PDA

View Full Version : تاپیک جامع خودروی مگان

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

Mohsen1001
29 October 2006, 03:16 PM
مال ما رو که هنوز ندادن.

اما يکي از دوستهام که گرفته از نمايندگي مرادي گفت بهم زنگ زدن گفتن ميري از کارخونه ميگيري يا خودمون بياريم نمايندگي؟ اينم گفته بود خودتون بياريد ، که بعد هم رفته بود نمايندگي گرفته بود.

I.R.C
29 October 2006, 04:12 PM
دوستان یه سوالی : اسم این خودرو به ضم میم هست یا کسر میم ؟

من چندتاشونو اینجا دیدم خیلی با ابهت جلوه میکنن .

Foad
29 October 2006, 05:59 PM
دوستان یه سوالی : اسم این خودرو به ضم میم هست یا کسر میم ؟

mégane اصل اسمشه . پس کسر میم است.:icon_cool
البته اینجور که توی ایران مینویسن یعنی megan اگر یه فرانسوی بخوندش میشه مگا اونم به ضم میم به قول شما

Mohsen1001
29 October 2006, 07:43 PM
امروز زنگ زدم به نمايندگي گفت تو هنوز ماشينتو نگرفتي؟؟؟ گفتم نخير منتظر تماس جنابعالي هستيم مثلا !!!
خلاصه موبايل يه بنده خدايي رو داد که مسول اين دعوتنامه ها بود بهش زنگ زدم گفت يه سري دعوتنامه دستم هست که نگاه ميکنم اگه بود صبح باهاتون تماس ميگيرم.
يکدفعه گفت راستي چه رنگيه ؟؟ گفتم مشکي ، متاسفانه اينها همه نقره اي هستند ، متاسفم !
ميخواستم کلي چيز بهش بگم ولي ديدم اونم کاره اي نيست که مامور بالاتري ها هست.
خلاصه که هنوز هيچي !! :icon_redf

Foad
30 October 2006, 01:47 AM
امروز زنگ زدم به نمايندگي گفت تو هنوز ماشينتو نگرفتي؟؟؟ گفتم نخير منتظر تماس جنابعالي هستيم مثلا !!!
خلاصه موبايل يه بنده خدايي رو داد که مسول اين دعوتنامه ها بود بهش زنگ زدم گفت يه سري دعوتنامه دستم هست که نگاه ميکنم اگه بود صبح باهاتون تماس ميگيرم.
يکدفعه گفت راستي چه رنگيه ؟؟ گفتم مشکي ، متاسفانه اينها همه نقره اي هستند ، متاسفم !
ميخواستم کلي چيز بهش بگم ولي ديدم اونم کاره اي نيست که مامور بالاتري ها هست.
خلاصه که هنوز هيچي !! :icon_redf

من تا اونجا که یادم میاد مال شما 2 ماهه دنده اتومات بود درسته؟
هنوز دعوتنامتم ندادن؟:icon_roll
راستش من دیگه هر کیو میشناختم که 2 ماهه اتومات بود یکی دو هفتس گرفته ماشینشو ها اونوقت دعوتنامتم هنوز ندادن؟
من میگم یه کم به پرو پاشون بپیچ دادو بیدادی بالاخره یه کاری بکن

Mohsen1001
30 October 2006, 02:17 AM
من تا اونجا که یادم میاد مال شما 2 ماهه دنده اتومات بود درسته؟
هنوز دعوتنامتم ندادن؟:icon_roll
راستش من دیگه هر کیو میشناختم که 2 ماهه اتومات بود یکی دو هفتس گرفته ماشینشو ها اونوقت دعوتنامتم هنوز ندادن؟
من میگم یه کم به پرو پاشون بپیچ دادو بیدادی بالاخره یه کاری بکن

فواد جان داغم رو تازه کردي:icon_cry: نميدونم اخه چرا مال ما اينجوري شده فکر کنم شايد بيشتر بخاطر اينه که ما روز 31 تير اسم نوشتيم ( از شانس من اون موقع مسافرت بودم نشد زودتر اسم بنويسم) اما دوباره فرا بهشون زنگ ميزنم ببينم تکليفمون چيه:icon_bigg

Mohsen1001
2 November 2006, 01:57 AM
دوباره زنگ زدم گفت متاسفانه فقط رنگ نقره اي داريم ميديم يه خورده چيز بهش گفتم اونم گفت والا منم خسته شدم تو اين چند روزه از بس جواب مردم رو دادم منم واسطه بين شما و رنو پارس هستم ولي شرکت نميده کاريش هم نميشه کرد.
گفتم حالا بايد چيکار کنيم گفتم شرکت رنگهاي تيره رو قول اواخر ابان داده :icon_cry:

Foad
2 November 2006, 02:02 AM
دوباره زنگ زدم گفت متاسفانه فقط رنگ نقره اي داريم ميديم يه خورده چيز بهش گفتم اونم گفت والا منم خسته شدم تو اين چند روزه از بس جواب مردم رو دادم منم واسطه بين شما و رنو پارس هستم ولي شرکت نميده کاريش هم نميشه کرد.
گفتم حالا بايد چيکار کنيم گفتم شرکت رنگهاي تيره رو قول اواخر ابان داده :icon_cry:

باز برای 20 روز میارزه البته اگر راست بگن :icon_mad:

salar68
2 November 2006, 05:36 PM
باز برای 20 روز میارزه البته اگر راست بگن :icon_mad:
سلام

پس ماها که 3 ماه هستیم دیکه باید به فکر سال 1386 باشیم حالا حالا تحویل توی کار نیست
کسی سراغ نداره کی مدل های اتومات 3 ماهه را تحویل می دند ؟؟؟

توی اصفهان خیلی مگان زیاد شده از سبز مشکی تا نقره ای
هم فول هم و مدل معمولی

asdadras
5 November 2006, 04:36 PM
به ميمنت و مباركي مثل اينكه مشكل صادرات سمند و بدنبال اون واردات مگان از تركيه داره حل ميشه ، امروز تو ابرا اقتصادي خوندم كه سمندLX تو نمايشگاه اتومبيل تركيه «اتوشو2006» به نمايش گذاشته شده و براي صادرات 3000 دستگاه اون با يه شركت ترك قرارداد بستن ضمنا اين مدل سمند استاندارد خودرو تركيه رو هم گرفته پس ميشه به حل مشكل به اين زوديا اميدوار بود.

Foad
5 November 2006, 05:17 PM
وضعیت مگان به سفر سیاسی در حد وزیر مرتبط بود که قراره این سفر تو این هفته انجام بشه پس مشکل حله.
در ضمن تولید داخل هم قراره تا 5 ماه دیگه شروع بشه

Foad
8 November 2006, 06:22 PM
ستاد پشتیانی فنی خودرو مگان در تعمیرگاه مرکزی پی کی در میدان آزادی دایر شد.

سود انباشته
13 November 2006, 07:57 AM
سلام

زمان نامشخص براي برطرف كردن مشكل مگان

گروه خودرو - هفته گذشته مسوولان وزارت صنايع و معادن و سازمان گسترش و نوسازي از سفر قريب‌الوقوع كميته مقدماتي كميسيون مشترك ايران و تركيه براي هموار شدن روابط تجاري دو كشور و همچنين حل مشكل مگان خبر دادند كه قرار بود در ابتدا هياتي از تركيه وارد ايران شود كه اين سفر صورت نپذيرفت و سفر مسوولان وزارت صنايع به تركيه نيز به تاخير افتاد. واردات مگان از تركيه به دليل مسائل تجاري از جمله توقف صادرات سمند به تركيه ممنوع اعلام شد و وزير صنايع و معادن نيز پيرو توقف واردات مگان مشكل در مناسبات تجاري دو كشور ايران و تركيه را منجر به توقف واردات اين خودرو خواند و اعلام كرد: تا زماني‌كه مناسبات تجاري و صنعتي بين دو كشور صورت نپذيرد واردات مگان به كشور متوقف خواهد ماند.</B>
اما به‌رغم قول مسوولان صنعتي كشور مبني بر سفر هيات تجاري ايران به تركيه، اين سفر همچنان تاخير دارد. طي هفته گذشته عليرضا طهماسبي، وزير صنايع و معادن و مهدي مفيدي، رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران و همچنين شاطرزاده، معاون اقتصادي بين‌الملل وزارت صنايع، سفر هيات تجاري ايران به تركيه تا پايان هفته را قطعي خواندند در حالي كه به پايان هفته‌جاري نزديك مي‌شويم و هنوز خبري از ديدار دو هيات تجاري نيست. قادر سليماني، مديركل دفتر روابط بين‌الملل وزارت صنايع و معادن، در گفت‌وگويي با خبرنگار ما ضمن طفره از بازگويي دلايل تاخير در سفر هيات تجاري ايران، به سفر قريب‌الوقوع اين هيات اشاره و اظهار داشت كه طي چند روز آينده اين سفر صورت خواهد گرفت.
از سويي ديگر در جريان توقف واردات مگان، صادرات سمند به تركيه نيز از سوي مسوولان تجاري اين كشور متوقف شد، اين در حالي است كه خودروي سمند در نمايشگاه خودرو تركيه با استقبال زيادي روبه‌رو شد. رييس پليس امنيت شهر استانبول تركيه در بازديد از غرفه ايران خودرو سمند را به عنوان خودرويي قدرتمند خواند و اين خودرو را براي ناوگان پليس اين شهر پسنديد. وي سمند را خودروي مناسب و كم مصرف دانست كه مي‌تواند وارد ناوگان پليس تركيه شود. </B>

