PDA

View Full Version : تاپیک جامع خودروی مگان

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

gardooneh
31 August 2008, 11:46 AM
آقا چه قدر این ماشین بد میخرن . کسی مشتری نداره.

rezaghi
31 August 2008, 12:20 PM
gardoonehعزيز مشكلي كه مي فرمائيد فعلا گريبانگير تمام خودرو هاي وارداتي است.متاسفانه فكر مي كنم اين وضع تا زماني كه سهميه بندي برداشته شود ادامه خواهد داشت مضاف بر اينكه كلا هميشه از شهريور به بعد بازار خودرو افت محسوسي مي كنه.

soreh
1 September 2008, 09:29 PM
سلام به دوستان عزیز
اگر ممکن است لیست دقیقی از نکاتی که در هنگام تحویل مگانهای وارداتی باید کنترل کنیم ارائه دهید ممنون میشوم مال من 1600 است

در ضمن همانطور که میدانید سیستم صوتی 1600 نوار کاست میباشد
اگز ما خودمان سیستم را عوض کنیم ایا گارانتی به هم میخورد

hamham2003
2 September 2008, 01:30 PM
دقيقا" به همين علت من از خير فروشش گذشتم و دارم ازش استفاده ميكنم .

gardooneh
2 September 2008, 01:34 PM
دقيقا" به همين علت من از خير فروشش گذشتم و دارم ازش استفاده ميكنم .

منم از خود ماشین بدم نیومده به نظر من تو ماشینای رده خودش از همه بهتره ولی متاسفانه من کارم یک جوری که ماشینه شاستی بلند احتیاج دارم وگر نه نمیفروختمش

hamham2003
2 September 2008, 01:51 PM
منم از خود ماشین بدم نیومده به نظر من تو ماشینای رده خودش از همه بهتره ولی متاسفانه من کارم یک جوری که ماشینه شاستی بلند احتیاج دارم وگر نه نمیفروختمش

يپشنهاد من به شما اينه كه اگر در تهران زندگي ميكنيد يك سري به نمايشگاه ها بزنيد و ماشين را با يك ماشين شاسي بلند كه مد نظرتونه عوض كنيد.اين بهترين راهه.چند تا نمايشگاه تو شريعتي و پاسداران هست كه اين كارا رو انجام ميدن.

در ارتباط با مگان هم اون چيزي كه آدمو رنج ميده وقتي توش ميشينه اول يادآوري دزديهاي پارس خودرو و كلاهيه كه سر ما گذاشته و ديدن جاي خالي لوازم مسروقه هستش و دوم انصافا" داخل ماشين هم خيلي ساده هست و به قيمت يك ماشين 35 توماني تجهيزات داخلي نداره!(تجهيزاتي ازقبيل سانروف ، گرمكن صندلي، آيينه تا شوي برقي،كولر اتوماتيك و ... كه در اتومبيلهاي ارزانتر و حتي28 توماني هم ديده ميشه)

hamham2003
2 September 2008, 02:07 PM
سلام به دوستان عزیز
اگر ممکن است لیست دقیقی از نکاتی که در هنگام تحویل مگانهای وارداتی باید کنترل کنیم ارائه دهید ممنون میشوم مال من 1600 است

در ضمن همانطور که میدانید سیستم صوتی 1600 نوار کاست میباشد
اگز ما خودمان سیستم را عوض کنیم ایا گارانتی به هم میخورد

1- بازديد دور تا دور خودرو و اطمينان از عدم وجود خط و خش.
2- كنترل كليه دكمه هاي كنترلي از قبيل شيشه بالابر ها ،تنظيم آيينه و قفل درها در كنار كارت خور ماشين.
3-كنترل ظبط و يا cd.
4-كنترل كولر.
5-كنترل كليه چراغها.
6-كنترل كليه لوازم مطابق با ليستي كه به شما تحويل داده شده.
7-گرفتن لاستيك كف پا.
8-چك كردن شماره شاسي

تا جايي كه من ميدونم گارانتي با تعويض ظبط به هم نميخوره باز هم ميتونيد از نمايندگي سوال كنيد.

MR_DJ_behzad
2 September 2008, 04:49 PM
یک سوال از دارندگان مگان 1600 و2000 : آیا خودروهای مگان وارداتی و تولید داخل در هر دو مدل دارای چند کیسه هوا می باشند و آیا مجهز به سیتم تهویه اتوماتیک می باشند یا نه ؟

hamham2003
2 September 2008, 05:15 PM
یک سوال از دارندگان مگان 1600 و2000 : آیا خودروهای مگان وارداتی و تولید داخل در هر دو مدل دارای چند کیسه هوا می باشند و آیا مجهز به سیتم تهویه اتوماتیک می باشند یا نه ؟

دوست عزيز مگان هاي وارداتي(1600 و 2000) همگي داراي 6 ايربگ و مگان توليد داخل (1600) داراي 2 ايربگ ميباشند.
مگانهاي وارداتي مدل 2008 و داخلي هيچ كدام داراي تهويه اتوماتيك نميباشند و فقط سري اول مگان وارداتي2000 مدل سال2006 داراي تهويه اتوماتيك ميباشد

gardooneh
3 September 2008, 08:53 AM
يپشنهاد من به شما اينه كه اگر در تهران زندگي ميكنيد يك سري به نمايشگاه ها بزنيد و ماشين را با يك ماشين شاسي بلند كه مد نظرتونه عوض كنيد.اين بهترين راهه.چند تا نمايشگاه تو شريعتي و پاسداران هست كه اين كارا رو انجام ميدن.

در ارتباط با مگان هم اون چيزي كه آدمو رنج ميده وقتي توش ميشينه اول يادآوري دزديهاي پارس خودرو و كلاهيه كه سر ما گذاشته و ديدن جاي خالي لوازم مسروقه هستش و دوم انصافا" داخل ماشين هم خيلي ساده هست و به قيمت يك ماشين 35 توماني تجهيزات داخلي نداره!(تجهيزاتي ازقبيل سانروف ، گرمكن صندلي، آيينه تا شوي برقي،كولر اتوماتيك و ... كه در اتومبيلهاي ارزانتر و حتي28 توماني هم ديده ميشه)

از این لحاظ منم با تو خیلی خیلی موافقم من که پشت دستم داغ کردم که دیگه ماشینه ثبت نامی نخرم اینم باید قبول کنیم که تمام این خودرو سازهای داخلی دزدن دزد به تمام معنا دیدین که ما هممون مگان رو به هوای قیمت 27500000 تومان خریدیم برای تحویل بهمن بهمون مرداد تحویل دادن با این قیمت و کلی هم از وسایلشو دزدیدن بعد ازشون پرسیدیم اینایی که برداشتین کو اول گفتن از قیمتش کم میکنیم که نکردن بعد گفتن خود کارخونه ترکیه این کار و کرده اگه خودشون این کارو کردن پس چرا داری الان مگان با تجهیزات ویژه میفروشی به قیمت 35900000 از ما دزدیدی با قیمته بالا تر میفروشی به مردم خیلی زور داره.:icon_conf:icon_conf:icon_conf:icon_bigg:icon _bigg

mah1590
3 September 2008, 02:23 PM
نمیدونم کسی از دوستان مشکلی مثل من داره یا نه . من 3 هفته است ماشینو گرفتم و لی برگه گمرک هنوز نیومده که بتونم پلاکش کنم . کسی هست که اینقدر برگه اش طول کشیده باشه . میگن مشکل ضمانتنامه خود پارس خودروه . آیا ممکنه اصلا صادر نشه ؟ راست و دروغش رو نمیدونم و لی اینهم به مزایای پارس خودرو باید اضافه کرد ! باید نمره یک مشتری مداری بگیره !:icon_ques

mhabbasi
4 September 2008, 11:38 PM
نمیدونم کسی از دوستان مشکلی مثل من داره یا نه . من 3 هفته است ماشینو گرفتم و لی برگه گمرک هنوز نیومده که بتونم پلاکش کنم . کسی هست که اینقدر برگه اش طول کشیده باشه . میگن مشکل ضمانتنامه خود پارس خودروه . آیا ممکنه اصلا صادر نشه ؟ راست و دروغش رو نمیدونم و لی اینهم به مزایای پارس خودرو باید اضافه کرد ! باید نمره یک مشتری مداری بگیره !:icon_ques

دوست من ماشين با برگه گمرگ مي يات....
احتمال داره گم كرده باشنش....

