PDA

View Full Version : معايب و مشكلات ساير اتومبيل هاي ساخت ايران

محمد رضا محمدي
5 November 2004, 03:43 PM
سلام دوستان ...
اين تاپيك رو باز كرديم تا در اينجا به مشكلات و معايب انواع خودرو هاي ساخت ايران به جز پرايد و پژو بپردازيم ....
حتا دوستاني كه پيشنهادي در مورد افزايش بازده و كيفيت اين خودرو ها دارند ميتونند در اين تاپيك به اين موضوع بپردازند ...

فقط اميدوارم دوستان طوري برخورد داشته باشند كه منجر به قفل تاپيك نشه
:o

Evanescence
5 November 2004, 04:15 PM
سي يلو :

مزايا:
1-كيفيت بالاي قطعات و مونتاژ 2- فرمان نرم 3- مصرف سوخت خيلي پايين 4-كولر خيلي خوب 5- سيستم تعليق نرم( و نه خوب)

معايب:
1-ترمزها بد 2- جاداري براي سرنشينان عقب فاجعه ست 3- جنس بد جلو داشبورد

بقيه شو شما ادامه بدين :?: :|

محمد رضا محمدي
5 November 2004, 04:54 PM
در ادامه مطلبي كه دوست عزيزمون Evanescence, اشاره كردند ...
مزايا :
هندلينگ عالي .... امكانات خوب ( ولي جاي اهرم تنظيم فرمان خاليه ) .... ايمني خوب .... گيربكس و موتور عملكرد خوبي دارند ....

معايب :
طراحي قديمي جلو داشبرد و نماي جانبي خودرو ..... ديد عقب خوب نيست ... قدرت و گشتاور پايين

منتظر نظرات بقيه دوستان هستيم ...
اگر در مورد سي يلو چيز خاصي به نظرتون نميرسه ميتونيد در مورد اتومبيل هاي ديگه صحبت كنيد ... :!:

Top RPM
5 November 2004, 08:33 PM
تر مز ضعيف. هندلينگ بد در دور هاي خيلي تند و يا اسلالوم هاي سريع. به طوري كه براي رفع over steer بايد يك under steer قوي ايجاد كنيد.

كولر عاليه. جا دار و خوب. لوازم يدكي خوبي داره. تو سرعت هاي بالا خوبه. بالاي 190 آدم احساس نا امني مي كنه

محمد رضا محمدي
5 November 2004, 10:34 PM
در مورد جاداري بايد بگم اين مقوله در قسمت عقب چندان جالب نيست ...
در مورد سرعت هم به نظر من 190 براي سي يلو خيلي زياده با توجه به موتور و حجم .... چه برسه به بالاتر :P

booleck
6 November 2004, 12:57 AM
نه Top RPM, کاملاً درست ميگه من خودم تا بحال سرعت 200رو هم با سيلو تجربه کردم حتا با 5 نفر در ماشين. 8)
ولی ديگه بايد بقيه چيزا رو بيخيال شی. مخصوصاً ترمز و تعادل رو!!
:x :x