futuredream
14 November 2006, 02:38 PM
سلام
دوستان من ماشین رو 1 هفته ای هست گرفتم ولی پلاک نمیکنن ماشین رو هم خوابوندم این دیگه چه صیغه ای هست؟ قبلی ها رو که پلاک کردن؟!

Foad
14 November 2006, 05:34 PM
یعنی چی؟مطمئنی آقا؟کی گفته ؟

Mohsen1001
15 November 2006, 03:15 AM
يکي از رفقاي بنده هم 10 روزه تحويل گرفته ولي پلاک نميکنن !!!!!!!!

حالا نميدونم فقط مگان رو پلاک نميکنن يا کلا همه ماشينا ؟؟

futuredream
15 November 2006, 04:39 PM
نه پلاک نمیکنن مگان رو میگن منتظر ok وزیر هستیم و سمند و از این حرف ها . انگار معلوم هم نیست کی درست شه به من قول اوایل این هفته رو داده بودن ... :icon_bigg

Foad
15 November 2006, 05:21 PM
ای بابا عجب گیری افتادیما
پس اینهایی که تا الان پلاک شدن برنامش چی بوده؟

futuredream
15 November 2006, 07:39 PM
میگن درست میشه چون شما قبلا خرید کردید!
امکانش هست اصلا پارس خودرو ماشین هاش رو داد کلا بیخیال مگان بشه و اینی هم که گرفتیم دیگه بمونیم توش و قطعاتش پیدا نشه؟ چون از تولید داخل که فعلا خبری نشده! در حال حاضر این رو 32 میبرن

Foad
15 November 2006, 08:50 PM
خیلی بعیده بیخیال تولید داخل بشن

Mohsen1001
17 November 2006, 12:46 PM
بالاخره روز چهارشنبه به ما هم زنگ زدن اما تازه براي دعوتنامه !

مبلغ 9.018.800 تومن گرفتن و 2 هفته ديگه هم به قول خودشون تحويل ميدن !

الله اعلم

amir_CLK500
17 November 2006, 03:49 PM
تو مجله ماشین آذر ماه ازمایش فنی کرده.
در یکی از مهمترین خصیصه های ماشین خیلی ضعیف عمل کرده و اونم شتاب ماشین که 11.1 ثانیه اس
که واقعا با همچین قیمتی باعث تاسفه.
جادار بودن ماشین هم از ویژگی های خوبشه نوشته.

Foad
17 November 2006, 04:08 PM
معلومه ماشین دنده اتوماتیک شتابش کمه
دنده معمولیشم که با موتور 1.6 وارد میشه
باید صبر کرد که دنده دستی با موتور 2 لیتر بیاد که گیر یکسش 7 دندس اونوقت بگن شتابش کمه

amir_CLK500
17 November 2006, 04:51 PM
نوشته بود شتاب 1.6 با 2 اش برابره
کاری به شتاب و این حرفاشم نداریم ولی به نظر میاد ماشین زیاد بدرد بخوری نباشه
مث ریو که اوایل اومده بود همه نگاه هارو بر میگردوند اما بعد از یه مدت همه زده شدند.

Foad
17 November 2006, 05:46 PM
شتاب 1.6 دنده معمولی با 2. دنده اتومات برابره در ضمن این موتور 1.6 کاراییش از موتورهای 1.8 موجود در کشور بیشتره
حرف شما رو در باره این ماشین قبول ندارم لطفا دقیق تر دلیلتونو بگین که چرا بدرد نخوره؟

futuredream
17 November 2006, 06:52 PM
من چند تا سوال راجع به این ماشین داشتم ممنمون میشم راهنمایی کنید
1- وقتی تو حرکتیم مثلا با 100تا و در حالت اتومات، میشه به حالت دستی رفت و برعکس و یا باید ایست کامل کرد؟
2- روغن موتور elf توصیه کرده شما دیدین این رو؟؟ میشه از total استفاده کرد؟ حتما باید نمایندگی عوض کنه؟
3- این قضیه پلاک حل نشده؟!!!

Foad
17 November 2006, 06:59 PM
روغن elf که زیاده قیمتشم در حدود همون توتاله

Foad
17 November 2006, 11:27 PM
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: خودرو

مشكل توليد مگان در ايران و فروش سمند در تركيه به‌زودي برطرف مي‌شود.

به گزارش ايسنا، معاون وزير صنايع و تجارت تركيه با بيان اين مطلب گفت كه تركيه، تلاش خواهد كرد هرچه سريع‌تر موانع موجود بر سر راه صادرات سمند به تركيه را برطرف كند.

وي با بيان اين‌كه واردات خودرو به تركيه از استانداردهاي روز اروپا تبعيت مي‌كند، گفت: سمند ايراني، توانسته تمام اين استانداردها را كسب و مجوز ورود به تركيه را به دست آورد و ما اميدواريم با حل شدن مشكل صادرات مگان (مونتاژ تركيه) به ايران، فروش سمند آغاز شود.

جلال‌الدين جراح - رييس پليس و امنيت شهر استانبول - نيز گفته است كه در صورت بررسي فني انطباق اين خودرو با شرايط پليس و كم‌مصرف بودن آن، سمند مي‌تواند وارد ناوگان پليس شهر استانبول شود.

قرار است خودرو سمند با قيمت 15 هزار دلار در تركيه به فروش برسد كه در اين بازار از ارزان ترين خودروها محسوب مي‌شود؛ اما به دليل جلوگيري تركيه از ورود سمند به اين كشور، وزارت صنايع ايران شماره‌گذاري مگان در كشورمان را ممنوع اعلام كرده است.

در اين باره عليرضا ميرزايي - معاون صادرات ايران خودرو - درباره مشكل واردات مگان و ربط آن به قضيه جلوگيري از فروش سمند در تركيه گفته بود كه البته برخي مسائل درباره صادرات سمند به تركيه وجود دارد؛ از جمله آن كه طرف ترك مي‌گويد چگونه تعرفه واردات خودرو به ايران بايد 90 درصد باشد، حال آن كه اين ميزان در تركيه 10 درصد است؟

او در پاسخ به اين سوال كه آيا سمند استاندارد صادرات تركيه را كسب كرده است؟ گفته بود: ما استاندارد تركيه را كسب كرده‌ايم و تنها برخي در تركيه معتقدند كه اين خودرو مشكل خدمات پس از فروش خواهد داشت؛ در حالي كه اين گونه نيست.

ميرزايي همچنين درباره قطع واردات مگان به ايران كه عده‌اي آن را مربوط به سمند مي‌دانند، اظهار كرده بود: ايران خودرو نفوذي در اين كار نداشته است. البته دولت مختار است و ما نيز شنيده‌ايم كه دولت به منظور رفع موانع صادرات سمند به تركيه جلوي صادرات مگان را گرفته است.

لازم به ذكر است كه هم اكنون با توجه به كش و قوس‌هاي وزارت صنايع با شركت پارس خودرو بر سر واردات و توليد خودرو مگان، مدل تمام اتوماتيك اين خودرو در بازار تهران بيش از 30 ميليون تومان خريد و فروش مي‌شود؛ حال آن كه قيمت كارخانه اين خودرو براي اين مدل 26 ميليون تومان است.

