PDA

View Full Version : سمند امن تر زانتيا و مزدا 323

2244145
14 March 2006, 01:11 AM
http://news.ikco.com/binarynews.asp?id=2016 با افزايش تيراژ توليد و صادرات خودروي ملي « سمند» در سال 85 ، سوددهي حاصل از فروش اين خودرو به شرايط مطلوب و بهتري خواهد رسيد.
مدير بازاريابي ايران خودرو با بيان مطلب فوق افزود: پيش بيني توليد 130 هزار سمند در سال آينده انجام شده و هم اكنون بيشترين تقاضا براي خودروي سمند، در طول تاريخ توليد اين خودرو وجود دارد و اين تقاضا با شيب مناسبي در حال افزايش است.
سيد مهدي قاسمي تصريح كرد: شركت ايران خودرو در سال هاي گذشته هزينه هاي سنگين حركت به سوي خودروسازشدن را تقبل كرد تا بتواند به فناوري طراحي و توليد خودرو دست يابد.
وي ادامه داد: ايران خودرو براي دستيابي به فناوري روز صنعت خودرو جهان، سرمايه گذاري عظيمي را در ايجاد خطوط توليد رباتيك، رنگ، پرس و غيره انجام داده تا قطعات و محصولات مطابق با استانداردهاي بين المللي در داخل كشور توليد كند.
قاسمي مزيت هاي سمند را براي مشتريان اين خودرو استفاده از قطعات و تجهيزات گران قيمت نظير ورق هاي بدنه ضدزنگ، سيستم هشداردهنده، تجهيزات برقي و الكتريكي پيشرفته و نيز گارانتي سه ساله و كارت طلايي بسيار ارزشمند اين خودرو عنوان كرد و افزود: تمامي اين هزينه ها براي ايجاد يك برند ملي انجام گرفته و بحمدالله اكنون اين برند جايگاه خود را در بين مشتريان تثبيت كرده و وارد چرخه سودآوري شده است.
وي همچنين سمند را ايمن ترين خودروي زير 25 ميليون تومان در كشور ناميد و ابراز اميدواري كرد: با ارائه سمند ال ايكس مدل 85 تقاضاي بازار اين خودرو افزايش بيشتري خواهد يافت.

آيا امنيت سمند از زانتيا و مزدا323 هم بيشتر است؟

nazila
14 March 2006, 02:42 AM
1-مزدا
2-سمند
3-زانتيا

navid-83
14 March 2006, 09:59 AM
مزدا و نميدونم ولي زانتيا از 206 ضعيفتره.(و تا جايي كه ميدونم 206 هم يه كم از سمند كمتره )تو سايت euroNCAP كه مخصوص ازمايش ماشينهاي بازار اروپاست زانتيا از 206 هم ضعيفتر هستش

براي 206
http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=1&id2=72

براي زانتيا
http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=3&id2=16

رنگها به ترتيب امنيت : سبز-زرد-نارنجي-قرمز-قهوه اي (سبز امن ترين و قهوه اي ناامنترين)

fizzi
14 March 2006, 12:32 PM
يه حرفي از خودش در كرده... حرف مفت تو اين مملكت كه ماليات نداره.

آخه اگر شما واقعن راست ميگفتين به جاي اون سيستم هشدار دهنده قشنگ! كه هيچ فايده اي نداره و هميشه خرابه... غيرت وانسانيت داشتين 2 تا ايربگ ميزاشتين تو اين ماشين شايد با اين كار جان هزاران نفر از ايراني هاي بيگناهي كه تا الان بخاتر نداشتن ايربگ بوسيله اين ماشين كشته شدند نجات پيدا ميكرد...

ماتشينهاي آلماني براي فقير و پولدار تبعيض در ايمني قائل نميشن ....ميخاهي آئودي يا ب.ام.و بخري ميبيني ارزونترين وساده ترين مدلهاش حتا شيشه بالابر برقي ندارن ولي a.b.s و 6 تا ايربگ دارند ...با وجودي كه ماشين هم هنوز گرونه ميبيني يك آئودي a3 هاچبك نزديك 28 ميليون هست ولي حتا كولر نداره ولي كمپاني آئودي هيچوقت نمياد ايربگ و تجهيزات ايمني رو برداره بجاش شيشه برقي و كولر و جينگولك بازي بزاره ....

parti3000
14 March 2006, 01:32 PM
كمپاني آئودي هيچوقت نمياد ايربگ و تجهيزات ايمني رو برداره بجاش شيشه برقي و كولر و جينگولك بازي بزاره ....

