PDA

View Full Version : تاپیک جامع خودروی مگان

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

Mohsen1001
5 September 2006, 10:36 PM
واااااااااااااااي عکس اولي خيلي خوشکله چرمش مشکي و نارنجي واقعا عاليه کاشکي ميشد اين مدلهاي ايراني رو هم چرمي کرد.

داخل ايرانيها مثل همينه که سالار گذاشته فقط چرم نيست و همچنين روي فرمونش اون چهارتا دکمه رو نداره که سمت چپي براي کروز کنترل هست و راستي رو نميدونم. سي دي پليرش هم مثل عکس دوم هست.
اوني که شخصي وارد کرده بودن توش چرم بود (خيلي توپ بود) کروز و... هم داشت فقط مدل 2005 بود.

رنگ مالتيپلکس هاي داخل هم سفيد مايل به ابي هست.

salar68
5 September 2006, 10:43 PM
واااااااااااااااي عکس اولي خيلي خوشکله چرمش مشکي و نارنجي واقعا عاليه کاشکي ميشد اين مدلهاي ايراني رو هم چرمي کرد.

داخل ايرانيها مثل همينه که سالار گذاشته فقط چرم نيست و همچنين روي فرمونش اون چهارتا دکمه رو نداره که سمت چپي براي کروز کنترل هست و راستي رو نميدونم. سي دي پليرش هم مثل عکس دوم هست.
اوني که شخصي وارد کرده بودن توش چرم بود (خيلي توپ بود) کروز و... هم داشت فقط مدل 2005 بود.

رنگ مالتيپلکس هاي داخل هم سفيد مايل به ابي هست.

سلام

اون دگمه ها روی ایرانی هم هست !

4 تا دگمه !

futuredream
5 September 2006, 11:35 PM
منظور دکمه های کنترل ظبطه؟؟ 1600 که نداشت شاید 2000 .. کسی خبر نداره این وزیر ترکیه کی میاد ایران این مشکل مگان رو حل کنه؟!

salar68
6 September 2006, 12:00 AM
منظور دکمه های کنترل ظبطه؟؟ 1600 که نداشت شاید 2000 .. کسی خبر نداره این وزیر ترکیه کی میاد ایران این مشکل مگان رو حل کنه؟!

سلام

2000 داشت
من ضبطش هم توی نمایندگی تست کردم کار می کرد این دگمه ها بود !!!!

دارند تحویل می دهند !

امروز هم من یه خاکستری دیدم طرف می گفت پارس خودرو داده !

Mohsen1001
6 September 2006, 12:48 AM
سلام

2000 داشت
من ضبطش هم توی نمایندگی تست کردم کار می کرد این دگمه ها بود !!!!

دارند تحویل می دهند !

امروز هم من یه خاکستری دیدم طرف می گفت پارس خودرو داده !
ولي من منظورم دگمه هاي ضبط نبود !!

اين دگمه هايي که با فلش نشون دادم منظورم بود. که سمت چپي براي کروز هست و راستي رو نميدونم چيه.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

z_qz54
6 September 2006, 12:56 AM
چه ترمز دستی باحالی داره ها. خوش دسته نه ؟

salar68
6 September 2006, 01:05 AM
چه ترمز دستی باحالی داره ها. خوش دسته نه ؟

سلام

توی ترکیه من هی ترمز دستیش را تست می کردم
خیلی باحاله !

نرم روان هم هست و بسیار هم جذاب !

alirezasalam
7 September 2006, 12:28 PM
اينو که خودم ميدونم ولي تيزي کلاچ رو ظاهرا ادم تا خودش کلاچ زير پاش نباشه و نگيره نميفهمه.

بنظر من هر ماشيني حداقل 1000 کيلومتر اولش احتياج به اب بندي داره نميدونم والا.
ممنون خودمون يه 2 ماهه اسم نوشتيم مياد انشالله:icon_cool

2ماه دیگه که خریدین متوجه میشی تیزی کلاچش چیه!
در موقع تعویض دنده یه تقه نسبتآ زیادی به ماشین وارد میشه بردم نمایندگی گفت مربوط به تیز بودن کلاچه و بعد از 400 500 کیلومتر کارکرد خوب میشه!:icon_cool

arash_1385
13 September 2006, 10:22 PM
سلام

با نمایندگی حرف زدم و همینطور خود مسئولان رنو - پارس

ارزانترین حالت 18 تا
گرانترین حالت که می شه اتوماتیک و موتور 2 لیتری 22 میلون
تا آنجا که من اظلاع دارم دو مدلند: اکسپرشن:26500000تومن آتنتیک:18900000

salar68
14 September 2006, 01:24 AM
تا آنجا که من اظلاع دارم دو مدلند: اکسپرشن:26500000تومن آتنتیک:18900000

خب درسته
این مطلب قبل گفته شده توسط من که حدسی بیش نبوده !

arash_1385
14 September 2006, 04:35 PM
علت سرعت کم 195مدل اکسپرشن 4 دنده ای بودنشه آیا می شه گیربکسشو عوض کرد اگه میشه با چی؟

arash_1385
14 September 2006, 04:39 PM
[Only registered and activated users can see links] and Settings\manshor\My Documents\My Pictures\مگهن

salar68
14 September 2006, 04:45 PM
علت سرعت کم 195مدل اکسپرشن 4 دنده ای بودنشه آیا می شه گیربکسشو عوض کرد اگه میشه با چی؟

سلام
این سرعت واقعی خودرو نیست
در حالت استاندارد و آب هوائی ایران به موتور فشار نیاد و ...
مثلا" یه سمند سرعتش 185 هست !!! در حالی که بیشتر می رود

این مدل سرعتش 202 کیلومتر می باشد !!

توی نمانیدگی هم عکس با سرعت 240 من از این خودرو دیدم !!
کلیومترش هم تا 260 جا دارد

اما خب با سرعت 140 بالاتر حرکت کردن توی هیج جاده ای در هیج جادی دنیا توی شهر توصیه نمی شه !

arash_1385
14 September 2006, 04:51 PM
آیا امکان تعویض گیربکس وجود نداره؟

Foad
15 September 2006, 02:04 PM
مبارکت باشه
راستی کدوم مدل ؟

من هم یه سفید ارزان
یه مشکی فول نوشتم گفتند 1 ماه دیگه هر دوشو می دیم

فکر کنم جناب futuredream دنده اتوماتیک نوشتن.راستی آقا سالار بازار سیاه راه انداختی 2 تا با هم گرفتی ! کدومشونو می خوای نگه داری بالاخره؟

futuredream
15 September 2006, 02:18 PM
بله دوستان من 2000 نوشتم ولی امیدوارم رنگش خوب از آب دراد آخه تو هر سایتی مربوط به رنو میرفتم دیدم رنگ نوک مدادیش رو گذاشته گفتم حتما رنگ تاپش هست دیگه-

گیربکس این ماشین نیاز به تعویض واسکازین ندارد؟؟ تو سایت نوشته seald for life؟؟ تعویض دنده ها رو تو مالتی پلکس نشون میده ؟؟فقط نمیدونم چرا ارتفاع دندش بلنده نسبتا؟؟

salar68
15 September 2006, 02:20 PM
فکر کنم جناب futuredream دنده اتوماتیک نوشتن.راستی آقا سالار بازار سیاه راه انداختی 2 تا با هم گرفتی ! کدومشونو می خوای نگه داری بالاخره؟

سلام
یه جورائی اره
من زمانی که 206 می خواستند ثبت نام کنند نماینده اصلی توی اینجاآشنائی ما بود گفت به ما 8 تا سهمیه دادند واسه اولین تحویل
به من گفت دو تاش مونده بیا ثبت نام کن ما هم نوشیم !

هر دوشو زود تحویل دادند به قیمت روز کارخانه یعنی هشت ملیون هفتصد هزار !!!
هر دوش فروختم 13

خب مگان هم همینطوره !!

اگر خوشم اومد ازش توی 200 کلیومتری رانندگی مدل اتوماتشو نگه می دارم
=========
این بار هم توسط نماینده اغفال شدم
می گفت همش را با هم تحویل می دهند و بیا 3 ماه بنویس !!
ما هم اغفال شدم 12 تومن 8 تومن نوشتیم !

حالا ای دل غافل دارند تحویل می دند

Foad
15 September 2006, 02:34 PM
سلام
اگر خوشم اومد ازش توی 200 کلیومتری رانندگی مدل اتوماتشو نگه می دارم

بنظر من معمولیشو نگه دار.فروختن ماشین اتومات دست دوم واقعا مکافاته

salar68
15 September 2006, 03:17 PM
بنظر من معمولیشو نگه دار.فروختن ماشین اتومات دست دوم واقعا مکافاته

اخه نه شیشه برقی داره
موتورش هم 115 اسب بیشتر نیست ( که البته در مقایسه ماشین های همرده خیلی خوبه ) ولی نسبت به 2 لیتریش کمه
سی دی خور هست
تهویه ساده داره و اتومات نیست
اکر 2 لیتری فول می نوشتند من روی هوا می خریدمش ( دنده ساده ) ولی حیف فعلا" نمی نویسند

من هم تقریبا" هر 3 تا 4 سال ماشین شخصی را عوض می کنم
79 پژو
82 زانتیا
85 احتمالا" مگان یا سوناتا

Foad
15 September 2006, 03:42 PM
اخه نه شیشه برقی داره
موتورش هم 115 اسب بیشتر نیست ( که البته در مقایسه ماشین های همرده خیلی خوبه ) ولی نسبت به 2 لیتریش کمه
سی دی خور هست
تهویه ساده داره و اتومات نیست
اکر 2 لیتری فول می نوشتند من روی هوا می خریدمش ( دنده ساده ) ولی حیف فعلا" نمی نویسند

من هم تقریبا" هر 3 تا 4 سال ماشین شخصی را عوض می کنم
79 پژو
82 زانتیا
85 احتمالا" مگان یا سوناتا

منم موقع ثبت نام خیلی مردد بودم ولی 1600 نوشتم چون یه موقعی بالاخره می خوام بفروشمش و اون موقعس که درد سر شروع میشه که کسی اتوماتو نمی خره.
موتورش درسته که 20 اسب اختلاف داره ولی شتاب و سرعتش که با اتومات 2000 یکیه! بقیه چیزاشم که اضافه داره بجز رینگ اسپرت بقیش اصلا برام مهم نبود.100 تومن یه پخش می خرم براش 200 تومن اینه+شیششو برقی میکنم
تهویه اتوماتشم یه کم به خودم زحمت میدم خودم خاموش روشنش می کنم :icon_arro

futuredream
15 September 2006, 04:01 PM
ولی اینا چون سری اول و وارداتی هستند بازار فروش بهتری خواهند داشت

Foad
15 September 2006, 05:05 PM
ولی اینا چون سری اول و وارداتی هستند بازار فروش بهتری خواهند داشت

درسته . حتی مدلهای 2 لیتری که تولید ایران باشه 2 تا ایر بگ بیشتر نداره ولی اینها که وارداتین 6 تا دارن.فقط امیدوارم خودروسازی ترکیه مثل ایران نباشه که اون وقت خدا رحم کنه :icon_redf

Mohsen1001
16 September 2006, 01:01 AM
پس چرا به ما زنگ نزدن؟؟؟
واسه ما مشکي 2.0 ليتري روز 31ام اسم نوشتيم.

Leprosisx
16 September 2006, 01:08 PM
سلام دوستان
من ميخواستم ببينم ميشه روي تيپ 1600 شيشه برقى براي سرنشينان عقب و آينه بغل با قابليت تنظيم به صورت اتوماتيک و گرمکن نصب كرد؟

Foad
16 September 2006, 04:08 PM
سلام امروز با منم تماس گرفتن رفتم دعوتنامرو گرفتم.
طرف می گفت خیلی خر شانسی چون فقط 2 تا دعوتنامه برای دنده معمولی اومده یکیش مال توئه :icon_mrgr ولی مثل اینکه اتوماتیکارو همشو دادن.
300 تومن برای 11 میلیون سود میدن بعلاوه پول پلاک که خودمون باید پلاکش کنیم:icon_ques

قابل توجه آقا سالار که دنبال بازار و فروش وسود و...:
قیمت اتوماتیک نقد:30500000
" معمولی " :23000000

sinad2
16 September 2006, 04:20 PM
طرف می گفت خیلی خر شانسی چون فقط 2 تا دعوتنامه برای دنده معمولی اومدخ یکیش مال توئه :icon_mrgr ولی مثل اینکه اتوماتیکارو همشو دادن.
300 تومن برای 11 میلیون سود میدن بعلاوه پول پلاک که خودمون باید پلاکش کنیم:icon_ques

سلام.آقا دستت درد نکنه من میخواستم بنویسم که مگان بالای 30 میلیون درمیاد ولی دیدم تو لوگان نوشتم قیمتش فلان قدره از منبع معتبر همه ریختن سرم اطلاعات غلط نده ما هم گفتیم چیزی نگیم تا ماشینا بیان بیرون یعد برای همه مشخص میشه که قیمت واقعیش چنده.شما هم درست میگید قیمت فول مگان از 30 میلیون بیشتره.

Foad
16 September 2006, 04:26 PM
سلام.آقا دستت درد نکنه من میخواستم بنویسم که مگان بالای 30 میلیون درمیاد ولی دیدم تو لوگان نوشتم قیمتش فلان قدره از منبع معتبر همه ریختن سرم اطلاعات غلط نده ما هم گفتیم چیزی نگیم تا ماشینا بیان بیرون یعد برای همه مشخص میشه که قیمت واقعیش چنده.شما هم درست میگید قیمت فول مگان از 30 میلیون بیشتره.

ولی سیناد جان مطمئن باش این قیمتها کاذبه چون تعداد ماشین الا ن کمه و تقاضاش زیاده .یه چند وقت که بگذره خیلی پایین تر میاد .من خودم اگر می خواستم 30 میلیون بالای مگان بدم خوب یه کم میزاشتم روش می رفتم سوناتا می خریدم :icon_cool

sinad2
16 September 2006, 04:38 PM
ولی سیناد جان مطمئن باش این قیمتها کاذبه چون تعداد ماشین الا ن کمه و تقاضاش زیاده .یه چند وقت که بگذره خیلی پایین تر میاد .من خودم اگر می خواستم 30 میلیون بالای مگان بدم خوب یه کم میزاشتم روش می رفتم سوناتا می خریدم :icon_cool

حرفتون رو قبول دارم.من منظورم اینکه در هنگام ورود با این قیمت میاد بیرون نه اون چیزیکه اعلام کردند طبیعیه تا تیراژ تولید بره بالا قیمت کمی بالا می مونه ولی با قیمتی که وعده وعید میدن نمیاد. :icon_surp

salar68
16 September 2006, 04:40 PM
طرف می گفت خیلی خر شانسی چون فقط 2 تا دعوتنامه برای دنده معمولی اومده یکیش مال توئه :icon_mrgr ولی مثل اینکه اتوماتیکارو همشو دادن.

