PDA

View Full Version : معرفی mp3 player های جدید

Dexon
12 March 2006, 03:09 PM
اولینmp3 player محصول شرکت IAUDIO به نام IAUDIO X5 با وجود اینکه این مدل از نظر ظاهری
براقی و زیبایی چندانی ندارد اما بسیار جذاب است دستگاه صدای بسیار خوبی دارد و موزیک ان با
وجود صدای زیربالای ان بسیار واضح است ار ویژگی های ان میتوان دارای هارد دیسک بیست گیگا
بایتی .صفحه نمایش رنگی. دارای منو های سیستم گیج کننده وغیره ساده.نمی توان فایل هارا
با استفاده از نام اهنگ و خوانده طبقه بندی کرد .JOYSTICK برای انجام کارها بصورت دستی مناسبه
توانایی نمایش وذخیره عکس هارا هم دارد .میتواند فیلم های ویدیویی کد گذاری شده را در فرمت
MPEG4 XVID نشان دهد با کیفیت 15فریم در ثانیه .و فرمت های AUDIO پشتیبانی میکند
[Only registered and activated users can see links]
محصول دوم محصول شرکت SONY با نام NW E205 این محصول به شکل یک لوبیای بزرگ است
شکل خاص این محصول برتری های بسیاری داره شارژ این محصول توسط پرت USB امکان پذیره
از ویژگی های این محصول فایل های DRM WMA اجرا نمیکند! ومورد مناسبی برای تقویت مجموعه
شما بروش فرا خوانی اینترنتی نیست اگر یک موسیقی را لود کنید ان را با صدای عادی اجرا میکند
هدفون ها خوب کار می کنند اما بهتره شما یک جفت هدفون خوب سونی به ان بیفزایید طراحی این محصول بسیار قوی و عالی و بسیار خوش دست است
محصول سوم مال سرکت APPLE به نام IPOD 60GB این محصول اپل بازار را در دست گرفته وکار را
به جایی رسانده که دیگر کسی نمتواند با اپل رقابت کند از ویژگی های این مدل : صفحه بزرگ رنگی
دارای پوششی ضد خراشیدگی .داری وضوح تصویر 240.340 پیکسل .که برای ارائه عکس ها و
تصویر ها مناسب است و صدای گوشی اپل با تنظیم اکولایزر ضعیف است و در استفاده از تنضیمات
پیش فرض متوجه مشکلات صدا مشوید اگر انتظار صدا فوق العاده از یک پلیر گران 300 پوندی
:icon_redf دارید این کار را نمیتواند برای شما انجام دهد :icon_twis
محصول چهارمی که میخوام معرفی کنم محصول شرکت sony با نام a1000 6GB کیفیت صدا گوشی
خیلی خوبی دارد اما اگر حتی محدود کننده صدا را خاموش کنید صدای کمی بگوش میرسد :icon_roll
فایل های WMA و فایل های تحت حمایت MICROSOFT DIGITAL RIGHTS حمایت نمیکنه :icon_redf
شاید در این شرایط انتخاب پلیر خوب خیلی سخت باشه ولی امیدوارم این مطالب شما دوستان را
در انتخابتون کمک کنه
TOTAL.M.R

Dexon
15 March 2006, 01:58 AM
چرا کسی نظر نمیده :icon_redf اخه چرا :icon_cry: این همه باز دید کننده بدون نظر :icon_redf

EbliiS
16 March 2006, 01:02 AM
آقا به نظر من يكم بيا تو رنجهاي پايينتر...مثلا mp3 player هاي خانواده كريتيو رو معرفي كن...

soheil86
16 March 2006, 04:44 PM
آره منم یه MP3 Player میخوام که هم قیمتش پایین باشه و هم کیفیته خوبی داشته باشه - هارد با ظرفیت بالا هم نداشته باشه چون در اون صورت قیمتش میره بالا یه ظرفیت 256 یا 512 کافیه یه رادیو هم داشته باشه

Amin0
16 March 2006, 05:02 PM
محصول سوم مال سرکت APPLE به نام IPOD 60GB این محصول اپل بازار را در دست گرفته وکار را
به جایی رسانده که دیگر کسی نمتواند با اپل رقابت کند از ویژگی های این مدل : صفحه بزرگ رنگی
دارای پوششی ضد خراشیدگی .داری وضوح تصویر 240.340 پیکسل .که برای ارائه عکس ها و
تصویر ها مناسب است و صدای گوشی اپل با تنظیم اکولایزر ضعیف است و در استفاده از تنضیمات
پیش فرض متوجه مشکلات صدا مشوید اگر انتظار صدا فوق العاده از یک پلیر گران 300 پوندی
:icon_redf دارید این کار را نمیتواند برای شما انجام دهد :icon_twis

