View Full Version : راهنمايي براي تنظيم موتور سمند
فرشاد ل
15 March 2006, 11:12 AM
سمند من مدتي است كه هنگام سلو كار كردن موترش ميلرزد. هنگام راه رفتن هم صداي موتور آن با قبل فرق كرده. گفتند بايد تنظيم موتور كنم. به دو جا مراجعه كردم و پس از زدن دستگاه دياگ گفتند مشكلي ندارد و كارهاي معمولي مثل تعويض شمع و فيلتر هوا را انجام دادند. ولي مشكل ماشين من حل نشد. البته اين را هم بگويم كه اين ماشين بيش از ساير سمندهايي كه ديده ام داغ مي كند و آمپر آب سريعتر بالا ميآيد و فن راه مي افتد. در ضمن بعضي ها ميگويند بايد از بنزين سوپر استفاده كنم كه من تا حالا خيلي كم اين كار را كرده ام. از دوستاني كه تجربه و اطلاعات دارند خواهش مي كنم مرا راهنمايي كنند.
XIII
15 March 2006, 03:29 PM
اقا احتمال زياد دسته موتورت پاره شده بورو نمايندگي واست درست كنن
فرشاد ل
15 March 2006, 03:58 PM
البته دور موتور هم موقع سلو كار كردن بعضي وقتها يهو مقداري بالا ميرود و پايين ميآيد و نوسان ميكند. فكر ميكنم اگر از دسته موتور باشد بايد در دورهاي بالا هم بلرزد كه اينطور نيست.
z_qz54
15 March 2006, 09:14 PM
zxccxz جان کاملا درست میگن ماشین منم یه زمانی همین شرایط رو داشت و دسته موتر پاره کرده بود.زیاد تیک آف می کنید ؟
XIII
16 March 2006, 12:35 AM
من ميكردم پشيمون شدم;)
البته كلا به موتور سمند فشار نبايد بياري(و هر ماشين ديگه البته)
XIII
16 March 2006, 12:36 AM
البته دور موتور هم موقع سلو كار كردن بعضي وقتها يهو مقداري بالا ميرود و پايين ميآيد و نوسان ميكند. فكر ميكنم اگر از دسته موتور باشد بايد در دورهاي بالا هم بلرزد كه اينطور نيست.
بيشتر لرزشش وقتي حس مي شه كه ماشين ثابت باشه وقتي حركت كنه با لرزش ماشين قاتي مي شه و كمتر به چشم مي اد
فرشاد ل
16 March 2006, 10:05 AM
دسته موتور را حتما چك خواهم كرد. تيك اف نمي كنم و هيچوقت به ماشين فشار نميآورم. از راهنماييها متشكرم.
z_qz54
16 March 2006, 11:25 AM
زکانی که موتور سرد هستش اوج لرزش.
اگه هم تو خاکی زیاد برید البته سرعت هم زیاد باشه دسته موتور پاره میشه.
trafficteam
18 March 2006, 10:27 PM
سمند من مدتي است كه هنگام سلو كار كردن موترش ميلرزد. هنگام راه رفتن هم صداي موتور آن با قبل فرق كرده. گفتند بايد تنظيم موتور كنم. به دو جا مراجعه كردم و پس از زدن دستگاه دياگ گفتند مشكلي ندارد و كارهاي معمولي مثل تعويض شمع و فيلتر هوا را انجام دادند. ولي مشكل ماشين من حل نشد. البته اين را هم بگويم كه اين ماشين بيش از ساير سمندهايي كه ديده ام داغ مي كند و آمپر آب سريعتر بالا ميآيد و فن راه مي افتد. در ضمن بعضي ها ميگويند بايد از بنزين سوپر استفاده كنم كه من تا حالا خيلي كم اين كار را كرده ام. از دوستاني كه تجربه و اطلاعات دارند خواهش مي كنم مرا راهنمايي كنند.
دسته موتور بالایی رو نگاه کن اگه درست بود بده با دستگاه دیاگ تنظیمش کنن
navid-83
19 March 2006, 03:18 AM
file:///L:/DCIM/100_PANA/P1000261.JPGدوست عزيز اگه موتور ماشين گرم ميكنه اينا رو چك كن
1-جنس رادياتور (الومينيومي يا فولادي) اگه فولادي باشه بيشتر گرم ميكنه
2-ترموستات ماشين چه درجه اي باز ميكنه
3-اگه از كولر استفاده ميكني اگه گازش كم باشه ماشين گرم ميكنه
4-احتمال كمي هم داره كه سيستم خنك كننده هوا داشته باشه.البته اگه موقع گرم بودن در رادياتور رو باز كرده باشي احتمال بيشتري داره كه هوا گرفته باشه
فرشاد ل
19 March 2006, 11:13 AM
با تشكر از راهنمايي دوستان
1- رادياتور آلومينيومي است. يكي از تعميركارها ميگفت دو نوع رادياتور داريم نازك و ضخيم. كسي اطلاع دارد كه آيا درست داست يا نه و اگر دو نوع رادياتور وجود دارد آيا صلاح است رادياتور را عوض كرده و بزرگتر بيندازيم.
2- ترموستات حدود 80 در جه باز ميشود و به نظر مشكلي ندارد.
3- با اين ماشين در تابستان و بهار فقط وقتي سرعت از 100 تا بيشتر باشد ميشود كولر روشن كرد. در سرعتهاي پايينتر اگر كولر روشن شود دماي آب از 90 در جه پايين نميآيد و فن دائما روشن است. در سرابالاييهاي تهران اگر كولر هم خاموش باشد دماي آب به 100 درجه مي رسد. در ترافيك حتي در سرماي زير صفر و برف زمستان دماي آب به 90 درجه ميرسد و فن راه ميآفتد. به نظر دوستان با تجربه آيا اينها عادي است و يا ماشي مشكلي دارد.
با تشكر از همه و تبريك سال نو
z_qz54
20 March 2006, 08:17 PM
رادیاتور سمند 4لول است یعنی همون زخیم ها و من یک بار وقتی آب رادیاتور رو چک کردم ، یادم رفت در رادیاتور رو ببندم.تا جایی با ماشین راه رفتم که دما به 110 درجه رسید و کا÷وت رو زدم بالا که متوجه شدم....(حدود 4 ساعت ماشین کار کرد)
رادیاتور نازک 2لول هستش مثل یکسری ار 405 ها.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.