ازقديم گفتن حرف راستو از fizzi بشنو:icon_cool

2244145
14 March 2006, 03:07 PM
جايي هست يا سايتي كه به سمند نمره امنيت داده باشه چون مي گفتن سمند تو روسيه تست امنيت شده شما لينك سايت را داريد بذاريد ما هم ببينيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

محمد رضا محمدي
14 March 2006, 03:56 PM
منم با استاد گرامی FIZZI عزیز کاملن موافقم ....
ایران خودرو ادعا میکنه که تست تصادف سمند در موسسه میرا در انگلستان انجام شده ولی من بارها به این سایت سر زدم ولی چیزی در این مورد پیدا نکردم !
البته از سایت این شرکت هم به وضوح پیدا هستش که موسسه معتبری نیست !!
ایران خودرو باید از کسانی که سمند رو در چندین هزار کیلومتر رانندگی تست کردن نظر خاهی کنه و واسه بهتر شدن کیفیت تلاش جدی بشه نه این که همه چیز از روی سلیقه و سابقه های افتخاری تعیین بشه

z_qz54
14 March 2006, 04:17 PM
آقا کجا زانتیا ضعیفه؟؟؟؟ من با 206 به زانتیا زده بودم.از طرف راننده به طرف راننده. زانتیا شاسی دو تیکه داره ولی تو هیچ ماشینی که زیر 30 میلیون هستش غیر زانتیا وجود نداره.ای کاش عکسای اون موقع رو داشتم چون دقیقا مشخص بود که (206 کجا زانتیا کجا)

vahid etemad
14 March 2006, 04:20 PM
1-زانتیا
2-مزدا
3-سمند

XIII
14 March 2006, 05:32 PM
يه حرفي از خودش در كرده... حرف مفت تو اين مملكت كه ماليات نداره.

آخه اگر شما واقعن راست ميگفتين به جاي اون سيستم هشدار دهنده قشنگ! كه هيچ فايده اي نداره و هميشه خرابه... غيرت وانسانيت داشتين 2 تا ايربگ ميزاشتين تو اين ماشين شايد با اين كار جان هزاران نفر از ايراني هاي بيگناهي كه تا الان بخاتر نداشتن ايربگ بوسيله اين ماشين كشته شدند نجات پيدا ميكرد...

ماتشينهاي آلماني براي فقير و پولدار تبعيض در ايمني قائل نميشن ....ميخاهي آئودي يا ب.ام.و بخري ميبيني ارزونترين وساده ترين مدلهاش حتا شيشه بالابر برقي ندارن ولي a.b.s و 6 تا ايربگ دارند ...با وجودي كه ماشين هم هنوز گرونه ميبيني يك آئودي a3 هاچبك نزديك 28 ميليون هست ولي حتا كولر نداره ولي كمپاني آئودي هيچوقت نمياد ايربگ و تجهيزات ايمني رو برداره بجاش شيشه برقي و كولر و جينگولك بازي بزاره ....

اونا هم پول همون تجهيزاتو ميگيرن
سمندم بذاره ميشه 17 ميليون و ديگه خودرو ملي كه نصف بيشتره مردم نتونن بخرن به چه درد مي خوره
البته اگه بيان مالياتهاي مختلف(!) رو از روش بردارن مي شه اما چون اونطوري نميشه مجبورن از ماشين بزنند

ghasemizadeh
14 March 2006, 06:45 PM
ما یکی از اشنا ها با زانتیا تو جاده چپ کرد هیچی از ماشین نموند به نظر من مزدا از همه ایمن تر هستش

HBN110
14 March 2006, 07:57 PM
مقاومت سمند رو باید از کسانی سوال کرد که تصادف خیلی شدید توی جاده داشتن ( البته اگر زنده باشن ) من واقعا نمی دونم با چه دلیل و مدرکی میگن سمند محکمتر از زانتیا و مزدا هستش ، من واقعا خوشحال میشم اگه کسی مدرکی داره که نشون میده سمند خیلی امنه !!! آخه هر کسی که سمند داره بیاد بگه سمند محکم و امنه که نمیشه !! دلیل و مدرک لازمه ، تو شرایط مساوی باید تست بشن تا بشه گفت کدوم امنتره .

sina1808
14 March 2006, 09:47 PM
سمند امن نيست فقط قول پيكر هست ! بعضي ها فكر ميكنن چون ماشين درشت هست پس خيلي امن هست !!!
از زانتيا خبري ندارم ولي از امنيت بالاي مزدا خيلي شنيدم !