سلام
یعنی از شما واسه دنده معمولی 1600 بیست سه تومن پول م یگیرند ؟

قیمت ها مگر همون نیست ؟
26500 و 189000 ؟
پای شما مبلغ کارخانه در اموده یا طور دیگه ؟

می شه کامل بگید چه قدر پول دادید یا باید بدید :

11 ملیون ثبت نام + 300 هزار سود پول + 7 میلیون و ششصد هم ما بقی پول که جمعا" م یشه = 18900

Siemens sx1
16 September 2006, 04:47 PM
20 میلیون پول ماشین با شیشه عقب دستی ؟ :icon_sad: میخوام ببینم کی از این به بعد به 405 و T2 گیر میده

salar68
16 September 2006, 04:55 PM
20 میلیون پول ماشین با شیشه عقب دستی ؟ :icon_sad: میخوام ببینم کی از این به بعد به 405 و T2 گیر میده

قیمتش که باید 18900 باشه
جناب فواد در مورد قیمتی که پایشان در آمده بیشتر توضیح می دهند !

این هم یکی از حربه های این هاست واسه این که بازار خودرو های همرده مثل زانتیا دچار مشکل نشود
وگنه یه شیشه وآئینه دستی بیشتر از 200 هزار تومن خرج داره ؟ یا ضبط سی دی ؟

این 3 امکانات کامل توی چشم می زنه یکی شیشه برقی عقب آئینه برقی و ضبط سی دی که کاملا" هم علتش مشخصه
ولی خب با این همه توی روزهای اول به سرعت همین مدل تموم شد !

Foad
16 September 2006, 05:02 PM
سلام
یعنی از شما واسه دنده معمولی 1600 بیست سه تومن پول م یگیرند ؟

قیمت ها مگر همون نیست ؟
26500 و 189000 ؟
پای شما مبلغ کارخانه در اموده یا طور دیگه ؟

می شه کامل بگید چه قدر پول دادید یا باید بدید :

11 ملیون ثبت نام + 300 هزار سود پول + 7 میلیون و ششصد هم ما بقی پول که جمعا" م یشه = 18900

نه بابا 23 تومنم کجا بود:icon_ques . برای من در میاد 18500000 . 11 میلیون موقع ثبت نام دادم 300 تومن سود روش رفته 100 تونم واسه پلاک کم می کنن.
نمایندگی دو تا ماشین گذاشته بود برای فروش نقدی :اتومات 30500000 معمولی 23000000 اینا قیمت بازارشه.من گفتم شما که می خوای بفروشی اینقدر می خرن یه موقع کلاه سرت نره :icon_arro

salar68
16 September 2006, 05:09 PM
نه بابا 23 تومنم کجا بود:icon_ques . برای من در میاد 18500000 . 11 میلیون موقع ثبت نام دادم 300 تومن سود روش رفته 100 تونم واسه پلاک کم می کنن.
نمایندگی دو تا ماشین گذاشته بود برای فروش نقدی :اتومات 30500000 معمولی 23000000 اینا قیمت بازارشه.من گفتم شما که می خوای بفروشی اینقدر می خرن یه موقع کلاه سرت نره :icon_arro

اهان ای ول !!
هفته پیش یکی توی نمایشگاه زاد افشار توی اصفهان دیدم قیمت کردم ( این ماشین کمتر از 50 تومن نمیاره واسش افت داره ! ) یه مگان گذاشته بود ازش پرسیدم مدل 2005 هم بود 34 تومن م یداد

هواسم به قیمت هست !

من پارسال بدجوری توی ماشین خرد تو ذوقم !
یه مزدا 323 تیپ 3 ثبت نام کردم موقع فروش 100 تومن هم ضرر کردم به خاطر هزینه انتقالش !
یه پارس ELX هم 20 هزار تومن سود نداشت
2 هفته پیش هم شانسی توی شرکت یکی از پیمانکار ها گیر داد من پول می خام و نیاز دارم و یه سی 5 دارم
ما هم به زور 44 پول نقد جور کردیم بعش دادیم 2 هفته نگر داشتیم یه مسافرت رفتیم و اخر سر 47 تومن به یه نمایشگاه دار دادم
خوبه ظرف 3 ماه هم واسه مگان یه 3 تا 4 تومنی روش هست واسمون
تا یه مدت هر کی می گفت ماشین بنویس طرفش نمی رفتم تا آخر سر 2 مگان نوشتم
تقصیر نماینده شد گفت 3 ماه بنویس طرف هم آشنای رفیق ما بود ما هم گفتیم باشه اول خوشحال شدم بعدش دیدم نه ! ولی خب قول داده تا آخر مهر هر دو را بده

Foad
17 September 2006, 09:21 PM
راستی اون دنده معمولیه که دیروز بحثش بود نمایندگی نقدی می فروشش23000000 تومن.امروز فروختش 23500000 .همینجوری عشقی نرخ می زارن میندازن به ملت :icon_razz

salar68
17 September 2006, 11:54 PM
راستی اون دنده معمولیه که دیروز بحثش بود نمایندگی نقدی می فروشش23000000 تومن.امروز فروختش 23500000 .همینجوری عشقی نرخ می زارن میندازن به ملت :icon_razz

امیدوارم بشه 25 تومن !

areh1985
18 September 2006, 09:36 PM
قیمت 2000 اتوماتیک توی بازار الان 31 تومن دوستان از نمایندگی سوال کردن ( تهران ) گفت 33 هم فروش رفته...
و اما...
سری جدید ثبت نام از 15 مهرماه هستش با همون قیمت 5/26 برای 2000 فول خدایش یبشتر از اینم ارزش نداره

futuredream
19 September 2006, 07:08 PM
سه شنبه 28 شهريور 1385

تاخير در اجلاس مشترك ايران و تركيه بر سر خودروي مگان

گروه خودرو- ممنوعيت واردات خودروي مگان به كشور پس از گذشت چند ماه هنوز ادامه دارد. </B>
قادر سليماني، مدير كل دفتر روابط بين‌الملل وزارت صنايع و معادن، در گفت‌وگو با خبرنگار ما در حالي اين موضوع را عنوان مي‌كند كه در برخي از نمايندگي‌هاي پارس‌خودرو، اين خودرو به نمايش گذاشته شده است و حتي ديدن مگان در حال تردد در سطح شهر تهران امري عادي به نظر مي‌رسد.
سليماني در اين رابطه مي‌گويد، قبل از ممنوعيت واردات مگان، چند دستگاه از اين خودرو به كشور وارد و شماره‌گذاري شد كه برخي در نمايندگي‌ها نگهداري مي‌شود و ممكن است تعدادي نيز در سطح تهران تردد كند. وي مي‌افزايد، مساله ممنوعيت واردات مگان به كشور هنوز ادامه دارد و حتي مسائل و مشكلات اين خودرو از سوي دكتر طهماسبي، وزير صنايع و معادن به آقاي پورمحمدي، وزير كشور، به طور رسمي نيز اعلام شده است.
وي مي‌گويد، قرار بود در اجلاس كميسيون مشترك ايران و تركيه اين مساله نيز به بحث گذاشته شود اما برگزاري اجلاس به تاخير افتاد. بنابراين بايد منتظر ماند تا با سفر وزير تجارت تركيه به ايران، اين بحث مطرح شود. از طرفي هم وزارت امور خارجه اين مساله را از طريق سفارت ايران در تركيه پيگيري مي‌كند.
سليماني در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبني بر ارتباط صادرات سمند به تركيه با واردات مگان به ايران مي‌گويد، نمي‌توان به طور صريح گفت كه ممنوعيت ورود مگان به كشور تنها به خاطر مسائل ايجاد شده بر سر صادرات سمند به تركيه است اما اين موضوع را هم مي‌توان يكي از عوامل دانست. ولي بحث مگان در بخش جداگانه‌اي و به خاطر دلايل ديگر مورد بررسي قرار مي‌گيرد. وي همچنين در خصوص گفته برخي از مسوولان ايران‌خودرو مبني بر عدم ارتباط بحث صادرات سمند با واردات مگان مي‌گويد: وزير صنايع و معادن ارتباط صادرات سمند با واردات مگان را تاكيد كرده است، اما چون ايران‌خودرو به عنوان يك شركت خودروساز، تبادلات اقتصادي و بازرگاني با ساير خودروسازان را دارد، بنابراين طبيعي است كه مسوولان ايران‌خودرو اين دو بحث را به يكديگر ارتباط ندهند. از طرفي هم بحث خودروي مگان بيشتر به سايپا مربوط مي‌شود و ايران‌خودرو در اين رابطه مسووليتي ندارد.

gongsta_021
19 September 2006, 07:21 PM
جدید ترین خبر
طر ح ویژه تست جاده ای خ.درو مگان
شرکت پارس خودرو به منظور جلب رضایت و پاسخگویی به انتظارات شما مشتریان عزیز اقدام به برگزاری طرح ویژه تست جادهای خودرو مگان نموده است

هر کی اطلاعت بیشتری خواست برام میل بزاره بهش میگم فقط هم توی تهران و اصفهان هست

ali1448
19 September 2006, 07:48 PM
جدید ترین خبر
طر ح ویژه تست جاده ای خ.درو مگان
شرکت پارس خودرو به منظور جلب رضایت و پاسخگویی به انتظارات شما مشتریان عزیز اقدام به برگزاری طرح ویژه تست جادهای خودرو مگان نموده است

هر کی اطلاعت بیشتری خواست برام میل بزاره بهش میگم فقط هم توی تهران و اصفهان هست

چرا همینجا نمیگین همه استفاده کنن؟

من دیروز زنگ زدم نمایندگی نیلی اصفهان گفت هیچ مشکلی نیست داریم سر موقع میدیم!؟

tooraj2001
19 September 2006, 11:21 PM
اجب بی غیرت هایی هستین چرا در مورد تحویل این خودرو صحبت می کنید چرا تالار ها رو نمی چرخونین ما که کل این تاپیک رو خوندیم نفهمیدیم که مگان استاندارد آلایندگیش یورو چنده

Foad
20 September 2006, 12:25 AM
اجب بی غیرت هایی هستین چرا در مورد تحویل این خودرو صحبت می کنید چرا تالار ها رو نمی چرخونین ما که کل این تاپیک رو خوندیم نفهمیدیم که مگان استاندارد آلایندگیش یورو چنده

خوب شما که اینقدر غیرتمندین می گفتین چنده.:icon_twis . عجالتا EUROIII داره. اینقدر در مورد امکانات مگان تو این فروم بحث شده که دیگه منم می دونم تعداد پیچهای بستهای اگزوز مگان چند تاست اونوقت شما میگی تالار نمی چرخه

z_qz54
20 September 2006, 12:55 AM
جناب tooraj2001 عزیز.بنده هم نظر شما رو داشتم. ولی، دوستان خیلی مشتاق هستند که خودرویی که ثبت نام کرده اند و تاحالا خیلی از همین دوستان سوارش نشدند رو هرچه سریعتر تحویل بگیرند ، باید حق داد ولی اگر هم کسی سوالی داره مانند شما میتونه خیلی راحت بپرسه و حتما هم اگر کسی بدونه جوابش رو ، جواب میده.

salar68
20 September 2006, 02:19 AM
سلام

تست جاده !!

من شدم باهاش ماله یه آشنا بی پلاک هم بود می گفت از نماینده گرفتم 1600 سی سی بود 40 کلیوتری باهاش رفتم !

نماینده نیلی م یگفت ما همون روز اول م یگفت ما همین الان می تونیم 100 تا معمولی و 100 تا فول تحویل بدیم !

فکر کنم از قبل کلی وارد شده باشه
چون دارند تحویل می دهند

Foad
20 September 2006, 03:05 PM
اول سلام خب آقایی که بهت بر خورد من دروغ گفتم اگه در مورد این خودرو بحث کافی شده چرا قفلش نمی کنین در ضمن شما که از استاندارد آلایندگی اطلاعات دارید میشه بگید که زانتیا و کرولا و آوانته و مزدا یورو چند دارن

سلام از ماست
شما اول غیر از این تاپیک این تاپیکهای زیر رو مطالعه می کردین بعد اگر چیزی می موند می فرمودین برای ادامه بحث.چون فکر کنم فقط مونده عاجهای لاستیکشو بشمریم و اینجا بنویسیم چند تاس :icon_arro
[Only registered and activated users can see links]

در ضمن اینجا جاش نیست ولی زانتیا و مزدا 323 استاندارد EUROII رو تونستن پاس کنن کرولا EURO III اما آوانته رو نمیدونم

sinad2
20 September 2006, 03:22 PM
سلام به همگی.دوستان خواهشا" بحث هایی نکنید که منجر به بسته شدن تاپیک بشه.مگان خودروی جدیدیه و همه منتظر ورود اون یا زمان تحویلش هستند،واطلاعات میخوان کسب کنند.خواهشا" اگر هم پستی رو دیدید که شما با اون پست هماهنگ نبودید فروتنانه بگذرید.
ممنونم

El Padrino.
20 September 2006, 04:46 PM
اول سلام خب آقایی که بهت بر خورد من دروغ گفتم اگه در مورد این خودرو بحث کافی شده چرا قفلش نمی کنین در ضمن شما که از استاندارد آلایندگی اطلاعات دارید میشه بگید که زانتیا و کرولا و آوانته و مزدا یورو چند دارن

دوست عزیز آوانته یوروIV داره مگان یوروIII داره
:icon_arro مگان VVT-i هم داره

z_qz54
20 September 2006, 08:09 PM
دوستان لطفا به بحث های اصلی برگردید ، اگر مشکلی برای تاپیک به وجو نیاد ، این تاپیک برای همیشه باز میمونه چون تاپیک جامع خودرو مگان است.

El Padrino.
21 September 2006, 02:37 PM
دوستانی که مگان رو تحویل گرفتند سوختش چقدره توی شهر چقدره

بهنام09
23 September 2006, 04:14 PM
کسی خبر داره سری بعدی ثبت نام مگان کی هست واینکه چه مدلهایی رو ثبت نام میکنن ؟

salar68
23 September 2006, 05:38 PM
کسی خبر داره سری بعدی ثبت نام مگان کی هست واینکه چه مدلهایی رو ثبت نام میکنن ؟

سلام

قرار بود 15 روز پس از ثبت نام اولیه که استقبال زیادی شد دوباره ثبت نام کنند ولی چون مشکل واردات پیش اومد ثبت نام بعدی هم متوقف شد

فعلا" من چند جائی خوندم توی مهرماه دوباره پیش فروش دارد !!!

البته توی همین مهر یا نهایتش هم آبان طبق خبر ها باید خط تولیدش هم در پارس خودرو راه اندازی بشود

areh1985
23 September 2006, 06:22 PM
نمایندگی گفت یا از 15 مهر یا از اوایل آبان سری جدید وارداتی ها ثبت نام میشه...

salar68
23 September 2006, 06:30 PM
نمایندگی گفت یا از 15 مهر یا از اوایل آبان سری جدید وارداتی ها ثبت نام میشه...

