PDA

View Full Version : معرفی تيپ های مختلف تويوتا كمری

HBN110
13 March 2006, 11:57 PM
ابتدا به معرفي تويوتا كمري و تيپ هاي مختلف آن ميپردازيم. تويوتا كمري يكي از محبوب ترين خودروهاي آمريكاي شمالي است. يك خودروي كامل و بي رقيب كه با قيمتي مناسب و قدرت و راحتي فراوان، به رقيبان اجازه حركت نداد و توجه بسياري را در سراسر جهان به خود جلب كرد. كيفيت قطعات و بخش هاي مختلف خودرو موجب شده كه اين خودرو كمتر دچار مشكل گردد. تويوتا كمري در چند تيپ مختلف عرضه ميشود كه عبارتند از : Camry xli , Camry gli , Camry Grande
ظاهري كه براي اين خودرو در نظر گرفته شده، بزرگ و خشن است، حسي از قدرت و اطمينان در حين رانندگي. دو چراغ جلوي خودرو به صورت كشيده و بزرگ هستند و انحناي روي كاپوت كه از ميان آنها آغاز ميشود تا كنار شيشه جلو ادامه مي يابد. ديد راننده در حين رانندگي با طراحي به جا و دقيق ابعاد ستون ها و شيشه ها ميسر شده است. همرنگي بخش هاي مختلف خودرو باعث زيبايي بيشتر آن شده است. دستگيره هاي درب به رنگ نقره اي و به صورت فشاري هستند. در برخي تيپها، از رينگ آلومينيومي و در برخي ديگر از قالپاق در زيباسازي تايرها استفاده شده است. چراغ هاي عقب خودرو تا حدودي از نظر شكلي به مزدا 323 شبيه هستند اما از نظر تكنولوژي كاملا متفاوت هستند و داراي اندازه بزرگتري هم ميباشند. فضاي صندوق عقب هم مناسب و وسيع است.مشخصاتي كه براي ظاهر كمري ذكر كرديم در همه تيپ ها يكسان است.
[Only registered and activated users can see links]
طول اين خودرو 4805 ميليمتر، عرض آن 1795 ميليمتر و ارتفاعش 1495 ميليمتر است. ديگر مشخصات در تيپ هاي مختلف متفاوت است كه به صورت زير ميباشند :

1- Toyota Camry xli manual 2400 cc :

اين خودرو داراي موتور 4 سيلندر 16 سوپاپه و با حجم 2362 cc است كه قدرتي معادل 150 اسب بخار در 5600 دور در دقيقه را به ارمغان مي آورد. گيربكس اين خودرو از نوع 5دنده معمولي است. تعليق اين خودرو در جلو و عقب از نوع مك فرسون استرانس است و داراي 1410 كيلوگرم وزن ميباشد. تجهيزات اين مدل عبارتند از : سيستم تهويه هوشمند، فرمان هيدروليك (قابل تنظيم)، دزدگير، شيشه بالابر برقي، سيستم صوتي با قابليت پخش كاست و داراي راديو 2 موج و 4 عدد بلندگو، برف پاكن قابل تنظيم، آينه برقي، قفل مركزي، كيسه هواي ايمني براي سرنشينان جلو، ساعت ديجيتال و تودوزي دربها و صندلي ها. قيمت اين خودرو 26 ميليون و 400 هزار تومان است كه در نوع 1800 cc (Camry xli manual 1800 cc) به 25 ميليون و 300 هزار تومان ميرسد.

2- Toyota Camry gli automatic :

اين خودرو داراي موتور 4 سيلندر 16 سوپاپه و با حجم 2362 cc است كه قدرتي معادل 150 اسب بخار در 5600 دور در دقيقه را به ارمغان مي آورد. گيربكس اين خودرو از نوع 4دنده اتوماتيك است. تعليق اين خودرو در جلو و عقب از نوع مك فرسون استرانس است و داراي 1430 كيلوگرم وزن ميباشد. تجهيزات اين مدل عبارتند از : سيستم تهويه هوشمند، فرمان هيدروليك (قابل تنظيم)، دزدگير، شيشه بالابر برقي، سيستم صوتي با قابليت پخش كاست و داراي راديو 2 موج و 4 عدد بلندگو، برف پاكن قابل تنظيم، آينه برقي، قفل مركزي، كيسه هواي ايمني براي سرنشينان جلو، ساعت ديجيتال ، درب بازكن از راه دور، سايه بان شيشه، سقف شيشه اي، ترمز ABS و تودوزي دربها و صندلي ها. قيمت اين خودرو فعلا در دسترس نيست.

