View Full Version : تاپیک جامع خودروی مگان
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
emad62
6 September 2007, 10:37 PM
سلام
اینهم بخشنامه پارس خودرو در مورد قیمت : [Only registered and activated users can see links]
و از این یکی هم معلومه تعداد کمه : [Only registered and activated users can see links]
راستی موتوری که روی 1600 نصب میشه همون موتور k4m هست؟ همون که رو ال90 گذاشتن؟؟؟؟
Foad
6 September 2007, 10:49 PM
راستی موتوری که روی 1600 نصب میشه همون موتور k4m هست؟ همون که رو ال90 گذاشتن؟؟؟؟
بله
سود انباشته
7 September 2007, 08:38 AM
اگه اینطور هست چرا قدرت مگان بالاتر از 110 اسب بخار هست؟؟؟؟
El Padrino.
7 September 2007, 01:41 PM
چون سبک تره
salar68
7 September 2007, 02:34 PM
چون سبک تره
قدرت موتور ربطی به وزن ماشین داره ؟
El Padrino.
7 September 2007, 02:42 PM
قدرت موتور ربطی به وزن ماشین داره ؟
پس به نظر شما دلیلش چیه که دو خودرو با یک موتور 2 نمونه قدرت متفاوت دارند
salar68
7 September 2007, 07:26 PM
یه موتور چه روی یه کامیون باشه چه باز بیرون باشه قدرت خروجیش باید یکی باشه
جالا ممکنه روی یه خودرو شتاب و سرعت متغییر ایجاد کنه ( موتور استفاده شده در سمند ها و پژو ها )
قدرت موتور کاری به وزن ماشین نداره خروجی یکیه
مثلا" اگه شما یه ماشین پر ادم کنید قدرت یه خورد 200 اسبی می شه 160 اسب؟0
( موتور L4 که روی زانتیا 1800 سی سی و همینطور پارس ELX نصب هست همون قدرت 110 را ایجاد می کند یا همین موتور Tu5 پژو روی انواع 206 همون 110 اسب را ایجاد می کنه حتی روی سمند هم قراره نصب بشه همین 110 )
احتمالا" تغییراتی در موتور مگان و تندر وجود دارد
حالا چرا قدرتش متغیره را دوستانی که بیشتر اطلاع دارند بگویند من فقط در همین حد می دونم !
Raminium2001
7 September 2007, 08:54 PM
100% قدرت موتور ربطی به وزنش نداره و من شنیده بودم یه سری اصلاحات جزئی تو سیستم سوخت رسانی و تنفس مگان باعث افزایش قدرتش با مصرف سوخت پایین شده. حالا تغییرات دقیق چیه، دوستانی که مطلع ترند لطف کنند بنویسند تا همه استفاده کنیم. البته اگه تاپیک منحرف نمیشه
nojex
8 September 2007, 12:22 PM
این موتور در نسل قبلی مگان نصب بوده . مگان سری یک . در مگان جدید همین موتور بازنگری شده و هم مصرفش کم شده و هم قدرتش اضافه شده .
MTaghavi
8 September 2007, 01:52 PM
پیش فروش مگان که هفته پیش اعلام شده بود یک روزه پر شد و دیگه ثبت نام نمی کنن.
دوستان شما اطلاع دارین که ممکنه باز هم ثبت نام کنن یا دیگه منتفی هست؟
emad62
9 September 2007, 01:13 AM
تعداد مشاهده : 59 بار کد خبر : DEN- 64448 تاريخ چاپ : يكشنبه 18 شهريور 1386
رويداد
[Only registered and activated users can see links]
جو مگان همه را گرفته است
قائممقام مدیرعامل پارس خودرو اعلام كرد پیش فروش 3000 دستگاه خودروی مگان در جشنواره تابستانی پارس خودرو ظرف کمتر از یک روز انجام شد.</B>
به گزارش خبر خودرو، عبدالوهاب شريعتي با بيان اين مطلب افزود: مگان یکی از محصولاتی است که پارس خودرو حدود دو سال است روی این پروژه کار می کند و قرار است در دو فاز تولید شود.
وی افزود: در فاز اول مگان 1600 با گیربکس معمولی تولید شد و در فاز دوم که حدود 18 ماه طول ميكشد مگان 2000 با گیربکس اتوماتیک معمولی تولید میشود، این پروژه قرار بود قبل از سال 86 به بهرهبرداری برسد ولی مشکلاتی برای مگان پیش آمد که باعث تاخیر در اجرای آن شد.
وی در ادامه گفت: خوشبختانه در حال حاضر مگان 1600 از خط تولید پارس خودرو خارج شده است.
قائممقام مدیرعامل پارس گفت: قرار است در سال، 15هزار دستگاه مگان تولید شود كه اميدوارم تا پایان سال و در این فرصت باقی مانده 3000دستگاه از اين خودرو تولید شود.
شريعتي اضافه كرد: ما برنامهريزي كردهايم كه با حداقل واردات تداوم توليد را حفظ كرده و محصولي داخلي را در بهمنماه به بازار عرضه كنيم.
وي تاكيد كرد: در صورتي كه تقاضا بيش از حد توليد شركت باشد، مجبوريم علاوه بر واردات قبلي، تعدادي ديگر مگان وارد كنيم تا بتوانيم به نسبت جوابگوي تقاضاي بازار باشيم.
Formula1
9 September 2007, 04:30 PM
سلام
من خوش شانس بودم و یه 1600 معمولی (زیتونی) تحویل بهمن ثبت نام کردم...
سوال داشتم...
- اینها وارداتی هستند یا تولید داخل؟ (نوشته بود تولید داخلی ها فقط یک یا دو ایربگ دارند!)
ممنون.
salar68
9 September 2007, 07:27 PM
سلام
من خوش شانس بودم و یه 1600 معمولی (زیتونی) تحویل بهمن ثبت نام کردم...
سوال داشتم...
- اینها وارداتی هستند یا تولید داخل؟ (نوشته بود تولید داخلی ها فقط یک یا دو ایربگ دارند!)
ممنون.
نماینده به من گفت وارداتی !
مدل 2008 هم نوشته همین دیگه !
چون خودروی مونتاژی مدل 2007 و 2008 فرقی نداره ( با توجه به عدمن تغییرات )
emad62
9 September 2007, 08:11 PM
ثبت نام تموم شد؟؟؟؟
Formula1
9 September 2007, 08:34 PM
آخه صحبت این قائم مقام مدیرعامل پارس خودرو مشکوک به نظر میاد... 3000 تا ثبت نام کردند و تا آخر امسال هم همین تعداد تولید می کنند...
توی فرم قرارداد من چیزی در مورد 2008 ننوشته؟ البته توی اون اطلاعیه پیش فروش نوشته مگان مدل 2008... خلاصه...
بله، تموم شد.
زیتونی کدوم یکی از اینهاست؟
سبز زیتونی، با زیتونی فرق داره؟ (برای 2000 زیتونی متالیک نوشته بود و برای 1600 سبز زیتونی...)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
.
vahid579
11 September 2007, 05:31 PM
دلیلش تغییر سیستم انژکتور و سیستم اگزوز ماشین .
gongsta_021
12 September 2007, 10:10 PM
یه سوال من تا حالا دقت نکرده بودم ولی عقب مگان زیاد بالا نست یه چیزی تو مایه های کمری 2006 این عیب حساب نمیشه؟ و سوال بعدی مگان مثل ریو عقبش نزدیک چرخ هاش یه برامدگی داره این باعث نمیشه به موانع گیر کنه؟
alireza128
12 September 2007, 10:28 PM
سلام به همه دوستان .
بالاخره اینبار موفق به ثبت نام مگان 2.0 شدم ولی مهمترین چیز در ماشین برای من نرم و بیصدا بودنش هست ، میخواستم از دوستانی که این ماشین و دارن خواهش کنم در مورد معایب و محاسنش توضیح بدن . آیا درست که صندلیهای راحتی نداره و بعد از مدتی اطاق ماشین تو دست اندازها به سر و صدا می افته؟؟؟
nojex
12 September 2007, 11:04 PM
یه سوال من تا حالا دقت نکرده بودم ولی عقب مگان زیاد بالا نست یه چیزی تو مایه های کمری 2006 این عیب حساب نمیشه؟ و سوال بعدی مگان مثل ریو عقبش نزدیک چرخ هاش یه برامدگی داره این باعث نمیشه به موانع گیر کنه؟
در مورد عقب حق با شماست خصوصا در هنگام دنده عقب یکم مشکل ساز هستش و حتما به نظر من back sensor نیاز هستش . در مورد گیر کردن این نقطه اگه به ابعاد اتومبیل مسلط باشید مشکلی نداره اما اوایل برای پارک دوبل باید دقت کرد . :icon_surp
vahid579
13 September 2007, 04:09 PM
بالاخره اینبار موفق به ثبت نام مگان 2.0 شدم ولی مهمترین چیز در ماشین برای من نرم و بیصدا بودنش هست ، میخواستم از دوستانی که این ماشین و دارن خواهش کنم در مورد معایب و محاسنش توضیح بدن . آیا درست که صندلیهای راحتی نداره و بعد از مدتی اطاق ماشین تو دست اندازها به سر و صدا می افته؟؟؟
من که دو تا از دوستام دارن به این مشکل یعنی صدا افتادن ماشین بر نخوردن و من هم فکر نکنم این طوری باشه چون یکی از دوستام خیلی وقته داره و جزء سری اول است (1600 )و البته صدا افتادن ماشین به نوع رانندگی و جاده ها بستگی داره و از این لحاظ خیالت جمع باشه ...........
راحتی صندلی ها هم خوب است ولی فکر کنم صندلی های 1600 با 2000 تفاوت داشته باشن.
nojex
13 September 2007, 04:25 PM
راحتی صندلی ها هم خوب است ولی فکر کنم صندلی های 1600 با 2000 تفاوت داشته باشن
صندلی ها در مدل 1600 و 2000 فقط از لحاظ روکش متفاوت هستند . در مورد راحتی به نسبت راحتی صندلی ها مناسب هستش اما پوشش کناری و قوس کمر خیلی مناسب نیست .
gongsta_021
13 September 2007, 05:13 PM
یه سوال کامپوتر سفری 2000 1600 با هم تفاوت دارن هم از نظر شکل و هم اطلاعاتی که میده بعدش ایا میگه چقدر بنزین داره مصرف میشه ؟
alireza128
13 September 2007, 08:45 PM
vahid579 ([Only registered and activated users can see links]) آقای
خیلی ممنون از کمکتون ،من خیلی به سر و صدای ماشین حساسیت دارم نزدیک بود برم نمایندگی انصراف بدم. راستی شرمنده هر چی گشتم این دکمه تشکر رو نتونستم پیدا کنم
:icon_neut
nojex
13 September 2007, 09:32 PM
در مورد سروصدا در مگان کمی باید مواظب تاقچه عقب و شفت های هوای عقب باشید . در چند مورد که بنده دیدم اتصال دریچه هوا باعث ایجاد صدا شد . یک مقداری داخل بست لغزش داره اما اگه بخواد به صدا بیفته تو همون 10 12 روز اول نشون میده .
gongsta_021
14 September 2007, 04:48 AM
کسی خبر نداره ایا بدون اینکه ارتفا مگانه 1600 رو تغیر داد میشه روش رینگ 2000 رو انداخت ایا مشکلی پیش نمیاد؟؟ برای جلو بندی
nojex
14 September 2007, 11:53 AM
میتونید رینگ رو عوض کنید اما نزدیک 1 میلیون باید هزینه کرد . حتی کیت شیشه برقی عقب هم هست حدود 600.000 تومان .
eCom2001
14 September 2007, 04:54 PM
Megane 2000 Top Speed
Megane 2000 0-100
El Padrino.
14 September 2007, 06:00 PM
در مورد فیلم اولی توی سر پایینی بوده ؟چون طبق عکسی که جناب فیوچر درام گذاشته بودند با سرعت 200 روی این دو موتور بود
فیلم دومی چرا نوشته بود مکلارن ؟؟؟!! این که شد 16 ثانیه !!
Overlord
18 September 2007, 03:20 PM
هرچند که از اولش هم نمیشد انتظاری بیش از این از موتور 1600 داشت اما تو این تاپیک اونقدر بحث در مورد حداکثر سرعت شد که گفتم خودم یه عکس براتون بگیرم تا خیال همه راحت بشه .
خدمتتون عرض کنم که ما بالاخره یه مسافرت درست و حسابی با این مگان رفتیم که البته مزایا و معایبی چند بهمراه داشت .
اول اینکه اگه شما سرعت ماشین رو حدود 130 نگه دارید و جاده هم سربالا نباشه، با کولر روشن مصرف ماشین دقیقا 6 لیتر در 100 کیلومتر میشه .
دوم اینکه خیلی راحت تو یه چشم بهم زدن میتونید تا 170 ~ 180 سرعت بگیرید و اینجاست که راست میگن مگان ماشین نرمیه چون یک چنین نرمی و هندلینگ عالی در سرعت 180 کیلومتر رو فقط در ماکسیما تجربه کرده بودم . ( البته حتما تویوتا و هیاندی و ... از این هم نرم تر هستن ولی خب تاحالا فرصت نشده باهاشون 180 برم )
سوم اینکه 190 رو یکم مشکل بهش میرسه .... 200 رو هم که اونقدر به زور بهش میرسه که بنظرم بیخیالش بشیم بهتره . ( البته اونجا که من داشتم تست میکردم یکم سربالائی بود )
چهارم اینکه عمرا این ماشین با موتور 1600 و در جاده کفی بیشتر از 200 بره مگر اینکه تو سرپائینی بیافته . (همونطور که توی عکس هم پیداست وقتی سرعت به 200 برسه دور موتور درست میره لب خط قرمز)
پنجم اینکه توی بزرگراه 120 بیشتر نرید البته تا 130 رو هم زیاد گیر نمیدن.
اما اگه مثل بنده در حال رکورد زدن باشید و از جلوی چشمای گشت نا محسوس با سرعت 190 کیلومتر در ساعت رد بشید 20 الی 30 تومن جریمه که رد خور نداره و 2 ساعت از وقت عزیزتون رو هم باید تو پارکینگ بگذرونید و کلی هم اینور اونور پول بدید و دم این و اونو ببینید تا ولتون کنن . اینجوری شد که تا خود تهران 100 تا بیشتر نرفتم :icon_cool
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
alireza128
18 September 2007, 03:27 PM
سلام به همه دوستان
دوستانی که مگان2000 دارن لطفا میزان متوسط مصرف سوخت داخل شهر و اعلام بفرمایند.
El Padrino.
18 September 2007, 10:45 PM
چرای توی این عکس ها سوخت رو زده صدی 14.7 ؟؟!!
یعنی توی سرعت های بالا اینقدر سوختش بالاست ؟؟
eCom2001
19 September 2007, 03:41 PM
عینه تراکتور سوخت می سوزونه :icon_twis
Overlord
19 September 2007, 04:26 PM
چرای توی این عکس ها سوخت رو زده صدی 14.7 ؟؟!!
یعنی توی سرعت های بالا اینقدر سوختش بالاست ؟؟
چون ماشین در حال شتاب گیری بود یعنی سرعت داشت از 190 به 200 میرسید .تازه این که چیزی نیست بعضی وقتا موقع شتاب گیری به 24 هم میرسه .
اما اگه بخوای سرعتت رو مثلا روی 190 ثابت نگه داری به مراتب کمتر سوخت مصرف میکنه.