علی سلیمی
6 November 2004, 01:32 AM
سلام ببينم قراره فقط در مورد سيلو صحبت بشه؟‌ من خيلي تو زمينه ماشين وارد نيستم اما از نيسان سرانزا براتون هر چي بگم كم گفتم. هر چقدر حسنات داره همون قدر معايب داره!‌ 32 ميليون تومن ماشينه نه اين كه بد باشه اما از پرايد ضعيف تره! (از نظر كيفيت قطعات)
ولي شتاب خيلي خوبي داره من پشت پژو 405 صفر هم ميشينم اما اين رو به پژو ترجيح ميدم. (لازم به ذكر هست كه 200 تا سرعت زده رو كيلومتر ولي من تو بزرگراه چمران شمال به جنوب با يه 405 كل انداختم و گرفتمش. خيلي سريع شتاب و سرعت ميگيره با اينكه شاسي بلند هست و تو سرعت هاي بالا اصلا احساس نا امني و خطر نميكني) راستي ساخت داخل هستا!‌ همين نيسان پيكاپ هست برداشتن اتاق دارش كردن و چراغ عقب هاشم كريستالي انداختن اسمش شده سرانزا. اهرم بالا پايين كردن غربيلك فرمون رو از روش باز كردن. دزدگيرش بعد 1 ماه فقط در راننده رو باز ميكنه. تو اين مدتي كه يه ماه هم نشده شيشه سمت راننده پايين نمياد سمت شاگرد راننده پايين ه ولي بالا نميره!‌ حالا به نظرتون تو عوارضي ميخواستم پول بدم چيكار ميكردم؟‌ هيچ چي پيكان شيشه ميكشيد پايين پول ميداد من از ماشين پياده ميشدم پول ميدادم. درسته ممكنه تو همه ي ماشين ها اينطوري نباشن اما وقتي آدم 30 و خورده ايي پول ماشين ميده ديگه توقع اين همه مشكل و اشتباه از سوي كارخونه رو نداره!‌ خواستم بگم كه فكر نكنين الان رونيز و سرانزا خيلي ماشينن كه اشتباه ميكنين. همين ماشيني كه من سوارم از رونيز گرون تره (البته رونيز شيك تر و كوچيك تره)‌ اما هزار تا مشكل داره. خيلي دوست دارم از گل (فولكس واگن كه هنوز توليد نشده) ماكسيما و موسو بدونم چون تعريف موسو رو زياد شنيدم!‌ شرمنده سرتون رو درد آوردم خدانگهدار

معايب و محاسن:‌ تكان خوردن زياد تو سرعت بالا همش ماشين بالا پايين ميشه البته ميشه از مزايا اون هم دونست چون كمك فنر هاي خيلي نرمي داره و آدم تو سرعت بالا تو دست انداز هاي بزرگراه ها احساس ناراحتي و خشكي ماشين رو نداره. فرمان بسيار عالي هيدروليك. ضبط صوت كاست خور بسيار افتضاح كه فقط بالانس بلندگو هاي چپ و راست داره و از پيكان بدتره. البته از نظر كيفيت نه از نظر ظاهري!‌ تقلبي بودن و ايراني بودم قطعات ( الان هنوز ماشين نو هست اما در كنسول وسط رو كه باز ميكني اون اهرمي كه در رو نگه ميداره تا بيش از حد باز نشه از جاش در اومده چرا؟‌ چون كه ورداشتن تو پيچ رو نميدونم چطوري كردن تو چوب كه پيچ توش لغ ميخوره و خيلي راحت در مياد!‌) فكر ميكنم آدم يا بايد ماكسيما و موسو بخره يا ماشين خارجي يا اگرم پول نداره پژو 405 از همشون بهتر باشه! ( اقا دامين iranracing.com رو با 3 ماه هاستينگ حرفه ايي و مجاني ميفروشم قابل توجه برو بچه هاي رالي باز! اگه خواستين برين تو سايتش توضيح داده همه چيزو)

tirkamoon
6 November 2004, 12:37 PM
من راجع به ماشين مورد علاقه خودم ميگم :P :P :arrow:

پي كي عمده مشكلش تعليق ضعيفه / دسته سيم هاي افتضاح / عدم كيفيت لازم در قطعاتي همچون آينه و شيشه ها و ...
ولي مزيت اون اينه كه وسع من رسيد بخرمش همين :arrow: البته شتاب ماشين هم بد نيست 8)

محمد رضا محمدي
6 November 2004, 12:46 PM
درمورد پي كي بايدگفت كه غير قابل مقايسه با رنو5 هستش ولي تا به پرايد برسه خيلي طول ميكشه ...
در مورد رنو كه پارس خودرو موتورش رو تعويض كرد بايد بگم كه اين خودرو بيشتر احتياج به تعويض اتاق و گيربكس داشت ... 100٪ در اين صورت اتومبيلي بهتر توليد ميشد ...

در مورد سرانزا هم بايد بگم اين مشكلات مختص اون نيست و كلا مونتاژ پارس خودرو به نظر من چندان مطلوب نيست مگر در مورد ماكسيما كه اونم به خاطر نظارت دقيق شركت نيسان هستش ....
بله سرانزا از موتور و شاسي پيكاپ استفاده ميكنه و تفاوتش با پيكاپ اينه كه اتاقش استيشن شده . اسمش هم از روي روستايي در استان فارس انتخاب شده ... 8)

tirkamoon
6 November 2004, 01:03 PM
البته من به شخصه پي كي رو به پرايد ترجيح ميدم چون هر دو يه جورايي بايد خرجشون كرد و به نظرم خرج پرايد بيشتر از پي كي ميشه
8)

Evanescence
6 November 2004, 01:15 PM
در مورد جاداري بايد بگم اين مقوله در قسمت عقب چندان جالب نيست ...

