیت مغازه: 4 صبح تا 12 ظهر و 4 بعد از ظهر الی 7.
daryuosh
22 November 2007, 07:58 PM
من یکی دارم که شروع کرده به پر خوری
چکار کنم که خوب بشه؟و علت اینکارش چی میتونه باشه؟
اگه کسی میدونه لطفا به من بگه
ممنون
sina69
23 November 2007, 09:05 AM
من یکی دارم که شروع کرده به پر خوری
چکار کنم که خوب بشه؟و علت اینکارش چی میتونه باشه؟
اگه کسی میدونه لطفا به من بگه
ممنون
منظورتون از پرخوری چیه؟
طوطیا همه شون هرچی جولوشون باشه رو یه سیخی بهش میزنن.
تا چه حد پرخور شده؟
babak433
23 November 2007, 01:40 PM
man ik joft daram joftgiry mikonan vali ta hala tokhm nazashtan help me?
بابک جان به تالار های پارسی خوش امدید
لطف کنید با حروف فارسی تایپ کنید.
daryuosh
23 November 2007, 05:33 PM
در پاسخ به سوال شما سینا جان باید بگم که:
الان چند وقته که این کار را شروع کرده به این شکل که با کندن و احتمالا خوردن(من چند بار که دقت کردم به نظر میاد که پر ها را می خوره) تدریجی پرز های پر باعث میشه که از پر فقط ساقه اون که البته خیلی هم باتریک شده باقی بمونه و بالاخره اونهم میفته بدون اینکه پر جدیدی به جاش دربیاد.
با تشکر از توجه شما
daryuosh
3 December 2007, 10:12 AM
منظورتون از پرخوری چیه؟
طوطیا همه شون هرچی جولوشون باشه رو یه سیخی بهش میزنن.
تا چه حد پرخور شده؟
الان که بیشتر دقت میکنم پرهاشو نمی خوره بلکه اون ها را می کنه
بعد یکم با دهنش اونا را مزه میکنه و بعد میدازه ته قفس
و بیشتر هم پرهای پشت و سینه را میکنه و به بالها کار نداره.
با تشکر از توجه شما
sina69
4 December 2007, 09:56 AM
در پاسخ به سوال شما سینا جان باید بگم که:
الان چند وقته که این کار را شروع کرده به این شکل که با کندن و احتمالا خوردن(من چند بار که دقت کردم به نظر میاد که پر ها را می خوره) تدریجی پرز های پر باعث میشه که از پر فقط ساقه اون که البته خیلی هم باتریک شده باقی بمونه و بالاخره اونهم میفته بدون اینکه پر جدیدی به جاش دربیاد.
با تشکر از توجه شما
الان که بیشتر دقت میکنم پرهاشو نمی خوره بلکه اون ها را می کنه
بعد یکم با دهنش اونا را مزه میکنه و بعد میدازه ته قفس
و بیشتر هم پرهای پشت و سینه را میکنه و به بالها کار نداره.
با تشکر از توجه شما
عزیزم به این که نمیگن پرخوری.
فصل پرریزون شروع شده. دوتا فصل پرریزون دارن یکی بهار و یکی پاییز.پرهاش رو هم نمیخوره بلکه پرهای شل شده و مرده رو میکنه. جای پرای افتاده هم پر در میاد اما نه به سرعت نور که شما متوجه بشید. اگه پرنده تون اجازه میده سرش رو بخارونید میتونید پرهای بسیار تیزی که هنوز سر باز نکردن رو توی بدنش ببنید.
موفق باشید
daryuosh
4 December 2007, 08:46 PM
عزیزم به این که نمیگن پرخوری.
فصل پرریزون شروع شده. دوتا فصل پرریزون دارن یکی بهار و یکی پاییز.پرهاش رو هم نمیخوره بلکه پرهای شل شده و مرده رو میکنه. جای پرای افتاده هم پر در میاد اما نه به سرعت نور که شما متوجه بشید. اگه پرنده تون اجازه میده سرش رو بخارونید میتونید پرهای بسیار تیزی که هنوز سر باز نکردن رو توی بدنش ببنید.
موفق باشید
دوست من، من هم میدونم که در اومدن پرها زمان بر هست اما دو تا سوال از خدمت شما دارم
1- دوره پر ریزی چقدر طول میکشه؟؟
2- اطرافیان من پرنده دارند اما تنها پرنده من هست که در دوره پر ریزی به سر می بره؟ آیا این تفاوت منطقی است؟
با سپاس
sina69
4 December 2007, 09:58 PM
دوست من، من هم میدونم که در اومدن پرها زمان بر هست اما دو تا سوال از خدمت شما دارم
1- دوره پر ریزی چقدر طول میکشه؟؟
2- اطرافیان من پرنده دارند اما تنها پرنده من هست که در دوره پر ریزی به سر می بره؟ آیا این تفاوت منطقی است؟
با سپاس
اینکه چقدر طول میکشه نمی تونم بگم تا وقتی نیازی به ریختن پرهای قدیمیش نبینه! ولی خیلی طول نمی کشه.
البته من فقط تجربه نگهداری خونواده طوطی ها رو دارم و همه اونا همین وضعیت رو داشتن. یادآوری میکنم خدمتتون عارض شدم که پاییز و بهار و هر کدوم از این فصل ها سه ماه دارن و 90 روز.
همه شون که با هم پرریزون نمی کنن. حالا فکر میکنم این تفاوت منطقی به نظر بیاد:icon_cool
daryuosh
5 December 2007, 09:20 AM
اینکه چقدر طول میکشه نمی تونم بگم تا وقتی نیازی به ریختن پرهای قدیمیش نبینه! ولی خیلی طول نمی کشه.
البته من فقط تجربه نگهداری خونواده طوطی ها رو دارم و همه اونا همین وضعیت رو داشتن. یادآوری میکنم خدمتتون عارض شدم که پاییز و بهار و هر کدوم از این فصل ها سه ماه دارن و 90 روز.
همه شون که با هم پرریزون نمی کنن. حالا فکر میکنم این تفاوت منطقی به نظر بیاد:icon_cool
ببخشید که اینقدر سوال می کنم
اما به نظر شما این طبیعیه که پرنده برای جدا کردن پرهای مرده بصورت تدریجی یک پر را جدا کنه، یعنی اینکه اینقدر پرز های یک پر را جدا کنه تا ساقه پر بصورت یک رشته نازک در بیاد؟؟( البته این مورد مربوط به پرهای متوسط است)
و نکته دیگه اینکه الان حدود 60 الی 70 روز هست که این عمل داره انجام میشه؟
نظر شما چیه؟؟
:icon_excl
با تشکر
rain2005
6 December 2007, 01:47 AM
با سلامک
دوستان من یک سوال داشتم و ممنون میشم اگه بتونید راهنمایی کنید
من اطلاعاتی در مورد پرنده ای به نام کینگ میخواستم.
ظاهرا از خانواده طوطی و کمی از مرغ عشق بزرگتر است.
اگه کسی اطلاعات یا مخصوصا عکسی داره واسه من بفرسته ممنون میشم
موفق باشید
h_hadavi
6 December 2007, 08:45 AM
من توی گوگل سرچ کردم ببین همینه؟
www.pbase.com/robert/image/46884675
sina69
6 December 2007, 09:59 PM
اما به نظر شما این طبیعیه که پرنده برای جدا کردن پرهای مرده بصورت تدریجی یک پر را جدا کنه، یعنی اینکه اینقدر پرز های یک پر را جدا کنه تا ساقه پر بصورت یک رشته نازک در بیاد؟؟( البته این مورد مربوط به پرهای متوسط است)
نظر شما چیه؟؟
با تشکر
دوست عزیز یه بیوگرافی از پرنده ات میدی؟ اینکه تو چه شرایطی نگهداری میکنیدش؟
از قفس میاریدش بیرون؟ توی قفسش چیزی برای جویدن داره؟ میدونید که طوطی ها نیاز به جویدن دارن؟
کف دریا یا یه تیکه چوب تمیز با پوست توی قفسش هست؟
kingdariush
6 December 2007, 11:50 PM
با سلامک
دوستان من یک سوال داشتم و ممنون میشم اگه بتونید راهنمایی کنید
من اطلاعاتی در مورد پرنده ای به نام کینگ میخواستم.
ظاهرا از خانواده طوطی و کمی از مرغ عشق بزرگتر است.
اگه کسی اطلاعات یا مخصوصا عکسی داره واسه من بفرسته ممنون میشم
موفق باشید
بعیده تو ایران گیرت بیاد من که ندیدم:
http://www.australianfauna.com/images/kingparrot.jpg
kingdariush
7 December 2007, 12:03 AM
نظر شما چیه؟؟
با تشکر
به دامپزشک نشون ببده اگر بیماری پر کنی داشته باشه شاید بمیره چون بیماری کشنده ای هست برای پرنده.
sina69
12 December 2007, 07:54 AM
به دامپزشک نشون ببده اگر بیماری پر کنی داشته باشه شاید بمیره چون بیماری کشنده ای هست برای پرنده.
????!!!!!!!!!!!!!
:icon_twis:icon_bigg:choler::choler:
بابا مریضی پر کنی چیه داداش؟ببخشیدا ولی از کجا ای مریضی رو درآوردی؟
حیوون داره پر جدید در میاره.چرا بنده خدا رو می ترسونی؟
Crab 67
12 December 2007, 12:48 PM
سلام وعرض احترام آدمه حسابي اگه عروس ما تنها باشه و كم توجهي حس كنه هم پراشو ميكنه هم پراش ميريزن بدترين بيماري تو طوطي جماعتم كم توجهي علاعم اونم اول جيغ بد ساكت شدن و پر ريزي غير عادي بعدشم خون تو كثيف نكن!! شما هم فكر جفت براش باش چون رسيدگي ادم هم ديگه فايده نداره مهلكه.
kingdariush
13 December 2007, 12:33 AM
????!!!!!!!!!!!!!
:icon_twis:icon_bigg:choler::choler:
بابا مریضی پر کنی چیه داداش؟ببخشیدا ولی از کجا ای مریضی رو درآوردی؟
حیوون داره پر جدید در میاره.چرا بنده خدا رو می ترسونی؟
متاسفانه اصلا شوخی نیست و این بیماری بین طوطی ها شایعه. اگر جفت نداشته باشه و سرگرمی هم نداشته باشه خیلی راحت به این بیماری دچار میشه. نشان دادن طوطی به دامپزشک هم فکر نمیکنم ترس داشته باشه!
اینهم یک طوطی که دیگه بیماریش حاد شده:
http://animalliberationfront.com/Practical/Pets/PetCare/Parrots/Abandonedparrot..jpg
http://indonesian-parrot-project.org/images/photogallery/neglect/w3.jpg
fiter
25 January 2008, 02:07 AM
http://i30.tinypic.com/29uvvah.jpg
fiter
25 January 2008, 02:12 AM
سلام دوستان من
خيلي خوشحال شدم وقتي اين تاپيك رو ديدم
اين عكس بالايي عكس طوطي هاي منه كه يكي واسم هديه اورده
مي خواستم بدونم كه نر وماده هستن يا نه ... فاميلمون مي گفت كه نر ماده هستن
چطور مي شه طوطي رو آماده كرد تا تخم بزاره ....