من كه ماشينم با برگه گمرك اومد....

GUESS
5 September 2008, 12:03 AM
من 880 رو ديروز گرفتم:icon_cool:icon_bigg

دزدن اينا
دزد

آقا،اونايي كه تو تبريز ثبت نام كردن اگه واسه دارايي بالاي 880 دادن برن پي گير اون مبلغ اضافه شن

شايد باورتون نشه
ولي من زنگ زدم تهران نامه ي مربوطه رو فرستادن
اينا از بيخ تعطيلن

فعلا هم منتظرم اون فيش 285 تومني بياد تا برم دارايي و ...

آقا اينجا زير پايي ندادن
واسه شماها دادن؟

ضمنا اين قضسه ي چراغ عقبم پيگير بشين ببينين موضوش چيه
اشكالش چيه؟
البته من چشم آب نميخوره

soreh
7 September 2008, 09:04 PM
دوستان عزیز سلام
من بالاخره ماشینم را گرفتم
1600 سفید
کسی قیمت داره که چند میخرند
و به نظر شما الان بفروشیم یا بعد

mhabbasi
8 September 2008, 07:06 AM
دوستاني كه مگان دارند يك لينك كاربردي (البته ان شاء الله) در [Only registered and activated users can see links] قرار داده شده...

Rapstar
9 September 2008, 10:49 AM
دوست عزيز مگان هاي وارداتي(1600 و 2000) همگي داراي 6 ايربگ و مگان توليد داخل (1600) داراي 2 ايربگ ميباشند.
مگانهاي وارداتي مدل 2008 و داخلي هيچ كدام داراي تهويه اتوماتيك نميباشند و فقط سري اول مگان وارداتي2000 مدل سال2006 داراي تهويه اتوماتيك ميباشد
مگر در مگان با تجهیزات خاص تمام موارد حذف شده اضافه نشده است؟ پس در این صورت کولر اتوماتیک هم اضافه شده است

hamham2003
9 September 2008, 11:48 AM
مگر در مگان با تجهیزات خاص تمام موارد حذف شده اضافه نشده است؟ پس در این صورت کولر اتوماتیک هم اضافه شده است

من هم خودم شديدا" دنبال اين بودم كه اين موضوع رو بفهمم.ولي خيلي جالب بود وقتي زنگ زدم نمايندگي و سوال كردم تجهيزات مگانهاي خاص چي هستش گفت نميدونيم!!!رفتم پارس خودرو تو جاده كرج هيچ كس پاسخگو نبود.آخر سر هم از دربون و آبدارچي سوال كردم مثل اينكه فقط سنسورها و مه شكن جلو اضافه شده.حالا بايد منتظر بمونيم ببينيم واقعا" چي اضافه شده.

واقعا" نكته جالب تواين مملكت اينه كه نميدوني اين پولي رو كه داري ميدي بابت چيه. 36 ميليون تومن تو كشوري كه خيلي ها نون ندارن بخورن ميدي بدون اينكه بدوني قراره چي بهت بدن واقعا" جالبه نه؟
به اين ميگن دولت عدالت محور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mah1590
13 September 2008, 09:42 AM
دوستانی که هنوز ماشینو پلاک نکردن مراقب باشید وقتی دایره شماره گذاری رفتید اول مین برگه واریز 5% دارایی کو ؟ بعد از کلی بحث که کردم خانمه راضی شد بره سوال کنه . بعد از سوال کردن گفت حق با شماست نیازی نیست . (حدود یک میلیون و خورده ای میشه! ) . مثل اینکه ماشینهای وارداتی دیگه مثل تویوتا و هیوندای 5% رو موقع پلاک کردن واریز میکنن. بعد از این رفتم 21000 تومان عوارض سالانه شهرداری حدود 8000 تومان مابه التفاوت دارایی (پارس خودرو کم به حساب ریخته بود !!! ) و 25000 تومان پلاک رو ریختم به حساب .

mohat5
13 September 2008, 01:54 PM
ممنون دوست عزیز (mah 1590) از اطلاع رسانی
منم ماشینم رو چند روز دیگه میدن ، یعنی رفتم تعویض پلاک اگر برای دارایی گیر دادن چی کار کنم ؟؟؟
آخه مملکت که معلوم نیست کاراش ! یهو دیدی عشقشون کشید از من بگیرن

arvin_ict
14 September 2008, 12:48 AM
حدود 22 تومان کارکرده چه ماشینی خوبه؟

مگان با gen2 یا ماشینه دیگه؟

ایا کولر مگان 1600 به موتور فشار میاره مثل لوگان؟

ماشین دارای سهمیه این حدود چیا هست؟

hamham2003
14 September 2008, 12:24 PM
حدود 22 تومان کارکرده چه ماشینی خوبه؟

مگان با gen2 یا ماشینه دیگه؟

ایا کولر مگان 1600 به موتور فشار میاره مثل لوگان؟

ماشین دارای سهمیه این حدود چیا هست؟

gen2 رو كلا" فراموش كنيد چون مشتري اول و آخرش خود شما هستيد.الان كمپاني براي فروش gen2 يك هفته سفر به مالزي به علاوه بيمه بدنه و ثالث 2 ساله و 5 سال گارانتي ميده باز هم هيچ كس نميخره .درسته طرحش از لوتوس انگليسه ولي بالاخره اين ماشين مالزياييه!!! و در هيچ حالتي با مگان قابل قياس نيست و مگان در تمامي موارد از جمله موتور گيربگس خصوصا"ايمني سرنشين از gen2 سرتر هستش.
من تابحال موردي نشنيدم كه كولر در مگان به موتور فشار بياره و باعث داغ كردن اون بشه البته تجربه من در مورد 2000 هستش ولي 1600 رو هم هنوز نشنيدم حداقل تواينجا هيچ كس شكايتي نداشته.

ماشين كاركرده داراي سهميه و مناسب شما ميتونيد از بين مگان 1600 ،زانتيا،تويوتا ياريس، يكي رو انتخاب كنيد البته به شرطي كه يك مقدار ديگه به بودجتون اضافه كنيد

emanoel_area
14 September 2008, 01:58 PM
با سلام
دوستانی که مگان 2000اتوماتیک دارن ایا ماشین شما سانروف وکارت کلید رنو را داره یا نه؟
اینرو هم میدونم تمامی ماشین هایی که به نام اتوماتیک تحویل دادن کولر دستی هست .5روز پیش هم زنگ زدم نمایندگی برای مگان با تجهیزات خاص گفتن از امکانات اضافی اطلاعی نداریم.گفتم نمایشگاهیش هم موجودندارین گفتن نه:icon_cry:.
اگر اطلاعی دارین در مورد امکانات اضافه شده مگان 2000با تجهیزات خاص دوستان لطف کنن بزارن ممنون میشم.

gardooneh
14 September 2008, 02:13 PM
با سلام
دوستانی که مگان 2000اتوماتیک دارن ایا ماشین شما سانروف وکارت کلید رنو را داره یا نه؟
اینرو هم میدونم تمامی ماشین هایی که به نام اتوماتیک تحویل دادن کولر دستی هست .5روز پیش هم زنگ زدم نمایندگی برای مگان با تجهیزات خاص گفتن از امکانات اضافی اطلاعی نداریم.گفتم نمایشگاهیش هم موجودندارین گفتن نه:icon_cry:.
اگر اطلاعی دارین در مورد امکانات اضافه شده مگان 2000با تجهیزات خاص دوستان لطف کنن بزارن ممنون میشم.