در کل مصرف سوخت لحظه ای زیاد ملاک نیست یه گزینه برای نمایش متوسط مصرف سوخت داره که اون خیلی منطقی تر جواب میده :icon_cool
El Padrino.
19 September 2007, 10:17 PM
والا من هر کار کردم نتونستم سوخت ماشینی رو با موتور 2000 به این حد برسونم تازه توی یک عکس دیگه زده بود 17.7!!؟؟؟ شما هم می گی به صدی 24 هم می رسیده موتور 3000 هم به این حد نمی تونه برسه
nojex
19 September 2007, 10:34 PM
من با سوناتا 2400 رو حالت دنده دستی تو شتاب بالا اون هم جاده قزوین رشت نتونستم بیشتر از 16.5 17 بسوزونم اون هم چند لحظه !!! این 17.7 خیلی عجییه
Overlord
21 September 2007, 12:53 AM
والا من هر کار کردم نتونستم سوخت ماشینی رو با موتور 2000 به این حد برسونم تازه توی یک عکس دیگه زده بود 17.7!!؟؟؟ شما هم می گی به صدی 24 هم می رسیده موتور 3000 هم به این حد نمی تونه برسه
باید خدمتتون عرض کنم که مصرف سوخت لحظه ای همونطور که از اسمش پیداست مقدار مصرف رو دقیقا در همون لحظه محاسبه میکنه برای همین در لحظه ممکنه حتی به 24 - 26 یا بیشتر هم برسه .
اما دلیل :
وقتی برفرض شما دنده 2 رو تا لب خط قرمز پر میکنید مصرف لحظه ای سوخت مثلا میره روی 26 و معنیش اینه که اگه شما همینطور با دنده 2 که تا ته پر شده مسافت 100 کیلومتر و طی کنید و دنده رو عوض نکنید در آخر 100 کیلومتر 26 لیتر بنزین مصرف خواهید کرد که همچین کاری اصلا منطقی نیست چون هیچ آدم عاقلی چنین کاری نمیکنه و با این وضعیت اصلا موتور ماشین تا آخر 100 کیلومتر هم دوام نمیاره . اما به محض اینکه دنده رو از 2 به 3 میدیم دوباره مصرف سوخت میاد پائینتر و همینطور الی آخر .
اما متوسط مصرف سوخت همه این بالا و پائین رفتن های لحظه ای رو جمع میکنه و ازشون میانگین میگیره و یه محاسبه خیلی نزدیکتر به واقعیت تحویلتون میده .
حالا توی اون عکسها هم من پدال گاز رو تا ته فشار داده بودم که ببینم تندتر میره یا نه در صورتی که اگه پدال رو تا ته هم نگه نمیداشتم میتونستم سرعت 190 رو حفظ کنم و حتما مصرف پائینتر میومد . بنظر من مصرف واقعی این ماشین توی سرعت 190 باید چیری حدود 10 - 11 باشه .
eCom2001
21 September 2007, 01:02 PM
دوستان عزیز عجب تاپیک داغی شده!! یک سوال ، اگه اطلاعی دارید یا از جایی می تونید بپرسید ممنون میشم پیگیری کنید : از سیستم کیلومتر شمار مگان کسی اطلاعی داره؟ اینکه مثل ماشین های قدیمی قابلیت باز شدن داره یا خیر که غیر فعال بشه؟
از طرف دیگه مگان 2000 در سرعت بالا مثل 180 حدودا چندلیتر می سوزونه؟
salar68
21 September 2007, 02:41 PM
دوستان عزیز عجب تاپیک داغی شده!! یک سوال ، اگه اطلاعی دارید یا از جایی می تونید بپرسید ممنون میشم پیگیری کنید : از سیستم کیلومتر شمار مگان کسی اطلاعی داره؟ اینکه مثل ماشین های قدیمی قابلیت باز شدن داره یا خیر که غیر فعال بشه؟
از طرف دیگه مگان 2000 در سرعت بالا مثل 180 حدودا چندلیتر می سوزونه؟
حدود 1 دقیقه با سرعت 165
مصرف لحظه ای نشون می داد 10.1
بالاتر بود اما بد ثابت شد روی این عدد
eCom2001
21 September 2007, 06:20 PM
سالار جون ، جناب Overload عزیز فرمودن که این ماشین در سرعت بالا هندلینگ عالی داره... نظر شما چیه؟
سوال دوم : مگان 2000 سیستم ESP داره؟ ( چون تا اونجایی که می دونم 1600 نداره! )
مسافرت با این ماشین چطوره ؟ راننده رو خسته نمیکنه؟ صندلی هاش چطور هستن؟
El Padrino.
22 September 2007, 11:25 AM
مگان چه 1600 و چه 2000 فاقد سیستم ESP هستند برای اطلاعات بیشتر می توانید به سایت رنو پارس مراجعه کنید
vahid579
6 October 2007, 04:20 PM
کسی مگان 2000 کارکرده برای فروش داره ؟؟؟ ( قیمت ؟ )
vahid579
20 October 2007, 11:53 AM
من دیروز یک مگان 2000 با سیستم تهویه معمولی ( مثل 1600 ) دیدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی از این نوع مگان خبر داره . که قیمتش چنده ؟؟؟؟
gongsta_021
24 October 2007, 02:54 AM
کسی نمیدونه مگاهنای جدید که ثبت نام کردن با چه قیمتی میدن 18.900 یا 21.500 یا 24 البته منظورم 1600 هست
persianking62
24 October 2007, 09:14 PM
مگه مگان ثبت نام میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس چی گفتن که فعلا متوقف شده
ali31349
25 October 2007, 01:28 AM
کسی نمیدونه مگاهنای جدید که ثبت نام کردن با چه قیمتی میدن 18.900 یا 21.500 یا 24 البته منظورم 1600 هست
موقع ثبت نام قیمت 21.5 زده بودند. ولی خیلی زود قیمت رو حذف کردن. الآن توی بازار قیمت 27 تومنه! یعنی نزدیک قیمت زانتیا. بنابراین بعید به نظر می رسه که پارس خودرو به قیمتی کمتر از 24 بده! تقریباً هم قیمت کارخانه ای زانتیا تموم می شه.
gongsta_021
25 October 2007, 01:35 AM
1600 27 تومن؟؟؟؟ فکر کنم منظور شما 2000 بود ؟؟؟
gold_boy3
27 October 2007, 01:52 AM
سلام دوستان و اساتید من چند وقت منتظر ثبت نام زانتیا هستم و امروز زنگ زدم گفتن فروش فوری زانتیا 24.5 تحویل 15 روزه دارن در ضمن گفت سیستم صوتی mp3 شده و لی موضوع اینه که دودل شدم و از تیپ مگان2000 هم خوشم امده و حالا خدا وکیلی دوستانی که هردو ماشین را سوار شدن با یه توضیح مختصر بگن کدوم بهتره .مثلا شتاب اولیه و ثانویه هندلینگ.نرمی راحتی. ترمز.سوخت.کم هزینه تر بودن .و در کل هرچی لازمه ؟؟؟
ar1358
27 October 2007, 02:01 AM
وليد مگان 1600سيسي تا پايان سال
مژگان ميرزايي
توليد دو خودروي مگان و لوگان متعلق به شركت رنوي فرانسه در ايران از ابتدا با مشكلات بسياري روبهرو بود. شركت رنو كه پس از ديگر رقيب فرانسوي خود براي عرضه برخي محصولات توليدي اين شركت وارد ايران شد، در ابتداي امر براي توليد دو محصول خود با سختگيريهاي بسياري از سوي مسوولان كشورمان مواجه شد. به طوري كه واردات و توليد مگان، يكي از محصولات موردنظر، در ابتدا با صادرات سمند ايرانخودرو به كشور تركيه گره خورد. اما داستان توليد و واردات خودروي مگان در كشور از آنجا آغاز شد كه تركيه از ورود سمند به دليل عدم احراز استانداردهاي موردنياز به كشورش جلوگيري به عمل آورد و واردات اين خودرو در حالي كه متقاضيان بسياري براي تحويل آن ثبتنام كرده بودند متوقف شد.
كارشكنيهاي تركيه در توليد مگان موجب شد كه مفيدي، رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران از كشور فرانسه به عنوان گزينه ديگر واردات و توليد اين خودرو اسم ببرد.
اين نكته نيز قابل ذكر است كه هماكنون علاوه بر كشور تركيه و فرانسه، خودروي مگان سدان در كشور برزيل و مگان هاچبك كوپه و استيشن نيز در كشور اسپانيا توليد ميشود. همچنين چندين مجموعه توليدي در اروپا در حال توليد مدلهاي مختلف خودروي مگان هستند، اين در حالي است كه به اعتقاد مسوولان شركت پارسخودرو با توجه به گسترش توليد مگان در ساير كشورها، توليد آن در ايران با مشكل مواجه نخواهد شد، اما در ميان كشورهاي ذكر شده تركيه تنها كشور نزديك به ايران است كه واردات از آن اقتصاديتر به نظر ميرسد. حال بايد اين نكته را نيز يادآور شد كه اقدام به واردات از ساير كشورها افزايش قيمت اين خودرو را در پي خواهد داشت.
همچنين به اعتقاد برخي از كارشناسان، مگان تنها خودروي 5ستاره است كه طي سالهاي گذشته وارد ايران شده و استقبال بسيار مردم را به همراه داشته است، اما مشكلات موجود بر سر راه واردات و توليد خودروي مگان موجب كمبود اين خودرو در بازار و افزايش ناگهاني قيمت اين خودرو شد.
اين خودرو در ابتدا با قيمت 18 تا 22ميليون تومان در بازار عرضه ميشد، اما هماكنون به دليل كمبود آن در بازار و قطع موقت واردات، قيمت آن افزايش ناگهاني يافته و به قيمت 30ميليون تومان رسيده است.
از سوي ديگر، شركت رنو براي توليد لوگان (تندر-90) نيز در ايران با مشكلات بسياري روبهرو بود، اين خودرو كه با توليد 60درصد ساخت داخل آغاز شد، در همان ابتدا با مشكل كمبود قطعه برخورد كه اين امر، تاخير در توليد تندر-90 و تحويل آن به متقاضيان را در برداشت. مشكلات به وجود آمده براي توليد دو خودروي مگان و لوگان كه با استقبال بسيار مردم مواجه شده بود، نشان داد كه شركت رنو بر خلاف شركت پژو نتوانست آنطور كه ميخواهد به اهداف خود در ايران دست پيدا كند.
عبدا... بابايي، مديرعامل شركت خدمات پس از فروش شركت پارسخودرو در گفتوگو با خبرنگار ما به برخي از سوالات مطرح شده در مورد لوگان و همچنين توليد و واردات مگان و همچنين خدمات پس از فروش اين خودرو توضيحاتي ارائه كرد. وي در پاسخ به اين پرسش كه در صورت ادامه كارشكني مقامات ترك در زمينه توليد مگان آيا با كشور ديگري وارد مذاكره خواهيد شد يا خير اظهار داشت: طرف اصلي ما شركت رنو فرانسه است و تنها برخي قطعات از طريق كشور تركيه به دليل فاصله كمي كه اين كشور با ايران دارد، وارد كشور ميشود.
وي ادامه داد كه توقف واردات و توليد مگان نيز به دليل حفظ منافع ملي كشور صورت پذيرفت، در آن زمان وزارت صنايع و معادن اعلام كرد كه واردات اين خودرو بايد متوقف شود.
اما تغيير مديريت در شركت پارسخودرو خطمشي اين شركت را براي توليد مگان تغيير داد. بلاتكليفي در توليد مگان روزانه ضرر قابل توجهي را متوجه شركت پارسخودرو ميكرد. اين شركت كه از مدتها قبل نسبت به تجهيز و راهاندازي خط توليد مگان اقدام كرده بود با آمدن مهرداد بذرپاش، مديرعامل فعلي اين شركت براي توليد اين خودرو شدت عمل بيشتري به خرج داد.
بابايي در خصوص آخرين وضعيت توليد مگان در كشور ميگويد: توليد آزمايشي اين خودرو آغاز شده و تا پايان سال توليد مدل 1600 سيسي به صورت CKD در كشور آغاز خواهد شد.
همانطوري كه گفته شد افزايش قيمت خودروي مگان و كمبود آن در بازار طي ماههاي گذشته نارضايتي متقاضيان اين خودرو را در برداشته است. مديرعامل شركت خدمات پس از فروش شركت پارسخودرو در خصوص دلايل قيمت اين خودرو ملي طي ماههاي گذشته تاكيد ميكند: مشكلاتي در بدو امر براي واردات و توليد اين خودرو به وجود آمد كه مانع آن شد خودرو مگان در اسرع وقت به متقاضيان تحويل داده شود كه اين امر موجب افزايش قيمت اين خودرو در بازار شده است.
بابايي همچنين اينگونه استنباط ميكند كه دو عامل ارائه خدمات پس از فروش و كيفيت مطلوب موجب افزايش تقاضا براي يك محصول ميشود و در نتيجه آن محصول در بازار با افزايش قيمت مواجه خواهد شد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا شركت پارسخودرو توانسته به تعهدات قبلي خود در قبال ثبتنامكنندگان مگان در سال گذشته عمل كند يا خير عنوان ميكند؛ تعهدات سال گذشته اجرايي شده و براي سالجاري نيز متعهد به تحويل 3هزار دستگاه خودروي مگان شديم كه واردات اين تعداد خورو نيز در بهمن و اسفند ماه صورت خواهد پذيرفت؛ اما طي سالهاي گذشته چگونگي ارائه خدمات پس از فروش به خودروهاي وارداتي هميشه براي متقاضيان اينگونه خودروها مشكلساز بوده و در بيشتر مواقع مراكز خدمات پس از فروش براي ارائه خدمات به اينگونه خودروها از تجهيزات كامل برخوردار نبودند.
بابايي با اعلام اين خبر كه مراكز خدمات پس از فروش اين شركت 80درصد آمادگي براي ارائه خدمات به متقاضيان اين خودرو را دارند، اظهار داشت: مراكز خدمات پس از فروش پارسخودرو از 80درصد آمادگي براي ارائه خدمات به اين خودرو برخوردار هستند و اين 20درصد مابقي نيز 10درصد آن به دليل فاصله مكاني بين نمايندگيها است و مابقي نيز به دليل برخي قطعات است كه به دليل اينكه صرفه اقتصادي نداشته به تعداد محدود وارد كشور شده است.
توليد انبوه تندر- 90 بستگي به قطعه دارد
چندي پيش مسوولان شركت پارسخودرو اظهار داشتند كه اين شركت توانايي توليد انبوه تندر-90 را دارد، اين در حالي است كه شركت ايرانخودرو ديگر توليدكننده تاكنون ادعايي مبني بر توليد انبوه اين خودرو نكرده است. مديرعامل شركت خدمات پس از فروش شركت پارسخودرو در پاسخ به اين پرسش كه آيا اين شركت توانايي توليد انبوه تندر-90 را دارد يا خير اظهار داشت: در صورتي كه شركت رنوپارس قطعات مورد نياز را براي توليد تندر-90 مهيا كند شركت پارسخودرو توانايي توليد انبوه اين خودرو را دارد.
بابايي در تكميل گفتههاي خود ميگويد: شركت پارسخودرو در حال افزايش تيراژ توليد است و در صورتي كه شركت رنوپارس به تعهدات خود درخصوص تامين قطعه عمل كند، پارسخودرو تا پايان سال به تمام تعهدات خود در قبال ثبتنامكنندگان عمل خواهد بود.