همچنين سر و صداي زياد داشبورد رو هم بايد به معايبش اضافه كرد.
اين عقربه سرعت سنجش هم به نظر من يك چيزيش ميشه :P
الكي سرعت رو زياد نشون ميده. يكي از دوستام ميگفت با دنده 4 ش 180 تا رفته :( :( عكسش رو هم بهم نشون داد :( :( در كل من فكر ميكنم نبايد به عقربه سرعت سنج سيلو اعتماد كرد

علی سلیمی
6 November 2004, 02:49 PM
من راجع به ماشين مورد علاقه خودم ميگم :P :P :arrow:

پي كي عمده مشكلش تعليق ضعيفه / دسته سيم هاي افتضاح / عدم كيفيت لازم در قطعاتي همچون آينه و شيشه ها و ...
ولي مزيت اون اينه كه وسع من رسيد بخرمش همين :arrow: البته شتاب ماشين هم بد نيست 8)

شيشه هاي عقب هم مثل سرانزا نصفه پايين مياد. ضمن اينكه چندان هم براي جوان ها مناسب نيست چون واقعا سقف خيلي كوتاهي داره كه من هر وقت توش ميشينم همش سرم رو دولا ميكنم قد بلندي هم ندارم. عقبش هم براي نشتسن خيلي كوچيكه عين دوو ميمونه پاهاي آدم له ميشه. اما ماشين خوبي هست پرايد بهتره ولي نسبت به قيميتش ماشين بدي نيست پي كي!

علی سلیمی
6 November 2004, 02:56 PM
بله سرانزا از موتور و شاسي پيكاپ استفاده ميكنه و تفاوتش با پيكاپ اينه كه اتاقش استيشن شده . اسمش هم از روي روستايي در استان فارس انتخاب شده ... 8)

نميدوني موتورش چند هزاره؟ هر كي ازم پرسيده يه چيزي جوابشو دادم :arrow:

محمد رضا محمدي
6 November 2004, 03:03 PM
2400 cc
قدرت 160 اسب بخار
اين موتور در خودروهاي پيكاپ / سرانزا / رونيز و همچنين پاترول سافاري استفاده شده ...
اگر اطلاعات كامل تري خواستيد در خدمتم

محمد رضا محمدي
6 November 2004, 04:27 PM
بله يه مسيله اي كه راجب به ماكسيما هست اينه كه اصلا هندلينگ خوبي نداره .....
زانتيا سره نسبت بهش ..

محمد رضا محمدي
6 November 2004, 04:50 PM
با 30000 تومن ميشه از روش برش داري ....
به قدرت و گشتاور خودرو اضافه ميشه ولي آلايندگي ميره بالا

امید رضا
6 November 2004, 05:41 PM
tirkamoon جان مدل ماشينت چي هست ؟
اگه موتور clc هست با تعويض ژيگلور مشكل حل ميشه
چون جديدا موتور هيوندا انژكتوري روش گزاشتن :P
كلا ماشينهاي منتاژ پارس خودرو كيفيت قطعات نداره
pk تنها حسنش شتاب بالاي اون هست كه اونم بخاطر اتاق سبك رنو 5 هستش ( يكيشون منو با 405 گرفت :P )
چند وقت پيش با يكي رفيقام كه pk داره رفتيم بيرون تو شريعتي يوهو ماشين جوش اورد و چون به خونه ما نزديك بود شب گزاشتش تو پاركينگ ما . صبح با هم برديمش تعميرگاه ديديم رادياتور ماشين 83 مثل اينكه 10 سال هست كه داره كار ميكنه همش پوسيده بود و تركيده بوذد
ولي پن پشت pk نشستم اينقدر كه حس رنو سواري داري حس پرايد سواري بهت دست نميده ( خودم يه مدت رنو مدل 61 داشتم ) كلا هيچ تفاوتي توشون نيست
فرمان كه هيچ تغيري نكرده و مثل رنو كم چرخيده ميشه
دندش هم همينطور و هنوز هم دنده ها بد جا ميره
ترمز هم با اينكه بوستر داره ولي بازم چنگي به دل نميزنه

