PDA

View Full Version : تاپیک جامع خودروی مگان

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

kamof
15 May 2008, 12:02 PM
سلام دوستان

من امروز26/02/87رفتم نمایندگی پارس خودرو وسوار مگان 2000 شدم

1-سنسور نور وباران نداشت:icon_bigg

2-رینگها عوض شدن که به نظر من اسپورت تر شدن:icon_cool:icon_arro

3-داکت خروجی هوا در کنار پنجره عقب بود (حذف نشده):icon_cool

4-مه شکن ها حذف شدن (اما نمایندگی گفت هنگام تحویل ماشین اگه بخواهین مه شکن و برخی وسایل دیگه رو نصب می کنیم):icon_excl

5-کولر اتومات حذف شده اما خداوکیلی تو سوناتا وکمری هم کولر به صورت دستی است که سینه ی ماشین لخت به نظر نمی آید.:icon_evil:icon_surp

6-محفظه ی نگهدارنده ی عقب حذف شده که اون هم به دلیل فضا های نگهدارنده ی دیگه به چشم نمی آید.:icon_razz

mhabbasi
15 May 2008, 12:11 PM
سلام دوستان

2-رینگها عوض شدن که به نظر من اسپورت تر شدن:icon_cool:icon_arro

3-داکت خروجی هوا در کنار پنجره عقب بود (حذف نشده):icon_cool

4-مه شکن ها حذف شدن (اما نمایندگی گفت هنگام تحویل ماشین اگه بخواهین مه شکن و برخی وسایل دیگه رو نصب می کنیم):icon_excl

دوست عزیز مسئول تحویل خودرو در شیراز گفت خروجی هوا نداره...
آیا شما ماشین رو ملاحظه کردید و امتحان (کولر رو روشن کنید و دمندگی از عقب داشته باشه)؟؟؟
آره رینگ تعداد پره هاش بیشتر شده...

نگفتند چه امکاناتی رو می توانند اضافه کنند.....
بغیر از مه شکن.....

تهویه رو که نمی شه اتوماتیک کرد..... سنسور نور و باران رو هم که نمی شه اضافه کرد.... پس چیچی می خوان اضافه کنند؟؟؟؟

دوست عزیز ما این ماشین رو با نام مگان اتوماتیک خالی نمی شناختیم فقط....
امکانات این ماشین خوب بود ولی با این حرکت دیگه ته دل هیچکدام از خریداران نیست...
تنها چیزی که نتونستند توش تغییرات بدهند هم سیستم ایمنی اون هست که اگر دستی توش برده بودند دیگه من اصلاً این ماشین رو نمی خریدم....
بعد هم دس من زیر سنگ هست... تا بخوان 7.000.000 میلیونم رو پس بدهند حدود 20 الی 30 روز طول می کشه....

راستی آیا سوناتا و کمری فول آپشن هم کولر دستی داره؟؟؟؟؟

شما کدام نمایندگی تشریف بردید....

شماره تماس مدیریت بازاریابی و فروش پارس خودرو 48913213 اینه شما زنگ بزنید و پیگیری کنید....
نمی گم اعتراض کنید و حق خودتون رو بخواین چون مسئولین این سایت به کلمه اعتراض و احقاق حق حساسیت دارند....

Persian Halls
15 May 2008, 12:38 PM
ولی از اينها بعيد نيست ايربگها را هم در آورده باشند، (يا فقط 2 تاکرده باشند)
اونوقت وقتی يک بنده خدايی (خدای نکرده) با مگان تصادف کرد، گندش درمياد...

تا آنجا که من به خاطر دارم، انگار برای 2006 ها هم دريچه عقب درست-حسابی کار نمی کرده؟؟

رينگ جديد اين شکليه؟
[Only registered and activated users can see links]

باز خوبه دعوتنامه شما اومده... مال من (1.6) که هنوز دعوتنامه هم نيامده! و احتمالا جزء آن 1000 نفری هستم که هنوز دعوتنامه شون صادر نشده...

دوستان 1600ی، دعوتنامه کسی آمده؟

rezaghi
15 May 2008, 12:52 PM
[....

باز خوبه دعوتنامه شما اومده... مال من (1.6) که هنوز دعوتنامه هم نيامده! و احتمالا جزء آن 1000 نفری هستم که هنوز دعوتنامه شون صادر نشده...

دوستان 1600ی، دعوتنامه کسی آمده؟[/quote]
مال من هم 160هست وهنوز دعوتنامه نیومده.دیروز به نمایندگی زنگ زدم گفتند تا اواسط هفته دیگه میاد

GUESS
15 May 2008, 09:50 PM
من الان مغازه ي يه اسپرتي رفته بودم

ميگفت نمايندگي ماشين خودشو آورده و اين دم دستگهشو بسته

مه شكن رو نصب كرده با همون روش يه دگمه زير جعبه فرمان

ميگفت صندليش فرق كرده

يه چيزي ميگفت در مورد اينكه كاثوچو رو برداشتن و پژوييش كردن و ...
البته ما كه نفهميديم چي گفت !

فرمودن كولز دستي بهتره

چون ديجيتالي قدرت موتور رو كم ميكرد !!!

سنسورا رو هم كه نميشه نصب كرد

پرده عقب ،روكش فابريك رو داشت

سي ديشم انگاري صوتيه
البته با اين كاراشون غير اين ميشد تعجب بر انگيز بود

Persian Halls
15 May 2008, 11:01 PM
صندلی ها هم تغيير کرده اند؟؟
گويا ديگر پشتی سر صندلی، حالت 8 (فارسی) ندارد و روکش فابريک هم تغيير کرده...

از دوستان کسی عکس نگرفته؟ (از بازديدش از اين مگان 2008)

karash501
15 May 2008, 11:44 PM
مگه وارداتي نيست؟پس چرا هي ميگين فلان چيزو حذف كردن؟خب لابد اصلش همينه ديگه

ali206-5
16 May 2008, 12:09 AM
اگر اینهمه پر رو هستند که اینهمه از امکاناتش را حذف کردند و اونم با این قیمت ، مقصر شمایید که هیچ اعتراضی نمیکنید و تسلیم این ظلم میشید .
گناه مظلوم ساکت بیش از ظالمه .
همگی برید اعتراض کنید .
با این پول ماشین بهتری بخرید .
اگر چه اونها هم الکی گرون شدن اونم با کم کردن امکانات .
اگر تا 1 ماه هیچکس از فلان شرکت ماشین نخره ، حساب کار دستش میاد .

kamof
16 May 2008, 01:52 PM
سلام دوستان:

درسته کمری و سوناتای فول کولر دستی ندارند ولی اتومات بودن هم تفاوتی نداره(البته به نظر بنده حقیر)

برِید شکر کنید که بجای موتور2000 موتور 1600 نذاشتن!!!!!! البته کاپوت را باز نکردم:icon_redf

در مورد داکت هوا من دقیقا چون حضرتعالی نوشته بودین حذف شده دقت کردم .پشت در های عقب داکت ها بودن. اما در مورد کار کردنشون کولر را تست نکردم ولی داکتهای به اون بزرگی بعید کار نکنن....

در مورد لوازم اضافی بستگی به نمایندگی داره به ما گفت دزد گیر پیشرفته, مه شکن (البته فکر کنم مال ال90رو نصب میکنن)را نصب میکنن, اما احتمالا یه چیز های دیگه هم باشه......

من هم اولش خیلی خیلی عصبانی بودم :icon_bigg:icon_biggو میخواستم مسئول نمایندگی رو بکشم اما وقتی ماشین رو دیدم
دیدم چیزهایی رو که حذف کردن زیاد به چشم نمییاد.انصافا ماشین خیلی عروسه....:icon_wink:icon_cool

هیچ کاریش نمیشه کرد با اعتراض وقتمون تلف میشه ؛نامردی کردن اما میشه تحمل کرد ؛این رو هم اضافه کنم که با این قیمتها(زانتیا بالای 30تومن)مگان تنها ترین و بهترین گزینه است.

GUESS
16 May 2008, 02:54 PM
چراغ لوگان با مال اين چه فرقي داره؟

ضمنا دزدگير پيشرفته چه صيغه ايه؟!

امروز يه سفيد 2000 رو تو نيازمنديهاي يه سايت زده بود 37 تومن

البته مال شيراز بود

با اين حساب حد اقلش يه 800 تومن ضرر كردم تا حالا:icon_eek:

البته پريروز يه بنگاهي ميگفت احتمالا 39 خريد و فروش يشه
يكيم ميگفت 35 آخرشه

آقا،يه سوال
زماني كه از بنگاه ماشين صفر ميگيريم ، خريدار چه خرجايي ميكنه؟
يعني پول محضر و بنگاهي چقدر ميشه؟
اصلا بنگاهي رو كه خريدار نميده،نه؟

Persian Halls
16 May 2008, 04:05 PM
آخه اعتراض چه فايده ای داره جز هدر رفتن وقت مردم؟!

دقيقا يادم نيست ولی تا آنجا که خاطرم هست، به عنوان فروشنده چندصد هزار تومان برای محضر پياده میشويد و حداقل یه 150 تومنی هم برای بنگاه... ولی فکر نکنم خريدار خرجی متحمل بشه...

2000 صفر را زده بود 37 ؟؟؟!! 35 که خنده داره...

احسان خان
16 May 2008, 07:25 PM
قيمت اين خودرو تو بازار آزاد كه 35 تومن نيست.

فرض كنيد شما تا 31 تومن راضي شديد زانتيا بخريد.
اونوقت بين اون و مگان 35 تومني كدومشو انتخاب ميكنيد؟؟

و اينكه چرا حجم موتورشو كمتر نكردند به خاطر اينكه اصلاً نميتونند همچين كاريو بكنند حتي اگر بدنه خالي رو بخوان تحويل بدن، روش موتور 2000 رو ميذارن چون تو قراردادشم زده مگان 2000.

قيمت 38 يه عدد معقوليه براي مگان هاي 2008

جدیدی
17 May 2008, 04:19 PM
با سلام..... دوست عزیز شما با 39 تومن میتونید سونوتا و کمری صفر بگیرید که قابل قیاس با مگان نیست....

دو ستان کسی از ثبت نام1600 خبری نداره؟؟/

drnariman
17 May 2008, 09:11 PM
شما مطمئن باشید اگه مگان بیاد طرف 38 تومان سریعا یه بامبول ( قانون جدید ) ابداع می کنن و قیمت سوناتا و کمری رو لااقل 7-8 تومان گرون می کنند تا ماشیناشون فروش بره والا عمرا کسی با این قیمتا طرف مگان بره .

GUESS
17 May 2008, 09:24 PM
البته اينجا تاپيك مقايسه سوناتا و مگان نيست
ولي اينطوري نميشه قضاوت كرد
ولي هر ماشيني خواهان خودشو داره

سوناتا واسه داخل شهر زيادي گندست
بعدشم تا حالا تو اين تاپيك يا جاي ديگه اي ديدين كه كسي بنويسه فلان جاي مگان صدا ميداد يا به صدا افتاده؟

ولي يكي از بچه هاي همينجا سوناتاش زير 30000 تا(فكر كنم) به صدا افتاده بود

بعدشم خود سوناتا داراي سايت ميگن كه صداي موتور بيشتر تو اتاقه

حالا قسمت اين بوده كه مگان بگيريم ديگه !:icon_surp

El Padrino.
17 May 2008, 09:41 PM
قيمت اين خودرو تو بازار آزاد كه 35 تومن نيست.

فرض كنيد شما تا 31 تومن راضي شديد زانتيا بخريد.
اونوقت بين اون و مگان 35 تومني كدومشو انتخاب ميكنيد؟؟

و اينكه چرا حجم موتورشو كمتر نكردند به خاطر اينكه اصلاً نميتونند همچين كاريو بكنند حتي اگر بدنه خالي رو بخوان تحويل بدن، روش موتور 2000 رو ميذارن چون تو قراردادشم زده مگان 2000.

قيمت 38 يه عدد معقوليه براي مگان هاي 2008

38 برای مگان 2000 معقوله
دیوانه می خواد برای موتور 2000 38 تومن پول بده

Senator
17 May 2008, 10:11 PM
38 برای مگان 2000 معقوله
دیوانه می خواد برای موتور 2000 38 تومن پول بده
والا به خدا:icon_evil اقاي گس شما سوار سوناتا و مگان شدي كه اينطور از اين .... ساخت رنو طرفداري ميكنيد؟!
چه ربطي داره .همه ي ماشينا ممكن به صدا بيفتن مث كمري و...

nojex
17 May 2008, 10:19 PM
لطفا موضوع تاپيک رو در پست ها دنبال کنيد . پست هاي خارج از موضوع حذف خواهند شد .

ali206-5
17 May 2008, 11:14 PM
به نظر من مگان عمرا به این قیمت نمیارزه .
حتی اگر سوناتا به صدا هم بیوفته 100 شرف داره به مگانی که با این قیمت میدن .
واقعا که .
همه توی ایران در حال سوء استفاده هستند .
یکی نیست که جلوی این همه ظلم را بگیره .