سلام

مرسی از شما !
سری جدید یعنی چی ؟ یعنی مدل های دیگر یا همین دو مدل سابق ؟

=============
پارس خودرو فقط 1000 تا مجوز فروش داشت ولی بیشتر ثبت نام کرد واسه سری اول !

کلا" قراره 3000 تا مگان وارد بشه و اواخر مهر یا آبان هم تولیدش شروع بشه و به 15 هزار برسد

پس قائدتا" باید این ها 1 بار دیگه پیش فروش وارداتی داشته باشند

areh1985
23 September 2006, 06:52 PM
در مورد تعداد کاملا حق با شما هست..
سری جدید منظورم ثبت نام جدید بود و مدلها همون دو مدل قبلی 2000 اتو و 1600 دستی هستش که اونا هم وارداتیه
قیمت هم گفت مثه قبله ولی الان یه دونه دارم که اگه بخوای 30 میفروشم 2000 نوک مدادی بود.

Foad
23 September 2006, 09:25 PM
عجیبه!!!اینها همون سری قبلو که ثبت نام کردن توش موندن حالا باز می خوان سری جدید ثبت نام کنن؟
امروز به من زنگ زدن می گن رنگهایی که شما می خواستی فعلا خبری نیست :icon_bigg اگه می خوای بیا قرمز بهت بدیم .حالا با این وضع باز می خوان ثبت نام کنن :icon_razz

بهنام09
23 September 2006, 10:14 PM
یعنی بازم همون دو مدلو ثبت نام میکنن پس 2000 دنده ای رو کی میخوان ثبت نام کنن ؟

Foad
23 September 2006, 10:30 PM
یعنی بازم همون دو مدلو ثبت نام میکنن پس 2000 دنده ای رو کی میخوان ثبت نام کنن ؟

گفتن باید تولید داخلش شروع بشه بعد.با این وضع فکر کنم سال آینده

mehdi_s82
24 September 2006, 08:03 PM
چه رنگهایي مي خواستي ؟
عجیبه!!!اینها همون سری قبلو که ثبت نام کردن توش موندن حالا باز می خوان سری جدید ثبت نام کنن؟
امروز به من زنگ زدن می گن رنگهایی که شما می خواستی فعلا خبری نیست :icon_bigg اگه می خوای بیا قرمز بهت بدیم .حالا با این وضع باز می خوان ثبت نام کنن :icon_razz

Foad
24 September 2006, 08:46 PM
چه رنگهایي مي خواستي ؟

نوک مدادی - نقره ای -زغالیم گفتن نداریم :icon_eek:

بهنام09
24 September 2006, 10:04 PM
به نظر شما 1600 ساده به قیمتش بیشتر میارزه یا 2000 فول ؟

Foad
24 September 2006, 10:14 PM

با توجه به اختلاف قیمت حدود هفت میلیونی ساده با اتومات من فکر کنم سادش معقول تر باشه (البته دلیل دیگش اینه که خودم گرفتم:icon_mrgr )

areh1985
24 September 2006, 11:38 PM
البته اینم فراموش نکنید که 2000 فول یه گیربکس داره که محشره..از نظر امکانات هم که حسابی روش بحث شده به نظر من 2000 ات معقولتره در مدل 1600 شما بیشتر پول اسم ماشین میدین. مثه بی ام و 318... بگذریم..
آقا امروز یه ماشین از توی کوچه رفت بیرون من فقط قسمت صندوق عقبش دیدم اول فکر کردم که کمری سولار باشه camry solar ولی وقتی رفتم رسیدم بهش دیدم نه خیر مگان convertible بوده:icon_twis
جالب تر از همه اینکه مستاجر ما پشتش بود:icon_ques
پشت ماشین زده بود v6 به قدری نمای پشت این ماشین شکیل بود که ....
حالا معلوم شد که فقط مدل سدان وارد ایران نمیشه... البته صد در صد به صورت شخصی وارد شده کم کم باید منتظر حضور مگان اسپرت هم باشیم..
منتظر اطلاعات بعدی باشید..طرف آشنا در اومده:icon_cool

salar68
25 September 2006, 01:08 AM
البته اینم فراموش نکنید که 2000 فول یه گیربکس داره که محشره..از نظر امکانات هم که حسابی روش بحث شده به نظر من 2000 ات معقولتره در مدل 1600 شما بیشتر پول اسم ماشین میدین. مثه بی ام و 318... بگذریم..
آقا امروز یه ماشین از توی کوچه رفت بیرون من فقط قسمت صندوق عقبش دیدم اول فکر کردم که کمری سولار باشه camry solar ولی وقتی رفتم رسیدم بهش دیدم نه خیر مگان convertible بوده:icon_twis
جالب تر از همه اینکه مستاجر ما پشتش بود:icon_ques
پشت ماشین زده بود v6 به قدری نمای پشت این ماشین شکیل بود که ....
حالا معلوم شد که فقط مدل سدان وارد ایران نمیشه... البته صد در صد به صورت شخصی وارد شده کم کم باید منتظر حضور مگان اسپرت هم باشیم..
منتظر اطلاعات بعدی باشید..طرف آشنا در اومده:icon_cool

سلام

پارس خودرو فقط مدل سدان با موتور 1600 و 2000 را تولید می کنه و فقط هم 4 مدل ( آپشن دارد )

مدل های هاچبک و .. باید شخصی وارد بشه

سلام

به نظر من هم قیمن 1600 می ارزه هم 2000 هر دو به صرفه هست خریدش !

2000 خب گیربکس اتومات تیپترونیک داره موتور بسیار قدترمندی داره ! نسبت به ماشین هایهمترازش خوبه و امکانات بالاتری داره

شما اگر این ها را اضافه کنید 7.5 ملیون می شه براحتی
1- موتورش
2- گیربکس
3- ضبط سیدی
4- شیشه و آئینه
5- تهویه اتوماتیک
6- پرده ها و کنسول ها
7- رویه ها و... چرمی !!

مهمترین موردش همون 1 و 2 هست که براحتی 5 تومن ماشین را ساپورت می کنه

بهنام09
25 September 2006, 10:10 AM
سالار خان خبر داری قیمت این دو مدل تو ترکیه چنده ؟

sahel_sheni
25 September 2006, 01:56 PM
دوستانی که الان این ماشین را دارن .... میشه بفرمایند شتاب ثانویه این ماشین چطور است؟

salar68
25 September 2006, 02:34 PM
سلام

من اویل مرداد چند روزی استانبول و آنتالیا و .. بودم در ترکیه

قیمت را در صفحه های قبل با لیر ترکیه زدم !
قیمت در اروپاو ترکیه یکی هست و فرقی ندارند

مدل فول در فرانسه و ترکیه به پول ما حدودا" می شه 21500

Foad
25 September 2006, 10:11 PM
سلام
این لینک قیمت کل محصولات رنو رو داره
فکر کنم منم بعد از اینهمه تو خماری بودن نگرفته باید بفروشمش :icon_cry: چون کار ادامه تحصیلم درست شد و فکر نکنم بیارزه که واسه کمتر از یک سال نگهش دارم فعلا همین 206 بسه . البته جایی که می خوام برم توش مگان زیاده ولی فکر نکنم حتی پول بنزینشو داشته باشم :icon_cry:

hollylander
26 September 2006, 09:58 PM
ببخشید آیا برای مگان لوازم جانبی و تزییناتی هم وارد شده اگر کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه

Mohsen1001
27 September 2006, 03:18 AM
ببخشید آیا برای مگان لوازم جانبی و تزییناتی هم وارد شده اگر کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه
خود نمايندگي مرادي يه چيزهايي اورده که هنوز کامل نشده !
مثلا سپر جلوي اسپرتش رو ديدم اونجا گذاشته بود ، يا چنجر MP3 که زير ضبط توي اون قسمت خالي نصب ميشد قيمت اين چنجر رو ميگفت 1.300.000 تومن.
کلا قيمتهاش بالاست

امير حيدري
27 September 2006, 09:51 AM
ديشب روي در نمايندگي پارس خودرو تو خيابان آزادي نوشته رنو مگان از اول مهر تا 20 آبان در جاده هاي ايران تست ميشود.

hollylander
27 September 2006, 02:34 PM
خود نمايندگي مرادي يه چيزهايي اورده که هنوز کامل نشده !
مثلا سپر جلوي اسپرتش رو ديدم اونجا گذاشته بود ، يا چنجر MP3 که زير ضبط توي اون قسمت خالي نصب ميشد قيمت اين چنجر رو ميگفت 1.300.000 تومن.
کلا قيمتهاش بالاست

ببخشید مگه این چنجر امکانات خاصی داره که اینقدر گرونه یا اینکه چون مخصوص مگانه این قیمت رو زده و یه چیز دیگه نمیشه از چنجر دیگه ای استفاده کرد که به کنترلهای فابریک ماشین بخوره

futuredream
27 September 2006, 02:49 PM
ببخشید مگه این چنجر امکانات خاصی داره که اینقدر گرونه یا اینکه چون مخصوص مگانه این قیمت رو زده و یه چیز دیگه نمیشه از چنجر دیگه ای استفاده کرد که به کنترلهای فابریک ماشین بخوره
وقتی ماشین 26 تومنی رو میدن 32-33 تومن چنجرش رو هم چندین برابر میدن دیگه!:icon_mad:

salar68
30 September 2006, 01:43 AM
واردات مگان انجام شد، مشكل توليد آن است

مژگان ميرزايي- در حالي كه برخي از مسوولان وزارت صنايع و معادن از سياست‌هاي اين وزارتخانه مبني بر جلوگيري از ورود خودرو مگان به ايران سخن مي‌گويند، چهارشنبه گذشته معاون امور اقتصادي و بين‌الملل اين وزارتخانه، ضمن تاييد ورود مگان به ايران تصريح كرد كه مشكل مگان تنها بر سر توليد است. </B>
[Only registered and activated users can see links] (javascript:PopupPic('1068/16-01.jpg '))
محسن شاطرزاده در نشست مطبوعاتي كه عصر چهارشنبه گذشته ترتيب داده بود با پافشاري خبرنگار ما مبني بر اطلاع از آخرين وضعيت توليد و واردات مگان اظهار داشت كه قرارداد مگان يك قرارداد چند مرحله‌اي بود كه واردات اين خودرو طبق قرارداد انجام، ولي توليد آن به صورت CKD هنوز صورت نگرفته و دچار مشكل شده است. وي همچنين تاكيد كرد كه مشكل توليد مگان با سفر هياتي از كشور تركيه به ايران به زودي حل خواهد شد. واردات مگان از تركيه به كشورمان در حالي متوقف شد كه مسوولان وزارت تجارت تركيه نيز از پذيرفتن خودرو سمند به‌دليل مسائل ايمني و استاندارد ممانعت به عمل آ‌وردند، هر چند مديركل دفتر روابط بين‌الملل وزارت صنايع بارها در اظهارنظرهاي مختلف اين دو موضوع را بي‌ربط با يكديگر عنوان كرد، اما به گفته وي خودروي مگان همچنان حق ورود به كشور را ندارد، از سويي ديگر خودروي سمند نيز هنوز مجوز ورود به آن كشور را اخذ نكرده است. تردد خودروهاي مگان در سطح شهر تهران نيز سوالي است كه به‌رغم توقف ورود آن به كشور براي بسياري از مردم جاي سوال داشت. محسن شاطرزاده چهارشنبه گذشته تا حدودي توانست به اين ابهام پاسخ قانع‌كننده‌اي دهد. وي اظهار داشت كه طبق قرارداد ورود آن به صورت CBU صورت گرفته و مشكل تنها در توليد اين خودرو است. وي همچنين در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبني بر سفر هيات تركي به همراه وزير تجاري اين كشور تصريح كرد كه سفر اين هيات تنها به‌دليل مشكل توليد مگان نيست و موضوعات مختلفي در اين نشست مطرح خواهد شد.محسن شاطرزاده، همچنين در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود در ارتباط با اجراي تبصره 13 قانون بودجه سال 85 در زمينه گازسوز كردن خودرو‌هاي فرسوده گفت: در تبصره 13 فقط دوگانه‌سوز كردن خودروها مطرح نيست و جزئيات بيشتري در آن در نظر گرفته شده است. در اين تبصره وزارت صنايع و معادن به عنوان يك هماهنگ‌كننده عمل مي‌كند.
وي ادامه داد: تا سال گذشته گازسوز كردن خودرو‌ها توسط سازمان بهينه‌سازي مصرف سوخت انجام مي‌شد و در سال جديد مجلس گازسوز كردن خودروها را به خودروسازها محول كرد و سازمان بهينه‌سازي مصرف سوخت موفق شد مبلغ 700هزار تومان بابت گازسوز كردن هر خودرو به خودروساز بپردازد.
شاطرزاده مشكل اصلي خودروسازان را براي گازسوز كردن خودروها گران شدن مخزن گاز عنوان كرد و گفت: تامين تجهيزات دوگانه‌سوز كردن خودروها يكي از مشكلات اصلي خودروسازان است. با افزايش تقاضا براي مخزن گاز در بازار جهاني قيمت مخازن به صورت غيرقابل قبولي افزايش يافت كه اين افزايش قيمت مشكلات بسياري براي خودروسازان به وجود آورده است.
وي ادامه داد: ما اميدواريم خودروسازان تا پايان سال بتوانند تبصره 13 قانون بودجه را براي گازسوز كردن 280هزار دستگاه خودرو محقق كنند.
شاطرزاده توليد خودرو‌ها با موتور‌هاي پايه گازسوز را از وظايف خودروسازان دانست و اظهار داشت: توليد خودروها با موتور‌هاي پايه گازسوز از وظايف خودروسازان است، ولي خودروسازان براي انجام اين وظيفه احتياج به منابع دارند.
به همين منظور پيشنهاد‌هايي به رييس‌جمهور ارائه شده كه در صورت موافقت، اين مشكل خودروسازان هم برطرف مي‌شود.
وي ادامه داد: تمام خودروسازان مكلف هستند كه تا تيرماه سال آينده خودروهاي توليدي خود را دوگانه‌سوز كنند. در غير اين صورت خودرو‌هاي آنها شماره‌گذاري نخواهد شد. حتي در مورد ال-90 نيز ما آنها را مكلف به انجام اين كار كرده‌ايم.
شاطرزاده در خصوص افزايش قيمت و تغيير آبشن‌‌هاي ال-90 گفت: آبشن‌ها و قيمت خودروي لوگان تغييري نكرده و تمام شرايطي كه در قرارداد لوگان قيد شده در اين خودرو لحاظ شده است.
وي ادامه داد: هدف اصلي از توليد لوگان ساخت يك خودروي داخلي با مشاركت يك شركت خارجي با حداقل قيمت بود كه اين هدف محقق نشده است.
شاطرزاده مساله اصلي را در توليد لوگان مساله قيمت اين خودرو دانست و عنوان كرد،تكنولوژي، 60درصد ساخت داخلي و صادرات در مراحل بعدي قرار دارد. وي تصريح كرد: قيمت لوگان بدون آبشن 6750يورو بود كه اين رقم تغييري نكرده است.
شاطرزاده در خصوص قيمت خودروهاي صادراتي با اشاره به وجود كميته قيمت‌گذاري صادرات و عضويت وزارت صنايع در اين كميته گفت: قيمت‌هاي صادراتي خودرو در حد پاييني نيست و در واقع صدور خودرو از كشور صرفه اقتصادي به همراه دارد.
وي با بيان اينكه قيمت‌هاي صادراتي خودرو قابل دفاع است، گفت: قيمت صادراتي سمند و پژو بين 12 تا 18هزار دلار است و در واقع صادرات براي كشور يك سرمايه محسوب مي‌شود.
وي افزود: صادرات خودرو حداقل 30درصد ارزش افزوده به همراه خواهد داشت كه 15درصد آن سهم خودروسازان است و به اين ترتيب حتي اگر با واردات قطعه به مونتاژ خودرو و سپس صدور آن نيز بپردازيم، صرفه اقتصادي به همراه خواهد داشت.وي در پايان از آغاز توليد كارخانه‌هاي خودروسازي سايپا و ايران‌خودرو براي توليد پرايد و سمند در ونزوئلا از اواخر ماه نوامبر خبر داد و گفت: قطعات SKD، اين خودروها به ونزوئلا حمل شد و فاز اول توليد به زودي شروع خواهد شد.
====================

اینطور که بوش میاد می خواند بگند چرا مگان گاز سوز نمی شود !!!!
========
دو سال بعد :
تولید انواع زانتیا 206 مزدا ماکسیما پاجرو و .. بعلت عدم گازسوز شدن متوقف شد .....

