View Full Version : تاپیک جامع خودروی مگان
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
احسان خان
11 June 2008, 07:40 PM
جناب hamham2003
مواردي كه گفتيد كاملاً درسته.
با حذف اين آپشنها پارس خودرو تو چشمم سياه شده.
تازه گفتن تونستيم 1400 يورو تخفيف بگيريم و متعاقباً 1.5 ميليون تومن از قيمت ماشين كم كنيم.
من يه چيزو نميتونم حساب كنم اونم تبديل 1400 يورو به 1.5 ميليون تومن. اينا چه جوري براشون يورو حساب ميشه؟؟!!
مورد شماره 2: همون ابتدا كه ثبت نام ميكردند و تا قبل از عيد هيچ كدوم از نمايندگيها نميدونستن كه اين آپشنها حذف شده و به نظر من اگه گفتند ماشين كاميليه، در اون زمان راست ميگفتن.
مورد شماره 4: با وضع كنوني هم در مقايسه با 1600 يه سري امكانات رو بيشتر داره ولي باز هم حق با شماست.
مورد شماره 5: تا وقتي كه واردات خودرو با اين تعرفه انجام بشه، هم تو خودروهاي ساخت داخل هم خودروهاي وارداتي بايد اين اجحاف رو تحمل كرد.
مورد شماره 6: به نظرم دسته جمعي بريم مستقيماً دفتر فروش پارس خودرو كيلومتر 9 جاده مخصوص و با مدير فروش يا يكي از مسوولينشون صحبت كنيم بهتره.
اگر انصاف داشته باشن ميتونن با هزينه خودشون يه سري آپشنها رو تو نمايندگيهاشون به ماشين اضافه كنن.
مثلاً اضافه كردن مه شكنهاي جلو
اضافه كردن سنسور دنده عقب (رفته بودم نمايندگي گفتش اگر تايواني بخواي 110 هزار تومن و اگه فابريكشو بخواي 300 هزار تومن)
اضافه كردن سوييچ ايربگ و ...
و يه نكته ديگه: من فكر ميكنم خود رنو با شرايط كنوني ايران به عمد مياد اين آپشنهارو حذف ميكنه براي منفعت بيشتر خودش. اگر بخوام ادامه بدم بحث سياسي ميشه.
nima ettehadi
11 June 2008, 09:18 PM
سلام با توجه به اين كه يكي از دوستان مستقيماً به دفتر فروش پارس خودرو كيلومتر 9 جاده مخصوص و با مدير فروش صحبت كرده بود نتيجه اي نگرفته بود حالا كسي خبر داره كه چند تا از اين 11 مورد را ميشه به ماشين اضافه كنيم
good_rally
11 June 2008, 09:29 PM
:icon_cry:
ما كه ديگه كلا بي خيال اين ماشين شديم
مارو باش كلي رو مخ باباهه كار كرديم چقدر از مگان گفتم 5ستاره ايمني فلان امكانات و.......
حالا كه بنزين اينجوري شده به مگان وارداتي بنزين نميدن چه فايده اي داره 35 تومن پولشو بدي تازه امكاناتشم كه كم شده
البته من هنوز اين ماشين رو دوست دارم وهميشه در مقايسه اين خودرو با مزدا3 گفتم كه هردو ماشين بسيار خوب هستند يه مزايايي مگان داره كه مزدا نداره و يه مزايايي هم مزدا داره كه مگان نداره بعدشم گفته بودم كه اين شرايط كه خودرو ي مورد نظر رو انتخاب ميكنه.
هنوزم رو حرفم هستم قبل از سهميه بندي جديد نظرمون مگان بود
ولي الان با اين وضع بنزين ما كه رفتيم مزدا 3 بخريم
ديدي گفتم اين شرايط كه خودروي مورد نظر رو انتخاب ميكنه هرچند كه هنوزم مگان رو بيشتر از مزدا3 دوست دارم ولي شرايط مجبورمون كرد كه مزدا بخريم حداكثر تا 1ماه ديگه ميخريم .
hamham2003
11 June 2008, 09:31 PM
احسان خان مشخصه ديگه وقتي كه ميخوان ماشينو بفروشن يورو 2000 تومنه و وقتي ميخوان خسارت بدن يورو 1000 تومان.
من فكر كنم از طريق پارس خودرو هيچ مشكلي حل نميشه .امروز تو راديو گوش ميكردم تو مجلس يك بخشي درست كردن كه به شكايت از خودرو سازها رسيدگي ميكنه حالا نميدونم اينم مثل كاراي ديگشونه يا نه ولي به هر حال فكر كنم از اون طريق بهتره. ولي باز هم اگه همه دوستان تصميم بگيرن بريم پارس خودرو من كه هستم.توي اين مملكت بايد حقتو زوركي بگيري.
دوستان ببينيد مسئله خيلي سادست ما اين ماشينو بر اساس اونچه كه تو بازار موجود بود يعني مدل 2006 و گفته هاي مسئولين فروش مبني بر حتي افزودن آپشنهاي جديدتر خريداري كرديم.حالا چي قراره تحويل بگيريم؟ اگه شما يك تلويزيون ال سي دي 32 اينچ از تو مغازه بخري ولي فروشنده بجاش يك تلويزيون لامپ تصويري 32 اينچ بياره دم در خونت قبول ميكني چون عاشق تلويزيون 32 اينچي ؟يا پس ميفرستي ميگي من 32 اينچ ال سي دي ميخوام به من كلك نزن من ميفهمم.
آقا جان ما مگان 2000 رو با توجه به اون شرايطش كه توي سايتش هم بود خريداري كرديم .و دقيقا" هم همون ماشينو ميخوايم نه كمتر.
hamham2003
11 June 2008, 09:45 PM
good _rally عزيز.ما تو اين چند روز تعطيلي شمال بوديم و يكي از اقوام اومد پيش ما كه از قضا مزدا 3 داشت.اينو بگم كه من خودم اصلا" از اين ماشين خوشم نمياد .يكروز سويچشو گرفتم و در مقام مقايسه با مگان اونم از نوع جديدش !براومدم .واقعا" از لحاظ امكانات ديگه مگان به گرد پاشم نميرسه.كولر ديجيتال-سنسور نور-سنسوربارون-mp3player-sunroof-زيردستي جلو عقب -مه شكن -(كليه موارد حذفي در مگان)و ساير امكانات رفاهي.مشكل من با اين ماشين كوچيك بودنشه و يك كمي هم از قيافش خوشم نمياد وگرنه با مگان فعلي اصلا قابل مقايسه نيست و كاملا برتره.(به عاشقان مگان بر نخوره چون هميشه عاشق چشمشو به روي عيوب معشوق ميبنده و اونو يك مزيت هم ميدونه)ولي بازم من ازش خوشم نمياد و نميتونم باهاش كنار بيام كه اين موضوع كاملا" سليقه ايه و از ارزش ماشين اصلا كم نميكنه.
good_rally
11 June 2008, 10:18 PM
دوست عزيز شما كه مزدا رو تست كردي يك سوال داشتم
البته قبلش مديران ودوستان بايد منو ببخشند كه تو اين تاپيك درباره مزدا ميخوام بگم.
ميدونم اطاقش كوچيك تر از مگان است ولي ميخواستم ببينم كه چه قدر كوچيك
خانواده 4نفره راحتي كامل دارند تو اين ماشين يا نه به خصوص فضاي پاي سرنشينان عقب ميدونم براي 5نفر مناسب نيست ولي حداقل راحتي 4نفر رو تامين ميكنه يانه.
لطفا در تاپيك مزدا3 جواب من رو بده ممنون
بازم مديران ودوستان منو ببخشند.
ديگه تكرار نميشه.
khaligefars
11 June 2008, 10:33 PM
برای مگان های وارداتی اعمم از 1800سی سی یا 2000 سی سی سهمیه بنزین تعلق نمیگیره!
ولی برای مگان های ساخت داخل ماهیانه 120 لیتر بنزین شامل حالشون میشه!
مگان 1800 هم مگه داریم؟!:icon_lol:
khaligefars
11 June 2008, 10:34 PM
2000 سی سی در بازار چه قیمتی داره؟
GUESS
11 June 2008, 10:54 PM
39500 دو هزاره
يه 1600 با 10 هزار تا كاركرد كه فكر كنم كاركرد واقعيش نباشه رو امروز 29500 ميگفتن
:icon_cry:
ما كه ديگه كلا بي خيال اين ماشين شديم
مارو باش كلي رو مخ باباهه كار كرديم چقدر از مگان گفتم 5ستاره ايمني فلان امكانات و.......
حالا كه بنزين اينجوري شده به مگان وارداتي بنزين نميدن چه فايده اي داره 35 تومن پولشو بدي تازه امكاناتشم كه كم شده
البته من هنوز اين ماشين رو دوست دارم وهميشه در مقايسه اين خودرو با مزدا3 گفتم كه هردو ماشين بسيار خوب هستند يه مزايايي مگان داره كه مزدا نداره و يه مزايايي هم مزدا داره كه مگان نداره بعدشم گفته بودم كه اين شرايط كه خودرو ي مورد نظر رو انتخاب ميكنه.
هنوزم رو حرفم هستم قبل از سهميه بندي جديد نظرمون مگان بود
ولي الان با اين وضع بنزين ما كه رفتيم مزدا 3 بخريم
ديدي گفتم اين شرايط كه خودروي مورد نظر رو انتخاب ميكنه هرچند كه هنوزم مگان رو بيشتر از مزدا3 دوست دارم ولي شرايط مجبورمون كرد كه مزدا بخريم حداكثر تا 1ماه ديگه ميخريم .
دوست عزيز
واسه مزدا 3 اگرم بنزين تعلق بگيره واسه يه مدته
چون اونم بعد يه مدتي آزاد ميكنن
مثلا 5-6 ماه چقده تاثير داره؟
اگه تصميمتون بر مبناي اينه كه توصيه ميكنم رو مورد آزاد شدن بنزين واسه همه ماشينا فكر كنين
hamham2003
11 June 2008, 11:19 PM
دوست عزيز شما كه مزدا رو تست كردي يك سوال داشتم
البته قبلش مديران ودوستان بايد منو ببخشند كه تو اين تاپيك درباره مزدا ميخوام بگم.
ميدونم اطاقش كوچيك تر از مگان است ولي ميخواستم ببينم كه چه قدر كوچيك
خانواده 4نفره راحتي كامل دارند تو اين ماشين يا نه به خصوص فضاي پاي سرنشينان عقب ميدونم براي 5نفر مناسب نيست ولي حداقل راحتي 4نفر رو تامين ميكنه يانه.
لطفا در تاپيك مزدا3 جواب من رو بده ممنون
بازم مديران ودوستان منو ببخشند.
ديگه تكرار نميشه.
برای 4 نفر perfect :icon_cool
karash501
11 June 2008, 11:27 PM
واقعا كسي حاضره واسه مگان 1600 ده هزارتا كاركرده 30تومن بده؟اين قيمتها رو فروشنده ها ميدن يا واقعا خريد و فروش ميشه؟
hamham2003
11 June 2008, 11:40 PM
نکته:
با حذف آپشنها در مگان ، پارس خودرو روی هر ماشین حداقل 3000 یورو بیشتر سود میکنه.اگر 1500 نفر مگان 2000 ثبت نام کرده باشن و هر یورو هم 1450 تومن باشه با یک ضرب ساده میتوان فهمید فقط سود حاصل از اینکار (حذف آپشنها) برای پارس خودرو حداقل 6 میلیارد و 500 میلیون تومان میباشد.پیدا کنید پرتقال فروش را!!
hamham2003
11 June 2008, 11:51 PM
واقعا كسي حاضره واسه مگان 1600 ده هزارتا كاركرده 30تومن بده؟اين قيمتها رو فروشنده ها ميدن يا واقعا خريد و فروش ميشه؟
قیمت درسته .بعد از اینکه معلوم شد مگانهای 2008 نسبت به 2006 از امکانات کمتری برخوردارن حواله ها ارزون و مدلهای 2006 گرون شدن
good_rally
12 June 2008, 12:00 AM
39500 دو هزاره
يه 1600 با 10 هزار تا كاركرد كه فكر كنم كاركرد واقعيش نباشه رو امروز 29500 ميگفتن
دوست عزيز
واسه مزدا 3 اگرم بنزين تعلق بگيره واسه يه مدته
چون اونم بعد يه مدتي آزاد ميكنن
مثلا 5-6 ماه چقده تاثير داره؟
اگه تصميمتون بر مبناي اينه كه توصيه ميكنم رو مورد آزاد شدن بنزين واسه همه ماشينا فكر كنين
سلام دوست عزيز خيلي ممنونم از راهنماييت
راستش من اين مطلبو تو تاپيك مزدا 3 هم گفتم .
نميدونم چيكار كنم البته خودتون ميدونيد كه من چقدر مگان رو دوست داشتم در پست هام كاملا مشخصه
ولي من تا اونجا كه مطالب رو در مورد بنزين دنبال كردم فكر نكنم كه براي همه آزاد بشه چون اگه اين جوري بشه قيمت همه چيز افزايش پيدا ميكنه و به نظرم يه جور جنگ داخلي به وجود مياد
البته اينم بگم كه من مگان2006 با آپشن كامل رو بشتر از اين مگاني كه تقريبا 11 آپشن ازش كم شده دوست داشتم .
اينجوري يه خورده ممكنه بترسند واقدام به سفارش مگان فول آپشن كنند
.
آخه چرا بايد پول يا مفت به هشون بديد مگه اونا نگفتند كه با اين پول فول آپشن بهتون ميديم
البته ميدونم اين كار شايد يه خورده خنده دار بياد ولي اينو بگم كه ما ايراني ها بايد زور روي سرمون باشه واگر بخواهيد با منطق ويا شكايت مگان فول آپشن به جاي اين 2008 ها بگيريد به هيچ جا نميرسيد.
فقط با زور ميشه حقمونو ازشون گرفت من اگه جاي شما بودم مگان 2006 كاركرده فولآپشن ميگرفتم به جاي مگان صفر2008 با 11 آپشن كمتر وقيمت بيشتر
تازه ببينيد اينا چقدر نامردن كليدي ايربگي كه جزئ آپشن حساب نميشه و100 درصد بايد روي ماشين باشه رو حذف كردن.
Abolfazl2006_p
13 June 2008, 04:00 PM
تبریک به دوستداران خودروی مگان و تشکر از ادمین های عزیز به خاطر ایجاد تالار ویژه مگان :lover:
GUESS
13 June 2008, 04:17 PM
آقا مباركه !