ولي من به پيكان ترجيهش ميدم :mrgreen:

tirkamoon
7 November 2004, 09:47 AM
مزدا به نظر من يكي از مشكلات بزرگش اينه كه ماشين 20 ميليوني نيست و وقتي توي اون ميشيني از اون چيزي كه ميبيني لذت نميبري (بر حسب قيمت) يكي از ايرادهاي بزرگش اينه كه سرو صداي بيش از حدي داخل اتاق شنيده ميشه و اصلن عايق بندي مناسبي نداره
8)

azma
7 November 2004, 11:15 AM
واقعا از اطلاعات شما استفاده كردم . به نظر من با توجه به قيمت و كيفيت كه كمي شانسي است سمند از همه مناسبتر است

tirkamoon
7 November 2004, 12:16 PM
سمند خوبي كه داره اينه كه بيشتر قطعاتش در ايرانه ولي مزدا ايرادش دقيقن همينه متاسفانه برعكس تصور ما كه فكر ميكنيم هرچي قطعه خارجي باشه بهتره بايد يادمون باشه كه در چند سال اخير برخي از قطعات ckd وارداتي هم از كيفيت خوبي برخوردار نيست من تا اونجايي كه يادمه مثلن روي كله گاوي ديفرانسيل مزدا مشكل اساسي وجود داشت كه دقيقن به كمپاني مزدا بر ميگشت و تقصير بهمن نبود :!:

محمد رضا محمدي
7 November 2004, 03:33 PM
شعار مزدا دز دنيا اينه كه هميشه به روزه و مدام در حال تعويض مدل هاي خودش با انواع جديدتره ... همين مسيله باعث شده كه در قطعات يدكي و قيمت مشكل داشته باشه ...
به نظر من مزدا با توجه به اينكه موتور 1600 سي سي اون 112 اسب قدرت داره چندان دلچسب و برو نيست ... بطوري كه در شتاب و سرعت از ماشين 11 ميليوني مثل سمند و پژو عقب ميمونه .... هندلينگ خوبي داره .. امكاناتش متوسطه ... جاي داخلش هم بد نيست .....

در مورد موسو بايد بگم با دو موتور 4 و 6 سيلمدر ساخت بنز توليد ميشه ... اطلاعات دقيق تر رو در اولين فرصت خدمتتون عرض ميكنم ....

لطفا بحث هاي مربوط به پژو ... سمند و پرايد را در تاپيك خاص آنها مطرح كنيد .. :o

علی سلیمی
7 November 2004, 06:36 PM
نمايندگي سايپا و پارس خودرو كه كلي مارو تحويل گرفتن!‌ يه سرانزا بود كه وقتي رفت تو نمايندگي برگشت دقيقا همون جوري بود يعني همه ي مشكلاتي رو كه بسيار بارز بود رو داشت? نمايندگي سايپا هم كه يه پرايد صفر بردم همه ي قطعات رو زده بود تعويض و ... اما دقيقا همون مشكلات هنوزم هست (كمك فنر هاي عقب?‌ بد بسته شدن درب هاي عقب?‌نميدونم چي چيه ميل لنگ تاب داره و ...). يه چيز جالب تر و اونم اينكه ميخواستم پرايد رو ببرم براي گارانتي ساعت 10 رفتم گفتن بايد صبح زود بياي. خلاصه ما هم ساعت 5 صبح از خونه راه افتاديم و ساعت 5:20 جلوي در نمايندگي بوديم و نوشته بودن كه 35 تا ماشين تحويل ميگيرن و من نفر 30 بودم (ساعت 5:20 صبح 29 نفر زودتر از من اومده بودن خيلي جالبه ها!‌ انگار استاديوم هست كه ميان از شب قبل جلو در ميخوابن) خلاصه ساعت نميدونم 6:30 بود 7 بود در ها رو باز كردن ماشين ها رفتن تو اما 28 تا ماشين كه رفت تو گفتن ديگه جا نداريم (حالا رو در نوشته 35 تا از طرفي هم نزديك 50 تا ماشين شدن جلو در) هيچ چي بعد از 1 ساعت معطلي جلوي در به زور و با دعوا 35 تا ماشين رو برديم تو نمايندگي (جالبه يه نفر ميگفت خونش تو طرح هست محل كارش هم تو طرح هست حالا نه ميتونه بره خونه نه ميتونه بره سر كار)‌.
سرتون رو درد نيارم چون خيلي بي ربط نميدونستم اين جريان رو?‌ ميخواستم بگم چرا واقعا بايد اينطور باشه كه مشتري پولي بيشتر از ارزش واقعي خودرو بده بعد هزار تا مشكل هم داشته باشه و به خاطر اشتباه يكي ديگه مجبور باشه از ساعت 5 صبح تو خيابون ها آواره بشه و با كارگر نمايندگي دهن به دهن بشه!‌ ديدين وقتي ميخوان ماشين رو بفروشن چقدر تبليغات از خدمات بعد از فروش و .. ميكنن؟ اما وقتي كه پول رو گرفتن اصلا همه چيز فراموش ميشه. خيلي توضيح نميدم خوتون قضاوت كنين!‌

