PDA

View Full Version : motorola v3i يا k750?

shahrokh_al
15 March 2006, 10:54 AM
دوستان بين اين دو گوشي كدوم رو پيشنهاد ميديد؟

motorla v3i or k750

sogoli
17 March 2006, 03:00 PM
من هم این سوال از دوستان حرفه ایی دارم که اگر پاسخ بدن ممنون می شم

fizzi
17 March 2006, 03:43 PM
اگر دوربين مهمه: k750i در غير اينصورت : moto v3i ...

sogoli
17 March 2006, 07:15 PM
fizzi جان در گوشی موتورولا v3i امکان فارسی نوشتن وجود داره؟ و آیا منو های آن هم فارسی میشه ؟ودر کل کلاس گوشی های موتورولا علی لالخصوص مدل مذکور در بین بقیه گوشی ها چگونه است ؟مرسی عزیزم

fizzi
18 March 2006, 03:07 PM
fizzi جان در گوشی موتورولا v3i امکان فارسی نوشتن وجود داره؟ و آیا منو های آن هم فارسی میشه ؟ودر کل کلاس گوشی های موتورولا علی لالخصوص مدل مذکور در بین بقیه گوشی ها چگونه است ؟مرسی عزیزم

sogoli جان,

لينك زير مقايسه امكانات MOTO V3I با SONYERICSSON K750I هست:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1090&idPhone1=1352

گوشي موتورولا v3i امكان فارسي نويسي رو نداره مگر مدلهاي مخصوص بازار اماراتش كه بر روي صفحه كليد حروف عربي و فارسي به چشم ميخوره ولي در هر 2 صورت ميتوانيد sms فارسي رو دريافت كنيد وبراي بقيه هم forward كنيد..:icon_surp
اين مدل گوشي يكي از باكلاسترين و ظريفترين گوشي هاي دنيا هست و از نظر زيبايي شايد no1 در دنيا باشه!:icon_evil

محض اطلاع شما كمپاني DOLCE & GABBANA يكي از بهترين ماركها در دنياي مد كه ما در ايران به نام D&G و بيشتر به خاتر عطرهاي معروفش ميشناسيم , اين گوشي رو با رنگ طلايي به صورت محدود فقط 1223 عدد! به مشتريان خودش عرضه كرده كه واقعن شاهكاري هست :icon_wink

اين هم سايت : http://ita.dolcegabbana.it/motorola2005 (http://ita.dolcegabbana.it/motorola2005/)

http://www.ce.cn/cysc/communications/tbtj/200601/25/W020060125554898355838.jpg

http://www.ce.cn/cysc/communications/tbtj/200601/25/W020060125554898585815.jpg

shahabstar
18 March 2006, 03:14 PM
سلام من موتورولا دارم مي شه فارسي نوشت و جزو امكاناتش هست گوشي خيلي عالييه ولي شار‍ژ سوني اريكسون شنيدم بيشتره v3iكه اگه زياد استفاده كني هر روز بايد شارژ بشه ولي در كل من زيبايي رو ترجيح مي دم هر كس كه ديدش دهنش باز مونده

fizzi
18 March 2006, 03:42 PM
سلام من موتورولا دارم مي شه فارسي نوشت و جزو امكاناتش هست گوشي خيلي عالييه ولي شار‍ژ سوني اريكسون شنيدم بيشتره v3iكه اگه زياد استفاده كني هر روز بايد شارژ بشه ولي در كل من زيبايي رو ترجيح مي دم هر كس كه ديدش دهنش باز مونده

دوست عزيز . گوشي شما v3 هست يا v3i ؟
دكمه هاي گوشي شما حروف فقط لاتين هستند يا عربي /فارسي هم دارند؟

shahabstar
18 March 2006, 03:50 PM
گوشي من v3iهست و از علاالدين گرفتم با گارانتي فيتكو 280000 تومان در ضمن روي كيبوردش هم نوشته عربي نداره تنها مشكلي كه من دارم ظرفيت اس ام اس اين گوشيه كه 70 sms . و دارم دنبال راهي براي افزايش اين تعداد مي گردم

fizzi
18 March 2006, 04:00 PM
جالبه چون يكي از دوستان من گوشي v3i گرفته بود و مطمئنم كه فارسي نداشت چون هم خودش به اين دليل گله كرد و هم من در menu زبان گوشي فارسي يا عربي نديدم.