اينشالا پلاك اين ماشين مام بياد بريم يه چرخي باهاش بزنيم:icon_evil
من تا ئيروز كه پيگير پلاك و سند بودم
گفتن دارن كاراي مالياتي و ... رو ميكنن
يعني اين هفته پلاك ميشه؟:icon_eek:
mhabbasi
14 June 2008, 09:36 AM
:lover::lover::lover::lover::lover:
امروز هم گفتم یک روز عادی در Phalls خواهم داشت اما مدیران محترم این سایت من رو غافل گیر کردند....
:red_heart:تاپیک های مگان تبدیل به زیر تالار شده.... :red_heart:
جا دارد در اینجا از همه مدیران و Admin سایت Phalls تشکر و قدردانی کنم...
ان شاء الله در پناه خداوند متعال و همکاری،هم فکری و ایده های نو دوستان و فعالان عزیز خودرو مگان "کلوپ مگان" را هر روز درخشان تر،وزین تر و شایسته تر کنیم و ستاره ای از ستاره های سایت Phalls شویم...
از همه حمایت ها و تلاش ها و حُسن نظر مدیران،فعالان و اعضاء بسیار سپاسگزارم...
همواره موفق و پیروز باشید
محمد حسین عباسی
:lover::lover::lover::lover::lover:
GUESS
14 June 2008, 10:35 AM
خب !
خبر
احتمالا سند من بياد
دو تا فرستادن كه گفتن احتمالا مال من اون تو باشه
در مورد سهميه گفتن فعلا كه نامعلومه !
پلاك هم بايد خودمون ببريم پلاكش كنيم و شركت بعدا هزينش رو ميده
البته اونم يكي دو هفته ي بعد ميدن
ميشه يكي از ذوستان مراحلشو بگه؟
يه خبر خوش
بيمه شخص ثالث داره !!!!!
والا من منتظر بودم بگن اينم نداره !!
مديران محترم
لطقا پستا رو ادغام كنين
روكش 120-130
كفي زيرپايي 30
پروژكتور خودش 120
پروژكتور زنون 180
كه گفت تايوانيه و 6000 (اين يعني چي؟)
اينترفيس ضبط موجوده
همينا
nima ettehadi
15 June 2008, 07:48 PM
سلام چرا تاپيك غيرفعال است
nima ettehadi
15 June 2008, 08:01 PM
تاپيك غيرفعاله وكسي نظر نميده چرا راستي كسي از اين مگان هاي 2000 مشكي كه دعوتنامه نيامده خبري داره
davoodya
16 June 2008, 12:51 AM
امروز یک کمری 41500 دنده اتومات با دی وی دی و 12 ایر بگ
با این مشخصات مگان 40 تا نما ارزه
jsprox
16 June 2008, 04:06 AM
امروز یک کمری 41500 دنده اتومات با دی وی دی و 12 ایر بگ
با این مشخصات مگان 40 تا نما ارزه
من کمری gl اوتوماتیک الان دارم قبلا تو ترکیه مگان دستم بود. همگان به نظرم بهتره. مخصوصا از نظر ایمنی که خدایش حرف نداره (تو اروپا به مگان تانک میگن) من به شخصه تصادفی کمری رو چندتا دیدم این ماشین خیلی ترس داره... یه سرچی کنید خودتون مقایسه کنید
GUESS
16 June 2008, 05:22 PM
دوستان
سند اومد
اون دوستاني كه ميفرمودن وارداتي نيست
لازم ميدونين كه عكس اسناد گمركي رو اينجا بذارم؟
فقط موند پلاك كردن
15041504
17 June 2008, 11:13 AM
تاپيك غيرفعاله وكسي نظر نميده چرا راستي كسي از اين مگان هاي 2000 مشكي كه دعوتنامه نيامده خبري داره
باسلام امروز من بانمایندگی تهران تماس گرفتم گفتند روز شنبه اینده دعوتنامه برخی از ثبت نام کننده ها صادر خواهد شد
azma
17 June 2008, 11:20 AM
من دو هفته پيش تبريز و اروميه بودم توراه چند تا تريلي از مرز مي آمد كه پر از مگان كه روي آنها كاور فوم كشيده شده بود ، ديدم حداقل 7 يا 8 تريلي
GUESS
17 June 2008, 03:25 PM
دارم ميميرم !
از 6 تا حالا دنبال كار پلاك بودم
28500 عوارض شهرداري
25000 تومن مال پلاك گذاري
حدود 855 تومنم احتمالا دارايي بشه كه فردا صبح ميرم
mhabbasi
17 June 2008, 07:21 PM
سلام
من هم اقدام کردم....
سند من هم اومد....
اما به درهای بسته خوردم....
رفتم اداره دارایی برای واریز 8.550.000 ريال که گفتن باید نامه ای داشته باشی مبنی بر این که "گواهینامه واردات خودرو مگان توسط شرکت پارس خودرو از وزارتخانه موبوطه"....
اگر امروز این بود کار دارایی تمام شده بود....
آقای Guess عوارض شهرداری رو شما پرداخت کردید؟؟؟ (باید پرداخت کنیم؟؟؟)
این هم تصویر اسناد گمرکی...
[Only registered and activated users can see links]
drnariman
17 June 2008, 07:26 PM
یعنی حدودا 900000 تومان روی مبلغی که داده بودین تمام شد (پول شماره گذاری رو گردن شما انداختن ؟)
الان کلا چقدر تموم شد براتون ؟
mhabbasi
17 June 2008, 07:35 PM
یعنی حدودا 900000 تومان روی مبلغی که داده بودین تمام شد (پول شماره گذاری رو گردن شما انداختن ؟)
الان کلا چقدر تموم شد براتون ؟
نه بیشتر نشده...
گفتند اگر بخواهید صبر کنید ممکن هست ده الی بیست روزه دیگه پول از تهران بدست ما برسد....
خودتان هم می توانید اقدام کنید بعد کلیه مبالغ رو به شما با ارائه فیش بانکی خواهیم پرداخت....
من هم حوصله پارس خودرو رو ندارم....
گفتم خودم اقدام می کنم...
نکته بعد اینکه چون خودرو وارداتی هست نحوه شماره گذاری آن به همین شکل هست...
drnariman
17 June 2008, 07:38 PM
خوب این جوری که خوبه .
فقط دعا کن بعدا تو دادن پول بامبول در نیرن چون سر یکی از دوستای من همچین بلایی اومده بود 9 ماه طول کشید تا پولشو دادن .
rezaghi
17 June 2008, 08:25 PM
باسلام امروز من بانمایندگی تهران تماس گرفتم گفتند روز شنبه اینده دعوتنامه برخی از ثبت نام کننده ها صادر خواهد شد
نپرسيديد كه1600 هست يا 2000؟
چون ظاهرا خبري از 1600نيست
jsprox
19 June 2008, 03:13 AM
سلام...
قبلا نوشته بودم که سال 2006 تو ترکیه برای مدتی مگان دستم بود (مال پدر خانم بود - نخریده بودم)
من برای یک کار ضروری 2 روزی رفته بودم ترکیه امروز صبح برگشتم. دیروز رفتم تو یک reseller محصولات رنو تو شهر انتالیا و در باره مگان سوال کردم اولا مگان 2000 اتوماتیک تو خود کشور ترکیه وجود نداره! مدلهای 1400 1500 و 1600 در دو مدل dci , 16v هستند با سه اپشن انتیک - اکسپرشن و پریویلیج + که این اخری اپشناش واقعا فوله مثل سن روف برقی سنسور عقب و حتی تیپترونیک روی فرمونشه...
بهترین مدلی که اینجا هست 1600 اتوماتیک با اپشن پریویلج + هست قیمتشه به تومان از 33 میلیون شروع میشه اینجا یک سری تسهیلات روی ماشین میدن که قیمتشو تا 40 میلیون می بره بالا مثل بیمه مکمل سرویس ماشین بدون اجرت تا چندین سال .... و غیره.
وقتی ازشون در باره مگان 2000 سوال کردم گفتند که ما بصورت سفارشی مگان 2000 تولید میکنیم ولی فقط برای صادرات هست و مگان 2000 سدان تو ترکیه وجود نداره فقط مدل هاچبک 2000 وارده از خود رنو فرانسه اینجا وجود داره.
با این تفاصیر قیمتی که مگان تو ایران پارس خودرو می فروشه بنظرم مناسبه ولی ای کاش با اپشن پریولیج + عرضه میشد.
تلفن ازشون گرفتم من به ترکی استانبولی با هاشون صحبت کردم ولی انگلیسی هم میدونن اگر سوالی داشتین می تونید ازشون بپرسید
تلفن: 00902423401000
davoodya
19 June 2008, 10:32 AM
دلیل این کار کاملا واضحه
چون سمند هم به قیمت 7000000 در ترکیه ارایه میشه؟
این خودرو ها به این شرط در این 2 کشور فروخته می شه
jsprox
19 June 2008, 01:13 PM
دلیل این کار کاملا واضحه
چون سمند هم به قیمت 7000000 در ترکیه ارایه میشه؟
این خودرو ها به این شرط در این 2 کشور فروخته می شه
والا اینکه به چه قیمتی میدن به reseller تو ترکیه رو نمیدونم شاید همین 7 میلیون باشه ولی برای مصرف کننده من اگهی دیدم که سمند قیمتش 16 میلیون در میاد. در ضمن سیستم گمرکی و مالیات ترکیه گرونه فکر کنم بخاطر این قیمت سمند اینجا گرونه همینطور تمامی ماشینهای وارداتی مثلا اینجا سانتافه 2200 قیمتس 57 میلیون در میاد. غیر از قیمت خود ماشین تو اینجا باید KDV - OTV بپردازید که قیمت ماشین رو می بره بالا...
15041504
19 June 2008, 01:43 PM
نپرسيديد كه1600 هست يا 2000؟
چون ظاهرا خبري از 1600نيست
باسلام اقای rezaghi کسی که بامن صحبت کرد درخصوص 1600 یا 2000 اطلاعاتی نداشت حتی نمیدونست رنگهایی که قراره دعوتنامه بدن چی هست
kamof
19 June 2008, 05:50 PM
باسلام
آقا من امروز رفتم نمایندگی گفتن مگان های 2000 مشکی ونوک مدادی را تا یکی دو ماه اینده میدن
mhabbasi
19 June 2008, 07:09 PM
از دیروز توی صف شمارگذاری شیراز بودم....
دیروز ساعت 15:00 اول رفتم نمایندگی یک قطعه فلزی که جلوی موتور مگان بود که برای خواندن "شماره موتور" در داخل شماره گذاری برداشتم...
زیاد طول نکشید باز و بسته کردن این قطعه حدود 10 الی 15 دقیقه شد باز و بسته کردند آن اجرتی نداشت (وظیفه نمایندگی هست این کارها)
شب را در داخل خودرو به روز رساندم و ساعت 7 صبح کار شروع شد...
صف شماره گذاری شیراز معمولاً حدود 2.5 الی 3.5 کیلومتر می شود....
اسناد خودرو که به آن ها یک برگه سبز مربوط به اداره دارایی هم اضافه شده بود و سند خودرو هم به مهر اداره دارایی ممهور شده بود را ابتدا به قسمت مدیر فنی شماره گذاری شیراز (آقای آزادی) ارائه نمودم که پس از بررسی جزئی فرمودند که خودرو را به کارشناسان بازدید نشان دهم...
همه خودرو های موجود برای تعویض پلاک و... تنها توسط یک کارشناس بازدید می گردید اما خودرو من توسط 4 کارشناس در آنجا بازدید شد و به مهر 3 نفر از آنها سند خودرو من ممهور شد (آقایان جعفری زاده - کوهپایه - دعائی)...
خودرو من اولین مگان 2008 شیراز بود که اقدام به شماره گذاری می کرد...
مجدداً به قسمت مدیر فنی بازگشته و برای تعیین غرفه مربوطه برای تهیه کارتکس سبز خودرو و اخذ شماره پلاک بررسی گردید... (مسئول این کار آقای... اسمش یادم نمیات... ولی مسئول مدیریت فنی بود)
غرفه تخصیص داده شده جهت شماره گذاری خودرو های وارداتی جداگانه از بقیه بود و خلوت تر...
اسناد آنجا کنترل گردید..
1) نظریه کارشناسان که در آن رنگ خودرو و دنده اتوماتیک بودن آن ذکر گردیده بود...
2) اسناد مالیاتی و برگه سبز اداره دارایی...
3) اسناد گمرکی...
4) پرداخت فیش 250.000 ريالی جهت پلاک گذاری...
5) استعلام ستاد تبصره 13 (این را من نداشتم)
البته به من اعلام نکرده بودند که چنین مدرکی لازم است...
برای آن بایستی به راهنمایی و رانندگی شهر شیراز واقع در خیابان شهناز می رفتم (متصدی آن آقای عبداللهی بود) شماره گذاری تا راهنمایی رانندگی شیراز بیش از 10 الی 15 کیلومتر با هم فاصله دارند...
اینجا بود که مفهوم دولت الکترونیک را متوجه شدم و نهضت نرم افزاری را درک کردم....:icon_cry::icon_razz:icon_mad:
به درب بسته خوردم... فرمودند سیستم استعلامات 6 روز است که قطع است از تهران....:icon_cry:
البته بعضی از افراد می گفتند فقط از شنبه تا سه شنبه این کار را انجام می دهند...:icon_smil
این استعلام یک برگه سفید پرینتی ساده است که در آن شماره شاسی خودرویی که با 15.000.000ريال ما اسقاط شده است در آن موجود است.... (آخه ادارات دولتی به هم اعتماد ندارند من چرا مقصر باشم - بابا از من 15.000.000ريال را گرفته اید دیگر پارس خودرو دولتی است من این وسط چیکاره بیدم...)
اگر این مدرک موجود بود کارتکس سبز خودرو (سند سبز رنگ خودرو که توسط شماره گذاری صادر می شود) صادر شده بود و من به انبار پلاک رفته و پلاک خودرو خود را اخذ کرده بودم و اکنون خودرو من اولین مگان 2008 نمره شده در شیراز شده بود...
nima ettehadi
20 June 2008, 06:02 PM
سلام آقا ميشه بگي از كدوم نمايندگي پرسيدي و واقعا كسي نمي دونه تكليف اين ثبت نامي 2000 رنگ مشكي
چي ميشه وكي مي دهند.