TOTAL.M.R

ببخشید شما این اطلاعات رو از کجا اوردین؟:icon_twis:icon_ques این محصول جدید apple هست؟!!:icon_roll
پس این چیه ؟ IPOD Video 60 GB

کیفیت صداش خوی نیست؟:icon_twis تا حالا صداش رو گوش کردید؟!! بهترین صدا در تمام MP3 Player ها رو داره!!
ویدیو هم پخش میکنه!

gisha
16 March 2006, 06:04 PM
سلام.
من هم یه mp3 player میخواهم بخرم.گفتم یه مشورتی هم با شما بکنم.
هدف من اینکه باهاش فایلهای صوتی آموزش زبان انگلیسی(نصرت و ...) رو بشنوم.
و بتونم باهاش برای حمل و نقل اطلاعات استفاده کنم(فکر کنم بهش میگن فلش).
قابلیت شارژ هم داشته باشه که مجبور نشم براش باطری بخرم.
قیمتش هم مناسب باشه.
یه سوال دیگه هم دارم که اگه بخوام اطلاعاتی رو که روش ریختم تو کامپیوتر دوستم ببینم باید driver اونو تو
کامپیوتر دوستم هم نصب کنم؟

با تشکر...

Dexon
17 March 2006, 01:39 AM
آقا به نظر من يكم بيا تو رنجهاي پايينتر...مثلا mp3 player هاي خانواده كريتيو رو معرفي كن...
دوست عزیز من در این جا جدیدترین mp3 player ها را معرفی کردم بدون در نظر گرفتن قیمت
اما بزودی mp3 player با قیمت پایین تر هم معرفی میکنم (از توجه متشکرم :icon_cool )

Dexon
17 March 2006, 02:07 AM
ببخشید شما این اطلاعات رو از کجا اوردین؟:icon_twis:icon_ques این محصول جدید apple هست؟!!:icon_roll
پس این چیه ؟ IPOD Video 60 GB

کیفیت صداش خوی نیست؟:icon_twis تا حالا صداش رو گوش کردید؟!! بهترین صدا در تمام MP3 Player ها رو داره!!
ویدیو هم پخش میکنه!
مقداری توجه و دقت
دوست عزیز شما از apple ipod 60 gb چند تا عکس دیگه (به غیر از عکس من) گذاشتید بعد می فرمایید اگر مال شما apple ipod 60 gb پس عکس که من گذاشتم چیه :icon_roll :icon_twis و این محصول یک mp3 player خودتونم اخر نوشته درباره صداش صحبت کردید (و منبعم سایت اپل ) :icon_twis البته امکان پخش ویدیویی هم داره ولی در اصل mp3 player اصلا خودتون هم گفتید mp3 player که جا داره کمی دقت کنید
((((کیفیت صداش خوی نیست؟:icon_twis تا حالا صداش رو گوش کردید؟!! بهترین صدا در تمام MP3 Player ها رو داره!!))))
درباره صحبت بالا اگر به صحبت های من دقت کرده باشید :icon_roll من به هیچ عنوان نگفتم که صدایی بدی داره فقط گفتم (( اگر انتظار صدا فوق العاده از یک پلیر گران 300 پوندی:icon_twis
دارید این کار را نمیتواند برای شما انجام دهد)) که این اصلا با حرف شما نسبتی نداره :icon_cool

Dexon
17 March 2006, 03:59 AM
آره منم یه MP3 Player میخوام که هم قیمتش پایین باشه و هم کیفیته خوبی داشته باشه - هارد با ظرفیت بالا هم نداشته باشه چون در اون صورت قیمتش میره بالا یه ظرفیت 256 یا 512 کافیه یه رادیو هم داشته باشه
ipod shuffle 512MBمدلی که با خواسته های شما هماهنگی داره صدای خوبیم داره قیمتشم دقیق نمیدونم ولی زیر 100 تومن (فکر کنم خیلی پایین تر) :icon_cool
این هم چند عکس ازش
ولی شک دارم رادیو داشته باشه :icon_neut

Dexon
17 March 2006, 04:07 AM
و این کاملا با خواسته های شما تطابق داره :icon_cool
CREARTIVE MuVo Micro
موو میکرو با فضاهای 256MB,512MB,1GB که به غیر از پخش صدا ضبط صدا و پخش رادیو FM هم داره و
سایز کوچکی هم داره و در رنگهای Red,Orange,Black,Light Blue,Lime Green, White
اینم لینک اطلاعات کاملش
قیمتشم کاملا مناسب و پایینه صدای خوبیم داره :icon_cool
امیدوارم به شما برای انتخاب MP3 Player کمک کرده باشم

