PDA

View Full Version : طراحی سایت خرید و فروش

X_Man
13 March 2006, 12:50 AM
دوستان گرامی در Phalls
من در صدد راه اندازی سایتی برای خرید و فروش هستم.
به همین جهت در طراحی سایت احتیاج است که هر فرد بتواند برای خود یک Account بسازد و از درون آن تقاضای خرید اجناس خود را بدهد.
اجناس برای فروش درون لیست های جدا گانه ای قرار خواهند گرفت که هر فرد برای سفارش اجناس مورد نیاز خود آنها را از درون لیست انتخاب خواهد کرد.
درون Account هر فرد قسمتی برای وارد کردن شماره ی فیش بانکی وجود دارد که پس از تایید مبلغ آن توسط ما اعتبار حساب آن شخص افزوده خواهد شد.
در صورت عقد قرارداد بین ما و بانک سامان ایجاد این بخش نیز برای افزایش اعتبار حساب افراد لازم میباشد.
خواهشمند است برای انجام این پروژه تعیین هزینه بفرمایید.
و همچنین در مورد نوع طراحی، امنیت سایت و دیگر امکانتی که ایجاد آنها در سایت می تواند مفید باشد راهنمایی فرمایید.

با تشکر

Lizard
13 March 2006, 12:02 PM
یه همچین سیستمی را خودتون نمیتونید طراحی و پیاده سازی کنید.

X_Man
13 March 2006, 02:35 PM
پاسخ سایت iranseo.com (roudaki@iranseo.com) به این سوال
----------------
سلام

در حال حاضر سایت هاب لینکز که با بیتریکس مدیریت می شود به بانک سامان اتصال دارد.

برای سایت فروشگاهی نسخه Small Biz توصیه می شود که به همراه طراحی گرافیکی، هاستینگ، اتصال به بانک سامان و پارسیان، پشتیبانی و به روز رسانی یکساله در مجموع سیزده میلیون ریال برآورد می شود.

برای اطلاعات بیشتر به www.bitrix.ir (http://www.bitrix.ir/) مراجعه نمایید.

موفق باشید
مهدی رودکی
roudaki@iranseo.com

X_Man
13 March 2006, 02:41 PM
zabet.ir
-------------------

salam aghaye rabani aziz
az ashnaei ba shoma khoshbakhtam
dar moredeh sitetoon detail kameli nanadeh boodid. ama fekr konam tarhi ke shoma darid emkan mowafaghiyateh kami darad albateh tamae sohbathayeh man pishnehad hastand wa dar nahayat chizi ke made nazare shoma bashad ra bayad ejra konim.

mohtarin nokteh dar ijade yek foroshgah ke sood awari dashteh bashe kharid rahat ast ke ba mohdodiyate ijad account ke amalan dar iran gheyr ghabel estefadeh ast az beyn mirawad tajrobeh ma ham www. s h o p .ir ast ke omidwaram sari be on bezanid
age shoma bekhahid hamichin site ra baratoon tarahi konim hoodoodeh 700,000 toman hazineh khahad dasht ke baz ham motaghayer ast wa mitawanad ba taghire koochaki taghir peyda konad, agar mikhad on chizi ke made nazareh khodeton hast ra peyadeh sazi konim lotf konid detail bishtari ra dar ekhtiyaram ghara dahid.
ba tashakor az shoma

meysam zabet

d@nial
13 March 2006, 05:33 PM
سیستم های مدیریت فروشگاه هم وجود دارن، مثلOS Commerce

X_Man
13 March 2006, 10:05 PM
سیستم های مدیریت فروشگاه هم وجود دارن، مثلOS Commerce

این سیستم ها میتونند با بانک ها (سامان و پارسیان) ارتباط بر قرار کنند؟
من خودم می تونم با اون سیستم ها سایت رو طراحی کنم یا نه؟

d@nial
13 March 2006, 10:36 PM
خوب میشه گفت Open Source یعنی اینکه هر کس سیستمش رو میتونه اونطوری که دوست داره تنظیم کنه!

kinz
14 March 2006, 11:58 PM
ببین این سوالت رو نمیشه جواب داد.
این سوالت تا حدی شبیه این هست که بپرسی بخوام خونه بخرم و ماشین رو هم چند در میاد؟

حتی کوچکترین جزئیات میتونه قیمت رو خیلی تکون بده.
فقط نکته ای که باید توجه کنی این هست که قیمتهایی که دارند بهت میدند رو تقسیم بر 10 کن! اصولا برای خودت 1/10 هزینه ای که بهت قیمت میدند در میاد. نهایتا 1 2 تومانم خرج میکنی میبینی یه نرمافزار 100 تومانی میخریدی بهتر کار میکرد!!
به نظر من اگر بودجه سنگین و زور نداری چیزی رو سفارش نده.
اگر اطلاعات فنی نداری خودت برنامه رو نویسی نکن.
اگر اتصال به سیستم ها غیر استاندارد رو میخوای اول اون بخش رو قیمت بگیر بعد نرمافزار اماده بگیر.

