View Full Version : هر سوالی در باره 3dmax
eminem_d12
14 March 2006, 03:21 AM
من تازه با این سایت اشنا شودم اهل سنندج هاستم در مورد ماکس هم چیزهای بلدم و برای ماهواره های خارج ار کشور هم کارهای کردم (کوردسات) هرکسی سوالی داره بگه تا حد امکان بهش جواب میدم
بعدن از نمونه کارهام عکس میگیرم بهتون نشون میدم (خوشحال میشم سوال کنید)باتشکر
eminem_d12
15 March 2006, 01:42 AM
بعضی از کارهای دیگمو نشون میدم ببینید
eminem_d12
16 March 2006, 02:00 AM
خوب من ازچیزهای ساده شروع میکنم چون اونها هنوظ زوده
gisha
16 March 2006, 10:06 AM
سلام.
من یه سوال دارم و اونم اینکه فرق بین 3d studia و autodesk viz و autodesk revit در چی هست؟
چون گویا هر سه مربوط به تهییه سه بعدی هست.
eminem_d12
16 March 2006, 11:40 PM
علیکه سلام
رشته اسلی من ماکس وphotoshop هستش
vizمال همون شرکت autocat وتقریبن مثل ماکسه اما ضعیفتر وبیشتر برای کارهای معماری 3بعدیه بکار میره اما میتونه کارهای دیگه هم انجام بده
eminem_d12
18 March 2006, 08:26 PM
خوب همون جور که گفته بودم
امروز یه اموزش براتون میزارم امیدوارم که به دردتون بخوره ویه چیزای ازش یاد بگیرید
این اموزش خیلی طولانه و من به چند بخش تقسیمش کردم
ما در این جا اول یک دست مبل و صندلی همراه با میز و وسایل روی میز درست میکنیم وبعد اگر دوست داشتید ادامه میدیم تا رسیدن به یک خانه کامل با تمام جزیات اعم از (در..پنجره..دیوار..وسایل داخل..وسایل توی اتاق خواب..وسایل اشپز خانه ..وسایل توی هال..تلویزیون..لوستر..کامپیوتر..تابلو..) و خولاسه هرچیزی که توی یک خونه وجود داره
و بعد از اینها نور پردازی..رنگ امیزی(material) وچیدن وسایل وبعد رندر
البته در قسمت نور پردازی ما به یک plugin نیاز داریم و وقتی که ما به اون مرحله رسیدیم بهتون اسم وچگونگی کارکردن با اون رو میگم
اگر کسی مایل هست که ادامه بدیم بگه(چون من وقت میزارم شاید به درد کسی نخورد که وقت خودم رو تلف کنم بی خودی)
عکسی از مبل وصندلی رو که میخوایم کار کنیم میزارم البته بدون رنگ امیزی خیلی بی روحه
هر پلانی که شما معرفی کنید اون رو کار خواهیم کرد
منتظر نظرات شما هستم
به امید ازادی
mostafa_amol
8 August 2007, 11:37 PM
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم ..... اگه جواب بدهید ....خیلی ممنون می شوم ...... چون تقریبا هیچ جا جوابی مناسب پیدا نکردم
سوالام:
1- RPC چطور نصب می شه؟
2- آموزشی فارسی از maxscript می خواستم !
3- من چند بار بدنه ی یه درخت رو درست کردم و برگ هایش رو درست کردم اما هر وقت خواستم برگها رو به درخت وصل کنم مشکلاتی پیش می آمد .....؛ برگها بعضی هاشان از طرف نوک برگ و بعضی از طرف شاخه به درخت وصل می شدند و این که برگها بر اساس نظم مشخصی بر روی درخت قرار می گرفتند در حالی که در یک درخت واقعی برگها به صورت تصادفی بر روی درخت قرار دارند .....
فعلا جواب اینها رو لطف کنید تا سوال های بعدی ام رو هم بپرسم .....
خیلی از شما ممنونم
reddragon
22 August 2007, 01:18 PM
سلام
ممنون میشم کمکم کنید
من میخحواستم ماشین مدل کنم
4تا پلن درست کردم و بلوپرینتا را روش گذاشتم ولی نمای عقبی دیده نمیشه
تو بعدای غیر سه بعدی هم عکس بلو پرینتا رو نشون نمیده
صفحه ساده نشون میده
چیکار کنم؟
madjidrahimi
28 October 2007, 12:28 PM
سلام می خواستم در مورد Fillet بر روی Objectهای سه بعدی برام چندتا مثال بگذارید. من نتونستم fillet رو روی یک ضلع یک مکعب انجام بدم.
