View Full Version : واکس برای رنگ 206
ali1860
12 March 2006, 12:39 PM
من میخواهم بدانم آیا واکس زدن بعداز شستشو برای رنگ ماشین 206 خوب است یا مضر ؟ در دفترچه که نوشته مفید است در اینصورت چه مارکی استفاده نمایم ؟
alighasser
12 March 2006, 01:10 PM
دوست عزیز،
رنگ اتومبیل در معرض نور خورشید دچار کدر شدن و به اصطلاح سوختگی میگردد ...
تا آنجائی که من اطلاع دارم ، در تهران بین 9 تا 12 ماه یکبار باید بدنه اتومبیل را پولیش کرد ...
پولیش یک لایه بسیار نازک از روی رنگ را برمیدارد که این لایه به اصطلاح سوخته یا کدر شده میباشد ...
پس از پولیش ، به بدنه واکس میزنند که یک لایه محافظ روی رنگ بوجود میاورد که تا 2 تا 3 ماه مانع از رسیدن اشعه
مظر آفتاب به رنگ اتومبیل شما میگردد ...
شما میتوانید هر 2 تا 3 ماه یکبار بدنه اتومبیل خود را واکس بزنید ... واکس نه تنها برای رنگ مظر نیست بلکه باعث عمر
بیشتر و شفافیت رنگ اتومبیل شما میگردد ...
به نظر من پولیش و واکسهای آمریکائی از مرغوبیت بهتری بهرمند هستند ... (اگر اصل باشند نه remark شده)
جهت اطلاع شما : برخی مراکز حرفه ای فقط جهت امور رنگ اتومبیل از نظر من میتوانند این کار را انجام دهند و مراکز
غیر حرفه ای میتوانند باعث خرابی رنگ شما و یا برداشتن بیش از حد رنگ و به اصطلاح رسیدن رنگ به فیلی که base رنگ
اتومبیل میباشد بشوند که متاسفانه علاجی غیر از رنگ مجدد وجود ندارد ...
پس در این صورت مراقب افراد ناشی باشید ... !!!
پیروز باشید ... :icon_cool
mahdi2004
12 March 2006, 01:39 PM
با سلام
مرسی alighasser
منم یه سمند دارم مدل 83 (نقره ای)وقتی که گرفتم رنگش نسبت به دیگر سمند های تاره خیلی خوب بود:icon_sad: اما بعد از 1 سال رنگش تیره شده و بسیار زشت!! :icon_redf
حالا قبمتش چند هست؟؟؟؟
ممنون:icon_cool
alighasser
12 March 2006, 01:47 PM
قیمت چی چنده ؟؟؟ !!! :icon_roll
اگه منظورت قیمت اجرت واکس و پولیشه ، فکر کنم برای سمند حدود 50.000 تومن ...
شامل : پولیش کامل بدنه، واکس بدنه، واکس قطعات پلاستیکی (مثل آیینه ها، سپر ها و ...)، واکس داشبورد، واکس طایرها ... البته با مواد درجه یک ...
پیروز باشید ... :icon_cool
Payamnazeri
12 March 2006, 02:46 PM
من یه واکس formula 1 آمریکایی خریدم و خودم روی ماشین میزنم.البته اگر به جاهای پلاستیکی مثل دستگیرههای در و زه ها مالیده بشه پاک کردنش سخته.ضمنا روی قوطیش نوشته تا 1 سال ضد آب هستش.قیمتش هم 4500 تومن هستش.
saber2q
12 March 2006, 08:20 PM
پوليش هيچ گونه عوارض بعدي روي رنگ ماشين نداره و فقط پوليش كردن بيش از اندازه رنگ ماشين را نازك ميكنه وگرنه بعد از پوليش آفتاب و هر چيز ديگه هيچ اثري به علت پوليش كردن رو رنگ نداره
ضمنا پوليش جلاسنج فيلم محافظ هم داره :icon_cool
esmigel
13 December 2006, 08:19 PM
سمند رو اگه خواستی بهترین نتیجه رو ببینی...اول یه پولیش توپ بزن...(نه از این پولیشای ایرانی)
بعدش یه واکس توپ...(پیشنهادم magic wax تومن5) بعد ببین چی می شه...البته اگه خودت تنها پولیش بزنی به واکس نرسیده از کتو کمر میوفتی...
واکس لاستیک هم مگه هست؟ میشه یکم توضیح بدین...
اخرش نفهمیدم fourmula 1 واکسه یا پولیش؟ رو یکی من که نوشته واکس...ولی بعضی ها میگن پولیشه
از کجا باید دونست که فورمول وان یا هر واکس دیگه ای اصله؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.