از سويي ديگر ثبتنامكنندگان تندر-90 كه پس از مشكلات فراوان موفق به دريافت خودروي خود شدهاند پس از تحويل خودرو با مشكل چگونگي ارائه خدمات پس از فروش مواجه شدند و هنوز مسوولان برنامهاي براي چگونگي ارائه خدمات پس از فروش در نظر نگرفتهاند. تندر-90 اولين خودرويي است كه به صورت مشترك توسط دو شركت ايرانخودرو و پارسخودرو توليد ميشود و چگونگي ارائه خدمات پس از فروش آن هنوز مشخص نشده است. بابايي درخصوص چگونگي ارائه خدمات پس از فروش تندر-90 اظهار داشت: سازمان گسترش و نوسازي صنايع پروژهاي را به دو شركت ايرانخودرو و سايپا تكليف كرد كه به واسطه آن دو شركت موظف به ارائه خدمات مشترك به تندر-90 خواهند شد.
بابايي در تكميل گفتههاي خود عنوان كرد: اين طرح طي دو ماه آينده اجرايي خواهد شد و مشكل خدمات پس از فروش تندر-90 به اين طريق برطرف خواهد شد.
persianking62
1 November 2007, 06:17 PM
کسی اطلاع داره که پارس خودرو مگان 1600 ثبت نام میکنه یا نه؟
arshia_pesar2000
4 November 2007, 02:54 PM
من دیروز نمایندگی پارس خودرو بودم مرکزی! گفتن قیمت نهایی مگان 2008 حدود 33 میلیون در میاد :icon_cry:
alirezasalam
4 November 2007, 08:06 PM
من دیروز نمایندگی پارس خودرو بودم مرکزی! گفتن قیمت نهایی مگان 2008 حدود 33 میلیون در میاد :icon_cry:
نمیارزه!
persianking62
5 November 2007, 02:21 AM
تنها مگان گرون نشده.بیشتر ماشین های وارداتی گرون شده.مملکت ما هم بر عکس هست بنزین سهمیه بندی شده تازه ماشیم گرون تر شده.قشنگ یادم هست قبل از سهمیه بندی بنزین مردم میگفتند بعد از سهمیه بندی قیمت خودرو افت میکنه :D
mohsen3544
5 November 2007, 11:24 PM
ولی من فکر کنم قیمتها طوری خواهد شد که همه بگیم مگان 35 میلیونی هم قیمت خوبی داره.خیلی مملکت عجیبی داریم.!!
ar1358
8 November 2007, 02:12 PM
قيمت 48000000
mohsen3544
8 November 2007, 03:01 PM
این عکسی که گذاشتین واقعا زیباست.به نظر من از مگان 4 در خیلی شیک تر و زیبا تره.
persianking62
8 November 2007, 05:08 PM
این مگان های کروکی پارس خودرو وارد میکنه؟یا شخص میاره؟
ar1358
9 November 2007, 02:40 AM
این مگان های کروکی پارس خودرو وارد میکنه؟یا شخص میاره؟
شخص
ehsan5o
11 November 2007, 12:35 PM
بچه ها من يه مگان 2000 مشكي دارم كه تا حالا حدود 3500 تا باهاش راه رفتم.
اگه كسي سوالي راجع به اين ماشين داره خوشحال ميشم بتونم پاسخ بدم.
من اين ماشينو صفر كيلومتر از بازار آزاد تيرماه 86 خريدم 29 ميليون.
به نسبت قيمت ماشين فوق العاده اي هست به نظر من.
به اين تاپيك من هم تو TT يه سري بزنيد (عكس هم گذاشتم):
:lover:
shiayan
13 November 2007, 06:03 PM
سلام دوستان
خبری از ثبت نام نیست؟ کی ثبت نام می کنن؟قیمت تو بازار آزاد چنده؟
ar1358
21 November 2007, 02:00 PM
قيمت 60000000:icon_twis:icon_twis:icon_twis:icon_twis
Mazhar
21 November 2007, 03:38 PM
آقا شما بالاي صفحه گفتي 48 تا چي شد يكدفعه شد 60 ميليون؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ar1358
21 November 2007, 11:29 PM
والا صاحبش ميگه ديگه. هر كي هر قيمتي مي خاد ميده:icon_eek::icon_eek:
persianking62
21 November 2007, 11:55 PM
اقای ar1358 نکنه ماشین برای خودت هست :D
ولی گذشته از این حرفها خیلی شیک هست ولی 60 تومان خیلی تند گفته
این مدل کروکی رو پارس خودرو وارد میکنه یا شخص اورده؟
موتورش همان 2 لیتری هست؟؟
ar1358
21 November 2007, 11:57 PM
نمي دونم . تو [Only registered and activated users can see links] ديدم
futuredream
22 November 2007, 02:50 AM
این مشکیه جلو پنجرش جدیده با قرمزه فرق میکنه
NiliCar
22 November 2007, 01:32 PM
اکه میگه 60 تومن احتمالا یکی از اون 6-7 تایی هست که با موتور توربوشارجر اومده، 225 اسب بخار و تعلیق سفت تر.... فقط موضوع تعداد درش نیست، اسب توش یک کم بیشتره :icon_surp
gongsta_021
22 November 2007, 07:53 PM
اون قرمزه 2006 هست شاید واسه این 48 تومنه
emad62
15 December 2007, 12:52 PM
محرابيان به ايسنا خبرداد:
انجام مكاتبات براي واردات مگان
انجام مكاتبات براي واردات مگان
وي درباره ممنوعيت واردات مگان و اينكه با توجه به بازار سياه ايجاد شده براي اين خودرو، آيا در اين زمينه تجديدنظر صورت خواهد گرفت، توضيح داد: مكاتبات لازم در ماه گذشته انجام شده و طبق مقررات با توجه به نظر خودروساز اين كار انجام خواهد شد.
ar1358
16 December 2007, 12:19 AM
تاخير شش ماهه در توليد «مگان» و تشديد مشكل واردات آن
سرمايه- با گذشت بيش از يكسال از تشديد موضوع واردات مگان از كشور تركيه و تاكيد مسوولان بر لزوم حل آن، نه تنها اين مشكل برطرف نشده بلكه وزارتخانههاي صنايع و بازرگاني همچنان درپي آنند تا رفع اين مساله را به يكديگر واگذار كنند. در همين راستا اخيرا محرابيان، وزير صنايع و معادن در مورد ازسرگيري واردات مگان از تركيه به دنبال حل مشكل صادرات سمند ايران به اين كشور گفته است: «ما دراين مورد تجديد نظر وآن را اعلام كردهايم.»
وي در مورد اين كه «واردات مگان از سرگرفته ميشود يا نه»، اظهار كرده است: «اين امر به خودروساز مربوطه بستگي دارد اما ما هماهنگيهاي خود را با وزارت بازرگاني انجام دادهايم.»
اين درحالي است كه سال گذشته سليماني، مديركل دفتر روابط بينالملل وزارت صنايع از حل مشكل واردات مگان تا مهر همان سال و در پي سفر وزراي ايران به تركيه خبر داده و درخصوص رابطه ميان توقف واردات مگان به ايران وصادرات سمند به كشور تركيه گفته بود: «اين دوموضوع هيچ ربطي به يكديگر ندارند.»
وي توقف صادرات سمند به تركيه را از سوي موسسه تجارت خارجي اين كشور اعلام كرده و ادامه داده بود: «درحالي اين موسسه از خدمات پس از فروش و گارانتي خودروي سمند ايراد گرفته كه اين خودرو در اروپا امتحان خود را پس داده و اين ايراد از سوي ايران پذيرفته نيست.» وي تصريح كرده بود: «وزارت امورخارجه ايران مشكل مگان را از طريق اكوتا پيگيري ميكند و در اكوتا سطح روابط تجاري دو طرف تنظيم خواهد شد.»
سليماني درباره پيشفروش مگان و دريافت وجه از مردم خاطرنشان كرده بود: «ثبتنامكنندگان اين خودرو نگران وجه پرداختي خود نباشند چراكه اين مشكل به زودي برطرف خواهد شد.»
عدم تحقق برنامه توليد مگان دركشور
در همين حال بحث توليد مگان در كشور از طريق واردات قطعات به صورت سيكيدي توسط شركت پارس خودرو از ماه آينده مطرح است. اين درحالي است كه به گفته برخي كارشناسان وقتي واردات خودروي ساخته شده مگان با مشكل روبهرو است، توليد اين خودرو در داخل نيز به راحتي امكانپذير نخواهد بود.
از سويي پيشتر اميري، مديرعامل سابق پارس خودرو با بيان اينكه «توليد مگان از خرداد امسال آغاز خواهد شد»، گفته بود: «توليد مگان در نيمه اول سال ۸۶ آغاز خواهد شد و درسال 86 حدود ۱۰ هزار دستگاه مگان توليد ميشود.»
وي درباره مشكل مگان هم گفته بود: «مشكل ترخيص اين خودرو از گمرك حل شده و تنها مشكل شمارهگذاري باقي است كه به زودي حل خواهد شد.» با رفتن اميري از پارسخودرو و حضور بذرپاش در اين شركت وعدههاي داده شده مبني بر توليد مگان عملي نشد و علاوه بر مشكل واردات مگان، توليد اين محصول نيز در ابهام قرار دارد در حالي كه اگر توليد اين خودرو به موقع عملي ميشد امكان تحويل آن به خريداران قبلي كه خودروي خود را تحويل نگرفتهاند نيز فراهم ميشد.
تذكر مجلس
در همين حال و در پي ابراز شكايت و نگراني ثبتنامكنندگان مگان و تاخير ايجاد شده در واردات وتحويل خودرو به آنها، موضوع مگان چندين بار از سوي نمايندگان مجلس مورد تذكر قرار گرفت ولي تاكنون تغيير قابل توجهي در اين موضوع ايجاد نشده است.هرچند در يك مدتزمان كوتاه تعدادي خودروي مگان به كشور وارد و به خريداران تحويل داده شد و برخي از ثبتنامكنندگان نيز پول پرداختي خود را تحويل گرفتند اما اتفاق خاصي در پرونده واردات مگان رخ نداده است. موضوع واردات مگان به ايران همزمان با بحث صادرات سمند از ايران به اين كشور مطرح بود. در چنين شرايطي كه تركها تمايل چنداني به واردات سمند به كشورشان نداشتند دولت ايران نيز سعي كرد با ممانعت از واردات مگان به كشور به نوعي با اين مشكل مقابله به مثل كند.
سيد حسينهاشمي، رييس كميسيون صنايع و معادن مجلس نيز با بيان اينكه «دولت بايد به تعهدات خود درقبال خريداران مگان عمل كند»، گفته بود: «باتوجه به اينكه خودروسازان به مردم مگان پيشفروش كردهاند و از آنها پول گرفتهاند دولت بايد هرچه سريعتر مشكل مگان را حل كند، البته واردات خودرو جزو اختيارات دولت است و دولت هر وقت صلاح بداند ميتواند جلوي آن را بگيرد، اما در اينجا حق مردم مطرح است.» شاطرزاده، معاون اقتصادي وزيرصنايع نيز در اين مورد گفته بود: «مشكل مگان مساله توليد نيست و اين يك بحث كلي است.»
وي با بيان اينكه «قرارداد واردات مگان داراي چند مرحله است»، تصريح كرده بود: «در يك مقطع زماني تعدادي خودرو مگان به صورت CBU وارد كشور شد و قرار است در مراحل بعد به توليد به صورت واردات CKD دست يابيم.»
مشكل واردات و توليد مگان دركشوردرحالي به قوت خود باقي است كه باوجود اينكه وزارت صنايع متولي توليد در كشور محسوب ميشود، اقدام خاصي ازسوي اين مركز در اين مورد صورت نگرفته است
ar1358
16 December 2007, 01:05 AM
ورود مگانهاي وارداتي بازار اين خودرو را متعادل ميكند
ورود 3هزار خودروي مگان تا پايان بهمنماه
مژگان ميرزايي
با كاهش تعرفه واردات خودرو در سال 84 و رسيدن به تعرفه 100درصدي شاهد افزايش واردات خودروهاي خارجي به صورت CBU و در برخي موارد به صورت CKD به كشور بوديم، اما در بين خودروهاي وارداتي آنچه مگان را در محور توجهات قرار داد، گرهخوردن آن با صادرات تنها خودروي ملي كشورمان به تركيه بود، از سوي ديگر سياستهاي اتخاذ شده از سوي وزير صنايع و معادن پيشين در مورد دو خودروي مربوط به شركت رنو در ايران كه يكي قرار بود در ابتدا وارداتي باشد و ديگري توليد داخل، اين دو خودرو را همچنان با مشكل مواجه كرده است،
به طوري كه مهرداد بذرپاش، پس از روي كار آمدن با فراز و نشيبهاي زيادي براي واردات و توليد مگان در كشور روبهرو شد، اما در همين حال وعده توليد مگان را تا پايان آبانماه به متقاضيان اين خودرو داد كه اين وعده با گذشت چندين ماه هنوز محقق نشده است؛ اما بهنام خلج، مدير كيفيت شركت پارسخودرو روز گذشته در گفتوگو با خبرنگار ما توليد مگان را تا پايان سالجاري وعده داد و اظهار داشت كه اين خودرو تا پايان سالجاري وارد بازار خواهد شد.
با توجه به اظهارات مدير كيفيت شركت پارسخودرو ميتوان گفت كه بالاخره مشكلات توليد اين خودرو در حال پايان است و متقاضيان مگان ميتوانند اميدوار باشند كه تا پايان سالجاري اين خودرو وارد بازار شود.
از سوي ديگر مشكلات به وجود آمده براي توليد و واردات آن موجب شكلگيري بازار سياه و همچنين افزايش ناگهاني قيمت اين خودرو در بازار شد. اين خودرو كه در ابتداي سالجاري در دو مدل 1600 و 200سيسي و با قيمت 18 و 22ميليون تومان در بازار عرضه شد، هماكنون به دليل كمبود آن در بازار و عدم تحقق وعده مسوولان و همچنين قطع موقت واردات با افزايش چندميليون توماني مواجه است و در حال حاضر مدل 1600 سيسي اين خودرو با قيمت 32ميليون تومان در بازار آزاد معامله ميشود. برخي از كارشناسان، قطع واردات مگان را دليل افزايش قيمت آن خواندهاند، اين در حالي است كه محرابيان، وزير صنايع و معادن روز گذشته از انجام مكاتبات لازم براي واردات سخن گفته است. همچنين مديرعامل شركت خدمات پس از فروش پارسخودرو نيز از ورود 3هزار مگان تا پايان بهمنماه كه منجر به تعادل بازار خواهد شد، خبر داد.
اما بهنام خلج، مدير كيفيت شركت پارسخودرو در گفتوگو با خبرنگار ما در خصوص آخرين وضعيت توليد مگان نيز اظهار داشت: شركت رنو براي پروژههاي خود چهار مرحله در سطحهاي مختلف در نظر گرفته كه پس از طي شدن هر مرحله و اخذ مجوز از شركت رنو ميتوان وارد مرحله بعدي شد.
وي در ادامه تصريح كرد: در حال حاضر براي توليد مگان دو مرحله از تستهاي شركت رنو پاس شده و مرحله بعدي، توليد است كه ما سعي ميكنيم تا پايان سال به آن مرحله برسيم، مرحله پاياني نيز ورود خودروي توليد شده به بازار است.
