PDA

View Full Version : درخواست آموزش مجدد ولی مفصلتر!!!برای بک آپ از دفترچه تلفن و مسیج

phantom2001h
12 March 2006, 12:09 PM
سلام دوستان . میدونم .به نظر خودتون این تاپیک تکراریه. ولش یه بهر دیگه اگه می شه توضیح بدین چه جوری با استفاده از کابل مخصوص p910(dss-25) میشه از کل مسیج ها و دفترچه تلفن بک آپ گرفت . چون می خوام گوشیمو ریست کنم. لطفآ توضیح بدین اگه باید از برنامه ای استفاده کنم آدرس کامل برنامه رو بههم بگید . ببخشید.متشکرم!!!!

mr_mashmash
12 March 2006, 03:53 PM
برای بک آپ از دفترچه تلفن بهترین و راحتترین کار اینه که بعد از اتصال گوشیت با کامپیوتر با استفاده از نرم افزاری که با cd همراه گوشی ارائه شده گزینه synchronize رو انتخاب کنی تا تمام کانتکت هات در address book ویندوز کپی بشه، بعد از ریست کردن گوشیت هم دوباره این کارو تکرار می کنی تا کانتکت ها درون گوشیت بیاد.
برای backup از کل گوشیت (نرم افزارها+ فایل ها + همه چی!) گزینه backup and restore رو انتخاب کن و کار حله
(توضیح : وقتی pc suit که تو cd همراه p910 هست رو نصب می کنی تو منوی استارت ویندوزت shortcut های لازم رو می سازه و کارت راحت پیش می ره)

phantom2001h
12 March 2006, 05:19 PM
:icon_cry: دوست عزیز ممنون از توچه تون. ولی بک آپ از فایلها رو می دونم. ولی برای مسیج و دفترچه تلفن نمیدونم چه جوری عمل کنم؟
مسیج ها خیلی مهمه . بیشتر کمک کنید

HU016865
12 March 2006, 09:31 PM
براي بك آپ بايد گوشي رو روي پايه بذاري .وقتي ارتباط بر قرار شد.روي ايكون گوشي در تسك بار راست كليك كني.sync station settings رو انتخاب كني.بعد تو ستينگ هر دو مرد رو انتخاب كن(حتما دوباره انتخابكن).وقتي تمام شد دوباره روي ايكون گوشي ئر تسكبار راست كليك كن.synchronise رو انتخاب كن.با اين كار از دفتر چه تلفنت بك اپ ميگيري.
ولي براي مسيج فقط همون راه قبلي هست.

phantom2001h
13 March 2006, 12:37 PM
دوستان ممنون از کمکتون.می خواستم فریمور جدیدو نصب کنم که فعلا منصرف شدم. می خواستم بدونم اگه مسیج هام folder بندی باشه با بک آپ گرفتن .میمونه یا پاک میشه

sisbss
13 April 2006, 11:52 PM
ممنون از راهنماییتون ولی من یک بار از همین برنامهsynchronize
کمک گرفتم تمام smsهام پاک شد
ولی کانتکت رو تونستم برگردونم

بهزاد
14 April 2006, 07:22 AM
من برای نگهداری مسج ها از برنامه message sorter استفاده میکنم ، مسیج هایی رو میخواهید به صورت فایل تکست کپی میکنه و به کامپیوتر منتقل میکنه

sisbss
29 April 2006, 09:18 PM
سلام

اقا لطفا من رو راهنمایی کنید

من در قسمت
smsدوتا فلدر سختم و smsهارو به اون دوتا فلدر انتقال دادم تو یکی 700تا در اون یکی200تا smsدارم

هالا میخام از این
smsهایی که تو قسمت هایinbox,outbox,draft ,sent,واز همین دوتا فلدر و

دفترچه تلفنم با تمام عکس هایی که تو دفتر چه تلفنم هست
back up بگیرم

این برنامه هارو هم دارم

message storer

sms folder manager
sms machin
sms reminder(

میدونم این به درد نمیخوره)

sms scheduler

desk top message

(لطفا نگید از کدوم میتونم استفاده کنم ...بگید چطور استفاده کنم)

از کل گوشیم نمیخام

back up بگیرم

فقت از
smsو contactمیخام back up بگیرم

چیزی از این
sync stationهم نمیدونم

اگر از این برنامه میشه استفاده کرد لطفا ترز کار و تنزیماتش رو به من بگید
لطفا اموزش گام به گام بدید
متشکر میشم

NabiKAZ
25 September 2006, 10:29 AM
ممنون از راهنماییتون ولی من یک بار از همین برنامهsynchronize
کمک گرفتم تمام smsهام پاک شد
ولی کانتکت رو تونستم برگردونم

سلام

برای شما sms ها رو پاک کرد.
برای من contact ها رو دوبل کرد !!!
البته دلیلشم فکر کنم این بود که یه نسخه در آدرس بوک و یه نسخه در گوشی از شماره ها داشتم ...
synchronise کارش خیلی خوب بود، و خودش شماره های جدید رو بین آدرس بوک و گوشی جابجا میکرد و حذفیات رو هم در هر یک اعمال میکرد به عبارتی هوشمند عمل میکرد به نظر من.
فقط مشکل بزرگی که باعث شد من ازش منصرف بشم این بود که group های گوشی رو نمیشناخت و مد نظر قرار نمیداد.
در کل هم باهاش حال کردم هم نکردم !
فکر کنم بهترین گزینه send this folder در خود گوشی باشه که هر چند وقت یکبار انجامش بدیم و بک آپ بگیریم...

ضمنا با synchronise فقط از کانتکت ها تونستم بک آپ بگیریم و مابقی گزینه ها غیر فعال بود! چرا؟!

sisbss
25 September 2006, 08:16 PM
من برای اولین بار از این برنامه استفاده کردم ولی چون بلد نبود به صورت نادرست استفاده کردم
فکر میکنم این برنامه فقط یکبار قابل استفاده باشه البته از کانتکت میشه 100 بار هم برای بک اپ گیری میشه استفاده کرد