خودشونم نمیدونن دارن چیکار میکنن .ول تا اونجای که من خبر دارم فقط هالوژن زیر سپر داره و شایدم کولرش دیجیتالی بشه ولی از سانروف خبری ارزشش و نداره 15000000 تومان اضافه بدی برای این تجهیزات راستی منم یک مشکی صدفی صفر اتوماتیک 2000 دارم زیر قیمت میدم اگر کسی می خواد بگه تلفنمم 09121270491 است

arvin_ict
14 September 2008, 03:19 PM
gen2 رو كلا" فراموش كنيد چون مشتري اول و آخرش خود شما هستيد.الان كمپاني براي فروش gen2 يك هفته سفر به مالزي به علاوه بيمه بدنه و ثالث 2 ساله و 5 سال گارانتي ميده باز هم هيچ كس نميخره .درسته طرحش از لوتوس انگليسه ولي بالاخره اين ماشين مالزياييه!!! و در هيچ حالتي با مگان قابل قياس نيست و مگان در تمامي موارد از جمله موتور گيربگس خصوصا"ايمني سرنشين از gen2 سرتر هستش.
من تابحال موردي نشنيدم كه كولر در مگان به موتور فشار بياره و باعث داغ كردن اون بشه البته تجربه من در مورد 2000 هستش ولي 1600 رو هم هنوز نشنيدم حداقل تواينجا هيچ كس شكايتي نداشته.

ماشين كاركرده داراي سهميه و مناسب شما ميتونيد از بين مگان 1600 ،زانتيا،تويوتا ياريس، يكي رو انتخاب كنيد البته به شرطي كه يك مقدار ديگه به بودجتون اضافه كنيد

زانتیا که طرحش دیگه فسیل شده:icon_arro

کسانی که مگان 1600 دارن ایا کولر به موتر فشار میاره؟
کلا در مقایسه با 1600 های دیگه چطور عمل میکنه؟
تو رنج 25 تومان ماشینه مناسبی هست یا چیز دیگه پیشنهاد میدید؟
الان 1600 سفید یا نقره ایش چه قیمتیه صفرش؟
کارت سوخت هم داره؟

shahram2006_m
14 September 2008, 09:28 PM
دوستان اينجا تاپيک مقايسه نيست ، لطفا رعايت کنيد

rezaghi
14 September 2008, 10:49 PM
دوستانی که هنوز ماشینو پلاک نکردن مراقب باشید وقتی دایره شماره گذاری رفتید اول مین برگه واریز 5% دارایی کو ؟ بعد از کلی بحث که کردم خانمه راضی شد بره سوال کنه . بعد از سوال کردن گفت حق با شماست نیازی نیست . (حدود یک میلیون و خورده ای میشه! ) . مثل اینکه ماشینهای وارداتی دیگه مثل تویوتا و هیوندای 5% رو موقع پلاک کردن واریز میکنن. بعد از این رفتم 21000 تومان عوارض سالانه شهرداری حدود 8000 تومان مابه التفاوت دارایی (پارس خودرو کم به حساب ریخته بود !!! ) و 25000 تومان پلاک رو ریختم به حساب .
سلام
نكته خيلي خوبي رو اشاره كرديد.دوستان ديگر هم مواظب باشند.من هم امروز تو مشهد به همين موضوع بر خوردم كه پارس خودرو حدود 8000تومان كم ريخته و كارهاي پلاك به همين خاطر عقب افتاد چون من هم تمام واريزها رو كرده بودم و در نهايت گفتند كه حدود 7800تومان كم ريخته شده و بايد واريز كنيد

mah1590
16 September 2008, 08:10 AM
ممنون دوست عزیز (mah 1590) از اطلاع رسانی
منم ماشینم رو چند روز دیگه میدن ، یعنی رفتم تعویض پلاک اگر برای دارایی گیر دادن چی کار کنم ؟؟؟
آخه مملکت که معلوم نیست کاراش ! یهو دیدی عشقشون کشید از من بگیرن

دوست عزیز وقتی به من گفت باید 5% به حساب بریزی گفتم من دیروز مدارکم رو از کارخونه گرفتم و به من گفتن فقط باید هزینه پلاک بدی و بس وقتی اصرار کردم مجبور شد بره بپرسه .فقط اون دو برگه ای که پارس خودرو میده ( کپی پروانه گمرکی و برگه 5% که پیوستش هست ) حتما همراهت باشه .

ضمنا برای اطلاع دوستانی که راجع به کولر 1600 پرسیده بودند ، من خودم 1600 مدل 2008 دارم و کولرش حتی در سربالایی مشکلی ایجاد نمیکنه و آمپر آب هم بالا نمیره .:icon_excl

nimafish
16 September 2008, 12:36 PM
ديروز ماشين عموي من كه خيلي وقته ثبت نام كرده بود تحويل دادن .
مگان 2000 اتومات زيتوني مدل 2008

تجربه خودم از 2 ساعت رانندگي باهاش رو بهتون مي گم .

اولا كارت ماشين كه خيلي جالبه و مخصوصا استارت اون .
مگان 2008 تجهيزات مه شكن جلو و كولر اتومات رو نداره و پارس خودرو اين تجهيزات رو دزديده ولي رينگ هاي اون 16 اينچي هستش و خيلي قشنگه .
داشبورد اون از پلاستيك نرم ساخته شده وخيلي قشنگه .
6 كيسه هوا هم داره و پشت فرمونش تنظيمات سيستم صوتي داره .
سيستم صوتي ماشين از نوع سي دي هستش و mp3 نمي خونه و 2 تا تيوتر و فكر كنم 6 تا باند داشت و صداي خوبي داشت .
فضاي داخلي اون بزرگه كامپيوتر سفري اون شبيه لوگان اطلاعات زيادي رو به راننده مي ده .
نور چراغاش خوب بودن ولي نمي شد گفت عالي
ماشين تو دست انداز ها درست مثل تندر بود ولي عموم مي گفت باد لاستيكا زياده مگر نه نرم تره .
ترمز اون خيلي عالي بود و فرمونش خيلي نرم .
حالا براي اولين بار پشت ماشين اتومات نشستم . دسته دنده رو تو حالت d گذاشتم و پامو از ترمز برداشتم ماشين بدون اينكه گاز بدي اروم حركت مي كنه و رانندگي با ماشين اتومات خيلي راحته .
دنده رو تو حالت دستي گذاشتم و از گيربكس تيپ ترونيك لذت بردم واقعا چه هيجاني داره .
فضاي صندق عقبش بزرگه .
روي دراي عقب پرده داره و تما شيشه ها به صورت اتومات هستن و با يك بار فشار بالا و پايين مي رن .
قدرت موتور اون چون تازه بود نتونستم امتحان كنم ولي در حد گل بود .
در كل ماشين خوبيه ولي خيلي گرونه . :icon_arro

mohat5
16 September 2008, 02:11 PM
دوست عزیز وقتی به من گفت باید 5% به حساب بریزی گفتم من دیروز مدارکم رو از کارخونه گرفتم و به من گفتن فقط باید هزینه پلاک بدی و بس وقتی اصرار کردم مجبور شد بره بپرسه .فقط اون دو برگه ای که پارس خودرو میده ( کپی پروانه گمرکی و برگه 5% که پیوستش هست ) حتما همراهت باشه .

ضمنا برای اطلاع دوستانی که راجع به کولر 1600 پرسیده بودند ، من خودم 1600 مدل 2008 دارم و کولرش حتی در سربالایی مشکلی ایجاد نمیکنه و آمپر آب هم بالا نمیره .:icon_excl

خیلی ممنون ، لطف کردی :icon_excl
انشاا... که برای منم مشکلی پیش نیاد !

rezaghi
16 September 2008, 04:19 PM
دوستان سلام
امروز بعد از 3روز كه دنبال كار پلاك ماشين بودم باز هم به هيچ نتيجه اي نرسيدم.
قضيه اي كه داره بيخ پيدا مي كنه سر همون5% واريزي كارخانه است.
كارخانه اومده دو تا 5%رو واريز كرده يكي به صورت كلي و براي تمام پارتي وارداتي و يك فيش جدا گانه هم براي خود خودرو.
راهور مشهد تا ديروز ايراد مي گرفت كه واريز دوم انجام نشده و مشخص نيست ولي امروز ايرادي كه گرفتند مبني بر اين است كه پروانه گمركي بايد داراي سه تا مهر برجسته باشه كه دوتاش مال پائين صفحه است و يكيش بايد در قسمت تائيديه واريز بخوره كه ظاهرا راهور مي گفت گمرك شهريار يادش رفته بزنه!
از رئيس شماره گذاري كه پرسيدم مشخص شد تمام مگانهايي كه اين چند روز مراجعه كردند(اعم از1600و2000)دچار همين مشكل شدن و هيچ كدوم رو مشهد شماره گذاري نكرده
به نمايندگي كه مراجعه كردم مشخص شد حداقل حدود8نفر دچار اين مشكل هستند و سندها رو گرفت كه بفرسته گمرك شهريار كه درست كنند.
البته نمايندگي مي گفت فقط مشهد سخت گرفته و بقيه شهرها نمره كردن ولي باز هم شما مراقب باشيد و حتما بپرسيد كه مثل من به دردسر نيفتيد.