البته مسوولان امر از جلوگيري فروش مگان خبر مي‌دهند؛ اما بنا بر اطلاعات واصله، تاكنون حدود سه هزار دستگاه مگان وارداتي به تدريج مردم فروخته شده و در حال تحويل است و هر روز نيز به تعداد اين خودروها - كه در كلاس خود، ارزان‌ترين در ايران هستند - افزوده مي‌شود.

گفتني است، رنو و پارس خودرو (گروه سايپا) در سال گذشته قراردادي امضا كردند كه با توجه به آن خودرو مگان در ايران از اواسط سال 2006 مونتاژ و به فروش رسد؛ اما بعدها اين پروژه يك بار به دليل پروژه ال -90 با تاخير مواجه شد و پس از رفع مشكل ال -90 فروش اين خودرو كه قرار بود ابتدا سه هزار دستگاه آن وارد شود، آغاز و طي يك هفته تمام خودروها پيش‌فروش شد؛ ولي پس از آن يك بار به دليل آنچه كه وزارت صنايع نامعلوم بودن خدمات پس از فروش و سپس دليل عدم قبول واردات سمند ايران از سوي دولت تركيه مطرح كرد، فروش و وارات اين خودرو را ممنوع اعلام كرد.

در همين حال بر اساس قرارداد دو شركت رنو و پارس خودرو چهار مدل از خودرو مگان با دو نوع موتور مختلف (1600 سي‌سي، 16 سوپاپ و 2000 سي‌سي 16 سوپاپ) و قابليت انتخاب دو نوع تجهيزات جانبي، در بازار ايران عرضه خواهد شد.

ظرفيت كارخانه پارس خودرو براي توليد اين مدل در تهران تا سال 2008 بر مبناي توليد 15 هزار خودرو برنامه‌ريزي شده است. قرار است كه اين خودروها با توجه به استانداردهاي رنو توليد و توسط نمايندگان مجاز شبكه فروش پارس خودرو عرضه شود كه البته تمام اين‌ها به دلايل مسايل فوق در هاله‌اي از ابهام است.

سود انباشته
18 November 2006, 09:48 AM
سلام

در این چند روز اخیر ایا قیمت مگان تغییری نکرده است؟

لطفا یکی از اساتید قیمت انواع مگان را اعلام کند؟

با تشکر فراوان

amir_CLK500
18 November 2006, 01:47 PM
شتاب 1.6 دنده معمولی با 2. دنده اتومات برابره در ضمن این موتور 1.6 کاراییش از موتورهای 1.8 موجود در کشور بیشتره
حرف شما رو در باره این ماشین قبول ندارم لطفا دقیق تر دلیلتونو بگین که چرا بدرد نخوره؟

یکی اینکه ظاهرش در اوایل خیلی خوب به نظر می اومد ولی الان نه
پلتفورم ماشین با ال 90 یکیه
اصلا و به هیچ عنوان به این قیمتها نمی ارزه و اگه هم قیمت مزدا و زانتیا بود باز یه جورایی میشد قبول کرد
طرحش درسته خیلی فضاییه ولی زیاد جالب نیست نه جلوش نه عقبش.
در صحبتهایی که میان جمع صورت میگیره همه از اون به عنوان ماشین نه چندان جالب یاد میکنن.
سلیقه ایی هر کس یه نظری داره ولی من الان میبینم مث قدیم خوشم نمیاد دیگه.

Foad
18 November 2006, 03:38 PM
قیمتش با این امکانات در کلاس خودش ارزونترینه.کافیه یه نگاهی به 2 تا پست بالاتر که خبر از ایسنا نقل شده بکنی. این هم برای اتانتیکش صادقه هم برای اکسپرشن .زانتیا قیمتش 18900 یا مزدا؟اتوماتیکشم که کاملا فوله و از قیمت 26.5 خیلی بیشتر میارزه.مزدا 6 تا ایر بگ داره یا زانتیا؟بغیر از سایر امکانات مگان

از لحاظ قیافم که این سلیقه شماست و محترم اما به نظر من و کل کسانی تا الان دیدم از لحاظ ظاهری فوق العادس هیچکس تا الان ازش ایراد نگرفته
اما میرسیم به پلت فرم:اولا که مگان پلت فرمش خاص خودشه و ماشین بی ریشه ای نیست که روی پلت فرم دیگه ای ساخته باشنش درمورد لوگان هم بهتر بود بیشتر تحقیق می کردین.اینجا جای بحثش نیست ولی لوگان روی پلت فرم B نسل 3 رنو کلیو و رنو مودوس و آخرین مدل نیسان میکرا ساخته شده و هیچ ربطی به مگان نداره هر چند که خودشم ماشین خیلی خوبیه

amir_CLK500
18 November 2006, 03:53 PM
والا ما شنیدیم 22 تومنه و 18 900 قیمت کارخونه اشه
قیمت فولشم خیلی بالائه31 ملیون و نمیشه بخاطر 6 تا ایربگ بگیم از این ماشین ها بهتره با توجه به شتاب پایینش نسبت به پولی که میدید میشه یه ماکسیما کارکرده خیلی تمیز یا سوناتا یا کمری که هر سه از لحاظ هیبت و زیبایی و موتور اصلا با مگان قابل قیاس نیستند.
در مورد پلتفورم هم باید بگم تو روزنامه همشهری خونده بودم و نوشته بود پلتفورمشان یکی است و از لحاظ شاسی و بسیار موارد جلو بندی کاملا یکسان هستند (یعنی لوازم یدکی هر دو به هم میخوره)
در قیاس با زانتیا باید بگم زانتیا بدلیل رانندگی بسیار راحت و نرم و سیستم تعلیق بی نظیر و تعادل استثنایی در سر پیچ و بسیاری امتیاز دیگه بر مگان ارجحیت داره
قیافه هم سلیقه اییه یکی میگه زانتیا یکی مگان

Foad
18 November 2006, 04:16 PM
پلت فرم یکی نیست موتور 1600 مشترکه
این قیمتها الان کاذبه بزار تولید داخل شروع شه پایین میاد:icon_cool

z_qz54
18 November 2006, 04:40 PM
پلتفرم از روی مبنای بدنه یعنی اتاق شناسایی میشه.پلترفم مشترک نیاز به برنامه متفاوت برای روبوت های کارخونه نداره،برنامه robot های سالن A ایرانخودرو همه با هم یکیه در صورتی که هم 405 و هم پرشیا و هم سمند تولید میکنند. اما در مورد مگان هم پلتفرم تا قسمت عقب یکی هستش یعنی یک پارچه و یکسان ولی باز برنامه فرق میکنه و از اونجایی که اونها پیشرفته اند شاید تغییراتی در سیستم اتاق برای بهبود در وضع بدون صندوق داده باشند.

Mohsen1001
18 November 2006, 06:22 PM
يه مگان 2.0 ليتري اتومات زيتوني رنگ توي اگهي همشهري بود که گفت 29 فروخته شده.

Abolfazl2006_p
20 November 2006, 12:26 AM
مدیر عامل ایران خودرو گفت: واردات مگان به همان دلیل منع صادرات سمند به تركیه ممنوع شد.