راستي صبح ها زياد جيغ ميزنند نه خيلي بلند ولي هر چند ثانيه جيغ ميزنند .... مشكلي دارن
ميشه بيشتر منو در اين زمينه راهنمايي كنيد
h_hadavi
25 January 2008, 01:55 PM
سلام دوستان من
خيلي خوشحال شدم وقتي اين تاپيك رو ديدم
اين عكس بالايي عكس طوطي هاي منه كه يكي واسم هديه اورده
مي خواستم بدونم كه نر وماده هستن يا نه ... فاميلمون مي گفت كه نر ماده هستن
چطور مي شه طوطي رو آماده كرد تا تخم بزاره ....
راستي صبح ها زياد جيغ ميزنند نه خيلي بلند ولي هر چند ثانيه جيغ ميزنند .... مشكلي دارن
ميشه بيشتر منو در اين زمينه راهنمايي كنيد
بله نر و ماده هستن از روی گونشون می تونید تشخیص بدین
باید براشون لونه بزارید
مشکلی ندارن باید جیغ بزنن
اگر تاپیک رو بخونید فکر می کنم درباره لونشون بحث شده
fiter
27 January 2008, 03:25 AM
سلام دوست خوبم مرسي از راهنماييتون
آره همه تاپيك رو خوب خوندم .... ولي متوجه نشدم كه لونشون بايد چه جوري باشه
تا تحريك شن و تخم بزارن ولي من يك سطل ماست ( همونايي كه درب داره و بسته ميشه) رو برداشتم وسرشو كه يه كم تنگ بود رو بريدم و گذاشتم تو قفس .... ته قفس ..... و بستمش كه تكون نخوره
ولي نميدونم كه كارم درست بوده يا نه
چون سطلش نور رو از خودش عبور ميده و هميشه داخلش روشنه ...
نميدونم از اون جايي كه اينا حدودا مثل مرغ عشق هستم بايد حتما داخل لونشون تاريك باشه يا نه
ولي هيچ كس درست درباره لونشون توضيح نداده
ميشه راهنمايي كنيد ..... ممنون ميشم
h_hadavi
27 January 2008, 04:10 PM
از کوزه برای لونشون استفاده کنید
mansour****
1 March 2008, 04:05 AM
با درود
اگر امکان دارد تشخیص نروماده را که دقیق است بفرمائید وسن عروس هلندی ازکجا معلوم میشود وآیا قابل جوجه کردن وتخم گذاشتن هستند یا خیر وحدودقیمت چنداست؟
ferydoun
8 March 2008, 03:56 AM
با سلام
دوستان امروز یک عروس هلندی نر{Lutino} بهم هدیه شد.البته قبلا هم داشتم که برادرم فروختش بجاش قناری
گرفت.اما الان یک سوال دارم.لطفا طرز اهلی و دستی کردن این پرنده رو برام شرح بدین.
اینم شیرینیش!!:icon_arro:icon_arro:icon_razz
http://www.naturephoto-cz.com/photos/birds/cockatiel-30498.jpg
http://www.fishmartinc.com/images/Cockatiel_-_Elutino.jpg
http://animal-world.com/encyclo/birds/cockatiels/images/LutinoWBK_C032.jpg
http://lh3.google.com/_VTXAenVB18s/RlfykYufjPI/AAAAAAAAAAw/tiACcf9c3Ww/s800/sky&meela.JPG
با سپاس فراوان:icon_arro
mansour****
8 March 2008, 06:05 PM
درود
میشود بفرمائید چندگرفتید؟
ferydoun
9 March 2008, 02:54 AM
با سلام
دوست عزیز من این پرنده رو هدیه گرفتم ولی اگر دنبال قیمتشی دونه ای 30 تومن و جفتی 60 تومن هست.
موفق باشید
daryuosh
9 March 2008, 09:59 AM
دوست عزیز یه بیوگرافی از پرنده ات میدی؟ اینکه تو چه شرایطی نگهداری میکنیدش؟
از قفس میاریدش بیرون؟ توی قفسش چیزی برای جویدن داره؟ میدونید که طوطی ها نیاز به جویدن دارن؟
کف دریا یا یه تیکه چوب تمیز با پوست توی قفسش هست؟
با سلام با عرض معذرت که یک مقدار تاخیر در جواب دادن پیش آمد
1-پرنده در ارتفاع تقریبا یک1.5 متری نگهداری میشه.
2- وقتی هوا مثل اینروز ها گرم هست میبرمش روی تراس و در زمان هوای سرد هم حدودا 4 الی 5 ساعت از قفسش بیرونه
3-قبلا چیزی نداشت ولی حدودا یک ماه و نیم هست که براش کف در یا گذاشتم
راستی دوتا عکس هم ازش گرفتم لطفا اگر راه حلی برام دارید به من بگید.
در ضمن دامپزشک هم بردم اما فقط به دادن یک داروی آرامبخش ختم شد.
در ضمن اگر امکان داره به من بگید که نر هست یا ماده؟
با تشکر
ferydoun
10 March 2008, 01:52 AM
با سلام
دوستان کسی در مورد اهلی کردن این پرنده جوابی نداره؟در ضمن یک سوال دیگه هم دارم.این پرنده من
خیلی ساکته و گاهی اوقات لرزش داره.فقط فوری...:icon_cry::icon_cry:
ممنون
h_hadavi
11 March 2008, 03:00 PM
در ضمن اگر امکان داره به من بگید که نر هست یا ماده؟
فکر می کنم نر باشه
ferydoun
14 March 2008, 02:23 AM
فوری
دوستان این جواب سوال منو کسی نمیدونه.لطفا کمک کنید.:icon_cry:
ممنون
daryuosh
16 March 2008, 11:23 AM
آقا کسی نمیخواد بیبینه این عروس طوطی ما مشکلش چیه!؟
mansour****
25 March 2008, 12:49 AM
با درود
اصولا روش جفت خوردن عروس هلندی چگونه است آیا با خرید یک جفت به صورت دلخواه اینها جفت می خورند ویا باید خودشان جفتشان را پیدا کنند؟
درخصوص لانه تخم ازچه کوزه ای باید استفاده نمود اندازه وقطر آن چقدراست ودر کوزه چیزی باید گذاشت درکف قفس باشد ویا بالای قفس اگر کسی عکسی دارد لطفا نمایش دهد تا بیشتر متوجه شوم.
تشکرفراوان
dada_shi
4 April 2008, 05:44 AM
دوستان من یک جفت عروس دارم و یک طوطی سبز.
اول قسمت اهلی کردن این پرنده ها رو بگم.حتما باید تنها باشه تا اهلی بشه.عروس هم خیلی راحت دستی میشه.اولش که می خرید به مدت یک هفته کاری به کارش نداشته باشید که بهتون اعتماد کنه بعد یواش یواش بیشتر بهش نزدیک بشید و غذاشو بردارید و نزارید که کامل سیر بشه یعنی اینکه هر روز 2بار صبح و غروب براش غذا بزارید تا یه مقدار بخوره و بردارید که خودش رو نیازمنده شما بدونه .چند روز که بگزره می بینید که دیگه بی تابی نمی کنه و تقریبا آروم شده.حالا شما غذاش رو شب بردارید و فرداش بعد از ظهر که حسابی گشنش شده تو دستتون تخمه بریزید و جلوش نگه دارید(البته بهتره بیرون قفس اینکارو انجام بدید چون پرنده به خونش خیلی حساسه)چند دفعه اول زمان زیادی میبره تا بیاد جلو و بخوره.فقط حوصله به خرج بدید و اصلا دستتون رو تکون ندید.بعد از چند روز خیلی راحت میاد نزدیک دستتون و غذا می خوره.وقتی بهتون اعتماد کرد بیشتر باهاش بازی کنید (به هیچ وجه پرنده رو تو دست نگه ندارید که خیلی وحشی میشه)سعی کنید انگشتتون رو ببرید زیرشکمش و مجبورش کنید که بیاد بالا و مطمئا باشید بعد از چند وقت خیلی راحت میاد رو شونه هاتون می ایسته.حتما پرهاشو قیچی کنید که خودش رو به جایی نزنه.از هر بال 6 تا پر رو قیچی کنید.فقط یادتون باشه پرنده باید تنها باشه و من هم توسیه می کنم اول پرنده ی نر رو دستی کنید بعد یه جفت ماده براش بگیرید و همزمان با پرنده نر با پرنده ماده هم بازی کنید.جفت باشن کمتر به سمت شما میان ولی دردسرش هم کمتر میشه.پرنده که تنها باشه مریض میشه .غذا درست نمی خوره.گوشه گیر میشه .من خودم اصلا طاقت تنها بودن پرنده رو ندارم
mohsen3544
4 April 2008, 08:11 AM
دوستان منم از این پرنده خیلی خوشم میاد یه جا هم سفارش دادم واسم یه جفت جوجه بیارن.البته پرنده فروش میگفت اگه میخوای دستی بشه باید تک باشه اینو تو پست قبلی هم دوستمون گفت اما با یه پرنده باز که مشاوره کردم میگفت سر و صدای عروس هلندی خیلی زیاده و جیغ میزنه و پشیمون میشی از خریدش.میگفت خیلی ها خریدن و به خاطر صدا پس دادن.میشه شما که دارین بهم بگین؟
kingdariush
4 April 2008, 09:46 AM
دوستان منم از این پرنده خیلی خوشم میاد یه جا هم سفارش دادم واسم یه جفت جوجه بیارن.البته پرنده فروش میگفت اگه میخوای دستی بشه باید تک باشه اینو تو پست قبلی هم دوستمون گفت اما با یه پرنده باز که مشاوره کردم میگفت سر و صدای عروس هلندی خیلی زیاده و جیغ میزنه و پشیمون میشی از خریدش.میگفت خیلی ها خریدن و به خاطر صدا پس دادن.میشه شما که دارین بهم بگین؟
من داشتم. تن صداش خیلی پایین و ظریفه تقریبا مثل مرغ عشق نمیدونم چطور این حرفو زده شاید میخواهد چیز دیگه ای بهت بندازه. اصلا مشکلش همینه که صدا نداره نه حرف میزنه نه تقلید صدای خاصی انجام میده حداکثر یک صوت ریتمیکی رو یاد بگیره
dada_shi
5 April 2008, 02:24 PM
مشکل صدا فقط اینه که اگر تک باشه و دستی باشه وقتی تنها میشه جیغ میزنه و دوست داره همراه شما باشه .
mohsen3544
5 April 2008, 02:49 PM
جفت نمیشه دستی کرد؟آخه من میخوام جفت بگیرم.
payam64
6 April 2008, 05:36 PM
مشکل صدا فقط اینه که اگر تک باشه و دستی باشه وقتی تنها میشه جیغ میزنه و دوست داره همراه شما باشه .