Foad
1 October 2006, 05:00 PM
عليرغم تاكيد بر وجود مانع بر سر راه مگان؛ مگان در خيابان‌ها خودنمايي مي‌كند

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: خودرو

برخي از مسولان وزارت صنايع و معادن مي‌گويند كه جلوي واردات و فروش خودرو مگان را گرفته‌اند تا تكليف ممانعت از صادرات سمند به تركيه مشخص شود؛ اما هر روز بر تعداد اين خودرو در خيابان‌هاي ايران و به‌ويژه تهران افزوده مي‌شود.

به گزارش خبرنگار صنعت خودرو ايسنا، مسولان امر از جلوگيري فروش مگان خبر مي‌دهند؛ اما بنا بر اطلاعات واصله، تاكنون حدود سه هزار دستگاه مگان به مردم فروخته شده و در حال تحويل است و هر روز نيز به تعداد اين خودروها - كه در كلاس خود، ارزان‌ترين در ايران هستند - افزوده مي‌شود.

البته هرچند كه مسوليت اعطاي مجوز براي واردات بر عهده وزارت بازرگاني است، اما مسولان وزارت صنايع بر جلوگيري از واردات اين خودرو همچنان تاكيد دارند و اين درحالي‌است كه نمايندگي شركت رنو در تركيه حاضر به فروش خودرو به وارد كنندگاني به غير از شركت پارس خودرو - نماينده رنو در ايران - نيست. حال اين سوال مطرح است كه با تاكيدات انجام شده، چگونه هر روز بر تعداد اين خودرو در خيابان‌ها افزوده مي شود؟

گفتني است، رنو و پارس خودرو (گروه سايپا) در سال گذشته قراردادي امضا كردند كه با توجه به آن خودرو مگان در ايران از اواسط سال 2006 مونتاژ و به فروش رسد؛ اما بعدها اين پروژه يك بار به دليل پروژه ال -90 با تاخير مواجه شد و پس از رفع مشكل ال -90 فروش اين خودرو كه قرار بود ابتدا سه هزار دستگاه آن وارد شود، آغاز و طي يك هفته تمام خودروها پيش‌فروش شد؛ ولي پس از آن يك بار به دليل آنچه كه وزارت صنايع نامعلوم بودن خدمات پس از فروش و سپس دليل عدم قبول واردات سمند ايران از سوي دولت تركيه مطرح كرد، فروش و وارات اين خودرو را ممنوع اعلام كرد.

در همين حال بر اساس قرارداد دو شركت رنو و پارس خودرو چهار مدل از خودرو مگان با دو نوع موتور مختلف (1600 سي‌سي، 16 سوپاپ و 2000 سي‌سي 16 سوپاپ) و قابليت انتخاب دو نوع تجهيزات جانبي، در بازار ايران عرضه خواهد شد.

ظرفيت كارخانه پارس خودرو براي توليد اين مدل در تهران تا سال 2008 بر مبناي توليد 15 هزار خودرو برنامه‌ريزي شده است. خودروهاي توليد شده با توجه به استانداردهاي رنو توليد و توسط نمايندگان مجاز شبكه فروش پارس خودرو عرضه خواهند شد.

حال اين سوال مطرح است كه اگر وزارت صنايع اجازه توليد اين خودرو را ندهد، آيا واردات مگان - با توجه به ارزان بودن قيمتش نسبت به رقيبان - جاي توليد آن را نخواهد گرفت؟

hollylander
1 October 2006, 10:46 PM
سلام
بالاخره این مگان رو تحویل گرفتم یه روزم وقتم برای شماره گذاری تلف شد یه مسافرت 1000 کیلومتری هم از تهران به جنوب باهاش رفتم اولین چیزی که تو این ماشین جلب توجه می کنه بیصدا و نرم کار کردنشه (البته در حد خودش) صندلیش هم بدک نیست حداقل کمر درد تو مسافتهای طولانی ایجاد نمی کنه یه نکته فوق العاده که داره فرونشه که با بالا رفتن سرعت سفتتر می شه و کنترل ماشین رو در سرعتهای بالا راحتتر می کنه پایداریش سر پیچها عالیه و با سرعت بالا می تونی پیچها رو رد کنی بدون اینکه ماشین از دستت در بره یا نیاز به ترمز پیدا کنی اونایی که این مسیر رو رفتن می دونن چه گردنه هایی داره تو مسیرای پر پیچ و خم کوهستانی کار کردن با حالت دستیش بهتره البته اتوماتش هم در حالتهای عادی خوب جواب می ده ولی اگه طالب شتاب بیشتر و کل کل با ماشینای دیگه هستید گاهگاهی باید به حالت دستیش رجوع کرد از نظر سرعت راستش چون میخواستم آب بندی بشه از 130 بالاتر نرفتم یه بارم که اومدم سرعتش رو تست کنم رو 170 یه مرتبه یه ماشین پلیس جلوم سبز شد شانس آوردم که داشت یکی دیگه رو جریمه می کرد دیگه ترسیدم ماشین رو بخوابونن و حالم اساسی گرفته بشهولی خداییش تا 170 رو خیلی راحت رسید چند تا نکته منفی جزئی هم داره که بعدا میگم

El Padrino.
1 October 2006, 11:00 PM
سلام
بالاخره این مگان رو تحویل گرفتم یه روزم وقتم برای شماره گذاری تلف شد یه مسافرت 1000 کیلومتری هم از تهران به جنوب باهاش رفتم اولین چیزی که تو این ماشین جلب توجه می کنه بیصدا و نرم کار کردنشه (البته در حد خودش) صندلیش هم بدک نیست حداقل کمر درد تو مسافتهای طولانی ایجاد نمی کنه یه نکته فوق العاده که داره فرونشه که با بالا رفتن سرعت سفتتر می شه و کنترل ماشین رو در سرعتهای بالا راحتتر می کنه پایداریش سر پیچها عالیه و با سرعت بالا می تونی پیچها رو رد کنی بدون اینکه ماشین از دستت در بره یا نیاز به ترمز پیدا کنی اونایی که این مسیر رو رفتن می دونن چه گردنه هایی داره تو مسیرای پر پیچ و خم کوهستانی کار کردن با حالت دستیش بهتره البته اتوماتش هم در حالتهای عادی خوب جواب می ده ولی اگه طالب شتاب بیشتر و کل کل با ماشینای دیگه هستید گاهگاهی باید به حالت دستیش رجوع کرد از نظر سرعت راستش چون میخواستم آب بندی بشه از 130 بالاتر نرفتم یه بارم که اومدم سرعتش رو تست کنم رو 170 یه مرتبه یه ماشین پلیس جلوم سبز شد شانس آوردم که داشت یکی دیگه رو جریمه می کرد دیگه ترسیدم ماشین رو بخوابونن و حالم اساسی گرفته بشهولی خداییش تا 170 رو خیلی راحت رسید چند تا نکته منفی جزئی هم داره که بعدا میگم

مبارکه ایشالا دوست عزیز سوختش چقدره

salar68
2 October 2006, 12:53 AM

سلام

چه داخل شهر چه بیرون از شهر و چه ترکیبی از تمامی خودرو های 2 لیتری 16 سوپاپ داخل کشور کمتر هست !

مثل زانتیا ، آوانته !
از زانتیا حدود 2.5 لیتر کمتره
از آوانته هم حدود 1 لیتر

مصرف ترکیبی

hollylander
2 October 2006, 05:47 PM

راستش توی حدود 900 کیلومتر که شامل اتوبان جاده کوه و کمی هم شهر بود با روشن بودن کولر در نصف مسیر میانگین مصرف 7.2 لیتر در صد بود
اما چند نکته دیگه :
1- در مورد کامپیوتر سفری تقریبا مثل پرشیاست ولی دگمه پیمایش بین آیتمها روی اهرم کنترل برف پاک کن قرار داره که خیلی کار رو راحت می کنه و تمرکز آدم رو بهم نمی زنه
2- قرار بود پخش MP3 داشته باشه که زیر قولشون زدن خواستم عوضش کنم گفتن با چنجرش در می یاد 1400000 تومان دیدم چه کاریه یه دونه از این MP3 Player ها که روی موج FM پخش می کنن میگیرم با یه گیگ حافظه می شه 50 یا 60 تومن مشکل حله !!!
3- فرشهای کف که کارخونه داده موکتیه یعنی اگه بارون باشه یا کفشات گلی باشه حسابی کثیف کاری می شه
4 رنگ تودوزی ماشینروشنه و باید حتما به فکر روکش بود ولی انگار هر روکشی رو به خاطر ایربگهای کنار صندلی نمی شه استفاده کرد اگر کسی سراغ داشت مارو هم خبر کنه
5- کلا ماشین یه جورایی پیچیده است و کمی می گذره تا بهش عادت کنی و همه قابلیتهاش رو بتونی استفاده کنی و تعمیرات هم بنظر خیلی مشکل می یاد یعنی اگر کاپوت رو بالا بزنی همه چی خیلی کامپکت و تو همه و اصولا چیز زیادی متوجه نمی شی حتی روی بستهای باتری هم اونقد سیم و میم وصله که آدم جرات نکنه دست بزنه البته تو دفترچش هم نوشته که کار پیچیده ایه و خودتون انجام ندید !!!!

در کل بنظرم ماشین خوبی اومد و از خریدش تا حالا راضیم گرچه برای قضاوت قدری زوده و اگه بخوام نکات برجستش رو بگم نرمی و راحتیش - سیستم خوب هیدرولیک متغیر فرمان (موقع توقف نرمیش مثل فرمون کاپریس امریکایی می مونه) - پایداری فوق العاده سر پیچها که واقعا جالب بود و یه عالمه جا برای نگهداری انواع و اقسام وسایل !!!

El Padrino.
2 October 2006, 09:44 PM
سالار عزیز من گفتم سوختش چنده نه چقدر از ماشین های دیگه کمتره در ضمن جاش نیست ولی می گم زانتیا توی شهر صدی 13.5 14 است و آوانته صدی 10 چه طوری از زانتیا 2 لیتر کمتره و از آوانته یک لیتر

و دوما جدا ببخشید قصد تو هین ندارم سالار جان شما نمی گفتید که آدم 26 تو من بده و ماشینش یک ظبط سی دی دار نداشته باشه البته ببخشید که می گم عذر می خوام

بچه ها
من یک ماه هست که کاربراتورم رو تعمیر کردم
20 روز پیش هم صفحه عوض کردم و اصل هم انداختم
نمیدونم چرا 2 هفته هست که ماشینم شتابش رو از دست داده؟

405 کاربراتوری 2000 مدل 81

راستش توی حدود 900 کیلومتر که شامل اتوبان جاده کوه و کمی هم شهر بود با روشن بودن کولر در نصف مسیر میانگین مصرف 7.2 لیتر در صد بود
اما چند نکته دیگه :
1- در مورد کامپیوتر سفری تقریبا مثل پرشیاست ولی دگمه پیمایش بین آیتمها روی اهرم کنترل برف پاک کن قرار داره که خیلی کار رو راحت می کنه و تمرکز آدم رو بهم نمی زنه
2- قرار بود پخش MP3 داشته باشه که زیر قولشون زدن خواستم عوضش کنم گفتن با چنجرش در می یاد 1400000 تومان دیدم چه کاریه یه دونه از این MP3 Player ها که روی موج FM پخش می کنن میگیرم با یه گیگ حافظه می شه 50 یا 60 تومن مشکل حله !!!
3- فرشهای کف که کارخونه داده موکتیه یعنی اگه بارون باشه یا کفشات گلی باشه حسابی کثیف کاری می شه
4 رنگ تودوزی ماشینروشنه و باید حتما به فکر روکش بود ولی انگار هر روکشی رو به خاطر ایربگهای کنار صندلی نمی شه استفاده کرد اگر کسی سراغ داشت مارو هم خبر کنه
5- کلا ماشین یه جورایی پیچیده است و کمی می گذره تا بهش عادت کنی و همه قابلیتهاش رو بتونی استفاده کنی و تعمیرات هم بنظر خیلی مشکل می یاد یعنی اگر کاپوت رو بالا بزنی همه چی خیلی کامپکت و تو همه و اصولا چیز زیادی متوجه نمی شی حتی روی بستهای باتری هم اونقد سیم و میم وصله که آدم جرات نکنه دست بزنه البته تو دفترچش هم نوشته که کار پیچیده ایه و خودتون انجام ندید !!!!

در کل بنظرم ماشین خوبی اومد و از خریدش تا حالا راضیم گرچه برای قضاوت قدری زوده و اگه بخوام نکات برجستش رو بگم نرمی و راحتیش - سیستم خوب هیدرولیک متغیر فرمان (موقع توقف نرمیش مثل فرمون کاپریس امریکایی می مونه) - پایداری فوق العاده سر پیچها که واقعا جالب بود و یه عالمه جا برای نگهداری انواع و اقسام وسایل !!!