محمد رضا محمدي
14 March 2006, 10:24 PM
دوستان باید به این نکته توجه داشته باشیم که بزرگی یا کوچکی خودرو دلیل بر امنیت نیست ...
امنیت یک خودرو وابسته به چند مورد هستش :
1-توانایی توقف و ترمز گیری : که بوسیله انواع ABS - EBD و سیستم های کمکی ترمز ... 4چرخ دیسکی از نوع خنک شونده یا معمولی و .... تامین میشود
2-دینامیک رانندگی و قدرت سیستم تعلیق ( علت 80% واژگونی های خودروها این مورد و همچنین ضعف جاده سازیست
3-دارا بودن ایربگ در نقاط حیاتی خودرو !
4-سپر ها و بدنه دارای نقاط شکست پیش بینی شده
5-سیستم فرمان دقیق
6-وجود میله های ضربه گیر درون در ها
7- مقاومت مناسب بدنه خودرو
چیزی دیگه ای فعلن به ذهنم نمیرسه !

برای ساختن یک خودروی امن به تمامی کاراکتر های بالا + راننده ی ماهر نیازمندیم ولی در کشور ما متاسفانه همون طوری که دوستان اشاره کردند ایمنی فدای قیمت میشه !
خودروی مانند سمند نهایتن 3 مورد از موارد بالا رو دارا هست و این به هیچ عنوان مورد قبول نیست

HBN110
14 March 2006, 10:51 PM
سینا جان حالا به هیکلش کاری نداریم ولی زانتیا هم همچین کوچیک نیست ولی از نظر امنیت متاسفانه زیاد جالب نیست !!! من حرفم اینه که روی چه دلیل و مدرکی میگن سمند یه خودرو امنه ؟

2244145
14 March 2006, 11:07 PM
لطف كنين هر كه از تصادف سمند عكس داره بذاره تا بچه ها نظر كارشناسي بدن

2244145
14 March 2006, 11:12 PM
http://show.imagehosting.us/show/1239310/0/nouser_1239/T0_-1_1239310.jpg

پژمان22
15 March 2006, 01:27 AM
مزدا ماشین روزه و استانداردهای سخت روز دنیا رو از نظر ایمنی پاس کرده و شک نکنید از سمند بهتره.
در مورد زانتیا اونطور که من شنیدم خیلی نمره خوبی از تست تصادف نگرفته اما بهر حال فکر کنم از سمند بهتر باشه.تکنولوژی شاسی سمند مال 15 سال پیشه و نمیشه خیلی توقعی ازش داشت. با این حال بین ماشینهای موجود در ایران از نظر امنیت خیلی بد نیست و حداقل ایمنی رو داره.اما از سمند اسطوره نسازید و گول وزن و هیکلشو نخورید.

navid-83
15 March 2006, 02:16 AM
چون اقاي 2244145 خاسته بودن اين عكسارو ميزارم .ولي چون تو هر پست بيشتر از 3 عكس نميشه گذاشت :icon_cry: ناچار تو 2 تا پست ميفرستم

navid-83
15 March 2006, 02:21 AM
اينم بقيه عكسها.فقط چون با موبايل گرفتم كيفيتشون زياد خوب نيست.به بزرگي خودتون ببخشيد

در مورد ايمني هم بگم كه ايمني ماشين با محكم بودن بدنه فرق ميكنه.من منظورم محكم بودن بدنه بود.دوستان اشتباه نكنن كه گفتم سمند يه كم از 206 ايمنتره.(اشتباه لپي داشتم، ببخشيد)

eminem_d12
15 March 2006, 02:50 AM
به نظر من سمند از زانتیا بهتره اما از مزدا بدتره در مورد 206 هم نگید که اصلا تعادل ندارد من سمند دارم باهاش کل کل
کردم نزدیک بو کار دستمون بده خدا بهش رحم کرد