یعنی اگه جفت باشه جیغ نمیزنه؟
راستش منم مثل اقا محسن از هر کی یه چیزی در مورد صدای این پرنده شنیدم یکی میگه جیغ میزنه یکی میگه نمیزنه منم گیج شدم و فعلا واسه خرید دست نگه داشتم
خواهشا یکی راهنمایی درست بکنه:icon_eek::icon_razz
dada_shi
9 April 2008, 01:33 AM
یعنی اگه جفت باشه جیغ نمیزنه؟
راستش منم مثل اقا محسن از هر کی یه چیزی در مورد صدای این پرنده شنیدم یکی میگه جیغ میزنه یکی میگه نمیزنه منم گیج شدم و فعلا واسه خرید دست نگه داشتم
خواهشا یکی راهنمایی درست بکنه:icon_eek::icon_razz
اگر جفت باشه دیگه جیغ زدن نداره و فقط گاهی اوقات پرنده ی نر یه مقداری می خونه.سروصدا شاید داشته باشه ولی اونطور نیست که اذیت کنه .خانواده ی من که هیچ مشکلی ندارن هیچ حتی می خواستم بفروشم نزاشتن که این کارو کنم.البته اگر دستی نباشن فاییده ندارن .من تو قم زندگی می کنم و تو پرنده فروشی ها هم همه مدلی رو دیدم قیمت هم جفتی از 30 تومان هست به بالا.سعی کنید پرنده ای رو بخرید که بین آدما بزرگ شده باشه .من خودم همه مدل پرنده و حیوونی داشتم .از این عروسها خیلی بیشتر از بقیه راضی هستم
حسام 61
9 April 2008, 03:31 AM
دوست عزیزم شما بابت سرو صدای این پرنده نگران نباش !!
به نسبت خانواده طوطی سانان خیلی کم سر و صدا تر و آروم تر هست در عین حال شیرین های خاصی داره که شما رو مجذوب میکنه در آینده.. :icon_wink
بنظرم اگر تک بگیرین و اونهم ماده بهتر از تک نر هست
نرها بیشتر سر و صدا و آواز میخونن ... تا ماده هاشون
شاد باشید
mohsen3544
9 April 2008, 09:54 AM
جفت نمیشه دستی کرد؟آخه من میخوام جفت بگیرم.
اینم دوستان با تجربه جواب بدن.حیوون تکی خیلی گناه داره نگهداشتنش مخصوصا من که بیشتر بیرون خانه هستم و خانه هم خالی است.:icon_neut
dada_shi
9 April 2008, 10:43 PM
اینم دوستان با تجربه جواب بدن.حیوون تکی خیلی گناه داره نگهداشتنش مخصوصا من که بیشتر بیرون خانه هستم و خانه هم خالی است.:icon_neut
عزیزم من که تو پستهای بالایی گقتم
خودم هم کاملا با تنها بودن پرنده مخالف هستم (مخصوصا عروس )
بهترین کار اینه که شما اول یدونه عروس بگیری و کاملا دستیش کنی و بعد یه جفت براش بگیری و چند روزه اول کاری به کارش نداشته باشی تا به شما اعتماد کنه و بعد همزمان با عروس اول که دستی هستش با دومی هم بازی کنی .دستی میشه و ترسش میریزه ولی دیگه خیلی حوصله نداره که با شما بازی کنه.یعنی وقتی جفت داره دیگه نیازی نداره که با شما رفاقت کنه .فقط از جای مطمئا بگیرید که نر یا ماده بودنش رو درست تشخیص بده تا بعداٌ که خواستی جفت بخری اشتباه نکنی . مواظب باش که تو پرنده فروشی پرنده ی آروم دلیل بر دستی بودنش نیست و شاید مریض باشه .پس سعی کن یه سرحالش رو بگیری.
pars35
11 April 2008, 06:18 PM
سلام
من ازکجا میوانم تخم نطفه دارعروس هلندی گیربیاورم لطفا اگراطلاع دارید به من بگوئید.
h_hadavi
11 April 2008, 09:43 PM
سلام
من ازکجا میوانم تخم نطفه دارعروس هلندی گیربیاورم لطفا اگراطلاع دارید به من بگوئید.
فکر نمی کنم بتونید گیر بیارید حالا برای چی می خوایید؟
pars35
12 April 2008, 12:43 AM
می خواهم زیرمرغ عشق بگذارم چون یکی ازدوستام اینکارراکرده جواب داده.
rezamo1380
13 April 2008, 11:45 PM
دوستان سلام
مقاله ی جالبی بود ممنون.
من یک مشکلی دارم.
ما الان 8 ماهه که یک جفت نر و ماده از این پرنده خریدیم.
بعد از مدتی ماده شروع به تخم گذاری کرد و از اون ببعد هر وقت ماده تخم میکنه نر میاد و تخمش رو میشکنه.
به ما گفتن باید قفسشونو از هم جدا کنیم. این کارو هم کردیم ولی باز هم ماده سهل انگاری میکنه و همش تخمهاشو میندازه پایین و تخمها ترک برمیدارن.
کسی میتونه راهنمایی کنه چیکار باید بکنیم
یا اصلا این تخمها در نگهداری خانگی این پرنده به جوجه تبدیل نمیشن؟
ممنون
سلام دوست من
اگه تا کنون جفت گیری عروسها را ندیده اید ممکنه هر دو ماده باشند چون من یک جفت عروس داشتم که تخم میکردند ولی جوجه نمی شد و گاهی هم تخمها می شکست. با اضافه کردن یک نر متوجه شدم که نر جدید به یکی از عروسها متمایل است پس اون یکی را جدا کردم و بعد از کمی عروسها تخم گذاشتند.تا حالا هم توانستم طی سه بار تخم گذاری 8 تا جوجه بگیرم ضمن این که 3 تا از جوجه ها هم نتوانستند از تخم خارج شوند و تلف شدند
rezamo1380
13 April 2008, 11:51 PM
عروس هلندی اگه تنها باشه احتیاج به یک همدم داره و موقعی که کسی پیشش نباشه مثل بعدازظهر که شما تو خواب خوش هستید ممکنه شروع کنه به جیغ کشیدن و اعصابتون را خرد کنه ولی اگه جفت باشند خیلی کمتر جیغ می کشند. در ضمن بعضی وقتها پرهای ریز زیادی از این پرنده می ریزه که ممکنه محیط خونه رو کثیف کنه
rezamo1380
14 April 2008, 12:07 AM
من یک جعبه به ابعاد تقریبی 40 در 15و ارتفاع 25 سانتیمتر ساختم و کنار اتاقی که عروسهام هستند گذاشتم و حالا توش جوجه دارند این جعبه سقف نداره و عروسها از بالای اون داخل و خارج می شوند مثل لونه مرغ عشق یک سمت کف جعبه یک دایره به قطر حدود7 سانتیمتر در آوردم. هر دوشون به نوبت روی تخمها می خوابند و هر دو هم به جوجه ها غذا می دهند
dada_shi
14 April 2008, 12:28 AM
برای لونه خیلی راحت می تونید از قوطی 5 کیلویی روغن استفاده کنید .من خودم که مشکلی ندارم باهاش
mohsen3544
27 April 2008, 11:13 PM
آقا ما خلاصه رفتیم یه جفت بگیریم.فقط ماده داشت یکی گرفتیم 25 حساب کرد.حالا قراره نرشو هم بیاره.اما مشخصه سنش کمه.فقط مشکلم اینه خیلی کولی بازی در میاره وقتی میخوام واسش دونه بزارم.اصلا هم یک هفته است که گرفتم روزنامه شو هم عوض نکردم.به این امید که عادت کنه و اینا.اما وقتی دست میبرم تا دونه بریزم واسش دیوونه بازی در میاره و خودشو میزنه به در و دیوار.کلی ضد حاله.من بهش کتان و شادونه و تخمه میدم خوبه؟
زهرا اخوت
28 April 2008, 12:34 PM
سلام
من ميخوام يه دون عروس هلندي بچه بگيرم و نر هم ميخوام آيا كسي براي فروش از اين طوطي سراغ داره حدود 15000 تومان هم كنار گذاشتم اگه جايي سراغ دارين بهم خبر بدين ممنون ميشم
payam64
28 April 2008, 09:41 PM
تو جمعه بازار پرنده ها تو دروازه غار (نزدیک مترو شوش) جوجه سالم کوچیک اندازه مرغ عشق 20000 بود که طرف 1قرون هم پایین نمیومد
dada_shi
2 May 2008, 06:36 PM
آقا ما خلاصه رفتیم یه جفت بگیریم.فقط ماده داشت یکی گرفتیم 25 حساب کرد.حالا قراره نرشو هم بیاره.اما مشخصه سنش کمه.فقط مشکلم اینه خیلی کولی بازی در میاره وقتی میخوام واسش دونه بزارم.اصلا هم یک هفته است که گرفتم روزنامه شو هم عوض نکردم.به این امید که عادت کنه و اینا.اما وقتی دست میبرم تا دونه بریزم واسش دیوونه بازی در میاره و خودشو میزنه به در و دیوار.کلی ضد حاله.من بهش کتان و شادونه و تخمه میدم خوبه؟
عزیزم خیلی عجله داری.یک هفته که چیزی نیست.آدمیزاد رو بخوای اهلی کنی بیشتر از این طول میکشه .حالا این که حیوونه.شما پست من تو صفحات قبل رو بخون که توضیح دادم مراحل دستی شدن این پرنده رو.
dada_shi
2 May 2008, 06:52 PM
دوستان به نظر شما یک جفت عروس با سن حدود یک سال و نیم با قفس بزرگ و کاملا دستی چند بفروشم خوبه؟
pars35
3 May 2008, 01:49 AM
دوستان به نظر شما یک جفت عروس با سن حدود یک سال و نیم با قفس بزرگ و کاملا دستی چند بفروشم خوبه؟
دوست من 1ماه پیش خرید با قفس یک جفت 30تومان اردروازه غار تازه تخم هم داشت حالا برده فروخته ازبس که سروصداداشتند دیوانه شده بود.
mohsen3544
3 May 2008, 07:41 PM
دو هفته هم گذشت هنوز بدخلقی میکنه.به پرنده فروش گفتم این خیلی وحشیه میگه جوجه است باید صبر داشته باشی.ولی خودمونیما خیلی سر و صداش زیاده بعضی اوقات.راستی من مخلوطی از کتان و شاه دونه بهش میدم و تخمه هم هفته ای دو بار.درسته؟مثل اینکه تخمه خیلی دوست داره.یه سنوال دیگه هم اینکه چه قفسی واسش خوبه؟
dada_shi
3 May 2008, 11:27 PM
دوست من 1ماه پیش خرید با قفس یک جفت 30تومان اردروازه غار تازه تخم هم داشت حالا برده فروخته ازبس که سروصداداشتند دیوانه شده بود.