دوست عزیز مگه مگان 2 تا ایربگ نداره آخه توی سایتش نوشته بود 2 تا و توی خارج 6 تا

areh1985
2 October 2006, 10:42 PM
دوست خوب شما تا حالا چندین بار این مسئله رو مطرح کردین و دوستان هم جواب دادن..انشا اله این دیگه آخرین بار هست..:
مگان های وارداتی همگی 6 تا ایربگ دارن هم مدل 2000 و هم مدل 1600
ولی مدلهایی که به امید حق میخواهد تو ایران مونتاژ شه 2تا ایربگ دارن...
لطفاً به همون سایت که استناد میکنین یعنی رنو پارس با دقت بیشتری نگاه کنید..
کيسه هوا سرنشينان جلو کيسه هوا جانبى کيسه هوا پرده اى جانبى
در پناه حق...

salar68
2 October 2006, 10:57 PM
سالار عزیز من گفتم سوختش چنده نه چقدر از ماشین های دیگه کمتره در ضمن جاش نیست ولی می گم زانتیا توی شهر صدی 13.5 14 است و آوانته صدی 10 چه طوری از زانتیا 2 لیتر کمتره و از آوانته یک لیتر

و دوما جدا ببخشید قصد تو هین ندارم سالار جان شما نمی گفتید که آدم 26 تو من بده و ماشینش یک ظبط سی دی دار نداشته باشه البته ببخشید که می گم عذر می خوام

مصرف سوخت 1600 حدود 6.5 لیتر

مصرف 200 هم عرض کردند حدود 7.5 لیتر !

بنده حدسی گفتم و طوری که خودم استفاده کرده بودم !!

26 تومن که می دهید ضبط ماشین سی دی می خورد کمی توی نوشته ها و سایت اصلی دقت کنید

futuredream
3 October 2006, 12:14 AM
بچه ها
من یک ماه هست که کاربراتورم رو تعمیر کردم
20 روز پیش هم صفحه عوض کردم و اصل هم انداختم
نمیدونم چرا 2 هفته هست که ماشینم شتابش رو از دست داده؟

405 کاربراتوری 2000 مدل 81

این چه ربطی به تاپیک مگان داره؟
---
میگن جنس گلگیرهای مگان از ماده خاصی شبیه به صندوق عقب زانتیاست ... اینطوره؟ در تصادف کامل عوضش میکنند و کلا به نفع هست؟؟

areh1985
3 October 2006, 06:22 PM
درسته... البته فقط گلگیرهای جلو اینطوره

Foad
3 October 2006, 06:47 PM
یه رابطه ای بدیم بین فروم ها:icon_sad:
توی این فروم خودرو این بنده خدا گفته که من یه مگان دارم 1.6 و 16 سوپاپ خیلیم ماشین خوبیه ولی توی سرعتهای 140 150 باید داد بزنم و صدای ضبط رو خیلی بلند کنم چون صدای ماشین وحشتناکه خیلیم ازش شاکیه :icon_ques
ننوشته که مدلش چیه ولی اگر اینجوری باشه که خیلی بده

areh1985
3 October 2006, 07:02 PM
به نظر نمیاد اینطور باشه...حداقل اینکه بخواد داد بزنه یا صدای ظبط روخیلیبلند کنه چون همچین موردی حتی در زانتیا هم چندان صدق نمیکنه چه برسه به مگان..در ثانی اگه اینطور باشه ربطی به 1600 یا 2000 بودن نداره چون تا اونجایی که ما اطلاع داریم هر دو از نظر عایق صوتی یکی هستن. فقط کافی شما یه بار سوار مگان که میشید به نحوه بسته شدن درها توجه کنید از نظر صوتی عرض میکنم. صدای بسته شدن درها خود گویای همه چیز هست.
حتماً اون بنده خدا مگان رو با لکسوس مقایسه کرده که اینطور گفته.

Foad
3 October 2006, 07:07 PM
من دقیقا حرفاشو ترجمه کردم لینکشم گذاشتم .البته به نظر منم خیلی عجیب میاد ولی خوب بهتره دوستانی که سوار شدنم تجربیاتشونو بگن ببینیم چجوره
یه چیز جالب که موجب امیدواری به فروم خودمونه اینه که اینایی که جواب دادن به جای دادن راه حل گفت سرعت 140 ممنوعه چرا میری؟:icon_arro

El Padrino.
4 October 2006, 02:49 PM
دوستا من اصلا توی تاپیک ایرانخودرو شرکت نمی کنم و اصلا این مطلب رو ننوشتم اگه دقت کرده باشین آخر نوشته نوشته :
آخرين ويرايش به وسيله shahram2006_m : 2 October 2006 در 10:44 PM. دليل: ادغام به علت فاصله زمانی کوتاه
شهرام جان لطفا درستش کنید

و دوست عزیز سایت رنو پارس گفته مگان 2 تا ایر بگ داره نکنه سری اول این طوریه 6 تا داره

سالار جان سوختش توی شهر چقدره و دوما دوستمون که مگان تحویل گرفتن می گن ظبطش سی دی نمی خوره دوست من به شما گفتن که ظبطشو عوض می کنیم یا نه شاید عوضش کنن

vahid_elx_645ci
4 October 2006, 06:14 PM
سایت رنو پارس گفته مگان 2 تا ایر بگ داره نکنه سری اول این طوریه 6 تا داره

نوشته مگان تولید داخل 2 تا ایربگ داره [Only registered and activated users can see links] .این سری اول ساخت ترکیه 6 ایربگ داره.

Foad
4 October 2006, 06:19 PM
نوشته مگان تولید داخل 6 تا ایربگ داره.این سری اول ترکیه.

نه دوست عزیز بر عکس گفتین این سری اول که مال ترکیس 6 تا داره هم معمولیش هم اتوماتش ولی تولید داخلش در هر 2 مدل 2 تا خواهد داشت.
ليفلت الکترونيکي مگان با موتور 1600 سي سي رو انتخاب کنین بعدش برید به صفحه 2ش اونجا دقیق گفته :icon_cool

easternboy
4 October 2006, 10:10 PM
سلام

مبارکه!!!
راستی این امکانات تعلیق که پایداری ماشین رو تو پیچ حفظ میکنه ، فقط ماله 2000 هستش یا 1600 هم داره؟

salar68
4 October 2006, 11:29 PM
مبارکه!!!
راستی این امکانات تعلیق که پایداری ماشین رو تو پیچ حفظ میکنه ، فقط ماله 2000 هستش یا 1600 هم داره؟

سلام
فرقی نداره سیستم تعلیقش یکی هست فقط مدل 2000 سنگین تر می باشد

hollylander
5 October 2006, 09:24 AM
دوستمون که مگان تحویل گرفتن می گن ظبطش سی دی نمی خوره دوست من به شما گفتن که ظبطشو عوض می کنیم یا نه شاید عوضش کنن

نگفتم ضبطش سي دي نمي خوره گفتم mp3 نداره برا همين مي خوام عوضش كنم فقط نمي دونم ميشه ضبط جديد رو به كنترل فرمان وصل كرد و اينكه از نظر گارانتي سيستم برق ماشين مشكل ايجاد مي كنه يا نه ؟
ضمنا در مورد صداي ماشين تو سرعت بالا كاملا تكذيب مي شود اصولا يكي از محسنات اين ماشين بي صدا بودنشه تا 170 رو كه من امتحان كردم قابل مقايسه با بقيه ماشينهاي ايراني نيست البته مال من 2000 بود از 1600 اطلاعي ندارم

salar68
5 October 2006, 04:43 PM
سلام

نماینده گی م یگفت چراغ های مگان با فرمون هماهنگه

توی ایسنا هم معرفی و توضیح این ماشین این را یکی از ویژگی بارز های این ماشین اعلام کرده بود

حالا دوستانی که مگان گرفتند اینو تست کنند
من خودم هر بار سوار شدم اینو یادم رفته

مثل عکس زیر :

areh1985
5 October 2006, 05:37 PM
اقا بالاخره از نزدیک موفق به زیارت مگان کوپه شدیم..:icon_wink عجب چیزه خداییه..عروسک بود این ماشین.
از نظر موتور با مگان سدان هیچ فرقی نداشت...2000سی سی 16 سوپاپ.امکانات داخلی هم تغریباً یکی بود به جز سیستم کنترل کوروز تودوزی چرم قرمز و مشکی.
دکمه باز و بسته شدن سقف هم زیر ترمز دستی تعبیه شده بود که باید 2 یا 3 ثانیه میگرفتیش تا عمل کنه.جمع شدن سقف کاملا بی صدا و سریع انجام میشه. صندلی ها هم تنظیم دستی داشت نه برقی.
از نظر فضای سرنشینان عقب واقعا کم هستش و اگه سقف بسته باشه احساس خفگی داره. هر چند سقف شیشه ای داره.( به نظر میاد سرنشینان عقب چهار زانو بشینن راحت تر باشن :icon_arro چون جای پا نداره )
حداکثر سرعت روی صفحه کیلومتر هم 250 بود.
زمانی هم که سقف جمع میشه توی صندوق دیگه باید بی خیال صندوق شی چون تقریبا تمام فضا رو میگیره. یه پرده هم در ارتفاع 30 سانتی از کف صندوق بود که که کل کف رو پشش میداد و زمانی که این پرده جمع شده باشه سقف باز نمیشه تا مبادا شما توی صندوق بار داشته باشید که سقف شیشه ای در هنگام جمع شدن اون تو آسیب ببینه.
در کل ماشین واقاً شکیل و با کلاسیه قیمت تموم شدشم حدود 50 بود.
ولی اگه این ماشین با این سقفش باهاتون قهر کرد دیگه....به این راحتیا آشتی نمیکنه و تا مدتا باید دنبالش بریدو منت کشی کنید ( البته تو ایران )

El Padrino.
5 October 2006, 08:33 PM
سالار جان این عکسی که گذاشتید روش نوشته که مال سی فایوه
من فکر می کنم اکه مگان این سیستم جرخش چراغ ها رو براش گذاشته بودن حتما پارس خودرو اعلام می کرد یا شایدم سری های اول این طوری هستند

و دوما مگان سیستم ESP(سیستم پایداری خودرو) نداره چه توی ایران چه توی خارج شایدم من بد تحقیق کردم

salar68
6 October 2006, 01:03 AM
سالار جان این عکسی که گذاشتید روش نوشته که مال سی فایوه
من فکر می کنم اکه مگان این سیستم جرخش چراغ ها رو براش گذاشته بودن حتما پارس خودرو اعلام می کرد یا شایدم سری های اول این طوری هستند

و دوما مگان سیستم ESP(سیستم پایداری خودرو) نداره چه توی ایران چه توی خارج شایدم من بد تحقیق کردم

سلام

بله این عکس مربوط به سی فایو سیتروئن هست که یکی از دوستان گذاشتند !!
توی ایسنا و خود نمایندگی گفتند این سیستم موجوده یعنی با چرهش فرمان جراغ ها هم می چرخد ولی من هر بار تست نکردم حالا این عکس را واسه درک بهتر گذاشتم

چرا ESP هم دارد توی یکی از فیلم های خود رنو گذاشته شده !! توی یه میل از رنو - پارس البته از طربق اربتاط با ما گرفتم اون ها هم میل کردند
همون ای میل موجود در زیر خبرنامه

دو تا فیلم هست :

1- اولی یه ماشین با سرعت 120 داره می ره پاشو محکم می ذاره روی ترمز ماشین می خوره به در دیوار
2- دومی با همین سرعت تا پاشو محکم می ذاره ماشین بدون منحرف شدن توی مسیر مستقیم می ایستد

Mohsen1001
6 October 2006, 02:19 AM
بنظر منم سيستم چرخش چراغها رو نداشته باشه چون اگه داشت رنو-پارس توي سايتش حتما اينو ميگفت
سيستم ESP و کروز هم توي وارداتيهاي ايران نداره ولي براي خود خارجيها داره خودم توي سايت رنو ديدم همونطور که سالار هم گفت فيلم هم ازش گذاشته بود.

سود انباشته
6 October 2006, 06:38 AM
چند سوال از اساتید داشتم:

سیستم کروز چیه؟ و ایا بالاخره در خودروی مگان که در ایران تولید خواهد شد ایا داره؟؟

اخرین قیمتش در بازار چند معامله میشه؟

خط تولید مگان کی به بهره برداری خواهد رسید؟

Foad
6 October 2006, 12:25 PM
سیستم کنترل تطابق پذیر "کروز" گسترشی از سیستم های کروز کنترل موجود است که برای کنترل سرعت وسیله ی نقلیه از طریق یک ارتباط در درایو "تران" وسیله ي نقلیه طراحی شده است.

سیستم های ACC (کنترل تطابق پذیر کروز) دارای ویژگی های پیشرفته ای شامل موارد زیر هستند:

- این سیستم دارای ارتباطاتی با سیستم ترمز است تا از طریق محرک هایی خاص قدرت ترمز وسیله ی نقلیه را تا 20% بیشینه ی نیروی ترمز افزایش دهد.

- در این سیستم با استفاده از رادار جلودید، توانایی هایی برای ردیابی یک ماشین در خط عبور جلویی وجود دارد. اگر فاصله اتومبیل تا یک وسیله نقلیه در جلو کم تر از یک مقدار از قبل تنظیم شده باشد، سیستم کنترل تطابق پذیر کروز سرعت ماشین را پایین می آورد و اگر لازم باشد با استفاده از ترمزها سرعت وسیله نقلیه جلویی را تا جایی دنبال می کند که در صورت امکان و میسر شدن عبور بار دیگر بتواند سرعت اتومبیل را به میزان از قبل تنظیم شده اش برگرداند.

- سنسورهای زاویه ي راندن و سرعت چپ و راست شدن، خطوط حرکت را شناسایی و انحنای جاده را پیش بینی می کنند و تضمین می کنند که هر وسیله نقلیه جلویی در همان خط عبوری ماشین مورد نظر است.

- یکی از مزایای نهفته ي سیستم کنترل تطابق پذیر کروز بنا نهادن پایه ای برای نسل بعدی سیستم های تشخیص باند حرکت است. انتظارمی رود در آینده در این سیستم از دوربین ها نیز استفاده شود. استفاده از دوربین ها برای دنبال کردن مسیر حرکت و جلوگیری از تصادف، به وسیله کنترل فرآیند راندن وسیله نقلیه، کمک خوبی است.

