View Full Version : همه چيز درمورد شركت بم خودرو سازنده محصولاتي مانند: فولكس واگنPASSAT, BORA, GOL و ...
kiantom
16 March 2006, 08:12 AM
با سلام
دوستان عزيز لطفاً كليه اطلاعات و بحث هاي مربوط به شركت خدمات و تجارت بم خودرو سازنده محصولاتي مانند:
(VW) فولكس واگن هاي PASSAT, BORA, GOL و ... را در اينجا مطرح فرماييد.
پيروز باشيد. :icon_cool
Shahram_gle
16 March 2006, 03:54 PM
خودرو های فولکس واگن که به زودی در ایران تولید خواهند شد به همراه اطلاعات فنی ...
BEETLEE
---------------------------------------------------------------------------------
[Only registered and activated users can see links](shiraz)/VW/Beetle.jpg
[Only registered and activated users can see links](shiraz)/VW/Beetle1.jpg
[Only registered and activated users can see links](shiraz)/VW/Beetle2.jpg
[Only registered and activated users can see links](shiraz)/VW/Beetle3.jpg
ببخشید ... الان عجله دارم ... بقیه رو بعدن میزارم ...
persian_gulf
16 March 2006, 04:20 PM
ممنون
فقط اگه میشه تایپ کنین نوشته ها را
بازم ممنون
Shahram_gle
16 March 2006, 04:50 PM
[Only registered and activated users can see links](shiraz)/CarsTechnicalInfo/BeetleInfo.jpg
fizzi
16 March 2006, 05:00 PM
بيتل ارزون نيست ...بالاي 25 ميليون بايد باشه.
persian_gulf
16 March 2006, 05:08 PM
بيتل ارزون نيست ...بالاي 25 ميليون بايد باشه.
25 ملیون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :icon_twis :icon_twis
چه خبره بابا
مگه این ماشین مسخره چی داره ؟
fizzi
16 March 2006, 05:26 PM
تازه حداقلش رو گفتم فكر ميكنم بالاي 30 تا 35 ميليون باشه...
Shahram_gle
16 March 2006, 06:06 PM
[Only registered and activated users can see links](shiraz)/VW/Bora.jpg
[Only registered and activated users can see links](shiraz)/VW/Bora1.jpg
[Only registered and activated users can see links](shiraz)/CarsTechnicalInfo/BoraInfo.jpg
آقا چند تا پست کنید تا بره صفحه ی دوم بقیه عکسها و اطلاعات رو بزارم ...
توی این صفحه نمیخوام بزارم ...
چون بعدش لودش خیلی طول میکشه ...
sina2502002
16 March 2006, 09:49 PM
نمیدونم این فولکس واگن های جدید چرا جلو هاشون اینقدر به سمند شبیه :icon_eek:
یا بهتر بگم جلوی سمند به فولکس واگن شبیه :icon_mrgr
persian_gulf
16 March 2006, 10:37 PM
وزن این بورا را نداری؟؟؟؟
خیلی به نظر میاد خفن باشه .... 180 اسب بخار !!!!!!!!
از کمری 2400 بیشتره .... کلا اطلاعات فنی دیگه ای ازش ندارین ؟ شتاب صفر تا صد و از این حرفا؟؟؟
چناب فیزی قیمت اینها را ندارین ؟؟
Shahram_gle
16 March 2006, 11:34 PM
نه ...
اطلاعاتی که بود فقط همین بود ...
اون 180 اسب بخار هم به خاطر توربو شارژرش هست ...