شما مطمئا هستی که اهلی بوده؟مطمئا هستی که پاکستانی نبوده؟ آخه وحشیش دونه ای 20 تومان هستش .این بنده خدا چجوری اهلیش رو جفت با قفس خریده 30 تومان.100% مشکلی داشته
pejman_pet
10 May 2008, 04:42 PM
سلام بچهها من میخوام یه جفت جوجه عروس بگیرم تک هم شد اشکال نداره طرف غرب هستیم ستارخان اگه جایی میشناسین که ارزون هم میده بگید. عروس چند نوع داریم؟ چرا تفاوت قیمت دارن؟چه جوری باشه خوبه؟:icon_arro
mohsen3544
15 May 2008, 02:57 PM
راستی من مخلوطی از کتان و شاه دونه بهش میدم و تخمه هم هفته ای دو بار.درسته؟مثل اینکه تخمه خیلی دوست داره.یه سنوال دیگه هم اینکه چه قفسی واسش خوبه؟
کاش بهم جواب میدادین.عاشق تخمه هستش و با همین هم تقریبا داره باهام دوست میشه. ترسش هم یه نمه ریخته ولی خیلی شکمو هستش.سبزیجات رو همش میلونبونه.سر و صداش هم کم تر شده.میخوام وقتی جفتش اومد قفس خوب بگیرم از این استوانه ای ها خوبه یا همین مستطیلا و ساده ها؟
mohsen3544
23 May 2008, 03:53 PM
یه جوجه نر دیدم زیاد تمیز نیست یعنی پراش کثیفه.یه مقدار پشت کله اش هم کنده شده.فروشنده مدعی هستش این جوجه است و پدر و مادرش اینو یه این روز انداختن.چشماش هم قهوه ای هستش.من پاهاشو که میبینم جوون هستش اما رو چشما مشکوکم.نمیدونم آین چشم قهوه ای نشونه چی هستش.سن و سال رو از کجا میشه فهمید؟
salomon1
21 June 2008, 09:04 PM
سلام من 1 سوال دارم چرا از وقتی لانه برای عروس هام گذاشتم حتی1بارهم نمیرن توش؟بعدش هم خیلی سرو صدا هم نمیکنن
mohsen3544
22 June 2008, 02:22 PM
واسه هر چیز جدیدی که میزاری عجله نکن.کم کم عادت میکنن و توش هم میرن.بچه با سر و صدای اینا چی کار کنم؟
dada_shi
23 June 2008, 02:32 AM
عروس از تو قفس بودن اصلا لذت نمی بره.توسیه می کنم که پرهاشون رو قیچی کنی و در قفس رو باز بزاری.سر وصداشون کمتر میشه
moein2
26 June 2008, 10:44 AM
سلام
عروس من دور چشمش متورم شده . از همون اول خریدم صداش در نمیومد ولی طوریش نبود . یک هفتس خریدم .
یک ذره هم فکر کنم سرش پر هاش ریخته .
dada_shi
26 June 2008, 03:43 PM
سلام
عروس من دور چشمش متورم شده . از همون اول خریدم صداش در نمیومد ولی طوریش نبود . یک هفتس خریدم .
یک ذره هم فکر کنم سرش پر هاش ریخته .
یه جور پماد هست که اسمش رو یادم نیست /از پرنده فروشی ها میتونی بخری برای چشمش.البته من شنیدم اگر سن پرنده زیاد باشه دوره چشمش متورم میشه.
mohsen3544
15 July 2008, 07:48 PM
بچه ها عروسهای من خیلی باحال شدن از وقتی لونه گذاشتموماده هی میره توش.نشانه خاصی هست؟بعدش میان کنار قفس از دستم تخمه میگیرن.خیلی باحال میشن.با هم سر تخمه هم دعوا میگیرن.من میخواستم با مرغ عشق عوض کنم اما واقعا دلبری میکنن.
dada_shi
18 July 2008, 04:24 AM
بچه ها عروسهای من خیلی باحال شدن از وقتی لونه گذاشتموماده هی میره توش.نشانه خاصی هست؟بعدش میان کنار قفس از دستم تخمه میگیرن.خیلی باحال میشن.با هم سر تخمه هم دعوا میگیرن.من میخواستم با مرغ عشق عوض کنم اما واقعا دلبری میکنن.
تو لونه رفتن فقط دلیل شیطون بودن این پرنده هست.دلیل بر این نیست که می خواد تخم بزاره.
با مرغ عشق عوض کنی؟؟؟؟؟؟؟عجب کاری.مرغ عشق فقط سروصدا داره.عروس هم زیبایی داره هم بازیگوشی داره هم راحت دستی میشه.شما پرهاشون رو قیچی کن (ار هر طرف 6تا پر بزن) بعد در قفس رو باز بزار که بیان بیرون که بیشتر خودمونی بشن.برای من که همیشه روی دوش هستند
Rodin3000
22 July 2008, 09:49 PM
با سلام وخسته نباشید خدمت همه دوستان.چند تا سوال داشتم لطفا منو راهنمایی کنید.
1- چگونگی تشخیص طوطی عروس هلندی نر از ماده.
2-چگونگی تشخیص سن آنها
3-چگونگی تشخیص بیمار بودن آنها
4-بیماریهای مربوطه و راههای پیشگیری و درمان
5-تغذیه
با کمال تشکر از شما
kamranfile
23 July 2008, 06:37 PM
سلام دوستان
من امروز یک جفت عروس هلندی خاکستری خریدم ولی متاسفانه در جابجایی به قفس اصلی بال عروس ماده به شدت زخمی شد و خون شدیدی ازش میچکید من به زور و با کلی که گازم گرفت و دستم رو تکه تکه کرد بالش را با باند بستم البته الان زیاد چیزیش نیست و داره سعی میکنه بانداژ ها را باز کنه به نظر شما آیا کار دیگه ای هم باید بکنم ؟
به دامپزشکی اصلا دسترسی ندارم .
Rodin3000
23 July 2008, 07:25 PM
2-چگونگی تشخیص سن آنها
5-تغذیه
با کمال تشکر از شما
Rodin3000
23 July 2008, 07:26 PM
چرا کسی نیست که جواب سوالا رو بده
kamranfile
23 July 2008, 07:48 PM
2-چگونگی تشخیص سن آنها
5-تغذیه
با کمال تشکر از شما
دوست عزیز تشخیص نر و ماده بودن عروس هلندی از روی خال نارنجی رنگ بر روی گونه هایشان میباشد که در پرنده نر پر رنگ و پهنتر است و در ماده کمرنگ یا کوچکتر که حالت گردی زیادی هم ندارد و تقریبا بر هم ریخته میباشد .
تشخیص سن معیار خاصی ندارد اما در صورت داشتن تجربه در نگهداری آنها میتوانید با سایز و نمو پرها سنشان را به طور حدسی معین کنید .
بیماری ها علائم مختلفی بروز میدهند که میتواند شامل امراض پوستی ، دستگاه گوارشی و دستگاه تنفس باشد که هر کدام علائم خاص دارند ولی یک عروس هلندی سالم با نوک پرهایش را تمیز میکند و در صورت استفاده مداوم و مسرانه از پا برای خاراندن سر و یا بدن میتوان به بیماری های پوستی مشکوک شد . علائم گوارشی شامل مدفوع بسیار آبکی مدفوع سفید و ... میباشد و گوارشی همراه با هن و هن کردن ، شنیدن صدای نفس پرنده ، سرفه های بی صدا و عدم جیغ زدن به مدت طولانی .
در مورد بیماری ها ی قابل پیشگیری در ایران تنها برای دو بیماری مهم واکسن وجود دارد برای این نوع از پرنده که شامل بیماری آنفولانزای پرندگان و دیگری نیکاسل میباشد .
تغذیه ی این پرنده در درجه ی اول دانه ی ارزن و در هفته یک یا دو بار تخمه گا آفتاب بو نداده ی کیچک و هر روز مقداری کاهو یا جعفری میباشد .
آب آشامیدیپنشان باشد همیشه تمیز و درون ظرف دهانه کشاد باشد
موفق باشید
kamranfile
23 July 2008, 08:57 PM
البته دوست عزیز طبق جستجویی که در اینترنت داشتم در ویکی پدیا این نوشته را پیدا کردم
The face of the male is yellow or white, while the face of the female is primarily grey or light grey, and both genders feature a round orange area on both ear areas, often referred to as "cheek patches
صورت نر زرد یا سفید است و البته صورت مونث دردرجه اول رنگ خاکستری یا
رنگ خاکستری روشن است واغلب هردو مشخصه جنس ها یک منطقه نارنجی رنگ گرد
درهر دو منطقه های گوش می توان اشاره کرد بطوریکه لپ را وصله می کند ( بر روی لپ قرار میگیرند )
و البته در animaldiversity که دانشنامه ی بزرگی در عرصه ی حیوانات است هم اینگونه نوشته شده
The underside of the tail is black in the male and yellow in the female
دامنه ی دم در نر ها سیاه است و در ماده ها زرد .
پر های دامنه به پرهای انتهایی دم در هر دو طرف گفته میشود
د ر ویکی پدیا میتواند عکسشان راببینید
لینک مطلب در ویکی پدیا
http://en.wikipedia.org/wiki/Cockatiel
لینک مطلب در animaldiversity
http://animaldiversity.ummz.umich.edu/site/accounts/information/Nymphicus_hollandicus.html
موفق باشید
Rodin3000
24 July 2008, 09:25 PM
با تشکر از شما دوست عزیز.می شه لطفا بگید راههای درمان بیماریهایی که گفتید چیه.
kamranfile
25 July 2008, 12:52 AM
با تشکر از شما دوست عزیز.می شه لطفا بگید راههای درمان بیماریهایی که گفتید چیه.
هر کدوم درمان خاص خود را داره به طور مثال در برخی بیماری های پوستی باز زدودن پرها و مایدن محلول های ضد قارچ مانند پرمنگنات مالاشیت گرین و ...
در بیماری های گوارشی از پودر های آنتی بیوتیک و قطره های خوراکی یا چشمی استفاده میشود البته موراد تزریقی چون وریدی ، زیر جلدی ، عضلانی نیز در برخی موراد به کار برده میشود
موارد تنفسی اکثرا در طیور خوراکی که به صورت دسته ای پرورش داده میشود بیشتر عمومیت دارد و در پرندگان زینتی آن چنان شایع نیست که اکثر این بیماری ها منجر به مرگ میشود و در بسیاری از آنها درمان ارزشی ندارد .
موفق باشید
سیاوش ایران
29 July 2008, 11:37 AM
دو هفته هم گذشت هنوز بدخلقی میکنه.به پرنده فروش گفتم این خیلی وحشیه میگه جوجه است باید صبر داشته باشی.ولی خودمونیما خیلی سر و صداش زیاده بعضی اوقات.راستی من مخلوطی از کتان و شاه دونه بهش میدم و تخمه هم هفته ای دو بار.درسته؟مثل اینکه تخمه خیلی دوست داره.یه سنوال دیگه هم اینکه چه قفسی واسش خوبه؟
شما یه کم صبر داشته باش باهاش اروم رفتار کن.