مدير كيفيت شركت پارسخودرو در خصوص اينكه براي طي كردن هر مرحله چه مدت زماني صرف ميشود، عنوان كرد: هر مرحله در مدت زمان خاصي طي ميشود، اما مرحله تست جادهاي 15هزار كيلومتر اول كه در حال حاضر در آن قرار داريم تا 20روز آينده به اتمام خواهد رسيد و پس از آن بايد مرحله دوم تست جادهاي كه آن هم 15هزار كيلومتر است را شروع كنيم.
به گفته مدير كيفيت پارسخودرو خودروي مگان در حال حاضر منتظر جواب تست جاده ايران و تست آب و هوا است كه در اين تست مشخص ميشود آيا خودروي توليدي در جادههاي كشور و آب و هواي ايران با مشكل مواجه خواهد شد يا خير كه پس از طي كردن اين مرحله مجوز توليد انبوه از سوي شركت رنو صادر خواهد شد.
خلج معتقد است با پايان مراحل چهارگانه شركت رنو، مگان توليد شده در كشور تا پايان سالجاري وارد بازار خواهد شد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه براي تامين قطعات يدكي اين خودرو چه تدابيري در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: همزمان با واردات مگان به صورت CBU قطعات يدكي را نيز وارد كرديم و در خصوص تامين قطعات يدكي براي اين خودرو مشكل وجود ندارد، همچنين نمايندگيهاي اين شركت براي سرويسدهي به اين خودرو از آمادگي كامل برخوردار هستند و آموزشهاي لازم به آنها داده شده است.
براساس گفته خلج، مدير كيفيت شركت پارسخودرو در حال حاضر اين شركت مشكلي براي تامين قطعه ندارد و از سوي ديگر مگان در مرحله ابتدايي به صورت فول CKD در كشور توليد ميشود كه تمام تدابير براي كاهش مشكلات در نظر گرفته شده است.
خلج در خصوص اينكه آيا شركت پارسخودرو براي داخليسازي مگان برنامهاي در نظر دارد يا خير، اظهار داشت: در خصوص داخليسازي مگان برنامهريزي صورت گرفته است، ولي هنوز در اين خصوص به نتيجه نرسيدهايم.
Foad
22 December 2007, 06:23 AM
*آغاز توليد انبوه مگان ازسال آينده*
مديرفروش پارس خودرو خبرداد:
سال آينده20هزار دستگاه مگان توليد ميكنيم
ـ 6 ماه است كه توليد مگان آغاز شده است
بابايي درباره اينكه چرا با وجود برنامه مونتاژ اين خودرو در آبان ماه سال گذشته هنوز اتفاقي در اين باره نيافتاده است؟ گفت: در كنار واردات حدود شش ماه است كه توليد را آغاز كردهايم زيرا براي اين خودرو متقاضي وجود دارد البته وقتي زمان زيادي از واردات تا ساخت داخلي اين خودرو ميگذرد ضربه زيادي به آن وارد شد.
وي افزود: توليد داراي چند مرحله است؛ در حد آزمايش توليداتي داشتهايم و نمونههاي ساخت داخل آن امسال به بازار عرضه ميشود و توليد انبوه مگان را سال آينده آغاز ميكنيم، البته قبل از آمدن وزير جديد صنايع و معادن واردات اين خودرو به صورت قطعات CKD بود ولي بعد از آمدن ايشان واردات اين خودرو نيز آزاد شده است.
ـ توليد حدود 20 هزار دستگاه مگان از سال آينده
مدير فروش پارس خودرو تصريح كرد: برنامه توليد مگان براي سال آينده حدود 20 هزار دستگاه است و نزديك به 30 درصد نيز داخلي سازي ميشود. درخصوص قطعات آن نيز با شركت رنو پارس قرارداد داريم و قطعات را نيز از اين شركت دريافت ميكنيم.
وي درباره قيمت اين خودرو با داخلي شدن ساخت آن نيز تاكيد كرد: هنوز اين قيمت مشخص نيست اما تاكنون حدود 40 خودرو مگان توليد كردهايم كه در دو مدل 1600 و 2000 سي سي بودهاند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: خودرو
persianking62
22 December 2007, 09:32 PM
دهه مبارک فجر، آغاز پيش فروش خودرو مگان
مدير عامل شرکت پارس خودرو اعلام کرد : توليد خودرو مگان اواخر بهمن در اين شرکت اغاز مي شود و دهه مبارک فجر امسال 2 هزار دستگاه خودرو مگان(L84) ساخت داخل پيش فروش مي شود.
مهرداد بذرپاش در مصاحبه با خبرنگاران رسانه هاي جمعي افزود : علاوه بر توليد داخل مگان ، به منظور کنترل قيمت ها در بازار تا پايان سال بيش از هزار دستگاه از اين خودرو به صورت CBU ( به صورت کامل ) وارد و توزيع مي شود.
وي با بيان اينکه در مرحله نخست ، مگان با حجم موتور 1600 سي سي به بازار مصرف عرضه مي شود افزود: مراحل مختلف مونتاژ مگان سپري و مجوزها و استانداردهاي آن گرفته شده و ميزان داخلي سازي اين نوع خودرو همچنان در دست بررسي است.
مدير عامل پارس خودرو با بيان اينکه اين شرکت درصدد توليد خودرو ارزان قيمت براي قشر کم درآمد جامعه است گفت: به علت کيفيت پايين از ادامه توليد خودرو PK منصرف شديم و در حال بررسي و هدفگذاري براي توليدخودرويي با مبلغ پنج ميليون تومان تا پنج ميليون و سيصد هزار تومان هستيم که به محض دريافت گزارشي براي توليد چنين خودرويي، نوع و مدل آن را اعلام ميکنيم.
وي رکوردشکني مجدد شرکت پارس خودرو را در تعداد خودروهاي توليدي را يادآور شد و گفت: پس از آن که تيرماه حدنصاب توليد بيش از 20 هزار دستگاه خودرو را در ماه به دست آورديم، در ماه گذشته(آذر) نيز رکورد توليد ماهانه خود را شکستيم و از 20 هزار دستگاه توليد ماهانه گذر کرديم و تعداد خودرو توليدي اين ماه با کل توليدات سال 81 اين شرکت برابري کرد.
بذرپاش با بيان اينکه توليد پارس خودرو در 9 ماه گذشته سالجاري در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته با 9 درصد رشد همراه است ، گفت: در حالي پارس خودرو به اين توفيق دست يافت که مباحث مربوط به تبصره 13، و عرضه خودروها به صورت دوگانه سوز را نيز در برنامه داشتيم و بيش از 50 درصد محصولات را به صورت دوگانهسوز عرضه کرديم.
وي درباره سهم شرکت پارس خودرو در بازار سرمايه نيز اعلام کرد: امسال ارزش هر سهم شرکت از 124 تومان به 145 تومان رسيد و سرمايه شرکت با افزايش 66 درصدي از 120 ميليارد تومان سال گذشته به 200 ميليارد تومان افزايش يافت.
مدير عامل پارس خودرو خاطرنشان کرد: علاوه بر اين 77 درصد EPS ( پيش بيني اوليه ارزش سودآوري سهام ) بورس محقق شد و در مقايسه با سال گذشته در 9 ماه اخير 24 درصد سود بيشتر عايد شد.
وي همچنين با بيان اينکه پارس خودرو عنوان توليد کننده پاکترين خودروها را در کشور از آن خود کرده است درباره خدمات پس از فروش گفت: در گروه خودروهاي سواري از شرکت بازرسي استاندارد و کيفيت ايران رتبه اول از آن پارس خودرو شد.
بذرپاش درباره جشنواره مطبوعات در حوزه خودرو نيز گفت:درجشنواره مطبوعات در حوزه خودرو 4 گروه ذينفع از جمله جامعه، مشتريان، سهامداران و کارکنان و سازمان توليد ( کارخانه) حضور دارند، 183 نفر از 46 روزنامه و 8 خبرگزاري با ارائه 800 اثر در 13 رشته اصلي و 4 رشته جنبي شرکت کرده اند که فردا مراسم پاياني آن برگزار مي شود.
وي افزايش ارتباط پارس خودرو با رسانهها براي اطلاع رساني مناسب، بهبود رابطه صنعت خودرو با رسانه ها و منظم کردن راهبرد توليد خودرو از طريق حضور بخش خصوصي و حمايت و ياري رسانه ها از صنعت خودروسازي به عنوان اشتغالزاترين صنعت کشور را به عنوان اهداف برپايي اين جشنواره برشمرد.
بذرپاش گفت : داوران اين جشنواره را در سالهاي بعد از عناصر حرفه اي رسانه ها انتخاب خواهيم کرد.
مگان با مشارکت شرکت خودروسازي رنو فرانسه و پارس خودرو توليد مي شود.
خودرونیوز
امیدواریم بالاخره تولید بشه!!!!!! و با مدل های متنوع تر و ابشن های بیشتر مخصوصا برای تیپ 1600 مگان
ar1358
2 January 2008, 02:22 AM
خودروي مگان پارسخودرو مجوز شمارهگذاري دريافت كرد
روابطعمومي شركت پارسخودرو- خودروي مگان توليد پارس خودرو مجوز شمارهگذاري را دريافت كرد.
شركت پارس خودرو اعلام كرد: با دريافت تاييديه شركت رنو و موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران، شمارهگذاري خودروهاي مگان توليدي پارس خودرو بلامانع است و هماكنون اقدامات لازم براي شمارهگذاري تعدادي از اين خودروها صورت گرفته است.
از جمله ويژگيهاي خودروي مگان توليدي پارسخودرو، داخليسازي آن است و در مراحل بعدي توليد و عرضه، موتور 1600cc ساخت داخل روي آن نصب خواهد شد.
اين خودرو داراي استانداردهاي روز اروپا بوده و توليد آن در پارس خودرو در چهار مدل 1600E1 و 1600E2 و 2000CC (گيربكس معمولي) و 2000CC (گيربكس اتوماتيك) صورت ميگيرد.
اين گزارش حاكي است اين خودرو در ابتدا با مدل 1600E1 وارد بازار خواهد شد. تاكنون دهها دستگاه از اين خودرو در شركت پارسخودرو به توليد رسيده است.
مهرداد بذرپاش، مديرعامل شركت پارس خودرو پيش از اين نسبت به اخذ مجوز شمارهگذاري مگان توليدي و همچنين اجرايي شدن توليد انبوه آن ابراز اميدواري كرده بود.
Overlord
3 January 2008, 11:36 AM
سلام
چند وقتی بود که به اینجا سر نزده بودم .
دوستانی که مگان دارن چند تا سوال دارم :
1- برای سرویس 10000 کیلومتر از من 70 هزار تومن پول گرفتن که حدود نصفش اجرت تعویض روغن و فیلتر و ... بود ! میخوام ببینم که من گیر آدم ناجوری افتادم یا اینکه از شماها هم گرفتن ؟ آخه این چه گارانتیه که اجرتش رو هم ما باید بدیم ؟ تا حالا که ما هرچی ماشین بردیم گارانتی فقط پول مواد مصرفی رو گرفتن :icon_twis
2 - مصرف سوخت شما هم توی زمستون رفته بالا ؟ توی تابستون در داخل شهر مصرف من حدود 8 بود اما الان توی بهترین حالت 9 و بعضی وقتا به 11 هم میرسه .
3- بالاخره این اینترفیس کنترل کنار فرمون مگان برای پخشهای موجود تو بازار اومد یا نه ؟ ( منظورم اینکه که الان پخشی تو بازار هست که با کنترل روی فرمون مگان کار کنه ؟ )
3- کسی باربند اسکی برای مگان سراغ نداره ؟ ( نگید مگنتی بخر که بدرد نمیخوره)
El Padrino.
3 January 2008, 12:29 PM
سلام
چند وقتی بود که به اینجا سر نزده بودم .
دوستانی که مگان دارن چند تا سوال دارم :
1- برای سرویس 10000 کیلومتر از من 70 هزار تومن پول گرفتن که حدود نصفش اجرت تعویض روغن و فیلتر و ... بود ! میخوام ببینم که من گیر آدم ناجوری افتادم یا اینکه از شماها هم گرفتن ؟ آخه این چه گارانتیه که اجرتش رو هم ما باید بدیم ؟ تا حالا که ما هرچی ماشین بردیم گارانتی فقط پول مواد مصرفی رو گرفتن :icon_twis
2 - مصرف سوخت شما هم توی زمستون رفته بالا ؟ توی تابستون در داخل شهر مصرف من حدود 8 بود اما الان توی بهترین حالت 9 و بعضی وقتا به 11 هم میرسه .
3- بالاخره این اینترفیس کنترل کنار فرمون مگان برای پخشهای موجود تو بازار اومد یا نه ؟ ( منظورم اینکه که الان پخشی تو بازار هست که با کنترل روی فرمون مگان کار کنه ؟ )
3- کسی باربند اسکی برای مگان سراغ نداره ؟ ( نگید مگنتی بخر که بدرد نمیخوره)
یعنی 35 اجرت ؟؟؟؟ اگه روی گارانتی 70 تومن گرفته باشند که فاجعه است :icon_twis
futuredream
5 January 2008, 03:37 AM
الان فاکتور سرویس 20000 دم دستم بود 45 تومن اجرت گرفته بودن حتی یادمه یه بار به 55 تومن هم رسید که گفتم چه خبرتونه که تا 40 تا کم کرد!! خلاصه خیلی اجرت مفت میگیرن و جالب اینجاست که واسه تعویض روغن تمام قوطی رو خالی میکنن و کاری به گفته دفترچه ندارن و باید برم بیرون از روش خالی کنم
من تا حالا همش نمایندگی فلکه صادقیه رفتم اگه شما نمایندگی های دیگه رو امتحان کردین که وضعییتش بهنتر بوده به ما هم توصییه کنید
ali206-5
9 February 2008, 12:55 AM
من میخوام یه مگان 1600 بخرم .
پارس خودرو کی فروش را آغاز میکنه ؟
و الان توی بازار قیمت 0 چنده ؟
alireza128
9 February 2008, 02:09 PM
من اوایل شهریور مگان 2000 ثبت نام کردم با موعد تحویل اسفند.اول بهمن زنگ زدم گفتن دعوتنامه بهمنی ها از 15 به بعد میاد حالا امروز زنگ زدم نمایندگی گفت همه تحویل ها حتی موعد بهمن تاخیر داره و شاید اردیبهشت و خرداد تحویل بدن!!!
من که حوصله اسفند رو نداشتم مزدا3 گرفتم و الان فهمیدم کار عاقلانه ای بود. پارس خودرو اصلا کارش حساب و کتاب نداره
rezaghi
10 February 2008, 08:50 PM
من هم مي خوام مگان1600بخرم .يكي هست كه حواله 000/000/5تومني داره ازش چند بخرم خوبه؟چون من قيمت دقيقي ندارم
ali206-5
10 February 2008, 09:01 PM
کسی نیست که جواب ما را بده ؟
mhabbasi
1 March 2008, 01:59 AM
سلام دوست من
معمولاً قیمت حواله مگان یا هر ماشینی به شکل زیر حساب می شود:
مبلغ پیش پرداخت + سود مشارکت سالیانه (واسه مگان 12% هست) + مبلغی که خود فرد بسته به میلش روی اون اضافه می کنه از 100.000 تومن تا 700.000 تومن
راستی کسی مگان وارد بتونه بکنه نمی شناسه؟؟؟؟:icon_evil
چند پای آدم آب می خوره؟؟؟؟
mhabbasi
7 March 2008, 10:40 AM
بله درست خوندین دوستان عزیز تولید مگان در شرکت پارس خودرو شروع شده....