ممنون
NEC
28 October 2007, 01:07 PM
شما با نرم افزار maya هم کار کردید ؟ کدوم قوی تر هست ؟
mostafa_amol
29 October 2007, 03:45 PM
شما با نرم افزار maya هم کار کردید ؟ کدوم قوی تر هست ؟
ببخشید .... منظورتون شخص خاصی هست؟
اگه نه بزارید من پاسخ بدم (با اجازه ی بقیه):
ببینید نمی شه گفت کدوم بهتره یا قوی تره .... هر کدوم یه برتری و خوبی ای دارند ... و به نظر من اگه هر دوتاشو بلد باشین .... عالیه ....!:icon_cool
shine
30 October 2007, 06:04 PM
با سلام لطفا در رابطه با رجیستر کردن تری دی مکس ورژن 9 به من کمک کنید. زمان استفاده از نرم افزار تمام شده است و الان نمی توانم از آن استفاده کنم. حتی نرم افزار را از نصب خارج کردم و دوباره نصب کردم اما مشکل حل نشده است. آیا ناچار هستم مجددا ویندوز بریزم یا راه چاره دیگری هم هست؟:icon_cry:
naninaz2004
29 December 2007, 06:13 PM
سلام طرز انتقال فایلهای اتوکد به مکس به چه صورت هست
mostafa_amol
3 January 2008, 12:05 AM
سلام طرز انتقال فایلهای اتوکد به مکس به چه صورت هست
سلام آبجی
شما باید تو ی اتوکد باپسوند DWG یا DXF فایلتون رو ذخیره کنید و وقتی که مکس را باز کردید از منوی فایل IMPORT رو بزنید و ......
خوب یه نکته که باید بگم به احتمال زیاد کارتون در هم بر هم توی مکس دیده می شه .... این مربوط به ساختارهای متفاوت برنامه ها است و با استفاده از ابزارهای مناسب می تونید فایلتون رو در مکس درست کنید.
یا.علی.
shine
10 January 2008, 06:10 PM
سلام آبجی
شما باید تو ی اتوکد باپسوند DWG یا DXF فایلتون رو ذخیره کنید و وقتی که مکس را باز کردید از منوی فایل IMPORT رو بزنید و ......
خوب یه نکته که باید بگم به احتمال زیاد کارتون در هم بر هم توی مکس دیده می شه .... این مربوط به ساختارهای متفاوت برنامه ها است و با استفاده از ابزارهای مناسب می تونید فایلتون رو در مکس درست کنید.
یا.علی.
از راهنماییتون ممنونم اما من مشگل دیگه ای دارم و اون اینه که فایلم رو در نرم افزار corel با فرمت های cdr و در Illustrator با فرمت خروجی این نرم افزار ، ذخیره کردم و در نرم افزار max & Maya ایمپورت کردم اما قابل نمایش نبود، لطفا مجددا منو راهنمایی کنید.:icon_neut
mostafa_amol
17 January 2008, 02:32 AM
از راهنماییتون ممنونم اما من مشگل دیگه ای دارم و اون اینه که فایلم رو در نرم افزار corel با فرمت های cdr و در Illustrator با فرمت خروجی این نرم افزار ، ذخیره کردم و در نرم افزار max & Maya ایمپورت کردم اما قابل نمایش نبود، لطفا مجددا منو راهنمایی کنید.:icon_neut
سلام
من شرمندم :icon_redf... اما با این دوتا نرم افزار کار نکردم و نمی دونم چه خروجی هایی می تونن بدن ....
خوب عوضش شما خودتون می تونید خیلی راحت متوجه بشید که هیچ شباهت پسوندی بین ایمپورتها و اکسپورتها وجود داره ؟
اگه توی مکس و یا مایا ایمپورت کردید و بدون هیچ اروری چیزی نیامد ( منظورم اینه که ارور نداد و هیچ چیزی هم دیده نشد .... ) ؛ یا مشکل از ارتباط دو برنامه با هم هست که مربوط به ساختارهای متفاوت برنامه هاست و شما هیچ کاری نمی توانید بکنید و یا شما در زاویه ی دید مناسب نیستید که اون ببینید.
راستش من متوجه نمی شم مگه این دوتا برنامه ای که نام بردید برنامه های دو بعدی نیستند ( همون طور که گفتم من زیاد در مورد این دوتا برنامه نمی دونم) پس چطور می خواید اونها رو در مکس بیارید ... می خواید چه استفاده ای بکنید؟ ( شاید اگه بدونم شما می خواید چه استفاده ای بکنید بتونم کمک بیشتری بکنم )
ببخشید .... دیگه ..... یه عالمه حرف زدم اما ..... :icon_cry:
shine
23 January 2008, 05:36 PM
جناب آقای Mostafa_ amol
سلام
من می خواستم یه آرم سه بعدی طراحی کنم. بنابر این اومدم توی محیط corel شکل دوبعدی اونو به صورت برداری طراحی کردم و با فرمت خروجی این نرم افزار )CDR( اونو ذخیره کردم و در محیط مایا ایمپورت کردم اما جواب نگرفتم در صورتی که یکی از دوستام قبلا از این طریق یه آرم سه بعدی طراحی کرده بود.
لطفا اگر متوجه اشکال کار من شدید منو راهنمایی کنید.
mostafa_amol
30 January 2008, 07:36 PM
خوب شما می خواین اون نمونه ی دوبعدی تون رو به عنوان یه راهنما که بتونین از روش آرم تون رو بسازین می خواین استفاده کنین؟
اگه این طوره ، شما ببینید می تونید این کار دو بعدی تون رو درون فتوشاپ بیارین ؟.... اگه می تونستین که فکر کنم شما تنها کاری که باید بکنین این باشه که اونو با یه پسوندی که بشه در مایا اجرا کرد ذخیره کنید.
اصلا چرا توی فتوشاپ دوبعدیشو درست نکردین ؟
نمی تونید با پسوند دیگه ای ذخیره کنید ؟ شاید اون پسوندها در لیست مایا وجود داشته باشه (اگر چه می دونم که خودتون چک کردین )
دیگه من چیزی به ذهنم نمی رسه....شرمنده
موفق باشید
یا.علی
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.