-بعد از آمدن دعوتنامه دوم چند روز بعد ماشين مي آيد چون از نمايندگي اصفهان ثبت نام كردم اصلا جواب نمي دهند.
nima ettehadi
20 June 2008, 06:06 PM
راستي نشانه اينكه 2000 است يا 1600 كنار زه در را اگر برداشتند كجا گذاشتنش چون شنيدم كلا حذف كردند
nima ettehadi
20 June 2008, 06:09 PM
باسلام
آقا من امروز رفتم نمایندگی گفتن مگان های 2000 مشکی ونوک مدادی را تا یکی دو ماه اینده میدن
nima ettehadi
20 June 2008, 06:10 PM
باسلام
nima ettehadi
20 June 2008, 06:13 PM
سلام از كدوم نمايتدگي پرسيدي و مطمني گفتند 1-2 ماه ديگر چون من پرسيدم گفتند تا شنبه هفته بعد دعوتنامه ها را مي فرستيم
GUESS
20 June 2008, 09:18 PM
خب
تقريبا كار پلاك من تموم شد
ولي موند واسه ده روز ديگه !
چون پلاك رو به اسم رفيقم زدن !:icon_eek:
ازش كارت شناسايي خواسته بودن كه اينم داده بود
پلاك مال اونه و سند مال من !
موند واسه ده روز ديگه كه از تهران اصلاحش كنن
حالا شب ميام كل مراحل رو ميگم و يه ريزه كاريايي هم داره كه مينويسم
ATOS
20 June 2008, 10:39 PM
امروز یه مگان 2 درب دیدم:icon_excl
خیلی شکیل و زیبا بود:icon_evilآیا وارداتی است؟:icon_ques
کسی از مشخصاتش خبر نداره؟:icon_evil
karash501
20 June 2008, 10:57 PM
منم يكي ديده بودم نمره ايران بود پشت سرياشم مانيتور داشت اتفاقا وايساد ازم آدرس پرسيد ماشين تكيه
good_rally
20 June 2008, 10:59 PM
بله وارداتي
اگه اشتباه نكنم موتورش 2000 همينايي كه رو سدان هست
ولي چون وزنش كمتر شتابش حدود 9ثانيه است
البته مطمئن نيستم
davoodya
21 June 2008, 03:13 PM
سلام
امروز یعنی اول تیر ماه 87 به نمایندگی پارس خودرو واقع در کرج رفتم الته یک راس از اصفهان
خلاصه و مفید می گم
مگان نوکمدادی تولید نمیشه نه زغالی چون یادمه یکی اینجا گفته بود زغالی که اشتباه هست و رنگی که تولید نمیشه نوکمدادی هست
به زور من که نوکمدادی بودم وادار به تعویض رنگ کردند که میگفتن نقره ای بعد دیگه به سفید قانع شدند
خلاصه نمی دونم کار درستی کردم یا نه اما دعوت نامه ی من تا 2 روز دیگه صادر و باید پول رو واریز تا ماشین رو تحویل بگیرم
میر منصف هم دیدم همونطور که می گفتن ادم زبون نفهمی بود
شخصی بنام زمانی هم مسول این کار ها بود
ماشین هاتون هم هنوز وارد نشوده که بخواد ترخیص بشه . رنگ نقره ای هم داشتن و اگه کسی بخواد فکر کنم بشه تغیر رنگ بده و ماشینشو بگیره
صحبت مبنی بر تحویل ماکسیما و تندرو از این جو ر حرفا به جای مگان هم رد شده یعنی میر منصف گفت تاید نشده
همچین صحبتی بوده اما تصویب نشده اما زمانی گفت شاید بشه با در خواست کتبی ماکسیما بگیرین
ما که پشیمونیم تبدیل کردیم دوست نداشتم ماشین رو حالا تحویل بگیرم اما خلاصش داستان از این قراره
دوباره می گم گفت نوکمدادی ها باید و حتما تغیر رنگ بدن به هر چیزی به جز نوکمدادی اگه به نقره ای یاا سفید تغیر رنگ دادی ماشینو گرفتی اگه نه باید صبر کنی تا ماشینا بیاد
از 500 تا هم تازه 200 تاش ترخیص شده
دیگه هم چیزی یادم نمیاد سوالی بود در خدمتم
یه عکس هم گرفتم که بعدا براتون میزارم
GUESS
21 June 2008, 03:23 PM
آقا
من فردا مراحل رو مينويسم
فردا امتحان دارم
الان حسش نيست !
در مورد رنگا منم فقط نقره اي و سفيد ديدم
سفيد هم خيلي كمه و انگشت شمار
ولي نقره اي خيلي زياده
احتمالا زيتوني و قرمز و ... هم انگشت شمار وارد يشه
به مظرم الان بگيرين بهتره
چون معلوم نيست بعدا بازم گرون كنن
چون اينا منطق ندارن كه
يهويي ديدي يه 500 تومن كشيدن روش و ...
ضمنا الان من يه ماهه كه علاف سند و پلاكم
يعني تحويلم كه بگيرين 20-30 روز علاف اين كاراش هستين
آقاي عباسي
دارايي شما چند شد؟
15041504
21 June 2008, 04:26 PM
اقای mhabbasi و اقای GUESS لطفا بگید رنگ سفید که شما تحویل گرفتید متالیک هست یا خیر ممنون میشم
davoodya
21 June 2008, 05:19 PM
درسته اتفاقا اون اقا هم همین رو گفت که ممکنه گرونتر بشه اما 2 مطلب
1: ممکنه ماشین های جدید با امکانات کامل تری ارائه بشن و همون 1.5 گرون تر باشن
2: سود پولشون بیشتر میشه هر چند که خیلی ناچیز و در مقابل این تورم غیر قابل ملاحضه است
در کل برای من که اولویت دومم سفید بود فکر می کنم ارزش صبر کردن بیشر رو داشت
GUESS
21 June 2008, 05:46 PM
اقای mhabbasi و اقای GUESS لطفا بگید رنگ سفید که شما تحویل گرفتید متالیک هست یا خیر ممنون میشم
متاليك
nima ettehadi
21 June 2008, 06:20 PM
درسته اتفاقا اون اقا هم همین رو گفت که ممکنه گرونتر بشه اما 2 مطلب
1: ممکنه ماشین های جدید با امکانات کامل تری ارائه بشن و همون 1.5 گرون تر باشن
2: سود پولشون بیشتر میشه هر چند که خیلی ناچیز و در مقابل این تورم غیر قابل ملاحضه است
در کل برای من که اولویت دومم سفید بود فکر می کنم ارزش صبر کردن بیشر رو داشت
اين امكان هست كه شايد به امكاناتش اضافه كنند ودرمجموع كسي نمي دونه كه تا كي اين صبر ما طول ميكشه
GUESS
21 June 2008, 07:39 PM
به احتمال زياد اين كار رو نميكنن
چون بايد اول اون مگاناي با كسر امكانات رو آب كنن بعد بقيه
الان يك تير تموم شد
در واقع جز من و آقاي عباسي كسي تو سايت مگانش تحويل نشده
اينجا هم دو تا سند اومده كه فقط من كار پلاكشو كردم
نفر دومم احتمالا پلاك كرده
يعني از 60 تاي اينجا فوقش 10 تاش حل شده و بقيه نيومده
ضمنا دوستان
به عكس پايين توجه كنين
زده 104 دستگاه
فكر كنم كل واردات 2000 هاست كه 104 تاست
احتمالا بقيشم بعدا بياد
ولي در كل از من ميشنوين برين بگيرين و منتظر نشين
سود دير كرد من براي 3 ماه 110 -120 هزار تومن بود
ارزششو داره؟!
GUESS
22 June 2008, 03:20 AM
اينم از مراحل تو تبريز
1- ورود به شهرك آزمايش ساعت 6 صبح
2- ورود ماشين به صف پاركينگ جهت بازديد خودرو
3- پارك خودرو و گرفتن نوبت در ساختمان زرد براي صدور دستور در اتاق 11 (برگ معاينه لازم نيست و اوراق تحويلي شركت كافي است)
4- صدور دستور در اتاق 11
5- برگشت به خودرو جهت بازديد*
6- بازديد توسط كارشناس
7- رفتن به دكه ي مقابل ساختمان زرد و تعيين باجه
8- تحويل اسناد به باجه ي تعيين شده ** ***
9- رفتن به باجه ي آگاهي جهت مهر و امضاء
10- برگشت به باجه و تحويل اسناد
11- انتظار 2 ساعته
12- تخصيص شماره پلاك
13- رفتن به ساختمان سفيد و گرفتن برگه اعلام به گمرك و برگه شماره شاسي ماشين اسقاطي (نياز به كپي از اسناد)
14- برگشت به صف اتاق 11 و امضاء دو برگ فوق توسط سرهنگ
15- تكميل فيش عوارض شهرداري در اتاق 12 (مبلغ 28500 تومان براي مگان 2000)
16- واريز وجه عوارض شهرداري به بانك شهرك(فقط بانك شهرك) و امضا در اتاق شهرداري
17- مراجعه به ساختمان دارايي در داخل شهر
18- ورودي 4 ،طبقه ي همكف،آقاي شجاعي****
19- واريز دو فيش 285000 توماني و يك فيش 570000 توماني (جمعا 1140000 تومان) به بانك ملي شعبه دارايي
20- مهر و امضاء اسناد توسط آقاي شجاعي
21- برگشت به شهرك آزمايش و مراجعه به باجه ي تعيين شده ي قبلي
22- تحويل دادن كل اسناد
23- تحويل گرفتن برگ سبز و مراجعه به پشت ساختمان جهت امضاء برگ سبز
24- رفتن به ساختمان سفيد و تحويل به سرهنگ يوسف پور جهت دستور به انبار پلاك
25- تحويل پلاك
نكته :
سعي شود كه كار دو نفره انجام گردد(نوبت گرفتن در صف بانك و اتاق 11 و ...)
صبح حداكثر تا 5.5-6 در شهرك باشيد(صف هاي كيلومتري بعد ساعت 6.5-7)
چند سري كپي از اسناد تحويلي شركت و كارت هاي شناسايي را از اول كار همراه داشته باشيد
* بازديد ساعت 7.5 به بعد شروع ميشود،كنار خودروي خود حاضر باشيد (فرستادن ماشين به ته صف كيلومتري توسط
افسر مسئول در صورت عدم حضور كنار ماشين هنگام رسيدن نوبت شما)
**قبلا داخل شهر به شماره حساب 95888 بانك ملي از بابت شماره گذاري 25000 تومان واريز نماييد(صف هاي داخل
شهرك بالاي 100 نفر و وقت گير است)
***حتما كارت ملي صاحب خودرو ارائه گردد (در غير اينصورت احتمالا پلاك خودرو به نام شخص غير از صاحب خورو
زده ميشود!)
**** وجود صاحب خودرو الزاميست،يك سري كپي از اسناد لازم است
drnariman
22 June 2008, 10:44 AM
اوه اوه من اگه قرار باشه اینقدر علاف بشم بالکل بی خیال اون ماشین می شم (من سوناتا و bmw که تحویل گرفتم خوشبختانه خود شرکت همه کاراش رو کرده بود ).
تو شهرستانا این طوریه ببین تهران چه خبره !!!!:icon_razz
GUESS
22 June 2008, 11:10 AM
يكي از دوستان سايت هم كه سوناتا گرفته بود هم همين كار رو احتمالا انجام داده
2-3 تا تويوتا هم همينجا بودن كه همين كارا رو ميكردن
mhabbasi
22 June 2008, 07:46 PM
آقاي عباسي
دارايي شما چند شد؟
سلام بر تمامی دوستان....
دارایی من همون 855.000 تومان شد و نه بیشتر... :icon_ques
به من گفتن عوارض شهرداری از لزومات شماره گذاری نیست... :icon_razz
آقای این برگه اعلام به گمرك چی هست؟؟؟ باید تهیه کنیم؟؟؟
آقا می تونید واسی من هم این 2تا رو بگیرید فاکس کنید شیراز...
سیستم تبصره 13 شیراز هنوز قطع هست...:icon_cry:
"برگه اعلام به گمرك و برگه شماره شاسي ماشين اسقاطي"
راستی به گمانم کل ماشین های مگان 2000 سفید رنگ وارد شده به ایران 104 عدد باشه...:icon_razz
دوست من رنگ توی بعضی از اسناد سفید متالیک ذکر شده اما در شمارگذاری به من گفتند سفید معمولی هست نه متالیک
پس سفید ساده هست... :icon_evil
راستی منتظر تصویر davoodya ([Only registered and activated users can see links]) عزیز هم هستیم... :icon_excl:icon_cool:icon_evil
خسته نباشید و ممنون.....
GUESS
22 June 2008, 08:41 PM
دارايي من شد دو تا 285 و يه دونه 570
يه عوارض يك درصد شماره گذاري شهرداريه كه 285 تومنه
يه دونه 285 مال تمركز درآمد ماليات نقل و انتقاله
يه 570 تومنم مال تمركز ماليات شماره گذاريه
غير اينا يه 28500 تومن و يه 25000 تومن هم ريهتم
حالا آقاي عباسي
پيگير بشين
احتمالا يه 285 كم دادين
ضمنا امروز اون مراحلي رو كه نوشتم ورداشتم پرينت كردم و بردم شركت
دادم به مسثول فروش
دختره خيلي تشكر كرد و يه دورم برگه رو به بقيه همكاراش نشون داد !
ضمنا آقاي عباسي
مدارك بايد همراهتون باشه تا برگه گمركي و خودرم اسقاطي رو بدن
rezaghi
22 June 2008, 10:35 PM
سلام
آخرين خبر در مورد1600:
ديروز باهاشون مكاتبه كردم و وضعيت 1600هارو پرسيدم كه بالاخره كي دعوتنامه هاي تحويل بهمن86! صادر ميشه؟
جوابي كه اومد با كمال نااميدي اينه:
2/4/1387 در حال حاضر اين خودرو وارد گمرک نشده است
من با وجودي كه خيلي مگانو دوست دارم ولي كم كم دارم نااميد مي شم.
davoodya
23 June 2008, 02:46 AM
در باره ی 1600 ها فکر می کنم که مال تولید داخل رو بهتون بدهند
در باره ی عکس اقای میر منصف هم زیاد عکس جالبی نشده چون خیلی سریع گرفتم و مورد دیگه که ممکنه گزاشتن تصویر ایشون خوب نباشه
اما به محض تحویل خودرو جامع ترین اطلاعات رو در اختیارتون میزارم
jsprox
23 June 2008, 07:02 PM
سلام...
من مگانم رو تحویل گرفتم پلاک هم کردم! من تهران هستم و فقط یک 21 هزار تومان برای شهرداری و یک 25 هزار برای پلاک پرداخت کردم.
در ضمن به من از خود کارخانه پارس خوردو زنگ زدن(نه نمایندگی) و ماشین رو همون جا تحویلم دادن.