اول از همه هم یک بار دیگه پروژه ات رو قبل از اینکه پول بدی سبک سنگین کن.
بانکهای ایران 6% هزینه میگیرند که خیلی بالاست و اصولا مناسب برای بیشتر خدمات نیستند.

X_Man
15 March 2006, 01:51 PM
با سلام و احترام،

پیرو درخواست جنابعالی مبنی بر راه اندازی وب ، موارد زیر جهت اجرای پروژه اعلام می گردد
.

در
account هر فرد به یک سبد خرید و نمایش هزینه خرید به تفکیک اجناس انتخاب شده نیاز است .

می توان برای هر فرد یک
account در نظر گرفت که امکان افزایش موجودی از طرق مختلف (واریز از طریق بانک سامان، ارسال فیش پرداختی توسط fax و یا ایمیل)داشته باشد. در این حالت هر کاربر عضو دارای نام کاربری مختص خود می باشد و مشخصاتی همچون ایمیل، آدرس، تلفن، فکس،... وی همیشه در دسترس شما خواهد بود.

کاربر جهت خرید ابتدا وارد نام کاربری خود می شود ، سپس خرید خود را انجام میدهد
.

حساب اجناس خریداری شده و گزارشات مالی وی در
account او بر روی سایت در هر زمان قابل دسترسی خواهد بود.

بمنظور طبقه بندی اجناس ، منوی تصویری و متنی در گروه های اصلی اجناس بر روی صفحه مربوطه در سایت قرار خواهد گرفت
.

زبان برنامه نویسی مورد استفاده
asp و sql server ، html و javascriptمی باشد.

امنیت نرم افزار به
2 بخش امنیت سرور و امنیت نرم افزار تقسیم می شود. سرورهای طرف قرارداد ما از نظر امنیت در رتبه بالایی قرار دارند و جهت امنیت نرم افزار از بهترین متدهای encrypt ، ایجاد حق دسترسی در سطوح مختلف و غیره در صفحات سایت استفاده خواهد شد.

استفاده از جدیدترین نرم افزارهای گرافیکی ، و استفاده از فایلهای انیمیشن
(فلش ) .

معرفی سایت شما به موتورهای جستجو
(کلمات کلیدی و حتی تک تک محصولات شما از طریق موتورهای جستجو و بویژه جستجو در سایت با استفاده از آخرین متدلوژی های search در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت)

راه اندازی سایت در حدود
45 روز به طول می انجامد.

هزینه اجرا حدود ده میلیون
(10.000.000) ریال برآورد می شود.

نحوه پرداخت بر اساس توافق کارفرما با مجری خواهد بود
.

با احترام،

مدیر عامل شرکت آرین

X_Man
15 March 2006, 01:54 PM
Ba salam
Ma baraye shoma barnameye vijeii khahim nevesht ke makhsoose shoma bashad behamin dalil shakhse digar ghader be hack ya kharabkari da site shoma nakhahad bood. Dar zemn tamame barnameha ke ba PHP ve CGI neveshte khahad shod ramz gozari khahad shod ke bedin vasile hatta sahebe servere site shoma ham ghader be didane asle barname nakhahad bood.
Amniyate site dar darajeye aval mibashad va dar darajeye 2 rahati kare admin baraye hazf va ezafeye mahsoolat va sayere matalebe site va niz tarrahi monaseb va monhaser be fard baraye shoma anjam khahad shod.
Az anjaii ke neveshtane barname tanha baraye yek fard hazine ballai darad va az tarafi ham amniyate an balast ma baraye kolle barname nevisi + tarrahi +host + support kollan mablaghe 2500 USD mibashad vali chon shoma Iran hastid 500 dolar takh*** khahid dasht

Bayindir 2 Sokak. 68/15
Kizilay 06650
Ankara Turkey
Artan Ltd

khabaronline
12 April 2006, 12:04 PM
کسی توی این مایه برنامه آماده نداره با php که فارسیش کرد یا open source باشه که قابل تغییر باشه؟

d@nial
13 April 2006, 05:29 AM
کسی توی این مایه برنامه آماده نداره با php که فارسیش کرد یا open source باشه که قابل تغییر باشه؟
همونطور که گفتم فکر میکنم یه سیستم برای اینکار فارسی شده باشه
اسم و لینکش رو اگر پیدا کردم میزارم اینجا