سود انباشته
17 September 2008, 12:36 AM
مگان داخلي ثبت‌نام كنيد، مگان خارجي دريافت كنید

گروه خودرو – شركت پارس‌خودرو، خردادماه سال جاري بدون هياهو و بي‌سروصدا پيش فروش مگان‌هاي داخلي را آغاز كرد.

اين شركت كه اواخر فروردين‌ماه موفق به دريافت مجوز توليد خودرو مگان از سوي رنو شده بود، زمان پيش‌فروش مگان توليد داخل را اوايل ارديبهشت‌ماه اعلام كرد كه اين وعده با يك ماه تاخير بالاخره در اوايل خردادماه محقق شد. به گفته مدير فروش پارس‌خودرو از ابتداي توليد اين خودرو، روزانه 15دستگاه مگان از خط توليد خارج خواهد شد اين در حالي است كه شركت مذكور قبل از راه‌اندازي خط توليد اين خودرو، طي قراردادي با بانك ملي تعهد واگذاري يك هزار و 100دستگاه مگان داخلي را به بانك يادشده كرده بود. مگان توليد داخل با قيمتي كمتر از مگان‌هاي وارداتي قرار است به قيمت 25ميليون تومان در بازار عرضه شود. پارس‌خودرو هم‌اكنون مگان 1600 دنده معمولي را در برنامه توليد دارد. اما شنيده‌ها از پارس‌خودرو حكايت از آن دارد كه ظاهرا اين شركت اعلام كرده كه نمي‌تواند به تعهد ثبت‌نامي‌هاي خودروي مگان داخلي عمل كند چراكه هنوز مشغول انجام تعهد يك هزار و صد دستگاه بانك ملي است. پس از اعلام زمان پيش‌فروش تعدادي از خودروهاي مگان داخلي از سوي پارس‌خودرو، در مدت زماني كوتاه متقاضيان، مالكيت هزار دستگاه از آن را به ثبت رساندند.
يك مقام مسوول در اين شركت گفته بود كه خودروي مگان در كشور متقاضي زيادي دارد به همين دليل تبليغات گسترده‌اي براي پيش‌فروش آن صورت نگرفت. حال پارس‌خودرو اعلام كرده كه نمي‌تواند به تعهد خود در قبال هزار دستگاه مگان داخلي ثبت‌نام شده عمل كند. اما ثبت‌نام كنندگان خيلي ناخوش نباشند چراكه پارس‌خودرو در ادامه عنوان كرده كه براي اين تعداد از ثبت‌نام كنندگان مگان داخلي، مگان خارجي وارد خواهد كرد تا در تعهدات خود تاخير نداشته باشد.

GUESS
18 September 2008, 03:27 AM
بله !
مگه اينا رو هنوز تموم كردن كه اونا رم تموم كنن
فوقش يه چن ماه ديرتر ميدن
يا وارداتي ميارن به قيمت خون باباشون ميفروشن
ضمنا بانك ملي هم گفته اگه برنده ها بخوان پول ماشينو ميده

tissot
21 September 2008, 03:04 PM
یک مطلب در مورد سوتی پارس خودرو . من چند هفتست که هر کدوم از نمایندگیها میرم در مورد مگان با امکانات ویژه میپرسم کسی اطلاع نداره. با مزش اینجاست که به شرکت ایمیل زدم که واقعا جای تاسفه که نمایندگیها اطلاع از شرایط فروش ندارند میدونید در جواب چی گفت؟
اینم متن نامه ارسالی:

جناب آقاي .......

ضمن تشكر از تماس شما با شركت رنوپارس، تمامي نمايندگيهاي رنو از شرايط پيش فروش مگان با خبرند.

رنوپارس

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

بد نیست مدیران پارس خودرو هم سری به ابن تاپیک بزنند تا یه خورده شرمنده بشن از وضع نابسامان شرکتشون!

nimafish
21 September 2008, 08:06 PM
2 سوال از مگان سواران

ايا گرم كن صندلي در مدل هاي 2008 حذف شده ؟ من كه پيداش نكردم

ايا چراغ روي در ها در مدل 2008 حذف شده ؟

good_rally
21 September 2008, 08:44 PM
2
ايا چراغ روي در ها در مدل 2008 حذف شده ؟

بله چراغ در ها حذف شده
کلا مگان های 2008 تغریبا 11 اپشن از روی ماشین حذف شده البته متاسفانه
1-چراغ روی درها
2-مه شکن جلو
3-ایرکاندیشن اتوماتیک
4-محفظه موجود درطاقچه عقب
5-سنسور نور
6سنسور باران

من اینا رو یادمه ولی تو چند صفحه قبل لیست کامل امکاناتی که حذف شده رو میتونید ببینید.

GUESS
22 September 2008, 07:14 PM
مگاناي 2006 هم گرم كن صندلي نداشتن

amir_kabir
24 September 2008, 08:12 PM
دوستان عزیز سلام
میخواستم در مورد این کارت سویچ مگان بیشتر بدونم .؟ یعنی همیشه علاوه بر سویچ باید از یک کارت هم نگهداری کنید یا اینکه سویچ کلا حذف شده و باید عادت کنید به همراه داشتن یک کارت دیگر در جیبتون ؟

good_rally
24 September 2008, 08:53 PM
دوستان عزیز سلام
میخواستم در مورد این کارت سویچ مگان بیشتر بدونم .؟ یعنی همیشه علاوه بر سویچ باید از یک کارت هم نگهداری کنید یا اینکه سویچ کلا حذف شده و باید عادت کنید به همراه داشتن یک کارت دیگر در جیبتون ؟
سلام دوست عزیز
مگان سوئیچ نداره.
و به جای سوئیچ از کارت استفاده میکنه.
برای روشن کردن خودرو کارت رو داخل کارت خان قرار میدیم وپدال ترمز یا کلاچ رو باید بگیریم ودکمه
start&stop که بالای کارت خان قرار داره رو فشار میدیم .
برای خاموش کردن خودرو هم همون دکه رو فشار میدیم وکارت رو از کارت خان بیرون میاریم در این صورت فرمان هم به طور اتوماتیک قفل میشه.

اینم عکس کارت مگان وکارت خان(اونجایی که کارت رو باید داخلش قرار بدیم)
کارت خان رو با فلش سبز مشخص کردم بالای کارت خان هم دکمه Start&Stop قرار داده شده.
روی عکس ها کلیک کن تا به اندازه اصلی نمایش داده بشه.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

mohat5
27 September 2008, 04:36 PM
سلام دوستان
من امروز ماشینم رو تحویل گرفتم (1600 - نوک مدادی )
ولی جعبه کمکهای اولیه ندارد !!!! پرسیدم گفتند 2006ها داشته ولی رو 2008 نیست !

mah_safai
28 September 2008, 11:32 AM
با سلام
از دوستان مگان سوار یک سوال داشتم ، آیا مگان های 1600 مدل 2008 کامپیوتر سفر دارند؟

good_rally
28 September 2008, 03:13 PM
تمام مدل های مگان کامپیوتر سفر دارند.

hosseinabd
28 September 2008, 03:24 PM
باز خوبه مگان دست ایرانی توش نرفته.
الان پارس خودرو ثبت نام داره؟
قیمتش چنده؟2000 فول.

good_rally
28 September 2008, 04:10 PM
اگه منظورتون از 2000فول مدل 2008 است باید بگم که متاسفانه از مدل 2008 11اپشن به دلایل نا مفهومی کم شده تو صفحات قبل حسابی در مورد این موضوع صحبت شده .
اگه صفحات قبل رو بخونید میبینید که خیلی از دوستان از شیراز ویا شهر های دور برای شکایت به تهران اومده بودند

اما این جور که من شنیدم دوباره قراره که مگان 2000 رو به صورت فول آپشن یعنی همون مگان2006 که نسبت به 2008 ها کامل تر بود رو پیش فروش کنند.