اينطور كه بنزر ميرسه كه از اين نزر 2 نوع v3i در بازار هست .

sogoli
18 March 2006, 08:56 PM
من که گیج شدم بالاخره v3و v3i فارسی ساز داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_twis
در ضمن به نظر دوستان ارزش داره بجای v3 (180000 تومان) مدل v3i )280000تومان) بخرم:icon_evil

fizzi
20 March 2006, 02:09 PM
من که گیج شدم بالاخره v3و v3i فارسی ساز داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_twis
در ضمن به نظر دوستان ارزش داره بجای v3 (180000 تومان) مدل v3i )280000تومان) بخرم:icon_evil

من بازم براتون ميپرسم ....مدل v3i ارزش پرداخت بيشتر رو داره:icon_excl

master
20 March 2006, 02:34 PM
با خرید موتورولا فقط پول برای زیبایی دادید نه چیز دیگه

mse1445
20 March 2006, 04:04 PM
دوست من امكانات k750 قابل مقايسه با v3i نيست

در ضمن جديدا يكسري باگ در اين گوشي موتورولا پيدا شده

sogoli
20 March 2006, 04:14 PM
در ضمن جديدا يكسري باگ در اين گوشي موتورولا پيدا شده
چه نوع باگی ؟ خود شما از نزدیک دیدی یا فقط شنیدی... از این جهت پیگر هستم که می خوام بعداز تعطیلات گوشی موتورولا بخرم:icon_evil

sogoli
20 March 2006, 04:19 PM
مدل v3i ارزش پرداخت بيشتر رو داره:icon_excl
بدجوری دارم وسوسه می شم v3i بخرم :icon_neut فقط خدا کنه بعداز تعطیلات ارزون بشه :icon_mrgr

mse1445
20 March 2006, 04:20 PM
چه نوع باگی ؟ خود شما از نزدیک دیدی یا فقط شنیدی... از این جهت پیگر هستم که می خوام بعداز تعطیلات گوشی موتورولا بخرم:icon_evil

در خبر ها اينطور نوشته بود يادم نيست دقيقا كجا ولي ظاهرا يكي از خبرگذاري هاي It

البته نوشته بود شركتش ادعا كرده در همه ي گوشيها اين مشكل وجود نداره فقط تعداد محدودي

مشكل ظاهرا حين صحبت كردن هست كه قطعي ممكنه بوجود بياد

first-class
20 March 2006, 06:55 PM
خب معلومه کا 750 بهتره v3iفقط خشگل تره و انتن دهیش یه ذره بهتره:icon_razz

mehran_tavakoli
21 March 2006, 10:57 AM
وی3 ایکس بگیر چون بهتره

BloodReza
21 March 2006, 11:00 AM
V3i و K750 بین این دو از هر نظر بخای حساب کنی K750 سرتر هست
اون desing هم که سلیقه ایی هست کا750 هم چیزی از طراحی و زیبایی کم نداره

mehran_tavakoli
21 March 2006, 12:58 PM
من خودم کا750 آی دارم داییم وی3
وی 3 بلنگوش یک کمی از گوشیم شاید بهتر باشه
فقط همین

sogoli
21 March 2006, 01:12 PM
من خودم کا750 آی دارم داییم وی3
وی 3 بلنگوش یک کمی از گوشیم شاید بهتر باشه
فقط همین
دوست عزیز ممنون می شم مقایسه این2تاگوشی رو کمی کاملتر بیان کنی و از تجربه خودت در استفاده از آنها بگی :icon_neut چون من مردد هستم بین این 2 مدل :icon_twis دوست داشتی نظر داییت هم بپرس :icon_mrgr

mehran_tavakoli
21 March 2006, 01:19 PM
ببین وی3 کم حجمه
یک زمانی که دست هر کسی نبود چیزه شیکی بود و هنوز هم است داییم و زن داییم هردو موتورولا وی 3 با 2 رنگ مختلف البته چون داییم فقط موتورولا قبول داره
من خودم 2 روزه 750 گرفتم
باطریش پلیمر هست یعنی وقتی با usb به کامپیوتر وصل میشه باطریش شارژ میشه و مشکلی هم براش نداره