بدرود
GUESS
23 June 2008, 07:18 PM
مباركه
1600 وارداتي بود؟
هزينه ي دارايي و ... ندادين؟!
jsprox
23 June 2008, 07:36 PM
مباركه
1600 وارداتي بود؟
هزينه ي دارايي و ... ندادين؟!
مرسی
نه 2000 اتوماتیک در ضمن هیچ هزینه ای ندادم تمام مدارک گمرک و هزینه اسقاطی و غیره رو خود پارس خودرو پرداخت کرده بود.
ولی شماره گذاریش خیلی عذاب اور بود
GUESS
23 June 2008, 07:47 PM
شرمنده
چه رنگي؟
پس چرا شهرداري من 28500 شد؟
ضمنا شما ثبت نامي نمايندگي بودين؟
قيمتش عين مال ما شد؟
ضمنا پس شما همه ي مراحل رو رفتين
به جز اون تيكه ي گمرك و اسقاطي
دارايي هم ميشه بگين چند ريخته بودن؟
davoodya
23 June 2008, 08:38 PM
سود مشارکت ما حدود 800 تومن شده .
دوستان از قیمت ماشین تو بازار خبر ندارند؟
من ماشین رو فروشندم . دعوتنامه هم اوومده اگه کسی مایل هست و تا قبل از واریز پول بخواد هم به نفع اونه چون مناسب تر پاش در میاد هم به نفع من که هزینه خرج سند رو ندارم
کسی مایل به خریده 09133062774
سفید 2000 اتومات
واقا نمیدونم تو بازاری که کرولا 40 تومنه مزدا هم 36 و با تجه به سر بودن مگان چه قیمتی باید روش گذاشت.
good_rally
23 June 2008, 08:48 PM
من چند روز پيش تو روزنامه 38 تومن آگهي مگان 2000 ديدم
jsprox
23 June 2008, 09:10 PM
شرمنده
چه رنگي؟
پس چرا شهرداري من 28500 شد؟
ضمنا شما ثبت نامي نمايندگي بودين؟
قيمتش عين مال ما شد؟
ضمنا پس شما همه ي مراحل رو رفتين
به جز اون تيكه ي گمرك و اسقاطي
دارايي هم ميشه بگين چند ريخته بودن؟
رنگش سفیده
من دعوت نامه خریده بودم قیمتش بالا در اومد برام. ولی در کل قیمتش بله مثل ماله شماست یه 7 تومن ویه 26.8 تومن
من فقط روال کاری شماره گذازی رو انجام دادم نه بیشتر در مورد دارایی اگر منظورتون خزانه داری کل مبلغش 1.4 میلیون تومان و اگر منظورتون عوارض شماره گذاری 855 هزار تومان.
GUESS
23 June 2008, 10:31 PM
شما هم مثل من حواله گرفتين
حواله رو چند گرفتين؟
بعدشم
تو برگه ي اعلام به گمرك من زدن كه گمرگ محترم شهريار
ماشين مگان با شماره شاسي فلان به شماره ي شهرباني فلان پلاك شد
شركت چجوري اينو قبلش انجام داده؟
در حالي كه پلاكتون نيومده بوده !؟
ضمنا داووديا جان
قيمت بازار 39-40 هست
از 39 ارزونتر نده
jsprox
24 June 2008, 01:48 AM
شما هم مثل من حواله گرفتين
حواله رو چند گرفتين؟
بعدشم
تو برگه ي اعلام به گمرك من زدن كه گمرگ محترم شهريار
ماشين مگان با شماره شاسي فلان به شماره ي شهرباني فلان پلاك شد
شركت چجوري اينو قبلش انجام داده؟
در حالي كه پلاكتون نيومده بوده !؟
ضمنا داووديا جان
قيمت بازار 39-40 هست
از 39 ارزونتر نده
10.400 دعوتنامه خریده بودم کلا 37.2 میلیون در اومد برام
والا نمی دونم الان دسترسی به مدارک ندارم فردا حتما نگاه میکنم ولی یادم هست که تو فاکتور فروش زده بود 25 تومان جهت پلاک
jsprox
24 June 2008, 01:49 AM
سلام...
کسی از دوستان جایی رو تو تهران می شناسه برای نصب مه شکن در ضمن کفپوش هم می خوام
solomio
24 June 2008, 02:02 AM
مگان چند سال و چند کیلومتر شامل گارانتی میشه البته تولید داخلشو منظورمه
GUESS
24 June 2008, 02:11 AM
10.400 دعوتنامه خریده بودم کلا 37.2 میلیون در اومد برام
والا نمی دونم الان دسترسی به مدارک ندارم فردا حتما نگاه میکنم ولی یادم هست که تو فاکتور فروش زده بود 25 تومان جهت پلاک
25 تومن هزينه ي پلاك شده
كه اونو برگردوند
به خودمون
به نظرتون پروژكتور خودشو بزنم يا زنون؟
تو زنون دو رنگ نميشه؟
دوست عزيزي كه گارانتي رو پرسيدن
دو سال يا 60000 كيلومتر
davoodya
24 June 2008, 11:57 AM
دوستان شما که دیگه غریبه نیستید اما تو بازار 36 قیمت گزاشتن
رنگ نقره ای هم طرفدار بیشتری پیدا کرده می گن سفید رو غنیه در صورتی تویه اون سند سفید رو متالیک زدند
من این جا با این قیمت ها سراغ دارم
حالم خیلی گرفتس که چرا تغیر رنگ دادم
نمی خواستم عکس این اقا رو بزارم اما چون می بینم سرم کلاه گزاشته عکسشو میزارم تا همه این کلاه بردار ها رو بشناسن
این دفعه رفتم تعران بهترین عکس ها رو از اینا می گیرم. از همشون از تک تکشون
اقا من خیلی اتیشیم از دست ایشون
دزد نامرد. شارلاتان. کلاه بردار
به زور منو وادار به تغیر رنگ کرد. بهش می گم یه کاغذی به من بده دال بر اینکه به من اعلام کتبی بکنب که باید تغیر رنگ بدم
برین بازار یه قیمت از ماشیناتون بگیرین تا بفهمین من چی می گم
jsprox
24 June 2008, 12:10 PM
25 تومن هزينه ي پلاك شده
كه اونو برگردوند
به خودمون
به نظرتون پروژكتور خودشو بزنم يا زنون؟
تو زنون دو رنگ نميشه؟
دوست عزيزي كه گارانتي رو پرسيدن
دو سال يا 60000 كيلومتر
والا من زنون خیلی دوست دارم ولی به قول شما هم دورنگ میشه هم بنظرم زنون جواد شده دیگه
15041504
24 June 2008, 12:50 PM
اقای davoodya مگه رنگ نوک مدادی قیمتش فرقی میکنه من هم رنگ ماشینم نوک مدادی شما برای تغییر رنگ چه توصیه ای داری نقره ای بگیرم یا اصلا تغییر رنگ ندم
hamham2003
24 June 2008, 04:29 PM
سود مشارکت ما حدود 800 تومن شده .
من ماشین رو فروشندم . دعوتنامه هم اوومده اگه کسی مایل هست و تا قبل از واریز پول بخواد هم به نفع اونه چون مناسب تر پاش در میاد هم به نفع من که هزینه خرج سند رو ندارم
کسی مایل به خریده 09133062774
سفید 2000 اتومات
واقا نمیدونم تو بازاری که کرولا 40 تومنه مزدا هم 36 و با تجه به سر بودن مگان چه قیمتی باید روش گذاشت.
اولا" بايد يادآوري كنم اون مگاني رو كه اين دزدا بنا بود به ما بدن و ندادن از مزدا و كرولا سرتر بود نه اين ماشين كه از همه چيزش زدن و معلوم نيست از كجاشون درآوردن.ريخت ماشين كه با اين رينگاي
مسخرش كه اصلا" بهش نمياد واقعا" تو ذق ميزنه.دوست عزيز مزدا و كرولا به مراتب از اين مگان بهتره .همه چيزشون بهتره.منم فروشندم ولي حواله شده 300/8 و بايد ضرر بدم.نميدونم چيكاركنم.
davoodya
24 June 2008, 05:00 PM
8300 که خوبه اگه مشتری خواست بگو من میدم
به من میگن حواله داریم 7700
nima ettehadi
24 June 2008, 07:52 PM
آقا نظرتون چي برم تعيين رنگ ديگه اي به غير از مشكي كنم يا براي همين رنگ صبر كنم .و چقدر امكان داره مگان هايي با امكانات بيشتر بدن اگر صبر
كنم كسي خبر داره
karash501
24 June 2008, 07:58 PM
منم كه گفته بودم پيشبيني قيمت 40تومن خيلي خوشبينانس الان كه بنزينم اينجوري شده حالا 36 هم بدين بازم سود داره واستون سفيد كه قشنگتر از نقره ايه البته بهترين رنگ مشكيه به نظر من
davoodya
24 June 2008, 10:55 PM
مطمئن باش مگان با امکانات بیشتر یعنی حداقل 2 ملیون بالاتر یعنی نتونی ماشینتو بفروشی یعنی مگان با قیمت 36.5 نما ارزه حتی با بهترین امکانات
یعنی اینا دزدن نامردن
nima ettehadi
25 June 2008, 12:08 AM
براي پيگيري زمان تحويل چگونه مي شود با پارس خودرو تماس گرفت كسي تلفن مستقيم به جز تلفن گويا دارد
وميخواستم از آقاي عباسي وguess بپرسم از مگان تحويلي راضي هستند و در مجموع باتوجه به اين حذفيات ميصرفه انتظار بكشم
futuredream
25 June 2008, 01:03 AM
من تو تاپیک مقایسه گفتم مگان بنزینش شارژ شد باور نکردن! یک از دوستان هم گفتن که مال اون هم شارژ شده .. فکر کنم به خاطر قرارداد تولید آیندش (هر دو موتور) حذف نکردن
hamham2003
25 June 2008, 12:12 PM
مطمئن باش مگان با امکانات بیشتر یعنی حداقل 2 ملیون بالاتر یعنی نتونی ماشینتو بفروشی یعنی مگان با قیمت 36.5 نما ارزه حتی با بهترین امکانات
یعنی اینا دزدن نامردن
كاملا" با شما موافقم .مگان با بهترين امكانات حتي تواين خراب شده 36.5 نمي ارزه من يك بار هم قبلا" گفتم تو اين دزدي بزرگ، پارس خودرو حداقل 6.5 ميليارد تومن زده به جيب.بابا اينم يك مدل دزدي و اختلاسه ديگه ماشينو به شرط فول يك سال پيش فروختن الان با همون قيمت فول دارن معمولي تحويل ميدن هيچ كسي هم صداش در نمياد .تازه بعضي از دوستان هم كه از تحويل ماشينشون خيلي ذوق زده شدن تو تاپيك اخبار مگان براي پارس خودروي دزد تبليغ ميكنن و از افزايش 10 درصدي توليدات اين كلاهبردار خبر ميدن و بهش كارت تبريك ميفرستن. بابا حداقل اگه اعتراضي ندارين كه سرتون و ديگران مثل ما كلاه رفته ديگه تبليغ براي كلاهبردار نكنين و برين با ماشينتون حال كنين.
در ضمن آقاي avoodya من خودم 7.400 خريدم .ديگه 7.700 كه فاجعه ميشه يعني ضرر مكرر فكر كنم ماشينو بگيرم بعد بفروشم بهتره.
mah1590
25 June 2008, 12:51 PM
سلام به دوستان . من اولین بار است که مطلب مینویسم . شاید داغترین باشه . خبر اینه که دعوتنامه مگان 1600 بالاخره اومده . اما مثل اینکه 50-100 تا و فقط هم رنگ مشکی و زیتونی وارد شده و بقیه را هم قرار است تا 1-2 ماه دیگر بدهند .:icon_excl
davoodya
25 June 2008, 04:19 PM
دوستانی که دعوتنامه مگانشون اومده قیمت نهایشو بگن؟
hamham2003
25 June 2008, 05:19 PM
سلام...
من مگانم رو تحویل گرفتم پلاک هم کردم! من تهران هستم و فقط یک 21 هزار تومان برای شهرداری و یک 25 هزار برای پلاک پرداخت کردم.
در ضمن به من از خود کارخانه پارس خوردو زنگ زدن(نه نمایندگی) و ماشین رو همون جا تحویلم دادن.
بدرود
مباركه. دوتا سوال دارم:
1-پرده هاي آفتابگير شيشه هاي عقب (هر 3 شيشه) رو ماشين هست يا خير؟
2- كليد بالابر شيشه ها تك لمسيه يا معمولي؟
jsprox
25 June 2008, 07:22 PM
مباركه. دوتا سوال دارم:
مرسی
1- هر سه تاش هست
2- من برای راننده و شاگرد رو امتحان کردم تک لمسیه! مال صندلی های عقب رو امتحان نکردم هنوز وقت نشده ولی بنظرم اونها هم تک لمسیه!
jsprox
25 June 2008, 07:45 PM
سلام...
در مورد مگان 2000 اتوماتیک 2008 که چند روزی می شه تحویل گرفتم می خوام چند کلمه ای بنویسم شاید بعضی ها که هنوز تحویل نگرفتند این چند کلمه بدردشون بخوره
کلا از ماشین راضی هستم مخصوصا از گیربکسش که خیلی عالی و نرم دنده ها رو عوض میکنه بنظرم از 2006 هاش بهتر شده هندلینگشم تو جاده بنظرم اومد که از 2006 بهتر شده شاید بخاطر رینگهای جدیدش باشه کولرش هم با اینکه اتوماتیک نیست خوب خنک میکنه و بعضی از مگان دارهای قدیمی از کولر اتوماتیک مگان می نالن میگن بعد از مدتی کمپرسورش مشکل پیدا میکنه هنوز در مورد مگان 2008 نمیدونم ولی بعید نیست که مشکل کولر رو تو مدل 2008 رفع کرده باشند!!! . در ضمن اپشنهایی که کم شده اونطور که بعضی از دوستان میگن 2 میلیون ارزش داره من هرچی مقابسه میکنم انقدر نمیشه کلا 300-400 هزار میشه که زیاد قابل توجه نیست و اونطوری نیست که دلتون رو بزنه فقط مه شکن مهمه که اونم 120 قیمتش باید باشه.
در ضمن به این فکر نباشید که شاید به بعضی ها مگان کامل تر بدن یک همچین چیزی محاله!
rezaghi
25 June 2008, 10:46 PM
سلام به دوستان . من اولین بار است که مطلب مینویسم . شاید داغترین باشه . خبر اینه که دعوتنامه مگان 1600 بالاخره اومده . اما مثل اینکه 50-100 تا و فقط هم رنگ مشکی و زیتونی وارد شده و بقیه را هم قرار است تا 1-2 ماه دیگر بدهند .:icon_excl
سلام خوش اومديد
منبع خبر رو اگر ذكر كنيد ممنون ميشم(منظور اينه كه از كدوم نمايندگي پرسيدين؟)
راستي اين رو لطفا حتما ذكر كنيد: قيمت تموم شده رو دقيقا چند زدن؟ ممنون
Persian Halls
26 June 2008, 10:43 AM
سلام
دعوتنامه ی مگان 1600 زیتونی ما چند روز پیش آمد. (البته من که صلح کردم و دیگر مال من نیست!)