قیمت مگان 2000 مدل 2008 هم در بازار ازاد حدود 36 تومان است.

rezaghi
28 September 2008, 10:54 PM
سلام
من امروز سيستم چراغ همراه تا خانه رو امتحان كردم ظاهرا هنوز يادشون رفته حذفش كنند
به ازاي هر بار نور بالا30ثانيه چراغ روشن مي مونه.:icon_cool

k4m1600
29 September 2008, 12:25 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
لطفا هر کدام از شما عزیزیان که در موارد ذیل دارای نقطه نظر و تحقیق یا آدر س لینک وب که در مورد خدمات پس از فروش خودرو (معایب .ضعفها . مزایای آن) در مفایسه با دیگر کشور ها و پیشرفت شبکه خدمات پس از فروش خودرو در سالیان اخیر می باشد را به آدرس email بنده ازسال نمائید
در صورت مناسب بودن طرح و پیشنهاد و برای اجرای آن در اولین فرصت به شما پاسخ خواهم داد
با تشکر
کارشناس رنو
[Only registered and activated users can see links]

mhabbasi
30 September 2008, 09:30 PM
در ابتدا
عید سعید فطر
را به تمامی مدیران محترم و Admin سایت وزین Phalls ،نویسندگان و مراجعه کنندگان گرامی تبریک می گویم...

با سلام خدمت دوستان عزیز
لطفا هر کدام از شما عزیزیان که در موارد ذیل دارای نقطه نظر و تحقیق یا آدر س لینک وب که در مورد خدمات پس از فروش خودرو (معایب .ضعفها . مزایای آن) در مفایسه با دیگر کشور ها و پیشرفت شبکه خدمات پس از فروش خودرو در سالیان اخیر می باشد را به آدرس email بنده ازسال نمائید
در صورت مناسب بودن طرح و پیشنهاد و برای اجرای آن در اولین فرصت به شما پاسخ خواهم داد
با تشکر
کارشناس رنو

دوست عزیز کارشناس محترم شرکت رنو پارس

سلام

ضمن عرض تشکر خدمت شما بابت حسن نظر خود به این تاپیک در صورت امکان لطفاً پیگیری نمایید چگونه و بدون هر گونه دستکاری سیستم سیم کشی خودرو مگان 2000 مدل متاسفانه 2008 نسبت به نصب مه شکن اقدام کرد...

آیا شما قدرت انجام ایجاد طرحی را دارید که به صورت رایگان بر روی خودرو های مگان اتوماتیک مدل 2008 مه شکن نصب نمایید تا اندکی از دردهای دارندگان این خودرو توانا را به سبب حذف بدون اطلاع آپشن های این خودرو کم نمایید...

hosseinabd
30 September 2008, 10:31 PM
واقعا چرا از آپشنهای مگان 2000 هم زدند و خیلی نیاز بوده برای این ماشین؟

احسان خان
1 October 2008, 01:40 AM
سلام

من رو مگان مه شکن جولو رو نصب کردم.

تو یکی از نمایندگی های تهران این کارو انجام دادم (همه نمایندگیها هم نصب می کردن)

یه ابتکار خیلی جالبی که همشون به کار گرفتن اینه که روشن و خاموش کردن مه شکنها رو روی چراغ های جلو آمپر تنظیم کردن به طوریکه یه دور چراغ دسته راهنما رو بچرخونید، چراغ مه شکن روشن میشه.

کلاً 140 هزار تومن با دستمزدشون دراومد

در نهایت از نورش اصلاً راضی نیستم. به نسبت L90 که هم خانوادشه، خیلی نور مه شکناش ضعیفه

در ضمن یه ضعفی که تو شیشه شوراش دیدم اینه که مثل 206 آب رو شبیه پودر در نمیاره و فواره ای می پاشه. برای ماشینی تو این رنج قیمت خیلی بیشتر از این انتظار میره

mhabbasi
1 October 2008, 12:55 PM
سلام

من رو مگان مه شکن جولو رو نصب کردم.

تو یکی از نمایندگی های تهران این کارو انجام دادم (همه نمایندگیها هم نصب می کردن)

یه ابتکار خیلی جالبی که همشون به کار گرفتن اینه که روشن و خاموش کردن مه شکنها رو روی چراغ های جلو آمپر تنظیم کردن به طوریکه یه دور چراغ دسته راهنما رو بچرخونید، چراغ مه شکن روشن میشه.

کلاً 140 هزار تومن با دستمزدشون دراومد

در نهایت از نورش اصلاً راضی نیستم. به نسبت L90 که هم خانوادشه، خیلی نور مه شکناش ضعیفه

دوست من احسان عزيز...
اين كار نمايندگي ها خالي از ايراد نيست چرا كه روشن شدن مه شكن با چراغ هاي كوچك باعث اين مي شود كه مه شكن همواره روشن مانده و ضمن ايجاد بار اضافي بر روي مدار برقي خودرو (هر چند اندك) بهانه اي هم به عزيزان و زحمت كشان محترم راهنمايي و رانندگي و پليس راه‌هاي كشور دهيم تا ما را جريمه نمايند...
در اين مورد يك بار به خود من بابت روشن گذاشتن مه شكن جلو خودرو در جاده تذكر دادند...

براي مه شكن به نظر من لامپ زنون استفاده كنيم كارايي بالاتري دارد تا لامپ هالوژن معمولي...

احسان خان
1 October 2008, 07:43 PM
من خودم میخواستم زنون بذارم ولی اون رو حتماً جریمه میکنند

بنابراین بالجبار از لامپ عادی استفاده کردم.

من نشنیده بودم به خاطر روشن کردن مه شکن جلو جریمه کنند. فقط مه شکن عقب رو دیده بودم جریمه کنند.

راه دیگه ای هم هست که همه این مشکلات رو پوشش بده. دسته راهنمای فابریک رو هم میذارن که فکر کنم قیمت دسته به تنهایی 250 هزار تومن بود.

k4m1600
2 October 2008, 11:07 AM
با سلام حدمت شما دوستان عزیز و با تشکر از اینکه رنو مگان را به عنوان خودروی خود برگزیدید.
ایتدا عذر خواهی من و همکارانم بخاطر کم شدن آپشن های مگان 2008 پدیرا باشید اما این را بدون هیچ تردیدی و بسیار رک باید عرض کنم این اتفاق هیچ ارتباطی به مجموعه رنو ندارد و تا آنجا که میدانم تماما به شرکت سفارش دهنده (p.k ) مربوط میشود .
و 100 البته افزودن آپشنها بصورت رایگان امکانپذیر نیست چون خودرو توسط شرکت سفارش دهنده با همین آپشنها خریداری شده است
و امکان مشاوره فنی تنها کاری که از دست اینجانب بر می آید
با تشکر مجدد
Renault Cotech in Iran

dariosh242
3 October 2008, 01:33 AM
سلام
اینکه چی شده و چه خواهد شد یک موضوع مجزایی است که در جای خود میتواندمورد بحث و پیگیری قرار بگیرد و این مسئله که دوست بزرگوار k4m1600 همت میکنند و سعی در پاسخگویی به سئوالات دوستان دارند به نظر بنده جای تقدیر داره امیدوارم موفق و پاینده باشند.

mohat5
4 October 2008, 10:57 PM
سلام و درود بر دوستان
من دیروز ماشین رو پلاک کردم . ولی 20000 تومان مابه تفاوت دارایی و 25000 تومان برای شماره گذاری واریز کردم !
میخواستم ببینم این پولها رو پارس خودرو پس میده ؟ کجا باید برم برای پیگیری ؟؟؟

kamikaze
4 October 2008, 11:54 PM
با درود

وضعیت شتاب و حداکثر سرعت در مگان 1600 دنده ای چطوره ؟ و اصولا مگان ماشین نرمیه ؟

dariosh242
6 October 2008, 03:19 AM
سلام
دوست عزیز به نظر بنده که یک 2000 دارم مگان ماشین نرم و راحتیه و شتاب و سرعتش هم قابل قبوله
بنده خودم به راحتی 230 باهاش رفتم در حالیکه بازم خیلی جا داشت

mohat5
9 October 2008, 02:07 PM
سلام دوستان ، 2 تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید :
1- من دیروز ماشین رو پلاک کردم . ولی 20000 تومان مابه تفاوت دارایی و 25000 تومان برای شماره گذاری واریز کردم !
میخواستم ببینم این پولها رو پارس خودرو پس میده ؟ کجا باید برم برای پیگیری ؟؟؟

2- قیمت الان بازار مگان 2000 و 1600 چقدره ؟؟؟

Navid_Aref
10 October 2008, 09:57 PM
New Renault Mégane

مگان یکی از تاثیر گذارترین خودروهای اروپا است . فروش بی نظیر نسل های قبلی این خودرو و محبوبیت بی حد و حصر آن سبب شده تا شرکت رنو حساسیت خاصی بر روی این خودرو داشته باشد .
اینک تصاویر و اطلاعات رسمی از رنو مگان توسط شرکت رنو منتشر شده که در ادامه به بررسی آن می پردازیم .