البته اگه کوچیکتر بود بهتر بود مثلا جوجه دو سه هفته ای
ولی نگران نباش اینم خوب میشه من خودم سه چارتا بزرگشو اهلی کردم.
سرو صداشم عزیزم طوطیه طوطی یعنی جیغ اتفاقا نشونه ی سلامتشه.
در مورد غذا اینارو که گفتی طوری نیست ولی اینا یه حالت تقویتی داره زیادش خوب نیست غذای همیشگیش تخمه و ارزنه.بلال یادت نره
در مورد قفس من برا جفتام قفس40.25.30 استفاده میکنم توجه کن اگه قفسش خیلی بزرگ باشه سعی نمیکنه باهات ارتباط برقرار کنه.
موفق باشی:icon_cool
mohsen3544
29 July 2008, 01:56 PM
مرسی از جوابتون.البته یکم دیر بود.ولی آره به حرفتون الان رسیدم.از دستم تخمه میگیرن.میان کنار قفس.اما هنوز نمیزارن نازشون کنم.به نظر من واسه این پرنده فقط باید صبر کرد.چون خیلی باحالن.راستی بلال منظورتون ذرت کنسروی هستش یا همین بلال تر و تازه؟
Rodin3000
29 July 2008, 05:44 PM
با سلام خدمت همه ی دوستان.کمک فوری.من امروز یه جفت عروس خریدم.اصلا لب به غذا و آب نمی زنند.در ضمن طوطی نره روی سرش یکم مو نداره آیا مشکلی هست یا نه لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
mohsen3544
29 July 2008, 05:49 PM
لب به غذا نزدن فکر کنم واسه تغییر جا و جابجایی باشه که باید بهشون فرصت بدی.زیاد هم پیششون نباش.دستت رو هم زیاد تو قفس نبر.راجبه نداشتن مو ماله من هم یکی شون کلش مو نداشت یه کم.فروشنده که میگفت جوجه لست مو در میاره.فعلا که بعد دو ماه در نیاورده البته مثل قبل هم نیست انگار یه کم داره پر میشه.حیوانهای جالبی هستن من بهت پیشنهاد میدم تحملشون کنی چون بعد از دو سه ماه خیلی دلبری میکنن.
Rodin3000
29 July 2008, 06:00 PM
خیلی ممنون .راستی الان وقت خوابشون هست یا نه چون ماده خوابیده بود.
سیاوش ایران
29 July 2008, 06:50 PM
مرسی از جوابتون.البته یکم دیر بود.ولی آره به حرفتون الان رسیدم.از دستم تخمه میگیرن.میان کنار قفس.اما هنوز نمیزارن نازشون کنم.به نظر من واسه این پرنده فقط باید صبر کرد.چون خیلی باحالن.راستی بلال منظورتون ذرت کنسروی هستش یا همین بلال تر و تازه؟
وظیفم بود من تازه سه روزه عضو شدم .:icon_ques
بله همون بلال تازه یه تیکه ببر بزار کفه قفس همچین برات میجوش که کیف میکنی.:icon_excl
Rodin3000
29 July 2008, 07:28 PM
پست قبلی رو اشتباه نوشتم.
یه سوال دیگه هم داشتم.مادم خودشو باد کرده و چشاشو بسته.خیلی ممنون می شم راهنمایی کنید.
سیاوش ایران
29 July 2008, 10:18 PM
سلام
7 تا تخم؟؟؟:icon_twis
شاید از روی مستی گذاشته.معمولا که 3 یا 5 تا میذاره.7 تا یکم مشکوکه:icon_roll
pejman_pet
30 July 2008, 05:57 PM
اینی که گفتی نشانه بیماریه باید دید چه علاعم دیگه ای داره مثل ابریزش بینی عطسه سرفه صدای خس خس سینه ژولیدگی پر و ...
chicken
3 August 2008, 10:55 AM
سلام دوستان دیروز شهر پرنده بودم، صد رحمت به سر گردنه، همه چی داره ولی خیلی گرون میگه،یه جفت عروس هلندی رو هم که تخم گذاشته بودن میگفت:120 تومن بدون قفس، چند قدم رفتم پایین تر تو خیابون اسکندری یه مغازه بزرگ دیگه بود، اون یه جفت رو میگفت 50 تومن، کسی تا حالا اونجا رفته؟ این تفاوت قیمت مشکوک نیست؟
Shima_83
5 August 2008, 06:30 AM
سلام دوستان
به نظر شما عروس هلندی راحتر دستی میشه یا طوطی برزیلی؟
amir_foad
5 August 2008, 05:14 PM
سلام دوستان
به نظر شما عروس هلندی راحتر دستی میشه یا طوطی برزیلی؟
سلام. مشخصاً عروس هلندی راحت تر دستی میشه! :icon_cool
amir_foad
5 August 2008, 05:28 PM
سلام دوستان دیروز شهر پرنده بودم، صد رحمت به سر گردنه، همه چی داره ولی خیلی گرون میگه،یه جفت عروس هلندی رو هم که تخم گذاشته بودن میگفت:120 تومن بدون قفس، چند قدم رفتم پایین تر تو خیابون اسکندری یه مغازه بزرگ دیگه بود، اون یه جفت رو میگفت 50 تومن، کسی تا حالا اونجا رفته؟ این تفاوت قیمت مشکوک نیست؟
سلام. بله قیمت های شهر پرنده نسبت به خیلی جاها گرونتره. در این تفاوت قیمت شما باید چند مسئله رو در نظر بگیری. وسعت فروشگاه خیلی خوبه، یعنی شاید بشه گفت بزرگترین پرنده فروشی تهرانه. تعداد زیاد پرندگان و در نتیجه تلفات و امراض بیشتر و ... باعث این مسئله میشه. قیمت یک جفت عروس هلندی با تخم تقریباً خوبه (البته به شرط اینکه جوجه بشن). اون مغازه ای رو که می فرمایین میشه آدرس دقیق تری ازش بدین؟! جفت رو به همراه تخم می گفت 50 تومان؟!!
amir_foad
5 August 2008, 08:00 PM
سلام. دوستان این جدول اطلاعات اولیه و در عین حال مفیدی رو در مورد عروس هلندی بهتون میده. امیدوارم که قابل استفاده باشه:
http://i38.tinypic.com/jkamo8_th.jpg (http://i38.tinypic.com/jkamo8.jpg)
Picture Mirror (http://amirfoad.persiangig.com/image/Cockatiel_info.jpg)
chicken
5 August 2008, 11:41 PM
سلام. بله قیمت های شهر پرنده نسبت به خیلی جاها گرونتره. در این تفاوت قیمت شما باید چند مسئله رو در نظر بگیری. وسعت فروشگاه خیلی خوبه، یعنی شاید بشه گفت بزرگترین پرنده فروشی تهرانه. تعداد زیاد پرندگان و در نتیجه تلفات و امراض بیشتر و ... باعث این مسئله میشه. قیمت یک جفت عروس هلندی با تخم تقریباً خوبه (البته به شرط اینکه جوجه بشن). اون مغازه ای رو که می فرمایین میشه آدرس دقیق تری ازش بدین؟! جفت رو به همراه تخم می گفت 50 تومان؟!!
دوست عزیز من نگفتم که 50 تومن با تخم.در ضمن این پرنده فروشی که میگم وسعتش از شهر پرنده بیشتره،و از نظر مسافت هم تقریبا نزدیک شهر پرنده هست،شما باید خیابون اسکندر جنوبی رو چند قدم بری پایین.در ضمن حالا که معلوم نیست اون تخم جوجه بشه میگه 120 تومن. اگه جوجه بشه که یه جفت رو 200 تومن کمتر نمیگه!
ولی خوب با این همه جای با کلاسیه و واسه کسی که پول کافی(زیاد) داشته باشه خیلی خوبه.
اون موقع که من اونجا بودم یه طوطی سبز رو که نهایت 15 تومن می ارزید به یه پسره فروخت 30 تومن.
حالا از این حرفا گذشته بچه ها اون طوطی آرا که کنار در مغازه هست رو دیدین خیلی قشنگ و بازیگوشه،نه؟
amir_foad
6 August 2008, 12:11 AM
دوست عزیز من نگفتم که 50 تومن با تخم.در ضمن این پرنده فروشی که میگم وسعتش از شهر پرنده بیشتره،و از نظر مسافت هم تقریبا نزدیک شهر پرنده هست،شما باید خیابون اسکندر جنوبی رو چند قدم بری پایین.در ضمن حالا که معلوم نیست اون تخم جوجه بشه میگه 120 تومن. اگه جوجه بشه که یه جفت رو 200 تومن کمتر نمیگه!
ولی خوب با این همه جای با کلاسیه و واسه کسی که پول کافی(زیاد) داشته باشه خیلی خوبه.
اون موقع که من اونجا بودم یه طوطی سبز رو که نهایت 15 تومن می ارزید به یه پسره فروخت 30 تومن.
حالا از این حرفا گذشته بچه ها اون طوطی آرا که کنار در مغازه هست رو دیدین خیلی قشنگ و بازیگوشه،نه؟
درسته شما نگفته بودی، واسه منم خیلی جای تعجب داشت!
اگه تونستم میرم به اینجا هم سر میزنم.
پس نمی ارزه با این قیمت.
آخرین باری که من رفتم 3 تا ماکائو داشت. یه زرد و آبی و دو تا هم اسکارت که خیلی با هم خوب بودن، شاید جفت بودن نمی دونم. دم یکی شون هم فوق العاده زیبا و بلند بود. چند تا هم کاکادوی چتری و کاکل زرد داشت.
amir_foad
7 August 2008, 06:07 PM
سلام. دوستان عزیز در عکس زیر شما طریقه صحیح گرفتن عروس هلندی برای کوتاه کردن ناخن را مشاهده می کنین:
http://i37.tinypic.com/2hezju1_th.jpg (http://i37.tinypic.com/2hezju1.jpg)
Picture Mirror (http://amirfoad.persiangig.com/image/ClawClip.jpg)
امیدوارم که مورد استفاده باشه...
@nim
8 August 2008, 11:40 PM
امیر جان ببخشید ناخن عروس هلندی نیازی به کوتاه کردن داره ؟
chicken
9 August 2008, 10:31 AM
سلام
من خودم چند بار کنده شدن ناخن پرنده ها رو از نزدیک دیدم. مخصوصا وقتایی میرفتم دروازه غار. از انگشت حیوون بدجور خون میریزه (البته عروس هلندی رو ندیدم). ولی به نظرم بهتره ناخنش گرفته بشه.
amir_foad
9 August 2008, 01:50 PM
امیر جان ببخشید ناخن عروس هلندی نیازی به کوتاه کردن داره ؟
در حالت عادی نه، ولی اگه بیش از حد استاندارد بلند بشه باید کوتاهش کنی، که معمولاً میدن پرنده فروش ها این کار رو بکنن، چون تجربه شون بیشتره. با این عکس شاید بعضی ها بتونن خودشون این کار رو انجام بدن که البته دقت خیلی زیادی رو می طلبه. اگه از جای صحیح کوتاه نشه خونریزی بدی می کنه و .... پس بهتره اگه می خواین این کار رو خودتون انجام بدین خیلی دقت کنین!