Dexon
17 March 2006, 04:17 AM
سلام.
من هم یه mp3 player میخواهم بخرم.گفتم یه مشورتی هم با شما بکنم.
هدف من اینکه باهاش فایلهای صوتی آموزش زبان انگلیسی(نصرت و ...) رو بشنوم.
و بتونم باهاش برای حمل و نقل اطلاعات استفاده کنم(فکر کنم بهش میگن فلش).
قابلیت شارژ هم داشته باشه که مجبور نشم براش باطری بخرم.
قیمتش هم مناسب باشه.
یه سوال دیگه هم دارم که اگه بخوام اطلاعاتی رو که روش ریختم تو کامپیوتر دوستم ببینم باید driver اونو تو
کامپیوتر دوستم هم نصب کنم؟

با تشکر...
برای شما مناسبه CREARTIVE MuVo TX FM
موو تی ایکس با فضاهای 128MB,256MB,512MB,1GB و به غیر از پخش صدا ضبط صدا و پخش رادیو FM هم داره
و سایز کوچکی هم داره و در رنگهای Red,Orange,Black,Light Blue,Lime Green, White
امکان شارژ داره و کاملا با خواسته شما هماهنگی داره و قیمت مناسب :icon_cool
واین هم لینک اطلاعات کامل
امیدوارم شما را در انتخابتون کمک کرده باشم :icon_cool

Amin0
17 March 2006, 02:18 PM
مقداری توجه و دقت
دوست عزیز شما از apple ipod 60 gb چند تا عکس دیگه (به غیر از عکس من) گذاشتید بعد می فرمایید اگر مال شما apple ipod 60 gb پس عکس که من گذاشتم چیه :icon_roll :icon_twis و این محصول یک mp3 player خودتونم اخر نوشته درباره صداش صحبت کردید (و منبعم سایت اپل ) :icon_twis البته امکان پخش ویدیویی هم داره ولی در اصل mp3 player اصلا خودتون هم گفتید mp3 player که جا داره کمی دقت کنید
((((کیفیت صداش خوی نیست؟:icon_twis تا حالا صداش رو گوش کردید؟!! بهترین صدا در تمام MP3 Player ها رو داره!!))))
درباره صحبت بالا اگر به صحبت های من دقت کرده باشید :icon_roll من به هیچ عنوان نگفتم که صدایی بدی داره فقط گفتم (( اگر انتظار صدا فوق العاده از یک پلیر گران 300 پوندی:icon_twis
دارید این کار را نمیتواند برای شما انجام دهد)) که این اصلا با حرف شما نسبتی نداره :icon_cool

نه این عکس و توضیحاتی که شما دادین مربوط به Apple Ipod photo 60 GB هست که خیلی قدیمیه از شکلشم کامله مشخصه که این 2 تا با هم متفاوط هستند.! به عکس زیر نگاه کنی متوجه حرف من میشی !:icon_roll
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

به نظر منم صداش فوق العاده است...!!:icon_twis از این بهتر نمیشه !!:icon_arro

Dexon
17 March 2006, 06:28 PM
نه این عکس و توضیحاتی که شما دادین مربوط به Apple Ipod phto 60 GB هست که خیلی قدیمیه از شکلشم کامله مشخصه که این 2 تا با هم متفاوط هستند.! به عکس زیر نگاه کنی متوجه حرف من میشی !:icon_roll
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

به نظر منم صداش فوق العاده است...!!:icon_twis از این بهتر نمیشه !!:icon_arro
دوست عزیز شما دیگه خیلی بروز هستی :icon_roll به جدیترین ها میگی قدیمی ولی عیب نداره شما خودتونم اخر نوشتتون میگید mp3 player اول نوششتون باز میگید IPOD Video 60 GB حالا هم که میگید Apple Ipod phto 60 GB (دوستان دیگه خودشون بررسی کنند) اخر این چیه تکلیفتون با خودتون دیگه حداقل مشخص کنید :icon_razz :icon_arro در ظم منبع من سایت apple :icon_evil ولی شما هیچ منبعی نگفتید شما اگر به نوشته اصلی من توجه کرده بودید من گفتم اگر انتظار صدا فوق العاده از یک پلیر گران 300 پوندی دارید این کار را نمیتواند برای شما انجام دهد یعنی صداش با قیمتش تناسب نداره ولی من در اول معرفیمم گفتم (بازار در دست داره و کار را
به جایی رسانده که دیگر کسی نمتواند با اپل رقابت کن)
باید بگم من قصدم فقط راهنمایی بوده و قصدم تخریب هیچ mp3 player نبوده :icon_cool