[Only registered and activated users can see links]
منوچهر منطقی مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: مشكل صادرات سمند ایران به تركیه به دلیل واهی نبود استاندارد و شبكه خدمات پس از فروش متوقف شد، در حالی كه قبل از نفوذ سمند به تركیه هم استاندارد رعایت شده بود هم شبكه خدمات پس از فروش با سرمایه گذاری قابل توجهی ایجاد شده بود، اما چون تركیه ای ها بهانه آوردند و جلوی صادرات سمند به آن كشور را گرفتند، وزارت صنایع هم به همان دلیل نبود استاندارد و شبكه خدمات پس از فروش جلوی واردات خودروی مگان از تركیه را گرفت.
منطقی گفت: در كمیته اقتصادی ایران و تركیه دو سه هفته آینده مشكل صادرات سمند و واردات مگان بررسی می شود، امیدواریم از طریق این كمیته اقتصادی حل شود.
● ایجاد خط تولیدخودرو در تبریز یك سیاست عمومی است
مدیرعامل ایران خودرو در مورد راه اندازی خط تولید خودرو در تبریز گفت: سیاست عمومی ایران خودرو گسترش صنعت قطعه سازی خودرو در قسمت های مختلف كشور برای متعادل كردن توسعه منطقه ای است.
وی گفت: طبق خواسته وزارت صنایع و معادن توسعه خطوط تولید در مناطق كمتر توسعه یافته انجام خواهد شد.
منطقی گفت: احداث خط تولید در تبریز هم باعث سرمایه گذاری حلقه های بعدی تولید یعنی قطعه سازان می شود، هم بازار جدیدی از محصولات در منطقه ایجاد خواهد شد.
وی گفت: از زمانی كه خط تولید خودروی سمند در سوریه و بلاروس ایجاد شده نهادهای دولتی محلی برای تأمین خودروهای خود از سمند محلی استفاده می كنند.
منطقی تصریح كرد: شرط ایجاد خط تولید هر استان این است كه هیچ سرمایه گذاری از طریق ایران خودرو صورت نگیرد، بلكه فناوری تولید از ایران خودرو و سرمایه گذاری از طریق سرمایه گذاری خصوصی یا اعتبارات استانی صورت گیرد.
وی گفت: سرمایه گذار خصوصی در تبریز برای تولید خودرو پیدا شد و چون خط تولید با هر سرمایه ای انجام می شود، می توان با ۲۰ یا ۳۰ میلیارد تومان هم می توان خط تولید راه انداخت.
مدیرعامل ایران خودرو گفت: هیأت مدیره گروه صنعتی ایران خودرو برای سرمایه گذاری در استانها سه شرط گذاشته است كه اول سرمایه گذاری توسط ایران خودرو نباشد، بلكه صرفا فناوری ارائه كند، ثانیا در شبكه خدمات پس از فروش شركت ایران خودرو قرار گیرند و ثالثا ظرفیت صادرات از پایگاه استانی انجام شود.
وی تأكید كرد: استقرار خط تولید دریك منطقه با چانه زنی انجام نشده است، بلكه یك سیاست راهبردی صنعت است كه شبكه صنعتی در استانها پخش شود.
منطقی افزود: تقاضای سمند به سرعت در حال افزایش است، همچنین در سبد محصول ایران خودرو خوردوی «ون» خودروی SU۷۰ هم وجود دارد كه خودروی كوچك و اقتصادی است.
وی گفت: خط تولید خودروی ون چون نیاز به سرمایه گذاری بالایی ندارد، در هر منطقه ای می تواند احداث شود.
● تبادل اطلاعات با بانك مركزی برای اوراق مشاركت
منوچهر منطقی در مورد انتشار ۱۰۰میلیاردتومان اوراق مشاركت ایران خودرو گفت: مطالعات امكان سنجی انتشار اوراق انجام شده و باید اطلاعات شركت با بانك مركزی مبادله شود و به توافق برسد، احتمالا آذرماه سال جاری اوراق مشاركت ایران خودرو منتشر می شود و نرخ آن هم در بورس مشخص خواهد شد.
منطقی افزود: احتمالا نرخ سود اوراق مشاركت ۲ درصد بیشتر از سود بانكی یعنی بین ۱۷ تا ۵/۱۷ درصد خواهد بود.
● «رفاهیات» سوریه به نفع سمند ایران
منوچهر منطقی در مورد كاهش تعرفه واردات خودرو در سوریه و ادامه فعالیت سمند در آن كشور گفت: برای حفظ جنبه اقتصادی خط تولید سمند در سوریه چند گام وجود دارد، یكی این كه تولید سمند در آن كشور تا ۱۰ سال از مالیات معاف باشد كه این امر محقق شد ، دوم این كه تعرفه قطعات منفصله CKD فاصله معنی داری با تعرفه واردات خودرو داشته باشد كه با هماهنگی بانك مركزی این تعرفه ۴۰درصد در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل ایران خودرو ادامه داد: دولت سوریه یك حمایت تخصصی از صنعت خودروسازی سمند در سوریه دارد كه رفاهیات نام دارد و ۱۸درصد تعرفه آن است.
منطقی افزود: حمایت سوریه ار صنایع داخلی هم مستلزم موافقت مجلس سوریه است، اما بحث رفاهیات كه در واقع مالیات بر ارزش افزوده VAT است در اختیار رئیس جمهور سوریه است و با اجرای آن مشكل سمند سوریه حل می شود.
وی گفت: چون تاكنون صنعتی به این ابعاد در آن كشور ایجاد نشده هنوز بحث تعرفه در مجلس مطرح نبوده است، ولی در معاهده بین دو كشور ایران و سوریه همان رفاهیات یا مالیات بر ارزش افزوده پذیرفته شده است.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو محقق شدن مالیات بر ارزش افزوده را به نفع خط تولید سمند در سوریه دانست.

خبرگزارى فارس

لینک خبر:
تاریخ 27/8/85

salar68
21 November 2006, 02:50 PM
والا ما شنیدیم 22 تومنه و 18 900 قیمت کارخونه اشه
قیمت فولشم خیلی بالائه31 ملیون و نمیشه بخاطر 6 تا ایربگ بگیم از این ماشین ها بهتره با توجه به شتاب پایینش نسبت به پولی که میدید میشه یه ماکسیما کارکرده خیلی تمیز یا سوناتا یا کمری که هر سه از لحاظ هیبت و زیبایی و موتور اصلا با مگان قابل قیاس نیستند.
در مورد پلتفورم هم باید بگم تو روزنامه همشهری خونده بودم و نوشته بود پلتفورمشان یکی است و از لحاظ شاسی و بسیار موارد جلو بندی کاملا یکسان هستند (یعنی لوازم یدکی هر دو به هم میخوره)
در قیاس با زانتیا باید بگم زانتیا بدلیل رانندگی بسیار راحت و نرم و سیستم تعلیق بی نظیر و تعادل استثنایی در سر پیچ و بسیاری امتیاز دیگه بر مگان ارجحیت داره
قیافه هم سلیقه اییه یکی میگه زانتیا یکی مگان

سلام
دوست عزیز شتاب مربوط به دنده اتوماتییک این خودرو هست
از دنده دستی زانتیا خیلی بهتره شتابش !!!!

در مورد شتاب مقایسه با اتومات های دیگر هم با
اوانته فقط 3 دهم تفاوت دارد که اصلا" چشمگیر نیست !!!!

با توجه به قیمت و ماشین ها همرده به نظر شخصه من و اکثر مردم و کاربران سایت بهترین در نوع خودش در رنج زیر 30 تومن می باشد و استقبال از آن هم نشان از امر هست

کافیه یک بار پشت این خودرو بشینید و بعد در مورد شتابش نظر دهدید البته اکر اتوماتیک سوار شده اید تا به حال

Foad
25 November 2006, 02:10 AM
دوستان بالاخره موفق به شماره گزاری شدین؟

DUDU
25 November 2006, 03:43 AM
دوست عزيز كي گفته شتاب دنده اتوماتيك كمتر از دنده دستيه ؟ تازه در خيلي موارد بيشتر هم هست چون شما زمان تعويض دنده مكس انتقال قدرت نداري ....هر چقدر هم تيز باشي و كلاج و دنده رو سريع عوض كني بازم سريعتر از اتوماتيك نميتوني . در ضمن من خودم يه اسپرو اتوماتيك داشتم كه شتابش نسبت به دنده معمولي زمين تا آسمون تفاوت داشت اينرو من خودم نميگم هر كسي كه اسپرو دندهاي داشت و توي ماشين من ميشست خودش اعتراف ميكرد در مورد ماشينهاي ديگه هم همينطوره مگر اينكه ديفرانسيل دنده اي ها با اتوماتيكها فرق داشته باشند يعني از نظر زاويه دنده ها ي كرانويل و پينيون با هم متفاوت باشند كه اونم بعيد به نظر مياد چون هيچ كارخونه اي نمياد براي يك مدل 10 جور ديفرانسيل بسازه . در ضمن اين اطلاعات بنده من درآوردي هم نيست من خودم تو سايپا هستم (قسمت فني و مهندسي ) و اطلاعات در مورد همه اتومبيلها رو هم از همه جاي دنيا در اختيارمون هست از مجله هاي مختلف گرفته تا اينترنت و ...... حتي پرايد اتوماتيك كه ما تو شركت داريم از دنده اي معمولي شتابش بيشتره