--------------
در زمینه قیمت:دنده اتوماتیک افت داشته و به زیر 30 میلیون رسیده ولی دنده معمولی با همون قیمت 23 معامله میشه

-------------
تولید داخل:بعید به نظر میاد با توجه به عدم آمادگی خط تولید لوگان تا ماه بهمن تا آخر امسال تولید وطنی مگان داشته باشیم

arash p mbz bmw
6 October 2006, 06:01 PM
مشتريان مي توانند خودرو مگان را ابتدا آزمايش كرده و سپس در صورت رضايت خريد نمايند
سه شنبه، 11 مهر 1385 ساعت: 11:13
[Only registered and activated users can see links]>
در نخستين روز اجراي اين طرح همه مشتريان مگان پس از آزمايش جاده اين خودرو و مقايسه امكانات تجهيزات و ويژگيهاي آن با خودروهاي ديگر ، اقدام به خريد كردند .
به گزارش ستاد خبري گروه خودروسازي سايپا ، مرحله نخست طرح تست جاده خودروي مگان طي مراسمي با حضور مهندس عبدالوهاب شريعتي قائم مقام پارس خودرو و مهندس بابايي مديرعامل شركت گسترش خدمات پارس خودرو و برخي از نمايندگيهاي فروش و مشتريان مگان و نمايندگان شركت رنو _ پارس در يكي از نمايندگي مجاز پارس خودرو در تهران آغاز شد. براساس اين طرح مشتريان مگان پس از رانندگي با اين خودرو در جاده و آشنا شدن با امكانات و تجهيزات آن مي تواند ويژگيهاي آنرا از جمله ايمني و آسايش سرنشين ، سرعت ، شتاب و مصرف سوخت با ديگر خودروهاي ساخت داخل و خارج مقايسه و سپس در صورت رضايت اقدام به خريدكنند. اين طرح ابتدا در دو نمايندگي مجاز در تهران و اصفهان به اجرا درآمده و بتدريج به شهرهاي ديگر گسترش پيدا مي كند . امكان مقايسه مگان با ديگر خودروهاي هم كلاس ساخت داخل و خارج ، آگاهانه خريد كردن ، آشنايي پيش از خريد با تجهيزات و قدرت مگان ، احترام به سليقه و خواست مشتري و اطمينان پارس خودرو از برتري مگان بر ديگر خودرو هم قيمت علت اصلي اجراي اين طرح بوده است .برخي خريداران مگان نيز با ابراز رضايت از خريد اين خودرو ، طرح تست جاده اي مگان را نشانه تقويت روند مشتري مداري در شركت پارس خودرو دانستند .
خودروي مگان با دو نوع موتور مختلف 1600 سي سي 16 سوپاپ و 2000 سي سي 16 سوپاپ با قابليت انتخاب تجهيزات جانبي در پارس خودرو توليد و به بازار عرضه مي شود و برهمين اساس قيمت اين خودرو با توجه به حجم موتور، نوع آپشن و ساده و اتوماتيك بودن آن بين 9/18 تا 5/26 ميليون تومان متغير است . اين خودرو داراي قابليتها و امكانات فراواني از جمله سويچ كارتي ، چراغ همراهي تا منزل ، سنسورهاي برف پاك كن ، ايربگ راننده و سرنشينهاي جلو و عقب ، ترمزهايEBV+EBA و ABSبا صندوق عقب بزرگ ( 520 ليتري ) و .... ميباشد . اين خودرو داراي استاندارد يورو III اروپا بوده و مصرف سوخت آن در جاده 7/5 ليتر در يكصد كيلومتر است

mahdi2004
7 October 2006, 05:35 PM
مشتريان مي توانند خودرو مگان را ابتدا آزمايش كرده و سپس در صورت رضايت خريد نمايند
سه شنبه، 11 مهر 1385 ساعت: 11:13
[Only registered and activated users can see links]>
در نخستين روز اجراي اين طرح همه مشتريان مگان پس از آزمايش جاده اين خودرو و مقايسه امكانات تجهيزات و ويژگيهاي آن با خودروهاي ديگر ، اقدام به خريد كردند .
به گزارش ستاد خبري گروه خودروسازي سايپا ، مرحله نخست طرح تست جاده خودروي مگان طي مراسمي با حضور مهندس عبدالوهاب شريعتي قائم مقام پارس خودرو و مهندس بابايي مديرعامل شركت گسترش خدمات پارس خودرو و برخي از نمايندگيهاي فروش و مشتريان مگان و نمايندگان شركت رنو _ پارس در يكي از نمايندگي مجاز پارس خودرو در تهران آغاز شد. براساس اين طرح مشتريان مگان پس از رانندگي با اين خودرو در جاده و آشنا شدن با امكانات و تجهيزات آن مي تواند ويژگيهاي آنرا از جمله ايمني و آسايش سرنشين ، سرعت ، شتاب و مصرف سوخت با ديگر خودروهاي ساخت داخل و خارج مقايسه و سپس در صورت رضايت اقدام به خريدكنند. اين طرح ابتدا در دو نمايندگي مجاز در تهران و اصفهان به اجرا درآمده و بتدريج به شهرهاي ديگر گسترش پيدا مي كند . امكان مقايسه مگان با ديگر خودروهاي هم كلاس ساخت داخل و خارج ، آگاهانه خريد كردن ، آشنايي پيش از خريد با تجهيزات و قدرت مگان ، احترام به سليقه و خواست مشتري و اطمينان پارس خودرو از برتري مگان بر ديگر خودرو هم قيمت علت اصلي اجراي اين طرح بوده است .برخي خريداران مگان نيز با ابراز رضايت از خريد اين خودرو ، طرح تست جاده اي مگان را نشانه تقويت روند مشتري مداري در شركت پارس خودرو دانستند .
خودروي مگان با دو نوع موتور مختلف 1600 سي سي 16 سوپاپ و 2000 سي سي 16 سوپاپ با قابليت انتخاب تجهيزات جانبي در پارس خودرو توليد و به بازار عرضه مي شود و برهمين اساس قيمت اين خودرو با توجه به حجم موتور، نوع آپشن و ساده و اتوماتيك بودن آن بين 9/18 تا 5/26 ميليون تومان متغير است . اين خودرو داراي قابليتها و امكانات فراواني از جمله سويچ كارتي ، چراغ همراهي تا منزل ، سنسورهاي برف پاك كن ، ايربگ راننده و سرنشينهاي جلو و عقب ، ترمزهايEBV+EBA و ABSبا صندوق عقب بزرگ ( 520 ليتري ) و .... ميباشد . اين خودرو داراي استاندارد يورو III اروپا بوده و مصرف سوخت آن در جاده 7/5 ليتر در يكصد كيلومتر است

کسی درباره شرایط این اطلاعاتی داره؟

salar68
8 October 2006, 10:01 PM
سلام

دعا کنید این عده ای خاص که من دو تاش هستم به موقع بدهند و ازارن نشود

همون 33 و 23 باقی بمونه !
ان شاا...

بعدش 10 تومن هم بشه طوری نیست

======================

واردات مگان كه با توجه به مسايل به‌وجود آمده درخصوص صادرات سمند به تركيه متوقف شده است، زمينه را براي فعاليت عده‌اي سودجو فراهم كرده است.
به گزارش ايسنا، هم اكنون با توجه به كش و قوس‌هاي وزارت صنايع با شركت پارس خودرو بر سر واردات و توليد خودرو مگان، مدل تمام اتوماتيك اين خودرو در بازار تهران بيش از 30 ميليون تومان خريد و فروش مي‌شود؛ حال آن كه قيمت كارخانه اين خودرو براي اين مدل 26 ميليون تومان است.
با اين كه مشخص نيست آيا وزارت صنايع مي‌تواند در حالي كه وزارت بازگاني متولي واردات خودرو است، جلوي خودرويي كه مجوز واردات را كسب كرده به دليل آنچه كه نابساماني در خدمات پس از فروش اين خودرو ذكر مي‌شود، بگيرد يا خير؟ اما با توجه به اين كه شركت سهامي سازمان گسترش ونوسازي صنايع ايران - زير مجموعه وزارت صنايع - سهامدار عمده پارس خودرو است، پس از واردات و شماره‌گذاري سه هزار دستگاه مگان فعلا واردات اين خودرو متوقف است و اين عامل سبب شده به دليل تقاضاي بالا براي اين خودرو، قيمت كارخانه و بازار آزاد حدود پنج ميليون تومان تفاوت داشته باشد.
در اين ميان بسياري از آن بيم دارند كه براي خودرو ال -90 كه بسياري از مردم منتظر ورود آن به بازار ايران هستنند نيز اين اتفاق تكرار شود.
پيش‌تر قرار بود توليد ال -90 از آذرماه آغاز شود كه اين موضوع به سال جديد ميلادي و پس از دي ماه موكول شد؛ از طرفي توليد مگان نيز قرار بود از آذرماه آغاز شود كه به دليل مخالفت وزارت صنايع، تاريخ معيني براي توليد اين خودرو مشخص نيست.
مسوولان امر از جلوگيري فروش مگان خبر مي‌دهند؛ اما بنا بر اطلاعات واصله، تاكنون حدود سه هزار دستگاه مگان به مردم فروخته شده و در حال تحويل است و هر روز نيز به تعداد اين خودروها - كه در كلاس خود، ارزان‌ترين در ايران هستند - افزوده مي‌شود.
گفتني است، رنو و پارس خودرو (گروه سايپا) در سال گذشته قراردادي امضا كردند كه با توجه به آن خودرو مگان در ايران از اواسط سال 2006 مونتاژ و به فروش رسد؛ اما بعدها اين پروژه يك بار به دليل پروژه ال -90 با تاخير مواجه شد و پس از رفع مشكل ال -90 فروش اين خودرو كه قرار بود ابتدا سه هزار دستگاه آن وارد شود، آغاز و طي يك هفته تمام خودروها پيش‌فروش شد؛ ولي پس از آن يك بار به دليل آنچه كه وزارت صنايع نامعلوم بودن خدمات پس از فروش و سپس دليل عدم قبول واردات سمند ايران از سوي دولت تركيه مطرح كرد، فروش و وارات اين خودرو را ممنوع اعلام كرد.
در همين حال بر اساس قرارداد دو شركت رنو و پارس خودرو چهار مدل از خودرو مگان با دو نوع موتور مختلف (1600 سي‌سي، 16 سوپاپ و 2000 سي‌سي 16 سوپاپ) و قابليت انتخاب دو نوع تجهيزات جانبي، در بازار ايران عرضه خواهد شد.
ظرفيت كارخانه پارس خودرو براي توليد اين مدل در تهران تا سال 2008 بر مبناي توليد 15 هزار خودرو برنامه‌ريزي شده است. خودروهاي توليد شده با توجه به استانداردهاي رنو توليد و توسط نمايندگان مجاز شبكه فروش پارس خودرو عرضه خواهند شد كه البته تمام اين‌ها به دلايل مسايل فوق در هاله‌اي از ابهام است.
حال بايد توجه داشت كه اگر قرار بر وارد نكردن مگان بود، دولت بايد از همان ابتدا تا مشخص شدن وضعيت صادرات سمند به تركيه از وارد شدن اين خودرو به بازار ايران جلوگيري مي‌كرد تا از فرصت‌هاي جديد و كاذب كه همواره عده‌اي خاص از آن بهره‌مند مي‌شوند، ممانعت كند؛ نه اين كه با پيش‌فروش تعداد محدودي خودرو جديد و بازارپسند كه معمولا بيش از چند روز هم طول نمي‌كشد و معمولا عده‌اي همواره از اين فرصت‌ها استفاده مي‌كنند، و بعد از آن اعلام ممنوعيت واردات آن خودرو به بازار بنا به هر دليلي، عامل ايجاد بازار سياه و درآمدزايي غيرمنطقي براي عده‌اي خاص شود. اگر قرار باشد ورود ال-90 يا هر خودرو ديگري در آينده به بازار نيز با چنين شرايطي روبه‌رو شود، مي‌توان حدس زد كه چه وضعيتي براي پيش‌فروش آن‌ها و بازار خريد و فروش آن‌ها ايجاد خواهد شد.

salar68
8 October 2006, 10:13 PM
سلام !

از همین مگان خوشم میام نیومده و اومده بازار را ریخته به هم !!

توی ماشین های گرون یعنی بالای 18 تومن همچین چیزی نبوده !

حتی ماکسیما مثلا" تولیدش افزایش پیدا کرده با وجود این همه کمری سوناتا و BMW !

گزارش زیر را بخوانید :

عضو ء هیت مدیره اتحادیه نمايشگاه داران به خبر نگار خبر خودرو گفت : از هنگامی که اولین نمونه های خودرو ی مگان به بازار وارد شده دادوستد سایر اتومبیل های لوکس با مشکل مواجه شده است .
جلالی ادامه داد : خریداران خودروهای لوکس افرادخاص هستند به همین دلیل تحولات بازار برای آنها چندان اهمیتی ندارد .
وی ادامه داد : خریداراین که به دنبال خودرو های در رنج قیمتی 15 تا 24 میلیون تومان هستند از خرید خودرو امتناع می کنند و قصد دارند تا روش شدن تکلیف مگان به سمت خرید خودروی دیگری نروند .
همچنین منابع مطلع از افزایش قیمت خودروی مگان در بازار اطلاع می دهند،این در حالی است که قیمت سایر خودرو های موجود در بازر در قیاس با دوهفته قبل هیچ تغییری نداشته است .از قرار معلوم قیمت این اتومبیل طی چند روز اخیر در حدود یک میلیون تومان در بازار افزایش یافته است .
یکی از اعضاء اتحادیه نمايشگاه داران در این مورد گفت : تعداد خودرو های مگان موجود در بازار از انگشتان دو دست فراتر نمی رود این درحالی است که این خودرو متقاضیان زیادی برای خود دست و پا کرده است .
وی ادامه داد : به همین دلیل قیمت مگان در بازار قدری افزایش یافته است .
اما ریس اتحادیه خودرو فروشان تهران اعتقاد دارد : دادوستدهای خودر به زودی به رکود فرومی رود و بعید است که تا پایان فصل پاییز بازار رونق مجددی گیرد .
جلال ریخته گر قدیمی افزود : تا پیش از این نیز فعالان بازار پیش بینی می کردند که چنین اتفاقی در بازار رخ دهد .
اما در حالی که دادوستدهای خودرو با رکود روبرو شده قیمت مگان همچنان در بازر افزایش می یابد .
یکی از اعضاءاتحادیه خودروفروشان در این مورد می گوید : رکود در زمینه خودروهای با قیمتی کممتر از 15 ملیون تومان اتفاق افتاده و نمونه های لوکس هنوز با مشکلی روبرو نشده اند .
اما درحالی مگان گران می شود که قیمت سایر خودروها موجود در بازار تغییر نکرده است .به این شکل آردی که دوهفته پیش قدری گران شده بود همچنان به قیمت 7 میلیون 100 هزار تومان تا 7 میلیون و 200 هزار تومان فروخته می شود .
پراید نیز در بازار تهران 6 میلیون 950 هزار تومان قیمت گذاری می شود .بهای پژو 405 هم در بازارتهران به حدود 11 میلیون و 500 هزار تومان رسیده است .سمند معمولی هم در بازار تهران 10 میلیون و 500 هزار تومان قیمت گذاری می شود و مدل lx هم 11میلیون و 400 تا 600 هزار تومان قیمت گذاری می شود .

futuredream
8 October 2006, 11:02 PM
این ماشین ها رو چرا نمیدن؟! الان دقیقا 2 هفتست که منتظرم 2 ماهه دعوتنامه رو هم دادم! امکانش هست ندن؟ 3 ماهه ها چی پس؟

Mohsen1001
8 October 2006, 11:35 PM
salar68 ([Only registered and activated users can see links])

خيلي حال کردم:big_smile: ببين چجوري زده تو کاسيه کوزه ماشينهاي ديگه.