عکس زیر گویای این حقیقت هست.....
مگانی که در عکس زیر هست یک مگان 1600 سی سی هست چون قاب آینه همرنگ بدنه نیست و اگر درست فهمیده باشم مگان 2000 اتوماتیک هنوز وارداتی هست....
بابایی درباره واردات مگان گفت: در واردات مگان مشكلات عدیده ای به وجود آمد كه موجب شد فاصله زیادی از واردات تا تولید آن ایجاد شود.
وی درباره اینكه چرا با وجود برنامه مونتاژ این خودرو در آبان ماه سال گذشته هنوز اتفاقی در این باره نیفتاده است؟ گفت: در كنار واردات حدود ۶ ماه است كه تولید را آغاز كرده ایم زیرا برای این خودرو متقاضی وجود دارد البته وقتی زمان زیادی از واردات تا ساخت داخلی این خودرو می گذرد ضربه زیادی به آن وارد شد. وی افزود: تولید دارای چند مرحله است؛ در حد آزمایش تولیداتی داشته ایم و نمونه های ساخت داخل آن امسال به بازار عرضه می شود و تولید انبوه مگان را سال آینده آغاز می كنیم، البته قبل از آمدن وزیر جدید صنایع و معادن واردات این خودرو به صورت قطعات CKD بود ولی بعد از آمدن وی واردات این خودرو نیز آزاد شده است.
مدیر فروش پارس خودرو تصریح كرد: برنامه تولید مگان برای سال آینده حدود ۲۰ هزار دستگاه است و نزدیك به ۳۰ درصد نیز داخلی سازی می شود. درخصوص قطعات آن نیز با شركت رنو پارس قرارداد داریم و قطعات را نیز از این شركت دریافت می كنیم. وی درباره قیمت این خودرو با داخلی شدن ساخت آن نیز تأكید كرد: هنوز این قیمت مشخص نیست اما تاكنون حدود ۴۰ خودرو مگان تولید كرده ایم كه در دو مدل ۱۶۰۰ و ۲۰۰۰ سی سی بوده اند.
لینک محل درج خبر ([Only registered and activated users can see links] an.php)
اینجانب
16 March 2008, 12:58 PM
عنوان : به كليه نمايندگان مجاز مگان در خصوص عودت صافي بنزين
نويسنده : dlr ارسال پيغام خصوصي ([Only registered and activated users can see links]) | ارسال ايميل ([Only registered and activated users can see links])
تاريخ نگارش : پنج شنبه ۰۲ اسفند ۱۳۸۶
باسلام ؛
احتراماً ، به استحضار مي رساند براساس بررسي به عمل آمده بر روي قطعه صافي بنزين خودروي مگان به شماره فني 7700845961 با كد مشخصه RNFR مشخص گرديد قطعه فوق بعضاً مشكلاتي را در شبكه بوجود آورده ، لذا باتوجه به حساسيت قطعه فوق شايسته است نمايندگان محترم ترتيبي اتخاذ فرمايند تا ضمن فراخواندن كليه خودروهائيكه در آن نمايندگي پذيرش شده و اين قطعه نيز در آنها نصب گشته است ، قطعه مذكور را با قطعه جديد به شماره فني 7700845961 كد مشخصه RNTU تعويض نموده وهزينه آن طبق روال گارانتي كليم نمايند . ضمناً در صورت موجود بودن قطعه صافي بنزين به شماره فني 7700845961 بامشخصه RNFR در انبار خواهشمند است هر چه سريعتر نسبت به عودت آن به شركت اقدام لازم به عمل آيد .
باتشكر سعيد تخته چيان مدير امور نمايندگان
ar1358
18 March 2008, 01:10 AM
واگذاري مگان به سال آينده موكول شد
گروه خودرو- واردات يكهزار دستگاه خودروي مگان به كشور صورت پذيرفته و در حال حاضر اين تعداد خودروي مگان در مرحله ترخيص از گمرك قرار دارند.
بابايي، مدير فروش محصولات شركت پارسخودرو در گفتوگو با خبرنگار ما ضمن تاييد اين مطلب اظهار داشت: با ورود اين تعداد خودروي مگان به كشور از ابتداي سالجاري شركت پارسخودرو واگذاري خودروهاي وارد شده به ثبتنامكنندگان را آغاز خواهد كرد. اين گفته بابايي در حالي است كه وي چندي پيش از ورود يكهزار و 500 دستگاه خودروي مگان به كشور خبر داده و اظهار داشته بود كه تا پايان سال شركت پارسخودرو به نيمي از تعهدات خود در قبال ثبتنامكنندگان پاسخگو خواهد بود.
براساس تعهدات شركت پارسخودرو، اين شركت تا پايان سالجاري ميبايست 3هزار دستگاه خودروي مگان را به ثبتنامكنندگان اين خودرو تحويل دهد اما با توجه به گفتههاي اخير مدير فروش محصولات شركت پارسخودرو اين شركت در سالجاري تنها يك سوم ثبتنامكنندگان موفق به دريافت خودروي خود خواهند شد. به گفته بابايي تمام خودروي مگان تحويلي در سالجاري را خودروهاي وارداتي تشكيل ميدهند و توليد انبوه اين خودرو نيز در حال حاضر در اين شركت آغاز شده است.
بابايي در خصوص قيمت خودروهاي مگان وارداتي اظهار داشت: هنوز نرخ خودروهاي وارداتي مگان اعلام نشده اما قيمت اين خودرو با توجه به هزينههايي كه در سالجاري براي خودروهاي وارداتي با مصرف بيش از 6 ليتر، منجمله هزينههاي 10درصدي ستاد تبصره 13 و پرداخت يكميليون و 500هزار توماني جهت خروج يك خودروي فرسوده در قبال ورود يك خودروي جديد در نظر گرفته شده تعيين خواهد شد.
GUESS
24 March 2008, 12:21 AM
من يه حواله ي سفيد دو هزار گرفتم
البته بيشتر نقره اي مد نظرم بود
حالا ميشه با نقره اي موقع تحويل عوض كرد؟
اصلا سفيدش چجوريه؟!
يارو ميگفت سفيدش يه كمي با رنگ سفيداي ديگه فرق داره
اگه كسي تونست عكس سفيدشو پيدا كنه ممنون ميشم
mhabbasi
27 March 2008, 01:57 AM
سلام به دوست عزیزی که مثل من یه مگان سفید 2000 داره..... (بهتره بگم ان شاء الله گیرش می یاد)
اولاً رنگ دلت رو نزنه چون.........
1- سفید رنگ بسیار استانداردی هست
2- در فصل گرما شما کمتر دچار مشکل می شی
3- توی جاده به راحتی در زمان طلوع و غروب یا بهتر بگم گرگ میش راحت تر از بقیه رنگ ها دیده می شه
4- اگر روی ماشین کثیف بشه یا خاک بیگیره تو ذوق نمی زنه...
5- عروسه.....
راستی شما کجا و توی کدام نمایندگی اسم نوشتی و یا بهتر بگم تو کدوم شهر....؟؟؟
نگفتن بهت کی می دن ماشین رو....؟؟؟؟ اردیبهشت یا خرداد؟؟؟؟
من عکس مگان سفید رو دارم اما تا بعد از 17 فروردین نمی تونم اینجا بزارمش..... شرمندم به مولا.....
اما به نظر من سفیدش قشنگه..... من هم رنگ دومم نقره ای زدم...
Nomad
27 March 2008, 06:34 AM
دوستان ... من توی خیابون گاهی اوقات یه مگان مشکی رنگ میبینم که بسیار بسیار زیباست و کلا پشتش هم با بقیه تفاوت داره !! متاسفانه تا حالا نشده خوب ببینم و بررسیش کنم ... ولی در کل رنگ مشکیش و طرح چراغهای عقبش منو کشته ...
GUESS
27 March 2008, 03:07 PM
جناب mhabbasi
تو تبريز گرفتم
ولي گرون شد
چون ديروز يه آگهي ديدم تو شيراز كه 7 تومن بعلاوه ي سه تومن ميگرفت
اونم سفيد بود
به هر حال
فكر نكنم ضرر زيادي كرده باشم
چون طي آماري كه از بازار گرفتم بازار تشنه ي اينه كه بدن بيرون
قراره ارديبشت تا خرداد بدن
نقدا كه كل شركت تعطيله
همون اواسط ارذيبهشت فكر كنم بدن
يه راهنمايي هم در مورد رنگ دوم داشتم
چجوريه روالش؟
يعني اگه به جي رنگ اول اونو بخواييم ميدن؟
ضمنا نمايندگي ميتونه كاري كنه كه رنگي كه ميخواييم رو به جاي رنگ تو حواله بدن؟
سفيدم چون بعشي از ملت ميگن همون رنگ روغني معموليه موندم!
ولي اوني كه تو رنگ نمونه ي شركت ديم شبيه صدفي بود كه البته يارو گفت سفيداش دو پوششست
به هر حال فكر نكنم يه خودروي خارجي رو تو خارج از وطن بد مدل رنگ كنن
به هر حال بايد اين دو هزارا بيان تا ببينيم چه رنگين
منتظر عكساتون هستم
mhabbasi
28 March 2008, 02:34 AM
خدمت دوستان عزیزم سلام عرض می کنم..... امیدوارم اطلاعات زیر بدرد همه بخوره....
تصویر زیر درون کابین خودرو مگان 2000 هست
تصویر زیر درون کابین خودرو مگان 1600 هست
رنگ های مختلف مگان.....
1-سفید متالیک
2- قرمز متالیک
3- سبز زیتونی
4- بژ متالیک
5- زغالی متالیک
6- مشکی صدفی متالیک
7- نوک مدادی متالیک
8- نقره ای متالیک
مطالب فوق بر گرفته از سایت رنو پارس است.... می توانید اینجا کلیک ([Only registered and activated users can see links])کنید و نمای 360 درجه مگان و اطلاعات لازم رو کسب کنید....
:lover::lover::lover::lover::lover::lover::lover:
راستی در مورد رنگ دوم هم بگم شما موقع ثبت نام یک رنگ اصلی انتخاب کردی و یک رنگ دوم که اگر به دلایلی رنگ اول تولید نشد رنگ دوم جایگزین می شود....
اما اگر تغییر رنگ بخوای بدین احتمالش رو ضعیف می دونم....
mhabbasi
29 March 2008, 03:05 AM
جناب mhabbasi
تو تبريز گرفتم
ولي گرون شد
چون ديروز يه آگهي ديدم تو شيراز كه 7 تومن بعلاوه ي سه تومن ميگرفت
اونم سفيد بود
به هر حال
فكر نكنم ضرر زيادي كرده باشم
چون طي آماري كه از بازار گرفتم بازار تشنه ي اينه كه بدن بيرون
قراره ارديبشت تا خرداد بدن
نقدا كه كل شركت تعطيله
همون اواسط ارذيبهشت فكر كنم بدن
يه راهنمايي هم در مورد رنگ دوم داشتم
چجوريه روالش؟
يعني اگه به جي رنگ اول اونو بخواييم ميدن؟
ضمنا نمايندگي ميتونه كاري كنه كه رنگي كه ميخواييم رو به جاي رنگ تو حواله بدن؟
سفيدم چون بعشي از ملت ميگن همون رنگ روغني معموليه موندم!
ولي اوني كه تو رنگ نمونه ي شركت ديم شبيه صدفي بود كه البته يارو گفت سفيداش دو پوششست
به هر حال فكر نكنم يه خودروي خارجي رو تو خارج از وطن بد مدل رنگ كنن
به هر حال بايد اين دو هزارا بيان تا ببينيم چه رنگين
منتظر عكساتون هستم
توی این تصویر رنگ های موجود در ایران به همراه کد رنگ هست که اگه برید دنبالش ممکن هست عین رنگ مورد نظرتون رو بیبینید....
یا اگه پیش یه نقاس برین...
:lover::lover::lover::lover::lover::lover::lover:: lover::lover:
GUESS
30 March 2008, 10:49 PM
دوستان ممنون
ولی این سفید سایت پارس خودرو چندان معلوم نیست
اگه یکی باشه که تو خیابون باشه یا جایی که عکس خود ماشین باشه خیلی عالی میشه
vahid579
2 April 2008, 11:19 AM
بچه ها کسی تا حالا آینه های مگان 1600 رو برقی کرده ؟؟؟؟؟؟
جایی هست که این کارو انجام بده ؟؟؟ اگر آدرس بدید ممنون میشم .
قیمتش چنده ؟؟؟؟؟
mhabbasi
3 April 2008, 06:42 AM
این تصاویر از سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) برداشت شده است...
GUESS
3 April 2008, 05:51 PM
آقا ممنون
من ديروز پرسيدم
نمايندگي گفت اونايي كه تحويل بهمن بودن موندن واسه ارديبهشت
اسفندم مونده واسه خرداد
ضمنا گفتن چون حواله يه بار صلح شده من نميتونم با يكي ديگه واسه رنگش عوض كنم
البته اينم گفت كه خيليا خواهان تغيير رن هستن
زمان تحويل ممكنه كه بشه رنگ رو عوض كرد؟
آهان
گفت بعد تحويل ميتونيم بريم محضر و ماشينا رو عوض كنيم
خرجش چند ميشه به نظرتون؟!
GUESS
3 April 2008, 05:57 PM
ضمنا تا حالا نديدم كسي بگه
ولي مگانا شبيه 206 اس دي نيستن؟! :icon_ques
mhabbasi
4 April 2008, 08:15 AM
خوب من خودم آدمی هستم که اگه بخوام ماشینی رو بخرم پدر ماشین رو در میارم قبل از خریدنش و اطلاعات لازم مربوط به اون رو بدست می یارم.... (حالا یا خوشبختانه یا متاسفانه)
در مورد خودرو مگان 2تا کاتالوگ جالب به صورت pdf پیدا کردم که به زودی قرارش می دم اینجا و 2تا سوال عمده در مورد مگان از مگان دارها دارم و می خوام اون رو توی خودروی خودشون امتحان کنن و جوابش رو بنویسند....
1) اگر 4 پنجره شما به سیستم تک لمسی مجهز هست (یعنی با یک بار زدن دکمه بالا یا پایین تا انتها شیشه بطور کامل بالا یا پایین برود) لطفاً امتحان بفرمایید آیا با زدن 2بار پشت سر هم دکمه قفل بر روی کارت کلید رنو پنجره ها به صورت خودکار بالا می رود؟؟؟
2) آیا خودورو شما مجهز به سنسور نور و باران می باشد؟؟؟ (یعنی با ورود به تونل یا فضای تاریک به صورت خودکار چراغ ها روش می شود و یا سرعت برف پاک کن به صورت خودکار و با توجه به میزان بارش کم یا زیاد می گردد)
3) آیا داشبورد شما قابلیت خنک کنندگی دارد؟؟؟ (در سایت رنو پارس این قابلیت در جدول ویژگی های خودرو ذکر گردیده است)
این هم عناوین 2تا کاتالوگ که با نرم افزار Adobe Acrobat Reader باز می شود و به زودی اینجا قرارش می دم...
