PDA

View Full Version : چند سوال در مورد i-mate

am!n
15 March 2006, 11:25 AM
1-آيميت من هم كارت mmc و هم sd مي خوره و الان من كارت mmc گذاشتم فرقشون چيه و كدوم بهتره.(به من گفتن كه رو pda كارت mmc سرعت بالاتري داره.)
2-آيميت اصلش كجايي و محصول كدوم كشور است؟
3-آيا زياد ريست كردن كلا رو هر pda باعث خراب شدن ميشه؟ (soft rest and hard rest).
با تشكر :icon_cool

lover
15 March 2006, 01:56 PM
1-آيميت من هم كارت mmc و هم sd مي خوره و الان من كارت mmc گذاشتم فرقشون چيه و كدوم بهتره.(به من گفتن كه رو pda كارت mmc سرعت بالاتري داره.)
2-آيميت اصلش كجايي و محصول كدوم كشور است؟
3-آيا زياد ريست كردن كلا رو هر pda باعث خراب شدن ميشه؟ (soft rest and hard rest).
با تشكر :icon_cool
تمام مواردی که مطرح کردید قبلا در موردش بحث شده
1. SD سرعتش بالاتر میباشد
2. HTC
3.خیر

am!n
16 March 2006, 11:50 AM
تمام مواردی که مطرح کردید قبلا در موردش بحث شده
1. SD سرعتش بالاتر میباشد
2. HTC
3.خیر
HTC محصول كدوم كشور است؟

kevin_m_bb
17 March 2006, 07:07 PM
HTC محصول كدوم كشور است؟
در پشت دستگاهتون نوشته!!!:icon_cool

Shahmat
17 March 2006, 08:51 PM
من میدونم HTC مال کجاست ( دیدم شما ننوشتید گفتم شاید حکمتی درش بوده من هم ننوشتم:))ولی پست دستگاه چیزی نوشته نشده. i-mate jam

am!n
17 March 2006, 10:35 PM
پس در این صورت آیمیت مونتاژ دبی هست و اصلش تایوانیه!

Shahmat
18 March 2006, 12:43 AM
ولی من از فروشگاهی خریدم که نمایندگیش معرفی کرده بود .شاید واسه همینه انگار زیاد stable نیست .ارورهای بیخود مثل این ویندوزهای قدیمی زیاد میده. گاهی هم برنامه های نصب شده باید مجدد نصب شود.البته خودمونیم made in taiwan اگر قراره پشت دستگاه نوشته باشه همون بهتر که نباشه:)
یه سوال هم من بپرسم: وقتی مثلا برنامه های زیادی رو باز میکنم در نهایت پس از بستن آنها با وجود اینکه در منو setting\runnig program هیچ برنامه ای وجود ندارد رم خالی دستگاه رو خیلی کم حدود 4 یا 5 مگ نشون میده و من باید حتما دستگاه رو ریست کنم تا رم واقعی رو حدود 25 مگ نشون بده.یک بار هم من سوال کردم چرا با اینکه تمام برنامه ها در sd ram نصب شده حداکثر رم خالی رو اینقدر کم(نسبت به 64) آن هم پس از ریست نشون میده؟؟Imate jam

am!n
18 March 2006, 11:41 AM
برا من هم اینطورییه. بلاخره حجمی هم در حافظه اصلی دستگاه اشغال میکنه . ولی من داخل قسمت رانینگ می رم و با زدن استوپ آل درست میشه.

am!n
19 March 2006, 06:08 PM
مي گم آيميت نميتونه مودمه كامپيوتر شه؟ مثله p910i
و آيميت با اين همه عظمت برنامه اي براش ساخته نشده كه پيكچر مسيج بگيره؟pic sms

kevin_m_bb
19 March 2006, 08:12 PM
مي گم آيميت نميتونه مودمه كامپيوتر شه؟ مثله p910i
و آيميت با اين همه عظمت برنامه اي براش ساخته نشده كه پيكچر مسيج بگيره؟pic sms
البته این pic sms از ضعف های آی-میت هست ولی فکر می کنم عدم وجودش به دلیل mms در کشورهای خارجی باشه!!