Amin0
18 March 2006, 08:16 PM
دوست عزیز شما دیگه خیلی بروز هستی :icon_roll به جدیترین ها میگی قدیمی ولی عیب نداره شما خودتونم اخر نوشتتون میگید mp3 player اول نوششتون باز میگید IPOD Video 60 GB حالا هم که میگید Apple Ipod phto 60 GB (دوستان دیگه خودشون بررسی کنند) اخر این چیه تکلیفتون با خودتون دیگه حداقل مشخص کنید :icon_razz :icon_arro در ظم منبع من سایت apple :icon_evil ولی شما هیچ منبعی نگفتید شما اگر به نوشته اصلی من توجه کرده بودید من گفتم اگر انتظار صدا فوق العاده از یک پلیر گران 300 پوندی دارید این کار را نمیتواند برای شما انجام دهد یعنی صداش با قیمتش تناسب نداره ولی من در اول معرفیمم گفتم (بازار در دست داره و کار را
به جایی رسانده که دیگر کسی نمتواند با اپل رقابت کن)
باید بگم من قصدم فقط راهنمایی بوده و قصدم تخریب هیچ mp3 player نبوده :icon_cool
نه اون عکسی که من گذاشتم IPOD Video 60gb هست اون عکسی که شما گذاشتی IPOD PHOTO 60gb هست( که حدود 1 سال هست که امده!! ) در ضمن همه این ها به عنوان MP3 Player شناخته میشن چون اول از همه mp3 پخش میکنن بعد کارای دیگه !! منبع منم اینه :icon_cool [Only registered and activated users can see links]
در ضمن من توی ایران نیستم شاید اونجا این IPOD PHOTO تازه امده!!!:icon_arro

Dexon
18 March 2006, 09:03 PM
دوست عزیز در ایران و همه جهان به چیزی که حتی به گفته خود شما کار اولش پخش mp3 می گویند mp3 player
حرف اخرتون قبول دارم برای کسایی که خارج ایرانند شاید دیگه این ها زیاد جدید نباشه ولی ایا مدل بالا تر از این هم اومده؟

gisha
20 March 2006, 12:31 AM
سلام.
من یه سوال در مورده منبع تغذیه مدل CREARTIVE MuVo TX FM دارم.
آیا این مدل فقط باتری aaa میخوره؟
چون من نمیخواهم باطری بخرم.میخوام با usb شارژ بشه یا اینکه شارژر داشته باشه و بشه اونو مثل موبایل شارژ کرد.
نه اینکه مثل کنترل تلویزیون بعد از مدتی باتریشو عوض کنم.

با تشکر...

Dexon
20 March 2006, 01:04 AM
دوست عزیز به گفته حود سایت
ou can even customize music with a 5-band custom equalizer and 4 presets for Jazz, Rock, Pop or Classical music. MuVo® TX FM gives you up to 15 hours of continuous music playback on one AAA battery(2).
از یک باتری AAA استفاده میکنه

Dexon
20 March 2006, 01:07 AM
و در ظم این MP3 PLAYER ایستگاه شارژ داره (در عکس هست) و قابل شارژه
این هم امکانات کاملش
Size WxHxD: 1.4" x 2.9" x 0.6"
Weight: 32 grams without battery
USB 2.0 Flash Drive Capacity: 128MB / 256MB / 512 MB / 1GB
Power: 1 x AAA Alkaline battery
Battery Life: Up to 15 hours of MP3*
Playback Formats: MP3, WMA (DRM)
Recording: IMA ADPCM, Mono
Signal to Noise Ratio: >90dB
Harmonic distortion output: <0.05%
Frequency response: 20Hz to 20kHz
Headphone out: 3.5mm stereo mini jack
Interface: USB 2.0, compatible with USB 1.1

gisha
20 March 2006, 10:23 AM
راسته که creative قطد داره به منظور رقابت با Ipod قیمت محصولاتشو کم کنه؟
درضمن ممنون میشم اگه قیمت این محصول رو هم بنویسید؟