فراموش كردم اينم بگم يكي از آشنايان در دبي يه بنز ميخره و يه مشكلي براش پيش مياد و بعد از تماس بلافاصله ميان جلوي محل كارش و بعد با كلي عذر خواهي از مشتري شون يه خودرو هم مدل با ماشين خودش البته صفر كيلومتر در اختيارش ميزارن تا ماشين خودش درست بشه و بهش برگردونن! واقعا رقابت تو كمپاني هاي خارجي چقدر زياده!‌ چقدر كيفيت كالا و رضايت مشتري براشون مهمه!‌ اون وقت تو ايران بايد 5 صبح پاشي بري جلو در نمايندگي با كارگر دهن به دهن بشي و بعد مدير اونجا بياد بگه هميني كه هست.. من اصلا اين بحث رو ادامه نميدم اما فقط كافيه 1 دقيقه بهش فكر كنين ميبينين چقدر عقب هستيم.

راستي من به تازگي خودروي هيوندا رو كه خودرو سازان بم يا همون كرمان موتور ميزنه رو خيلي تو خيابون ميبينم و تا امروز يه چيزي در حدود 10-15 تا ديدم. البته همش سمت ميدان توحيد ميبنم (نميدونم چرا!‌) اما ميخواستم از قيميت و مشخصات فني اين خودرو و به خصوص خودروي گل محصول فولكس واگن كه اونم دارن توليد ميكنن و از اونم 3 تا ديدم هر كي هر چيزي ميدونه بگه ممنون ميشم. قيمت هر دو كه گويا حدود 12 ميليون تومان هست.

Evanescence
7 November 2004, 06:40 PM
انحصار هميشه بعدش فساد مياره.

محمد رضا محمدي
7 November 2004, 08:08 PM
تا جايي كه ميدونم هيونداي ورنا از يه موتور 1500 سي سي نيرو ميگيره و قيمتش در حدود 15 ميليون براي ثبت نام كننده در مياد ( از نمايندگي پرسيدم )

در مورد مشتري مداري و جذب مشتري و خدمات پس از فروش هم ميتونيم اينجا به مطلبمون ادامه بديم .. :o
http://www.psforums.org/forum/viewtopic.php?p=30155#30155

علی سلیمی
7 November 2004, 08:57 PM
تا جايي كه ميدونم هيونداي ورنا از يه موتور 1500 سي سي نيرو ميگيره و قيمتش در حدود 15 ميليون براي ثبت نام كننده در مياد ( از نمايندگي پرسيدم )

در مورد مشتري مداري و جذب مشتري و خدمات پس از فروش هم ميتونيم اينجا به مطلبمون ادامه بديم .. :o
http://www.psforums.org/forum/viewtopic.php?p=30155#30155

نميدونم كرمان موتور داره پول چيه اين ماشين رو از مردم ميگيره؟ البته كيفيت اين كارخونه نسبت به ايران خودرو و .. از نظر من بهتره اگر چه شناخت زيادي از محصولاتش ندارم اما فكر ميكنم دقت و كيفيتش بالاتر از ساير مونتاژ كننده ها باشه. ولي نميدونم 15 ميليون تومان براي چي داره ميگيره؟ موتور 1500 سي سي ايش؟‌ يا حتما اسم هيوندا يا ظاهر از نظر من نه چندان شيك اما خوب تازه اين ماشين رو داره ميگيره٬‌ در هر صورت فكر ميكنم اختلاف قيمتي كه با ساير خودروها داره .. چطوري بگم!‌ من اگه باشم ترجيح ميدم زانتيا يا مزدا بگيرم!