احسان خان
18 May 2008, 01:19 AM
اولاً كه بنده خودم اصلاً از قيمت فعلي مگان كه بالطبع روي قيمت بازار آزادش هم تاثير ميذاره راضي نيستم.

ثانياً اين جور افراد كه بخوان براي يه ماشين 2000‌ بالاي 35 تومن پول بدن كم نيستن.

فراموش كردين اون موقي كه مگان 2000 حدود 30 تومن بود، C5 با موتور 2000 حدود 40 تومن بود.
همون موقع خود من اگر ميتونستم C5 رو بر ميداشتم كه علاوه بر محاسن مگان، محاسن ديگه اي هم داشت.

مگه همه چيز به موتور ماشين خلاصه ميشه؟
اين تفكر كاملاً اشتباست.

امنيت، امكانات رفاهي، فضاي كافي براي سرنشين و ... جزء نكات خيلي مهم در خريد خودرو هستش.

همين الانش كرولا 2000 قيمتش پايينه كه طرفداراي خاص خودشو داره؟؟

بگذريم.

دوستان عزيز خواهش ميكنم احساساتي نظر نديد.
من خودم طرفدار سوناتا هم هستم ولي نه اينكه اين به اون شرف داره يا بالعكس.

كيفيت قطعات در مگان بالاتر از سوناتا هستش.

اگر كيفيت قطعات محصولات هيوندايي ميرفت بالا، تو بازار آمريكا رقيب سرسختي براي تويوتا، GM و ... ميشد.

به هر صورت در ارتباط با مگان چند تا نكته مثبت هستش كه ميتونه باعث انتخابش بشه.

1_ سيستم تعليق خيلي خوبش.

2_ كيفيت قطعات

3_ چسبندگي خوبش به جاده تو شرايط سخت

4_ ترمز خيلي عاليش

5_ فرمون فوق العاده نرمش

6_ به صدا نيفتادن ماشين بعد از كاركرد بالا.
در مورد اين يكي اين رو توضيح بدم كه يكي از دوستام با مگانش داره عملاً سواركاري ميكنه و از هر مانعي ميپره. (رو سرعتگيرا سرعتشو كم نميكنه)
با اين اوصاف نميشه انتظار داشت بعد از يك سال ماشين به سر و صداي ناجور نيفته. ولي به هيچ وجه كوچكترين صدايي نداره و الان بيشتر از 2 ساله ميگذره.

mhabbasi
18 May 2008, 03:37 PM
خوب بعد از دو الی سه روز سلام....
می خواستم تهران به روز کنم اما نتونستم کافی نت پیدا کنم....

خدمت شما عرض کنم ابتدا به مدیریت بازاریابی و فروش پارس خودرو واقع در کیلومتر 9 جاده مخصوص کرج رفتم....
اول به بخش شکایات رفتم و با جناب آقای نوزری و سرکار خانم بهرام ملاقات کردم و خواسته خودم رو در مورد ماشین گفتم و البته شرمندشون هم شدم و همکارانشون هم شرمندم شدن که به خاطر یک سوال و جواب ساده من بایستی 1000 کیلومتر راه بیام با ماشین شخصی و برگردم 2باره شیراز....

بعد از آن رفتم به دفتر مدیریت بازاریابی و فروش (دفتر آقایان بابایی و میر منصف)(همونایی که امضاء کوچولوشون پای بخشنامه های پیش فروش و فروش شرکت پارس خودرو هست)

منشی آقای میرمنصف گفت با شرکت نیسان الان جلسه دارن بعد دیدم یه مشت چشم بادمی خوشحال رفتن توی دفتر آقای بابایی و آقای میرمنصف هم رفت...

حدود 2.5 ساعت منتظر توی راهروی باریک پارس خودرو گذشت (طبقه دوم) تا یک لحظه اومد بیرون و من دیدمش و گفت توی جلسه هست شماره تلفنت رو بده تا زنگ بزنم بهت که گفتم من از شیراز اومدم تا رو در رو صحبت کنیم....

گفت باشه و رفت و بعد از 3.5 ، جلسه برای صرف نهار متوقف شد که من رو به دفتر کارش دعوت کرد...

از پنجره اتاق آقای میرمنصف دنیایی تندر 90 دیده می شد... خیلی زیاد بود... بالای 300 الی 400 خودرو تندر 90 دیده می شد....

و آمدند....

نشستیم و در یک فضای صمیمی با هم به صحبت در مورد مگان 2000 و اندکی هم 1600 نشستیم...

آقای میر منصف گفت ما هم خودمان موقع تحویل این خودرو ها متوجه شدیم که این مقدار آپشن کمتر از مدل 2006 روی آن هست و دلیل را که جویا شدیم رنو فرانسه و ترکیه گفتند:
1) این ماشین برای آب و هوای ایران هست
2)مدل 2008 این ماشین همین است
3)موتور،سیستم خنک کننده،کولر،گیربکس و... نسبت به مدل 2006 و 2007 بهینه برای ایران گشته است...
به طور مثال میزان گردش فن خنک کننده موتور در مدل 2008 برای آب و هوای ایران تغییر کرده و سریع تر شده است... یا مشکلی که در خودرو های مدل 2006 بود تایم رد کردن موتور در مواردی بود که دیده می شد که این امتیاز منفی بود که در ایران و به خاطر آب و هوای آن و متفاوت بودن آن نسبت به اروپا دیده شده بود... همچنین گیربکس آن بسیار بهینه تر از مدل 2006 است... و موارد دیگر آن....

میرمنصف گفت مدل های 2006 در حالت اتوماتیک کولرشان دچار مشکل بوده و خنک کنندگی زیادی نداشته و یا در سیستم سوخت رسانی در صافی بنزین دچار مشکل بود که ما بخشنامه کردیم و مشکل ها رو با گارانتی رفع کردیم... اما در 2008 تمام نواقص رفع شده و 100% مدل 2008 بهترین مگان موجود در ایران خواهد بود و دیگر این خودرو وارد نخواهد شد و بعد از یکسال و خرده دیگر تولید CKD ان انجام خواهد شد....

آقای میرمنصف گفت متاسفانه مردم فقط به موارد ظاهری نگاه می کنند ولی افرادی مانند شما و دوستانتان که حرفه ای تر به خودرو می نگرید اینگونه نیستند...

البته پارس خودرو یک ماه قبل از عید ماشین ها را وارد کرده بود (این تعدادی که دعوت نامه اونها اومده) و ما دچار درگیری و مشاجره با طرف مقابل بودیم (همون رنو) که ما این 300 عدد خودرو را نمی خواهیم و مرجوعش می کنیم و قبول نمی کردند و گفتیم کم شدن مه شکن ربطی به شرایط آب و هوایی نداره....

بعد از جنگ و جدل فراوان به میزان 1400 یورو تخفیف گرفتیم که ما هم عیناً آن را به مشتریان خود دادیم... (همان میزان 1.5 میلیونی که از قیمت خودرو کم شده است... )

حال ما با سه گونه مشتری روبرو هستیم که مشغول بررسی هستیم که بعد از تصویب از طریق جراید فوراً اعلام می کنم به شما....

1) آنهایی که مگان را دوست دارند و می خواهند مگان سوار بشوند--->

این گروه ما فقط برایشان توانستیم از شرکت رنو به میزان 1400 یورو تخفیف بگیریم و شرمنده ایم اما مگان 2008 همین است...

2) افرادی که امکانات برایشان مهم بوده است ولی خودرو خیر--->

این گروه احتمالاً برایشان تصویب خواهد شد که بجای مگان درخواستنی یک ماکسیمای نقدی بردارند و سودهای مشارکت نیز پای آنها حساب شده و تفاوت قیمت آن را بپردازند و ماکسیما بگیرند...

3) افرادی که برای سود مگان ثبت نام کرده اند--->

به این افراد 3 عدد تندر نود E 0 خواهیم داد (البته گمونم همین مدل رو گفت 99% مطمئن هستم)

جناب آقای میرمنصف همچنین واردات 2 تیپ مگان را تایید کرد اما گفت آن مگان ها... که آپشن های بالاتری دارند به تازگی سفارش آنها به ترکیه داده شده است و هنوز ساخته و بارگیری نشده است و امکان آن کم است که زود تر از 4 ماه آینده به ایران بیاید و از گمرک ترخیص شود و ایشان برای آن دسته از مگان ها قیمتی حدود 40 میلیون تومان را پیش بینی کردند و گفتند ما مجوز ورود 3000 مگان بصورت CBU داشتیم (یعنی کاملاً توی خارج سر هم بشه و ماشین کامل وارد ایران بشه) که تاکنون 2500 عدد وارد کردیم و 500 عدد باقی مانده که یا مگان 2000 با آپشن بالاتر وارد می کنیم و یا 500 عدد مگان کروکی (از این مگان هایی که سقفش باز می شه) وارد می کنیم که من خودم به شخصه مخالف واردات مگان کروکی هستم به 2 دلیل:

1- ما مشکل گارانتی این خودرو را داریم...
2- در سال 2009 این خودرو فیس لفت خواهد شد (قیافش عوض می شه) پس مشکل خدمات پس از فروش هم پیش خواهد آمد...

پس با هم نتیجه گرفتیم این مگان رو من بخرم....

قبل از زیارت کردن آقای میرمنصف در خدمت قائم مقام مدیریت فروش بودم یک انسان به تمام معنا ترک (البته من شرمنده همه ترک های عزیز هستم ولی این یارو اعصاب من رو خرد کرد فقط حیف که از من بزرگتر بود و احترامش واجب... اما اگر نبود حتماً با هاش درگیر می شدم)
این فرد کسی نبود جزء جناب آقای بناب...

این فرد اندکی منطقی بود ولی زود تا بعضی از واقعیت ها را می دید تا حالت انفجار پیش می رفت...

ابتدا در مورد خودروهای تحویلی در اسفند - بهمن - مهر که تحویل به شخص گشته جواب غیر منطقی به من داد که این متعلق به یک شرکت لیزینگ هست که بعد از پرداخت اقساط سند بنامشون می زنند و از سیستم ما خارج می شود....
اون کدی رو که آقای Persian Halls عزیز یادمون داد توی این تاپیک رو زدم جلو ایشون و زندگیشون اومد جلوشون....

بعد تازه این بنده خدا فکر می کرد که با یک انسان مثل خودش طرفه و می گفت مگان های شما فرانسوی هست و اونجا تولید می شه...... ولی من ایشون رو روشن کردم و گفتم توی ترکیه هست آقای بناب و تا یکی از منشی ها اسم ترکیه رو آورد زود آمد وسط حرفش و گفت ترکیه که نیست مال فرانسه هست....

(یک جواب غیر منطقی)(مگر شما دفتر اسناد رسمی هستید)(شما فروشنده ماشین هستید)(البته چون من برای سلامتی ایشون نگران بودم به ایشون این داخل پرانتزی ها رو نگفتم)

بعد تبلیغ مگان را در سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) نشون دادم همون بنری که توی نوشته مگان 2008 بزودی در ایران....

بعد از آن سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) رو بهش نشون دادم گفتم بیبین این بیش از 1200 نوشته بحث های تخصصی این خودرو توسط من و امثال من هست... این مفهوم دهکده کوچک جهانی هست...
دوستانی هستیم از سرتاسر ایران و جهان که با هم ارتباط داریم....

البته ایشون یک دروغ هم گفتند که مگان ها بعد از عید وارد ایران شده که آقای میرمنصف آن را تکذیب کرده و گفتند مگان های 1 ماه قبل از عید وارد ایران و در گمرک مانده اند و کم کم در حال ترخیص هستند و بعد از اتمام ترخیص 2000ها 1600 ها ترخیص خواهند شد... حدود 2 الی 3 هفته دیگر...

اگه یه Thanks بزنین بد نیستاااااا :D
ایناهاش جاش همی زیروو هست--->

GUESS
18 May 2008, 03:56 PM
پس يعني همون حرفايي كه به من زدن و هيچي !

يعني دو تا مه شكي 1.5 تومنه !!

ميگفتي اون فضاي طاقچه عقب چرا نيست؟

بعدشم اگه قراره اون يكيا رو 40 تومن بدن كه عمرا من بگيرم !