Dexon
20 March 2006, 11:51 PM
راسته که creative قطد داره به منظور رقابت با Ipod قیمت محصولاتشو کم کنه؟
درضمن ممنون میشم اگه قیمت این محصول رو هم بنویسید؟
البته این حرف شما تا حدودی درسته اما باید به این نکته توجه کرد که CREARTIVE دارای مدل های گران قیمت هم هست اما در کل حرف شما درسته در دومدل هم رده CREARTIVE وIpod قیمت مدل CREARTIVE کم تر است :icon_cool
در مورد قیمت باید بگم من قیمت دقیق را ندارم (بخصوص با این وضع بازار که قیمتها اصلا ثبات نداره )
ولی قمیت زیر 40 هزار تومان است :icon_cool

hamid_6600
21 March 2006, 01:44 AM
زیر 40 هزار تومن ؟ مطمئنی ؟

am!n
21 March 2006, 02:12 AM
با سلام من یه mp4 دارم که دارای حافظه 1 گیگی می باشد . بعد از فرمت شد 244 مگ مشکل چیه؟؟؟
مارکش صونیه با قیمت 135 هزار تومان. هم تصویری هم آهنگ هم عکس و .....

Dexon
21 March 2006, 02:17 AM
زیر 40 هزار تومن ؟ مطمئنی ؟
دوست عزیز ما در بازار پر اشوبی هستیم :icon_redf زمانی که گوشی مثل p910 که قیمتش به 390 تومن رسیدحالا میگن شده 610 تومن:icon_roll عمق مسئله مشخص میشه :icon_eek:
پس اگر بگم مطمئنم کار عاقلانه نکردم :icon_ques پس جملمو تصحیح میکنم ومیگم
اگر این مدلو زیر 40 تومن بخرید خوب خریده اید و ضرر نکرده اید :icon_cool

Dexon
21 March 2006, 05:42 AM
با سلام من یه mp4 دارم که دارای حافظه 1 گیگی می باشد . بعد از فرمت شد 244 مگ مشکل چیه؟؟؟
مارکش صونیه با قیمت 135 هزار تومان. هم تصویری هم آهنگ هم عکس و .....
دستگاه هاي پلير را با سيستم فرمت خود دستگاه فرمت كن یا
با برنامه(سی دی)خودشون فرمتشون کن
اگه درست نشد
و اخرین درست ترین راه
وقتی دستگاه ها رو با کامپیوتر فرمت میکنیم یک فایل هیدن که مربوط به Setting دستگاه هست پاک میشه وتنها راه ممکن ریختن فایل از یک دستگاه مشابه وسپس کپی کردن آن داخلMP3 Player میباشد.

Dexon
21 March 2006, 05:55 AM
يک MP3 Player شش گيگا بايتي از نوع فلش Sansa e200
شرکت SanDisk، سازنده انواع ابزارهاي ذخيره‌سازي کوچک، براي اولين بار در دنيا يک MP3 Player با حافظه 6 گيگا بايتي از نوع فلش ديسک به بازار معرفي کرده است.
شركت SanDisk با عرضه يک مدل MP3 Player‌ جديد در انواع دو، چهار و شش گيگا بايتي، بازار گسترده MP3 Player‌هاي مبتني بر حافظه فلش را تکان داد. هم‌اکنون انواع پخش‌کننده‌هاي MP3 از نوع ميني ديسک (هارد ديسک‌هاي کوچک) با ظرفيت‌هاي بالا در بازار فراوان است، اما اين اولين بار است که يک پخش‌کننده با اين ميزان حافظه فلش به بازار معرفي مي‌شود.

پخش‌كننده مدل Sansa e200 اين شركت داراي نمايشگر LCD رنگي 1.8 اينچي است كه ابعاد آن تقريباً به اندازه iPod نانو مي‌باشد، اما كمي ضخيم‌تر است. البته اين ضخامت بيشتر يعني عمر باتري بيشتر، كه قطعاً مورد پسند بسياري از كاربراني است كه 16 ساعت نيازشان را تأمين نمي‌كند.
از اينها گذشته، اين پخش‌كننده از سيستم PlaysForSure مايكروسافت هم حمايت مي‌كند، بنابراين مي‌توانيد در فروشگاه‌هاي اينترنتي و سرويس‌هاي دانلود نيز از اين دستگاه استفاده كنيد.

دستگاه Sansa e200 از جهاتي بهتر از رقيب اصليش iPod نانو است. بدنه دستگاه ضد خش است و كاربر مي‌تواند خودش باتري شارژ شدني آن را تعويض كند. انتظار مي‌رود عمر باتري از حد 30 ساعت فراتر رود، و يك اسلات براي حافظه كارتي از نوع microSD نيز وجود دارد كه امتياز ديگر اين وسيله محسوب مي‌شود.