وگر نه فکر نمیکنم بیش تر از 100 اسب بخار در حالت نرمال داشته باشه ...
mmoeimifar
16 March 2006, 11:55 PM
اینم در مورد بورا
[Only registered and activated users can see links]
اینم بیتل
اینم همه ماشینهای فلکس واگن
فکر کنم پاساتم تولید بشه درسته و touareg
salar68
17 March 2006, 12:11 AM
سلام
توی نمایشگاه من که با فولکسی ها حرف زدم اینطور گفتند
سال آینده یعنی چند روز دیگه تولید بورا آغاز می شه
قیمتش هم 25 تا 30 هست
تو ماشین پاسات و توراگ هم واردتی هستند و تولید نمی شند
eminem_d12
17 March 2006, 12:19 AM
قیمتش جنده
اگه بیاد بااین مشخسات کمر همه ماشینهارو مثل مزدا وزانتیا رو داغون میده
Shahram_gle
17 March 2006, 12:20 AM
به نظر من پاسات و توارگ قشنگ ترین ماشین های VW هستند ...
بله ... دقیقا ...
اگه این ماشین ها تولید بشند از ابهت ماشینی مثل زانتیا کاسته میشه ...
چونکه در برابر قیافه . طراحی . قدرت موتور و ... این ماشین ها حرفی برای زدن نمیتونه داشته باشه ...
spiderman9119
17 March 2006, 01:10 AM
شما ها نمی دونم چرا گیر دادید به زانتیا البته من خودم از آوانته خوشم میاد.
eminem_d12
17 March 2006, 01:10 AM
عشق من توراکه
یه رو تو ماهواره دیدم یه نمونشو ازمایشش میکردن به خودم گفتم یعنی میشه من سوار این بشم (بعیده)
eminem_d12
17 March 2006, 01:13 AM
اونته خیلی زشته بابا به قیمتش نمی ارزه (ماشین المانی رو باکره مقایسه نکنید یه روز اونم vw)
jacobnazarade
17 March 2006, 01:15 AM
با سلام به نظر من پاستا که یکی از محصولات فولوکس واگن هست و الان در اختیار برزیل هست واقعا حرف
نداره حتی این عراقی ها که سفارشی بود به برزیل اگه حتی اونها نو باشه من حتی نگاه به ماشین های ا یرانی نمی کنم
eminem_d12
17 March 2006, 01:26 AM
بورا پر فروش ترین محصول vwدر قاره امریکاست
salar68
17 March 2006, 02:09 AM
سلام
بورا به نظر من ظاهرش اصلا" قشنگ نیست
متاسفانه این خودرو هم آلمانی نیست و ساخت مکزیک هست و قطعات هم از اونجا می اید
پاسات و توراگ هم گفتم وارداتی هستند
یعنی قیمت بالای 40 تا هستند
Nomad
17 March 2006, 02:39 AM
توارگ واقعا عالیه البته پاسات هم خفنه و بورا هم فجیعه ( منظورم قیافشه ) .
eminem_d12
17 March 2006, 03:01 AM
مکزیک که بدون المان هیچکارست در مورد ظاهرش در googleدر قسمت امیج سرچ کن ببین چه جوره
Nomad
17 March 2006, 03:39 AM
این که پشتشه . . . تازه فکر کنم کمی اسپرت شده باشه .
*علی*
17 March 2006, 07:38 AM
دوست خوبم راست میگه چرا گیر دادید به زانتیابا اومدن هیوندایی آوانته و رنو مگان دیگه زانتیا رفت به موزه
در ضمن دوستان چه جالب مقایسه میکنند که پاسات را با زانتیا کنار هم میگذارند ((((((((( با واردات پاسات البته اگه با قیمت معقولی وارد بشه دیگه حتی کمری گراند یا BMW 318i هم حرفی برای گفتن ندارند )))))))))))
اون وقت دوستان پاسات را با زانتیا مقایسه میکنند:icon_neut :icon_neut
*علی*
17 March 2006, 07:47 AM
سلام
بورا به نظر من ظاهرش اصلا" قشنگ نیست
متاسفانه این خودرو هم آلمانی نیست و ساخت مکزیک هست و قطعات هم از اونجا می اید
پاسات و توراگ هم گفتم وارداتی هستند
یعنی قیمت بالای 40 تا هستند
نه دوست عزیز بر عکس بورا کاملا آلمانی هست نه برزیلی و قطعاتش مستقیم از آلمان میایند اون گل بود که برزیلی بود
*علی*
17 March 2006, 07:56 AM
اونته خیلی زشته بابا به قیمتش نمی ارزه (ماشین المانی رو باکره مقایسه نکنید یه روز اونم vw)
دوست عزیز شما اگه یک صد کیلومتری پشت آوانته بشینی اون وقت متوجه میشوید که آیا میارزه یا نه مطمئن باش اگه چند روز پشت آوانته بشینی دیگه پاتو تو زانتیا یا مزدا323 نزاری و دیگه این حرف رو نمیزنی
در ضمن اگه به حرف بنده شک داری از چند نفر که مزدا یا زانتیا داشتند و الان آوانته هم دارن بپرس ببین چی میگن
(((((((((((((شتاب بالا , مصرف کم سوخت , ترمز های واقعا عالی , عملکرد دقیق گیربکس و کاملا منطبق با موتور و امنیت فوقولاده ..................))))))))))))))))))))