بعدشم اون شرايط ماكسيما چي بود؟
چيكار كنيم كه اونو بدن؟

good_rally
18 May 2008, 04:17 PM
خوب ايركانديشن دستي رو قبول كرديم كه براي آّب وهاي ايران دستي شده
ولي سنسور نور وباران و مه شكن و طاقچه عقب چه ربطي به آب وهواي يك كشور داره
من كم كم دارم از رنو نا اميد ميشم
يعني شركتي به اين بزرگي نميتونست ايركانديشن اتوماتيك با آب و هواي ايران به جاي كولر دستي قرار ميداد.

ali206-5
18 May 2008, 06:21 PM
بابا شما مگه توی ایران بزرگ نشده اید که این حرفها را باور میکنید .
همش الکیه و فقط برای سود بیشتر و سوء استفاده بیشتر از اوناییه که عاشق مگان هستند وگرنه آب و هوای ایران چه ربطی به مه شکن و چیزای دیگه داره :icon_mad: .
اگر ماکسیما جاش میدن که بهتره .
من بودم ماکسیما برمیداشتم :icon_evil .

rezaghi
18 May 2008, 06:50 PM
دوست عزیزmhabbasi:
درمورد امکانات 1600ها صحبتی نشد؟
چون وقتی 2000ها اینطور باشند وضع 1600ها معلوم نیست.

mhabbasi
18 May 2008, 10:53 PM
خوب بعد از دو الی سه روز سلام....

می خواستم تهران به روز کنم اما نتونستم کافی نت پیدا کنم....

خدمت شما عرض کنم ابتدا به مدیریت بازاریابی و فروش پارس خودرو واقع در کیلومتر 9 جاده مخصوص کرج رفتم....
اول به بخش شکایات رفتم و با جناب آقای نوزری و سرکار خانم بهرام ملاقات کردم و خواسته خودم رو در مورد ماشین گفتم و البته شرمندشون هم شدم و همکارانشون هم شرمندم شدن که به خاطر یک سوال و جواب ساده من بایستی 1000 کیلومتر راه بیام با ماشین شخصی و برگردم 2باره شیراز....

بعد از آن رفتم به دفتر مدیریت بازاریابی و فروش (دفتر آقایان بابایی و میر منصف)(همونایی که امضاء کوچولوشون پای بخشنامه های پیش فروش و فروش شرکت پارس خودرو هست)

منشی آقای میرمنصف گفت با شرکت نیسان الان جلسه دارن بعد دیدم یه مشت چشم بادمی خوشحال رفتن توی دفتر آقای بابایی و آقای میرمنصف هم رفت...

حدود 2.5 ساعت منتظر توی راهروی باریک پارس خودرو گذشت (طبقه دوم) تا یک لحظه اومد بیرون و من دیدمش و گفت توی جلسه هست شماره تلفنت رو بده تا زنگ بزنم بهت که گفتم من از شیراز اومدم تا رو در رو صحبت کنیم....

گفت باشه و رفت و بعد از 3.5 ، جلسه برای صرف نهار متوقف شد که من رو به دفتر کارش دعوت کرد...

از پنجره اتاق آقای میرمنصف دنیایی تندر 90 دیده می شد... خیلی زیاد بود... بالای 300 الی 400 خودرو تندر 90 دیده می شد....

و آمدند....

نشستیم و در یک فضای صمیمی با هم به صحبت در مورد مگان 2000 و اندکی هم 1600 نشستیم...

آقای میر منصف گفت ما هم خودمان موقع تحویل این خودرو ها متوجه شدیم که این مقدار آپشن کمتر از مدل 2006 روی آن هست و دلیل را که جویا شدیم رنو فرانسه و ترکیه گفتند:
1) این ماشین برای آب و هوای ایران هست
2)مدل 2008 این ماشین همین است
3)موتور،سیستم خنک کننده،کولر،گیربکس و... نسبت به مدل 2006 و 2007 بهینه برای ایران گشته است...
به طور مثال میزان گردش فن خنک کننده موتور در مدل 2008 برای آب و هوای ایران تغییر کرده و سریع تر شده است... یا مشکلی که در خودرو های مدل 2006 بود تایم رد کردن موتور در مواردی بود که دیده می شد که این امتیاز منفی بود که در ایران و به خاطر آب و هوای آن و متفاوت بودن آن نسبت به اروپا دیده شده بود... همچنین گیربکس آن بسیار بهینه تر از مدل 2006 است... و موارد دیگر آن....

میرمنصف گفت مدل های 2006 در حالت اتوماتیک کولرشان دچار مشکل بوده و خنک کنندگی زیادی نداشته و یا در سیستم سوخت رسانی در صافی بنزین دچار مشکل بود که ما بخشنامه کردیم و مشکل ها رو با گارانتی رفع کردیم... اما در 2008 تمام نواقص رفع شده و 100% مدل 2008 بهترین مگان موجود در ایران خواهد بود و دیگر این خودرو وارد نخواهد شد و بعد از یکسال و خرده دیگر تولید CKD ان انجام خواهد شد....

آقای میرمنصف گفت متاسفانه مردم فقط به موارد ظاهری نگاه می کنند ولی افرادی مانند شما و دوستانتان که حرفه ای تر به خودرو می نگرید اینگونه نیستند...

البته پارس خودرو یک ماه قبل از عید ماشین ها را وارد کرده بود (این تعدادی که دعوت نامه اونها اومده) و ما دچار درگیری و مشاجره با طرف مقابل بودیم (همون رنو) که ما این 300 عدد خودرو را نمی خواهیم و مرجوعش می کنیم و قبول نمی کردند و گفتیم کم شدن مه شکن ربطی به شرایط آب و هوایی نداره....

بعد از جنگ و جدل فراوان به میزان 1400 یورو تخفیف گرفتیم که ما هم عیناً آن را به مشتریان خود دادیم... (همان میزان 1.5 میلیونی که از قیمت خودرو کم شده است... )

حال ما با سه گونه مشتری روبرو هستیم که مشغول بررسی هستیم که بعد از تصویب از طریق جراید فوراً اعلام می کنم به شما....

1) آنهایی که مگان را دوست دارند و می خواهند مگان سوار بشوند--->

این گروه ما فقط برایشان توانستیم از شرکت رنو به میزان 1400 یورو تخفیف بگیریم و شرمنده ایم اما مگان 2008 همین است...

2) افرادی که امکانات برایشان مهم بوده است ولی خودرو خیر--->

این گروه احتمالاً برایشان تصویب خواهد شد که بجای مگان درخواستنی یک ماکسیمای نقدی بردارند و سودهای مشارکت نیز پای آنها حساب شده و تفاوت قیمت آن را بپردازند و ماکسیما بگیرند...

3) افرادی که برای سود مگان ثبت نام کرده اند--->

به این افراد 3 عدد تندر نود E 0 خواهیم داد (البته گمونم همین مدل رو گفت 99% مطمئن هستم)

جناب آقای میرمنصف همچنین واردات 2 تیپ مگان را تایید کرد اما گفت آن مگان ها... که آپشن های بالاتری دارند به تازگی سفارش آنها به ترکیه داده شده است و هنوز ساخته و بارگیری نشده است و امکان آن کم است که زود تر از 4 ماه آینده به ایران بیاید و از گمرک ترخیص شود و ایشان برای آن دسته از مگان ها قیمتی حدود 40 میلیون تومان را پیش بینی کردند و گفتند ما مجوز ورود 3000 مگان بصورت CBU داشتیم (یعنی کاملاً توی خارج سر هم بشه و ماشین کامل وارد ایران بشه) که تاکنون 2500 عدد وارد کردیم و 500 عدد باقی مانده که یا مگان 2000 با آپشن بالاتر وارد می کنیم و یا 500 عدد مگان کروکی (از این مگان هایی که سقفش باز می شه) وارد می کنیم که من خودم به شخصه مخالف واردات مگان کروکی هستم به 2 دلیل:

1- ما مشکل گارانتی این خودرو را داریم...
2- در سال 2009 این خودرو فیس لفت خواهد شد (قیافش عوض می شه) پس مشکل خدمات پس از فروش هم پیش خواهد آمد...

پس با هم نتیجه گرفتیم این مگان رو من بخرم....

قبل از زیارت کردن آقای میرمنصف در خدمت قائم مقام مدیریت فروش بودم یک انسان به تمام معنا ترک (البته من شرمنده همه ترک های عزیز هستم ولی این یارو اعصاب من رو خرد کرد فقط حیف که از من بزرگتر بود و احترامش واجب... اما اگر نبود حتماً با هاش درگیر می شدم)
این فرد کسی نبود جزء جناب آقای بناب...

این فرد اندکی منطقی بود ولی زود تا بعضی از واقعیت ها را می دید تا حالت انفجار پیش می رفت...

ابتدا در مورد خودروهای تحویلی در اسفند - بهمن - مهر که تحویل به شخص گشته جواب غیر منطقی به من داد که این متعلق به یک شرکت لیزینگ هست که بعد از پرداخت اقساط سند بنامشون می زنند و از سیستم ما خارج می شود....
اون کدی رو که آقای Persian Halls عزیز یادمون داد توی این تاپیک رو زدم جلو ایشون و زندگیشون اومد جلوشون....

بعد تازه این بنده خدا فکر می کرد که با یک انسان مثل خودش طرفه و می گفت مگان های شما فرانسوی هست و اونجا تولید می شه...... ولی من ایشون رو روشن کردم و گفتم توی ترکیه هست آقای بناب و تا یکی از منشی ها اسم ترکیه رو آورد زود آمد وسط حرفش و گفت ترکیه که نیست مال فرانسه هست....

(یک جواب غیر منطقی)(مگر شما دفتر اسناد رسمی هستید)(شما فروشنده ماشین هستید)(البته چون من برای سلامتی ایشون نگران بودم به ایشون این داخل پرانتزی ها رو نگفتم)

بعد تبلیغ مگان را در سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) نشون دادم همون بنری که توی نوشته مگان 2008 بزودی در ایران....

بعد از آن سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) رو بهش نشون دادم گفتم بیبین این بیش از 1200 نوشته بحث های تخصصی این خودرو توسط من و امثال من هست... این مفهوم دهکده کوچک جهانی هست...
دوستانی هستیم از سرتاسر ایران و جهان که با هم ارتباط داریم....

البته ایشون یک دروغ هم گفتند که مگان ها بعد از عید وارد ایران شده که آقای میرمنصف آن را تکذیب کرده و گفتند مگان های 1 ماه قبل از عید وارد ایران و در گمرک مانده اند و کم کم در حال ترخیص هستند و بعد از اتمام ترخیص 2000ها 1600 ها ترخیص خواهند شد... حدود 2 الی 3 هفته دیگر...

اگه یه Thanks بزنین بد نیستاااااا :D

ایناهاش جاش همی زیروو هست--->

اول مرسی از این همه Thanks دیدمشون خستگی از تن من بیرون رفت...

rezaghi ([Only registered and activated users can see links]) عزیز امکانات 1600 تفاوتی زیادی نکرده است و ان شاء الله بزودی دعوت نامه شما خواهد آمد...

good_rally ([Only registered and activated users can see links]) دوست من ، خودم این سوال رو شخصاً از آقای میرمنصف کردم اما ایشون گفتند که:
1) این تغییرات بر اساس فرم های نظر خواهی مشتری ها انجام شده...
2) مدل 2008 این خودرو همین هست طبق گفته رنو
3) به نظر من تهویه دستی بهتره.... (نظر شخصی من هست)

ali206-5 ([Only registered and activated users can see links]) عزیز امیدوارم واسی اون دوستان عزیزی که مایل هستند ماکسیما رو بدهند بجای مگان البته با پرداخت اضافه قیمت.... ایده آقای میرمنصف بود عملی بشه یا نه خدا داند....
من که نگاه به خودم کردم عاشق مگان هستم پس با این تغییرات کنار می آیم....
فردا تکمیل وجه می کنم....
در مورد صحبت تون هم من همه افرادی رو که توی این کار کم فروشی کردند رو به خدا وگذار کردم خودش حقشون رو بزاره کف دستشون...

GUESS
18 May 2008, 11:02 PM
روش واريز وجه چطورث؟
يعني اين چك بانكي رو از كدوم بانك بايد گرفت و اصلا چيكار بايد بكنيم؟

mhabbasi
18 May 2008, 11:19 PM
برای واریز وجه بایستی مبلغ باقی مانده رو که توی دعوتنامه هست طی یک فقره چک بانکی رمز دار قابل پرداخت در تهران و بنام خریدار خودرو.... از بانک گرفت.... و برد نمایندگی با دعوتنامه و رسید گرفت....

