View Full Version : سوال در مورد لنت جلو برای پژو 405GLX
feryfrt
16 March 2006, 02:19 PM
من دوبار لنت جلو انداختم یکی ایرانی شرکتی بنام تلدا قیمت (7-8)هزارتومان و
یکبارم VALEO فکر میکنم CHINE بود (قیمت 20-25)هزارتومان چون FRANCE میگن نیست :icon_eek:
هر جفتش سوت میکشه دیوونم کرده :icon_cry: دوستان راهنماییم کنن که چیکار کنم ممنون میشم! :icon_surp
*علی*
17 March 2006, 08:15 AM
دلیل سوت کشیدن ممکن از لنت ها نباشه ممکن است دیسک های اتومبیلتون لبه داشته باشن
معمولا با گذشت زمان قسمت میانی دیسک ساییده میشود و در کناره ها لبه پیدا میشود
که اگر این جور باشه یا باید دیسک را عوض کنید یا لبه اون رو تو تراشکاری برداری و یا کمی کناره های لنت را تراش بدی
در ضمن مواظب باش چون در صورت تراشیدن کناره های لنت ممکن است قدرت ترمز پایین بیاد
در ضمن وقت تراشیدن لنت مواظب باش گرد تراش داخل دستگاه تنفسیتون نشود چون لنت از مواد آزبست است و با ورود به بدن بدن دیگه بدن نمیشود
amirpeugeot
18 March 2006, 08:06 AM
هر چی میخواهی ببند رو ماشینت فقط لنت ایرانی نبند!خیلی خطرناکه!!!!:icon_twis
feryfrt
19 March 2006, 05:25 PM
از همگی ممنون
رفتم یه دیسک VALEO ماله SPAIN و یه لنت FEREDO به شرط فرشنده گرفتم . فعلا خبری از سوت نیست
و انشا... که نباشه . قیمت دیسک جلو 38.000 , لنت 22.000
persian_gulf
19 March 2006, 11:16 PM
لنتی است به نام تکسدار (االبته فکر کنم trxtar باشه )
اون هم خیلی عالی است
الان من مدتی است بستم و اصلا صدا نمی ده
قیمت هم حدود 45 است . (از نمایندگی ایرانخودرئ گرفتم)
X_Man
20 March 2006, 01:48 AM
لنتی است به نام تکسدار (االبته فکر کنم trxtar باشه )
اون هم خیلی عالی است
الان من مدتی است بستم و اصلا صدا نمی ده
قیمت هم حدود 45 است . (از نمایندگی ایرانخودرئ گرفتم)
من هم لنت گرفتم از نمایندگی در قم, 21 تومن گفت اصل فرانسه هست و اسمش هم شبیه همین مال شما بود :icon_arro (دقیق یادم نیست اما خیلی شبیه این بود)
اما اصلا صدا نمیده، شاید بهتر باشه بگم به راحتی صدا نمیده :icon_surp . منظورم اینه که باید ترمز خیلی شدید و وحشتناک باشه تا اینکه صدای لاستیک ها در بیاد، اما لنتی که فابریک روش بود خیلی بهتر بود و بهتر ترمز می گرفت.
(این لنت حدود 180 تومن به خاطر ترمز نگرفتن رو دستم خرج گذاشت، حالا گفتن از لاستیکه, لاستیک نو خریدم ببینم چی میشه حالا!!!)
persian_gulf
20 March 2006, 02:07 AM
من هم لنت گرفتم از نمایندگی در قم, 21 تومن گفت اصل فرانسه هست و اسمش هم شبیه همین مال شما بود :icon_arro (دقیق یادم نیست اما خیلی شبیه این بود)
اما اصلا صدا نمیده، شاید بهتر باشه بگم به راحتی صدا نمیده :icon_surp . منظورم اینه که باید ترمز خیلی شدید و وحشتناک باشه تا اینکه صدای لاستیک ها در بیاد، اما لنتی که فابریک روش بود خیلی بهتر بود و بهتر ترمز می گرفت.
(این لنت حدود 180 تومن به خاطر ترمز نگرفتن رو دستم خرج گذاشت، حالا گفتن از لاستیکه, لاستیک نو خریدم ببینم چی میشه حالا!!!)
دوست من چند روز طول می کشه تا به خوبی اون اول ترمز بگیره
X_Man
20 March 2006, 08:05 PM
دوست من چند روز طول می کشه تا به خوبی اون اول ترمز بگیره
حدودا بعد چند ساعت کار؟ 5، 20، 100 ؟؟؟
persian_gulf
21 March 2006, 02:41 AM
قطعا به تعداد ساعت بستگی نداره و به چگونگی رانندگی و تعداد ترمز ها بستگی داره
اما من که نسبتا بد با ماشین میرم (دست فرمونم زیاد خوب نیست ترمز خیلی می زنم ) و حدودا روزی 8 ساعت با ماشین این ور اون ور میرم حدود 3 روز طول کشید
feryfrt
21 March 2006, 11:02 AM
2-3 روز با ماشین بری بیرون خوب میشه ولی باز مثل قدیم نمیتونی ترمزی بزنی که تقریبا میخ کوب باشه و باز پدال ترمزت میره پایین. تا 1 ماهی تقریبا میشه گفت این داستانو داری .
من که زیاد ترمز نمیزنم . . 1بار تو جاده چالوس ترمزم داغ کرد مردم از ترس:icon_redf
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.