کاتالوگ اصلی خودرو مگان - کاتالوگ تحویل و ثبت نام خودرو
منتظر جواب مگان دارها هستیم.....:icon_wink:icon_sad::icon_cool
mhabbasi
4 April 2008, 08:50 AM
مگان ===== نرخ اجرت دستمزد ساعتي (ريال)
تهران : 45000ريال
شهرستان: 40000ريال
برگرفته شده از سایت پارس خودرو سرویس
mhabbasi
4 April 2008, 08:55 AM
این هم 2تا کاتالوگ که با نرم افزار Adobe Acrobat Reader باز می شود...
کاتالوگ اصلی خودرو مگان ([Only registered and activated users can see links])- کاتالوگ تحویل و ثبت نام خودرو ([Only registered and activated users can see links])
saeid_anwar
6 April 2008, 04:34 PM
سلام
دوست عزيز آقاي عباسي شما فيش مگان دنده معمولي براي فروش سراغ نداريد ؟ نمايندگي بالاي پليس راه ، فيش 5 ميليون توماني را 8 ميليون ميفروشد؟؟؟!!!! البته ميگه مال مشتري هست ولي فكر كنم مال مردمي هست كه از تحويل ماشين نا اميد شدند و فيششون را پس دادن.
ar1358
7 April 2008, 12:50 AM
از سوي شركت رنو
مجوز توليد مگان در ايران صادر شد
گروه خودرو- پس از گذشت ماهها از درخواست شركت پارسخودرو، مبني بر توليد خودروي مگان در ايران، بالاخره شركت رنو با ارائه مجوزهاي لازم براي توليد اين خودروي پنج ستاره در كشورمان موافقت كرد. هماكنون شركت پارسخودرو، مگانهاي وارداتي را از كشور تركيه وارد ميكند كه با استقبال عمومي نيز مواجه شده است.
سال گذشته همزمان با ممانعت ورود خودروي سمند به تركيه كه از سوي مسوولان تجارت اين كشور به وقوع پيوست، وزارت صنايع و معادن نيز مانع از ورود مگانهايي شد كه شركت پارسخودرو مبادرت به پيش ثبتنام آنها كرده بود.
تا اينكه پس از حل و فصل مشكلات تجاري دو كشور، مگان توليدي رنو كه در كشور تركيه مونتاژ ميشود وارد ايران شد. هماكنون مگانهاي وارداتي در سه مدل 2000، 1600 و هاچ بك در ايران عرضه ميشود كه مدل كوپه سقف كروكي آن نيز از سوي اشخاص حقيقي وارد كشور شده است. اما شركت پارسخودرو پس از استقبال عمومي از خودروي مذكور برنامه توليد آن را در سر ميپروراند كه با عدم اخذ مجوزهاي شركت رنو در اين زمينه روبهرو بود.
اين شركت هماكنون پروژه ال-90 را كه در ساير كشورها نيز در حال اجرا ميباشد، در ايران دنبال ميكند كه متاسفانه به دلايلي همچون تحريم اقتصادي، عدم تامين قطعات، ناتواني قطعهسازان ايراني در تامين به موقع قطعات توليدي خودروي مذكور و همچنان مسائل و مشكلات مالي شركت مذكور با خودروسازهاي طرف قرارداد، طبق روال و برنامهريزي پيش نميرود.
قرارداد ال-90 بزرگترين سرمايهگذاري خارجي در ايران پس از انقلاب اسلامي است كه در حال حاضر با مشكلات و چالشهاي اساسي روبهرو ميباشد.
حال رنو با درخواست ديگري از سوي ايران مبني بر توليد خودروي مگان روبهرو است. اين شركت پس از گذشت ماهها از درخواست پارسخودرو با مجوز توليد مگان در ايران موافقت كرده اما اين موافقت همراه با شروطي است كه پارسخودرو ميبايست آنها را مدنظر داشته باشد.
اولين شرط رنو آن است كه شركت توليد كننده مگان در ايران در ابتدا بايد يك استوك (پارت) قطعه وارد كرده و پس از آن توليد را آغاز كند.
ظاهرا رنو از اولين قرارداد خود با طرفهاي ايراني (ال-90) اعتماد خود را از دست داده بنابراين به دنبال قول و قرارهاي محكمي براي دومين قرارداد خود با خودروسازهاي كشورمان است.اما طبق گفته مسوولان شركت پارسخودرو در فاز اول توليد مگان در ايران كليه قطعات به صورت وارداتي تامين ميشود. همچنين در اين فاز هشت هزار دستگاه مگان قرار است توليد شود.مگانهايي كه در مدلهاي 1600، 2000 و هاچ بك عرضه خواهد شد.مسوولان شركت پارسخودرو ميگويند كه در فاز اول مگان 1600 دنده معمولي توليد خواهد شد و در فاز دوم توليد مگان 2000 را آغاز ميكنند.
ظاهرا توليد مگان هاچ بك نيز در شركت پارسخودرو در دست بررسي است. اما هماكنون مگان در مدلهاي مختلف بين 30 تا 36ميليون تومان قيمت دارد كه با افزايش قيمت خودرو طي سه ماهه آخر سال گذشته مگانهاي وارداتي نيز از اين امر بينصيب نبودند. حال اين كه مگانهاي توليدي به چه ميزان تفاوت قيمت با مگانهاي وارداتي خواهند داشت سوالي است كه براي هر علاقهمندي به خودروي مذكور مطرح خواهد شد.
يكي از دستاندركاران توليد اين خودرو در پاسخ به سوال مطرح شده عنوان كرد كه مگان توليدي در ايران به طور حتم ارزانتر از مگانهاي وارداتي از كشور تركيه خواهند بود.
GUESS
7 April 2008, 07:34 PM
سلام
دوست عزيز آقاي عباسي شما فيش مگان دنده معمولي براي فروش سراغ نداريد ؟ نمايندگي بالاي پليس راه ، فيش 5 ميليون توماني را 8 ميليون ميفروشد؟؟؟!!!! البته ميگه مال مشتري هست ولي فكر كنم مال مردمي هست كه از تحويل ماشين نا اميد شدند و فيششون را پس دادن.
من خودم گرون گرفتم
ولي الان يه دو هزار تو شيرازه كه بابتش ده تومن ميگيره كه من 11 تومن دادم:icon_razz
يه كمي تو نت بگرد و ببين حواله پيدا ميشه يا نه
مثل من نباش كه بدو بدو رفتمگرون گرفتم
البته اينم بگم كه علافي شيراز رفتنم داشت
الانم حواله دو هزار رو 11.5 واسه فروش گذاشتن !
البته به نظر من بيشتر حواله ها رو خود نمايندگياهمون روز اول برداشتن و حالا دارن ميفروشن
نمايندگي امروز ميگفت اتومات حدود 32 تومن در مياد
انگاري هم ارديبهشت تحويله(تحويلي بهمن)
از بهمن به اينورم سود 18 در صد زدن
پلاكم مثل اينكه خودشون ميدن
ar1358
8 April 2008, 08:43 AM
mhabbasi
8 April 2008, 02:39 PM
من خودم گرون گرفتم
ولي الان يه دو هزار تو شيرازه كه بابتش ده تومن ميگيره كه من 11 تومن دادم:icon_razz
يه كمي تو نت بگرد و ببين حواله پيدا ميشه يا نه
مثل من نباش كه بدو بدو رفتمگرون گرفتم
البته اينم بگم كه علافي شيراز رفتنم داشت
الانم حواله دو هزار رو 11.5 واسه فروش گذاشتن !
البته به نظر من بيشتر حواله ها رو خود نمايندگياهمون روز اول برداشتن و حالا دارن ميفروشن
نمايندگي امروز ميگفت اتومات حدود 32 تومن در مياد
انگاري هم ارديبهشت تحويله(تحويلي بهمن)
از بهمن به اينورم سود 18 در صد زدن
پلاكم مثل اينكه خودشون ميدن
سلام سلام
شما در مورد سود 18% و قیمت 32 میلیون تومن مطمئن هستی؟؟؟؟
نمایندگی شیراز که درست جوای نمی ده.......
GUESS
9 April 2008, 11:52 PM
تو نمايندگي كه اين طوري گفتن
همون مقعي كه من حواله رو ميگرفتم گفتم گرون شد
گفتن از بهمن به بعد سود 18 درصد ميدن
يه سوال
مگه قيمت مگاناي اتومات اينجا تو اروپا حدود 25-26 نيست؟
پس چرا 90 درصد تعرفه نميخورن؟
mhabbasi
10 April 2008, 09:42 AM
مگانی که در کشور ما عرضه می شه تعدادی از آپشن ها رو نداره.....
به خاطر همین ارزون تر هست.....
v_n_h
10 April 2008, 10:39 AM
سلام ببینم درست هست که قیمت جدید مگان فول اعلام شده 34 میلیون تومان؟
15041504
10 April 2008, 12:28 PM
ایاداشبورد مگان قابلیت خنک کنندگی دارد
15041504
10 April 2008, 02:31 PM
بیخودقیمتروبالا نبرید قیمت مگان 27.5 ملیون بوده یک باره نباید اینقدر بالا بره
rezaghi
10 April 2008, 07:59 PM
سلام من حواله1600 رو كه تحويل بهمن86(ارديبهشت)بود 7تومن خريدم به نظر شما به قيمته يا گرون؟
يك سوال درمورد 1600دارم:آيا كنترل روي فرمان داره يا خير واگر داره كسي اينترفيسي براي اون سراغ داره يا خير چون تا جائي كه من پرسيدم هنوز اينتر فيس مگان نيامده
salar68
11 April 2008, 02:49 AM
يك سوال درمورد 1600دارم:آيا كنترل روي فرمان داره يا خير واگر داره كسي اينترفيسي براي اون سراغ داره يا خير چون تا جائي كه من پرسيدم هنوز اينتر فيس مگان نيامده
مثل 206 هست کنترلش !
اینترفیس واسه یه آشناها 4 ماه پیش می خواستم نبود
اگر دوستان اطلاع دارند اومده اینترفیس مگان بگند همینطور قیمت
vahid579
11 April 2008, 11:24 AM
ایاداشبورد مگان قابلیت خنک کنندگی داردbale
mhabbasi
11 April 2008, 06:32 PM
در مورد خودرو مگان 2 تا کاتالوگ جالب به صورت pdf پیدا کردم که در صفحه 85 موجود می باشد و می توانید دانلودش کنید....
2 تا سوال عمده در مورد مگان از مگان دارها دارم و می خوام اون رو توی خودروی خودشون امتحان کنن و جوابش رو بنویسند....
1) اگر 4 پنجره شما به سیستم تک لمسی مجهز هست (یعنی با یک بار زدن دکمه بالا یا پایین تا انتها شیشه بطور کامل بالا یا پایین برود) لطفاً امتحان بفرمایید آیا با زدن 2بار پشت سر هم دکمه قفل بر روی کارت کلید رنو پنجره ها به صورت خودکار بالا می رود؟؟؟
2) آیا خودورو شما مجهز به سنسور نور و باران می باشد؟؟؟ (یعنی با ورود به تونل یا فضای تاریک به صورت خودکار چراغ ها روش می شود و یا سرعت برف پاک کن به صورت خودکار و با توجه به میزان بارش کم یا زیاد می گردد)
El Padrino.
11 April 2008, 07:15 PM
bale
منظورتون جعبه داشبورد هست ؟؟ میشه یک عکس از داکت هواش یا همون عامل خنک کنندگیش بزارید؟
15041504
12 April 2008, 02:37 PM
باسلام کسی میدونه مگانهای تحویلی بهمن رو کی دعوتنامه میفرستند
mhabbasi
13 April 2008, 02:52 AM
مگان های تحویلی بهمن رو اردیبهشت 87 دعوتنامه می دهند و در همان اردیبهشت هم تحویل می دهند....
البته به گفته امور فروش نمایندگی پارس خودور دل افکار شیراز......
راستی بچه ها کسی قیمت مگان رو نفهمید چند توی دعوتنامه می خوان بزنند؟؟؟؟
salar68
13 April 2008, 08:43 PM
فردا احتمالا" خط تولید مگان 1600 در پارس خودرو افتتاح خواهد شد
El Padrino.
13 April 2008, 08:56 PM
عکس رو که خواستم نمی زارید ؟؟
mhabbasi
14 April 2008, 04:49 PM
توليد انبوه خودرو مگان در پارس خودرو اغاز شد
خط توليد انبوه خودرو مگان امروز در مراسمي با حضور مديرعامل سايپا و رئيس سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري در شرکت پارس خودرو به بهره برداري رسيد.
مهرداد بذرپاش مدير عامل گروه خودرو سازي سايپا در اين مراسم گفت : ميزان سوخت اين خودرو 6 ليتر در 100 کيلومتر است و به سامانه ايمني مجهز شده است.
وي افزود : خودرو مگان 40 تا 50 درصد ساخت داخل است و در شش رنگ و در "کلاس سي" توليد مي شود.
بذرپاش افزود : خط توليد مگان 260 نفر اشتغالزايي دارد و ظرفيت توليد سالانه ان به 20 هزار دستگاه مي رسد.
مديرعامل گروه خودروسازي سايپا همچنين از عرضه 30 محصول جديد به مناسبت سي امين سال پيروزي انقلاب اسلامي در سال جاري خبر داد.
وي افزود : قرار است نخستين خودرو ملي گروه خودروسازي سايپا با حجم موتور 1500 سي سي و در کلاس B در دهه فجر امسال به بازار عرضه شود.
بذرپاش گفت : همچنين توليد خودرو زانتياي 2، نسيم ارزان قيمت، مگان 1600 سي سي توليد شرکت پارس خودرو و پرايد و ريو با گيربکس اتوماتيک ازجمله محصولات جديدي است که گروه خودروسازي سايپا قصد دارد امسال به بازار عرضه کند.
به گفته بذرپاش،ميزان توليد خودرو در سايپا پارسال به 550 هزار دستگاه رسيد که 20 درصد بيشتر از سال 1385 است.
وي افزود: براي ارتقاي رضايت مشتريان سايپا در سال جاري 120 نمايندگي پارس خودرو و 530 نمايندگي سايپا در سراسر کشور درهم ادغام شده است تا بزرگترين شبکه خدمات پس از فروش کشور براي خدمت دهي به دارندگان محصولات سايپا ايجاد شود.
امسال 8 هزار دستگاه مگان در پارس خودرو توليد مي شود
مديرعامل گروه سايپا گفت: امسال 8هزار دستگاه خودروي مگان در شركت پارس خودرو توليد مي شود.
مهرداد بذرپاش در مراسم افتتاح خط توليد مگان اظهار داشت: به مناسبت سال نوآوري و شكوفايي، امسال توليد محصولاتي را شروع ميكنيم كه اين محصولات ظرف دو سال آينده به نتيجه خواهند رسيد.
وي افزود: يك بنگاه بايد متناسب با هزينهها درآمدهايي را پيش بيني كند، ما عليرغم فشارهاي هزينهاي كه به دليل افزايش قيمت هاي جهاني به ما تحميل شد سعي كرديم در سال جاري كمترين افزايش قيمت را بر روي محصولاتمان داشته باشيم.
وي اضافه كرد: در حوزه خدمات پس از فروش ادغام شبكه هاي پس از فروش را پيش بيني كردهايم.
مديرعامل سايپا درباره توليد محصول مگان ال 81 يادآور شد: امسال هشت هزار دستگاه از اين خودرو در پارس خودرو توليد خواهد شد البته مشكلاتي در زمينه تعديل نرخ ارز خواهيم داشت اما سعي مي كنيم با هدف گذاري قيمتي به اين مشكل فائق آييم.