دیگه می تونید از طریق سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) وضعیت قرارداد خودتون رو بعد از تکمیل وجه پیگیری کنید....

گمونم هر بانک دولتی بشه....
اصلاً دولتی و خصوصی نداره....

Navid_Aref
19 May 2008, 12:14 PM
مدير فروش پارس خودرو به ايسنا خبرداد:
آغاز پيش‌فروش ماكزيما، رونيز و پيكاپ از هفته آينده
زمان‌بر شدن صدور مجوزها دليل
تاخير در عرضه مگان‌هاي توليد داخل

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران/ سرويس: خودرو

تا هفته آينده پيش‌فروش محصولات گروه نيسان را آغاز مي‌كنيم.
عبدالله بابايي ـ مديرفروش پارس خودرو ـ در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ضمن بيان اين مطلب افزود: تا هفته آينده پيش فروش و فروش فوري ماكزيما، رونيز و پيكاپ را آغاز مي‌كنيم.
وي با اشاره به اين‌كه در حال حاضر هيچ فروشي براي محصولات ياد شده نداريم، در خصوص تعهدات سال گذشته پارس خودرو گفت: تعداد كمي از تعهدات باقي مانده كه تا خرداد ماه به اتمام خواهد رسيد.

او درخصوص عرضه مگان نيز توضيح داد: در حال حاضر حدود هزار دستگاه مگان - كه اكثرا مدل‌هاي 2000 هستند - در حال واردات است كه از اين تعداد 500 دستگاه وارد كشور شده و در حال انجام عمليات مربوط به شماره‌گذاري هستند. اين خودروها با قيمت 34 ميليون و 500هزار تومان به زودي عرضه خواهند شد.
بابايي در مورد مگان‌هاي ساخت داخل نيز توضيح داد: هم اكنون اين خودروها در حال توليد هستند و در حال دريافت مجوزهاي لازم از ادارات و حوزه‌هاي ذي‌ربط هستيم كه طي آن مي‌توانيم 70 درصد از توليد را به صورت پيش‌فروش عرضه كنيم. تاخير در عرضه اين خودرو نيز به دليل زمان‌بر شدن صدور اين مجوزها بود. ....

او با رد افزايش1.5ميليون توماني قيمت تندر90 كه چندي پيش مطرح بود، اظهار كرد: امسال هيچ گونه افزايش قيمتي براي تندر90 و مگان نداشتيم و حتي در حال حاضر براي ساير خودروها مثل ماكزيما با قيمت كمتر از 40 ميليون تومان، فروشمان پايين‌تر از قيمت مصوب كميته خودرو سال 1381 است؛ بنابراين هيچ گونه افزايش قيمتي نيز براي محصولات گروه نيسان نداشتيم.

خبری هم از تاکسیرانی تهران :
مديرعامل تاكسي‌راني شهرتهران:
سمند و پرايد براي تاكسي شدن مناسب نيستند
مگان خودروي مناسبي براي اين منظور است!!

Navid_Aref
19 May 2008, 01:32 PM
:icon_conf:icon_conf:icon_bigg:icon_bigg:icon_cry: :icon_cry:

جناب rezaghi شما خودتون رو ناراحت نکنید. به احتمال زیاد در صحبت مدیر عامل تاکسیرانی تهران اشتباه لپی پیش اومده و به جای لوگان از مگان نام برده شده است. مگان گران قیمت اگر به عنوان تاکسی استفاده بشود مطمئنا کرایه ها چندین برابر خواهد شد که اصلا منطقی نیست. منظورشون لوگان بوده، مطمئن باشید.

davoodya
19 May 2008, 04:59 PM
اخیششششششششش

بالاخره ما هم اومدیم یک ماهی میشد فقط نوشته هاتونو دنبال می کردم و گلگی بزرگی از این سایت دارم که مثل تمام چیز های که تو این مملکت مشکل داره این جا هم ............

اقا ما هم از ثبت نام کننده ای مگان 2000 دز اصفهان هستیم که چند نکته رو که دوستان اشاره ای نداشتن رو م یخواستم بگم

1 . طی تماسی که خیل وقت پیش با شرکت و دفتر تهران داشتم گفتند که دعوت نامه ی اونهای که تحویل بهمن بوده امده که با این که مال من هم تحویل بهمن داخلش نوشته اما دعوت نامم نیامده رنگ : نوکمدادی

2. من با توجه با این شرایط و قیمت با این که مگان رو به مزدا 3 یا سوناتا ترجیح میدهم فکر میکنم بهترین اه گرفتن این خودرو یا فروش اوون در بازار ازاد باشه
و با توجه به این که کل تعداد ثبت نامی های 2000 باید زیر 1500 عدد باشه هر قیمتی که خودمون بخواهیم روش می زاریم ( ببخشید بالاخره پول حرف اول رو میزنه ) منم برای ثبت نام این ماشین روز ثبت نام تو سر خودم زدم تا ثبت نام کردم با ابن که چک دستم بود

ساکنین اصفهان : تعداد کل ثبت نامی های مگان 1600 و 2000 در اصفهان 21 عدد می باشد با توجه با اوون کد.
اگه اشتباه می گم راهنمایم کنید کد نمایندگی 5206 نیلی و در اصفهان همین یک نمایندگی برای مگان وجود دازد

3. با توجه به صحبت بعضی از دوستان مبنی بر وارد شدن تنها 500 یا 300 عدد فکر میکنم اگه صبر کنیم شاید سری جدیدی که وارد خواهد شد با امکانات بالاتری باشه

4. اگه کروکی بدن من حاضرم صبر کنم :ی

Persian Halls
20 May 2008, 12:41 AM
سلام دوستان...
من با توجه به اينکه ديگه بیشتر از اين نمی تونستم منتظر بمانم (معطل شوم!) و به خودرو نياز داشتم، از خير مگان و پارس خودرو گذشتم و حواله را فروختم تا به فکر خريد خودروی ديگری باشم... با اين اوضاع بعيد می دونستم که تا يک ماه آينده هم به مگان برسم...

حواله 1600 را 10 تومان فروختم...
در ضمن نمايندگی می گفت قيمت 1600 را 29 زده اند!

اميدوارم مگان های شما را به زودی بدهند و به خوشی سوارش بشين...

davoodya
20 May 2008, 04:49 PM
یعنی مگان 1600 پا یارو در میاد 33 تا 34

انصافا خیلی گزافه

اگه این جور باشه فکر کنم ماشین رو تحویل بگیریمم بفروشیم بیشتر گیرمون بیاد
حدوود 34 پا خودمون در میاد
من 38 حاضرم بفروشم یا حداقل خرج سندکم کرده 3000000 روش بدن

rezaghi
20 May 2008, 05:06 PM
یعنی مگان 1600 پا یارو در میاد 33 تا 34

انصافا خیلی گزافه

اگه این جور باشه فکر کنم ماشین رو تحویل بگیریمم بفروشیم بیشتر گیرمون بیاد
حدوود 34 پا خودمون در میاد
من 38 حاضرم بفروشم یا حداقل خرج سندکم کرده 3000000 روش بدن
دوست عزیز!
28یا 29مجموع قیمت ماشینه نه اینکه بعد از 5تومن باز 29 دیگه بگیرند.
منظور دوستمون این بود که قیمت تمام شده خودرو در نهایت 28یا 29 است.

Navid_Aref
20 May 2008, 07:02 PM
تقدیم به علاقه مندان برند رنو ( امیدوارم که تکراری نباشد)

rezaghi
22 May 2008, 09:47 AM
من دیروز نمایندگی رفتم.
اضافه بر قسمتهایی که دوستان گفتند در 2000حذف شده مورد دیگه ای هم به نظر من اومد .ظاهرا قطعه آلومینیومی روی زه درهای جلو که می نوشت:2.0 16v هم حذف شده .رینگهاش رو هم دیدم به نظر من قشنگ تر از 2006هاست(البته سلیقه من اینطوره)
توی نمایندگیهایی که شما رفتید نمونه1600رو هم گذاشتن یا نه؟

احسان خان
22 May 2008, 10:49 AM
مشخصات تاير 2000 چيه؟
كنار لاستيكو بخونيد

rezaghi
22 May 2008, 11:34 AM
مشخصات تاير 2000 چيه؟
كنار لاستيكو بخونيد
jتاجائی که دقت کردم205-16بود ولی دیواره لاستیک و نوع لاستیک رو دقت نکردم:icon_neut

davoodya
22 May 2008, 12:35 PM
کسی هنوز مگانش رو تحویل نگرفته یک گزارش کامل به همراه عکس برامون بزاره ؟

دوستانی که به نمایندگی میروند و مدل 2008 رو می بینند اگه شد چند تا عکسم بندازن بد نیست

GUESS
23 May 2008, 01:20 PM
اين سنسور نور هموني بود كه دو دقيقه تا دم در خونت روشن ميموند؟

فكر نكنم با اوني كه اتومات با تاريكي و ... روشن ميشد ربطي داشته باشه !

mhabbasi
23 May 2008, 05:22 PM

GUESS ([Only registered and activated users can see links]) عزیز اتفاقاً بر عکس....

سنسور نور و باران قبلاً در پشت آینه وسط خودرو که برای دید عقب هست قرار داره که هم اگر یهو تاریکی رو احساس کنه روشن می کرد چراغ های جلو رو و شدت حرکت برف پاکن رو هم با شدت باران تنظیم می کرد...

چراغ همراه تا منزل رو درست خاطرم نیست اما عملکردش با دسته راهنما فعال می شود...

mhabbasi
23 May 2008, 06:20 PM
دوستان عزیز تصویری که ملاحظه می کنید طرح جدید رینگ مگان 2008 هست...

Navid_Aref
23 May 2008, 07:08 PM

GUESS ([Only registered and activated users can see links]) عزیز اتفاقاً بر عکس....

سنسور نور و باران قبلاً در پشت آینه وسط خودرو که برای دید عقب هست قرار داره که هم اگر یهو تاریکی رو احساس کنه روشن می کرد چراغ های جلو رو و شدت حرکت برف پاکن رو هم با شدت باران تنظیم می کرد...

چراغ همراه تا منزل رو درست خاطرم نیست اما عملکردش با دسته راهنما فعال می شود...

با سلام خدمت دوستان گرامی. عکس زیر که برگرفته از مقاله مفصل زیر است را در اینجا قرار می دهم. در آن نحوه عملکرد سنسور باران و همچنین سنسور نور و قطعات مرتبط با هر کدام نمایش داده شده است. (البته فایل به زبان انگلیسی می باشد).

Windscreen wipers
Automatic activation of the windscreen wipers is controlled
by an active infra-red sensor which detects
the presence of water droplets on the windscreen by
the modifications in reflection that they induce

Lighting
Automatic lighting of the headlights is controlled
by a passive light sensor. It measures available light
using a set of photo-electric cells

چند مطلب جالب در مورد رنو:
1-فایل مفصلی در مورد ايمنی در محصولات رنو

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links];20CAH%20ANG-COMPLET_SEC_tcm1120-304793.pdf)