مبلغش هم فکر کنم 23.560 یا 23.600 (یه چنین چیزی بود) اگر اشتباه نکنم...
davoodya
26 June 2008, 10:54 AM
پس با این حساب قیمت پایه مگان 1600 باید 29500 باشه که این یعنی 5000000 نفاوت با مدل 2000 سی سی
دوستانی که مگان رو تحویل گرفتند میشه یک لیست کامل از کمبود امکانات مگان 2008 بنویسند چیز های که من تا این لحظه میدونم .
1. سیستم دستی تهویه
2. عدم سنسور نور
3.عدم وجود سنسور باران
4. عدم سویچ مربوط به ایربگ
5.عدم محفظه در زیر پای راننده و طاقچه عقب
6. عدم وجود پرژکتور
لطفا این لیست رو تصیحح کنید
GUESS
26 June 2008, 11:50 AM
محفظه هاي زير پايي موجودن(ولي من بازم نميدونم به چه دردي ميخورن !)
ضمنا با اين حساب كتابا مذل 1600 به قيمت 29 ميليون عرضه شده
چون 23600000+5000000+سود اون كه ميشه همون 29 تومن
mohat5
26 June 2008, 02:33 PM
سلام و درود بر بچه های کلوپ مگان
من امروز یک حواله مگان وارداتی 1600 خریدم ( نوک مدادی-نقره ای) به 7.350 !
حالا میخواستم ببینم کی احتمالا دعوتنامه میاد ؟
از روزی که دعوتنامه میاد چقدر برای واریز پول وقت دارم ؟؟؟؟
در ضمن 7.350 خوب بوده یا گرون خریدم ؟؟؟؟
vahid579
26 June 2008, 06:02 PM
بنزین مگان 2000 و 1600 هم شارژ شد.
mhabbasi
26 June 2008, 06:19 PM
مباركه. دوتا سوال دارم:
پ 1) دوست من 3تا پرده آفتابگیر موجود هست...
پ 2) تمامی کلید های مگان 2000 به صورت تک لمسی بوده و با دو بار پشت سر هم زدن دکمه قفل کردن خودرو به طور اتوماتیک پنجره ها به سمت بالا هدایت می شوند...
سلام...
در مورد مگان 2000 اتوماتیک 2008 که چند روزی می شه تحویل گرفتم می خوام چند کلمه ای بنویسم شاید بعضی ها که هنوز تحویل نگرفتند این چند کلمه بدردشون بخوره
کلا از ماشین راضی هستم مخصوصا از گیربکسش که خیلی عالی و نرم دنده ها رو عوض میکنه بنظرم از 2006 هاش بهتر شده هندلینگشم تو جاده بنظرم اومد که از 2006 بهتر شده شاید بخاطر رینگهای جدیدش باشه کولرش هم با اینکه اتوماتیک نیست خوب خنک میکنه و بعضی از مگان دارهای قدیمی از کولر اتوماتیک مگان می نالن میگن بعد از مدتی کمپرسورش مشکل پیدا میکنه هنوز در مورد مگان 2008 نمیدونم ولی بعید نیست که مشکل کولر رو تو مدل 2008 رفع کرده باشند!!! . در ضمن اپشنهایی که کم شده اونطور که بعضی از دوستان میگن 2 میلیون ارزش داره من هرچی مقابسه میکنم انقدر نمیشه کلا 300-400 هزار میشه که زیاد قابل توجه نیست و اونطوری نیست که دلتون رو بزنه فقط مه شکن مهمه که اونم 120 قیمتش باید باشه.
در ضمن به این فکر نباشید که شاید به بعضی ها مگان کامل تر بدن یک همچین چیزی محاله!
من هم نظر این دوستم رو تایید می کنم...
تنها کسری که خیلی تو ذوق می زنه همون مه شکن و تهویه مطبوع هست....
البته تهویه دستی که بد نبوده به نظر من تا حالا....
گیربکس به شدت نرم تر از قبلی ها هست و بهینه تر هست....
اضافه کردن مه شکرن هم که حدود 120 الی 180 هزار تومان بسته به نوعش تفاوت داره....
راستی بچه ها کسایی که مه شکن اضافه کردن یا می خوان اضافه کنند نگفتند که روشن و خاموش کردن اون رو کجا و یا به چه وسیله ای میسر می کنند؟؟؟
محفظه هاي زير پايي موجودن(ولي من بازم نميدونم به چه دردي ميخورن !)
دوست عزیزم Guess
این محفظه برای نگهداری اوراق سرویس و مدارک خودرو و دفترچه های موجود هست که لازم نیست دائماً در دسترس باشه....
براي پيگيري زمان تحويل چگونه مي شود با پارس خودرو تماس گرفت كسي تلفن مستقيم به جز تلفن گويا دارد
وميخواستم از آقاي عباسي وguess بپرسم از مگان تحويلي راضي هستند و در مجموع باتوجه به اين حذفيات ميصرفه انتظار بكشم
دوست من از طریق خود سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) پیکیری کنید...
من هم از اونجا پیگیری کردم... برای اطلاعات بیشتر به گمانم حوالی صفحه 94 یا 95 این تاپیک راهنمایی کامل صورت گرفته...
من از طریق همون تلفن گویا هم تونستم پیگیری کنم اما سمج شدم...
كاملا" با شما موافقم .مگان با بهترين امكانات حتي تواين خراب شده 36.5 نمي ارزه من يك بار هم قبلا" گفتم تو اين دزدي بزرگ، پارس خودرو حداقل 6.5 ميليارد تومن زده به جيب.بابا اينم يك مدل دزدي و اختلاسه ديگه ماشينو به شرط فول يك سال پيش فروختن الان با همون قيمت فول دارن معمولي تحويل ميدن هيچ كسي هم صداش در نمياد .تازه بعضي از دوستان هم كه از تحويل ماشينشون خيلي ذوق زده شدن تو تاپيك اخبار مگان براي پارس خودروي دزد تبليغ ميكنن و از افزايش 10 درصدي توليدات اين كلاهبردار خبر ميدن و بهش كارت تبريك ميفرستن. بابا حداقل اگه اعتراضي ندارين كه سرتون و ديگران مثل ما كلاه رفته ديگه تبليغ براي كلاهبردار نكنين و برين با ماشينتون حال كنين.
در ضمن آقاي avoodya من خودم 7.400 خريدم .ديگه 7.700 كه فاجعه ميشه يعني ضرر مكرر فكر كنم ماشينو بگيرم بعد بفروشم بهتره.
دوست من فکر نکنید ما هم از این حرکت پارس خودرو راضی هستیم...
به گمانم اولین کسی که از این تاپیگ برای اعتراض به پارس خودرو تهران واقع در کیلومتر 9 جاده مخصوص رفت من بودم...
اما در مورد تاپیک اخبار من به هیچ عنوان در ارائه اخبار نبایستی دخل و تصرفی کنم و این خلاف اصول اخلاقی هست...
من خودم جواب بدی رو هم با بدی نمی دم هرگز (این طوری تربیت شدم)
خبر بایستی بدون دخل و تصرف باشه...
حالا ذکر این خبر که نشانه ای از دفاع از عملکرد پارس خودرو نیست...
دوست عزیز hamham2003
در انتها خواهش می کنم مراقب لحن صحبت خودتون با دیگر دوستان و بنده حقیر باشید... با سپاس....:icon_cool
hamham2003
26 June 2008, 07:20 PM
پ 2) تمامی کلید های مگان 2000 به صورت تک لمسی بوده و با دو بار پشت سر هم زدن دکمه قفل کردن خودرو به طور اتوماتیک پنجره ها به سمت بالا هدایت می شوند...
اضافه کردن مه شکرن هم که حدود 120 الی 180 هزار تومان بسته به نوعش تفاوت داره....
راستی بچه ها کسایی که مه شکن اضافه کردن یا می خوان اضافه کنند نگفتند که روشن و خاموش کردن اون رو کجا و یا به چه وسیله ای میسر می کنند؟؟؟
دوست عزیزم Guess
این محفظه برای نگهداری اوراق سرویس و مدارک خودرو و دفترچه های موجود هست که لازم نیست دائماً در دسترس باشه....
دوست من از طریق خود سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) پیکیری کنید...
من هم از اونجا پیگیری کردم... برای اطلاعات بیشتر به گمانم حوالی صفحه 94 یا 95 این تاپیک راهنمایی کامل صورت گرفته...
به گمانم اولین کسی که از این تاپیگ برای اعتراض به پارس خودرو تهران واقع در کیلومتر 9 جاده مخصوص رفت من بودم...
اما در مورد تاپیک اخبار من به هیچ عنوان در ارائه اخبار نبایستی دخل و تصرفی کنم و این خلاف اصول اخلاقی هست...
دوست عزیز hamham2003
در انتها خواهش می کنم مراقب لحن صحبت خودتون با دیگر دوستان و بنده حقیر باشید... با سپاس....:icon_cool
در ابتدا از پاسخ به دو سوالم تشکر میکنم .در ارتباط با لحن صحبت به این نکات توجه کنید:
1-بنده در ارتباط با شارژ بنزین مگان مطلبی را به نقل از روزنامه دنیای اقتصاد در تاپیک اخبار مگان نوشتم و در آن ذکر کردم که با توجه به این خبر به مگان بنزین تعلق میگیرد.بلافاصله جنابعالی جوابیه ای به ان خبر دادید که : لطفا" خبررا خوب بخوانید و بعد نظر دهید.و بعد متن خبر را تایپ کرده بودید و در انتها نوشته بودید که این نوشته ها یعنی به مگان بنزین تعلق نمیگیرد.بنده هم به اینگونه برخورد شما اعتراض کردم و نوشتم که برداشت من از آن خبر آن بوده و برداشت شما نیز چیز دیگر .ولی اینکه نظر ندهید یعنی چه؟ همانطور که میدانی به مگان بنزین تعلق گرفت چون محتوای خبر اینگونه بود.ولی لحن شما کاملا" نامناسب!!
2-شما لطفا" در ارتباط با گفته های خودتون اظهار نظر کنید چون بنده تا بحال هیچکس را بغیر از شخص شما خطاب قرار نداده ام.بنده در دو جا به شما اعتراض کردم اول آنجا که گفته بودی:
ما عاشقان مگانیم هرچه میخواهد باشد دوم اینکه در تاپیک اخبار مربوط به مگان از فعالیتهای پارس خودرو آنهم آن اخبار کذب داخلی خودشان صحبت میکنی که دیگر حتی صدای مجلس هشتم نیز از این یاوه گوییهای خودرو سازان داخلی در آمده.
-راستش در ابتدا که وارد این سایت شده بودم و بعد از خواندن نوشته های شما فکرمیکردم شما از کارمندان پارس خودرو هستید که اینچنین تعریف و تمجید میکنید.
jsprox
26 June 2008, 08:19 PM
دوست عزیزم Guess
دوست عزیز hamham2003
سلام...
در مورد مه شکن من دنبالش هستم زنگ زدم به نمایندگی تو تهران گفتن انجام میدیم ولی الان چراغ نداریم باید ماشین رو بیارید اینجا... در ضمن من دسته راهنما رو نگاه کردم برای فعال سازی مه شکن جلو دکمه ای تعبیه نشده حالا نمی دونم این نمایندگی ها دسته راهنما رو هم عوض میکنند یا نه فقط یک کلید اضافی تو کابین نصب می کنن برای فعال سازی مه شکن!!!
davoodya
26 June 2008, 08:19 PM
سوالی دیگر ...
دوستانی که مگان 2008 دارند میشه چک کنند که ایا هنوز 2 گلگیر جلوی این خودرو فایبر گلاس هست یا نه؟
jsprox
26 June 2008, 09:04 PM
سوالی دیگر ...
دوستانی که مگان 2008 دارند میشه چک کنند که ایا هنوز 2 گلگیر جلوی این خودرو فایبر گلاس هست یا نه؟
بله فایبر گلاس هستند
Persian Halls
26 June 2008, 09:55 PM
سلام و درود بر بچه های کلوپ مگان
من امروز یک حواله مگان وارداتی 1600 خریدم ( نوک مدادی-نقره ای) به 7.350 !
حالا میخواستم ببینم کی احتمالا دعوتنامه میاد ؟
از روزی که دعوتنامه میاد چقدر برای واریز پول وقت دارم ؟؟؟؟
در ضمن 7.350 خوب بوده یا گرون خریدم ؟؟؟؟
خوبه، شاید خیلی خوب.
من زیتونی-ش را 10 فروختم!
بنزین-تون شارژ شد؟ مگه مگان هم سهمیه داره؟
mohat5
26 June 2008, 11:05 PM
خوبه، شاید خیلی خوب.
من زیتونی-ش را 10 فروختم!
بنزین-تون شارژ شد؟ مگه مگان هم سهمیه داره؟
والا از شما چه پنهون وقتی خبر رسید که این بنده خدا حواله رو داره به این قیمت میده با سرعت رفتم پول رو نقد گرفتم دادم دستش ! 5 میلیونش رو شهریور پارسال ریخته بود به حساب !!!
والا من 10 نوع حرف شنیدم راجع به سهمیه ! امیدوارم بدن چون در هر صورت واردکننده دولتیه ....
راستی یه سوال ، این 1600های 2008 شیشه های عقبش دستیه ؟ آینه ها چطور ؟؟؟؟
GUESS
26 June 2008, 11:15 PM
سلام...
در مورد مه شکن من دنبالش هستم زنگ زدم به نمایندگی تو تهران گفتن انجام میدیم ولی الان چراغ نداریم باید ماشین رو بیارید اینجا... در ضمن من دسته راهنما رو نگاه کردم برای فعال سازی مه شکن جلو دکمه ای تعبیه نشده حالا نمی دونم این نمایندگی ها دسته راهنما رو هم عوض میکنند یا نه فقط یک کلید اضافی تو کابین نصب می کنن برای فعال سازی مه شکن!!!
اون كه عمرا !