قلعهباني: سايپا همچنان پيشتاز صنعت خودرو ايران خواهد بود
احمد قلعهباني در مراسم افتتاح خط توليد انبوه خودرو مگان ابراز اميدواري كرد: سايپا بتواند صنعت خودرو ايران را جهاني كند.
"احمد قلعهباني" رييس سازمان گسترش صنايع با بيان اين مطلب افزود: اميدواريم گروه خودروسازي سايپا بتواند به تنهايي رتبه اول يا دوم را در ميان خودروسازان آسيايي كسب كند.
وي افزود: گروه خودروسازي سايپا ميتواند در ميان خودروسازان جهاني رتبهاي در خور كسب كند.
قلعهباني تصريح كرد: ما بايد بتوانيم صنعت خودروسازي ايران را به سمتي هدايت كنيم كه زبنده جمهوري اسلامي ايران باشد.
در ادامه اين مراسم مهرداد بذرپاش مديرعامل گروه خودروسازي سايپا اظهار داشت: امسال 8 هزار دستگاه مگان توسط پارسخودرو توليد ميشود و با وجود مشكلات فراوان سعي ميكنيم با همان قيمت تعيين شده اين محصول را به فروش برسانيم.
در مورد خودرو مگان 2 تا کاتالوگ جالب به صورت pdf پیدا کردم که در صفحه 85 موجود می باشد و می توانید دانلودش کنید....
2 تا سوال عمده در مورد مگان از مگان دارها دارم و می خوام اون رو توی خودروی خودشون امتحان کنن و جوابش رو بنویسند....
GUESS
14 April 2008, 07:30 PM
مگان 24میلیون تومانی هفته آینده در بازار
مدیرعامل گروه صنعتی خودروی سایپا گفت: خط تولید خودروی مگان روز جاری افتتاح و از هفته آینده این خودرو به بازار می آید.
به گزارش «جهان» و به نقل از ایسکانیوز، مهرداد بذرپاش مدیرعامل گروه صنعتی سایپا در مراسم افتتاح این خودرو گفت: عرضه مگان از هفته آینده شروع شده و قیمت آن به طور متوسط بین 24 تا 25 میلیون تومان است.
وی افزود: برنامه ریزی خودروی مگان (L 84) از ابتدای سال 85 آغاز و عرضه آن از هفته آینده شروع می شود.
بذرپاش گفت: سال جاری هشت هزار دستگاه مگان در پارس خودرو تولید می شود که این میزان سال آینده افزایش خواهد یافت.
وی در رابطه با قیمت این خودرو گفت: به طور میانگین قیمت مگان، بین 24 و 25 میلیون تومان بوده و پارس خودرو در صدد افزایش قیمت آن نی
ست اما با افزایش نرخ ارز، دستمزد کارگران و مواد اولیه امکان افزایش قیمت آن وجود دارد.
مدیرعامل گروه سایپا گفت: سایپا در سال گذشته بیش از 550 هزار دستگاه خودرو تولید کرده و در سال جاری این میزان 20 درصد افزایش می یابد.
احمد قلعه بانی مدیرعامل سازمان گسترش نیز در این مراسم گفت: گروه خودروسازی سایپا تاکنون به پیشرفت های عظیمی در صنعت خودرو دست یافته است که این موفقیت نیز از دستاوردهای این گروه به شمار می رود.
وی افزود: خودروسازی ایران پیش برنده 60 صنعت در کشور است و به زودی می تواند جزء 10 خودرو ساز برتر جهان قرار گیرد.
GUESS
14 April 2008, 07:34 PM
با توجه به اينكه اينا 1600 هستن و 24-25 تومن و احتمالا كمي بيشتر بشن،به نظرتون 2000 چند در مياد اونوقت؟
ضمنا كروز كنترل رو تو وارداتيا حذف كردن؟
آقاي عباسي
تا اونجايي كه من آمار گرفتم سنسور نور رو نداره
البته تو 1600 كه نبود
salar68
14 April 2008, 07:40 PM
با توجه به اينكه اينا 1600 هستن و 24-25 تومن و احتمالا كمي بيشتر بشن،به نظرتون 2000 چند در مياد اونوقت؟
ضمنا كروز كنترل رو تو وارداتيا حذف كردن؟
آقاي عباسي
تا اونجايي كه من آمار گرفتم سنسور نور رو نداره
البته تو 1600 كه نبود
بله برای 1600!
1600 آنتیک وارداتی بود که امکانانتش همین امکانات موجود بود ! ساده ساده !
اینا که می خوان تولید کنند ای کاش کمی فول باشه حداقل شیشه برقی سی دی ایرکاندیشن اونقوت شاید به قیمت 24 25 بیرزه ! اما قرار باشه همون آنیتک را تولید کنند با 2 ایربگ تازه کمی غیر واقعی هست قیمتش !
انگار از من 2000 بود سنسنور نور داشت توی پارکینگ که می رفتم روشن می شد !
ar1358
14 April 2008, 10:33 PM
/گزارش تصويري/
افتتاح خط توليد خودروي مگان
rezaghi
14 April 2008, 10:33 PM
سلام
كسي اطلاعاتي در مورد قيمت رينگهاي اسپرت فابريك وتنوع اونها داره يا خير؟چون ظاهرا به خاطر جاي پيچهاي بازتر ؛خيلي از رينگهاي بازار به مگان نمي خورند
ar1358
15 April 2008, 12:22 AM
خط توليد مگان افتتاح شد
مگان ايراني هفته آينده ميآيد
روز گذشته طي مراسمي
توليد مگان ايراني آغاز شد
مژگان ميرزايي- خط توليد خودروي مگان روز گذشته به طور رسمي در شركت پارسخودرو راهاندازي شد.
هفته گذشته و پس از گذشت ماهها از زمان درخواست شركت پارسخودرو مبني بر توليد مگان در ايران، رنو مجوز توليد اين خودرو در پارسخودرو را به طور مشروط صادر كرد.
اولين شرط رنو بدين قرار است كه شركت توليدكننده مگان در ايران در ابتدا بايد يك استوك (پارت) قطعه وارد كرده و پس از آن توليد را در شركت آغاز كند.
اين شرط رنو پس از به وجود آمدن مشكلات بسيار در توليد خودروي تندر-90 و كمبود قطعات اين خودرو در نظر گرفته شد تا شايد به اين طريق بتواند توليد خودروي مذكور را بدون مشكلات خودرويي همچون تندر-90 تضمين كند.
شركت پارسخودرو سال گذشته هزار و 500 دستگاه مگان در سه مدل 2000، 1600 و هاچبك را از تركيه وارد و پس از آن طبق وعده خود توليد اين خودرو را در برنامه كاري قرار داد، اما واردات و توليد اين خودرو به دليل به وجود آمدن برخي مشكلات تجاري ميان تركيه و ايران بر سر صادرات سمند به كشور تركيه متوقف شد كه شركت پارسخودرو پس از برطرف شدن اين مشكلات و به منظور جلوگيري از تكرار مشكلات به وجود آمده در توليد مگان ديگر كشورهاي توليدكننده اين خودرو را براي تامين قطعه فعال كرد تا تامين و توليد اين خودرو با مشكل همراه نشود.
در حال حاضر مگان در كشورهاي فرانسه، تركيه، اسپانيا و ... توليد ميشود كه برنامه شركت پارسخودرو درخصوص تامين قطعه موجب ميشود كه توليد اين خودرو با مشكلات كمتري مواجه شود.
شركت پارسخودرو در فاز اول مگان 1600 دنده معمولي را به توليد خواهد رساند و پس از آن و در فاز دوم مگان 2000 نيز وارد خط توليد شركت پارسخودرو خواهد شد.
به گفته يكي از مسوولان شركت پارسخودرو، امكان ايجاد تنوع در مدلهاي مختلف مگان همانند تندر-90 وجود دارد و احتمالا در آينده مگان 1600 به صورت دنده اتوماتيك و مگان 2000 به صورت دنده دستي نيز در شركت پارسخودرو توليد خواهد شد و به اين طريق تنوع اين محصول در شركت افزايش خواهد يافت.
مگان توليدي ايران 26ميليون تومان
محدوديت در واردات خودروي مگان به كشور طي سال گذشته موجب شد كه قيمت اين خودرو كه در ابتداي امر 19 تا 22ميليون تومان بود، با افزايش چشمگير مواجه شود. در حالحاضر مگان دنده معمولي مدل 86 با قيمتي در حدود 30ميليون تومان و مگان دنده اتوماتيك نيز 36ميليون تومان در بازار معامله ميشود كه اين افزايش قيمت نشان از استقبال بسيار مردم از اين خودرو است. شركت پارس خودرو سال گذشته و به منظور كاهش قيمت خودروي مگان در كشور اقدام به واردكردن سههزار دستگاه مگان به كشور كرد كه خودروهاي مذكور در حال حاضر در گمرك كشور در حال ترخيص هستند و اين اميد وجود دارد كه قيمت اين خودرو با ورود خودروهاي جديد در بازار كاهش يابد. به گفته بذرپاش، مديرعامل شركت پارسخودرو مگانهاي توليدي در شركت پارسخودرو با قيمتي در حدود 16 تا 28ميليون تومان عرضه خواهد شد.
توليد 8هزار مگان در سال جاري
اما مراسم افتتاح خط توليد مگان در شركت پارسخودرو با حضور برخي نمايندگان مجلس، قلعهباني رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران، مديران دو شركت پارسخودر و سايپا، مشاعي رييسسازمان گردشگري و مديرعامل شركت رنو پارس برگزار شد.
بذرپاش مدير عامل سايپا در اين مراسم درخصوص دليل تاخير در توليد مگان در كشور اظهار داشت: در ابتدا قرار بود توليد اين خودرو در اواخر سال گذشته در كشور محقق شود، اما اين امر با تاخير يكماهه محقق شد و اين هم بدان علت است كه توليد اين خودرو در برخي از قطعات به خارج از كشور وابسته است. به گفته بذرپاش شركت پارس خودرو در سال جاري توليد هشتهزار دستگاه L84 (مگان) را در برنامه كاري خود قرار داده كه اين تيراژ در سال آينده افزايش خواهد يافت. مديرعامل شركت پارسخودرو افزايش نرخ ارز و تامين برخي قطعات از خارج از كشور را از جمله مشكلات تامين و توليد شركت مگان دانست و اظهار داشت كه شركت پارسخودرو با كاهش هزينهها سعي خواهد كرد كه اين مشكلات را برطرف كند.
ايران هفدهمين خودروساز جهان
احمد قلعهباني رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران نيز در اين مراسم اظهار داشت: گروه خودروسازي سايپا در كشور پيشتاز بود و اميدواريم كه بتواند صنعت خودرو را جهاني كند. وي همچنين عنوان كرد: صنعت خودروي ايران در جهان در رده 17 و در آسيا در رده چهارم قرار دارد و اميدواريم كه سايپا بتواند رتبه ايران در آسيا را به اول يا دوم برساند تا به اين وسيله بتوانيم در رده دهم قرار بگيريم.
vahid579
15 April 2008, 08:00 PM
فروش نقدی هم داره ؟؟؟؟؟
rezaghi
15 April 2008, 09:46 PM
من امروز از نمايندگي پرسيدم گفتند تحويل ارديبهشتي ها از وارداتي هاست وبعد از اون ساخت داخل ميشه!
ضمنا گفت كه dvdفابريك مگان داره ميرسه آيا دوستان اين dvdرو ديدن يا استفاده كردن؟
salar68
15 April 2008, 11:48 PM
سلام
کسی از پیش فروش این هفته مگان که قراره شروع بشه اطلاعی نداره ؟ قیمت ؟ مدل ها ؟ تجهیزات وو ../؟
ar1358
16 April 2008, 02:47 AM
رويداد
پيشفروش مگان از هفته آينده
واحد مركزي خبر- مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا از ثبت نام برای فروش خودرو مگان در هفته آینده خبر داد و گفت: محدوده قیمتی مگان 240 تا 250میلیون ریال برآورد میشود.
مهرداد بذرپاش با اشاره به اینکه 40 تا 50درصد قطعات این خودرو در داخل تولید میشود، افزود: میزان ساخت داخل خودروی مگان تا یکسال و نیم آینده به بیش از 50درصد خواهد رسید.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: به زودی موتور و گیربکس ساخت مگاموتور در این خودرو استفاده خواهد شد.
بذرپاش افزود: سیاست اصلی گروه خودروسازی سایپا تثبیت قیمت است و برای کنترل بازار و مهار قیمتها، امسال تولید خود را به حداکثر توان خطوط تولید میرسانیم.
وی از فروش اینترنتی خودروهای تولید شرکتهای تابع سایپا خبر داد و گفت: هماکنون بسیاری از موضوعهای مربوط بهفروش این گروه خودروسازی اینترنتی است.
بذرپاش با بیان اینکه در فروش اینترنتی مشکل پرداخت وجوه وجود دارد، تصریح کرد: به منظور قطع دست واسطهها تا پایان سال همه موارد مربوط به فروش را اینترنتی خواهیم کرد.
sdsab22
16 April 2008, 09:46 AM
آقا اگه کسی از پیشفروشش خبری داره بگه لطفا
تو شبکه سایپا ثبت نام میکنن یا جاهای خاصی هست ؟ چقدر پیش پرداخت و .......
ممنون
mhabbasi
16 April 2008, 06:02 PM
سلام سلام سلام.....
مبارکه بالاخره اومد پس مگان......
راستی بچه ها کسی از قیمت مگان های 2000 و 1600 تحویلی اردیبهشت و خرداد خبری نداره؟؟؟؟؟
mhabbasi
16 April 2008, 06:31 PM
من امروز از نمايندگي پرسيدم گفتند تحويل ارديبهشتي ها از وارداتي هاست وبعد از اون ساخت داخل ميشه!
ضمنا گفت كه dvdفابريك مگان داره ميرسه آيا دوستان اين dvdرو ديدن يا استفاده كردن؟
مگان های 1600 ثبت نامی وارداتی نیست....
این خبر که در بالا تصویرش رو می بینید در سایت رنو پارس ذکر شده است....
لینک خبر ([Only registered and activated users can see links])
برای باز کردن فایل به Adobe Acrobat Reader نیاز دارید...
rezaghi
16 April 2008, 10:14 PM
mhabbasiجان درست مي گوييد ولي نمايندگي خيلي مطمئن صحبت مي كرد ومي گفت پروانه گمركي شون هم به نام خود فرد مي خوره
Persian Halls
16 April 2008, 11:17 PM
مگان های 1600 ثبت نامی وارداتی نیست....
این خبر که در بالا تصویرش رو می بینید در سایت رنو پارس ذکر شده است....
لینک خبر ([Only registered and activated users can see links])
برای باز کردن فایل به Adobe Acrobat Reader نیاز دارید...
سلام
تو اين خبر که چيزی نگفته؟!
آخه من 1600 تحويل ارديبهشت دارم... اگر بعد از اين همه مدت، بخوان توليد داخلش رو هم بدن که ديگه... در قرارداد صريحا ذکر شده بود که مگان مدل 2008 (یعنی وارداتی) تحويل داده خواهد شد... گفته بود حدودا 21.5 هم تموم می شه... فکر نکنم ديگه از 24 فراتر بره... به هر حال...