اينقدر هم سنگ اين زانتياي قراضه رو به سينتون نزنين اين اتومبيل سال 1994-1995 از رده خارج شده و در ضمن توي خود اروپا هم از استقبال خيلي خيلي كمي برخوردار بوده و از لحاظ استانداردهاي فني اروپا هم نمره مطلوبي كسب نكرده و حتي صادرات خوبي هم نداشته البته به جز ايران

futuredream
25 November 2006, 06:50 PM
دوستان بالاخره موفق به شماره گزاری شدین؟
نه! همچنان ممنوع!! من که دیگه از این ماشین زده شدم به خاطر این موضوعایی که پیش می آرن. پلاک هم درست شه فردا میگن واردات قطعات ممنوع:icon_mad:

Foad
26 November 2006, 11:45 PM
دوستان
بنده با پارس خودرو تماس گرفتم گفتن از طرف وزارت صنایع جلوی فعالیت ما برای مگان گرفته شده .گمرک از ترخیص خودرو و راهنمایی رانندگی از شماره گزاری خودروی مگان منع شدن به ما هم گفته شده پول مشتریا رو پس بدین و نتیجه قطعی مگان هم تا 2 هفته آینده مشخص میشه
فکر کنم این آخر کار باشه و دوستان باید به فکر یک ماشین دیگه باشن فقط علافی 5 ماهش برای ما موند

alirezasalam
27 November 2006, 12:13 AM
coma sava foad?

خوب حالا که دیگه کار مگان یکسره شد زود برید یه زانتیا بخرید تا گرون نشده! حالشو ببرید!

Foad
27 November 2006, 12:22 AM
coma sava foad

حال که ناراحتم :icon_eek: به هر حال ماشین خیلی خوبی بود منم ازش خیلی خوشم میومد ولی با این وضع خدا رو شکر که زودتر ندادنش تا الان رو دستم باد کنه و به سر نوشت رنو 21 دچار بشه

خوب حالا که دیگه کار مگان یکسره شد زود برید یه زانتیا بخرید تا گرون نشده! حالشو ببرید!

اتفاقا دقیقا به همین فکر هستم

ولی چون سود خوبی میدن تا 2 هفته دیگه صبر میکنم تا نتیجه قطعی معلوم شه بعد پولو میگیرم و زانتیا :icon_cool

futuredream
27 November 2006, 02:22 AM
coma sava foad?

یعنی به همین سادگی؟؟ همه چی cancel? این همه برنامه ریزی و ... پس چی؟!!
پس منی که این وسط گرفتم پلاک هم نمیکنن چی؟؟ الان میتونم من این رو تو بازار بفروشم؟

Foad
27 November 2006, 02:31 AM
راستش دوست عزیز هنوز کاملا معلوم نیست و تا دو هفته دیگه قطعی معلوم میشه
اینجور که این آقا با من صحبت کرد میگفت که نامه وزارت صنایع الان جلومه و به ما گفتن که همین ماشین هایی که الان دارینم جمع کنید
خلاصه که منو کاملا نا امید کرد
راستشو بخوای دیگه شدیدا اعصابمو خورد کردن.یه نگاهی به همین تاپیک بنداز اقلا 10 تا پست از من میبینی که اینها گفتن تا فلان روز تحویل میدیم که معمولا 2 هفته بعد بوده

شما هم صبر کن تا 2 هفته بعد اگر قضیه مگان منتفی بشه حتما پولتو بهت پس میدن و ماشینشونو پس میگیرن

hollylander
27 November 2006, 09:19 PM
ببخشید پس مایی که گرفتیم و پلاک هم کردیم چکار کنیم ؟!!!

روزبه
28 November 2006, 02:08 AM
لطفا جواب بدید. واقعا فکز می کنید تکلیف اینایی که ماشین رو گرفتن و مثلا 10000 تا باهاش راه رفتن چی میشه؟
:icon_cry: :icon_cry:

XELTEK
28 November 2006, 11:02 AM
شما ها نترسيد
خدا بزرگه
بلاخره 4 نفر پيدا ميشن كه از اون ور جنساشو بيارند !!!
اصلا" غصه نخوريد !!!!
فوقش اگه هم بخوان از شما بردارن به نرخ روزش بر ميدن مثلا" 26 ميليونو بهتون 25 ميليو ميدند !!!
اصلا" غم نكنيد واسه خودتون !!!

Malkemid
28 November 2006, 01:42 PM
بلاخره 4 نفر پيدا ميشن كه از اون ور جنساشو بيارند !!!
با قیمت خدا تومن!

روزبه
28 November 2006, 03:36 PM
آقا خیلی خیلی ممنون که جواب دادین....:icon_excl

راستش من 1 اتوماتشو دارم که 2500 تا راه رفته و 1 مشتری هم دارم که 000/000/28 تومن حاظره بابتش پول بده. لطفا منو راهنمایی کنید که بفروشمش یا نه و اگه نظرتون رو فروشه لطفن بگین جاش چی بگیرم. البته اتومات. (خیلی پرو هستم می دونم.:icon_lol: )

ضمنا من امروز زنگ زدم به نمایندگی سر سمیه تو شریعتی مگان. گفتند که بحث تولید فعلن منتفیه:icon_redf ولی تمام ماشین های ثبت نامی در حال واردات است و مشکل شماره گذاری هم تا یکی ، دو روز آینده حل میشه. ( اگه بشه.:icon_mad: ) یادمه یکی از دوستان این سایت 1 آشنا تو پارس خودرو داشت ، اگه ممکنه ایشون یا هر کس دیگه ای مثل فواد عزیز که خبر موثق داره ما رو بی خبر نذاره.....
چقدر حرف زدم....
شرمندم آخه واسم مهمه 27 تومن پول بی زبونم در حاله از دست رفتنه...:icon_cry: :icon_cry:
آقا تو رو خدا ما رو بی جواب نذارینا.....:icon_neut :icon_neut :icon_neut

XELTEK
28 November 2006, 05:52 PM
من پيشنهادم اينه
شما اينو بفروش
برو زانتيا سوار شو !!! چون اگه اين وضع ادامه پيدا كنه !!! كه ميكنه ! قطعات مگان از زانتيا گرونتر ميشه !!!
يا يه ماكسيماي دست دو تر تميز بخر !!!
28 تومن هم كم دارم ميگه !!!

hollylander
28 November 2006, 06:35 PM
من که یک نوک مدادی 2000 دارم که فقط 1500 تا راه رفته واقعا حیفم میاد ولی اگه اینطور باشه میفروشمش :icon_cry: مشتری سراغ داشتین خبرم کنین:icon_excl

paymanonline
28 November 2006, 06:47 PM
آقایون حالا شاید تا چند روز دیگه روابط حسنه شد دوباره راه رو باز کردند.

فعلا تصمیمی عجولانه نگیرید تا تکلیف به صورت قطعی مشخص بشه.

تازه شما دوستانی که الان ماشین رو دارید و باهاش N کیلومیتر راه رفتید که پلاک شده رفته مطمئن باشید قیمتش که پایین نمیاد هیچی شاید بالا هم رفت:icon_sad: (البته اگه ماشین خوبی باشه)

پس نگران نباشد و فقط اخبار رو دنبال کنید.