دوست ندارم دوستان فکر کنند بنده تعصبی حرف میزنم از دیگران بپرسید اگه حرف بنده غلط بود ........
kiantom
17 March 2006, 09:19 AM
با سلام
Spiderman9119 عزيز با نظر شما من هم موافقم، البته فكر كنم اگر بحث در مورد بررسي كاميون هاي جديد ماك و ولوو هم باشه دوستان باز هم اونها را با زانتيا مقايسه مي كنند!!!
Shahram_gle
17 March 2006, 11:31 AM
دلیل اینکه با زانتیا مقایسه می کنیم این هست که توی طبقه ی ماشین هایی که توی ایران سرشون به تنشون می ارزه زانتیا هست ...
و ماشینی دیگه وجود نداره که بخواهیم با اون مقایسه کنیم به همین خاطر زانتیا تنها انتخاب ما هست ...
شاید انتظار دارید توارگ رو با پژو RD مقایسه کنیم ؟؟؟ :icon_sad:
[Only registered and activated users can see links](shiraz)/VW/Pas.jpg
[Only registered and activated users can see links](shiraz)/CarsTechnicalInfo/PassatInfo.jpg
Shahram_gle
17 March 2006, 11:39 AM
اینم آخریش Touareg
[Only registered and activated users can see links](shiraz)/VW/Touareg.jpg
[Only registered and activated users can see links](shiraz)/CarsTechnicalInfo/TouaregInfo.jpg
fizzi
17 March 2006, 11:47 AM
بورا از 98 تا همين سال قبل در آلمان توليد ميشد .الان در برزيل و مكزيك هم توليد ميشه .
*علی*
17 March 2006, 12:13 PM
دلیل اینکه با زانتیا مقایسه می کنیم این هست که توی طبقه ی ماشین هایی که توی ایران سرشون به تنشون می ارزه زانتیا هست ...
و ماشینی دیگه وجود نداره که بخواهیم با اون مقایسه کنیم به همین خاطر زانتیا تنها انتخاب ما هست ...