مال ما رو هم هنوز ندادن ، دعوتنامه هم نيومده برامون (2 ماهه 2.0 ليتري):pudency:

salar68
9 October 2006, 12:33 AM
2 فقره !

1.6 و 2 لیتری ثبت نام 3 ماه
رنگ هر دو مشکی ! اولیت دوم هم نقره ای !

نه دعوت نامه خبری نه چیزی !

خب اینم خوبه 18% دیرکرد می دهند

Foad
9 October 2006, 12:34 AM
سلام
فکر کنم از همه بیشتر خودم آویزون پارس خودرو شدم.خیلی بیخیالین شماها الان نصف اداره فروش منو میشناسن اینقدر بهشون تلفن کردم :icon_mrgr
در مورد دنده معمولی: موجودیشون فقط بژه اونایی که دعوتنامه 2 ماهه داشتنو پولشو کامل دادن تحویلش فوریه.ولی بقیه رنگها فعلا خبری نیست.:icon_bigg پارت جدید هنوز ترکیه تشریف داره و احتمالا تا آخر همین هفته میاد و حدود یک هفته تشریفات گمرکی داره پس به عبارتی حداقل تا 15 روز دیگه خبری نیست
اما اتوماتیک:عجیبه که به شما هنوز ندادن چون هفته قبل 300 تا اتومات وارد کردن پس احتمالا همین روزا بهتون میدن.پیشاپیش مبارک باشه
در ضمن هر چقدر که از موعد قرار داد گذشته باشه شرکت 18% بهتون سود میده پس غصه نخورین.زیادم بهشون گیز بدین میگن بیا ایجکتی بهت بدیم که منظورشون اونایی که بدنش ضرب خوردگی داره

mehdi_s82
11 October 2006, 11:34 AM
سلام
فکر کنم از همه بیشتر خودم آویزون پارس خودرو شدم.خیلی بیخیالین شماها الان نصف اداره فروش منو میشناسن اینقدر بهشون تلفن کردم :icon_mrgr
در مورد دنده معمولی: موجودیشون فقط بژه اونایی که دعوتنامه 2 ماهه داشتنو پولشو کامل دادن تحویلش فوریه.ولی بقیه رنگها فعلا خبری نیست.:icon_bigg پارت جدید هنوز ترکیه تشریف داره و احتمالا تا آخر همین هفته میاد و حدود یک هفته تشریفات گمرکی داره پس به عبارتی حداقل تا 15 روز دیگه خبری نیست
اما اتوماتیک:عجیبه که به شما هنوز ندادن چون هفته قبل 300 تا اتومات وارد کردن پس احتمالا همین روزا بهتون میدن.پیشاپیش مبارک باشه
در ضمن هر چقدر که از موعد قرار داد گذشته باشه شرکت 18% بهتون سود میده پس غصه نخورین.زیادم بهشون گیز بدین میگن بیا ایجکتی بهت بدیم که منظورشون اونایی که بدنش ضرب خوردگی داره
با اين وضع من که 3 ماهه 1.6، نوک مدادي ثبت نام کردم باید اوایل آذر منتظر باشم دیگه ... :icon_cry:

salar68
11 October 2006, 02:33 PM
مدير پروژه‌ مگان از آغاز فعاليت فاز دوم و مونتاژ اين خودرو از آبان ماه امسال خبر داد.
رضا آقاياري در گفت وگو با خبرنگار ايسنا با بيان اين مطلب افزود: هم اكنون حدود سه هزار دستگاه مگان به صورت CBU از تركيه به تدريج وارد كشور مي‌شود؛ ولي با آغاز فعاليت فاز دوم كه به صورت CKD و در داخل خط مونتاژ شركت پارس خودرو آغاز به كار خواهد كرد، تعداد 15 هزار دستگاه توليد و روانه بازار خواهد شد.
وي درباره خدمات پس از فروش مگان خاطرنشان كرد: تا پايان امسال 30 نمايندگي، خدمات پس از فروش مگان را ارايه خواهند كرد. در حال حاضر 9 نمايندگي خدمات پس از فروش اين خودرو، در سطح كشور فعال است و طبق برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته 21 نمايندگي ديگر پس از تجهيز نسبت به ارايه‌ي خدمات پس از فروش اقدام خواهند كرد.
وي افزود: در مرحله‌ي اول گسترش شبكه‌ي نمايندگي‌هاي خدمات پس از فروش مگان، همزمان با راه‌اندازي فاز دوم آن 9 نمايندگي شروع به كار خواهند كرد و مابقي تا پايان سال 85 تامين مي‌شوند.

ظرفيت كارخانه پارس خودرو براي توليد اين مدل در تهران تا سال 2008 بر مبناي توليد 15 هزار خودرو برنامه‌ريزي شده است. خودروهاي توليد شده با توجه به استانداردهاي رنو توليد و توسط نمايندگان مجاز شبكه فروش پارس خودرو عرضه خواهند شد.

salar68
11 October 2006, 02:48 PM
در مورد تحویل من زنگ زدم کفتند که هنوز 2 ماه دعوت نامه هاش کامل نیست واسه تحویل !!!!!

و تا زمانی که 2 ماهه کامل نشه سراغ تحویل 3 ماه ها نمی رویم و زمان دعوت نامه 3 ماهه ها ممکنه بین 5 روز دیگر تا 2 ماه دیگه باشه !

گفتش فرقی نداره هر دو یکیه !

چناب فواد که دستی توی پارسخودرو دارند پس باید یکی از این ماشین ها را بدند به زودی چرا نمی دند !

I.R.C
11 October 2006, 04:20 PM
من یکی تو شیراز یکی هم اهواز دیدم علی زقم کوچیکیش هیکل عضلانی داشت . اصلا با توجه به قیمتش ارزش خرید داره ؟

salar68
11 October 2006, 05:18 PM
من یکی تو شیراز یکی هم اهواز دیدم علی زقم کوچیکیش هیکل عضلانی داشت . اصلا با توجه به قیمتش ارزش خرید داره ؟

نسبت به قیمتی که دارد خرید این ماشین در کلیه رده زیر 30 تومن توصیه می شه !

واقعی ترین قیمت خودرو زیر بین 15 تا 30 همین مگان می باشد

arash p mbz bmw
11 October 2006, 05:22 PM
مدير پروژه‌ مگان
مونتاژ مگان از آبان ماه آغاز مي‌شود
چهارشنبه، 19 مهر 1385 ساعت: 10:59
مدير پروژه‌ مگان از آغاز فعاليت فاز دوم و مونتاژ اين خودرو از آبان ماه امسال خبر داد.
رضا آقاياري افزود: هم اكنون حدود سه هزار دستگاه مگان به صورت CBU از تركيه به تدريج وارد كشور مي‌شود؛ ولي با آغاز فعاليت فاز دوم كه به صورت CKD و در داخل خط مونتاژ شركت پارس خودرو آغاز به كار خواهد كرد، تعداد 15 هزار دستگاه توليد و روانه بازار خواهد شد.
وي درباره خدمات پس از فروش مگان خاطرنشان كرد: تا پايان امسال 30 نمايندگي، خدمات پس از فروش مگان را ارايه خواهند كرد.
در حال حاضر 9 نمايندگي خدمات پس از فروش اين خودرو، در سطح كشور فعال است و طبق برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته 21 نمايندگي ديگر پس از تجهيز نسبت به ارايه‌ي خدمات پس از فروش اقدام خواهند كرد.
وي افزود: در مرحله‌ي اول گسترش شبكه‌ي نمايندگي‌هاي خدمات پس از فروش مگان، همزمان با راه‌اندازي فاز دوم آن 9 نمايندگي شروع به كار خواهند كرد و مابقي تا پايان سال 85 تامين مي‌شوند.

salar68
11 October 2006, 05:25 PM
مدير پروژه‌ مگان
مونتاژ مگان از آبان ماه آغاز مي‌شود
چهارشنبه، 19 مهر 1385 ساعت: 10:59
رضا آقاياري افزود: هم اكنون حدود سه هزار دستگاه مگان به صورت CBU از تركيه به تدريج وارد كشور مي‌شود؛ ولي با آغاز فعاليت فاز دوم كه به صورت CKD و در داخل خط مونتاژ شركت پارس خودرو آغاز به كار خواهد كرد، تعداد 15 هزار دستگاه توليد و روانه بازار خواهد شد.
وي درباره خدمات پس از فروش مگان خاطرنشان كرد: تا پايان امسال 30 نمايندگي، خدمات پس از فروش مگان را ارايه خواهند كرد.
در حال حاضر 9 نمايندگي خدمات پس از فروش اين خودرو، در سطح كشور فعال است و طبق برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته 21 نمايندگي ديگر پس از تجهيز نسبت به ارايه‌ي خدمات پس از فروش اقدام خواهند كرد.

سلام

ارش جان 4 پست بالاتر را یه نگاهی بیندزید !

Foad
11 October 2006, 07:04 PM
در مورد تحویل من زنگ زدم کفتند که هنوز 2 ماه دعوت نامه هاش کامل نیست واسه تحویل !!!!!

و تا زمانی که 2 ماهه کامل نشه سراغ تحویل 3 ماه ها نمی رویم و زمان دعوت نامه 3 ماهه ها ممکنه بین 5 روز دیگر تا 2 ماه دیگه باشه !

گفتش فرقی نداره هر دو یکیه !

چناب فواد که دستی توی پارسخودرو دارند پس باید یکی از این ماشین ها را بدند به زودی چرا نمی دند !

سالار جان دلتو به حرف اینها خوش نکن.گفتم که مال من 2 ماهه بود که 1 ماه پیش دعوت نامش اومد همون روزم کامل پولشو دادم هر چی ماشین شما رو دادن مال مارم دادن :icon_razz
این از دو ماهه که اینجوریه حالا 3 ماهشو بنظرت چیکار می کنن؟
ولی حسنش اینه که 18% سود میدن روز شمار(شما هم که اصفهانی هستی :icon_surp )

salar68
11 October 2006, 11:43 PM
سالار جان دلتو به حرف اینها خوش نکن.گفتم که مال من 2 ماهه بود که 1 ماه پیش دعوت نامش اومد همون روزم کامل پولشو دادم هر چی ماشین شما رو دادن مال مارم دادن :icon_razz
این از دو ماهه که اینجوریه حالا 3 ماهشو بنظرت چیکار می کنن؟
ولی حسنش اینه که 18% سود میدن روز شمار(شما هم که اصفهانی هستی :icon_surp )

سلام

بله این سودش خوبه
ولی خب ماشبین ارزون می شه !
یه نمایشگاه و تا مگان اتومات نقره ای داشت 5 روز پیش یکیش را می فروشه 33500 امروز رفتم سرش گفت 30300 یعنی 3 تومن افت !!

من از بهمن حدود 800 هزار تومن دیکرد گرفتم

Mohsen1001
12 October 2006, 02:35 AM
اقا من 2 روز پيش زنگ زدم به نمايندگي گفتم پس چرا اتومات ما رو که 2 ماهه نوشتيم نميديد؟؟ (دعوتنامه هم هنوز نيومده) طرف گفت 1 ماهي طول ميکشه ، ماشينهاشون هنوز نيومده گير کرده.
من ديگه اعصاب ندارم ازشون:icon_bigg:icon_bigg

Foad
12 October 2006, 05:45 AM
نمایندگی فایده نداره باید زنگ بزنین خود شرکت
من شماره اون قسمتی که کل ورود و توزیع و پرونده و... مگان دست اوناس رو دارم.دوستان اگر میخوان بدم.پرونده دست اوناس بهتون اطلاعات درست میدن
ولی فکر کنم شماره تلفن دادن خلاف قوانین تالاره.آقایون مدیرا چیکار کنیم؟

gongsta_021
12 October 2006, 10:49 AM
به نظر من اگه 26.5 باشه گرونه ادم 28.600 میده سونوتا میخره

salar68
12 October 2006, 11:32 AM
نمایندگی فایده نداره باید زنگ بزنین خود شرکت
من شماره اون قسمتی که کل ورود و توزیع و پرونده و... مگان دست اوناس رو دارم.دوستان اگر میخوان بدم.پرونده دست اوناس بهتون اطلاعات درست میدن
ولی فکر کنم شماره تلفن دادن خلاف قوانین تالاره.آقایون مدیرا چیکار کنیم؟

شماره موبایل خودت ، تلفن همسایه ، تلفن علی ممنوعه
ولی شماره پارس خودرو ، فلان موبایل فروشی و نمیانده ممنوع نیست

الان مگر این قیمته ؟ !

32 من می خواستم ثبت نام کنم ! تازه هیچ تجهیزاتی هم نداشت !

Foad
12 October 2006, 12:31 PM
خوب رو حساب حرف سالار منم شماررو میدم :
44525507
یه مقدار سخت جواب میدن ولی اگه شاکی بزنین زودتر میگن:icon_cool

futuredream
12 October 2006, 12:56 PM
سلامبه من دیروز 19 مهر زنگ زد از کارخونه گفت که اولویت اول که نوک مدادی هست رو نداریم میخوای دومی رو که زغالی هست بدیم تایید میکنی. من هم قبول کردم گفت به خاطر تعطیلات 2شنبه یا 3 شنبه میدیم بهت. این زغالی چجوری هست حالا؟--2000 ثبت نام 27تیر

saeed_ooo
12 October 2006, 04:40 PM
سوناتا قیمته پایه ثبت نامش از 32 شروع میشه تا 39.5

Foad
13 October 2006, 12:32 PM
اتفاق جديدي در خصوص واردات مگان پيش نيامده است و هيچ زماني را براي شروع مونتاژ مگان در ايران نمي‌توان پيش‌بيني كرد.

قادر سليماني ـ مديركل روابط بين‌الملل وزارت صنايع و معادن ـ در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت ايسنا در خصوص اظهارنظر‌هاي انجام شده مبني بر احتمال مونتاژ مگان از آبان ماه اظهار كرد: چنين مساله‌اي صحت ندارد و اين گفته تنها به دليل ضعف در اطلاعات مطرح شده است.

وي ادامه داد: مگان‌هايي كه هم اكنون در خيابان‌ها تردد مي‌كنند، خودروهايي هستند كه گشايش LC لازم براي واردات آنها در گذشته انجام شده است.

وي افزود: پول اين خودرو‌ها در گذشته پرداخت شده و به همين دليل چاره‌اي جز ورود آنها نيست؛ ولي از زماني كه بحث توقف واردات مگان مطرح شده، رسما از ورود خودرو‌هاي مگان كه براي آنها در گذشته گشايش LC صورت نگرفته بود، جلوگيري شده است.