در ضمن این تاپیک محل بحث در مورد خودرو مگان هست حالا چه بیاد چه نیاد! پس نگران نباشد اگرم نیومد میتونید برید تو تاپیک فروش به قیمت خوب بفروشیدش.:icon_cool
با تشکر از همکاری دوستان

hollylander
28 November 2006, 07:15 PM
راستش بحث قیمت و این حرفا نیست آدم زورش میاد که بعد مدتها یه ماشین خوب پیدا میکنی که باب دلته و تقریبا ایرادی نداره یدفعه اینطوری میزنن تو کاسه کوزت سر هیچ بابا آدم ماشینو میخاد که باهاش راحت باشه نه همیشه در فکر تعمیر و قطعه و این حرفا باشه

alirezasalam
28 November 2006, 07:32 PM
زانتیا 23300 بود تا یه هفته پیش الان شده 23700!!!!
یعنی میتونه مگان دلیلش باشه؟

XELTEK
28 November 2006, 08:56 PM
بله
چون همه ميفروشن ميان زانتيا ميخرند
اينا هم كه از پول بدشون مياد
هي گرون ميكنند

Foad
28 November 2006, 11:37 PM
دوستان عزیز من شرایط فعلی شما رو درک می کنم چون خودم هم با شما هم دردم ولی لطف کنید رعایت کنید و تاپیک رو منحرف نکنید.بحث فقط سر مگان است

روزبه
28 November 2006, 11:54 PM
شرمندم به خدا اگه تاپیک رو منحرف کردم.:icon_neut :icon_neut
ولی واقعا نمیدونستم کجا باید این حرفا رو بزنم. آخه یک اینترنت هست و یک Phalls.:lover:

راستی آقای فواد شما خبر جدیدی نداری ؟:icon_redf :icon_redf

Foad
29 November 2006, 12:14 AM
راستش نه.از همون 3 روز پیش که تلفن زدم و گفت جلوی فعالیت ما رو گرفتن و تا 2 هفته آینده نتیجه قطعی معلوم میشه دیگه زنگ نزدم یعنی جوری نا امیدم کرد که دیگه امید زنگ زدنم ندارم ولی انگار شما خیلی دلواپسی من سعی می کنم فردا دوباره با پارس خودرو تماس بگیرم اگر خبر جدیدی بود میگم

روزبه
29 November 2006, 11:42 AM
راستش نه.از همون 3 روز پیش که تلفن زدم و گفت جلوی فعالیت ما رو گرفتن و تا 2 هفته آینده نتیجه قطعی معلوم میشه دیگه زنگ نزدم یعنی جوری نا امیدم کرد که دیگه امید زنگ زدنم ندارم ولی انگار شما خیلی دلواپسی من سعی می کنم فردا دوباره با پارس خودرو تماس بگیرم اگر خبر جدیدی بود میگم
100 هزار بار متشکرم...
فواد عزیز همون طور که میبینید من از سال 2004 عضو این سایت هستم . از زمانی که اسم این سایت psforums بوده. و تمام بحث های ماشین و موبایلش رو دنبال کردم . id شما رو هم به عنوان یک آدم کاملن منطقی می شناسم که هیچ وقت بی خود کل کل نمی کنه و به همین دلیل کاملن شما رو می ستایم. اگر هم خودم خیلی کم پست زدم به دلیل مشغله های زیاد کاری و یا از نظر اطلاعات خودم رو خیلی کمتر از شما عزیزان می دونستم.
راستش فواد عزیز اصلن بحث نگرانی در مورد ماشین نیست. به هر حال همه ما ها که 27 تومن پول این ماشین رو دادیم، صابون 2 یا 3 تومن ضررشم به تنمون مالیدیم ، بحث اصلی افسوس خوردن به حال خودمونه.
حالا که 1 ماشینی پیدا شده که کمتر ایراد داره، ظاهرش به روزه، تمام امکانات لازم برای کلاس خودش از قدرت و سرعت و ایمنی و امکانات رفاهی در حد قابل قبول رو داره (البته بازم به نظر من اگه نمی گید اینجا جاش نیست، اطاقش بیش از حد صدا میده) و شما میتونی روش برنامه ریزی کنی و بگی مثلن 000/20 تا سوارش میشم بعد دوباره 1 صفرشو می خرم و از بابت لوازم و فروش و غیرشم نگرانیه خاصی ندارم.
اما متاسفانه یک سری از مسئولین بدون هیچ توجیح خاصی بدون اینکه حتی 1 سر سوزن به فکر مردم یا شرکت وارد کننده یا سازنده یا اون 3 هزار نفری که ثبت نام کردند باشند میان جلوشو میگیرند. ولی در همین حال حاضرند فلان ماشین و فلان ماشین که حتی استاندارد های کشور خودشم به زور پاس کرده چه برسه به استانداردهای بین المللی، و حتی یک نمایندگی درست برای ارایه خدمات نداره رو به راحتی بهش اجازه ورود میدن فقط و فقط به خاطر اینکه اون کشور سازنده مثلن n مقدار از آقایون سمند خریده یا حتی ازش تعریف کرده...
دلیل حرص و جوش خوردن من فقط همینه عزیزم....
اونجایی که گفتم نظر بدین من چی جای این بخرم، واقعن گیر کردم و این مگان بد عادتم کرده به خاطر امکاناتش و اینکه نمی دونم تو این رنج قیمت چی اندازه این کپل می تونه ارضام کنه....
بازم ممنون ....

salar68
29 November 2006, 12:37 PM
سلام

اکر کمی اخبار را دقت کرده باشید کنفرانس اقتصادی و بانکداری در ترکیه چند روز پیش در جریان بود که از هیئت بازرگانی ایران هم در آن جا حضور داشتند
هیمطنور نمایشگاه ماشین و معرفی کامل سمند به مردم ترکیه و .. !

پس اولا" می شه امید داشت مسئله سمند و مگان را حل کننند
====================

1- در مورد مگان توجه داشته باشید که خط تولید این خودرو در پارس خودرو آماده هست و حتی از لوگان هم زود تر آماده شده ! پس بعید می دونم پارس خودرو این همه ضرر بده و خط تولید خودروئی که آماده کرده و امادو تولید هست را جمع کنه !
واردات که سهله !

2- شما دوستان اگر دقت کنید این همه خودرو های بنز و BMW و تویوتا وارد کشور شده و به جرئت اکثرش هم شخصی وارد شده و توسط نمایندهگی وارد کشور شده !
حالا مگانی که توسط نماینده رنو ( یعنی پارس خودرو ) وارد شده و یه شرکت معتبر هم تاسیس کرده به اسم رنو - پارس آیا میاد این همه را کنسل کنه و به امان خدا واگذار کنه ؟
-------------------------
به نظر من دیر و زود داره ولی سوخت سوز نداره !!

بانک ها یا همین اوراق مشارکت سودش 15 درصد بالاتر نیست اگر روزی هم پولتون را پس دادند سودش 18 درصد هست که هیچ موسسه ای همچین سودی نمی دخ پس اینجا هم ضرر نکرده اید !

Mohsen1001
29 November 2006, 03:17 PM
سلام

امروز طبق قولي که دادده بودند (دو هفته بعد از دعوتنامه) قرار بود ماشين ما رو بدن زنگ زدم مزادي که پس چي شد‌؟؟ گفت هنوز جلوش رو گرفتم به محض حل شدن مشکل ماشينها رو تحويل ميديم.
گفتم راسته که ميخوان کلا مگان رو جمع کنن؟ گفت نه تقريبا داره مشکل حل ميشه.
به اقاي بوستاني مسئول پاسخگويي رنو-ژارس هم زنگ زدم اونم گفت بعيده همچين کاري الان 300 400 تا ماشين بي نمره دست مردمه ، 2000 تا توي گمرک و کف کارخونه خوابيده ، انشاالله درست ميشه.

حالا کي ميخواد حل بشه خدا ميدونه:icon_mad:

paymanonline
29 November 2006, 03:43 PM
اما متاسفانه یک سری از مسئولین بدون هیچ توجیح خاصی بدون اینکه حتی 1 سر سوزن به فکر مردم یا شرکت وارد کننده یا سازنده یا اون 3 هزار نفری که ثبت نام کردند باشند میان جلوشو میگیرند.

اگه فکر کردید که وارد کردن یا تولید مگان به خاطر مردم یا به خاطر شماست باید بگم که در اشتباهید.
بهتره یه کم کلاهتون رو بالاتر بذارید.

mehdi_s82
29 November 2006, 06:31 PM
رييس كميسيون صنايع درگفت‌وگوباايسنا:
دولت بايد به تعهدات خود در قبال فروش مگان به مردم عمل كند1385/09/08

دولت بايد به تعهدات خود و به خاطر آن كه شركت‌هاي سازنده به مردم خودرو مگان فروخته‌اند عمل كند و به سرعت بايد مشكل اين خودرو حل شود.
سيد حسين هاشمي‌ ـ رييس كميسيون صنايع و معادن مجلس ـ در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت خودرو ايسنا، با بيان اين مطلب افزود: شركت‌هاي خودروساز به مردم مگان پيش فروش كرده‌اند و از آنها پول گرفته‌اند و به خاطر همين دولت بايد هرچه سريع‌تر مشكل مگان را حل كند، البته واردات خودرو جزو اختيارات دولت است و دولت هر وقت صلاح بداند مي‌تواند جلوي آن را بگيرد، اما در اينجا حق مردم مطرح است.
وي درباره اين كه برخي نمايندگان مجلس به الحاقيه ال‌ـ90 اعتراض دارند گفت: مجلس و مركز پژوهش‌هاي مجلس به دقت به بررسي الحاقيه قرارداد پرداخته و آن را مطابق خواست خود ديدند، پس از نظر مجلس و مركز پژوهش‌ها اين قرارداد و الحاقيه آن مشكلي ندارد.
وي ادامه داد: ما خيلي خوشحال مي‌شويم ال‌ـ90 روي بازار تاثير بگذارد و با توجه به قيمت و امكاناتش سبب كاهش قيمت خودرو شود، البته از قبال آن خودرو‌سازان نيز سود خواهند برد.
رييس كميسيون صنايع در خصوص خواست برخي خودرو سازان براي تغيير موتور ال‌ـ90 براي آن كه موتور ضعيف‌تري جايگزين آن شود تا اين خودرو تاثير زيادي بر روي بازار نگذارد، گفت: بعيد مي‌دانم، شركت‌هاي داخلي بايد به قرارداد عمل كنند و اين خودرو را با امكانات گفته شده و قيمت پايه هشت ميليون تومان وارد بازار كنند.