A.R.T
15 March 2006, 08:20 AM
با وجودي كه ماشين هم هنوز گرونه ميبيني يك آئودي a3 هاچبك نزديك 28 ميليون هست
قیمت ماشین برای ما ایرانیها گرونه... قیمت 206 توی ایران با اروپا تفاوت زیادی نداره اما...
اما درآمد قشر متوسط ایران حدودا میشه گفت 400000 تومن در ماهه در صورتیکه تو اروپا مثلا آلمان درآمد قشر متوسط حدود 2000 تا 2500 یورو در ماه است (که میشه تقربیا بین 2میلیون 400 هزار تومن تا 3 میلیون تومن !!!)
ایران خودرو یه کلاه بردار بیش نیست...
سمند با همین قیمتی که تو ایران داره عرضه میشه (حدود 12 تا 13 میلیون تومن) با همین قیمت شاید هم کمتر به بعضی کشورها صادر میشه... تازه کیفیت سمندهای صادراتی از سمندهای خودمون بیشتره... آیا این عدالته!!

fizzi
15 March 2006, 11:17 AM
تو اروپا مثلا آلمان درآمد قشر متوسط حدود 2000 تا 2500 یورو در ماه است (که میشه تقربیا بین 2میلیون 400 هزار تومن تا 3 میلیون تومن !!!)

تو ايران يك خانواده 4 نفري با حدود 2 ميليون تومن در ماه زندگي معمولي ميشه داشت و نميدونم چتور حساب كردين 400 تومن !!!
حالا در اروپا اين حقوق براي 2 نفر (بخور ونمير) و گرنه حداقل 5000 يورو بايد باشه ...

قيمت ماشينهايي مثل بنز و ب.ام.و و آئودي براي اون بيچاره ها هم گرونه و مدلهاي پايين اونها (حالا بنز كه واقعن هر كسي نميخره) مثل ب.ام.و 116i و آئودي a3 با موتور 1.6 و 8سوپاپ و اونهم 3 درب! ديگه 30000 تا هست ميشه با كمي بيشتر از نصف اين پول!!!!! تويوتا اونسيس يا هوندا آكورد ژاپني با فضاي بزرگ و تجهيزات فراوان خريد ولي اصلن مردم رغبت به نگاه كردنشون ندارند ...

parti3000
15 March 2006, 12:14 PM
امنیت یک خودرو وابسته به چند مورد هستش :
1-توانایی توقف و ترمز گیری : که بوسیله انواع ABS - EBD و سیستم های کمکی ترمز ... 4چرخ دیسکی از نوع خنک شونده یا معمولی و .... تامین میشود
2-دینامیک رانندگی و قدرت سیستم تعلیق ( علت 80% واژگونی های خودروها این مورد و همچنین ضعف جاده سازیست
3-دارا بودن ایربگ در نقاط حیاتی خودرو !
4-سپر ها و بدنه دارای نقاط شکست پیش بینی شده
5-سیستم فرمان دقیق
6-وجود میله های ضربه گیر درون در ها
7- مقاومت مناسب بدنه خودرو
چیزی دیگه ای فعلن به ذهنم نمیرسه !

كاملا با اين دوستمون موافقم:icon_cool
ديگه دوراني كه قدرت واستحكام خودرو فقط به نوع فولاد وقطر اهن كشي بدنه وشاسي وابسته بود گذشته :icon_twis
الان مهندسي خودرو و مسايل فني ونحوه قرار گرفتن موتور وساير اجزا واينكه در تصادف حركت اونها به چه نحوي باشه كه ايمني بيشتري رو براي سرنشين فراهم كنه حرف اول رو ميزنه :icon_razz
توي يه فيلم تست تصادف ديدم كه سعي ميشد موتور خودرو به نحوي نسبت به اتاق وشاسي قرار بگيره كه در تصادف هاي شديد (مخصوصا" شاخ به شاخ )موتور طوري حركت كنه (تقريبا"زير اتاق بره)كه اسيب كمتري به راننده وارد بشه نه اينكه مستقيم به عقب بره و اتاق وسرنشين ها رو پرس كنه :icon_evil

driver2002
15 March 2006, 02:29 PM
شما فقط کافیه قطر میل تعادل زانتیا رو با سمند مقایسه کنید تا متوجه بشد زانتیا چیه.

بهرام كامياب
15 March 2006, 03:29 PM
سلام
ميخواستم ببينم عكس اون هنرمندي كه سمندو تو خيابون چپ كرده هم دارين؟!