...چند قدم رفتم پایین تر تو خیابون اسکندری یه مغازه بزرگ دیگه بود...
آقا من امروز مسیرم به اون سمت خورد رفتم دیدم مغازه اش رو. فروشگاه بدی نبود. قیمت هاش که خوب و معقول بودن. مساحت فروشگاه هم بزرگ بود. تا دلتون بخواد قناری داشت. 5 تا عروس هلندی داشت که خوب بنظر می رسیدن و البته مرغ عشق های خیلی خوبی هم داشت که چند تاش چشمم رو گرفت. در کل فروشگاه خیلی تمیزی بود! :icon_cool
nikpendar
9 August 2008, 07:35 PM
سلام من ميخوام يك جفت عروس هلندي بگيرم. با توجه به جثه عروس هلندي ميتونم آنها رو با 2 جفت مرغ عشق يكجا و توي يك قفس بزرگ نگه دارم؟ آيا باهم سازگاري دارند؟
Rodin3000
9 August 2008, 07:49 PM
با سلام میشه بگید چه چیزهایی می خوره.(طوطی عروس)
@nim
9 August 2008, 07:59 PM
سلام من ميخوام يك جفت عروس هلندي بگيرم. با توجه به جثه عروس هلندي ميتونم آنها رو با 2 جفت مرغ عشق يكجا و توي يك قفس بزرگ نگه دارم؟ آيا باهم سازگاري دارند؟
من فکر میکنم بتونی اینکارو کنی :icon_wink
ولی خوب بهتره اونارو جدا نگهداشت !
پرنده فروشا که اینارو با هم نگه میدارن
:icon_neut
نظر سایرین چیه ؟:icon_arro
@nim
9 August 2008, 08:00 PM
ارزن + تخمه ریز + سبزیجات و ...
amir_foad
9 August 2008, 09:19 PM
بله میشه نگه داشت. اما ما دوست داریم که پرنده هامون تا سر حد ممکن احساس امنیت و آرامش داشته باشن و راحت تو قفس یا محیطی که به اونا اختصاص دادیم بگردن. این قضیه که بیام این دو پرنده رو با هم نگه داریم این مسئله رو خدشه دار می کنه. پس بهتره که هر کدوم جداگانه نگهداری بشن.
دوستان دقت کنن که قبل از اینکه پرنده ای رو خریداری کنن باید شرایط مکانی که قراره مستقر بشه و سایر موارد رو پیش بینی کنن تا بعد از خرید با مشکلات کمتری مواجه بشن. :icon_cool
amir_foad
9 August 2008, 09:21 PM
ارزن درشت، تخمه آفتابگردان خام ریز، بلال (ذرت)، دانه های تقویتی نظیر شاه دانه و ... (که باید به اندازه داده شود!) انواع سبزیجات و میوه ها. کلاً اینا همه چی میخورن، باید مواظب باشین چیزایی که براشون خوب نیست بهشون ندین اصلاً و نذارین بخورن. بعضی چیزا هم اندازه داره. :icon_surp
mohsen3544
10 August 2008, 02:19 PM
خوب کتان هم من میدم.بده؟راستی نگفتین چیا بد و مضر هستش.در ضمن این عروسهای ناز ما علاقه به خوردن روزنامه دارن.چیکارشون کنم؟
amir_foad
10 August 2008, 11:17 PM
خوب کتان هم من میدم.بده؟راستی نگفتین چیا بد و مضر هستش.در ضمن این عروسهای ناز ما علاقه به خوردن روزنامه دارن.چیکارشون کنم؟
تخم کتان واسشون بد نیست، بلکه اگه به اندازه داده بشه واسشون خوب هم هست. تخم کتان دانه ای چرب و غنی از پروتئینه! حدوداً 40% چربی داره که معمولاً و بیشتر در زمستان به پرنده داده میشه. اگه پرنده هایی مثل مرغ عشق و یا عروس هلندی زیاد بخورن کرخ میشن و یه گوشه میشینن و بی حس میشن.
خوردن روزنامه ها به دلیل جوهری که دارن و میکروبهایی که هنگام جابجایی به خودش می گیره واسه پرنده ها خوب نیست. شما سعی کن یا از کاغذ های بسته بندی مثل A4 و یا A3 و یا کاغذ کاهی استفاده کنی، یا کاغذ نذار زیرشون، هر چند روز یه بار پلاستیک زیرشون رو با آب جوش قشنگ بشور و تمیز تمیزش کن.
mohsen3544
10 August 2008, 11:31 PM
ارزن درشت همینی هست که به مرغ عشق ها میدن؟
amir_foad
10 August 2008, 11:35 PM
ارزن درشت همینی هست که به مرغ عشق ها میدن؟
آره همونه دقیقاً.
Shima_83
13 August 2008, 08:38 PM
دیروز رفتم عروس هلندی بخرم البته جوجشو , فروشنده گفت جوجشو اصلا نمی فروشن :icon_twis به نظر شما راست گفته ؟! اصلا جوجش تو این فصل گیر میاد؟ضمنا اگه بخوام بزرگشو بگیرم دستی میشن یا اذیت میکنن؟!
amir_foad
13 August 2008, 08:53 PM
دیروز رفتم عروس هلندی بخرم البته جوجشو , فروشنده گفت جوجشو اصلا نمی فروشن :icon_twis به نظر شما راست گفته ؟! اصلا جوجش تو این فصل گیر میاد؟ضمنا اگه بخوام بزرگشو بگیرم دستی میشن یا اذیت میکنن؟!
منظورتون از جوجه بودن عروس هلندی چیه؟! تا چند ماهگی بهش میگین جوجه؟! چون عروس هلندی حدودای دو سالگی بالغ میشه. ولی اگه حداکثر 3 الی 4 ماهه می خواین من جایی رو می شناسم که می تونم بهتون معرفی کنم. اگر تمایل داشتین تو پیغام خصوصی در خدمت هستم.
مسلماً هر چی کوچیکتر باشه بهتر دستی میشه. اگه از راه صحیح و اصولی وارد بشین راحت دستی میشن. فقط نیاز به محبت و صبر داره.
اگه یه دونه بخرین که بهتر هم نتیجه می گیرین. یه عروس هلندی نر جوون بگیرین، براش وقت بذارین و بهش محبت کنین، از دوستانی که تجربه این کار رو (با روشهای اصولی) دارن کمک بگیرین، بعدش می تونین باهاش دوست بشین و کلی لذت ببرین.
alip
15 August 2008, 04:10 PM
میشه در این زمینه محل مطمئن برای گرفتن جوحه اونها کمک کنی؟؟؟ و اینکه این طوطی ها میشه بیان رو دست بشینن؟
blackworm
15 August 2008, 06:32 PM
سلام
من که مرغ عشقامو فروختم رفتم امروز یه عروس گرفتم دیگه اومدیم اینور کوچیک نیست فکر کنم 4 ماهش باشه امید وارام بشه رامش کرد
amir_foad
15 August 2008, 06:52 PM
میشه در این زمینه محل مطمئن برای گرفتن جوحه اونها کمک کنی؟؟؟ و اینکه این طوطی ها میشه بیان رو دست بشینن؟
دوست عزیز منظور از صحبتتون رو درست متوجه نشدم! ولی تا اونجایی که فهمیدم دنبال محل مناسبی برای گرفتن جوجه ی عروس هلندی هستین. اگه اینطوره از طریقی پیغام خصوصی در خدمتتون هستم.
اگر عروس هلندی درست آموزش ببینه و تربیت بشه براحتی روی دست و حتی شونه هاتون میشینه و کلی دلبری میکنه برات :icon_wink
amir_foad
15 August 2008, 06:53 PM
سلام
من که مرغ عشقامو فروختم رفتم امروز یه عروس گرفتم دیگه اومدیم اینور کوچیک نیست فکر کنم 4 ماهش باشه امید وارام بشه رامش کرد
سلام. تبریک میگم بهت دوست عزیز. البته مرغ عشق هم زیبایی و لذت خاص خودش رو داره. یه عکس هم اگه از پرنده ی جدیدت بذاری که ما هم ببینیمش که خیلی خوب میشه :icon_wink
تجربیاتت رو حتماً با ما در میون بذار. موفق باشی... :icon_cool
blackworm
15 August 2008, 07:03 PM
http://upload.parsimages.com/original/1218810739/37268.jpeg
شما حدس میزنی چند ماهشه و میشه اینو دستی کرد
amir_foad
15 August 2008, 07:41 PM
شما حدس میزنی چند ماهشه و میشه اینو دستی کرد
من نمی دونم چند ماهشونه ولی میشه دستیش کرد. اگه درست عمل کنی البته! و با توجه به اینکه بنظرم ماده اومد شاید کارت یه کم سخت تر باشه. باز دوستان دیگه هم نظرشون رو بدن بهتره...
blackworm
17 August 2008, 05:10 PM
بچه ها سلام
من امروز متوجه شدم این عروس که خریدم چشم سمت چپش مشکی و عادی ولی چشم سمت راستش خاکستری تیره است مثل آدمایی که آب مروارید دارن .چیکارش کنم نکنه این بد بخت یه طرفش کور باشه . راهی هست؟
amir_foad
18 August 2008, 12:30 AM
بچه ها سلام من امروز متوجه شدم این عروس که خریدم چشم سمت چپش مشکی و عادی ولی چشم سمت راستش خاکستری تیره است مثل آدمایی که آب مروارید دارن .چیکارش کنم نکنه این بد بخت یه طرفش کور باشه . راهی هست؟ شما باید به دامپزشک متخصص در امور پرندگان نشونش بدی، اما اگر دوست داری نظر دوستان رو بدونی باید یک عکس واضح از چشم هاش قرار بدی. اگه فکر می کنی که کور شده!!!! امتحانش کاری نداره. از اون طرف که فکر می کنی نمی بینه واکنش هایی با دستت نشون بده ببین عکس العملش چه جوریه! بازم اگه خیلی نگرانی باید ببریش دامپزشک متخصص پرندگان زینتی.
blackworm
18 August 2008, 01:20 AM
والا خودمم چک کردم رفلکس نداره از اون طرف نمیبینه خدا کنه که یه چیز موقتی باشه و با یه دوا درمون حل بشه .دل تو دلم نیست . فردا ببرم یه کلینیک ببینم چی میگن .
blackworm
18 August 2008, 06:54 PM
من این عروس بیچاره رو بردم دکتر اونم گفت هرچند که تو پرنده ها آب مروارید شایع نیست و تو سگ ها شایع ولی دلیلی نداره که اینا هم نگیرن این یچیزی مشابه اوناست خلاصه یه قطری دگزا داد که کورتونه و ضد التهاب گفت روزی یه قطره و یا قطری نفازولین گفت بریز احتمال داره خوب بشه گفت باید در عرض یک هفته چشمش شفاف تر بشه طوری که خودت بفهمی.