شامل مطالب زیر هست:
ABS)Anti-Blocking System)
Active anti-submarining system
Additional cornering lights
Airbags
ASR active traction control system
Automated headlights and windscreen-wipers
Automatic roll bars for coupé-cabriolets
Child safety equipment
Emergency Brake Assist
ESP)Electronic Stability Program)
Euro NCAP
Head-restraints
Pre-crash system
Prevention, correction, protection, making aware
Protection systems for rear-seat passengers
Road safety
Safety-awareness
Safety of pedestrians
Seat-belt reminder audible alarm
SRP3)System for Restraint and Protection)
Structure
Tyre pressure monitoring system
Xenon and bi-xenon headlights
2-خودرهای مدرن رنو:
الف: رنو نپتا
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
ب: رنو آلتیکا
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

futuredream
23 May 2008, 08:06 PM
چی رو بهینه کردن؟! من ماشینم 2000 هست سری اول مدل 2006 تا الان 75000 تا کار کرده تو همه جور شرایط بوده کولر یخ بی مشکل ماشین هم داغ نکرده که دور پروانه نیاز باشه بالا بره
مشکلاتی که تا حالا دیدم
1- از حدود 10000 کیلومتر وقتی شیشه ها رو کامل بالا میدین یه چند ثانیه جیر جیر میکنن (تو حرکت و ناهمواری)
2- آینه عقب تو ناهمواره صدا میده (از اول) و باید آینه رو کمی کج تنظیم کنید تا صدا کم شه
3- مشکل گیر کردن استارت به خاطر بنزین که هر چند هزار کیلومتر با تمیز کردن دریچه گاز درست میشه
4- صدای ناجور از فرمون تو ناهمواریها جوری که انگار اتصالات فرمون شله (نمایندگی میگه طبیعهه)5
5- گربکس نچندان خوب که با تکون همراهه مثلا اگه تخته از 1 برین تو 2 گاهی اوقات ماشین یه صدای عجیب میده انگار با تیرآهن محکم زدن زیر ماشین و همچنین لحضه تعیویض دنده ماشین از جون می افتده
6- رینگهای حساس اون روزهای اول مدام تو چاله میافتادم و تاب برمیداشت
7- از نور اتوماتیک تا حالا به کارم نیومده ( از 6 غروب چراغ ها رو روشن میکنه تا آفتاب میره)
8- موتور ضعیف تو شتابگیری زیر 100 تا که طبیعیه
9- رودوزی درها کرم و پارچه ای هست و اگه شیشه پایین باشه کمی بارون بباره یا دستت کثیف باشه خراب میشه یا بخای خاک سیگار رو از پنجره بریزی بیرون حواست نباشه میسوزه
10- صدای ناهمواری تو سرعت بالا و صدای موتور میاد تو ماشین
---
ولی با این وجود من اینو خیلی دوست دارم خصوصا اگه کمی بخوابه خیلی خوشکل میشه آدم واقعا حس میکنه سوار یه ماشین اروپایی شده

gongsta_021
23 May 2008, 08:23 PM
عکسی که از ریینگ 2008 میگفتید کجاست؟؟؟

El Padrino.
23 May 2008, 08:23 PM
چراغ های همراه تا منزل فکر کنم یک مدل مگان دیگهداشته باشه چون قبلا نا 2 سال پیش توی همین تاپیک یک فیلمی رو در این موضوع گذاشتند دوست عزیزمون فیوچر درام اون موقع بودند

davoodya
23 May 2008, 10:40 PM
ایا سپر های مگان در مدل 2008 همرنگ شده؟

rezaghi
23 May 2008, 11:26 PM
ایا سپر های مگان در مدل 2008 همرنگ شده؟
سپرها رو دقت نكردم ولي در مدل2000 زه هاي بغل همون حالت بنفش روشن رو دارندالبته با حذف قطعه آلومينيومي جلوي زه

davoodya
24 May 2008, 10:10 AM
میترسم 2 تا گلگیری هم که فایبر گلاس بودن برداشته باشن فلزییش کرده باشند

GUESS
24 May 2008, 10:38 AM
عرض شود كه امروز يه 1600 نقره اي پلاك شده ديدم كه به نظرم صفر بود
چون چسب رو دراش رو هنوز نكنده بودن

rezaghi
24 May 2008, 11:12 AM
عرض شود كه امروز يه 1600 نقره اي پلاك شده ديدم كه به نظرم صفر بود
چون چسب رو دراش رو هنوز نكنده بودن
نپرسیدین کی گرفته؟تو کدوم شهر بود؟

mhabbasi
24 May 2008, 12:34 PM
چی رو بهینه کردن؟! من ماشینم 2000 هست سری اول مدل 2006 تا الان 75000 تا کار کرده تو همه جور شرایط بوده کولر یخ بی مشکل ماشین هم داغ نکرده که دور پروانه نیاز باشه بالا بره
مشکلاتی که تا حالا دیدم
1- از حدود 10000 کیلومتر وقتی شیشه ها رو کامل بالا میدین یه چند ثانیه جیر جیر میکنن (تو حرکت و ناهمواری)
2- آینه عقب تو ناهمواره صدا میده (از اول) و باید آینه رو کمی کج تنظیم کنید تا صدا کم شه
3- مشکل گیر کردن استارت به خاطر بنزین که هر چند هزار کیلومتر با تمیز کردن دریچه گاز درست میشه
4- صدای ناجور از فرمون تو ناهمواریها جوری که انگار اتصالات فرمون شله (نمایندگی میگه طبیعهه)5
5- گربکس نچندان خوب که با تکون همراهه مثلا اگه تخته از 1 برین تو 2 گاهی اوقات ماشین یه صدای عجیب میده انگار با تیرآهن محکم زدن زیر ماشین و همچنین لحضه تعیویض دنده ماشین از جون می افتده
6- رینگهای حساس اون روزهای اول مدام تو چاله میافتادم و تاب برمیداشت
7- از نور اتوماتیک تا حالا به کارم نیومده ( از 6 غروب چراغ ها رو روشن میکنه تا آفتاب میره)
8- موتور ضعیف تو شتابگیری زیر 100 تا که طبیعیه
9- رودوزی درها کرم و پارچه ای هست و اگه شیشه پایین باشه کمی بارون بباره یا دستت کثیف باشه خراب میشه یا بخای خاک سیگار رو از پنجره بریزی بیرون حواست نباشه میسوزه
10- صدای ناهمواری تو سرعت بالا و صدای موتور میاد تو ماشین
---
ولی با این وجود من اینو خیلی دوست دارم خصوصا اگه کمی بخوابه خیلی خوشکل میشه آدم واقعا حس میکنه سوار یه ماشین اروپایی شده

دوست من
نگفتند که همه ماشین ها این ایراد رو دارن شما می تونید به سایت [Only registered and activated users can see links] بروید و بخشنامه تعویض کمپرسور کولر و صافی بنزین رو مطالعه کنید و در ضمن از اطلاع رسانی شما بسیار ممنون هستم....
امیدوارم از مشکلات ماشین با گفته خودشون کم شده باشه و ایراداتی که ذکر کردین در خودرو های ما دیده نشه....

اینم عکس رینگ های جدید.....

دوستان عزیز تصویری که ملاحظه می کنید طرح جدید رینگ مگان 2008 هست...

در ضمن سپرهای مگان همرنگ بدنه نبود

من تا خودرو خودم رو گرفتم (تا 15 روز دیگه می آید ان شاء الله) عکس و گزارش می گذارم....

futuredream
24 May 2008, 01:19 PM
کمپرسور رو تو 10000 تا واسم عوض کردن ولی صافی رو نمیدونم.. یک چیز دیگه اینه که مثلا اگه 15 دقیقه خیلی اسپرت رانندگی کنید یعنی همش دور موتور بالا باشه و معکوس بدین تند تند وقتی وایسین یه 10 دقیقه ای فن رادیاتور با سرعت میچرخه حالا نمیدونم باید واسم خاموش شه بعد ماشین رو خاموش کنم یا مشکلی نداره؟

mohat5
24 May 2008, 04:55 PM
سلام دوستان من عضو جدید هستم
یه سوالی راجع به ثبت نام مگان داشتم
این چکی که گفتن باید 10 یا 11 یا 12 میلیون در وجه پارس خودرو باشه ، منظور رمز داره یا از دسته چک ؟
در ضمن کدوم نمایندگی رو طرفای شمال تهران میشناسید که هنوز ثبت نام بکنه ؟؟؟؟ ممنون

mhabbasi
24 May 2008, 05:07 PM
سلام دوستان من عضو جدید هستم
یه سوالی راجع به ثبت نام مگان داشتم
این چکی که گفتن باید 10 یا 11 یا 12 میلیون در وجه پارس خودرو باشه ، منظور رمز داره یا از دسته چک ؟
در ضمن کدوم نمایندگی رو طرفای شمال تهران میشناسید که هنوز ثبت نام بکنه ؟؟؟؟ ممنون

دوست من سلام....
به Phalls خوش امدید....
چک مورد نظر یک چک تضمینی بانکی است که خود بانک می دهد و از شما چک دسته چک گمان نکنم قبول بکنند....

برای اطلاع از نمایندگی های فعلی مگان در سراسر ایران و تهران به [Only registered and activated users can see links] سر بزنید....

کمپرسور رو تو 10000 تا واسم عوض کردن ولی صافی رو نمیدونم.. یک چیز دیگه اینه که مثلا اگه 15 دقیقه خیلی اسپرت رانندگی کنید یعنی همش دور موتور بالا باشه و معکوس بدین تند تند وقتی وایسین یه 10 دقیقه ای فن رادیاتور با سرعت میچرخه حالا نمیدونم باید واسم خاموش شه بعد ماشین رو خاموش کنم یا مشکلی نداره؟

دوست عزیز به گمانم صبر بدهید بهتره چون وقتی ماشین رو خاموش کنید سیستم شارژ باتری از کار می یوفته و هر قطعه برقی رو که روش می فرمایید یا روشن می ماند از باتری تغذیه می شه...
والا صحبت هایی که من توی چند صفحه قبل ذکر کردم از زبان آقای میرمنصف بود....
می فرمایند خیلی از مگان های 2006 بهتره و گیربکس هم بهینه شده تر هست....
بیاد ماشین بیرون بعد میشه قضاوت کرد....

k4m1600
24 May 2008, 05:27 PM
با سلام
در مورد حذف آپشنها و امکانات مگان 2008 به ایمیل زیر مطلبتان را لرسال کنید
با تشکر
RENAULT COTECH

mohat5
24 May 2008, 07:15 PM
دوست من سلام....
به Phalls خوش امدید....
چک مورد نظر یک چک تضمینی بانکی است که خود بانک می دهد و از شما چک دسته چک گمان نکنم قبول بکنند....

برای اطلاع از نمایندگی های فعلی مگان در سراسر ایران و تهران به [Only registered and activated users can see links] سر بزنید....

دوست عزیز به گمانم صبر بدهید بهتره چون وقتی ماشین رو خاموش کنید سیستم شارژ باتری از کار می یوفته و هر قطعه برقی رو که روش می فرمایید یا روشن می ماند از باتری تغذیه می شه...
والا صحبت هایی که من توی چند صفحه قبل ذکر کردم از زبان آقای میرمنصف بود....
می فرمایند خیلی از مگان های 2006 بهتره و گیربکس هم بهینه شده تر هست....
بیاد ماشین بیرون بعد میشه قضاوت کرد....

ممنونم آقای عباسی...
انشاا... فردا پیگیر خرید مگان 1600 میشم

GUESS
24 May 2008, 07:20 PM
ببخشيد
اين بالايي يعني چي؟

برادر عباسي
سفيدا رو وارد كردن؟
چون تا حالا كه اينجا نيومده

من پول رو همين پنج شنبه ريختم
اون دو تا برگه رو هم امضا زدم و ...
كي سند رو ميزنن؟

آهان
مسئول فروش ميگفت فعلا ماشيناي وارداتي رو پلاك نميكنن !

rezaghi ([Only registered and activated users can see links]) عزيز
تو تبريز
منتظر شدم بياد!
ولي نيومد و منم اومدم خونه

mhabbasi
24 May 2008, 07:36 PM
GUESS ([Only registered and activated users can see links])
نمی دونم... این دوستمون می خواست بدونه ثبت نام می کنند یا نه....
گمون نکنم ثبت نام انجام بشه به این زودی....

چون آقای میرمنصف می گفت تا تعهدات به بانک ملی رو انجام ندیدم ثبت نام نمی کنیم....

پلاک شدن ماشین قطعی هست بابا پول اون رو گرفتن دیگه طرفشون پارس خودرو هست نه من و شما....

می گفتند این دعوتنامه ها که اومده ماشین هاشون یا ترخیص شدن از گمرک یا دارن می شن تا آخر ماه قبل...

برای پیگیری قراردادها می تونید به سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه کنید....

من به نمایندگی شیراز که زنگ زدم گفت بعد از 5 روز تازه مدارک رو ارسال کرده به تهران....
معمولاً میذارن درخواست ها جمع بشه بعد همه رو با هم می فرستند...

بعد از واریز پول یکماه بعد ماشین می یاد (حداکثر)

davoodya
24 May 2008, 10:27 PM
به نظرتون مممکنه سری جدید تحویلی ها فرقی بکنه؟

پس صحبتی مبنی بر پرداخت 1.5 بیشتر و امکانات بیشتر وجود نداره؟

davoodya
24 May 2008, 10:44 PM
دوستان کسی تونست تغیر رنگ بده؟ بهتربن رنگش چیه؟

rezaghi
25 May 2008, 09:53 AM
سلام با سیستم پیغام گیر پارس خودرو تماس گرفتم دررابطه با دعوتنامه های 1600.جوابی که آمد::icon_cry: در حال حاضر خودرو مگان 1600 وارد نشده است
شما بودین چه کار می کردین؟

mhabbasi
25 May 2008, 10:52 AM
به نظرتون مممکنه سری جدید تحویلی ها فرقی بکنه؟

پس صحبتی مبنی بر پرداخت 1.5 بیشتر و امکانات بیشتر وجود نداره؟

دوست من davoodya ([Only registered and activated users can see links]) اگر می خواید فعلاً جواب سولات خودتون رو بیگیرید سری به این آدرس [Only registered and activated users can see links] بزنید تا بیشتر سوالات شما در مورد مگان حل بشود...