شاید انتظار دارید توارگ رو با پژو RD مقایسه کنیم ؟؟؟ :icon_sad:
بهتر است زانتیا را
[Only registered and activated users can see links](shiraz)/VW/Pas.jpg
[Only registered and activated users can see links](shiraz)/CarsTechnicalInfo/PassatInfo.jpg
دوست خوبم خیلی کارتون درسته که بین این همه ماشین که خیلی هاشون از زانتیا بهتر هم هستند زانتیا را قبول دارید و بس
در ضمن ما اصلا فکر نمیکنیم که شما در مورد زانتیا تعصب دارید:icon_arro :icon_arro :icon_neut :icon_neut
eminem_d12
17 March 2006, 01:21 PM
من بورا رو با زانتیا موقایسه کردم
اما پاسات فصلش فرق می کنه پاسات دسته همه ازجمله کمری 318 ماکسیما رو خواهد بست (خودا پولش رو بده یه دونه بورا میخرم ............گوش شیتون کر......حال میده)
eminem_d12
17 March 2006, 01:28 PM
من باید بگم که خوب معلومه که اونته از مزدا و زانتیا بهتره اما 100% از بورا هم بد تره
پر فروش ترین محصول vwدر قاره امریکا
Shahram_gle
17 March 2006, 01:57 PM
دوست خوبم خیلی کارتون درسته که بین این همه ماشین که خیلی هاشون از زانتیا بهتر هم هستند زانتیا را قبول دارید و بس
در ضمن ما اصلا فکر نمیکنیم که شما در مورد زانتیا تعصب دارید:icon_arro :icon_arro :icon_neut :icon_neut
این ماشین هایی که شما میفرمایید از زانتیا بهتر هستند رو میشه به ما هم معرفی کنید ؟؟
توی ماشین های تولید داخل تا این لحظه کدوم ماشین از زانتیا بهتره ؟؟
بله. ماشین های بهتر از زانتیا مثل تویوتا کمری. BMW. بنز و ... :icon_evil داریم. خوب ولی اینا وارداتی هستند ...
و مقایسه ی ماشینای VW رو داریم با ماشین های تولید داخل انجام می دیم نه وارداتی ...
در ثانی من نه زانتیا داشتم . نه دارم . نه پولشو دارم که بخوام بخرم که نهیتا بخوام روش تعصب داشته باشم. :icon_neut ( فقیریم دیگه ... چه کنیم ؟؟!! )
من یه سیلو دارم. کلی هم دوستش دارم و باهاش حال میکنم.
از چیزی که خدا بهمون داده ناراضی نیستم. بهش قانع هستم.
پاسات چیزه خاصی نداره. 1600 سی سی. 102 اسب بخار.
این وسط توارگ و بورا از لحاظ قدرت موتور خیلی خدا هستند...
fizzi
17 March 2006, 02:45 PM
این ماشین هایی که شما میفرمایید از زانتیا بهتر هستند رو میشه به ما هم معرفی کنید ؟؟
توی ماشین های تولید داخل تا این لحظه کدوم ماشین از زانتیا بهتره ؟؟
نيسان ماكسيما
پاسات چیزه خاصی نداره. 1600 سی سی. 102 اسب بخار.
اگر پاسات با قدرت 102 اسب بياد كسي بالاي 40 ميليون كه سهله بالاي 30 تومن هم حاضرنيست بده. پس احتمالن با موتور 2.5 با 5 سيلندر يا موتور 6 سيلندر 3.0 مياد. البته در اونصورت بايد ديد كه قيمتش چقدر ميشه شايد تا 50 تومن برسه.
ولي bora در واقع تكنولوژي گلف نسل 4 هست ميتونه گزينه خوبي براي رقابت با مدلهايي مثل آوانته باشه .
fizzi
17 March 2006, 03:40 PM
حواسم نبود....اين پاساتي كه عكسش رو گزاشتن 1 ساله كه از رده خارج شده !!!!
eminem_d12
17 March 2006, 03:57 PM
امکان نداره
اشتباهی شده مگه میشه passat این قدر ضعیف باشه
fizzi
17 March 2006, 04:05 PM
امکان نداره
اشتباهی شده مگه میشه passat این قدر ضعیف باشه
خب ضعيف ترين موتور پاسات هست .. پاسات w8 هم داريم باشتاب 5 ثانيه !
Shahram_gle
17 March 2006, 04:06 PM
این ها اطلاعاتی بود که توی نمایشگاه زده بودن.
نمیدونم دیگه جریان چیه ...
kiantom
17 March 2006, 05:37 PM
با سلام
دوستان عزيز البته اشتباه نكنيد كه اين Passat 1.6 Lit, Bora و ... توليدي ايران مدلهاي جديدي نيستند، مثلاً در مورد Bora و Passat بايد بگم كه مربوط به سال 1997 تا 1999 مي باشند.