اين پخش‌كننده همچنين داراي تيونر FM و قابليت ضبط FM است، كه به وضوح در iPod نانو فراموش شده است (مگر اين كه به صورت جداگانه خريداري شود). از ديگر ويژگي‌هاي Sansa e200، قابليت نمايش عكس به صورت تكي و اسلايدي هنگام پخش موسيقي است. اين دستگاه يك كانكتور عمومي نيز براي وصل شدن به وسايل جانبي دارد.

نمونه دو گيگابايتي اين دستگاه 200 دلار، چهار گيگابايتي 250 دلار (تقريباً هم قيمت با iPod نانو) و شش گيگابايتي 300 دلار تعيين شده است. هر سه مدل مقارن با فروردين ماه 85 وارد بازار خواهند شد.
امیدوارم این مطالب برای شما مفید بوده باشه

Dexon
14 April 2006, 02:12 AM
سه نمونه از mp3 player رو براتون از شرکت زی سایبر می زارم . قیمتاش هم مناسبه بیشترین قیمت ۱۸۰ هزار تومان هست

amirghs640
26 April 2006, 07:37 PM
نظرتون در مورد موتورولا چیه ؟
من تا الان از MP4 ها خوشم نمی اومد .
ولی اون با توجه به قیمتش ،

512 مگا 95 تومان
1 گیگ 120 ت
مناسب به نظر می رسید .
عکس ، فیلم ، متن ، موزیک ، رادیو ..
یا علی

Profession@l
26 April 2006, 08:50 PM
میشه عکسشو بزاری ؟

Motorola

xxbsqxx
26 April 2006, 09:51 PM
من نمايندگي زولتريكس رو دارم و با هاش كار كردم كيفيتش خوبه قيمت هاش هم مناسبه

boyboy72000
9 June 2006, 11:27 PM
من iriver U10 دارم ، حرف نداره هم کیفیت صداش هم امکاناتش ،LCd بزرگ جون میده واسه فیلم دیدن و هم طراحیش

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Iriver U10 Cradle

Profession@l
10 June 2006, 04:26 AM
این iriver-u10 گویا دو تا ظرفیت 512 و 1 گیگ داره . قیمت هارو هم دارین ؟

یه مدل جدیدتر هم اوده که تکامل یافته همینه به نام iriver Clix که 2 گیگ هست و کنترل بی سیم و یه Cardle که دستگاه توش میره داره ...

تو U10 هم اینا رو داره ؟

karash501
10 June 2006, 10:31 AM
مطمئنید این u10 فقط 1گیگ شرفیت داره؟به قیافش میاد از اینایی باشه که هارد دارن...شبیه کریتیو زن ویزن هم هست

boyboy72000
10 June 2006, 01:26 PM
u10 cradle داره من خريدم ، حرف نداره clix هم خوبيش 2Gb هستش

u10 هارد نيست ، flash هستش

vatoovatoo80
10 June 2006, 02:23 PM
من یه ماه پیش یه Transcend مدل Tsonic 620 گرفتم.راضی هستم.
ظرفیتش 1 گیگ هست.(95 تومان)
ظاهر زیبایی داره.
کیفیت صداش خوبه ولی در حد IPOD نیست.
ضبط صدای فوق العاده با سه کیفیت داره.
رادیوش خوبه.
با یه باطری نیم قلمی 15 ساعت کار میکنه.
به عنوان فلش هم میشه ازش استفاده کرد.
سرعت انتقال فایل بهش نسبتا کمه.
تایوانی اصل هست.
یک سال هم گارانتی داره.

Profession@l
10 June 2006, 08:36 PM
u10 cradle داره من خريدم ، حرف نداره clix هم خوبيش 2Gb هستش

u10 هارد نيست ، flash هستش

کنترل بی سیم هم داره ؟ قیمت 512 و 1 گیگ رو هم دارین ؟ شما چند گرفتین ؟

boyboy72000
11 June 2006, 07:04 PM
اره آقا جان Remote هم داره من 1گیگیو شب عید 198 گرفتم که cradle به همراه remote هم 25 تومن برات آب میخوره، الان مدل جدیدش که 2 گیگیه هم اومده (البته تو بازار ایران رو نمیدونم :icon_ques ) :icon_cool

Profession@l
14 June 2006, 03:41 AM
کسی قیمت ipod قدیمی رو که صفحه رنگی نبودن در ظرفیت های 20 / 30 / 40 / 60 گیگ داره ؟

رادیو هم دارند ؟ خروجی Line in برای هدفون معمولی چهطور ؟

عمر باطریشون چهطوره ؟

Bia2Clubs
10 May 2008, 06:17 PM

يك دستگاه پخش چندرسانه‌اي قابل حمل با طراحي جالب به‌بازار معرفي شده است.