دوستان کسی تونست تغیر رنگ بده؟ بهتربن رنگش چیه؟

در مورد تغییر رنگ احتمالش خیلی خیلی خیلی کم هست و در نمایندگی ها که امکان نداره مگر برید کیلومتر 9 جاده مخصوص کرج تا کاری کنید بازم بعید می دونم کاری انجام بشه در این زمینه....

سلام با سیستم پیغام گیر پارس خودرو تماس گرفتم دررابطه با دعوتنامه های 1600.جوابی که آمد::icon_cry: در حال حاضر خودرو مگان 1600 وارد نشده است
شما بودین چه کار می کردین؟

دوست من rezaghi ([Only registered and activated users can see links]) عزیز من و شما یک مشکل مشترک داریم و اون هم اینه که عاشق مگان هستیم....
پس باید صبر کرد....
هنوز زوده خوب اگر هم دیر شد شما وجه کمتری برای ماشین خواهید داد....
تحمل کنید...

:lover::lover::lover::lover::lover::lover:

davoodya
25 May 2008, 11:50 AM
حواله مگان 1600 به مبلغ 6500000 می ارزه؟

دوستان کسی از نمایندگی سوال نکرده اگه پول رو دیر تر بریزیم سود مارکت قطع میشه یا نه؟

GUESS
25 May 2008, 12:52 PM
اگه واسه خريد ميگين خوبه
واسه فروش نه

15041504
25 May 2008, 05:24 PM
باسلام از دوستانی که مگان 2000 نوک مدادی ثبت نام کردن و نوبتشون بهمن بوده کسی دعوتنامه گرفته

Persian Halls
25 May 2008, 06:04 PM
چند روز پيش در نمايندگی پارس خودرو همدان -روی تابلو پارچه ای- اعلام کرده بود که "پيش فروش و فروش فوری خودروی مگان"!!
ماشين های 10 ماه پيش را بدن، فروش فوری پيش کش!
با اين شرايط 1600، خوشحالم که حواله را فروختم!

saeid_anwar
25 May 2008, 06:05 PM
سلام

يك خبر خوب براي دوستاران مگان:از روز شنبه ثبت نام مگان 1600 شروع شده و اين ثبت نام به سه صورت 10 و 11 و 12 ميليون توماني انجام ميشه
ثبت نام 12 ميليوني تحويل آذر ماه هست - ثبت نام 11 ميليوني تحويل دي ماه هست و ثبت نام 10 ميليوني تحويل بهمن ماه. در ضمن در هنگام صدور دعوتنامه به قيمت روز بقيه پول را ازتون ميگيرند. تعداد ثبت نام هم محدوده و براي همين هيچ جا اعلام نكردن. پس بجنبيد.

mhabbasi
25 May 2008, 07:07 PM
حواله مگان 1600 به مبلغ 6500000 می ارزه؟

دوستان کسی از نمایندگی سوال نکرده اگه پول رو دیر تر بریزیم سود مارکت قطع میشه یا نه؟

اگر پول رو دیرتر بیدید سود مشارکت شما حساب نخواهد شد و احتمال عدم تخصیص خودرو برای شما وجود دارد....

چند روز پيش در نمايندگی پارس خودرو همدان -روی تابلو پارچه ای- اعلام کرده بود که "پيش فروش و فروش فوری خودروی مگان"!!
ماشين های 10 ماه پيش را بدن، فروش فوری پيش کش!
با اين شرايط 1600، خوشحالم که حواله را فروختم!

دوست من بعضی از دوستان که اعلام کردن پیش فروش نزدیک هست...
فروش فوری هم احتمالاً خودروهایی هست که مردم ازشون انصراف دادن و خود نمایندگی برداشته یا ثبت نامی های خودنمایندگی هست....

سلام

يك خبر خوب براي دوستاران مگان:
از روز شنبه ثبت نام مگان 1600 شروع شده و اين ثبت نام به سه صورت 10 و 11 و 12 ميليون توماني انجام ميشه

ثبت نام 12 ميليوني تحويل آذر ماه هست - ثبت نام 11 ميليوني تحويل دي ماه هست و ثبت نام 10 ميليوني تحويل بهمن ماه. در ضمن در هنگام صدور دعوتنامه به قيمت روز بقيه پول را ازتون ميگيرند. تعداد ثبت نام هم محدوده و براي همين هيچ جا اعلام نكردن. پس بجنبيد.

دوست عزیز میشه منبع خبر خودتون رو هم ذکر بفرمایید....؟؟؟
اگه بیگید ممنون می شوم...

mhabbasi
25 May 2008, 07:11 PM

مدير فروش پارس خودرو: آغاز پيش‌فروش ماكزيما، رونيز و پيكاپ از هفته آينده
دوشنبه، 30 ارديبهشت 1387 ساعت: 11:51
تا هفته آينده پيش‌فروش محصولات گروه نيسان را آغاز مي‌كنيم.
عبدالله بابايي ـ مديرفروش پارس خودرو ـ ضمن بيان اين مطلب افزود: تا هفته آينده پيش فروش و فروش فوري ماكزيما، رونيز و پيكاپ را آغاز مي‌كنيم.
وي با اشاره به اين‌كه در حال حاضر هيچ فروشي براي محصولات ياد شده نداريم، در خصوص تعهدات سال گذشته پارس خودرو گفت: تعداد كمي از تعهدات باقي مانده كه تا خرداد ماه به اتمام خواهد رسيد.
او درخصوص عرضه مگان نيز توضيح داد: در حال حاضر حدود هزار دستگاه مگان - كه اكثرا مدل‌هاي 2000 هستند - در حال واردات است كه از اين تعداد 500 دستگاه وارد كشور شده و در حال انجام عمليات مربوط به شماره‌گذاري هستند. اين خودروها با قيمت 34 ميليون و 500هزار تومان به زودي عرضه خواهند شد.
بابايي در مورد مگان‌هاي ساخت داخل نيز توضيح داد: هم اكنون اين خودروها در حال توليد هستند و در حال دريافت مجوزهاي لازم از ادارات و حوزه‌هاي ذي‌ربط هستيم كه طي آن مي‌توانيم 70 درصد از توليد را به صورت پيش‌فروش عرضه كنيم. تاخير در عرضه اين خودرو نيز به دليل زمان‌بر شدن صدور اين مجوزها بود.
مدير فروش پارس خودرو با تاكيد بر اين كه در حال حاضر براي تندر90 جز در مدل E2 هيچ تعهد ثبت نامي ديگري نداريم، افزود: حدود چهار هزار و 800 دستگاه از تعهدات اين خودرو باقي مانده و در حال حاضر مشغول انجام تعهدات مربوط به تندر90 مدل E1 CP براي بانك ملت هستيم. وي درباره اين‌كه آيا اين مساله مشكلي براي انجام تعهدات مربوط به مدلE2 به وجود نخواهد آورد؟ گفت: برنامه توليد ما كاملا مشخص است و طبق آن پيش مي‌رويم. حتي اگر بحث تحويل 2200 دستگاه تندر90 را به بانك ملت نداشتيم، هيچ تاثيري در افزايش توليد مدل E2 تندر90 به مشتريان به‌وجود نمي‌آمد.
او با رد افزايش1.5ميليون توماني قيمت تندر90 كه چندي پيش مطرح بود، اظهار كرد: امسال هيچ گونه افزايش قيمتي براي تندر90 و مگان نداشتيم و حتي در حال حاضر براي ساير خودروها مثل ماكزيما با قيمت كمتر از 40 ميليون تومان، فروشمان پايين‌تر از قيمت مصوب كميته خودرو سال 1381 است؛ بنابراين هيچ گونه افزايش قيمتي نيز براي محصولات گروه نيسان نداشتيم.

hadmiral
25 May 2008, 09:35 PM
سلام به همهی عاشقان مگان.من حمیدرضا هستم عضو جدید....افتخار اشنایی با شمارو دارم و خوشحالم ازین بابت..

hadmiral
25 May 2008, 09:39 PM
ما با هزار بدبختی 1کی نوشتیم ولی عجیبه سر ساعت 9 ضرفیت کام شد .20 30 نفرم موندنو چک های خودشون

hadmiral
25 May 2008, 09:51 PM
راستی بچع ها 1 نقل قول هست از چنتا خارجی که مگان دارن :
اینم حرف های دونفر از دو کشور اروپایی در مورد ماشینشون که مگان هست .. البته مگان های این آقایون مدل 2006 نیست و یکیشون 2002 و اون یکی ماله 2005 هستش..
حرف ها از زبون خودشون نقل شده ..!!

ایرلند
مدت 4 سال است که مگان رو خریدم و تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم ..صفر تا صد رو تو 9 ثانیه می ره و حدود 190 کیلومتر بر ساعت رو باهاش رفتم .
من زمانی که می خواستم مگان رو بخرم ... دو تا راه برای انتخاب خودرو داشتم که یکی مگان و دیگری آلفارومئو 1999 بود و من الآن فکر می کنم تونستم بهترین انتخاب رو با توجه به بودجه ام داشته باشم .
همسر من یه سنیک 2003 هزار و هشتصد سی سی داره و به من بخاطر داشتن مگان حسودی می کنه..!!

مشخصات مگان ایشون اینه : 1600 سی سی 16 سوپاپ ، که 1000 کیلومتر کار کرده و ماشیبن قبلیشون یه الفارومئوی قدیمی بوده!!

سوئد
تا حالا مشکل بزرگی بعد از یک سال رانندگی با این خودرو برای من پیش نیومده به جز یه مورد که چرغ جلوم شکسته بود و نمایندگی رنو در استکهلم در عرض 10 دقیقه برام مجانی عوضش کرد (!!!!! به امید رسیدن چنین روزی در ایران!!!!)
من قبل از خرید می شنیدم که مگان مشکلات زیادی داره .. ولی الآن نمیدونم چه مشکلاتی چون هر وقت با مگان رانندگی می کنم احساس راحتی و امنیت دارم...4 نفر ازدوستان مدل های جدید تر مگان رو دارند یکی سدان و 3 تا دیگه مدل "هچ" . این خودرو واقعا به قیمتش می ارزه و امیدوارم کمپانی رنو بقیه محصولاتش رو هم با این کیفیت عرضه کنه.
جالبه که ماشین قبلی ایشون رنو لوگان بوده و این خودرو رو الآن 1 ساله که دارند. امیدوارم به دردتون بخوره......

davoodya
25 May 2008, 10:37 PM
بله من هم امروز تو روزنامه فروش مگان 1600 تولید داخل رو به چشم خودم دیدم
مربوط به جشنوارهی فروش محصولات سایپاس

زانتیا هم 26962000 میدن
به 3 قیمت 10و 1 و 12

davoodya
25 May 2008, 10:41 PM
باسلام از دوستانی که مگان 2000 نوک مدادی ثبت نام کردن و نوبتشون بهمن بوده کسی دعوتنامه گرفته

مال من اولویت اول نوک مدادی دوم سفید با تحویل بهمن دعوتنام ه نیمده

mehrzad7410
26 May 2008, 12:26 AM
ببخشید یه سوال ار دوستان و اساتید محترم دارم آیا راهی برای قطع کیلومتر مگان 2000 سراغ دارید یا اصلا امکان چنین کاری هست .

saeid_anwar
26 May 2008, 09:14 AM
دوست عزیز میشه منبع خبر خودتون رو هم ذکر بفرمایید....؟؟؟
اگه بیگید ممنون می شوم...

دوست عزيز يك تماس با نمايندگيهاي شيراز بگيريد.

hadmiral
26 May 2008, 09:29 PM
سلام به همه ی دوستان عزیز من 1 سوال داشتم... واقعا بین موتور 1600 و2000 انقدر تفاوت هست؟..میگن 1600 هم خیلی خوب راه میره.... همین متن بالا که گزاشتم ایرلندیه گفت 0 تا 100 تو 9 ثانیه میره... 1 توضیحی بدین ممنون....

hadmiral
26 May 2008, 09:35 PM
من توش نشستم ولی میگن عالیه..... اینو من نمیگما...