اين هم چند عكس:
Touareg 2006 عرضه شده با موتورهاي V6 و V8
مدل سدان Passat 2006 عرضه شده با موتورهاي Lit 2.0 4 Cyls و V6 3.6 Lit
مدل استيشن Passat 2006 عرضه شده با موتورهاي Lit 2.0 4 Cyls و V6 3.6 Lit
مدل سدان Bora 1999 با موتور V5
مدل سدان Bora 1999 با موتور V5
مدل استيشن Bora 1999 با موتور V5
kiantom
17 March 2006, 07:52 PM
با سلام
دوستان عزيز آيا علاقمند به مطالعه بروشور PASSAT 2006 هستيد؟
eminem_d12
18 March 2006, 01:33 AM
بله 100%
persian_gulf
18 March 2006, 03:02 AM
بله دوست من
لطف کنین و اون چیزی که دقیقا توی ایران هست را معرفی کنید
kiantom
18 March 2006, 11:16 AM
با سلام
دوستان خوبم من فايل Pdf بروشور PASSAT 2006 رو به اين آدرس آپلود كردم اميدوارم كه مفيد باشه:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
در صورتيكه براي دانلود به مشكلي برخورديد به من اطلاع بدهيد تا فايل رو به آدرس مورد نظر شما كه با آن مشكلي براي دانلود كردن نداشته باشيد آپلود كنم.
eminem_d12
19 March 2006, 03:32 AM
کسی قیمت audi های وارداتی رو نمیدونه
kiantom
19 March 2006, 10:49 AM
کسی قیمت audi های وارداتی رو نمیدونه
با سلام
دوستان عزيز آخرين قيمت اعلام شده مربوط به مدلهاي وارداتي Audi به شرح زير مي باشد:
Audi A4:به قيمت44 ميليون و 500 هزار تومان (مدل استاندارد) و 48 ميليون و 500 هزار تومان(مدل فول)
Audi A6:به قيمت 59 ميليون تومان (مدل استاندارد) 65 ميليون و 400 هزارتومان (مدل فول)
Audi TT:رودستر 57 ميليون تومان(مدل استاندارد)
Audi TT:رودستر 59 ميليون تومان(مدل فول)
Audi TT: مدل (Coupe)به قيمت44 ميليون و 500 هزار تومان(مدل استاندارد)
Audi TT: مدل (Coupe)به قيمت 56 ميليون تومان (مدل فول)
سال نو را به همه شما دوستان خوبم همه دست اندركاران محترم تالار، اعضاء عزيز و ساير Phalls دوستان تبريك و شادباش عرض نموده و سالي توام با سلامتي، شادكامي، پيروزي و بهروزي را برايتان از خداوند متعال آرزومندم.
پيروز باشيد.:icon_cool
Nomad
20 March 2006, 01:33 AM
آقا خداییش این مدل آئودی ها هم وارد شدن ؟
Shahram_gle
20 March 2006, 11:06 AM
kiantom جان این فایل Passat رو اگه ممکنه توی یه هاست دیگه آپلود کنید ...
من نمیتونم از RapidShare دانلود کنم ...
با تشکر...
shhrz
26 March 2006, 01:31 PM
برای مقایسه من یه پیشنهاد دارم: زانتیا ماشینیه که در دنیا مطرح نیست. مزدا هم کیفیت مناسبی نداره.
شما قیمت ماکسیما رو با پاسات و تویوتا و مزدا و اوانته در بازار امریکا مقایسه بکنید. میبینید که ماکسیما از همه گرونتر هست. بعد پاسات، تویوتا، مزدا. هیچ کس اصلا به هیوندای هم نگاه نمیکنه. البته ماکسیما در ایران بدنه 10 سال پیش رو داره. این رو هم باید بگم که در امریکا قیمت خودرو فقت بر حسب کیفیت است، نه مثل ایران که بستگی داره واردکننده کی باشه.