طراحی خارجی :

طراحان مگان ۳ چهره ی این خودرو را دستخوش یک دگرگونی کلی نموده اند به طوریکه کمترین شباهتی بین این خودرو و نسل قبلی دیده نمی شود . رویه ی پیش گرفته شده دقیقا بر خلاف سبک طراحی آقای داسیلوا در شرکت فولکس واگن است چرا که فولکس در نسل ششم گلف بیشتر تکامل را مد نظر قرار داده تا تحول .
فرم طراحی این خودرو اگرچه نسبت به چهره ی مدل کانسپت تعدیل شده ولی هنوز هم دارای رگه هایی از آن خودروی مفهومی زیباست .
چراغ های جلوی نسبتا بزرگ که به سمت طرفین کشیده شده است دارای شباهت های آشکاری با مدل لاگونا است .
در بدنه ی مگان خطوط مواج - عضلانی و برش دهنده زیاد به چشم می خورد .
امتداد برش نیم دایره ای شکلی که بر روی کاپوت ایجاد شده به خطوط عضلانی قرار گرفته بر روی ستون A می رسد . درست در زیر این عضله خطوط مواجی به چشم می خورد که از گوشه ی چراغ آغاز شده و پس از قوس دیدن در بالای گلگیر به بخش عقب منتهی می شود .
در مگان بر خلاف اغلب خودروهای امروزی " خط کمر " ( به جدا کننده ی شیشه با بدنه می گویند ) چندان بالا نیست و کاراکتر لاین ( در این جا خط مواج طولانی ) نیز از خط کمر فاصله دارد .
این ویژگی باعث شده تا ظاهر مگان به مراتب عامه پسندتر باشد در حالی که هنوز حس و حال اسپرتی خود را حفظ کرده است .
به هر حال بازی با خطوط بدنه به سیاست کمپانی در مورد کلاس خودرو باز می گردد و ما می بینیم که در اتومبیل هایی نظیر مرسدس سی ال اس که تنها اسپرت بودن مد نظر است خط کمر بسیار بلند است .
نمای عقب مگان تقلیدی آشکار از مدل " کولئوس " این شرکت است که چند وقت پیش معرفی شد .

چراغ های بزرگ که با رسیدن به مرکز شیبی رو به پایین پیدا می کنند اگر چه با شیشه ی نسبتا کوچک عقب هماهنگی دارند اما از حیث ابعاد تناسب چندانی با سایر اجزا و علی الخصوص خطوط روی بدنه ندارند .
مگان دارای ویژگی هایی است که آشکارا به آن چهره ای اسپرت می بخشد . ستون C پهن و کوتاه ; قوس رو به بیرون سقف و خطوط آشکار بدنه از جمله ی این ویژگی هاست .
در کل باید گفت که چهره ی مگان اگرچه آن طور که انتظار می رفت زیبا نیست اما حداقل جسورتر و جذاب تر از نسل ششم گلف به نظر می رسد .

ورودی هوای یک تکه در زیر چراغ جلو اگر همانند تصاویر جاسوسی دارای قطعات فلزی بود مطمئنا موجب جذاب تر شدن چهره ی مگان می گشت لکن هنوز هم طراحی این بخش قابل قبول است .

طراحی داخلی :

اما باید دید که مگان در داخل چه حرف هایی برای گفتن دارد .
به نظر می رسد در داخل نیز همانند خارج با خطوط مواج و عضلانی سر و کار داریم .
اگر از زاویه ی دیدمان را اندکی تغییر دهیم و از پرسپکتیوی مایل به داشبورد مگان نگاه کنیم متوجه می شویم که طراحان قوسی ملایم به سمت بیرون داده اند و البته برای این کار از خطوطی نرم و مواج استفاده کرده اند .
شیب این قوس رو به پایین است و زمانی که به مرکز داشبورد می رسد در پایین ترین حالت قرار می گیرد .
کابین مگان به دو نیمه ی بالا و پایین تقسیم شده است و مرز این دو نیمه همان خط قوس دار است .
در نیمه ی بالایی دریچه های کولر و مانیتور قرار دارند . فرم دریچه های کولر زیبا و متناسب است و قرارگیری فلاشر نیز در میان آن به زیبایی این قطعه می افزاید .
مانیتور مگان بر خلاف اغلب خودروهای جدید در بخش بالاتری قرار دارد و برای آن سایبانی ایجاد شده است ( نظیر پژو 206 ) این حالت به طراحان اجازه می دهد تا فضای بیشتری برای پرداختن به سایر جزئیات داشته باشند و دریچه های کولر و سایر نشان دهنده ها را در سر جای مناسب نصب کنند .
در نیمه ی پایینی کنترل ها و دکمه ها زیبا و با کیفیت هستند و تقارن خاصی نیز در بین آن ها به چشم می خورد .
فرمان نیز چیزی مابین 3 و 4 پره است چرا که دو پره ی پایینی آن بسیار به هم نزدیک هستند و تنها حفره ای کوچک مابین آن ها قرار دارد .
در طراحی فرمان مگان ( به خصوص قسمت بالاتر ) از خطوط عضلانی استفاده شده تا مرکز فرمان از حالت یکنواختی خارج شود .

کابین مگان با دو نوع رنگ بندی دیده می شود . در اولی ترکیب رنگ مشکی با کرم مد نظر قرار گرفته که استفاده ی بجا از قطعات فلزی و دیده شدن آن ها در جای جای کابین انصافا جذابیت و صمیمیت خاصی به این فضا بخشیده است .
در رنگ بندی دیگر کابین از ترکیب مشکی با خاکستری روشن سود برده شده است . در این جا بخش اعظم نیمه ی پایینی و صندلی ها به رنگ خاکستری روشن هستند . اگر چه این طرح گرمی طرح اول را ندارد ولی استفاده ی به جا از قطعات فیبرکربنی و تلفیق هوشمندانه ی رنگ ها شکلی فانتزی و اسپرت به آن بخشیده است .
در کل باید گفت که طراحی داخلی مگان بی شک یکی از نقاط قوت آن است .

موتور و گیربکس :

موتورهای دیزلی در نظر گرفته شده برای این خودرو شامل : Dci85 - Dci105 و Dci90 می شود . یک گونه ی ویژه که به فیلترهای جاذب ذرات معلق مجهز شده به نام Dci110 نیز وجود دارد .
تمامی این موتورها زیر 120 گرم دی اکسید کربن در هر کیلومتر منتشر می کنند .
مدل Dci130 نیز تنها 135 گرم از این گاز را وارد هوا می کند . این مدل همان طور که از نامش پیداست 135 اسب بخار قدرت دارد که در دور موتور 3750 ( 250 دور زودتر از مدل قبلی ) به دست می آید . حداکثر گشتاور نیز برابر 300 نیوتون متر است که از دور موتور 1750 تا 2000 در دسترس است .
خانواده ی موتورهای دیزلی شامل مدل Dci160 ( با گیربکس دستی ) و Dci150 ( با گیربکس اتوماتیک ) خواهد بود .
خانواده ی موتورهای بنزینی شامل 6/1 لیتری 100 و 110 اسب بخاری همراه با دو لیتری 140 و 180 اسب بخاری می شود ( این طور که پیداست تغییر خیلی خاصی در موتورها دیده نمی شود ) .
موتور 2 لیتری 16 سوپاپه از همان ابتدا با گیربکس 6 سرعته ی دستی عرضه خواهد شد در حالی که گیربکس CVT نیز بعدا در دسترس خواهد بود .
در بهار 2009 موتوری 130 اسب بخاری از خانواده ی بنزینی ها نیز عرضه خواهد شد .
مدل های بیوفیول که شامل بیواتانول و بیودیزل می شوند نیز وارد خانواده ی موتورهای مگان می گردند .