محمد رضا محمدي
7 November 2004, 09:11 PM
به نظر منم اصلا جالب نيستش ..
كوچيكه به قدري كه جاي داخلش از پرايد كمتره ...
موتورش خدا هم كه باشه آخرش حجمش كمه ....
در ضمن چيزي كه هست اينه كه خودرو سازان كره اي خودرو هاي متوسط با قيمت پايين و امكانات خوب عرضه ميكنند ولي در ايران با عرضه ي خودرو هاي كره اي توليد شده در ايران مثل ماتيز . سي يلو و حالا ورنا ... اوضاع يه جور ديگس ...
يه مسيله ديگه اينكه خود هيونداي كره اين ماشين رو با 1600 سي سي حجم به بازار داده ولي اينجا ....

Evanescence
8 November 2004, 12:00 AM
در مورد گل قرار بود قيمتش 12 تومن باشه پولو 16 تومن و بورا 20 تومن همشون هم اي بي اس رو به صورت استاندارد دارن . در مورد حجم موتورهاشون هم هر چي فكر ميكنم چيز دقيقي يادم نمياد :shock: .

خودروي گل محصول فولكس واگن كه اونم دارن توليد ميكنن و از اونم 3 تا ديدم

من كه هنوز گل رو تو خيابون نديدم. قرار بود فولكس ها خيلي زودتر از اينها به بازار عرضه بشن كه متاسفانه زلزله بم باعث شد بخشي از كارخونه گروه خودرو سازي بم تخريب بشه عده اي از كاركنانش هم فوت كردن .
فكر كنم كمپاني فعلا قصد توليد بورا و پولو رو نداشته باشه. اين نكته هم رو اضافه كنم قرار داد اوليه كه با فولوكس واگن آلمان بسته شده بود لغو شد و بالاجبار اين قرارداد با شعبه برزيل فولوكس بسته شد . اكثر قطعاتي هم كه به صورت سي كي دي وارد ميشن ساخت برزيل هستن نه آلمان(به طور مثال 405 خودمون رو در نظر بگير كه اكثر قطعاتش ساخت داخل شده) به هر حال گل ميتونه رقيب خوبي براي خودروهاي 15-10 مليوني فعلي باشه . سايت كرمان موتور هم www.irmpc.com هستش .

محمد رضا محمدي
18 November 2004, 02:46 PM
مشكل اينه كه اين قيمت ها براي خودروي كوچكي مثل گل خيلي زياده ولي خوب چه ميشه كرد ..
100 درصد قيمت خوبي در اوايل توليد نخواهد داشت ....
ولي با توجه به سابقه مونتاژ خوب كرمان موتور و انتخاب اتومبيل خوبي مثل فولكس بايد انتظار يه پديده جديد را داشته باشيم ..

پژمان22
25 March 2005, 02:17 AM
نيسان پيكاپ:

البته من زياد باهاش رانندگي نكردم.يه پيكاپ مدل اوايل 81 دست بابام هست(اداره بهش داده مال خودمون نيست :o )كه حدود 60000 تا كاركرد داشته:

مزايا:
موتور قوي-دو ديفرانسيل(تو برف اخير رشت كه 1.5 متر بود حسابي تواناييهاش رو به چشم ديدم)-فرمون خيلي نرم-ديد و تسلط خوب به نسبت ابعادش-كيفيت فوق العاده بالا-هندلينگ خوب-ترمز خيلي خوب-....

معايب:
امكانات نه چندان زياد-سيستم تعليق بسيار بد(از نظر راحتي)-فضاي صندلي عقب كم-مصرف نسبتا زياد-سيستم صوتي ضعيف-....

البته اينا نظر شخصي من هست اگه كسي نظري داره در خدمتم.