GUESS
26 May 2008, 10:02 PM
11.1 صفر تا صدشه

mhabbasi
27 May 2008, 09:12 AM
رنو در ماه آوريل 1846 دستگاه خودرو به ايران فروخت
دوشنبه، 6 خرداد 1387 ساعت: 13:34
شركت رنو گزارش داد كه در ماه آوريل فروش جهاني سه برندش شامل رنو، داچيا و رنو سامسونگ موتورز در مقايسه با مدت مشابه در سال گذشته با افزايش 8.3 درصد روبه‌رو شده است.
در هند كه رنو فعاليت‌هايش را در آن از سال 2007 آغاز كرد، با مشاركت شركت ماهيندارا&ماهيندرا طي سال جاري تاكنون 1715 خودرو فروخته است.
رنو در ماه آوريل 228 هزار و 146 دستگاه انواع خودروي سواري و تجاري سبك در سراسر جهان فروخت.
فروش رنو در اروپا نيز 147 هزار و 322 دستگاه بود كه رشد 3.5 درصدي داشت و باعث شد اين خودرو ساز در بين سه برند اول اروپا در زمينه خودروهاي سواري و تجاري سبك قرار گيرد.
در خارج از اروپا نيز فروش رنو 18.5 درصد افزايش يافت. در منطقه آمريكا رنو افزايش فروش 31 درصدي را اعلام كرد.
در مراكش در ماه آوريل سال جاري رشد فروش 21.7 درصد بود.
در منطقه آسيا - پاسيفيك نيز رشد 30.5 درصد اعلام شد. اين شركت همچنين در ماه آوريل هزار و 1846 دستگاه خودرو به ايران تحويل داد.

GUESS
27 May 2008, 05:24 PM
به سلامتي اومد !

الان زنگ زدن كه فردا صبح بيا ماشينو تحويل بگير :icon_wink
ولي فردا من كلاس دارم:icon_redf
و پس فردا نيز:icon_redf:icon_cry:

حالا ببينم ميشه دو درش كرد

موارد لازم رو بگين كه چه كنم
چه لوازمي بايد داشته باشه؟
با اين كه بعيد ميدونم جعبه ابزار و ... روش گذاشته باشن

GUESS
27 May 2008, 05:47 PM
ضمنا ادمين جان ،چرا مگان رو زير تالارش نميكنين؟

hadmiral
27 May 2008, 10:43 PM
اقا خوش به حالت.... من که خیلی تو کفه این ماشینم...ان شالله به سلامتی باشه... مبارکه...

davoodya
27 May 2008, 11:10 PM
تبریک تبریک

اقا ما را از عکس بی نصیب نفرماااا . الهی آمین

آقای Guess شما کجای ایران هستید , و ماشین رو کجای تحویل می دهند

قابل توجه ساکنین اصفهان : امروز رفتم نمایندگی امار دقیق از تعداد ثبت نام ها گرفتم

45 عدد مگان 2000 و در حدود نصف مگان 1600 در نمایندگی اصفهان ثبت نام شده

برین حال کنین دیگه .....

rezaghi
27 May 2008, 11:14 PM
مبارك باشه انشاله به سلامتي:icon_coolاز عكس فراموش نشه

GUESS
27 May 2008, 11:30 PM
ممنون
صبح كلينيك دارم
يه كمي بعيد ميدونم برسم
چون كلينيك يه 180 كيلومتر اون ورتره بعيد ميدونم دو در بشه

ولي سعي ميكنم برسونم

داووديا جان
تبريز/تبريز

آقا آب بندي اين چن تاست؟
با چند برم؟!

پلاك هنوز نيومده
نميتونم ببرم بيرون؟:(

ضمنا اينجام 60 تا نوشتن
كه با توجه به اين آمار،فكر كنم بازار تا 40 هم بره

البته من احتمال 99 درصد نميفروشم

salar68
28 May 2008, 10:59 AM
پیش فروش مگان 1600 سی سی ساخت داخل

12 ملیون تحویل آذر
11 ملیون تحویل دی
10 میلیون تحویل بهمین

karash501
28 May 2008, 12:20 PM
يعني واقعا امكان داره قيمت مگان تو بازار به 40هم برسه؟

GUESS
28 May 2008, 12:53 PM
ماشينو تحويل گرفتم :icon_cool

كمبود ها:كفي زيرپايي،جعبه ابزار

سنسور باران رو ميگفت داره !
البته فكر نكنم داشته باشه،چون جاي بوق رو به خوبي نميدونست !

انگاري كنترل مه شكن رو دسته فرمونه
مه شكن حدود 120 با نصبش در مياد

تو دوزي درا كرمه كه يه لكه ي سياه با انگشت روش يادگاري گذاشتن
لطف كردن و يه كارت كارواش دادن كه تا 50 كيلومتر ببرم رايگان بشورن(بابا حاتم طايي)

بنزين تا 54 ميلومتر موجود است !

رفتار مسدول تحويل خيلي بد بود
ميگفت كار با دنده اتومات رو بلد نيستي؟
بعدشم فرمود يعني اينارم بايد بگم؟:O
آخر سر يه 10 تومن انعام دادم
ولي خيلي بد رفتار كرد و تو قضيه ي پاي چپ كه يه بار اشتباه كردم بئد صحبت كرد
بگذريم
كارگر جماعت كه پر رو بشه همين ميشه

صندوق عقب،جك،مثلث خطر و زاپاس و قفل رينگ و درپوش رينگ تو صندوق عقب بود
جعبه ابزار و ... نبود
تو بخش موتور فقط آب شيشه شور و رادياتور رو گفت و بررسي روغن ترمز و به بقيش گفت دست نميزنين
ولي يه جوري ميگفت كه انگاري دزدي كرديم

اينم بگم كه آخر سر به مسئول فروششون گفتم اين مدت خيلي اديتم كردين
زنيكه ي ...
استغفرالله !(كاپي رايت كيوسك)

فعلا همينا و چن تا عكس از دفترچه و كاغذاي مراحل تحويل ميذارم كه به حقوقتون آشنا بشين !
البته من كه نتونستم خوب بررسي كنم

ببخشيد
اين قيمتاي پرداختي مگان علي الحسابه؟
يعني بقيه ميمونه واسه زمان تحويل؟

بازم نگفتن چند؟

gardooneh
28 May 2008, 04:17 PM
با سلام من عضو جدیدم منم یک حواله 2000 دارم ولی هنوز دعوتنامم رو هم نگرفتم شما از کدوم نمایندگی تحویل گرفتی

good_rally
28 May 2008, 04:57 PM
سلام
جناب Guess خيلي مبارك باشه اميد وارم كه چرخاش سال هاي سال براتون بچرخه و هميشه به سلامتي وشادي سوارش بشيد
از عكس هم ممنونم ولي اگر ممكنه حتما از داخل و خارج ماشين عكس بزار و همچنين از موتور خودرو
با تشكر

davoodya
28 May 2008, 05:00 PM
تبریک

حتما از خود ماشین عکس بزار

اگه هم خاسی بفروشی زیر 40 قیمت نده

GUESS
28 May 2008, 05:15 PM
عرض شود كه ماشين الان تو پاركينگه
نور هم به حد كافي نيست !!

تيكه تيكه ميندازم و ميذارم
فكر كنم تا فردا صبح عكس كل ماشين رو علم كنم:icon_razz

نقدا اين 12 تا رو بريم تا بعد

آقاي عباسي
ندادن؟

لاستيك زاپاس

اين يعني چي؟
داخل رينگ زاپاس بود

چهار تا پيچ يدك كه تحويل نداد!
از تو زاپاس پيدا كردم

اين رنگ سبز باطري يعني چي؟

rezaghi
28 May 2008, 05:44 PM
مبارک باشه رینگهاش هم خیلی جاافتاده وقشنگه .اگه بتونید یک نمای عمومی از جلو هم بندازین بد نیست ممنون

Navid_Aref
28 May 2008, 06:12 PM
عرض شود كه ماشين الان تو پاركينگه

اين رنگ سبز باطري يعني چي؟

ضمن تبریک صمیمانه به جنابعالی بابت تحویل گرفتن خودروی زیبا و عالی مگان
خدمت شما عرض کنم که در مگان و لوگان باتری به صورت فابریکی تحت امتیاز رنو (MUTLU) و بسیار با کیفیت و از نوع نیمه خشک با نشانگر یا ( اب نما سه حالته/ سبز = سالم و شارژ/ سیاه = دشارژ شده که نیاز به شارژ دارد / و اگر سفید شود نشانگر فاسد شدن باتری/ می باشد) در ضمن لوله ای از قسمت بالایی کنار باتری( دقیقا زیر کاور قرمز رنگ لاتکسی بالای قطب مثبت) به سمت پایین آن رفته که وظیفه اش تنفس باتری به گونه ای است که به سطوح اطراف باتری مخصوصا زیر کاپوت صدمه ای نخورد که حتی در باتری های خشک کره ای هم چنین لوله ای وجود ندارد.

شرکت MUTLU شرکتی ترکیه ای است که تولید باتری های وسایل نقلیه را بر عهده دارد.

The Largest Manufacturer of Batteries in East Europe and Middle East

Navid_Aref
28 May 2008, 06:48 PM
راستی یک نکته را در نظر نگرفته بودم و اینکه چون این باتری ها نیمه خشک هستند (چند درپوش بر سطح بالایی باتری وجود دارد) دوام بیشتری دارند و در هنگامی که لازم باشد ( آب نما سفید یا زرد شده باشد) می توان به آنها اب مقطر اضافه نمود و مجدد شارژ کرد و استفاده کرد.

El Padrino.
28 May 2008, 07:20 PM
جالبه سری های قبل قاب روی موتور نبود ولی اخیرا دارن می ندازند طرح رینگ هم عوض شده
دوست عزیز اولر اتومات داره یا نه از عکس ها هم چیزی متوجه نشدم

gongsta_021
28 May 2008, 08:53 PM
قیمت 1600 معلوم نیست؟؟؟ 24؟؟؟

hadmiral
28 May 2008, 09:19 PM
سلام بچه ها ... اقا رسم اینجا اینه بچه های جدیدو تحویل نگیرین؟... اقایون راستی سواری 1600 با 2000 چقدر فرق داره؟.... میگن سال دیگه 2000 دنده معمولی فول هم قراره بدن درسته؟؟ ممنون....

hadmiral
28 May 2008, 09:22 PM
راستی قیمتشم معلومه 1600=24 الی 25.....(وزیر صنایع)

rezaghi
28 May 2008, 09:31 PM
قیمت 1600 معلوم نیست؟؟؟ 24؟؟؟
اگه 24باشه كه حرف نداره ولي پارس خودرو ضمني تائيد قيمت حدود28رو كرده!:icon_razz

GUESS
28 May 2008, 09:32 PM
جالبه سری های قبل قاب روی موتور نبود ولی اخیرا دارن می ندازند طرح رینگ هم عوض شده
دوست عزیز اولر اتومات داره یا نه از عکس ها هم چیزی متوجه نشدم

متاسفانه مثل اينكه نداره !:icon_eek:

تو سري هاي قبل دگمه ي تنظيم نور پشت كيلومتر شمار اينا بود؟
چون كسي تا حالا چيزي راجع به اون نگفته بود كه هست

كنترل مه شكن هم مال عقبه و جلو نداره
ضمنا فقط سمت راننده مه شكن عقب داره

جالبه!
يعني كس ديگه اي تحويل نگرفته؟

hadmiral
28 May 2008, 10:41 PM
نه شک نکن بالای 25 نیست...

davoodya
28 May 2008, 11:31 PM
اقا می شه کمبود های موجود رو برامون بنویسی
واقا 1 پرژکتور عقب داره؟ مثل ال 90 یا مثل ور نا

اگه 40 بخرن صرفه با فروشه
من 38 هم بخوان میدم
به نظر من رینگ قبلی ها قشنگتر بودن نظر شخصی منه دیکه با تعداد پره زیاد حال نمی کنم

El Padrino.
28 May 2008, 11:33 PM

جالبه!
مه شکن عقب فکر کنم 2 تا داره که فقط یکیش روشن میشه و موقعی که اون یکی سوخت دومی وارد مدار میشه (یکی از دوستان توی همین تاپیک اشاره کرده بودند )

GUESS
29 May 2008, 12:24 AM
نصفه شبي عين قاچاقچيا رفتم بيرون و دو كوچه اونورتر مشغول شدم

بر خلاف رنگ نوك مدادي كه ديشب ديدم،اين شب عروسه

آقاي عباسي حق داشت كه ميگفت سفيد خوشكله،مخصوصا شباش

حالا اينو ببرم كارواش ميشه عروس خيابون:icon_wink:icon_mrgr

اينم نماي داخل

در مورد عكسا كيفيت رو آوردم پايين تا بار ص زياد نشه

يه مورد كمبود به نظر من اينه كه
آيا قبلا آنتن برقي بود؟
چون الان يه آنتن دستي دادن كه وصل مردني من خوشم نمياد ازش
يعني كوتاه تر بود بهتر ميشد

برنامه ي آب بندي چيه؟
چون تو تحويل گفتن كه نميخواد و تا آخرشم ميتوني گاز بدي
مشكوك ميزنه

mhabbasi
29 May 2008, 10:44 AM

جالبه!