رحيم توكلي
21 March 2006, 02:09 PM
مطمعنن از لحاظ امکانات v3 به گرد پای k750 هم نمیرسه وفقط در زیبایی شاید بتونه یه حرفی بزنه

tiesto
21 March 2006, 02:16 PM
دوستان مقايسه v3 با k750 عادلانه نيست نه از نظر قيمت كه بيشتر از 100 تومن اخلاف دارن و نه از نظر امكانات... ولي v3i رو با k750 ميشه مقايسه كرد وبه نظر من v3i از همه نظر به جز دوربين بهتر از k750 هست.. در زمن بدنه v3i از فلز منيزم و بسيار سبك و بادوام.

srshk213
24 March 2006, 03:03 AM
از نظر آنتن دهی V3I بهتر هست. از نظر کیفیت موسیقی هم همین طور. از نظر شیک بودن هم بهتره. در مورد فارسی هم خیر، منوی فارسی نداره(حداقل مال من نداره). V3I هم با وصل شدن به کامپیوتر شارژ میشه (تقریبا همه ی تلفون های جدید این طورن، پس چیزه خاصی نیست). صفحه کلید فوق العاده عالی و کارآمدی داره. منوها بسیار راحت و سر جاشون هستن. نرم افزار iTunes روش نصب هست برای پخش آهنگ هاتون که کیفیت آهنگ رو واقعا میبره بالا (نرمافزاری که iPod ازش استفاده میکنه). میتونی رو موتورولا memory بیشتر بزاری (V3I فقط، نه V3). اس ام اس زدن بسیار راحت و سریع هست.دوربین فیلم برداری و عکاسی قابل قبولی داره. باطری فوق العده قوی داره. یکی از امکانات جالبی که داره اینه که وقتی باطری پر میشه (در حالی که به برق هست) خودش خود به خود شارژ کردن رو متوقف میکنه تا عمر باطری کم نشه. از بدیاش اینه که فقط یه رنگ داره. Infrared نداره. ولی port bluetooth بسیار قوی و خوبی داره.
من بهت V3Iرو پیشنهاد میکنم. چون از Sony Ericson اصلا خاطره ی خوبی نداره (مخصوصا منوهای خیلی کند و گیج کننده!!! و باطری که خیلی زود کهنه میشه و باید هر روز شارژش کنی). من الآن 3 هفتس از Sony Ericson به V3I تغییر کردم و واقعا راضیم.
روی سیستم پخش آهنگش باز هم تاکید میکنم. کیفیت صدای به شدت خوبی داره (Stereo). صدای Speaker خوبی هم داره.

PAYAM
24 March 2006, 03:35 AM
هر دوي اين گوشي ها را امتحان كرده‌ام و مطمئن باشيد كه به غير از دوربين از همه لحاظ موتورولا V3i بهتر از k750 هستش. البته v3x دوربين 2 مگاپيكسله ولي اون هم فكر نمي‌كنم دوربينش به پاي k750 برسه.
خلاصه اينكه اگه دوربين خيلي براتون مهم نيست در خريد v3i با قيمت استثناييش (حدود 280 تومن قبل از عيد) شك نكنيد. من يك هفته v3 معمولي داشتم و كفرم رو دراورده بود ولي v3i يه چيز ديگه‌ست...

SMN
24 March 2006, 04:03 AM
معلومه بین این دو K750 ولی یه نگاه به گوشی های سیمبین نوکیا هم بندازی بد نیست در حدود قیمت k750 میشه یه 6680 یا 6681 خرید

mehran_tavakoli
24 March 2006, 11:39 AM
از نظر آنتن دهی من داییم وی 3آی داره و من هم 750 که وقتی با هم توی دریا کنار(بابل) بودیم بعضی وقتها که من فول آنتن بودم داییم آنتن نداشت و اسابش خورد میشد
از نظر اسپیکر وی3 آی تقریبا مثل 750 هست شاید یک خورده بیشتر باشه که اگر برای 750fireware جدید را نصب کنید در این زمینه مشکلا ندارید
خوبی وی3 آی اینکه با این فیش های دوربین های دیجیتال هم به کام وصل میشه
و از نظر زیبایی قابل قیاس نیستند چون ممکنه یکی گوشی با در دوست داشته باشه و یکی بی در ولی توی با در ها وی آی تکه
از نظر کیفیت عکس عین هممن فقط اگر با وی3 آی یک کمی دستت بلرزه میزان تاری عکس بیشتر از 750 است
باطری هر دو هم اگر اشتباه نکنم پلیمری هست یعنی زمانی که با usb به کام وصل میشن شروع به شارژ شدن میشن بدون اینکه برای باطریش مشکلی پیش بیاد
750 من هر 7 8 یا بعضی وقتها هر 10 11 روز شارژ میکنم ولی وی3 آی چون 2 تا صفحه داره و مصرفش بالای یک کمی کمتر حدود 5 6 روز
من سعی کردم خو
بی و بدی همشونو بگو و از گوشی خودم طرفداری نکرده باشم تا اگر کسی می خوهد بخرد راحت انتخاب کند