محمد رضا محمدي
15 March 2006, 09:34 PM
از دوستان خاهش میکنم که عکسای تصادف رو اینجا نذارن ... با اینکار به فنی تر شدن بحث هیج کمکی نمیشه و فقط حجم صفحه بالا میره !
فقط و فقط با یک تست یکسان میشه فهمید که کدوم خودرو بهتره ...
شاید سمند از مزدا و زانتیا با امکانات ایمنی مشابه برتر باشه !!!

z_qz54
16 March 2006, 11:31 AM
من سمندم رو بیارم برای تست؟؟؟؟؟:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

کی زانتیا میاره؟؟؟؟؟؟:icon_sad: :icon_sad: :icon_sad:

خدا رحم کنه :icon_excl

z_qz54
16 March 2006, 11:36 AM
راستی کی دیده که به پشت سمند یه ماشین زده باشه ؟؟؟؟؟

به مال من 1 بار یه 405 زد ، چشتون روز بد نبینه دریغ از یه خط روی سپر ماشین من ولی 405 کاپوت ، سپر ، چراغها ، جلو پنجره ، رادیاتور هم له شد.
من هرچی کف صندوق رو نگاه کردم موج گرفته یا نه ، ندیدم. فرداش بردم سپر سازی ، سپر رو باز کرد ، دیدم یه فوم به چه اندازه سپر زیرشه البته دور فوم پلاستیکی بود.

2244145
16 March 2006, 05:49 PM

به مال من 1 بار یه 405 زد ، چشتون روز بد نبینه دریغ از یه خط روی سپر ماشین من ولی 405 کاپوت ، سپر ، چراغها ، جلو پنجره ، رادیاتور هم له شد.
من هرچی کف صندوق رو نگاه کردم موج گرفته یا نه ، ندیدم. فرداش بردم سپر سازی ، سپر رو باز کرد ، دیدم یه فوم به چه اندازه سپر زیرشه البته دور فوم پلاستیکی بود.

واقعا سپر سمند اينقدر محكمه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*علی*
16 March 2006, 06:01 PM
دقیقا همین طور است چون این اتفاق برای من هم پیش اومده
اما حالا اگه مرد هستید بزنیدبه عقب زانتیا هر چی سیم داره از عقب میریزه پایین اون قدر هست که بتونید لوازم الکتریکی باز کنید

karash501
16 March 2006, 06:44 PM
اتفاقا بابام یکی دیده بود میگفت عقب سمند انقدر داغون شد که یارو از ماشین پیاده شد یه لگد زد به ماشینش!405 نمیدونم چطور شد!

fizzi
16 March 2006, 07:57 PM

تمام كمپانيها قسمت عقب و صندوق رو محكمتر و قسمتهاي جلو رو نرمتر ميسازن...
شما هم اگر از جلو به عقب يك ماشين ديگه بكوبي خيلي بيشتر خسارت ميبيني و طرف مقابل ممكنه اصلن جابجا نشه...:icon_evil

XIII
17 March 2006, 01:55 AM
تمام كمپانيها قسمت عقب و صندوق رو محكمتر و قسمتهاي جلو رو نرمتر ميسازن...
شما هم اگر از جلو به عقب يك ماشين ديگه بكوبي خيلي بيشتر خسارت ميبيني و طرف مقابل ممكنه اصلن جابجا نشه...:icon_evil
نه من هم خودم زدم هم از عقب بهم زدن
يه بار يه وانت پيكانه با سرعت زد از عقب خودش تا وسط كاپوت رفت تو اما سپر من فقط چند تا خط افتاد.اينقد هم سنگينه كه من تكون شديدي حس نكردم(البته كمربند داشتم)
خودم هم 3 بار از عقب زدم(ترمز سمنده ديگه) و به جز جلو پنجره و ارم خرج ديگه نكردم اما سپر و سيني مردم رو خراب كردم