روزبه
30 November 2006, 01:38 AM
اگه فکر کردید که وارد کردن یا تولید مگان به خاطر مردم یا به خاطر شماست باید بگم که در اشتباهید.
بهتره یه کم کلاهتون رو بالاتر بذارید.
من چنین چیزی نگفتم دوست عزیز.... و کاملا می دونم این اولین باری که 1 شرکت دولتی 1 ماشین درست و حسابی میده دست مردم که به احتمال زیاد اونم از دستشون در رفته... حالا هی میان سنگ میندازن نکنه نتونن سمنداشون رو اونور آب بفروشن و یا به دلیل استقبال بی سابقه ای که از مگان شد، فلان ماشینشون رو دستشون باد کنه....

Foad
30 November 2006, 05:57 PM
دوستان عزیز مخصوصا آقا روزبه
من دیروز دوباره با پارس خودرو تماس گرفتم ولی بدلیل درگیری شدید با امتحانات نتونستم اینجا بیام
پرسیدم قضیه مگان چی شد؟گفت خبر جدیدی نیست و هنوز فعالیتمون متوقفه گفتم پس احتملا پولمونو پس میدین ؟ گفت هیچی معلوم نیست هنوز
همین

futuredream
2 December 2006, 01:32 AM
عضو كميسيون صنايع:
ممنوع‌الفروش كردن مگان بازار سياه ايجاد مي‌كند

عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي، گفت: خودروهاي وارداتي كه داراي مجوز دولتي هستند و از گمرك ترخيص شده‌اند نمي‌توان ممنوع‌الفروش كرد.
محمدرضا سجاديان در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در رابطه با ممنوعيت فروش برخي خودروهاي وارداتي به كشور از جمله مگان، اظهار كرد: در مورد خودروي مگان با توجه به قراردادهاي بسته شده بايد طبق چارچوب و ضابطه اقدام شود و وزارتخانه‌هاي صنايع و معادن، بازرگاني، اقتصاد و دارايي و گمرك كه در اين زمينه دست‌اندركارند وارد عمل شوند.
وي ادامه داد: اگر دولت مجوز واردات اين خودرو را داده و از گمرك نيز ترخيص شده باشد، نمي‌توان آن را در انبار نگهداري كرد؛ يا نبايد از ابتدا آن را وارد مي‌كرديم يا وقتي وارد شده بايد به بازار عرضه كنيم.
سجاديان تصريح كرد: وقتي تعدادي خودرو داراي اجازه‌ي فروش وارد كشور مي‌شوند و بنا به هر دليلي ممنوع‌الفروش مي‌شوند طبيعي است كه بازار سياه به وجود مي‌آيد زيرا عده‌اي فرصت‌طلب از موقعيت سوء استفاده مي‌كنند و برخي از متقاضيان در اين زمينه متضرر مي‌شوند

futuredream
2 December 2006, 12:29 PM
من رفتم در کارخونش که این چه وضعیه؟ گفت 16 -17 هم نتیجش رو میگیم

Mohsen1001
2 December 2006, 02:57 PM
امروز زنگ زدم گفتم که بالاخره ما چيکار کنيم گفت اگه اين يه هفته رو هم ميتونيد صبر کنيد ، اين هفته وزارت يه جلسه اي دارند که احتمالا تکليف معلوم ميشه ، اگر نميخواهيد هم ميتونيد پولتون رو + 34% سود پس بگيريد.:icon_mad:

futuredream
2 December 2006, 06:54 PM
اگه دقت کرده باشین در برگه ثبت نام اولیه قید شده هزینه شماره گذاری حساب شده و ماشین با پلاک تحویل میشه

من فکر کنم از اون اول هم نوشته بود به پای مشتری هست:icon_mad:

امروز زنگ زدم گفتم که بالاخره ما چيکار کنيم گفت اگه اين يه هفته رو هم ميتونيد صبر کنيد ، اين هفته وزارت يه جلسه اي دارند که احتمالا تکليف معلوم ميشه ، اگر نميخواهيد هم ميتونيد پولتون رو + 34% سود پس بگيريد.:icon_mad:
34%?? یعنی برگشت بدیم از آخر تیر تا الان بابت 26 تومن میدن؟!

Mohsen1001
2 December 2006, 09:17 PM
ديگه نپرسيدم 34 درصد از کي و به چه مقدار پول شامل ميشه !

دعوتنامه که به ما دادن اتفاقا ازشون پرسيدم پلاک رو گفت بعهده خودمون هست توي قرارداد هم نوشته هزينه توسط پارس خودرو پرداخت ميشود.

futuredream
2 December 2006, 10:50 PM
الان اخبار گفت وزیر ترکیه واسه حل مشکلات منطقه امشب وارد تهران میشه .. فکر کنم دیگه تکلیف مگان مشخص بشه

Foad
4 December 2006, 08:50 AM
سلام دوستان
این بی همه چیزا کارشون همینه
اون از تحویل دادن ماشین با گفتن یه هفته دیگه یه هفته دیگه یک ماه تماموم مارو سر کار گذاشتن
اینم از وضع پلاک که هی میگن دو هفته دیگه دو هفته دیگه
اگه به امید این حرفا بشینین فکر کنم تا آخر سال وضع همین باشه
تازه شنیدم میخوان یه طرحی دولت میخواد تصویب کنه و اونم اینه که به ازای هر ماشین که بخواد وارد ایران بشه و در تهران نمره بخواد بشه باید یه خودرو فرسوده از تهران خارج بشه
که با این وضع فکر کنم یه خودرو فرسوده هم رو دستمون بذارن
هر روز که دیرتر بجنبیم بیشتر ضرر میکنیم
اگه بریم اونجا 4 تا شیشه بیاریم پایین به نظر من زودتر به نتیجه میرسیم
در مورد او مطلب که گفته بودم در فرم ثبت نام نوشته دقیقا همونی که گفتم
نوشته هزینه پلاک محاسبه شده

دوست عزیز
لطفا ادب رو رعایت کنید . این طرز پست زدن در شان شما نیست
پست شما پاک شد

mehdi_s82
4 December 2006, 09:15 AM
نخست وزیر ترکیه امد ولی تو اخبار چیزی از مگان نگفت یعنی حل نشده؟؟؟
در سطح نخست وزير و رییس جمهور که نمیان راجع به مگان و سمند و اینجور چیزا حرف بزنن، باید یه هیاتی در سطح وزیر و معاون وزیر مذاکره کنن تا مشکل حل شه، من اینجا [Only registered and activated users can see links]
خوندم که مسئولان وزارت صنایع قرار بوده برن ترکیه تا مساله حل شه ولی فکر نکنم هنوز خبری شده باشه ...

bijbij
4 December 2006, 10:35 PM
دوستان
عنوان تاپیک مربوط به تبادل نظر در مورد خودرو است .
از شما درخواست مینمایم جهت بحثهای دیگر از چت رومهای یاهو استفاده بفرمائید و از انحراف تاپیک بپرهیزید !
با سپاس و احترام

salar68
5 December 2006, 02:33 PM
سلام

وقتی یه رئیس جمهور یا نخست وزیر یک کشور وارد یه کشور دیگه میشه تنها که نمیاد کلی هیئت اقتصادی و سیاسی دنبالشون هست ! یه هواپیما آدم دنبالشون هستم
تیم اقتصادی هم هست مطمئن باشید این موضوع هم بررسی می شه و وفکر کنم تا آخر همین هفته با هفته بعد تکلیف مگان دارا ها روشن می شه !