اين PMP را شركت Pic’n Roll با مدل FT602 به بازار معرفي كرده است.
FT602 مبتني بر حافظه فلش بوده و ظرفيت حافظه آن به 2 گيگابايت مي‌رسد.
اين PMP داراي يك پورت USB پرسرعت نسخه 2 براي اتصال به كامپيوترهاي شخصي، انتقال اطلاعات و شارژ همزمان است.
به‌اين ترتيب با اتصال اين دستگاه به كامپيوتر، كاربران آن مي‌توانند تا 10 ساعت به‌طور مداوم به موسيقي دلخواه‌شان گوش كنند و فيلم ببينند.
FT602 قابليت پخش فايل‌هاي صوتي با فرمت‌هاي MP3، WMA، OGG و WAV را داشته و عكس‌هايي با فرمت‌هاي JPEG، BMP و GIF را براي كاربران به نمايش مي‌گذارد.
اين PMP همچنين امكان پخش فايل‌هاي ويدئويي با فرمت‌هاي W،WMV، MPG، MPEG، ASF و AVI را در اختيار كاربرانش قرار مي‌دهد.
اين محصول جديد امكان ضبط صداي ديجيتالي با فرمت WAV را هم دارد.
نمايشگر اين PMP از نوع LCD رنگي با اندازه 8/1 اينچ است كه تصاوير را با وضوح 160×128 پيكسل به نمايش مي‌گذارد.
FT602 با ابعادي برابر 04/0×14/0×25/0 اينچ، امكان پخش صدا با فركانسي متغير از 20 هرتز تا 20 كيلوهرتز را دارد.
شركت Pic و n Roll اما هنوز زمان عرضه و قيمت اين PMP را اعلام و منتشر نكرده است.

دنیای اقتصاد

Bia2Clubs
10 May 2008, 06:18 PM

يك محصول طلايي براي طرفداران تجملات كه معمولا از ميان خانم‌ها هستند، به بازار معرفي شده است.

اين محصول يك PMP جالب از شركت COOPER بوده كه با مدل Amber F1 به بازار معرفي شده است. بدنه اين PMP فلزي بوده و رنگ آن طلايي است. Amber F1 طراحي ساده‌اي داشته و نمايشگر آن بزرگ است.
نمايشگر اين PMP از نوع LCD رنگي با اندازه 8/2 اينچ است.
اين PMP قابليت نمايش فايل‌هاي ويدئويي با فرمت‌هاي AVI، RMVB و FLV و پخش فايل‌هاي صوتي با فرمت SRS را در اختيار كاربرانش قرار مي‌دهد.
اين دستگاه مجهز به راديوي FM، قابليت ضبط صداي ديجيتالي و يك اسپيكر داخلي هم هست. اگر به داشتن اين PMP طلايي جالب علاقه‌منديد بهتر است تا اواخر ماه ژوئن منتظر بمانيد. اين در حالي است كه شركت COOPER هنوز قيمت عرضه اين PMP را اعلام و منتشر نكرده است.

دنیای اقتصاد

Bia2Clubs
10 May 2008, 06:18 PM

شركت چيني Yuantong جديدترين دستگاه PMP خود را معرفي كرد. مدل M300 جديدترين دستگاه پخش چند رسانه‌اي اين شركت است كه به تازگي به بازار انواع اين محصولات معرفي شده است. اين دستگاه مجهز به يك نمايشگر بزرگ 3 اينچ از نوع LCD است كه وضوح تصوير آن برابر 400×240 پيكسل است.

اين PMP قابليت پخش فايل‌هاي ويدئويي با فرمت Rmrb، Rm، Avi، Flr، Divx، Vxid و Mpeg4 را دارد. فايل‌هاي صوتي قابل پخش توسط اين دستگاه با فرمت mp3، WMA، FLOC، Ape است. فرمت‌هاي JPEG، BMB، Gif نيز فايل‌هاي عكس قابل پخش اين دستگاه است. همچنين اين pmp قابليت نمايش فايل‌هاي e-Book و فايل‌هاي متني را نيز دارد.
مدل M300 مبتني بر حافظه فلش بوده و ظرفيت حافظه داخلي آن به 2گيگابايت مي‌رسد. اين دستگاه مجهز به يك پورت USB نسخه دو است و با ويندوزهاي XP، 2000 و Vista نيز سازگاري دارد.
قابليت ضبط صدا و مجهز بودن به يك اسپيكر داخلي از ديگر امكانات اين pmp است. شركت Yuantong هنوز زمان عرضه اين دستگاه پخش چندرسانه‌اي را اعلام نكرده است.