3- Toyota Camry Grande manual :

اين خودرو داراي موتور 6 سيلندر خورجيني 24 سوپاپه و با حجم 2995 cc است كه قدرتي معادل 194 اسب بخار در 5200 دور در دقيقه را به ارمغان مي آورد. گيربكس اين خودرو از نوع 5دنده معمولي است. تعليق اين خودرو در جلو و عقب از نوع مك فرسون استرانس است و داراي 1500 كيلوگرم وزن ميباشد. تجهيزات اين مدل عبارتند از : سيستم تهويه هوشمند، فرمان هيدروليك (قابل تنظيم)، دزدگير، شيشه بالابر برقي، سيستم صوتي با قابليت پخش كاست و داراي راديو 3 موج و 6 عدد بلندگو، برف پاكن قابل تنظيم، آينه برقي، قفل مركزي، كيسه هواي ايمني براي سرنشينان جلو، ساعت ديجيتال و تودوزي دربها و صندلي ها. قيمت اين خودرو 32ميليون و 300 هزار تومان است كه در نوع دنده اتوماتيك آن (Camry Grande Automatic) به 36 ميليون تومان ميرسد. هر خودرويي طرفداران مخصوص به خود را دارد كه انتظار ميرود اين خودرو جاي ماكسيما را بگيرد.
[Only registered and activated users can see links]

HBN110
13 March 2006, 11:59 PM
دوستان لطفا نظر بدین
ممنون

ghasemizadeh
14 March 2006, 09:58 PM
اول تشکر می کنم بعد یک سوال داشتم این مدل دوم که داخلش رو گذاشتی در ایران هم اون lcd رو داره ؟

HBN110
14 March 2006, 10:56 PM
بله دوست عزیز این نمای داخلی که میبینید مربوط به عکس بالا هست و من خودم هم دیدم ( تو ایران ) حالا شاید هم تیپهای مختلف با هم فرق میکنن ، تحقیق میکنم اگه به نتیجه رسیدم حتما اطلاع میدم .

ممنون از توجهتون دوستان

persian_gulf
14 March 2006, 11:25 PM
ممنون دوست من بابت این اطلاعات کاملی که گذاشتین

منبع قیمت ها را میشه اعلام کنین؟

چون تو یه تاپیک دیگه بین علما و فقها سر قیمت اختلاف بود

HBN110
15 March 2006, 12:51 AM
شرکت تویوتا، لیست قیمت و مدل خودروهای سواری خود برای ورود به ایران را اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی مهر، تعرفه ورود خودرو به کشوردر سالجاری صد درصد تعیین شده است و خودروهای وارداتی باید برای ورود گواهی تعیین ضوابط استاندارد، بهینه سازی سوخت و گواهی سازمان محیط زیست را دریافت کنند.

گزارش خبرنگار اقتصادی مهر حاکی است که لیست قیمت تویوتا که به پرایس لیست معروف است به مقامات ایرانی ارایه شده است.

بر اساس این گزارش، قیمت فوب خودروی کرولا با تیپ XLI مدل ZZE122L-AEMDKV یک میلیون و 229 هزارو 200 ین است که باضافه هزینه تمام شده ارزش سیف آن در بندر عباس یک میلیون و 322 هزار ین می باشد.

قیمت فوب تویوتا کمری 2400 تیپ XLI مدل ACV36L-DEMDKV معادل 12هزارو 670 دلار است که قیمت سیف آن در بندرعباس 13 هزارو 770 دلار است.

قیمت فوب تویوتا کمری 3000 سی سی دنده ای مدل MCV36L-DEMDKV معادل 15 هزارو 710 دلارکه قیمت سیف آن در بندر عباس 16 هزارو 810 دلار است.

قیمت فوب تویوتا کمری 3000 سی سی دنده اتوماتیک مدل MCV36L-DEPDKV معادل 17 هزارو 680 دلار می باشد که ارزش سیف آن در بندر عباس 18 هزارو 780 دلار خواهد بود.