آقا من امروز اینو گرفتم مگه میزاره تو چشش قطری بریزی به دکتر گفتم بابا این میترسه دیگه قهر می کنه ها گفت چاره ای نیست . منم مثه خنگا گفتم اه اه این که گاز نمیگیره بچه ساکتیه آقا بلایی سرم آورد بیخ ناخنم رو همچین سوراخ کرد.خلاصه من موندم روزی سه بار اینو بگیرم قطره بریزم بچه سنگ کوب نکنه و دیگه با ما دوست نشه .
حالا شما هم دعا کنید این پسر من زود تر خوب شه .
amir_foad
18 August 2008, 09:24 PM
من این عروس بیچاره رو بردم دکتر اونم گفت هرچند که تو پرنده ها آب مروارید شایع نیست و تو سگ ها شایع ولی دلیلی نداره که اینا هم نگیرن این یچیزی مشابه اوناست خلاصه یه قطری دگزا داد که کورتونه و ضد التهاب گفت روزی یه قطره و یا قطری نفازولین گفت بریز احتمال داره خوب بشه گفت باید در عرض یک هفته چشمش شفاف تر بشه طوری که خودت بفهمی.
آقا من امروز اینو گرفتم مگه میزاره تو چشش قطری بریزی به دکتر گفتم بابا این میترسه دیگه قهر می کنه ها گفت چاره ای نیست . منم مثه خنگا گفتم اه اه این که گاز نمیگیره بچه ساکتیه آقا بلایی سرم آورد بیخ ناخنم رو همچین سوراخ کرد.خلاصه من موندم روزی سه بار اینو بگیرم قطره بریزم بچه سنگ کوب نکنه و دیگه با ما دوست نشه .
حالا شما هم دعا کنید این پسر من زود تر خوب شه .
ای کاش دکتر که بهش مراجعه کردین رو ذکر می کردین. کمتر دکتر واقعاً در زمینه پرندگان زینتی تخصص داره.
متاسفانه در این جور موارد که شما مجبور می شید پرنده تون رو برای ریختن قطره یا مالیدن پماد بگیرن به پرنده استرس زیادی وارد میشه و مخصوصاً عروس هلندی که گاز های بدجور و محکمی می گیره. به هر حال چاره ای نیست و باید درمان پرنده نسبت به دستی و اهلی شدن اون ارجعیت داده بشه. امیدوارم که پرنده تون درک کنه مسئله رو و پس از بهبودی باهاتون به مرور دوست بشه. موفق باشی...
blackworm
18 August 2008, 10:46 PM
دکتر جناب آقای علیرضا باغستانی
کلینیک جم
تهرانپارس بعد از 4راه تیرانداز به سنت دردشت 10 قدم ساختمان مهر طبقه اول
صبح 10-13 و عصر 5-8
77884723
blackworm
18 August 2008, 11:15 PM
یه چیز دیگم بگم شاید به درد دوستان بخوره دکتر خیلی تاکید کرد حتما هفته ای 2-3 بار چای و نبات یا چای و عسل بهش بدم گفت این عروس هلندی ها زیاد دل درد می گیرن گفت چای نبات درست کن و به جای آب براش بذار.
amir_foad
19 August 2008, 11:40 AM
یه چیز دیگم بگم شاید به درد دوستان بخوره دکتر خیلی تاکید کرد حتما هفته ای 2-3 بار چای و نبات یا چای و عسل بهش بدم گفت این عروس هلندی ها زیاد دل درد می گیرن گفت چای نبات درست کن و به جای آب براش بذار.
جل الخالق!! به حق چیزای ندیده و نشنیده! دوستان در این رابطه نظری ندارن؟! من پیشنهاد می کنم با دکتر هومن یه مشورتی داشته باشین. اگه آدرس رو نداشتین تو پیغام خصوصی میدم بهتون.
mohsen3544
19 August 2008, 01:11 PM
من یه جفت دارم که عکسشو بزودی میزارم اینجا.یکی پاهاش تقریبا تیره است و چشماش سیاه و یکی دیگه زرد و سفید که پاهاش روشن و چشماش قهوه ای.داستان چیه؟به سن و سال بر میگرده؟ راستی اون خاکستری اول که خریدم سرش زیاد زرد نبود اما الان داره رنگ زرد توش زیاد میشه:icon_twis:icon_twis
نکته دیگه اینکه چندی پیش تو پرنده فروشی یکی دیدم کلش کاملا سفید بود حتی لپاش هم سفید بود.پرنده فروش میگفت افریقایی هستش.:icon_sad:(!!!):icon_idea
amir_foad
19 August 2008, 01:24 PM
نکته دیگه اینکه چندی پیش تو پرنده فروشی یکی دیدم کلش کاملا سفید بود حتی لپاش هم سفید بود.پرنده فروش میگفت افریقایی هستش.:icon_sad:(!!!):icon_idea
آفریقایی چیه دیگه!!!!! :icon_mad: اینا همه استرالیایی هستن و بسته به نژادشون تفاوت هایی دارن. من جفت هایی دیدم که نر و ماده تقریباً سفید رنگ بودن و لپ رنگی هم نداشتن. عکسهاشو می ذارم براتون.
blackworm
19 August 2008, 01:39 PM
عزیزم جا الخالق نداره مگه منو شما دل درد می گیریم چای نبات نمی خوریم این بیچاره هم باید یه چیزی بخوره حتی دکتر گفت مثل آدما دل درد میشن.
amir_foad
19 August 2008, 03:44 PM
عزیزم جا الخالق نداره مگه منو شما دل درد می گیریم چای نبات نمی خوریم این بیچاره هم باید یه چیزی بخوره حتی دکتر گفت مثل آدما دل درد میشن.
باز من می پرسم ولی چیزی که می دونستم این بود که شیرینی (اونم در حد عسل و نبات!) برای پرنده ها خوب نیست!!
amir_foad
19 August 2008, 06:23 PM
نکته دیگه اینکه چندی پیش تو پرنده فروشی یکی دیدم کلش کاملا سفید بود حتی لپاش هم سفید بود.پرنده فروش میگفت افریقایی هستش.(!!!)
این هم عکس هایی که قرار بود بذارم:
http://i38.tinypic.com/i35e82_th.jpg (http://i38.tinypic.com/i35e82.jpg)
Picture Mirror (http://amirfoad.persiangig.com/image/The_Whiteface_Cockatiel/01.jpg)
http://i34.tinypic.com/157y7w6_th.jpg (http://i34.tinypic.com/157y7w6.jpg)
Picture Mirror (http://amirfoad.persiangig.com/image/The_Whiteface_Cockatiel/02.jpg)
http://i38.tinypic.com/zv3r6o_th.jpg (http://i38.tinypic.com/zv3r6o.jpg)
Picture Mirror (http://amirfoad.persiangig.com/image/The_Whiteface_Cockatiel/03.jpg)
http://i37.tinypic.com/2lsi7pj_th.jpg (http://i37.tinypic.com/2lsi7pj.jpg)
Picture Mirror (http://amirfoad.persiangig.com/image/The_Whiteface_Cockatiel/04.jpg)
این نژاد "صورت سفید" نام دارد و استرالیایی است!
amir_foad
19 August 2008, 10:26 PM
باز من می پرسم ولی چیزی که می دونستم این بود که شیرینی (اونم در حد عسل و نبات!) برای پرنده ها خوب نیست!!
دوست عزیز من این مورد رو با یک دامپزشک متخصص امور پرندگان که به کارشون بسیار وارد هستن مطرح کردم و ایشون جواب زیر رو دادن:
والا چی بگم.
آب مرواریدی (کاتاراکت ) که قرار باشه با دگزا درمان بشه و دل درد .......
بیشتر باید تاسف خورد.
blackworm
20 August 2008, 10:54 AM
فواد جان
من هم طبق تجربیات داروشناسی تو هلال احمر می دونم که دگزا فقط کورتونه و ضد التهاب و برای کاتاراکت از نظر عقلی نمیشه کاری کرد . یه لطف می کردی و از این دوست دکنر می پرسیدی که یه چنین موردی هست باید چی کار کرد . ببینیم ایشون برای این مورد راهکاری دارن . چون دکتر قبلی گفت تو سگها عمل جراحی می کنن ولی تو پرندگان نمیشه این کارو کرد .
حالا من موندم چی کار کنم
amir_foad
20 August 2008, 12:47 PM
فواد جان
من هم طبق تجربیات داروشناسی تو هلال احمر می دونم که دگزا فقط کورتونه و ضد التهاب و برای کاتاراکت از نظر عقلی نمیشه کاری کرد . یه لطف می کردی و از این دوست دکنر می پرسیدی که یه چنین موردی هست باید چی کار کرد . ببینیم ایشون برای این مورد راهکاری دارن . چون دکتر قبلی گفت تو سگها عمل جراحی می کنن ولی تو پرندگان نمیشه این کارو کرد .
حالا من موندم چی کار کنم
من ایشون رو تو پیغام خصوصی معرفی می کنم خودتون در تماس باشید
blackworm
20 August 2008, 03:06 PM
مرسی فواد جان
امروز در قفس رو باز گذاشتم داشتم اتاقمو جارو می کردم که پرید بیرون چون بالشم زدم بیچاره سکندری میره:icon_arro
خلاصه یه یه ساعتی کف اتاق بود و بعد سعی کردم کاری کنم بیاد رو دستم خوشبختانه اومد و یه ساعتی باهاش بازی کردم چه حالی داد تمام غم و اندوه بابت چشش یادم رفت بدم یه نیم ساعتی رو شونم بود .
عکسشو می ندازم شاید بگی به ما چه ولی خوب آخه من همه جور حیون داشتم الا پرنده و همیشه فکر می کردم نمی تونم باهاش ارتباط بر قرار کنم. خوب دیگه ذوق مرگم نکنیدااااا:icon_sad:
http://upload.parsimages.com/original/1219228274/38246.jpeg
(http://upload.parsimages.com/thumb/1219228274/38246.jpeg)
blackworm
20 August 2008, 03:13 PM
راستی همین چشمشم هست که ایراد داره هر چی سعی کردم نتونستم بهتر از این چشمش عکس بگیرم نمی ذاره منم نخواستم اذیت بشه
اینم یه عکس دیگه اینو دیگه لینکش رو دادم که حجم صفح بالا نره هر کی دوت داشت ببینه .
http://irapic.com/uploads/1219232484.jpg
blackworm
20 August 2008, 06:31 PM
یا من شانس ندارم یا این پرنده
الان متوجه شدم که یه قسمت پر های زیر بالش که در حالت عادی معلوم نیست مثل پنبه زده یا پشمک شده با کلش رو اونا می کشید و به یه تکون می داد کلی ریزه پر میگم ریزا یعنی خیلی ریز پخش می کرد همه جا دیروز دیدم رو پراش خورده پرها ولی فکر نکردم این جور باشه آقا داشت می خاروندش دیدم قد دو بند انگشت انگار که پرها شو خورده باشه ته پرهاش بود اونم مثل پشمک شده بود یعتی من ساقه وسط پرها شو دیدم این دیگه چیه.