ميان واستون يه كليد زير داشبورد و سينه ي ماشين ميذارن
من اينجا 120 با نصب قيمت گرفتم كه خود نمايندگي ميفرسته اونجا
البته خودشون يكي داشتن كه 200 ميگفتن
هر كدوم از دوستان كه نصب كردن لطف كنن قبلش از ماركو مدل و خودش عكس بگيرن
mohat5 عزيز
فكر نكنم ضرر كرده باشي
چون از اين پول يه 600-700 تومنم سر سوددهيش كم ميشه
ضمنا ديروز يه زيتوني 2000 سري قبل رو ديدم
رفت كوچه بغلي و منم رفتم دنبالش !
يارو فكر كرده بود پيست مسابفست
رسما با ماشين كشتي ميگرفت
50000 تا كاركرده بود
خيلي راضي بود
سر و صدا هم نداشت
ولي از يه چيزي شاكي بود
ميگفت دزدا زاپاسشو رينگ معمولي گذاشتن !!!
زنگ زده بودن تهران و يه دونه به قيمت 210 تومن قرار شده واسش بفرستن
تو اين دو سال فقط يه لنت عوض كرده بود كه 110 تومن شده
غير اون هيچ خرج و موردي واسه اين كشتي گيرمون نداشته !
mohat5
26 June 2008, 11:42 PM
ممنون guess جان
میشه لطفا امکانات 1600 مدل 2008 رو بگید ؟ ایربگ 2 تاس ؟؟؟
من که با تحقیقاتی که کردم واقعا به این نتیجه رسیدم که ماشین مناسبیه. من پدرم کمری GL داره ولی شدیدا ماشین نرم و بی هیجانیه... ولی پشت مگان 2000 که نشستم واقعا از اینکه هم نرمیه خوبی داره و هم اسپرت بودن رو بهت القا میکنه لذت بردم
mehrzad7410
27 June 2008, 12:37 AM
در ابتدا از پاسخ به دو سوالم تشکر میکنم .در ارتباط با لحن صحبت به این نکات توجه کنید:
1-بنده در ارتباط با شارژ بنزین مگان مطلبی را به نقل از روزنامه دنیای اقتصاد در تاپیک اخبار مگان نوشتم و در آن ذکر کردم که با توجه به این خبر به مگان بنزین تعلق میگیرد.بلافاصله جنابعالی جوابیه ای به ان خبر دادید که : لطفا" خبررا خوب بخوانید و بعد نظر دهید.و بعد متن خبر را تایپ کرده بودید و در انتها نوشته بودید که این نوشته ها یعنی به مگان بنزین تعلق نمیگیرد.بنده هم به اینگونه برخورد شما اعتراض کردم و نوشتم که برداشت من از آن خبر آن بوده و برداشت شما نیز چیز دیگر .ولی اینکه نظر ندهید یعنی چه؟ همانطور که میدانی به مگان بنزین تعلق گرفت چون محتوای خبر اینگونه بود.ولی لحن شما کاملا" نامناسب!!
2-شما لطفا" در ارتباط با گفته های خودتون اظهار نظر کنید چون بنده تا بحال هیچکس را بغیر از شخص شما خطاب قرار نداده ام.بنده در دو جا به شما اعتراض کردم اول آنجا که گفته بودی:
ما عاشقان مگانیم هرچه میخواهد باشد دوم اینکه در تاپیک اخبار مربوط به مگان از فعالیتهای پارس خودرو آنهم آن اخبار کذب داخلی خودشان صحبت میکنی که دیگر حتی صدای مجلس هشتم نیز از این یاوه گوییهای خودرو سازان داخلی در آمده.
-راستش در ابتدا که وارد این سایت شده بودم و بعد از خواندن نوشته های شما فکرمیکردم شما از کارمندان پارس خودرو هستید که اینچنین تعریف و تمجید میکنید.
3-نمیدانم شما چند سال داری و تحصیلاتت در چه حد است ولی عنوان کردن مراقب صحبتهای خود باش بسیار ناپسند است مخصوصا" برای شما که خیلی اصولی تربیت شده ای.
من مطمئنم که سنم از شما زیادتره تحصیلاتمو نمیدونم من خودم فوق مکانیکم شما رو نمیدونم.پس دوست خوبم که خیلی جاها از نوشته هات استفاده کردم ،سعی کن نوشته هات فقط فنی و در ارتباط با مگان باشه اگه خواستی از فعالیتهای پارس خودرو بگی تو تاپیک مگان نگو فکر کنم خیلیها دیگه نسبت به این اسم آلرژی پیدا کردن مثل من و دلم نمیخواد تو تاپیک مگان از این دزد خبری بخونم.با مدیرا صحبت کن شاید یک تاپیک اخبار پارس خودرو برات ساختن که راحت اخبار بدون دخل و تصرفت رو اونجا بگی
دوست گرامی در مورد بند اول باید ذکر کنم مه به مگان سهمیه سوخت تعلق نگرفت و کارت بنزین مگان در لیست سیاه قرار گرفت بنده اینو مطمئن هستم که عرض می کنم
nima ettehadi
27 June 2008, 01:52 AM
سلام دوستان يك نفر از افرادي كه مثل من مگان ثبت نام كرده وهنوز دعوتنامه اش نيامده رفته تهران مستقيم كارخانه وامروز به من زنگ زد وگفت با اعتراض ودادوفرياد تونسته همونجا دستور صدور دعوتنامه رابگيره آيا شما هم اين چنين موردي سراغ داريد چون مي گفت پارتي بازي ميكنند هنگام صدور دعوتنامه
nima ettehadi
27 June 2008, 01:55 AM
كسي هست كه رنگ مشكي 2000 ثبت نام كرده باشه ودعوتنامه دوم را گرفته باشه
وكسي خبر داره كي قرار بدهند
احسان خان
27 June 2008, 02:01 AM
زاپاس هيچ ماشيني رينگ اسپورت نيست.
تازه يه مدل اتومبيل بود كه الان اسمش تو ذهنم نيست حتي سايز تاير زاپاسش با چرخ هاي اصلي ماشين يكسان نبود.
GUESS
27 June 2008, 02:06 AM
ميدونم كه زاپاس رينگ اسپورت نيست
مزدا 3 ماشين مورد نظر شماست
mohat5 ([Only registered and activated users can see links]) عزيز
6 تا ايربگ تو اين مدلاي وارداتيه
ولي تو داخليا ميشه 2 تا
jsprox
27 June 2008, 04:25 AM
سلام...
بالاخره ترکیه هم شروع به فروش مگان 2000 کرد همونطور که گفته بودم تا به حال تو ترکیه مگان 2000 وجود نداشته و فقط بصورت سفارشی تولید و فروخته میشده.
قیمت مگان 2000 دنده معمولی - پریویلیج + (فول امکانات) در خود ترکیه
نقدی : 43 میلیون تومان
قسطی با شرایط خاص: 45.6 میلیون تومان
mohat5
27 June 2008, 10:05 AM
ميدونم كه زاپاس رينگ اسپورت نيست
مزدا 3 ماشين مورد نظر شماست
mohat5 ([Only registered and activated users can see links]) عزيز
6 تا ايربگ تو اين مدلاي وارداتيه
ولي تو داخليا ميشه 2 تا
از جوابهات بسیار ممنونم
خدا رو شکر ، باز تو این وارداتیا نمیشه دست ببرن !!! من که خودم رو برای 2 تا ایربگ آماده کرده بودم :icon_excl
mhabbasi
27 June 2008, 10:18 AM
پیش از ارسال این پست از همه دوستان عزیز و مدیران محترم طلب بخشش دارم که وقت و فضایی را برای بیان این پست اشغال می کنم:
دوست من ابتداً بایستی بگویم من شما تنها را خطاب قرار ندادم و ذکر کردم "دوستان عزیز"
کافی است به مگان دارهای عزیز مدل 2006 مراجعه کنید که کارت سوخت دارند و شرایط آنها با ما یکی است....
یک تعداد از دوستان در این تاپیک حضور دارند.... دقت بفرمایید:
دوست گرامی در مورد بند اول باید ذکر کنم به مگان سهمیه سوخت تعلق نگرفت و کارت بنزین مگان در لیست سیاه قرار گرفت بنده اینو مطمئن هستم که عرض می کنم
در مورد صحبت هم باید بگویم تفسیر خبر با بخش خبر کمی متفاوت است...
من و شما اگر هم می خواهیم براداشتی از خبر داشته باشیم بایستی اصل خبر را نیز قرار داده و آن را با دقت مطالعه و تفسیر کنیم و برای تفسیر آن فقط به یک منبع اکتفا نکنیم... (من باز هم این رو می گم)
همان طور که شما ذکر فرمودید برداشت ها متفاوت است.... اما کافیست کمی به عقب برگردیم و به دوره ای که دستور فارسی و نگارش می خواندیم.... متوجه خواهیم شد که این خبر مربوط به مگان های تولید داخل است....
وقتی مگان من اسناد وارداتی دارد و وارداتی محسوب می شود.... بنزینی ندارد....
در انتها آن خبر ذکر شده بود که:
البته يك خودرو لوكس ساخت داخل به نام مگان دندهاي اتومات و همچنين يك خودرو وارداتي يعني تويوتا ياريس نيز با موتور 1300 كه هر دو آنها از سهميه بنزين ماهانه بهرهمندند در راه است.
مگان من و تمامی عزیزانی که بیش از 10 ماه هست ثبت نام کرده اند که ساخت داخل نیست.... شاید مال شما باشد.... پس شما کارت سوخت دارید به قول شما "برید حالشو ببرید"
برای مطمئن شدن از این اخبار کافی است کمی اخبار قبل تر را نیز مطالعه بفرمایید:
"محمدرضا نجفيمنش - دبير انجمن قطعهسازان خودرو - در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب افزود: به غير از موسو و ماكسيماي ساخت داخل، تمام خودروهاي داخلي داراي موتور2000 و زير 2000 سي سي بوده و مشمول قطع سهميه نميشوند.
وي خاطرنشان كرد: تمام خودروهاي وارداتي مانند بيامو، سوزوكي گراند ويتارا، هيونداي،مگان و تويوتا كمري بالاي 1300 سيسي بوده و مشمول قطع سهميهي بنزين ميشوند. "
من که از بنزین دار شدن ناراحت نمی شوم.... هنوز که کارت سوخت من نیامده اما اگر آمد معلوم می شود که بنزین داریم یا نه....
3-نمیدانم شما چند سال داری و تحصیلاتت در چه حد است ولی عنوان کردن مراقب صحبتهای خود باش بسیار ناپسند است مخصوصا" برای شما که خیلی اصولی تربیت شده ای.
دوست من من هرگز این عبارت را نگفتم:
جمله مراقب لحن صحبتهای خود باش با جمله مراقب صحبتهای خود باش زمین تا آسمان متفاوت است....
من با نحوه بیان صحبت تان مشکل داشتم نه با خود صحبت تان....
با سپاس از مدیر محترم nojex ([Only registered and activated users can see links])
اون كه عمرا !
ميان واستون يه كليد زير داشبورد و سينه ي ماشين ميذارن
من اينجا 120 با نصب قيمت گرفتم كه خود نمايندگي ميفرسته اونجا
البته خودشون يكي داشتن كه 200 ميگفتن
هر كدوم از دوستان كه نصب كردن لطف كنن قبلش از ماركو مدل و خودش عكس بگيرن
mohat5 عزيز
فكر نكنم ضرر كرده باشي
چون از اين پول يه 600-700 تومنم سر سوددهيش كم ميشه
ضمنا ديروز يه زيتوني 2000 سري قبل رو ديدم
رفت كوچه بغلي و منم رفتم دنبالش !
يارو فكر كرده بود پيست مسابفست
رسما با ماشين كشتي ميگرفت
50000 تا كاركرده بود
خيلي راضي بود
سر و صدا هم نداشت
ولي از يه چيزي شاكي بود
ميگفت دزدا زاپاسشو رينگ معمولي گذاشتن !!!
زنگ زده بودن تهران و يه دونه به قيمت 210 تومن قرار شده واسش بفرستن
تو اين دو سال فقط يه لنت عوض كرده بود كه 110 تومن شده
غير اون هيچ خرج و موردي واسه اين كشتي گيرمون نداشته !
در نمایندگی شیراز می گفتند که با کلیک نور چراغ کوچک روشن می شود ولی قیمت بالاتری می گفتند....
اگر اشتباه نکنم قیمتی حدود 180 الی 190 هزار تومن می گفت...
ان شاء الله مگان ما از این مگان پر برکت تر بشه....
بچه ها این مسئله بهتر نیست توی تاپیک مسائل فنی خودرو مگان دنبال بشه؟؟؟
نظر دوستان چی هست؟؟؟
این رو برای فعال کردن تمام تاپیک ها می گم..... خوبه؟؟؟
vahid579
27 June 2008, 10:57 AM
دوست گرامی در مورد بند اول باید ذکر کنم مه به مگان سهمیه سوخت تعلق نگرفت و کارت بنزین مگان در لیست سیاه قرار گرفت بنده اینو مطمئن هستم که عرض می کنم
گفتم که ما مگان 1600 مدل 2006 کارت سوختش شارژ شد.
hamham2003
27 June 2008, 11:43 AM
دوست عزیز در این مورد به صحبت vahid توجه کن. بغیر از ایشان 2 نفر از دوستان من هم کارتشان شارژ شده.نمیدانم چطور میشود محتویات کارت رو اینجا گذاشت که دوستان ببینند !ولی فعلا" مگان شارژ شده.
salar68
27 June 2008, 03:57 PM
سلام
دوتا کارت سوخت مگان موجود دارم 1600 سی سی و 2000 هر دوش لیست سیاه !! تحویلی سال گذشته هم مس یاشد !
=========
کسی واسش کارت جدید ارسال شده ؟
من توی یکیش 1100 لیتر بنزین داشتم !! نگرانشم
mah1590
28 June 2008, 08:21 AM
سلام خوش اومديد
منبع خبر رو اگر ذكر كنيد ممنون ميشم(منظور اينه كه از كدوم نمايندگي پرسيدين؟)
راستي اين رو لطفا حتما ذكر كنيد: قيمت تموم شده رو دقيقا چند زدن؟ ممنون
من یک آگهی فروش دعوتنامه روز چهارشنبه 5/4/87 در همشهری دیدم. تلفنی سوال کردم گفت قیمت تحویلی را 800/26 زده اند و باید 300/21 به حساب بریزم.:icon_surp
mah1590
28 June 2008, 01:26 PM
با عرض معذرت از دوستان ، مابه التفاوت برای 1600 ها 300/23 است .:icon_eek:
solomio
28 June 2008, 01:53 PM
منم چندین بار گفتم بهتون مگان 1600 دوست من خودم 1 هفته پیش رفتم باهاش تو پمپ بنزین دیدم اقا شارپ شده کرت شما ایراد داره برید رسیدگی کنید مطمئن باشید بنزین داره
mohat5
28 June 2008, 03:25 PM
با عرض معذرت از دوستان ، مابه التفاوت برای 1600 ها 300/23 است .:icon_eek:
به به !!!!