قیمت فوب تویوتا پارادو 2700 سی سی مدل TRJ120L-GKMEKV دو میلیون و 257 هزارو 300 ین می باشد که نرخ سیف آن در بندر عباس دو میلیون و 385 هزارو 800 ین است.

به گزارش خبرنگار مهر، این درحالی است که قیمت خودروهای سفارش شده تویوتا در ایران به این شرح خواهد بود: قیمت تویوتا کمری 2400 سی سی ( چهار سیلندر) 29 میلیون و 800 هزار تومان، کمری 3000 سی سی ( شش سیلندر) دنده ای 37 میلیون و 200 هزارتومان، کمری 3000 سی سی دنده اتوماتیک 41 میلیون و 400 هزار تومان، کرولا با تیپ XLI با آبشن بالا 24 میلیون و 800 هزار تومان و پرادو با 2700 سی سی 47 میلیون و 700 هزار تومان است .

بر اساس این گزارش به این ترتیب برای مثال تویوتا کمری دنده اتوماتیک 300 سی سی که در بندر عباس 18 هزار دلار(حدود 17 میلیون تومان) است در داخل کشور بیش از 40 میلیون تومان عرضه خواهد شد.

persian_gulf
15 March 2006, 01:10 AM
شرمنده اما من باز متوجه نشدم چندتا مسئله را :
دقیقا - Toyota Camry xli manual 2400 cc الان چنده ؟

جریان سیف و فوب چیه؟

HBN110
15 March 2006, 01:13 AM
من قیمت روز رو ندارم ولی فکر کنم حدودا 29000000 تومان باشه ، فکر کنم.

HBN110
15 March 2006, 01:14 AM
شرمنده اما من باز متوجه نشدم چندتا مسئله را :
دقیقا - Toyota Camry xli manual 2400 cc الان چنده ؟

جریان سیف و فوب چیه؟

تعرفه گمرکه منظورشون اینه که بدون گمرکی و با گمرکی ( البته فکر میکنم ) اگه تونستم قیمت دقیق رو فردا بهتون میگم

kiantom
17 March 2006, 08:29 AM
1- Toyota Camry xli manual 2400 cc :

قيمت اين خودرو 26 ميليون و 400 هزار تومان است كه در نوع 1800 cc (Camry xli manual 1800 cc) به 25 ميليون و 300 هزار تومان ميرسد.
با سلام
hbn110 عزيز مرسي از اطلاعات خوبت ولي اين نوع موتور و قيمت مربوط به كورولا هستش. :icon_cool

2- Toyota Camry gli automatic :
اين خودرو داراي موتور 4 سيلندر 16 سوپاپه و با حجم 2362 cc است كه قدرتي معادل 150 اسب بخار در 5600 دور در دقيقه را به ارمغان مي آورد. گيربكس اين خودرو از نوع 4دنده اتوماتيك است. تعليق اين خودرو در جلو و عقب از نوع مك فرسون استرانس است و داراي 1430 كيلوگرم وزن ميباشد. تجهيزات اين مدل عبارتند از : سيستم تهويه هوشمند، فرمان هيدروليك (قابل تنظيم)، دزدگير، شيشه بالابر برقي، سيستم صوتي با قابليت پخش كاست و داراي راديو 2 موج و 4 عدد بلندگو، برف پاكن قابل تنظيم، آينه برقي، قفل مركزي، كيسه هواي ايمني براي سرنشينان جلو، ساعت ديجيتال ، درب بازكن از راه دور، سايه بان شيشه، سقف شيشه اي، ترمز ABS و تودوزي دربها و صندلي ها. قيمت اين خودرو فعلا در دسترس نيست.
hbn110 عزيز Camry هاي 4 سيلندر وارد شده به ايران فاقد سيستم ترمز ABS هستند.
پيروز باشيد. :icon_cool

persian_gulf
17 March 2006, 03:05 PM
[/COLOR]
با سلام
hbn110 عزيز مرسي از اطلاعات خوبت ولي اين نوع موتور و قيمت مربوط به كورولا هستش. :icon_cool

جناب کیانتوم میشه منبع صحبت هاتون را بفرمایید؟

یعنی 30 ملیون ماشین ترمز ABS نداره؟؟؟ :icon_cry:

amirpeugeot
18 March 2006, 07:29 AM
ماشین فوق العاده ایه ولی اگه از این پولها داشتم ترجیح میدادم یه بی ام و سری سه بخرم.