دوست من سلام...
متاسفانه این روزها دانشگاه هستم و کمتر می تونم مطل بنویسم...
اولاً : مبارکه...
دوماً : شما کی پول واریز کردی که این همه زود ماشین اومده؟؟؟ من 30 اردیبهشت چک رو دادم...
سوماً : بله در سری های قبلی هم این دکمه بوده...
چهارماً : کارت سوخت خودرو نیامده؟؟؟
پنجماً : پلاک کی خواهد آمد؟؟؟
ششماً : آیا شما در داخل این سایت ( [Only registered and activated users can see links] ) وقتی قرارداد خود را چک می کنید چه چیزی می نویسد؟؟؟

ممنون و مرسی بابت عکس ها....

mhabbasi
29 May 2008, 10:51 AM
سلام بچه ها ... اقا رسم اینجا اینه بچه های جدیدو تحویل نگیرین؟... اقایون راستی سواری 1600 با 2000 چقدر فرق داره؟.... میگن سال دیگه 2000 دنده معمولی فول هم قراره بدن درسته؟؟ ممنون....

زیر پایی خودرو یکی هست اما از لحاظ شتاب و سرعت و امکانات با هم فرق دارد....
شما می توانید به سایت [Only registered and activated users can see links] بروید....

اون 2000 های مد نظر شما تولید داخل می شه.... به این زودی ها نخواهد آمد....

Persian Halls
29 May 2008, 12:01 PM
نه شک نکن بالای 25 نیست...

وزير صنايع گفته که سعی می کنيم مگان 1.6 توليد داخل را 24-25 بدهيم (که احتمالا اين هم مثل بقيه قول هاشون خواهد بود)

شک نکن که حداقل 27 تا آب می خوره... احتمال 90 درصد همون 28 است.

good_rally
29 May 2008, 02:42 PM
سلام اين چراغ هاي بلوري يا كريستالي مگان هم اومده تو بازار موجوده قيمتشم حدود 250 تومان است.
خيلي قشنگ دوستاني كه مگان دارند اگه اين چراغ رو بزارن نماي جلوي ماشينشون قشنگ كه هست قشنگ ترم ميشه.

GUESS
29 May 2008, 04:00 PM
آقاي عباسي
همون روز آخر ساعت آخر:icon_mrgr

سند كه نيومده و پلاكم تا يكي دو هفته ي ديگه
كارت سوخت هم ندادن

كي بايد بدن؟

ضمنا من الان هيچي دستم نيست !
چون صلح شده بود قرارداد و ... ندارم
اون دعوتنامه هم فكر كنم مونده شركت

چراغاش چرا پلاستيكيه جلوش؟:icon_ques

اين روكشاي تو بازار موردي واسه كيسه هوا ندارن؟

davoodya
29 May 2008, 05:37 PM
ایا ضبط مگان به صورت audio پخش می کنئ و قابلیت MP3 را ندارد؟

اون کدی که مخصوص نمایندگی هاست به طور کامل نشون نمیده
برای مثال کل ثبت نامی های اصفهان برای مگان 21 عدد هست ولی من که از نماینگی پرسیدم کلا 45 عدده

drnariman
29 May 2008, 06:03 PM
ضبط مگان mp3 پخش نمی کند .

ali206-5
29 May 2008, 06:22 PM
ضبط مگان mp3 پخش نمی کند .

ضبطی که mp3 پخش نمیکنه از کجا میارن .
واقعا که چه تصوری از ایران دارن .

hadmiral
29 May 2008, 06:34 PM
سلام... اقا عکسا واقعا زیبان.... اما ارتفاع ماشین 1کم.... که اونم درست میشه.... اما همه چیز عالیه.... مه شکن جلورم اگه من بودم میخریدم...خیلی تو زیبایی تاثیر داره..

Navid_Aref
29 May 2008, 07:08 PM
ضبطی که mp3 پخش نمیکنه از کجا میارن .
واقعا که چه تصوری از ایران دارن .

دوست گرامی در اروپا و آمریکای شمالی که قوانین کپی رایت آثار موسیقایی ( حق مولف ) و دیگر آثار به شدت رعایت می شود، همواره سی دی های صوتی ( Audio CD) از راه های قانونی در فروشگاه ها عرضه می شود و همانند ایران نیست که آثار مختلف از بهترین ها تا بدترین در بقالی محله خودمون به صورت MP3 و قاچاق ریخته و هیچ کسی در قید کپی رایت نیست.

مجموعه چراغ های بزرگ جلوی جدید استفاده شده در مگان و لوگان و دیگر خودروهای جدید به جای شیشه از طلق پلاستیکی استفاده می کنند که به آنها لنز پلاستیکی گفته می شود و بسیار در نور پردازی مناسبتر پیرامون خودرو با لامپ های هالوژن مدرن هماهنگی دارند. در عین حال بسیار آب بندی خوبی در مقابل رطوبت دارند تا حدی که نازل شستشو در پایین آنها با عملکرد عالی می تواند قرار گیرد.

GUESS
29 May 2008, 07:41 PM
ضبط فقط صوتيه
كيفيت باند خوبه
كنترل روي فرمان نيست،مثل 206 يه دسته زير فرمانه(من قبلا فكر ميكردم رو فرمانه)
كنترل صدا از رو ريموت راحته
يه دگمه ي pause هم داره
ولي دگمه ي نكستش خيلي افتضاحه !
حالت چرخ دنده اي و پشت ريموت و بايد انگشتات بهش عادت كنن

يكي از دوستان قضيه ي اين آنتن دستي برقي رو ميتونه بگه؟

پشت ماشين به مرور ميخوابه؟

مه شكنم حتما ميزنم
به من گفتن كه مال خود مگان با نصب 120-150 درمياد
البته رو مگان خود نمايندگي هم همين بابا نصب كرده
از كجا بدونم كه مال مگانه يا نه؟
گرون نيست؟

و اما عكس
گفتم يحتمل آقاي عباسي گرفتن و امروز عكسا رو ميذارن
به هر حال يه سري كه فكر كنم 20-30 تا باشه رو ميذارم و تمام(اين دفه مديرا ميزنن بنم ميكنن!)
حالا بعد پلاك كردن اگه خواستين عكس ميگيرم

GUESS
29 May 2008, 07:42 PM
ريموت ضبط

اوووه!
36 تا

مجبور شدم به خاطر تعدا عكسا دو پست بزنم

good_rally
29 May 2008, 08:32 PM
از عكس ها خيلي ممنون واقعا نور پردازي داشبردش خيلي قشنگ فقط جاي يك ايركانديشن خاليه
اگر ممكنه از فضاي محفظه داشبرد و فضاي صندوق عقب هم عكس بزار :icon_wink
راستي ماشينتون 2تا ايربگ داره يا 6 تا؟
كاپوت با جك باز ميشه يا با ميله ؟ خيلي ممنونم

karash501
29 May 2008, 09:45 PM
چقدر دسته دنده مگان جاي حركتش كمه....خودمونيما كنسولش و رودرياش اصلا قشنگ نيست آدم اصلا حس نميكنه ماشين 36ميليوني سواره ولي پشت آمپر و نورپردازيش خوبه ترمز دستيش چرا اين شكليه؟

GUESS
29 May 2008, 09:59 PM
يه دليل انتخاب مگان همين ترمز دستيش بود !!!
صندليا خيلي راحتن
البته تو رانندگي بيشتر معلوم ميشه

ولي صندلياي جلو پشتيا به نظرم ارتفاعشون زياده
ولي تو دوزي و ... خوبه
تيره هم نيست كه دلگير باشه

سليقه هاي مختلف هم مطرحه

***عزيزاني كه قراره تحويل بگيرن حتما بپرسن ببينن جعبه ابزار رو ميدن يا نه
ضمنا به من گفتن كه بعدا اگه زيرپايي ها و جعبه ابزار بياد اطلاع ميديم
ميخوام ببينم كه دو درش كردن يا نه؟

karash501
29 May 2008, 10:19 PM
حالا چه حسني داره اين ترمز دستيش؟من تيره رو ترجيح ميدم هم اسپرت تره هم كثيف نميشه فكر نكنم شما هم بتوني روكش صندلي بذاري

drnariman
29 May 2008, 10:20 PM
دوستای عزیزی که مگان سری قبل دارن زیر cd خوان مگان تهویه دیجیتالی اتوماتیک فکر کنم قرار داشت که اینجا جاش خالیه , درست فکر می کنم یا نه؟

drnariman
29 May 2008, 10:23 PM
حالا چه حسني داره اين ترمز دستيش؟من تيره رو ترجيح ميدم هم اسپرت تره هم كثيف نميشه فكر نكنم شما هم بتوني روكش صندلي بذاري
اینم یه تنوع تو کاره دیگه می خوان حس هواپیما سوار شدن به ادم دست بده , کلا با مزه است (از این یه نواختی ترمز دستی های که شبیهه دسته بیله دست برداشته )

ali206-5
30 May 2008, 12:39 AM
دوست گرامی در اروپا و آمریکای شمالی که قوانین کپی رایت آثار موسیقایی ( حق مولف ) و دیگر آثار به شدت رعایت می شود، همواره سی دی های صوتی ( Audio CD) از راه های قانونی در فروشگاه ها عرضه می شود و همانند ایران نیست که آثار مختلف از بهترین ها تا بدترین در بقالی محله خودمون به صورت MP3 و قاچاق ریخته و هیچ کسی در قید کپی رایت نیست.

بله ، اما مگه سری های قبلی mp3 پخش نمیکردند ؟
به هر حال مطمئنا به خاطر ارزانسازی ، توسط پارس خودرو اینجور سفارش داده شده .
ضمنا همه ماشینهای وارداتی این سیستم را دارند یا داشتند و جدیدا دچار همین مسئله شدند .

futuredream
30 May 2008, 12:45 AM
مال من سری اوله تهویه دیجیتال
اون قسمت زیر ظبط هم مال من خالیه جای چنجرش هست
روکش صندلی هم من از نمایندگی گیرفتم 150 تومن ترکیهای کنارش هم چسبداره واسه کیسه هوا رنگ روشن تقریبا مثل مال خودش و خوشگله
باطری مال من Tudor هست
الان که این جدیدا رو میدن 37 تومن این سری اولیهاش گرونتر نشده؟! مثلا مال من که 75000 تا هست رو چقدر میبرن؟

Navid_Aref
30 May 2008, 01:21 AM
بله ، اما مگه سری های قبلی mp3 پخش نمیکردند ؟
به هر حال مطمئنا به خاطر ارزانسازی ، توسط پارس خودرو اینجور سفارش داده شده .
ضمنا همه ماشینهای وارداتی این سیستم را دارند یا داشتند و جدیدا دچار همین مسئله شدند .

شما بفرمایید که اصلا فلسفه ساخت سی دی چنجر چه بوده است. اگر فرض بر دسترس بودن بی دردسر تعداد زیادی انواع فایل موسیقی به فرمت هایی مثل MP3 - WMA -AAC ,... بر روی فقط یک سی دی بود، وجود این دستگاه بی معنی می شد.

طبق صحبت یکی از دوستان باتری های موجود در مگان های سری قبل سوئدی بودند و مطمئنا بهتر از ترکیه ای آن هستند.( قیمت این سری بالاتر رفته در عین اینکه برخی قسمت ها ارزانتر شده اند!).

futuredream
30 May 2008, 01:31 AM
قبلی ها هم mp3 نمیخوندند

GUESS
30 May 2008, 11:37 AM
خدمت دوستان عزیزم سلام عرض می کنم..... امیدوارم اطلاعات زیر بدرد همه بخوره....

تصویر زیر درون کابین خودرو مگان 2000 هست

تصویر زیر درون کابین خودرو مگان 1600 هست

تو اين عكسا هم معلومه تو دوزي 2000 عين قبلياست
ولي جناب karash501 ميتونين فرق زيبايي تو دوزي كرم و تيره رو ببينين:icon_surp

hadmiral
30 May 2008, 11:52 AM
اقا سلام احتمال زیاد مه شکن ال90 بهش بخوره بیخود خرج نکن... باز برو تو سایتا ببین.... تهویه ی این تازه تحویل شما اتماتیک نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

hadmiral