این جور پیش بره باید اینو یه جور ردش کنم یکی دیگه بگیرم.
:icon_cry::icon_redf
saeed2006200610
22 August 2008, 09:48 AM
عروس من صبها تا نزدیک ظهر خیلی جیغ جیغ میکنه.
و وقتی میرم تو اتاقم خودشو کنار قفس میاره و هی با حرکاتی نوکشو ویا پاشو به میله ها میگیره وکمی هم جیغ میزنه بعضی اوقاتم آروم میشه ومشغول تمیز کردن خودش میشه واگه کنارش وایسم شاید تا نیم ساعت این کارو ادامه بده!!!!
می خواستم ببینم دلیل این نا ارومی چیه آیا مشکلی داره؟
اینم بگم که اون تو اتاقم در طبقه بالاست(خونمون حالت دوبلکسه) که جای ساکت وآرومیه؟
amir_foad
22 August 2008, 11:18 AM
کسی نمی خواد جواب منو در مورد این پرها بده
دوست عزیز من جواب شما رو بهتون دادم. چه در اینجا و چه در یاهو. شما یا باید برای پرنده ات ارزش قائل بشی و به دامپزشک نشونش بدی (اشخاصی که بهت معرفی کردم) و یا اینکه بی خیالش بشی و یکی دیگه بگیری. فقط اگه حالت دوم هست سعی کن تو انتخاب برای خرید دقت کنی و از جای معتبر تری خرید کنی. موفق باشی...
amir_foad
22 August 2008, 11:24 AM
عروس من صبها تا نزدیک ظهر خیلی جیغ جیغ میکنه.
و وقتی میرم تو اتاقم خودشو کنار قفس میاره و هی با حرکاتی نوکشو ویا پاشو به میله ها میگیره وکمی هم جیغ میزنه بعضی اوقاتم آروم میشه ومشغول تمیز کردن خودش میشه واگه کنارش وایسم شاید تا نیم ساعت این کارو ادامه بده!!!!
می خواستم ببینم دلیل این نا ارومی چیه آیا مشکلی داره؟
اینم بگم که اون تو اتاقم در طبقه بالاست(خونمون حالت دوبلکسه) که جای ساکت وآرومیه؟
دوست عزیز قبل از هر چیز بهت خوشامد میگم. شما و سایر دوستان لطف کنین قبل از بیان مشکلاتتون یه شرح حال از پرنده تون بگین. چون ما که نمی دونیم اوضاع و احوال چجووریه که بتونیم بهتر کمک کنیم.
شما چند وقته که این پرنده رو خریدی؟! و اینکه تنهاست یا جفتن؟!
اگر پرنده شما تنهاست و تازه خریدنش امکان داره چون از جمع همنوعانش جدا شده دلتنگی می کنه و می خواد که شما باهاش باشین و تنها نباشه. معمولاً بعضی از عروس هلندی ها هم زیادتر از حالت عادی جیغ جیغ می کنن. به هر حال شما یه شرح حالی از این خوشگله بده تا ببینیم چه کمکی میشه کرد. یه عکسی هم ازش بذاری که ما هم ببینیمش خیلی خوبه. موفق باشی... :icon_cool
نکته: راستی این فونت نوشتن هم عادی باشه خیلی بهتره!
saeed2006200610
22 August 2008, 11:57 AM
سلام ممنون.من حدود 1 ماهه که گرفتمش و تنهاست. وحدودا نزدیک 1 سالشه.1 بار سه هفته پیش قفسشو عوض کردم و1 بارم خودش موقعی که در قفس باز بود افتاد بیزون وتا شب تو اتاق سر گردون بود که گرفتیمش وگذاشتیم سر جاش بعد تا یه 3 4 روزی صداش در نمی یومد چون فکر کنم تزسیده بود.و حالا خیلی سر و صدا داره. غذا بهش ارزن میدم.ولی از تخمه استقبالی نمیکنه و شبا فقط رو ظرف تخمه میخوابه!!!وقتی هم گزفتمش خیلی گشتم تا اینو پیدا کردم که از بقیه خیلی سالم تر بود اینم بگم که ما مشهد زندگی میکنیم. وتو این مغازه هم همین یکی بود ویه جفت که تو یه قفس دیگه بودن واین تنها بود.اینم بگم که خیلی پرهایی شبیه پنبه وپشمک تو کف ودیواره قفسش وتو اتاق میریزه ووقتی خودشو تمیز میکنه اونارو از زیر بالاش وشتش در میاره.و وقتی میرم کنارش و آروم میشه شروع به تمیز کردن خودش میکنه .اینم بگم که هر چی به ظهر نزدیک تر میشه صداش کمتر در میاد وحدودا از ساعتای 1 به بعد دیگه ساکته!!!!انم عکسش که حدودا یه هفته نیم پس از خریدنش گرفتم النم همینطوریه!
http://irapic.com/uploads/1217476385.jpg
راستی بالاشم نزدم .
اینجا هم یه چیزایی در موردش نوشتم.
http://www.persianpet.org/forum/showthread.php/-1471/index4.htm
لطفا راهنمایی وکمکم کنید.l
amir_foad
22 August 2008, 01:23 PM
سلام ممنون.من حدود 1 ماهه که گرفتمش و تنهاست. وحدودا نزدیک 1 سالشه.1 بار سه هفته پیش قفسشو عوض کردم و1 بارم خودش موقعی که در قفس باز بود افتاد بیزون وتا شب تو اتاق سر گردون بود که گرفتیمش وگذاشتیم سر جاش بعد تا یه 3 4 روزی صداش در نمی یومد چون فکر کنم تزسیده بود.و حالا خیلی سر و صدا داره. غذا بهش ارزن میدم.ولی از تخمه استقبالی نمیکنه و شبا فقط رو ظرف تخمه میخوابه!!!وقتی هم گزفتمش خیلی گشتم تا اینو پیدا کردم که از بقیه خیلی سالم تر بود اینم بگم که ما مشهد زندگی میکنیم. وتو این مغازه هم همین یکی بود ویه جفت که تو یه قفس دیگه بودن واین تنها بود.اینم بگم که خیلی پرهایی شبیه پنبه وپشمک تو کف ودیواره قفسش وتو اتاق میریزه ووقتی خودشو تمیز میکنه اونارو از زیر بالاش وشتش در میاره.و وقتی میرم کنارش و آروم میشه شروع به تمیز کردن خودش میکنه .اینم بگم که هر چی به ظهر نزدیک تر میشه صداش کمتر در میاد وحدودا از ساعتای 1 به بعد دیگه ساکته!!!!انم عکسش که حدودا یه هفته نیم پس از خریدنش گرفتم النم همینطوریه....
خب دوست عزیز گرچه پرنده ی شما اونجا هم تنها بوده ولی وجود پرنده های دیگه و عروس هلندی های دیگه بازم از تنهایی هاش کم می کرده، شاید هم بتازگی تنها شده بوده. پرنده ها اغلب صبح ها سر و صدا می کنن و این امری طبیعی و عادیه و حتی نشانه سلامت پرنده هستش. پرنده شما هم گرچه بنظر من ماده اومد (و البته سالم - از روی عکس البته!!) باید کمتر صدا کنه. به هر حال اگه می تونی براش یه نر بگیر (بشرطی که حدسم درست باشه، چون عکستون شفافیت و وضوحش کمه)
سعی کن تا تنهاست بیشتر پیشش باشی و ازش خوب مراقبت کنی. موفق باشی...
saeed2006200610
22 August 2008, 11:30 PM
فروشنده به من گفت نره!!!!!!!!!گونه هاش کمی از تو عکس پر رنگ تره تو عکس 1 رنگش طبیعی تره.
برا پرهاش هم که گفتم آیا طبیعیه یا نه؟
اینم عکسای دیگه از پرندم:
1.http://irapic.com/uploads/1219484203.jpg
2.http://irapic.com/uploads/1219524506.jpg
amir_foad
22 August 2008, 11:58 PM
فروشنده به من گفت نره!!!!!!!!!گونه هاش کمی از تو عکس پر رنگ تره تو عکس 1 رنگش طبیعی تره.
برا پرهاش هم که گفتم آیا طبیعیه یا نه؟
دوست عزیز عکسهای شما علیرغم حجم بالایی که داره اما اصلاً واضح نیست (با دوربین موبایل K800 شما که 3.2 مگاپیسله باید عکسهای بهتری بگیری!) به هر حال اگه فروشنده گفته نره پس نره، و به همین دلیل هم جیغ جیغ زیاد تری داره.
در مورد پرهاش هم بنده اطلاعی ندارم. باید یا با فروشنده تماس بگیری (که احتمالاً میگه عادیه! یا با کسی که تجربه ی زیادتری در مورد عروس هلندی داره صحبت کنی، و یا از مشاوره های رایگان بعضی دامپزشک ها استفاده کنی!) موفق باشی... :icon_cool
blackworm
23 August 2008, 12:19 AM
چه بد اخلاق
1- من فقط از شما نپرسیدم بلکه دوست داشتم دوستان دیگه هم نظر بدن .
2- اینجا جای بحث و تبادل نظر و هم فکری که ما ایرانیا اصلا بلد نیستیم.
3- شما در مورد کاترایت پاسخ دادید در صورتی که سوال دوم من در مورد چیز دیگری بود.
بگذریم تو وطن ما از این چیزا زیاده
با آقای هدایتی که رزیدنت بخش بیماری های طیور دانشگاه تهران هستند و تخصص ایشون در پرندگان تزیینی است تماس گرفتم و تقاضای همفکری کردم که ایشون هم نظراتی دادند پاسخ ایشون رو براتون میزارم شاید بدرد دوستان بخوره و مفید واقع بشه البته بخش هایی رو برای خودم هم سوال بود که باز جویا شدم جواب دریافت کردم خدمت دوستان اعلام می کنم .
ba salam
dar morede moshkele cheshm betamintazin khobe vali pomade nitrophorazon ya chloramphinicol ham dar kenaresh monaseb hast, albate tajvize yek anti biotic khoraki mesle amoxycilin ke be ezae har 100geram vazne parande 1cc rozane ta yek hafte monaseb hast.
dar morede kharesh agar mahale negah dari tamiz hast va be angale kharegi shak nadari va shosteshoie badane parande bish az had nist mitonid sharbate diphyn hydramin tahie karde va be ezae har 100 geram 1cc rozane ta 5 roz bedid bokhore dar kenare enke har 2 hafte yebar chand ghatere multivitamin dar abesh berizid albate bishtar az 3 roz narizid,sepas 2 hafte bad tekrar konid.
dastor daroii:
1.amoxycilin syrup125mg
2.chloramphinicol oph.ointment or drop
3.multivitamin drop
4.dyphin hydramin syrup
Rodin3000
23 August 2008, 11:05 AM
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز.لطفا منو راهنمایی کنید.
1-طوطی عروس من فضلش رنگش سبز شده و مشکی نیست.
2-نوکش مثل آدمای پیس می مونه.
با تشکر.
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.