HBN110
18 March 2006, 10:55 AM
من از همه دوستان تشکر میکنم ولی فکر کنم این ماشین ترمز ای بی اس داشته باشه

kiantom
18 March 2006, 12:15 PM
البته در قبل به نوع 4 سيلندر اشاره كرده بودم و نه همه تويوتا كمري هاي موجود:
[/color]

جناب کیانتوم میشه منبع صحبت هاتون را بفرمایید؟

یعنی 30 ملیون ماشین ترمز ABS نداره؟؟؟ :icon_cry:
من از همه دوستان تشکر میکنم ولی فکر کنم این ماشین ترمز ای بی اس داشته باشه

با سلام
دوستان عزيز همانطور كه قبلاً هم اشاره شد تويوتاي كمري XLI - 2400 CC (گيربكس منوال)كه 4 سيلندر بوده و داراي 150 اسب بخار قدرت در 5600 دور در دقيقه مي باشد فاقد سيستم ترمز ABS مي باشد ( البته در بسياري تجهيزات عرضه شده ديگر هم اختلافاتي بين اين دو مدل از تويوتا كمري وجود دارد) و از بين تويوتا كمري هاي وارد شده تويوتا كمري گراند3000cc (عرضه شده در دو نوع گيربكس اتوماتيك و منوال) مجهز به سيستم ترمز ABS مي باشد.

amirxbox_360
30 March 2006, 10:18 PM
کمری ماشینیه که جلوش نسبتا شبیه 206 میباشد و طراحی پشتش افتضاح ترین طرح رو تو ماشینا داره خیلی زشته بعید میدونم بتونه ماکسیما رو دک کنه .ماکسیما خیلی قشنگتره هم پشتش هم جلوش.

po2ya
6 April 2006, 08:23 PM
دوست عزیز تاپیک مقایسه کمری و ماکسیما هستش سوالتوون رو در اوون تاپیک مطرح کنید این تاپیک معرفی تیپ های کمری هست نه مقایسش با ماکسیما!

HBN110
6 April 2006, 09:02 PM
دوست عزیز تاپیک مقایسه کمری و ماکسیما هستش سوالتوون رو در اوون تاپیک مطرح کنید این تاپیک معرفی تیپ های کمری هست نه مقایسش با ماکسیما!

بله درست ميفرمائيد ولي ايكاش اول تذكر ميداديد بعد پست بنده رو حذف ميكردين

web
16 May 2006, 01:32 PM

با سلام
اگر ممکنه دوست عزیزی آدرس این تاپیک رو اینجا بذاره چون متاسفانه پیدا نکردم.

ممنون

shahrokh_al
16 May 2006, 01:40 PM
با سلام
دوستان عزيز همانطور كه قبلاً هم اشاره شد تويوتاي كمري XLI - 2400 CC (گيربكس منوال)كه 4 سيلندر بوده و داراي 150 اسب بخار قدرت در 5600 دور در دقيقه مي باشد فاقد سيستم ترمز ABS مي باشد ( البته در بسياري تجهيزات عرضه شده ديگر هم اختلافاتي بين اين دو مدل از تويوتا كمري وجود دارد) و از بين تويوتا كمري هاي وارد شده تويوتا كمري گراند3000cc (عرضه شده در دو نوع گيربكس اتوماتيك و منوال) مجهز به سيستم ترمز ABS مي باشد.

پيروز باشيد. :icon_cool [/quote]

كمري xli با گيبربكس اتوماتيك و 2 ايربگ داراي ترمز abs هم هست.

rooznet
27 March 2007, 06:59 PM
کمری XLI 2006 ترمز ABS داره - اما یه مدل هم داره که ABS نداره و قیمتش 1 میلیون ارزونتره. مدل 2007 هم که همگی به صورت استاندارد ABS دارن.

arman2587
23 April 2008, 06:11 PM
سلام من یه کمری XLI 2006 اتومات دارم میخواستم ببینم اگه وسط رانندگی دستم خورد به دنده و رفت روی دنده عقب چه اتفاقی میوفته ؟؟ چون یه بار تو سرعت پایین امتحان کردم دیدم دنده جا میره ولی ترسیدم سریع برگردوندم
ضمنا برای اطلاع اون دوست عزیز بگم که abs داره و دو ایربگ هم هست