البته مگان های وارداتی تا هفته پيش که تو گمرک بودند، حالا نمیدونم ترخيص شده اند یا خیر!؟
rezaghi
17 April 2008, 09:36 AM
من هم همین رو شنیدم و توی این خبر هم چیزی درمورد دادن ساخت داخلها به تحویل اردیبهشتی ها چیزی نگفته
drnariman
18 April 2008, 12:33 PM
دوستان کسی در مورد امکانات و قیمت دقیق مگان تولید داخل خبر داره ؟
Nomad
18 April 2008, 12:49 PM
دوستان این مگان هایی که الان بفروش میرسه ... تولید داخل هستن یا تولید خارج و وارداتی !!؟؟
در ضمن درصد داخلی سازی در چه سطحی هستش و همینطور هم بگید که تفوت قیمتی بین وارداتی ها و تولید داخلی ها وجود داره یا نه ... ؟
خیلی خیلی ممنون .
mhabbasi
18 April 2008, 03:08 PM
سلام بر دوستان عزیز
اگر خبرهای مربوط به واردات خودرو مگان رو دنبال کنید متوجه می شوید که تنها 1000 دستگاه وارد گردیده است و حتی پارس خودرو تعدادی مگان 2000 هم تولید کرده پس حتماً بایستی 2000 ها تعداد عمده اش وارداتی و اندکی هم ساخت داخل باشه.....
در خبر ذکر شده است که اولین خودرو تولید پارس خودرو از اول اردیبهشت وارد بازار می شود.... پس خودرو های تحولی مونتاژ ایران است....
این مطلب را نمایندگی مگان شیراز هم متذکر شد اما به 1600 دارها به گمانم چیزی نمی گویند....
Persian Halls
18 April 2008, 06:30 PM
سلام بر دوستان عزیز
در خبر ذکر شده است که اولین خودرو تولید پارس خودرو از اول اردیبهشت وارد بازار می شود.... پس خودرو های تحولی مونتاژ ایران است....
سلام،
باز از اين نميشه نتيجه گرفت که تحويلی های ارديبهشت(حتی خرداد) داخلی خواهند بود...؟! توليد داخل ديگه مدل 2008 نميشه... در صورتی که عنوان قراردادی که با ما بسته شده مگان 2008 و با 6 ايربگ است... به هر حال فرقی نميکنه اگر قيمت معقول باشه... حالا اميدوارم باز تاخير نخوره!
Persian Halls
18 April 2008, 06:34 PM
دوستان این مگان هایی که الان بفروش میرسه ... تولید داخل هستن یا تولید خارج و وارداتی !!؟؟
در ضمن درصد داخلی سازی در چه سطحی هستش و همینطور هم بگید که تفوت قیمتی بین وارداتی ها و تولید داخلی ها وجود داره یا نه ... ؟
خیلی خیلی ممنون .
اينهایی که قرار است از هفته ديگه بفروشند توليد داخل هستند. فکر کنم 40-50 درصد قطعات در داخل توليد شده اند.
خدا می دونه چقدر فرق خواهند کرد، ولی با توجه به اينکه تفاوتشون تعداد کيسه هواست (2 و 6)، بايد حداقل 1-2 تومن تفاوت داشته باشند.
عزت عـــالی مستحکم.
mhabbasi
19 April 2008, 09:37 AM
دوستان عزیز...
تفاوت فقط د کیسه هوا نیست....
1) 2 عدد کیسه هوا بجای 6 عدد قبلی...
2) سنسور نور و باران ندارد...
3) وارداتی ها 3 سیستم ترمز دارد اما داخلی ها 2 سیستم ترمز...
4) وارداتی ها دارای شیشه برقی با سیستم تک لمسی است اما داخلی ها این سیستم را ندارند...
5) ایرانی سازی قطعات رو هم در نظر بگیرید...
تفاوت بیش از اینها هست....
دوستان قرارداد چیز خوبی هست اما اگه بهش عمل بشه.....
من خودم در مورد مگان 2000 ی که می خوان بهم بدن شک دارم چون 1000 تا وارد کردن نه بیشتر....
GUESS
19 April 2008, 03:28 PM
من همين الان پرسيدم
نمايندگي گفت اين 1600 هاي جديد ايراني ان
ولي درصد داخلي سازيشو نميدونست چقدره !
2000 رو هم گفت همش وارداتيه و مدارك گمركشم قراره اراده بشه !!:icon_excl
ضمنا فكر كنم رنگشم بشه تغيير داد
البته اينم بگم كه تو كل تبريز انگاري 50-60 تا 2000 ثبت نام شده
با توجه به 10 تا نمايندگي احتمال ميدم كه همون حول و حوش هزار تا 2000 وارد بشه
mhabbasi
19 April 2008, 05:18 PM
من همين الان پرسيدم
نمايندگي گفت اين 1600 هاي جديد ايراني ان
ولي درصد داخلي سازيشو نميدونست چقدره !
2000 رو هم گفت همش وارداتيه و مدارك گمركشم قراره اراده بشه !!:icon_excl
ضمنا فكر كنم رنگشم بشه تغيير داد
البته اينم بگم كه تو كل تبريز انگاري 50-60 تا 2000 ثبت نام شده
با توجه به 10 تا نمايندگي احتمال ميدم كه همون حول و حوش هزار تا 2000 وارد بشه
دستت درد نکنه کاکو جونننننننننننن
می گمااا قیمت نقل قیمت چی چی گفتن نگفتن 2000 ها چند میشه؟؟؟؟
یکی به من بگه قیمت مگان های 2000 تحویلی اردیبهشت رو چند زدن؟؟؟؟؟
good_rally
19 April 2008, 06:17 PM
سلام
چندتا سوال داشتم
ميخوام ببينم كه قيمت مگان 2000 چند شده ؟
اگه من بخوام 2000 بگيرم حتما بايد ثبت نام كنم يا اين كه ميشه به صورت كاملا نقد وتحويل فوري خريد؟
mhabbasi
20 April 2008, 12:24 AM
خوب امروز داشتم در قسمت قبایل و طوایف سایت گردش می کردم که جای یک قبیله رو کم دیدم...
بله درست حدس زدید....
قبیله دوستداران خودرو مگان ([Only registered and activated users can see links])
تولد این قبیله امروز اتفاق افتاد....
از همه دوستان عزیزم و تمامی صاحب نظران و علاقمندان به این خودرو دعوت می کنم با کلیک بر روی لینگ ذیل و عضویت ([Only registered and activated users can see links]) در این قبیله تمامی عزیزان را از حضور خودشان بی بهره نسازند.در این قبیله سعی می کنیم به شکلی خاص تر موضوع این خودرو را مورد بررسی قرار دهیم...
قبیله دوستداران خودرو مگان ([Only registered and activated users can see links])
با سپاس
blueboyghost
20 April 2008, 11:23 AM
بين خودروهاي 20 تا 30 ميليوني كدومشون از همه كامل تره
drnariman
20 April 2008, 01:23 PM
بين خودروهاي 20 تا 30 ميليوني كدومشون از همه كامل تره
دوست عزیز شما باید به قسمت مقایسه ماشین ها مراجعه کنید.
mhabbasi
20 April 2008, 06:27 PM
به به به به.....
دوستان عزیز به قبیله خودتون
خوش اومدین.....
saeid_anwar ([Only registered and activated users can see links])
rezaghi ([Only registered and activated users can see links])
good_rally ([Only registered and activated users can see links])
Foad ([Only registered and activated users can see links])
Abolfazl2006_p ([Only registered and activated users can see links])
GUESS ([Only registered and activated users can see links])
من دلم همش شور می زنه....
اصلاً ثبت نام کردن ماشین به ما نیمده....
امیدوارم مگان 2000 که می خوان بدن بیشتر از 30 یا 32 تومن نشه چون واقعاً زور داره...
مگان 2000 جلوی روم بود موقع ثبت نام 28 تومن خانواده گفتن ثبت نام کن بهتره.... اینم نتیجش....
هنوز کسی از قیمت مگان بی خبر هست؟؟؟؟ البته از نوع 2000 اون و اگر از دوستان تحویل اردیبهشتی بهشون از نمایندگی تماس گرفتند اینجا همه رو مطلع کنند.... لطفاً
good_rally
20 April 2008, 07:56 PM
سلام به همه عاشقان مگان
دوستان اين 1600 كه در پارس خودرو توليد ميشه نميدونيد قرار در چند تيپ توليد بشه .
من جايي شنيدم كه قرار 1600 در دو مدل ساده و فول آپشن توليد بشه ولي كاملا مطمئن نيستم لطفا اگر دوستان اطلاعي دارند من را هم در جريان بگزارند .
rezaghi
20 April 2008, 09:43 PM
]چيزي كه من شنيدم اينه كه 1600دردو مدل دنده اي واتومات وهمچنين 2000دردونوع دنده اي واتومات قراره توليد بشه يعني مجموعا 4مدل البته درفاز اول ظاهرا همون 1600دستي و2000اتومات توليد ميشن
rezaghi
20 April 2008, 11:20 PM
دو تا عكس از سيستم تعليق وايربگها پيدا كردم گفتم شايد براي شما هم جالب باشه
15041504
23 April 2008, 02:31 PM
به به به به.....
دوستان عزیز به قبیله خودتون
خوش اومدین.....
saeid_anwar ([Only registered and activated users can see links])
rezaghi ([Only registered and activated users can see links])
good_rally ([Only registered and activated users can see links])
Foad ([Only registered and activated users can see links])
Abolfazl2006_p ([Only registered and activated users can see links])
GUESS ([Only registered and activated users can see links])
من دلم همش شور می زنه....
اصلاً ثبت نام کردن ماشین به ما نیمده....
امیدوارم مگان 2000 که می خوان بدن بیشتر از 30 یا 32 تومن نشه چون واقعاً زور داره...
مگان 2000 جلوی روم بود موقع ثبت نام 28 تومن خانواده گفتن ثبت نام کن بهتره.... اینم نتیجش....
هنوز کسی از قیمت مگان بی خبر هست؟؟؟؟ البته از نوع 2000 اون و اگر از دوستان تحویل اردیبهشتی بهشون از نمایندگی تماس گرفتند اینجا همه رو مطلع کنند.... لطفاً
15041504
23 April 2008, 02:33 PM
من از نمایندگی درخصوص قیمت مگان 2000 سوال کردم گفتند حدود 25 ملیون دیگه باید بدهید
Persian Halls
23 April 2008, 02:53 PM
اينطور که به نظر می آيد، نمايندگی ها اطلاع چندانی در اين مورد ندارند. تنها چيزی که می دانند همان بخشنامه های شرکت است که در سایت پارس خودرو آمده است.
من از نمايندگی سوال کردم، می گفتند که 1600 ها هم ترکيه ای هستند! (حرف های ضد و نقيض نمايندگی ها)... می گفت که قرار است تا 15 ارديبهشت ماه، دعوتنامه ها ارسال شوند. در ضمن می گفت تا زمانيکه دعوتنامه نيايد، هيچ اطلاعی از قيمت تمام شده ندارند.
به نظر من 1600 ساخت ايران بيشتر از 21-22 و 2000 وارداتی بيشتر از 31-32 نمی ارزند...
:icon_excl
rezaghi
23 April 2008, 06:16 PM
اينطور که به نظر می آيد، نمايندگی ها اطلاع چندانی در اين مورد ندارند. تنها چيزی که می دانند همان بخشنامه های شرکت است که در سایت پارس خودرو آمده است.
من از نمايندگی سوال کردم، می گفتند که 1600 ها هم ترکيه ای هستند! (حرف های ضد و نقيض نمايندگی ها)... می گفت که قرار است تا 15 ارديبهشت ماه، دعوتنامه ها ارسال شوند. در ضمن می گفت تا زمانيکه دعوتنامه نيايد، هيچ اطلاعی از قيمت تمام شده ندارند.
به نظر من 1600 ساخت ايران بيشتر از 21-22 و 2000 وارداتی بيشتر از 31-32 نمی ارزند...
:icon_excl
من هم از نمایندگی مشهد پرسیدم همین جواب رو دادند اونها هم گفتند دعوتنامه تا15اردیبهشت میاد و1600هم ترکیه ای است ظاهرا دعوتنامه ها به آدرس منزل پست میشه اگر کسی برایش دعوتنامه صادر شد لطفا به بقیه هم خبر بده
mhabbasi
25 April 2008, 12:21 AM
سلام
من مدتی قبل با پست الکترونیکی با شرکت پارس خودرو ارتباط برقرار کردن و چند روز قبل از پارس خودرو تماس گرفتن با تلفن همراه اینجانب و جواب سوالات من رو دادند....
:lover::lover::lover::lover::lover::lover:
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما زحمت کشان شرکت گسترش خدمات پارس خودرو سوالاتی در ضمینه خودرو ثبت نامی مگان 2000 سی سی تحویل اردیبهشت 87 (به رنگ سفید) داردم و خواهشمندم در اولین فرصت پاسخ را به پست الکترونیکی اینجانب ارسال نمایید.
سوال 1) آیا خودروهای ثبت نامی وارداتی بوده و دارای امکانات مگان های سری اول می باشند؟
جواب پارس خودرو: بله کلیه مگان های 2000 وارداتی بوده و به صورت CBU وارد این شده اند(یعنی در ترکیه مونتاژ شده اند).... اما مگان های 1600 تحویلی به صورت CKD هستند و درون ایران مونتاژ می گردند.
سوال 2) آیا داشبورد این خودرو قابلیت خنک کنندگی دارد؟؟؟ (در سایت رنو پارس این قابلیت در جدول ویژگی های خودرو ذکر گردیده است)
جواب پارس خودرو: بله
سوال 3) قیمت تمام شده مگان ها چه میزان است؟
جواب پارس خودرو: هنوز مشخص نگیریده اما 1600 های تولید داخل (CKD) بین 24 الی 25 میلیون تومان و احتمالا مگان های 2000 بین 30 الی 32 میلیون تومان (البته قیمت مگان های 2000 را با صراحت بیان نکرد. )
سوال 4) امکان تغییر رنگ وجود دارد؟
جواب پارس خودرو: خیر - اما باز هم صبر کنید تا موعد دعوتنامه...
سوال 6)از چه زمانی دعوت نامه و خودرو ها داده می شوند؟
جواب پارس خودرو: از 10 الی 15 اردیبهشت دعوتنامه ها ارسال و تا انتها اردیبهشت و هفته اول خرداد به تعهدات اردیبهشت ماه عمل خواهد شد...
:lover::lover::lover::lover::lover::lover:
Persian Halls
25 April 2008, 12:31 AM
خيلی ممنون. اطلاعات خوبی بود...
باز خوب است که 1600 به صورت ckd است و فعلا چيزی از آن داخلی نشده است. (مونتاژ کامل اگر اشتباه نکنم)
البته قيمت آن به نظرم زياد است 24-25 ميليون... و در مقايسه با اين، 2000 وارداتی 30-32 خوب است!
در مورد 1600، جز ايربگ، تفاوتی بين وارداتی و مونتاژ وجود دارد؟
mhabbasi
25 April 2008, 12:48 AM
دوستان عزیز...
تفاوت فقط در کیسه هوا نیست....
1) 2 عدد کیسه هوا بجای 6 عدد قبلی...
2) سنسور نور و باران ندارد...
3) وارداتی ها 3 سیستم ترمز دارد اما داخلی ها 2 سیستم ترمز...
4) وارداتی ها دارای شیشه برقی با سیستم تک لمسی است اما داخلی ها این سیستم را ندارند...
5) ایرانی سازی قطعات رو هم در نظر بگیرید...
6)و...
حالا پارس خودرو که می گفت این سری CKD (مونتاژ داخل با قطعات