fizzi
26 March 2006, 02:33 PM
ماکسیما در ایران بدنه 10 سال پیش رو داره
ماكزيماي مونتاژ ايران مدل 2000 هست و همون مدليه كه همين الان در ژاپن توليد ميشه:icon_evil
shhrz
26 March 2006, 02:47 PM
ماكزيماي مونتاژ ايران مدل 2000 هست و همون مدليه كه همين الان در ژاپن توليد ميشه:icon_evil
ممکنه ماله 10 سال پیش نباشه، ولی تا اونجاییکه من یادم میاد، ماکسیما هر سال حد اقل یه تغییر کوچولو در ضاحرش میده. لطفا به لینک زیر مراجعه فرمایید برای عکس ماکسیما 2006:
fizzi
26 March 2006, 03:22 PM
ممکنه ماله 10 سال پیش نباشه، ولی تا اونجاییکه من یادم میاد، ماکسیما هر سال حد اقل یه تغییر کوچولو در ضاحرش میده. لطفا به لینک زیر مراجعه فرمایید برای عکس ماکسیما 2006:
لينكي كه شما گزاشتيد نيسان ماكسيماي آمريكايي هست نه ژاپني و مدل 2003 هست و نه 2006 و فقط هم مخصوص بازار آمريكا هست....:icon_surp
ماكزيماي مونتاژ ايران مدل 2000 هست و همون مدليه كه همين الان در ژاپن توليد ميشه
نيسان ماكزيمايي كه در ايران , خاورميانه , اروپا و ژاپن وجود دارد نيسان ماكزيماي ژاپني هست.:icon_evil
kiantom
29 March 2006, 07:26 PM
نوشته شده توسط shhrz
البته ماکسیما در ایران بدنه 10 سال پیش رو داره
نوشته شده توسط fizzi
نوشته شده توسط shhrz
ممکنه ماله 10 سال پیش نباشه، ولی تا اونجاییکه من یادم میاد، ماکسیما هر سال حد اقل یه تغییر کوچولو در ضاحرش میده.
با سلام
دوستان خوبم قبل از هر چيز سالي پربار، پر از موفقيت و مملو از شادي و پيروزي را برايتان آرزومندم.
نيسان ماكسيماي توليدي ايران مربوط به سال 2000 مي باشد و در كل از سال 2000 الي 2003 نيسان ماكسيما با همين فرم بدنه و البته در هر سال با تغييراتي در فرم جلوپنجره، چراغهاي جلو و عقب و مختصري تغييرات ديگر به بازار عرضه مي گرديد:
سرانجام اين مدل از سال 2004 تا كنون (2006) با طراحي كاملاً جديد و متفاوت از قبل به بازار عرضه گرديده است:
پيروز باشيد.:icon_cool
kiantom
31 March 2006, 01:46 PM
با سلام
دوستان عزيزم شركت بم خودرو قصد واردات مدل لوكس و گرانقيمت Phaeton و همچنين مدل جديد Jetta يا همان (New Jetta) را علاوه بر محصولات قبلي دارد.
همانطور كه ميدانيد مدل لوكس Phaeton از بالاترين سطح كيفي و تكنولوژي بهره ميبرد و با موتورهايي قدرتمند در دو مدل V8 و W12 توليد مي شود كه در پايين چند عكس از نماي خارجي، داخلي و موتورهاي قدرتمند عرضه شده بر روي اين اتومبيل لوكس و زيبا را ملاحظه مي فرماييد:
VW PHAETON 2006
VW PHAETON 2006 V8 ENGINE 4.2 L, 335 HP
VW PHAETON 2006 W12 ENGINE 6.0 L, 444 HP
البته به نظر من امكان اينكه فقط مدل داراي موتور V8 وارد شود بيشتر است چون قيمت مدل داراي موتور W12 بالاي 200 ميليون است، از طرفي مدل داراي موتور V8 هم داراي قيمتي بالاي 150 ميليون تومان مي باشد كه جهت مقايسه لازم به يادآوريست كه قيمتي معادل يك مرسدس بنز E55 AMG Saloon را دارد.