Dexon
24 March 2006, 12:50 PM
به نظر من هم کا 750 بهتره

ghasemizadeh
24 March 2006, 08:13 PM
v3i بگیر چون مرد م زیاد طرفش نمی رن و کم تو دست مردم هستش در قشنگ بودنش هم شک نکن انتن دهیش هم خوبه ولی عالی نیست در کل از گوشی غیر سیمبین نباید زیاد انتظار نرم افزار داشت 6680 هم خوبه

romeo_1593
25 March 2006, 08:35 AM
از نظر آنتن دهی V3I بهتر هست. از نظر کیفیت موسیقی هم همین طور. از نظر شیک بودن هم بهتره. در مورد فارسی هم خیر، منوی فارسی نداره(حداقل مال من نداره). V3I هم با وصل شدن به کامپیوتر شارژ میشه (تقریبا همه ی تلفون های جدید این طورن، پس چیزه خاصی نیست). صفحه کلید فوق العاده عالی و کارآمدی داره. منوها بسیار راحت و سر جاشون هستن. نرم افزار iTunes روش نصب هست برای پخش آهنگ هاتون که کیفیت آهنگ رو واقعا میبره بالا (نرمافزاری که iPod ازش استفاده میکنه). میتونی رو موتورولا memory بیشتر بزاری (V3I فقط، نه V3). اس ام اس زدن بسیار راحت و سریع هست.دوربین فیلم برداری و عکاسی قابل قبولی داره. باطری فوق العده قوی داره. یکی از امکانات جالبی که داره اینه که وقتی باطری پر میشه (در حالی که به برق هست) خودش خود به خود شارژ کردن رو متوقف میکنه تا عمر باطری کم نشه. از بدیاش اینه که فقط یه رنگ داره. Infrared نداره. ولی port bluetooth بسیار قوی و خوبی داره.
من بهت V3Iرو پیشنهاد میکنم. چون از Sony Ericson اصلا خاطره ی خوبی نداره (مخصوصا منوهای خیلی کند و گیج کننده!!! و باطری که خیلی زود کهنه میشه و باید هر روز شارژش کنی). من الآن 3 هفتس از Sony Ericson به V3I تغییر کردم و واقعا راضیم.
روی سیستم پخش آهنگش باز هم تاکید میکنم. کیفیت صدای به شدت خوبی داره (Stereo). صدای Speaker خوبی هم داره.

دوست عزیز 2 نکته رو باید خاطر نشان کنم اول اینکه نرم افزار iTunes مربوط به دانلود و خرید موسیقی بطور مستقیم از سایت اصلیه و دیگری اینکه کلیه گوشی هایی که باطری لیتیوم دارند یعنی از 10_12 سال پیش هر وقت شارژ باطری تموم میشه عمل شارز شدن خود به خود قطع میشه .

موفق باشید

srshk213
25 March 2006, 09:39 PM
نرم افزار iTunes مربوط به دانلود و خرید موسیقی بطور مستقیم از سایت اصلیه
نه کاملا هم این طور نیست. iTunes نرمافزار پخش موسیقی شرکت Apple هست که روی سیستم عامل Mac نصب شده (مثل Windows Media Player برای Windows ).

همچنین Apple از این نرمافزار در دستگاه های پخش موسیقی خودش (iPod) استفاده کرده و این دستگاه رو compatible کرده با همون iTunes اصلی که روی کامپیوتر نصب شده و شما برای قرار دادن آهنگ روی iPod باید از iTunes استفاده کنید. همچنین iTunes کیفیت آهنگ هارو به شدت بهتر میکنه به این دلیل که اونها رو تبدیل میکنه به فرمت مخصوص Apple که ACC هستش. و یکی از دلایل اصلی مطرح شدن زیاد iPod هم همین کیفیت بالاش هست.

iTunes هم که روی V3I نصب شده مثل همونی هست که روی iPod وجود داره. با این تفاوت که ساده تره و خیلی از امکاناتی که رو iPod وجود داره رو نداره. ولی با iTunes اصلی رو کامپیوتر باید آهنگ اضافه کرد به موبایل و کیفیتش درست مثل کیفیت iPod میمونه.