Nomad
17 March 2006, 02:14 AM
من یه بار با 206 پشت یه زانتیا زدم که بعد مجبور شدم 206 رو بفروشم ( 5 تومن . کلا از بین رفت ) خودم کمربند بسته بودم . زانتیا هم تیکه پاره شد یعنی همه صندوقش از بین رفت و . . . ولی خداییش تا حالا سمند ندیدم که عقبش خسارت زیادی خورده باشه . ( همینطور 405 )

trafficteam
19 March 2006, 06:07 PM
بحث برسره ایمنی هست نه محکمی چون درحال حاضراتومبیلهاروبافولادنمیسازند وحتی دربدنه آنهاازپلاستیک هم استفاده میشه مثل سپرها حال باید امکانات ایمنی این سه اتومبیل مورد ارزیابی قراربگیره
1-زانتیا:ایربگ برای راننده وسرنشین جلو.ترمزهایabs وچرخهای عقب دیسکی ترمز دستی برای چرخهای جلو وکمکهای هیدرولیکی
2-مزدا:مواردبالا بدون احتساب کمک فنرها
3-سمند:اگر از نوع معمولی باشه که ول معطله اما اگر ازنوع ال ایکس باشه دارای absتقلبی(چرخهای عقب کاسه ای) می باشد حال نظر با شماست

SherlockHolmes
20 March 2006, 04:38 AM
ما یکی از اشنا ها با زانتیا تو جاده چپ کرد هیچی از ماشین نموند به نظر من مزدا از همه ایمن تر هستش
واقعا کسی که زانتیا رو چپ کرده باید بهش مدال داد!!

z_qz54
20 March 2006, 08:27 PM
بچه ها من یه گالانت 94 دیدم خورده بود به گلگیر عقب سمند بعدم نمیدونم که چه جوری معلق زده بود ولی من ÷رسیدم گفتن که راننده سمند رو که کمربندشم گیر کرده بود رو بردن بیمارستان.

ghasemizadeh
20 March 2006, 09:22 PM
واقعا کسی که زانتیا رو چپ کرده باید بهش مدال داد!!
شما یک سری به نمایندگی های سایپا بزنید تا ببینید که چقدر زانتیا چپ می کنه

minerva
21 March 2006, 09:47 AM
چپ کردن های زیاد زانتیا (البته به قول شما) به دلیل این نیست که از هندلینگ نا مناسب.عدم تعادل یا چسبندگی کم برخورداره .به نظر من 2 تا دلیل داره. یکی اینکه موتور این ماشین قوی هست و تو سرعت های بالای 100 واسه خودش خداست :icon_evil و این سرعت بالا هم خیلی کم داخل ماشین احساس میشه !:icon_razz مگر با دیدن عقربه کیلومتر شمار.واسه همین حتی کسی هم که زیاد اهل سرعت بالا نباشه وقتی که ببینه موتور این ماشین به خصوص تو دور های بالا تشنه ی گاز خوردنه جو گیر میشه و گاز میده! شما میتونید برید بپرسید ببینید اینایی که با زانتیا چپ کردن چقدر باهاش بالی 170-180 رفتن که بالاخره یه روزی چپ شده! عامل دوم دقیقا بر میگرده به همون هندلینگ و تعادل عالی ماشین!!!!!!! چون به جز چند ساعت اول که طول میکشه به زانتیا و performance این ماشین عادت کنی بعد که چند تا پیچ رو با سرعت بالا رد کنی فرمونش احساس خیلی خوبی بهت میده و باعث میشه که زیادی به تعادلش اعتماد کنی!!!!:icon_neut امیدوارم منظورمو رسونده باشم!

arash p mbz bmw
22 March 2006, 12:03 PM
سلام دوستان
من برای اینکه حرف مدیر بزرگوار اقای fizziرو ثابت کنم این عکسهارو میزارم
توجه کنید یه پرایدبدون ترمز با سرعت ثابت 120از پشت به این پرشیا زده
راستی برای این سرعت ثابت بوده که ترمز پراید بریده و نمیگرفته
هرچی بود 2تومن خرج بر داشت
http://psforums.persiangig.com/document/FIL3658.JPG

http://psforums.persiangig.com/document/FIL3660.JPG

amirpeugeot
23 March 2006, 08:26 AM
زانتیا تعادل فوق العاده ای داره!من با چشمای خودم دیدن که بنز باراباس هم چپ کردن!وقتی راننده ناشی باشه پورشه را هم چپ میکنه!!:icon_sad: اگه راننده باشی با پراید هم مشکلی برات پیش نمیاد.همون طور که خودروسازی ما از دنیا میلیونها کیلومتر عقبه فرهنگ رانندگی ما هم میلیاردها کیلومتر با دنیا فاصله داره

farshad_ata
6 October 2006, 03:28 PM
samand
xantia
mazda

El Padrino.
6 October 2006, 10:05 PM
زانتیا
مزدا

سمند