دنیای اقتصاد

Bia2Clubs
10 May 2008, 06:19 PM

اين روزها در بازار انواع محصولات چند رسانه‌اي (PMP) شاهد ظهور مارك‌هاي متنوع و متفاوتي هستيم. شركت SPEED يكي از همين شركت‌ها است كه به تازگي جديدترين دستگاه خود را به بازار اين محصولات معرفي كرده است.

مدل MV8 جديدترين دستگاه چند رسانه‌اي اين شركت است كه به بازار معرفي شده است. اين PMP مبتني بر حافظه فلش بوده و در سه نسخه 1، 2 و 4گيگابايتي طراحي شده است. با اين حال اين دستگاه امكان ارتقاي حافظه با كارت‌هاي حافظه SD را نيز به كاربرانش مي‌دهد.
مدل MV8 قابليت پخش فايل‌هاي ويدئويي با فرمت MPEG4, AVI را دارد. فايل‌هاي صوتي قابل پخش توسط اين دستگاه با فرمت‌هاي MP3 و WMA است. فرمت JPEG فايل عكس قابل پخش توسط اين PMP است.
امكان اجراي فايل‌هاي E-Book و فايل‌هاي متني نيز از ديگر قابليت‌هاي اين دستگاه است. مدل MV8 قابليت ضبط صدا تا 32 ساعت و با فرمت WAV را به كاربرانش مي‌دهد. اين دستگاه مجهز به يك اسپيكر داخلي است. فركانس صداي پخش شده از اين دستگاه از 20هرتز تا 20كيلوهرتز متغير است.
نمايشگر اين PMP از نوع LCD است كه اندازه آن به 2 اينچ مي‌رسد.
مدل MV8 مجهز به يك پورت USB نسخه دو است و با ويندوزهاي ME، 2000، XP و سيستم عامل لينوكس سازگاري دارد.
مجهز بودن راديو FM از ديگر قابليت‌هاي اين دستگاه چند رسانه‌اي است. همچنين اين دستگاه با انواع بازي‌هاي كامپيوتري سازگاري دارد. مدل MV8 توانايي سازگاري با 11 زبان زنده دنيا را نيز دارا است. اين دستگاه چند رسانه‌اي كه بسيار زيبا و جذاب است، ابعادي برابر 5/11× 46×78 ميلي‌متر را دارد و وزن آن به 55 گرم مي‌رسد.
شركت SPEED هنوز زمان عرضه و قيمت اين PMP را به بازار جهاني اعلام نكرده است.

دنیای اقتصاد

Bia2Clubs
10 May 2008, 06:20 PM

محصولي ساده اما كاربردي و با قابليت‌هاي متنوع به بازار عرضه شده است. اين محصول كه MP3 Player جديد شركت San Disk است، با مدل Sansa Express به بازار معرفي و عرضه شده است.Sansa Express يك MP3 Player حرفه‌اي با قابليت اتصال مستقيم به كامپيوترهاي شخصي و ديگر محصولات ديجيتال است.

اين MP3 Player مبتني بر حافظه فلش بوده و ظرفيت حافظه داخلي آن به 2 گيگابايت مي‌رسد. كاربران اين دستگاه همچنين امكان ارتقاي حافظه اين MP3 Player را با استفاده از كارت‌هاي حافظه Micro SD در اختيار دارند.
Sansa Express مجهز به يك پورت USB پرسرعت نسخه 2 است كه بدون نياز به كابل و به راحتي به كامپيوتر متصل مي‌شود.
اين MP3 Player امكان پخش و اجراي فايل‌هايي با فرمت‌هاي MP3، WMA و WAV را دارد.
اين دستگاه كه قابليت ضبط صداي ديجيتالي را داشته، مجهز به راديوي FM و امكان ضبط برنامه‌هاي راديويي است.
MP3 Player جديد San Disk داراي يك ميكروفن براي ضبط صدا بوده و باتري آن در هر بار شارژ قابليت پخش مداوم 15 ساعت موسيقي را به كاربرانش مي‌دهد.
اين دستگاه طراحي باريك و ساده‌اي داشته و مجهز به يك نمايشگر OLED با 4 خط است.
Sansa Express كه با ويندوزهاي XP و Vista سازگار است به تازگي و با قيمت 99/69 دلار به بازار عرضه شده و به فروش عمومي مي‌رسد.

دنیای اقتصاد

EbliiS
14 September 2008, 11:24 PM
دوستان از اين به بعد mp3 player هاي جديد را هم در تاپيك تازه های اخبار تجهيزات ديجيتالي سال 87 ([Only registered and activated users can see links]) معرفي نماييد.:icon_cool
.تاپيك قفل شد!