پس یعنی برای من با حواله ای که خریدم در میاد 30.650 !!! :icon_ques
کسی از امکانات 1600 وارداتی 2008 خبر داره ؟؟؟
آینه ها و شیشه های عقب دستیه ؟
good_rally
28 June 2008, 04:13 PM
به به !!!!
بله دستيه
وبا مدل 2006 هيچ فرقي نداره
mohat5
28 June 2008, 04:25 PM
ممنون از جوابت !
حالا باز خوبه 6 تا ایربگ داره ....
Overlord
28 June 2008, 04:49 PM
من این چیزی رو که دیدم باورم نمیشه !
کارت سوخت من رو هم باطل کردن ولی این اصلا با عقل و منطق جور در نمیاد به 2 دلیل :
1- مگان 1600 که اولا حجم موتورش زیر 2000 هستش ثانیا تا همین دیروز گذاشته بودن رو سرشون که کم مصرفه و باید لوح تقدیر بگیره و ...
2- اگه قرار باشه این مگانهای سری اول جزو خودرو وارداتی حساب بشن خب تقریبا هر ماشینی که تو داخل تولید میشه اولش یه تعدادی وارد شده از جمله پراید - 206 - 405 - MVM - ورنا - L90 و ... پس چرا سهمیه اونا رو باطل نکردن ؟؟؟
کسی از مگان دارها تازگی کارتشو چک نکرده ؟
nima ettehadi
29 June 2008, 02:18 AM
ميگم دوستان بحث بهتري از اين مشكل كارت سوخت ندارين كه مرتب با آن درگير هستيد
احسان خان
29 June 2008, 10:22 AM
دوستاني كه ماشينو پلاك كردن
قبل ار نصب پلاك، قاب پلاك رو براي ماشين خريدند و بچسبونن؟
اين قاب براي اين هست كه از تماس فلز با فلز (پلاك و بدنه) جلوگيري كنه و ايجاد سر و صدا نكنه.
تو دهكده الميك جفت ايرانيشو 8000 تومن و آلمانيشو 24000 تومن ميداد.
davoodya
29 June 2008, 11:36 AM
مگان 2000 دنده اتوماتيك
صفر كيلومتر سفيد مدل 2008 وارداتي تركيه
ثبت نامي و اماده تحويل توسط شركت پارس خودرو
تحويل در تهران يا اصفهان
رنگ اين خودرو سفيد متاليك مي باشد
دعوتنامه صادر شده مبلغ واريز نهايي 26650 مبلغ واريز اوليه 7000
مبلغ نهايي : 33650
قيمت براي فروش :1600
قيمت تمام شده براي خريدار : 35250
حتما حتما حتما قبل از خواندن اين اگهي قيمت مگان 2000 اتومات را دز بازار بگيريد
قيمت خودرو را در بازار بگيريد كه بيش از اين قيمت مي باشد و كسي كه به اين شيوه يعني تا قبل از واريز مبلغ نهايي اين دعوتنامه را خريداري كند حداقل مبلغ 500000 توان به نفعش مي باشد و همچنين به نفع من كه در دسر شماره گزاري و خرج سند را ندارم . حتما قيمت خودرو را در بازار بگيريد كه تفاوت را ببينيد
خودرو پس از بنام شدن به نام طرف در هر جاي ايران تحويل داده مي شود و پلاك و سند خودرو مستقيما به نام خريدار جديد مي ايد
تحويل خودرو پس از واريز مبلغ نهاي طبق اعلام خود شركت حداكثر 30 روزه مي باشد كه چون خودرو ها ترخيص شده و فقط قصد تحويل دارند مطمئنا زود تر خواهند داد( از كساني كه تحويل گرفته اند بپرسيد)
مهلت پرداخت مبلغ نهاي تا تاريخ 13 تير ماه مي باشد بعد از اين تاريخ در صورت عدم فروش خودم اين مبلغ را واريز و ان شا الله خود خودرو با پلاك و ... موجود و به قيمت روز بازار به فروش ميرسد
تلفن : 09133062774
mah1590
29 June 2008, 01:32 PM
به به !!!!
پس یعنی برای من با حواله ای که خریدم در میاد 30.650 !!! :icon_ques
دوست عزیز دیروز یک آگهی فروش توی همشهری برای 1600 بود : مقطوع 800/34 . فکر نکنم کسی زیر 34 بفروشه .:icon_surp
mohat5
29 June 2008, 08:07 PM
نه ! من حواله رو خریدم 7.350
الانم پارس خودرو گفته 23 باید بیارید در نتیجه برای من در میاد 30 !
وگرنه حرفتو قبول دارم ، خود ماشین الان رو 34 ه !!!!
mah1590
30 June 2008, 12:14 PM
من رفتم پارس خودرو (کارخانه) برای پیگیری :
1- از آقای رجبی و رئیسش و یکنفر در اداره تحویل سوال کردم هر کس یک چیزی گفت که خیلی هم با هم جور نبود
2- با کنار هم گذاشتن حرفهای آقایان به این نتیجه رسیدم که دعوتنامه های مربوط به جشنواره تابستانی 86 با کد AGO هنوز تحویل داده نشده اند (1600 ها) واینایی که دعوتنامه اومده مربوط به باقیمانده های قبل است که به صورت CKD تحویل میشود . ماشینهای مربوط به جشنواره با کد AGO به صورت CBU و بعد از اتمام تحویل تندر 90 های پارس خودرو تحویل میشود و ظاهرا" همه رنگها را هم میدهند .
3- کسانی که CKD تحویل میگیرند کارت سوخت شارژ نمیشود ولی CBU ها میشود .
حالا از دوستانی که دعوتنامه 1600 دارند سوال دارم آیا حواله آنها کد AGO (جشنواره تابستانی) است یا قبل آن ؟ و دیگر اینکه اگر کسی اطلاعات مطمئن تری داره بگه که صحبتهای بالا تصحیح بشه .
davoodya
30 June 2008, 02:59 PM
کمک کمک کمک
چطوری میشه فهمید تا به حال چند دستگاه تحویل داده اند؟
چطوری میشه فهمید چند دستگاه سفید تحویل داده اند؟
چطوری میشه فهمید تا به حال چند دستگاه وارد شده مخصوصا چند دستگاه سفید؟
کیا تا به حال رفتن و تغیر رنگ دادند و دعوتنامه براشون اوومده؟
جواب این سوال ها برام مهمه ...
futuredream
30 June 2008, 04:03 PM
آقا این فیلتر اتاق مگان کجاست کولر نفسش در نمی اد!!
Persian Halls
30 June 2008, 09:27 PM
من رفتم پارس خودرو (کارخانه) برای پیگیری :
1- از آقای رجبی و رئیسش و یکنفر در اداره تحویل سوال کردم هر کس یک چیزی گفت که خیلی هم با هم جور نبود
2- با کنار هم گذاشتن حرفهای آقایان به این نتیجه رسیدم که دعوتنامه های مربوط به جشنواره تابستانی 86 با کد AGO هنوز تحویل داده نشده اند (1600 ها) واینایی که دعوتنامه اومده مربوط به باقیمانده های قبل است که به صورت CKD تحویل میشود . ماشینهای مربوط به جشنواره با کد AGO به صورت CBU و بعد از اتمام تحویل تندر 90 های پارس خودرو تحویل میشود و ظاهرا" همه رنگها را هم میدهند .
حالا از دوستانی که دعوتنامه 1600 دارند سوال دارم آیا حواله آنها کد AGO (جشنواره تابستانی) است یا قبل آن ؟ و دیگر اینکه اگر کسی اطلاعات مطمئن تری داره بگه که صحبتهای بالا تصحیح بشه .
مال ما از همان جشنواره تابستانی بود و تحویل بهمن (و سپس اردیبهشت) که هفته پیش دعوتنامه آن آمد.
gardooneh
1 July 2008, 02:32 PM
سلام
کسی هست حواله مگان مشکی داشته باشه دعوتنامشم اومده باشه چون مال من هنوز نیومده اگر کسی از مشکیاش خبری داره اگه بگه ممنون میشم
mhabbasi
1 July 2008, 07:33 PM
کمک کمک کمک
چطوری میشه فهمید تا به حال چند دستگاه تحویل داده اند؟
برای پاسخ این سوال کافی است که به آدرس ذیل رفته و راهنمایی های لازم در آنجا ذکر شد...
می توانید تحویلی های سال 1387 را آنجا پیدا کنید:
چطوری میشه فهمید چند دستگاه سفید تحویل داده اند؟
تعداد خودرو های مگان 2000 وارداتی سفید رنگ یکصد و چهار عدد (104) بوده است.
همین تعدادی که تحویل گرفته اند و دعوتنامه آنها صادر شده است.
کافی هست به لینک ذیل مراجعه کنید:
کیا تا به حال رفتن و تغیر رنگ دادند و دعوتنامه براشون اوومده؟
جواب این سوال ها برام مهمه ...
این اقدام رو من انجام ندادم از پاسخ به آن معذورم...
مگان 2000 دنده اتوماتيك
صفر كيلومتر سفيد مدل 2008 وارداتي تركيه
ثبت نامي و اماده تحويل توسط شركت پارس خودرو
تحويل در تهران يا اصفهان
رنگ اين خودرو سفيد متاليك مي باشد
دعوتنامه صادر شده مبلغ واريز نهايي 26650 مبلغ واريز اوليه 7000
مبلغ نهايي : 33650
دوستان محترم خودرو مگان سفید متالیک نیست....
اسناد گمرکی که سفید ذکر شده اشتباه است....
کارشناسان شماره گذاری شیراز خودرو من را سفید روغنی ذکر کرده اند.
اگر سفید متالیک بود وقتی شما یک چراغ قوه با نور قوی داشته باشید و به صورت مایل به آن نور بتابانید (به رنگ خودرو) دانه های براقی در آن دیده می شود...
دوستاني كه ماشينو پلاك كردن
قبل ار نصب پلاك، قاب پلاك رو براي ماشين خريدند و بچسبونن؟
اين قاب براي اين هست كه از تماس فلز با فلز (پلاك و بدنه) جلوگيري كنه و ايجاد سر و صدا نكنه.
دوست من خیر تهیه نکردم به چند دلیل:
1) سپر مگان فلزی نیست که ایجاد صدا داشته باشد...
2) سپر جلو مگان به علت انحنایی که در محل نصب پلاک است امکان نصب جا پلاکی را ندارد زیرا به مرور پلاستیک جا پلاکی فرسوده شده و چون در خمش است دچار شکستکی می گردد.
3) پلاک سفید با نوشته سیاه بدون جا پلاکی به مگان سفید بیشتر می آید...:icon_arro
این مورد بند سه اشتباه می فرمایید:
خودروهای وارداتی که هم اکنون در حال تحویل هستند خودرو های CBU بوده که به صورت کامل از ترکیه مونتاژ شده و وارد ایران شده است.
خودروهای CKD خودروهای مونتاژ داخل ایران است که تعدادی از آن چندی قبل ثبت نام شده است.
به CBU سوخت تعلق نمی گیرد
البته بگیره و یا نگیره تفاوتی نمی کنه چون تا آخر سال 1388 همه ما سوخت بدون یارانه خواهیم زد...
futuredream
1 July 2008, 10:30 PM
امروز رفتم پمپ بنزین روز اول شارژ شد ولی الان سوخته
hamham2003
2 July 2008, 03:57 PM
دوستاني كه مگانشونو تحويل گرفتند سوال:
1- دريچه هوا در قسمت عقب كار ميكنه؟ و آيا دبي خروجي هواش خوبه ؟
2- تكليف سويچ كنترل اير بگ چي شد ؟ اصلا" طرف شاگرد اير بگ داره ؟و اگه داره سويچ ميزارن يا خير؟ قيمت و ساير موارد ؟
3- فلاشر با ترمز ناگهاني فعال ميشه ؟
mah1590
12 July 2008, 09:27 AM
امروز چرا صفحه های 132 و 133 حذف شده اند ؟!!
amingzj
14 July 2008, 10:54 PM
پارس خودرو به مناسبت ولادت حضرت علی فروش 1 ماهه مگان 2000 اتوماتیک به قیمت 34500 گذاشته !
بخشنامه فروش ويژه ولادت مولي الموحدين علي (ع) ([Only registered and activated users can see links](87-04-22)oroshrozepedar.pdf)
GUESS
15 July 2008, 01:00 AM
تو اين مملكت هيچ چي معلوم نيست
الان قيمت رو 39-40 تو بازار آزاده
دوستان
انگاري پارس خودرو پول يه سال بنزين رو واسه خودروهاي بدون سهميه سوخت تخفيف ميده
ولي واسه مگان نيست
يعني مگان سهميه داره؟
drnariman
15 July 2008, 07:02 PM
این تخفیف رو برای خودروهای تولید داخل بدون سهمیه مثل رونیز , ماکسیما ومورانو گذاشته و شامل وارداتیها نکرده . ولی اون قیمت 34.5 که دوستمون در بالا گفتن جالبه یعنی بین کسی که این همه مدت پولش خوابیده و تحویل فوری فرقی نیست ؟ضمنا هنوز به خیلی ها مثل دوست من ماشینشونو ندادن حالا دارن فروش فوری می کنن این دیگه خیلی جالبه!!!
hamham2003
15 July 2008, 07:47 PM
دوست عزیزم guess
قیمت صفر سفید پلاک شده 36 توی نمایشگاه !توی خیابون شریعتی !!.توی همشهری هم خودم زنگ زدم 35.5 تازه همه اینها قبل از اعلام فروش فوریه!!
.تو اين مملكت هيچ چي معلوم نيست
الان قيمت رو 39-40 تو بازار آزاده
دوستان
انگاري پارس خودرو پول يه سال بنزين رو واسه خودروهاي بدون سهميه سوخت تخفيف ميده
ولي واسه مگان نيست
يعني مگان سهميه داره؟
این تخفیف رو برای خودروهای تولید داخل بدون سهمیه مثل رونیز , ماکسیما ومورانو گذاشته و شامل وارداتیها نکرده . ولی اون قیمت 34.5 که دوستمون در بالا گفتن جالبه یعنی بین کسی که این همه مدت پولش خوابیده و تحویل فوری فرقی نیست ؟ضمنا هنوز به خیلی ها مثل دوست من ماشینشونو ندادن حالا دارن فروش فوری می کنن این دیگه خیلی جالبه!!!