برخی از ویژگی ها...

از تجهیزات برجسته ی مگان می توان به : سیستم ورود بدون کلید و روشن کردن موتور از راه دور ; سیستم قفل خودکار زمانی که راننده از خودرو دور می شود ; مانیتور DVD همراه با سیستم ناوبری و سیستم صوتی پیشرفته اشاره کرد .
طول و عرض مگان به ترتیب برابر 430 و 155 سانتی متر است .
همچنین فاصله ی بین دو محور نیز برابر 264 سانتی متر است .
حجم صندوق عقب نیز برابر 405 لیتر است که برای یک خودروی هاچ بک رقمی چشمگیر است .

پایان سخن :

شرکت رنو با معرفی این خودرو مطمئنا اتومبیلی پخته تر را روانه ی بازار می نماید که رقیبی جدی برای سایر همکلاسانش نظیر پژو 308 و علی الخصوص گلف 6 خواهد بود .
باید دید که آیا مگان فرانسوی برنده ی بازار خواهد بود یا گلف آلمانی که تاریخچه ای پرافتخار دارد ؟
فروش مگان از نوامبر 2008 آغاز خواهد شد .

mah1590
14 October 2008, 02:34 PM
با درود

وضعیت شتاب و حداکثر سرعت در مگان 1600 دنده ای چطوره ؟ و اصولا مگان ماشین نرمیه ؟

به نظر من شتابش قابل قبوله . ماشین نرمیه مخصوصا فرمونش . فقط در سربالایی و موقع نیم کلاچ کردن بنظر من مقداری کم میاره . روی هم رفته ن کاملا ازش راضیم .

nima ettehadi
14 October 2008, 11:44 PM
سلام آقا ازکارت سوخت چه خبر برای کسی صادر شده یا نه

salar68
16 October 2008, 11:35 AM
توی شهروند نوشته بود مگان ارزون شده !!!

دستی 27 تومن
اتومات 31 تومن صحت داره ؟

توی بازار البته

GUESS
16 October 2008, 08:44 PM
مملكت ما قانون نداره

فروش جديد :

2000 با امكانات خاص 34900
2000 ساده 33500
1600 هم 28900

براي 2000 ها يه تومن تخفيف دادن
تحويل 15 روزه

آقا
تو رو خدا يكي بياذ بگه اين فيش هاي دارايي رو به حساب كجاها ريختين؟

يه 570 و يه 285

من هنوزم كه هنوزه 285 تومنم رو نتونستم بگيرم !
شركت فيش رو پس نميده كه از دارايي بگيرمش !

قضيش مفصله
فقط خواهشن بگين اون 285 رو به حساب دارايي ريختين يا شهرداري
ممنون

--------------------

ضمنا آقاي اتحادي
صادر ميشه
ولي سهميه نميدن

Navid_Aref
17 October 2008, 12:27 PM
رنو مگان جدید
خودرویی جذاب، زیبا و راحت

خودروی رنو مگان جدید طوری طراحی شده است که بواسطه دارا بودن خطوط زیبای بدنه در نگاه اول بیننده را به خود جلب مینماید. طراحی زیبا و پویای این خودرو برگرفته از آخرین متد طراحی در صنعت خودرو و همچنین بهره مندی از قابلیتهای خودروهای اسپرت است. این خودرو بسیار عضلانی بوده و تمام اجزاء و قطعات استفاده شده در آن کاملاً با یکدیگر هماهنگ هستند. تلاش شده است تا در ساخت رنو مگان جدید از مواد اولیه درجه یک استفاده شود و پرداخت نهایی آن با نهایت دقت و در سطح بسیار بالای کیفی صورت گیرد. این خودرو همچنین بسیار قابل اطمینان بوده و از استحکام بالایی برخوردار است که البته این مزیت در دیگر رده محصولات شرکت رنو نیز از الویت بالایی برخوردار است. فضای داخلی این خودرو به تجهیزاتی مجهز است که در عین سهولت در استفاده، کاملاً کاربردی نیز هستند. امکانات در نظر گرفته شده این خودرو از جمله کروز کنترل و محدود کننده سرعت ترکیبی از تجهیزات آنالوگ و دیجیتال را شکل داده اند. البته اشاره به این نکته ضروری است که امکانات در نظر گرفته شده به دو مورد بالا ختم نشده و شامل سیستم دست آزاد استارت و ورود به خودرو، قفل خودکار درها پس از خروج راننده، سیستم بلوتوث و ناوبری و همچنین سیستم صوتی سه بعدی می باشد.

با توجه به اهمیت محیط زیست و اقدامات فراوان شرکت رنو در این ارتباط، رنو مگان جدید با عملکردی قابل قبول در رده موتورهای مختلف دیزلی و بنزینی خود به میزان کمتر از 120 گرم بر کیلومتر آلاینده از خود منتشر می کند که در حد قابل قبولی است. با در نظر گرفتن برنامه ریزی های صورت گرفته این خودرو تا سال 2010 در شش مدل متفاوت که هر کدام دارای شخصیت کاملاً منحصربفردی هستند در بازار کشورهای اروپایی معرفی خواهند گردید.

البته طبق پیش بینی های صورت گرفته مدل های دیگری نیز برای بازارهای غیر اروپایی در نظر گرفته شده است که با توجه به نوع منطقه، مشخصات فنی آن نیز قابل تغییر خواهد بود.

nima ettehadi
19 October 2008, 01:46 AM
سلام اقای 2guessفیش به مبالغ حدودا 285هزارتومان ودیگری به مبلغ 535...(حدودا) را با ید به حساب دارایی بریزی و اصل آن را نمایندگی رفته وپول خود رادریافت کنی به غیر از این مبلغ 28000 بابت عوارض به شهرداری باید ریخته شود ومابالتفاتی بین فیش واریزی پارس خودرو در وجه خزانه داری کل است که مبلغ حدودا 9000تومان است که باید ریخته شود ومیتوانید آن را از پارس خودروبگیرید

mhabbasi
19 October 2008, 11:09 AM
سلام...
دوستان عزیز آقایان nima ettehadi و GUESS

شما بایستی تنها یک 8.550.000 ريال به حساب دارایی واریز کنید...
اون 2.850.000 ريال کسانی باید واریز کنند که به صورت شخصی خودرو را وارد کرده اند اما خودرو ما توسط شرکت پارس خودرو وارد شده و نیاز به واریز آن 2.850.000 ريال مجدد نیست و متاسفانه این مشکل برای این به وجود آمده که شرکت محترم پارس خودرو و نمایندگی های آن پیگیری های لازم را جهت اخذ این نامه نکرده است و حتی اداره دارایی شیراز برای تایید آن با تهران تماس تلفنی گرفت.

نامه مذکور از طرف وزارت بازرگانی است و دلالت بر این دارد که شرکت پارس خودرو وارد کنند مگان در ایران است.

گمان نکنم که موفق به اخذ آن 2.850.000 ريال شوید.... متاسفانه....:icon_idea:icon_mad::icon_ques:icon_ra zz

:lover::lover::lover::lover::lover:

GUESS
20 October 2008, 03:18 AM
من اون نامه ي وزارت بازرگاني رو پيگير شدم و حل شد !
حالا مشكل اينه كه اينا دو تا 285 گرفتن
يكي به حساب شهرداري و ديگريم به حساب دارايي

حالا شركت پارس خودرو يه فيش 285 مربوط به شهرداري رو فرستاده
دارايي هم ميگه بايد فيش 285 مربوط به دارايي رو پس بدن و مال شهرداري رو اشتباه فرستادن
پارس خودرو هم قبول نميكنه

خلاصه اين وسط ماي بدبخت پولمون از دست ميره

حالا شما بگين كه اون 285 رو دقيقا به چه حسابي ريختين؟
نقل و انتقال دارايي؟

خيلي ممنون

ضمنا من ديگه غلط كنم ماشين از نمايندگي و ... بگيرم
ميذرم بنگاه و مثل بچه ي آدم ماشين دلخواهمو ميگيرم و اين همه دنگ و فنگم نداره

nima ettehadi
22 October 2008, 12:58 AM
سلام من مبلغ 855000تومان را طي 2 فيش به دارايي مشهد ريختم كه يكي 285000وديگر 550000تومان است كه اصل ان رادارم وجمعا حدود 855000 تومان مي شود وطي يك فيش نمي توان واريز كرد به صورت يكجا

احسان خان
23 October 2008, 01:43 PM
سلام

من سنسور دنده عقب رو هم نصب كردم كه با هزينه نصب، 90 تومن شد.