البته دوستان اين نكته را فراموش كردم و اينكه اگر قصد خريد مدل لوكس Phaeton را داريد به هيچ وجه نگران محل نصب پلاك بر روي سپر عقب نباشيد!!! چون بر روي سپر عقب مدلهاي وارداتي به ايران به اندازه كافي براي نصب پلاكهاي بزرگ فضا وجود دارد.!!! :icon_sad:
Fabio
3 May 2006, 07:42 PM
سلام
دوست عزیز به نظر من مدل Phaeton با توجه به قیمت بسیار بالای آن بازار چندان خوبی نخواهد داشت.
M.Sadeghi
25 June 2006, 05:40 PM
سلام بچه ها اگر زحمتی براتون نیست چنند تا عکس هم از داخل و بیرون فولکس گل هم بذارید ممنون ار دوستان
bijbij : ذوست گرامی . از شما درخواست مینمایم از نگارش متنهای اضافی تکراری بیهوده و ... بتور جد بپرهیزید . این متن بنده را یک تزکر جدی تلقی نمائید و به آن توجه بسیار نمائید .
با سپاس
M.Sadeghi
12 October 2006, 11:40 PM
کسی از دوستان اطلاع دارن چرا تولید خودروی فولکس واگن گل به شدت کم شده داخل روزنامه ی ابرار اقتصادی نوشته شده بود طی چند ماه گذشته تولید این خودرو جز کم ترین خوروسازان بوده است.
El Padrino.
13 October 2006, 03:03 PM
کسی از دوستان اطلاع دارن چرا تولید خودروی فولکس واگن گل به شدت کم شده داخل روزنامه ی ابرار اقتصادی نوشته شده بود طی چند ماه گذشته تولید این خودرو جز کم ترین خوروسازان بوده است.
فکر کنم یک شایعه باشه آخه گل پارسال بیشترین تولید رو داشت
شاید هم درست باشه و کلک خودرو سازی باشه و می خواد محصول جدیدشو (جتا بورا توارگ پاسات و...) اسم نویسی کنه
M.Sadeghi
13 October 2006, 11:53 PM
علی م
14 October 2006, 03:20 PM
قرار هست تا چند ماهه دیگه بورا رو تولید کنن 180 اسب با توربو و 150 تا بدون توربو
پاسات رو هم قرار کاملا وارداتی باشه که بنظر من هر دوشون بازار رو می گیرند
بورا هم مثل گل طراحی آلمان وساخت مکزیک
البته فولکس و سایر کمپانی ها ی معظم محصولاتشون رو در کشور های ارزون می سازند البته برزیل و مکزیک در خئدرئ سازی بسیار جلوتر از ایران هستند
sina1717
15 October 2006, 02:34 PM
من خودم پارسال تابستون پرسيدم بورا كي مياد گفتن نيمه دوم امسال (يعني پارسال) هنوز هم كه هوزه نيومده .
اگه ژاسات با تعرفه 90 درصد وارد بشه چي ميشه!
El Padrino.
15 October 2006, 04:12 PM
قرار هست تا چند ماهه دیگه بورا رو تولید کنن 180 اسب با توربو و 150 تا بدون توربو
پاسات رو هم قرار کاملا وارداتی باشه که بنظر من هر دوشون بازار رو می گیرند
بورا هم مثل گل طراحی آلمان وساخت مکزیک
البته فولکس و سایر کمپانی ها ی معظم محصولاتشون رو در کشور های ارزون می سازند البته برزیل و مکزیک در خئدرئ سازی بسیار جلوتر از ایران هستند
دوست عزیز من بورا دو مدل داره
1800 باتوربو
200 بدون توربو
1800 توربوش فقط می یاد اونم با 150 اسب توی کاتالوگش بود اسکن می کنم می زارم توی سایت
علی م
16 October 2006, 05:38 PM
من با مسیولینش در تماسم
بورا میاد ولی کی معلوم نیست
÷اسات هم کاملا وارداتی خواهد بود
sina1717
25 October 2006, 05:38 PM
آخه مسئله اين جاست خود مسئولين هم نميدونن كي مياد!!!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.