پيش‌تر، آقاياري - مدير پروژه‌ مگان - از آغاز فعاليت فاز دوم و مونتاژ اين خودرو از آبان ماه امسال خبر داده و گفته بود: هم اكنون حدود سه هزار دستگاه مگان به صورت CBU از تركيه به تدريج وارد كشور مي‌شود؛ ولي با آغاز فعاليت فاز دوم كه به صورت CKD و در داخل خط مونتاژ شركت پارس خودرو آغاز به كار خواهد كرد، تعداد 15 هزار دستگاه توليد و روانه بازار خواهد شد.

سليماني در اين رابطه با بيان اين كه در بحث واردات مگان هيچ اتفاق جديدي رخ نداده است، گفت: تعداد خودرو‌هاي مگاني كه قبلا براي واردات آنها گشايش LC صورت گرفته حدود 300 تا 400 دستگاه است.

وي افزود: با اين حال بررسي‌هاي لازم براي حل مشكل واردات مگان و صادرات سمند به تركيه ادامه دارد.

ميرزايي - معاون صادرات ايران خودرو - نيز هفته گذشته درباره مسايل پيش‌آمده درخصوص صادرات سمند به تركيه و مشكلات پيش روي آن گفته بود: پس از ماه رمضان وزير امور خارجه ايران و وزير تجارت تركيه به منظور برطرف كردن اين مشكلات جلسه‌اي خواهند داشت.

El Padrino.
13 October 2006, 03:21 PM
دیروز سر چهار راه یه مگان با سرعت وایساد آینش خورد به یه آینه ی تاکسیا اینش کنده شد تاکسیه هر چی بوق زد یارو نفهمید بارو اساسی بوق بود از ماشین پایین شدم که آینه یارو روبدم آینش خیلی سبک بود خیلی داغ بود فکر کنم یارو گرمکنشو روشن کرده بود راستی گرمکن آینه مگان چه جوری روشن می شه از یارو پرسیدم گرمکنشو روشن کردی گفت مگه گرمکنش با گرمکن شیشه عقب روشن نمی شه

I.R.C
13 October 2006, 03:36 PM
با اوصافی که شما از قیمتش میگین فکر نکنم ارزش خرید داشته باشه .

z_qz54
13 October 2006, 06:54 PM
با اوصافی که شما از قیمتش میگین فکر نکنم ارزش خرید داشته باشه .

نه اینها وارداتی هستند و اگر منتاژ بشه حتما کم میشه از قیمت.

salar68
13 October 2006, 07:49 PM

قیمت واقعی همین 26500 و 18900 هست بعید می دونم با تولید ارازنتر هم بشود

وارداتی و مونتاژی یه قیمته

saeed_ooo
14 October 2006, 10:20 AM
البته بهتره کم نشه چون در ایران کاهش قیمت مساوی است با کاهش تجهیزات رفاهی و ایمنی.تازه اونم دو برابره کاهش قیمت!!

Foad
14 October 2006, 10:58 AM
البته بهتره کم نشه چون در ایران کاهش قیمت مساوی است با کاهش تجهیزات رفاهی و ایمنی.تازه اونم دو برابره کاهش قیمت!!

درسته مثال بارزش همین کم کردن 4 تا از ایر بگاشه

sina1717
14 October 2006, 06:13 PM
بيخود خودتون رو گول نزنيد !
من از يه تركيه اي كه مگان 2006 داشت پرسيدم 2000 رو چند خريد گفت 20000 دلار تو ايران هست 5/26

Foad
14 October 2006, 07:06 PM
بيخود خودتون رو گول نزنيد !
من از يه تركيه اي كه مگان 2006 داشت پرسيدم 2000 رو چند خريد گفت 20000 دلار تو ايران هست 5/26

قیمت خارج از کشورش همین حدود 21 میلیونه.بحث سر اینه که قیمتش با توجه به تعرفه 90% خودروهای وارداتی خیلی پایینه یعنی اینقدر تعرفه نداره.این میشه گول زدن خود؟

salar68
14 October 2006, 07:31 PM
قیمت خارج از کشورش همین حدود 21 میلیونه.بحث سر اینه که قیمتش با توجه به تعرفه 90% خودروهای وارداتی خیلی پایینه یعنی اینقدر تعرفه نداره.این میشه گول زدن خود؟
[QUOTE[/QUOTE]

دو حالت داره :
توی گمرک ارزش گذاری الکی بوده باشه مثلا" یه بنده خدائی یه بنز کلاس S وارد کرده بود ارزش ماشین را 39 هزار دلار گفته بود !! و حتی استعلام هم کرده بودند متوجه نشده بود
در حالی که 90 هزار دلار فبمت ماشین بوده
گمرکی هم حدود 35 تا داد بود
قیمت ماشین پس از واردات 200 تومن می خواست بفروشه !

ماشین هائی که برای تست بازار وارد کشور می شود مثل سری اول 206 سری اول ویتارا سری اول ریو ها و همین مگان
برای این طور ماشین ها تعرفه در نظر گرفته نمی شود
همانظور که گفتم قیمت این ماشین در کل دنیا 21 تومن هست

Foad
14 October 2006, 08:51 PM
معاون صادرات ايران خودرو درباره مسايل پيش‌آمده درخصوص صادرات سمند به تركيه و مشكلات پيش روي آن گفت: پس از ماه رمضان وزير امور خارجه ايران و وزير تجارت تركيه به منظور برطرف كردن اين مشكلات جلسه‌اي خواهند داشت.

به گزارش خبرنگار صنعت خودرو ايسنا، عليرضا ميرزايي در يك نشست خبري افزود: البته برخي مسائل درباره صادرات سمند به تركيه وجود دارد؛ از جمله آن كه طرف ترك مي‌گويد چگونه تعرفه واردات خودرو به ايران بايد 90 درصد باشد، حال آن كه اين ميزان در تركيه 10 درصد است؟

او در پاسخ به اين سوال كه آيا سمند استاندارد صادرات تركيه را كسب كرده است؟ گفت: ما استاندارد تركيه را كسب كرده‌ايم و تنها برخي در تركيه معتقدند كه اين خودرو مشكل خدمات پس از فروش خواهد داشت؛ در حالي كه اين گونه نيست.

ميرزايي همچنين درباره قطع واردات مگان به ايران كه عده‌اي آن را مربوط به سمند مي‌دانند، گفت: ايران خودرو نفوذي در اين كار نداشته است. البته دولت مختار است و ما نيز شنيده‌ايم كه دولت به منظور رفع موانع صادرات سمند به تركيه جلوي صادرات مگان را گرفته است.

وي درخصوص صادرات خودرو به كشورهاي دور گفت: صادرات خودرو به برخي كشور‌ها تنها جنبه سياسي دارد و ايران خودرو سعي مي‌كند در فرآيند‌هايي كه در آينده زيان‌دهي دارند، شركت نكند. متاسفانه به دليل برخي سياست زدگي‌ها مجبور شده‌ايم بازار‌هاي نزديك خود را كنار گذاشته و به بازارهايي بپردازيم كه حتي مسافرت هوايي به آن نيز چند روز طول مي‌كشد.

وي در عين حال در پاسخ به سوال ايسنا كه با چه منطقي بازارهايي مانند افغانستان و عراق و يا پاكستان و شبه قاره هند كه نزديك ايران هستند را كنار گذاشته‌ايد، اما قصد داريد به كشوري مانند ونزوئلا كه هزينه حمل خودرو به اين كشور حداقل سه هزار دلار است، خودرو صادر كنيد؟ گفت: ما اميدواريم براي بازارهاي دوردست كه به دعوت دولت در آن شركت كرده‌ايم، تشويق‌هايي را دريافت كنيم و همچنين با توجه به دوستي‌هاي بين دولت‌هاي طرفين از تخفيف‌هايي نيز برخوردار شويم. البته نبايد فراموش كنيم كه ما در سوريه خط توليد سمند راه‌اندازي كرديم، ولي با تغيير سياست تعرفه اين كشور مواجه شديم و دولت سوريه تعرفه واردات خودرو را از 250 درصد به 40 درصد كاهش داد كه ما مجبور شديم با لحاظ كردن بسياري از تمهيدات، توليد در اين كشور را به صرفه كنيم. وقتي هم كه از وزير اقتصاد اين كشور علت اين امر را سوال كرديم وي گفت كه نمي‌توانم كشورم را فداي سرمايه‌گذاري 20 ميليون دلاري كنم.

sina1717
15 October 2006, 02:29 PM
آخه با كدوم موتور 21 تومنه؟ تازه فكر كردين گمرك اين قدر احمقه كه ماشيني رو كه وزارت صنايع اين همه بحث روش كرده نفهمه قيمتش چقدره؟؟؟؟/:icon_sad:

salar68
15 October 2006, 07:18 PM
آخه با كدوم موتور 21 تومنه؟ تازه فكر كردين گمرك اين قدر احمقه كه ماشيني رو كه وزارت صنايع اين همه بحث روش كرده نفهمه قيمتش چقدره؟؟؟؟/:icon_sad:

این مدلی که در ایران 26500 هست یعنی اکسپرشن 2 لیتری اتومات !

در فارنسه و ترکیه این قیمت 21 هست

دوست عزیز عرض کردم واردات آزمایشی هم هست یعنی بدون هیچ تعرفه یا درصد بسیار کمتر

Foad
15 October 2006, 11:53 PM

دوست عزیز یه نگاهی به صفحات قبل بندازین من یه سایتی معرفی کردم که قیمت کل محصولات رنو در تمام مدلها رو در فرانسه داره :icon_cool

سود انباشته
16 October 2006, 07:07 AM
دوست عزیز عرض کردم واردات آزمایشی هم هست یعنی بدون هیچ تعرفه یا درصد بسیار کمتر

پس به این مگان ها که در سطح شهر روز به روز بر تعدادشان خوشبختانه افزوده میشه تعرفه گمرک 90 درصدی تعلق نگرفته است؟

gongsta_021
16 October 2006, 12:31 PM
به نظر من مگان 2000 باید قیمتش 22 باشه اگه این قیمت میشد فروش خودشون هم بیشتر میشد شعار خودرو سازی ایران
فروش کمتر قیمت بیشتر

Foad
16 October 2006, 01:23 PM
به نظر من مگان 2000 باید قیمتش 22 باشه اگه این قیمت میشد فروش خودشون هم بیشتر میشد شعار خودرو سازی ایران
فروش کمتر قیمت بیشتر

دوست عزیز همین الانم فروششون کم نبوده.میبینید که قیمت بازار چقدر با قیمت فروش متفاوته !در ضمن قیمت 22 میلیون که میشه همون قیمت جهانیش . کدوم ماشین تو ایران با قیمت جهانی فروخته میشه که این دومیش باشه؟

salar68
16 October 2006, 03:22 PM
فروش کمتر قیمت بیشتر

206 خوادمون با قیمت 7 هزار دلار صادر می شه

قیمت زانتیا طبق گزارش مجلس فقط 11 ملیون تومن پای سایپا با عوارض و همه چیز در میاد

قیمت جهانی مزدا 323 خودمون 13 هزار دلار هست

آوانته 25 ملیون در خارج از کشور بین 10 هزار تا 12 هزار دلار معامله می شه !!

پس خوشحال باشید تنها خودئی را توی رنج بالای 15 تومن سوار می شوید که قیمتش فقط چند ملیون فرق داره نه مثل تمام ماشین ها یا دو برابر یا بیشتر

007pooya
16 October 2006, 03:45 PM
تو نمايشگاه خودرو تبريز هر دو مدل از مگان رو به نمايش گذاشته بود

مدل اولي با موتور 1600 و دنده معمولي به قيمت 18.5 ميليون تومن كه ميگفت فعلا" فروش نداريم

و مدل دوم با موتور 2000 و دنده تيپ ترونيك با قيمت 26.5 ميليون كه به تعداد محدودي ميفروختن

مدل اول قيمتش واقعا" خوبه ولي موتورش كمي ضعيفه.

ضمنا" بازديدكنندگان ميتونستند داخل ماشين بشينند كه هردو اتومبيل فوق العاده جادار و راحت بود

طرف ميگفت اين ماشينها تو شهر بورساي تركيه ساخته ميشه و نت چند ماه ديكه قراره تو ايران هم به توليد برسه

در مورد قيمت هم ميگفت احتمال كاهش قيمت بسيار كمه و مدل اول رو حداقل با قيمت 17 ميليون ميفروشن ولي در عوض به جاي 6 ايربگ 2 ايربگ خواهد داشت و ممكنه كيفيت تودوزي و قطعات داخلي كاهش پيدا كنه

در مورد مدل 2000 سي سي هم چيزي نميدونست و ميگفت احتمالا" بحث فروش و توليدش تو ايران منتفي بشه
كه در اونصورت به سرنوشت رنو 21 دچار خواهد شد!!

sina1717
16 October 2006, 05:36 PM
چقدر جلو پاي اين رنو ي بدبخت موش ميدوونن!

اين پژو و سيتروئن بااين پارتي كلفتي (سايپا و ايران خودرو9) دارن نميذارن آب خوش از گلو رنو پايين بر ه!

Foad
16 October 2006, 07:47 PM
چقدر جلو پاي اين رنو ي بدبخت موش ميدوونن!

اين پژو و سيتروئن بااين پارتي كلفتي (سايپا و ايران خودرو9) دارن نميذارن آب خوش از گلو رنو پايين بر ه!

بنظر اینجوری نمیاد چون
اولا پارس خودرو خودش زیر مجموعه سایپاس
ثانیا هم ایران خودرو و هم سایپا بدلیل پروژه L90 روابط گسترده ای با رنو دارن

Parham
18 October 2006, 11:22 PM
آخرین قیمت این خودرو در بازار به چه صورت هستش ؟! هر دو مدل را اگر قیمت دارید ممنون میشم...

Foad
19 October 2006, 12:21 AM
قابل توجه دوستانی که مگان خصوصا دنده معمولی ثبت نام کردن:
بنده امروز مجدد با شرکت محترم پارس خودرو که واقعا هدفش احترام به مشتری و جلب رضایت اونه تماس گرفتم . بعد از اینهمه مدت تازه میگن هنوز ماشینها ترکیس!!!
جالب اینکه 1 ماه قبل به من گفتن رنگ بژ اگر میخوای فوری بهت میدیم امروز میگن که همون بژم نداریم یعنی اصلا ماشین موجود نداریم معلومم نیست کی بیاد :choler: واقعا از اینجا بی برنامه تر ندیدم که نتونن برای تحویل 1000 تا ماشین اونم وارداتی یه برنامه درست داشته باشن
پس خدمت دوستان توصیه دارم که بفکر یک جفت کتونی راحت باشن

B M W
19 October 2006, 10:20 AM
206

آوانته 25 ملیون در خارج از کشور بین 10 هزار تا 12 هزار دلار معامله می شه !!

Foad