تن صداش (Alarm) جالب نيست كه خب هيچ چيز جاي فابريكش نميشه.

اگر خواستيد نصب كنيد بگيد سنسور رو رنگش كنند كه هم رنگ سپر دربياد.

s.ch.badris
23 October 2008, 02:15 PM
سلام
من تو شهر اهواز هستم و الان تقریبا 3 ماه هست مگان 2000 رو تحویل گرفتم ولی هنوز اون مبلغی که به دارایی دادم نمایندگی بهم نداده:icon_cry:

اگر دوستان یک آزرا 2009 کم کارکرد سراغ داشتن من طالبم و حتی با مگان معاوضه هم میکنم و تفاوت قیمتش رو هم میدم:icon_excl

nima ettehadi
26 October 2008, 03:10 PM
سلام دوستان ديشب مگان 2000 مدل 2008 را در جاده كاملا صاف تست سرعت كردم نتيجش اين بود كه از 195 اصلا و بي هيچ وجه بيشتر نمي رود وپس از 5 دقيقه كه پدال را تا آخر فشار دادم به 200 كيلومتر رسيد مي خواستم بدونم دوستان ديگر تا حالا بيشتر تست سرعت كردن .به بالاتر از 200 رسيده اند يا نه اگر واقعا همين قدر بره خيلي نسبت به زانتيا و مزدا 3 در سرعت كم مياره نظر دوستان در مورد سرعت مگان چي (2000 اتوماتيك

dariosh242
28 October 2008, 03:56 AM
سلام دوستان ديشب مگان 2000 مدل 2008 را در جاده كاملا صاف تست سرعت كردم نتيجش اين بود كه از 195 اصلا و بي هيچ وجه بيشتر نمي رود وپس از 5 دقيقه كه پدال را تا آخر فشار دادم به 200 كيلومتر رسيد مي خواستم بدونم دوستان ديگر تا حالا بيشتر تست سرعت كردن .به بالاتر از 200 رسيده اند يا نه اگر واقعا همين قدر بره خيلي نسبت به زانتيا و مزدا 3 در سرعت كم مياره نظر دوستان در مورد سرعت مگان چي (2000 اتوماتيك
سلام
دوست عزیز من یک 2000 مدل 2006 اتوماتیک دارم و هر زمان اراده کردم در مسیرهای مشابه آنچه شما فرمودین به سرعتهای 220 تا 230 رسیدم هر چند که توسیه نمیکنم کسی این آزمایش رو بکنه
در ضمن ماشین تو این سرعتها خیلی مسلط نشون میده
به نظر من شاید ماشین شما تنظیم نیست

s.ch.badris
28 October 2008, 11:54 AM
من فکر میکنم این دوستمون اصلا مگان نداره
البته امیدوارم ناراحت نشده باشی چون مشخصه با این تعاریف شما که سرعت به 195 بعد از 5 دقیقه رسیده بیشتر شبیه ژیانه نه مگان:icon_arro
چون بنده خودم با سرعت 220 رفتم باش برادر من ببرش نمایندگی تستش کن فکر کنم مشکل داره

amir_kabir
28 October 2008, 06:34 PM
سلام
دوستانی که مگان دارند و بیش از 30000 ک.م باهاش راننئگی کردند میشه یه حساب سر دستی بکنند و بگن که این ماشین خودروی پر خرجی هست یا نه ؟ یه توضیحی هم در مورد نبود خدمات در استانهای جنوبی کشور ( از اصفهان به پایین ) و خرابی و نیاز به تعمیر مکرر و استهلاک زیاد این خودرو ( مخصوصا در مدل 1600) بدن ممنون میشم .

futuredream
28 October 2008, 08:52 PM
من 90000 تا کار کردم تا حالا مشکل و خرابی نداشته!

GUESS
28 October 2008, 10:36 PM
من تا 215-220 تا هم رفتم
در مورد اون 5 دقيقه هم موافقم
ژيانم بود ميرفت !

سلام من مبلغ 855000تومان را طي 2 فيش به دارايي مشهد ريختم كه يكي 285000وديگر 550000تومان است كه اصل ان رادارم وجمعا حدود 855000 تومان مي شود وطي يك فيش نمي توان واريز كرد به صورت يكجا

منم نگفتم كه يه فيشه ريختم
دو تا فيش 285 تومني و يه 570 تومن
حالا ميخوام دوستان نگاه كنن اون فيش 285 تومني رو دقيقا به حساب كي ريختن
صاحب اون حسابه رو ميخوام
مثلا "عوارش نقل و انتقال شهرداري" يا "عوارش نقل و انتقال دارايي كل فلان شهر" يا ...

ممنون

nima ettehadi
28 October 2008, 11:18 PM
برادر گرامي من از شمانخواستم فكر كنيد،من از كساني كه مگان 2008 دارم خواستم لطف كنند نظر بدهند

سلام
دوست عزیز dariosh242;596157

از اطلاعات وراهنمايي شما متشكرم

dariosh242
29 October 2008, 12:29 PM
سلام
دوستانی که مگان دارند و بیش از 30000 ک.م باهاش راننئگی کردند میشه یه حساب سر دستی بکنند و بگن که این ماشین خودروی پر خرجی هست یا نه ؟ یه توضیحی هم در مورد نبود خدمات در استانهای جنوبی کشور ( از اصفهان به پایین ) و خرابی و نیاز به تعمیر مکرر و استهلاک زیاد این خودرو ( مخصوصا در مدل 1600) بدن ممنون میشم .

سلام
ذوست عزیز بنده سرویس 30000 بردم نمایندگی مرادی تهران 496000 تومان پیاده شدم فقط مصرفی ها رو عوض کردم
همین رو بگم که تعویض لنتها با دستمزد چیزی تو مایه 210000 آب میخوره
البته ناگفته نماند یک روز رانندگی با این ماشین پولی رو که دادی حلال میکنه

m9780d
29 October 2008, 01:21 PM
آره خرجش زیاده

احسان خان
29 October 2008, 06:32 PM
بابت سرويس 10000 تا كه شامل تعويض قطعات مصرفي و بازرسي قسمت هاي مختلف ميشه، حدود 000 100 تومان خرج بر ميداره. (تو خود نمايندگي رو تابلو نوشته)

futuredream
30 October 2008, 06:06 PM
سلام
ذوست عزیز بنده سرویس 30000 بردم نمایندگی مرادی تهران 496000 تومان پیاده شدم فقط مصرفی ها رو عوض کردم
همین رو بگم که تعویض لنتها با دستمزد چیزی تو مایه 210000 آب میخوره
البته ناگفته نماند یک روز رانندگی با این ماشین پولی رو که دادی حلال میکنه
496 هزار تومان؟!! مطمعنید؟ تو این کیلومتر لنت جلو عوض میشه 70 تومن روغن و فیلتر ها هم 90 تومن اجرت 60 تومن حداکثر حالا میشه 210 تومن
لنت عقب که 60-70 تا عوض میکنن
---
من هنوز نفهمیدم اجرت دیگه چیه مگه پول کارکنانشون رو هم ما باید بدیم پس این نمایندگی چکارست؟

احمدLX
30 October 2008, 11:05 PM
من سرویس 20000 مزدا 3 رو انجام دادم و رایگان بود البته هیچ وسیله و قطعه ایی رو تعویض یا تعمیر نکردم

payamix
30 October 2008, 11:17 PM
در پی سیاست جدید سایت مبنی بر حذف تاپیک‌های جامع و کلی و ترغیب کاربران به ایجاد تاپیک‌های جداگانه برای هر موضوع و موردی (حتا ساده‌ترین سوال یا بحث)، این تاپیک قفل میشه.
لطفاً هر موردی رو در تاپیک جداگانه پی‌گیری بفرمایید.
از مدیران عزیز هم تقاضا میشه در حد امکانشون این تاپیک رو به تاپیک‌های خرد تبدیل کنن.

با تشکر