این امکانی که شما گفتید (دانلود و خرید موسیقی) امکانی هست که بعدا به iTunes اضافه شده (شاید 1 سال یا یه مقدار بیشتر باشه) و نسخه های اولیه ی این نرمافزار رو اگر گیر بیآرید میبینید که همچین امکانی توش وجود نداشته. من این رو مطمئنم چون خودم 2.5 ساله که iPod دارم و یادمه که نسخه های قدیمی نداشت همچین چیزی!

لطفا قبل از اینکه اطلاعات بدید یه تحقیق کوچیکی بکنید.

srshk213
26 March 2006, 01:13 AM
در مورد باطری های لیتیوم نمیدونستم واقعا. ممنون!:icon_cool

romeo_1593
26 March 2006, 08:41 AM
خواهش می کنم دوست عزیز (srshk213 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=25379) vbmenu_register("postmenu_191602", true); )

البته باز هم یه نکته دیگه رو به گفته هاتون میخوام اضافه کنم ، اونم اینکه ، کیفیت موسیقی رو خوب پخش می کنه نه اینکه بهتر میکنه چون در اینصورت میشه گفت که کیفیت صدا رو از خود خواننده یا نوازنده بصورت زنده بهتر میشه که خودتون بهتر میدونید که امکان پذیر نیست .

فکر کنم منظورتون این بود که کیفیت پخشش خوبه که واقعا هم همینطوره .
در مورد اطلاعاتتون راجع به نرم افزار پخشش هم ممنون .

romeo_1593
6 May 2006, 10:00 AM
یه سوال :
آیا لنز دوربین V3i هم مثل k750i از نوع cmos هستش یا اینکه ccd

BloodReza
7 May 2006, 12:14 AM
یه سوال :
آیا لنز دوربین V3i هم مثل k750i از نوع cmos هستش یا اینکه ccd
V3i هم CMOS هست

ferikhafan
12 May 2006, 09:49 PM
میشه با در بسته تو V3i با تعیین play list یا بدون آن mp3 پخش کرد؟

ferikhafan
13 May 2006, 12:26 AM
چارلی و کارخانه شکلات سازی که تموم شد.
حالا لطف کنید بگید میشه با در بسته تو V3i و با تعیین play list فایلهای mp3 را پخش کرد؟

rezamercury
14 May 2006, 11:29 PM
سلام دوستان

من سه چهار روزه که موبایل موتورولا V3i خریدم و از نظر زیبایی و سبکی و آنتن دهی کاملا راض هستم. امروز متوجه شدم ک در حالت عادی ( عدم حالت شماره گیری) یک صدای بسیار ضعیف سوت مانند از گوشی پخش می شود. می خواستم بقیه دوستان دقت کنند و ببینند که گوشی آنها این صدا را دارد یا نه. فکر می کنم به همین دلیل شارژ باطری کم می ماند. الته باید گوشی را کامل به گوش بچسبونم تا این صدا رو بشنوم.

دوستان اگر این مشکل رو ندارند، لطف کنند خبر بدن تا سریع از ضمانت استفاده کنم.

parsmobile
19 August 2006, 03:04 AM
k750 از نظر فنی ساختمان مداری و کیفیت و ساپورت قطعات توی بازار و همینطور عملکرد از v3 بهتره . من فک می کنم ظاهر قشنگتری هم نسبت به اون داره . واز همه مهمتر خوش دست تر از اونه ...

mahdi_61
31 August 2006, 02:51 AM
سلام

به نظر من گوشي مويايل سون اريكسون وفقط k750i :icon_cool :icon_cool :icon_cool
اگه مي خواي بيشتر بدوني برو اينجا
http:/www.shop.ir (http://www.shop.ir)
موفق باشي

_____________________________________________-

:icon_excl از مخالفتها مهراس كه بالها بر خلاف جهت باد به پرواز در مي آيد:icon_excl

mehran_tavakoli
31 August 2006, 07:03 PM
من میگم 750 چون هم دوربینش بهتره هم قطعاتش بهتر گیر می اد