Foad
5 December 2006, 04:55 PM
این مطلب نیاز به این همه سپاس گذاری نداشت شاید هم چاپلوسی چون مطلب در خور توجه در مورد مگان نبود فقط یه تذکر ساده بود مهم نیست خصلت همه ایرانی ها هست

دوست عزیز
این تذکر بنده را جدی بگیرید
سپاس گزاری کاربران تنها به شخص خودشان مربوط می باشد.لطفا تحت هیچ عنوان به کاربران دیگر بی احترامی نکنید
پست شما پاک شد

Foad
5 December 2006, 10:03 PM
دوستان و بازدید کنندگان عزیز تاپیک مگان
همگی مطلعید که خود من هم درگیر مسائل بوجود آمده سر راه مگانم و از همه بیشتر پیگیر مسائل این تاپیک
اما مدتی هست که این تاپیک دردسر ساز شده و موج ناسزا گویی و انحراف از بحث اصلی در اون راه افتاده که موجب نگرانی مدیران بخش خودرو و حتی سایر مدیران تالار شده و این موضوع علیرغم تذکرات مکرر خود من و سایر مدیران متاسفانه ادامه داره
از دوستان خواهش می کنم به این روند خاتمه بدن.این مورد هم شامل توهین به شرکتها و هم اشخاص میشه

در صورت ادامه تاپیک قفل و با افراد خاطی برخورد میشه.این پست بعنوان آخرین اخطار در این باره می باشد پس لطفا قضیه را جدی بگیرید

با احترام

MerDaX
5 December 2006, 11:07 PM
از همه دوستاني كه به نوعي درگير اين موضوع هستند خاهش ميكنم يه مقدار آرومتر باشند...
ميدونم....واقعا" شما مسئله داريد با اين موضوع ولي خوب خود من هم از برخي كانالها درگير و پيگير اين ماجرا هستم....خاهشا" كاري كنيد كه اگه مسئله حل شد بتونيم بازم راجع به اين وسيله صحبت كنيم
يقينا" ماشين شما هم به دستتون ميرسه....دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره
راستي...
تغيير قيمت در رنگبندي اين ماشين چقدره؟

Foad
7 December 2006, 02:55 PM
من امروز یه مگان نقره ای تو خیابون دیدم که نمره نشده بود :icon_roll خلاصه گازو گرفتم تا بهش رسیدم ازش پرسیدم اینو کی گرفتی؟گفت دیروز :icon_sad: گفتم آقا می گن دیگه نمیدیم می گفت مشکلش حل شده فقط نمرشه که اونم هفته آینده قضیش حل میشه
ثبت نامشم دو ماهه بود که البته تبدیل به n ماهه شده
دوستان کسی خبر جدیدی نداره؟واقعا مشکلش حل شده؟

vahid_elx_645ci
8 December 2006, 12:29 AM
من چند روز پیش یه مگان هاچ بک البته با پلاک گذر موقت دیدم.
طراحی جلوش مثل مدل 2005 بود اما طراحی عقبش خیلی حالت خاص داشت.
من که اصلن خوشم نیومد ولی شاید بعضی ها این طراحی رو بپسندند.

TUBORG
8 December 2006, 12:54 AM
اقایون
مگان دوست منم پلاک شد !!!
البته ناگفته نمونه از بس رفت و امد واسه خودش پارتی درست کرد !

سود انباشته
8 December 2006, 12:59 AM
من امروز یه مگان نقره ای تو خیابون دیدم که نمره نشده بود :icon_roll خلاصه گازو گرفتم تا بهش رسیدم ازش پرسیدم اینو کی گرفتی؟گفت دیروز :icon_sad: گفتم آقا می گن دیگه نمیدیم می گفت مشکلش حل شده فقط نمرشه که اونم هفته آینده قضیش حل میشه
ثبت نامشم دو ماهه بود که البته تبدیل به n ماهه شده
دوستان کسی خبر جدیدی نداره؟واقعا مشکلش حل شده؟

یاد خودم افتاد!

20 اسفند 1383 اخرین ودیعه پژو206 را به حساب ایران خودرو واریز کردم اوایل اردیبهشت بود که از ماشین خبری نشد که بالاخره سر کوچمون یه 206 که پلاک نداشت و صفر بود رادیدم گاز رو گرفتم و افتادم دنبالش... رسیدم بهش و گفتم نگه دار اونم ترسیده بود و در تعجب بود که چی شده :icon_ques بعد ازش پرسیدم که شما که پول واریز کردی و کی تحویل گرفتی گفت که 15 اسفند واریز کردم و 2-3 روزی هست که ماشین را تحویل گرفتم بعد ازش تشکر کردم و اومدم خونه بعد از 4-5 روز دیگه از نمایندگی زنگ زدند و گفتند که ماشین شما رسیده است و امده تحویل:icon_sad: یعنی پول را که 20 اسفند 1383 واریز کرده بودم خودرو را 21 اردیبهشت 1384 تحویل گرفتم!!!

لذا احتمال داره که بعد از چند روز دیگه مگان شما را هم تحویل دهند.
یه سوال: مگان شما که از پیش فروش ثبت نام کردی چند تموم میشه؟ چند ماه پول شما خوابیده؟

Foad
8 December 2006, 01:11 AM
راستش من 18900 نوشتم که 300 تومن 3 ماه پیش بابت سود پول کم کردن ولی الان که 3 ماه گذشته باید دیر کرد الانم حساب کنن دیگه که سودش 34 % حدود 1.5 میلیون .البته اگر بدن.پس حدودی آخرش 17 در میاد بازم اگر مگانی به ما بدن

TUBORG
8 December 2006, 01:16 PM
میدن
خیالت راحت
از یکی شنیدم مشکلهاشون حل شده ! البته فقط در حد شنیدن بوده !

salar68
8 December 2006, 10:44 PM
سلام

خبری از حل مشکل شد یا نه ؟
حناب فواد که پیگری خفنی هستند ؟

سود انباشته
9 December 2006, 01:20 AM
براي توليد مگان مشكلي وجود ندارد

در‌حال‌حاضر تعدادي خودروي مگان به صورت CBU وارد كشور شده است كه به دليل به وجود آمدن مشكلاتي در مناسبات تجاري بين ايران و تركيه وزارت صنايع و معادن اعلام كرده كه تا زماني كه مشكل سمند در كشور تركيه برطرف نشود، خودرو‌هاي مگاني كه به صورت CBU وارد كشور شده است، شماره‌گذاري نخواهند شد.

يكي از مسوولان صنعت خودروي كشور در خصوص دليل عدم شماره‌گذاري خودروي مگان و چگونگي توليد آن در كشور به خبرنگار ما گفت: طبق دستور وزارت صنايع و معادن تا برطرف شدن مشكل مناسبات تجاري بين دو كشور مگان‌‌هايي كه به صورت CBU وارد كشور شده‌اند، شماره‌گذاري نخواهند شد، ولي اين مساله در مورد خودرو‌هايي كه در كشور توليد خواهند شد وجود نخواهد داشت و خودرو‌هاي توليدي در داخل كشور مشكل شماره‌گذاري ندارند.
مشكل تامين قطعه اين خودرو يكي از مسائلي است كه در مورد توليد مگان در كشور مطرح است. به گفته بسياري از كارشناسان قطعات اين خودرو از طريق شركت رنو تامين خواهد شد و تامين‌كننده‌هاي آن در اروپا پراكنده هستند و در صورت برطرف نشدن مشكل ايران با تركيه ايران مي‌تواند از ساير تامين‌كننده‌‌ها قطعه‌هاي موردنياز را تامين كند.
مگان خودرويي است كه در اسپانيا، فرانسه و چند پلنت ديگر در سطح اروپا و حتي آمريكاي‌لاتين (برزيل) توليد مي‌شود و قطعات آن هم به صورت پراكنده در ساير كشورها وجود دارد، به همين دليل براي توليد اين خودرو در كشور مشكل قطعه وجود نخواهد داشت.
در‌حال‌حاضر، خط توليد اي