دوست عزیز دوشنبه دعوتنامه من هم اومد و وقتی که رفتم دعوتنامه رو بگیرم 3 نفر دیگه هم بجز من اومده بودن که هر سه میخواستن انصراف بدن و فقط من بودم که دعوتنامه رو گرفتم.در کل انگار این فروش فوری هم مربوط به انصرافیهاست و اصولا" اینطور که بوش میاد این ماشین هم دقیقا" مثل مورانو رو دست پارس خودرو باد کرده:icon_razz
mehrzad7410
15 July 2008, 10:21 PM
بعد از تحویل سری اول مگان های 2000 با توجه که نواقص و تغیر رنگهای اجباری اکثر ثبت تامی ها انصراف داده و از تحویل گرفتن دعوت نامه خوداری کردن با توجه به این مطلب شرکت جهت انباشته شدن خودرو ها درون پارکینگ ها و به این اقدام دست زده که ماشینها رو زیر قیمت بازار به حراج گذاشته
gardooneh
17 July 2008, 07:52 AM
سلام من بالاخره ماشینم تحویل گرفتم مال من 2000 اتوماتیک . رنگشم مشکی صدفی.البته من کلا از ماشین خیلی خوشم اومد نه اینکه چون ماشینه خودم اگر نمی خواستم suv بخرم نگهش میداشتم.
hamham2003
17 July 2008, 12:41 PM
سلام من بالاخره ماشینم تحویل گرفتم مال من 2000 اتوماتیک . رنگشم مشکی صدفی.البته من کلا از ماشین خیلی خوشم اومد نه اینکه چون ماشینه خودم اگر نمی خواستم suv بخرم نگهش میداشتم.
من هم مثل شما میخوام مگانو بفروشم و suv بخرم.میتونم بپرسم شما چی میخوای بخری؟ثانیا" نکات مثبتی از مگانو که باعث شد شما خوشتون بیاد بگید شاید ما هم از فروشش منصرف شدیم:icon_arro(من هنوز نگرفتم)در ضمن از زمانی که پولو دادین چند روز بعد ماشینو تحویل گرفتین؟
من هم مثل شما میخوام suv بخرم.میتونم بپرسم شما چی میخوای بخری؟ثانیا" نکات مثبتی از مگانو که باعث شد شما خوشتون بیاد بگید شاید ما هم از فروشش پشیمون شدیم:icon_arro(من هنوز نگرفتم)در ضمن از زمانی که پولو دادین چند روز بعد ماشینو تحویل گرفتین؟
gardooneh
17 July 2008, 12:57 PM
من هم مثل شما میخوام مگانو بفروشم و suv بخرم.میتونم بپرسم شما چی میخوای بخری؟ثانیا" نکات مثبتی از مگانو که باعث شد شما خوشتون بیاد بگید شاید ما هم از فروشش منصرف شدیم:icon_arro(من هنوز نگرفتم)در ضمن از زمانی که پولو دادین چند روز بعد ماشینو تحویل گرفتین؟
وقتی توی ماشین میشینی کاملا احساس میکنی که یک ماشین با تکنولژی روز سوار شدی احساس میکنی همه چیز سره جای خودشه وقابل دسترس فضای داخل برای همه سرنشینان خیلی بازه رانندگی خیلی نرم وراحتی داره به نظر من همه چیزه ماشین سرعت و شتابش نیست و کلا ماشینه بسیار خانوادگی . فرمان تپل و خوش دستی داره . من نه روز بعد ماشینم تحویل گرفتم.
در مورد خرید suv میخام برم شرکت ایرانیان پیشرو که توی نیازمندیهای همشهری تبلیغ میکنه که آدرس سایتشمpiico.ir هستش قیمتای سورنتوش خوبه ولی اگه معاملم نشه توسان میخرم چون بیشتر از این برای ماشین پول ندارم .:icon_cool
hamham2003
17 July 2008, 01:13 PM
دوستان عزیز اینم بخشنامه فروش فوری مگان2000!! بعد از 10 ماه انتظار واقعا" هدیه خوبی دریافت کردیم!!!!!!!!
mhabbasi
17 July 2008, 02:49 PM
دوست عزیز جناب آقای gardooneh ([Only registered and activated users can see links])
آیا زمان تحویل خودرو کفی ها و همچنین جعبه کمک های اولیه یا اشانتیون های دیگری دریافت نمودید؟؟؟؟
شما خودرو خود را از کدام نمایندگی دریافت نموده اید؟؟؟؟
مبارکتون باشه-ان شاء الله به خیر و خوشی باشه این خودرو برای شما....
gardooneh
19 July 2008, 11:29 AM
دوست عزیز جناب آقای gardooneh ([Only registered and activated users can see links])
آیا زمان تحویل خودرو کفی ها و همچنین جعبه کمک های اولیه یا اشانتیون های دیگری دریافت نمودید؟؟؟؟
شما خودرو خود را از کدام نمایندگی دریافت نموده اید؟؟؟؟
مبارکتون باشه-ان شاء الله به خیر و خوشی باشه این خودرو برای شما....
سلام
کفی ها رو تحویل گرفتم هم راه با یک ناهار خورشت کرفس.من از نماینندگی مرکزی خود تهران تحویل گرفتم.
mah1590
19 July 2008, 01:20 PM
با سلام .
آیا موقع تحویل خودرو ، روکش ماشین هم جزء لوازم تحویلی هست یا نه ؟ اگر نیست روکش چنده و کجا میشه خرید ؟
یک سوال از دوستان دارم : نظرتون راجع به اینکه ماشین تحویلی رو بفروشیم بجاش 1600 مدل 2006 بگیریم چیه ؟
mah1590
22 July 2008, 10:12 AM
2 ، 3 روزه خبری نیست. مثل اینکه همه ماشینها رو تحویل گرفتن رفتن تعطیلات ؟:icon_roll
gardooneh
23 July 2008, 09:00 AM
2 ، 3 روزه خبری نیست. مثل اینکه همه ماشینها رو تحویل گرفتن رفتن تعطیلات ؟:icon_roll
تعطیلات نرفتیم داریم دنبال مشتری میگردیم.
mah1590
23 July 2008, 09:43 AM
آقا پس اطلاعات قیمت بازار و اینکه تا حالا چقدر نوسان داشته یا چند نفر تا حالا مشتری بودن رو در صورت امکان اعلام کنید .من که هنوز دعوتنامه ام هم نیومده . :icon_eek:
gardooneh
23 July 2008, 01:24 PM
آقا پس اطلاعات قیمت بازار و اینکه تا حالا چقدر نوسان داشته یا چند نفر تا حالا مشتری بودن رو در صورت امکان اعلام کنید .من که هنوز دعوتنامه ام هم نیومده . :icon_eek:
الان یک مقدار قیمتها افت کرده ولی زیاد زنگ میزنن ولی کسایی که حوالشون بالای 9 خریدن ضرر میکنن
ولی اگه کسی بخواد نگر داره به نظر من خیلی ماشینه خوبیه من خودم چون suv لازم دارم میخوام بفروشم .
mah1590
23 July 2008, 01:38 PM
الان یک مقدار قیمتها افت کرده ولی زیاد زنگ میزنن ولی کسایی که حوالشون بالای 9 خریدن ضرر میکنن
ولی اگه کسی بخواد نگر داره به نظر من خیلی ماشینه خوبیه من خودم چون suv لازم دارم میخوام بفروشم .
من با یکنفر که در همشهری آگهی کرده بود صحبت کردم میگفت آپشن 1600 ها مثل قبله و کم نشده ضمن اینکه سوخت هم میدن و احتمال گرون شدن 1600 ها و نزدیکتر شدن قیمتش به 2000 ها زیاده . دوستانی که 1600 دارن آیا این موضوع رو تایید میکنن یا نه ؟
hamham2003
23 July 2008, 03:49 PM
من با یکنفر که در همشهری آگهی کرده بود صحبت کردم میگفت آپشن 1600 ها مثل قبله و کم نشده ضمن اینکه سوخت هم میدن و احتمال گرون شدن 1600 ها و نزدیکتر شدن قیمتش به 2000 ها زیاده . دوستانی که 1600 دارن آیا این موضوع رو تایید میکنن یا نه ؟
دوست عزيز 1600 كه اصلا" چيزي به نام آپشن نداره كه بخوان اونو حذف كنن.اصولا تجهيزات (ايمني،رفاهي،و...) در هر ماشيني به دو صورت استاندارد و آپشن وجود داره كه بابت آپشنها بايد پول اضافي پرداخت بشه تا روي ماشين نصب بشه.تجهيزات 1600 موجود در ايران از نوع استاندارد بودن و هيچ آپشني تو اونا نبود اگه بود مطمئن باش كه اونم حذفش ميكردن.
در ضمن منم مگانمو تحويل گرفتم و با ديدن جاي خالي تجهيزات حذف شده واقعا" تاسف خوردم:icon_cry:.درضمن گلگيرهاي جلو فايبرگلاس هستند كه اينو من نميدونستم:icon_twisو اينجا هم كسي بهش اشاره نكرده بود
salar68
23 July 2008, 04:46 PM
گلیگیر های مگان فایرگلاس هست !!
اصلولا" در ماشین های حدید از این نوع گلگیر استفاده می شود
hamham2003
23 July 2008, 05:38 PM
به ليست دزديها اضافه كنيد:
1- جعبه ابزار
2-جعبه كمكهاي اوليه
احتمالا" اين تجهيزات هم در راستاي تجهيزات قبلي متناسب با آب و هواي ايران !!حذف شده اند.:icon_razz
mohat5
24 July 2008, 01:14 PM
خودتو خسته نکن اینا پرو تر از این حرفان که با این متلکا بهشون بر بخوره
کاملا موافقم با این حرفتون ....!!!
حالا به جاش اگر ما ها یک روز پول رو دیر به حسابشون بریزیم.... دیدید که تو دعوتنامه انواع و اقسام تهدیدها رو کردن که حتی ماشین رو تحویل نمیدیم !!!!
حالا جدا این کار رو میکنند یا نوشتن که ملت پول رو سر موقع بیارن ؟؟؟ :icon_ques
davoodya
25 July 2008, 10:18 AM
منم ماشین رو گرفتم 855 تا هم واریز کردم
فردا هم میرم ماسه پلاک بعدشم ماشین رو می خوابونم تا 3 4 ماه دیگه که بلکه فرجی بشه بفروشمش
اقا چند روزه پول 855 رو میدن . غیر از این مبلغ دیگه کجا باید پول واریز کنیم
kamof
25 July 2008, 11:13 AM
سلام
آقا کسی 2000 نوک مدادی تحویل نگرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
karash501
25 July 2008, 11:48 AM
سيناد هم كه اصلش مال رنو بود كلا همه جاش فايبرگلاس بود نميدونم خوبه يا بد ولي اگه يه تصادف كوچيك بكنيد بايد گلگير عوض شه ديگه؟قيمتش چنده؟كسي واسش كارت سوخت جديد نيومده؟
mah1590
26 July 2008, 09:55 AM
سلام
آقا کسی 2000 نوک مدادی تحویل نگرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام . من با نمایندگی 5222 که صحبت میکردم گفت 2000 نوک مدادی را باید تغییر رنگ بدهید . پیگیری کن که اگر لازمه سریعتر اقدام کنی . من خودم 1600 نوک مدادی دارم و هنوز دعوتنامه نیامده نمایندگی هم گفته مهلت پرداخت تا 11/05/87 هست . نمیدونم دعوتنامه من هم بیاید یا نه . فقط من از دوستمون mohat 5 توی همین قسمت شنیدم که دعوتنامه 1600 نوک مدادی براش اومده . جالبه مهلت پرداخت من اگر امروز هم دعوتنامه را بگیرم 5 روز بیشتر نیست .البته نمایندگی گفت چون دیر بهتون دعوتنامه میدیم اگر دیرتر پرداخت کنین مشکلی پیش نمی آید . امیدوارم که اینطور باشد !!!:icon_ques
دوستان آیا چادر ماشین بهتون دادن یا باید بخریم ؟:doubt:
kamof
26 July 2008, 01:37 PM
آقا اصلا از 2000 ها رنگ دیگری به غیر از سفید و نقره ای تحویل میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mah1590
26 July 2008, 01:45 PM
فکر میکنم مشکی هم تحویل داده اند .:icon_evil
gardooneh
26 July 2008, 03:04 PM
آقا اصلا از 2000 ها رنگ دیگری به غیر از سفید و نقره ای تحویل میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من مشکی صدفی تحویل گرفتم
mohat5
26 July 2008, 03:22 PM
سلام . من با نمایندگی 5222 که صحبت میکردم گفت 2000 نوک مدادی را باید تغییر رنگ بدهید . پیگیری کن که اگر لازمه سریعتر اقدام کنی . من خودم 1600 نوک مدادی دارم و هنوز دعوتنامه نیامده نمایندگی هم گفته مهلت پرداخت تا 11/05/87 هست . نمیدونم دعوتنامه من هم بیاید یا نه . فقط من از دوستمون mohat 5 توی همین قسمت شنیدم که دعوتنامه 1600 نوک مدادی براش اومده . جالبه مهلت پرداخت من اگر امروز هم دعوتنامه را بگیرم 5 روز بیشتر نیست .البته نمایندگی گفت چون دیر بهتون دعوتنامه میدیم اگر دیرتر پرداخت کنین مشکلی پیش نمی آید . امیدوارم که اینطور باشد !!!:icon_ques
دوستان آیا چادر ماشین بهتون دادن یا باید بخریم ؟:doubt:
بله دوست عزیز مال من اومده (1600 نوک مدادی)
راستی دوستان من مهلت پرداختم تا 11/5/87 ولی مسافرتم شنبه میام که میشه 13/5 !
اگر چک رو شنبه بدم گیری تو کار پیش میاد ؟؟؟ :icon_redf
mhabbasi
26 July 2008, 07:35 PM
اگر چک رو دیر بدین کل سود های که برای شما از قیمت تمام شده کم می کنند صفر در نظر گرفته میشه و به ضرر هست....
البته اگه با خود نمایندگی هماهنگ کنید بهتر هست...
mohat5
26 July 2008, 08:24 PM
ممنونم از جوابتون !
آره باید باهاشون تماس بگیرم حتما بگم قضیه اینه ....
15041504
30 July 2008, 12:04 PM
باسلام دوستان من هم ماشینم رو تحویل گرفتم( مگان 2000) چندتا سوال داشتم اول اینکه چه مدارکی بایستی همراه ماشین تحویل بگیریم دوم بعد از شماره گذاری سند مقوایی رو ازمن شماره گذاری گرفت وسند کاغذی رو برای من گذاشتند ( این اشکال نداره یا باید سند مقوایی رو به من تحویل می