PDA

View Full Version : آموزش نحوه استفاده از سرویس های رایگان مخابرات

sohrub99
29 September 2004, 06:51 PM
با عرض سلام خدمت دوستان
آيا از خود تلفن ميتوان سرويس call waiting رو فعال کرد؟
با تشکر

HBN110
8 March 2006, 09:09 AM
سلام
یه سوال خیلی مهم داشتم و اون اینکه چطوری باید تلفن ثابت رو روی موبایل دایورت کرد ، آیا باید از مخابرات راه اندازی بشه ؟ یا کد مخصوصی باید وارد بشه ؟ یا اینکه باید گوشی خاصی استفاده کرد ؟؟؟
لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه

romeo_1593
8 March 2006, 12:32 PM
سلام
یه سوال خیلی مهم داشتم و اون اینکه چطوری باید تلفن ثابت رو روی موبایل دایورت کرد ، آیا باید از مخابرات راه اندازی بشه ؟ یا کد مخصوصی باید وارد بشه ؟ یا اینکه باید گوشی خاصی استفاده کرد ؟؟؟

جزء خدمات ویژه مخابراته باید از مخابرات بخوای که برات فعالش کنن که هزینه هم داره .

HBN110
8 March 2006, 12:52 PM
romeo_1593 خیلی ممنون که راهنمائی کردین ، یعنی باید برم مخابرات بگم می خوام سیستم دایورت تلفن رو فعال کنم ؟

farzad_sx1
8 March 2006, 01:10 PM
دوست عزیز اگه منظور شما همون دایورت کردن معمولی هستش... نیاز نیست که به مخابرات بری و درخواست بدی چون این امکان بطور رایگان برای همه خطوط تلفنی راه اندازی میشه...
برای دایورت کردن هم باید از *21* بعد شماره موبایل و بعد # رو بزنی.....
برای غیر فعال کردن اون هم باید از #21# استفده کنی....

البته اگه منظورتون رو درست متوجه نشدم ...ببخشید....

romeo_1593
8 March 2006, 05:18 PM
قبلا ها که باید درخواست میدادی که برات فعال کنن ولی حالا نمی دونم شاید حرف فرزاد درست باشه و حالا برای همه فعال کرده باشن !
از این مخابرات ایران بعیده مجانی به کسی از این لطف ها بکنه....!!!

Ace
8 March 2006, 09:58 PM
سلام
دوست عزیز لطفا از تایپ کردن با رنگ قرمز اجتناب کنید چون رنگ قرمز مخصوصه تذکر دادن و یا نوشتن یک کلمه مهم و... هست
هر گونه صحبتی در این باره دارید به بنده pm دهید
از توجه شما سپاسگزارم

farzad_sx1
8 March 2006, 09:59 PM
در مورد رایگان بودن این سرویسها مطمئن باشید.. اگه نمیتونید به این راحتی اطمینان کنید. سایت خود مخابرات (http://www.irantelecom.ir/default.asp?page=126&code=1)رو ببینید.

pedram55
9 March 2006, 10:11 AM
خودتونو بيچاره نکنيد چون هزينه ثابت به موبايل براي شما ميفته و بعد از يک دوره از اين کار منصرف ميشيد و بيخيال دايورت ميشيد

Ashkan
9 March 2006, 12:27 PM
خودتونو بيچاره نکنيد چون هزينه ثابت به موبايل براي شما ميفته و بعد از يک دوره از اين کار منصرف ميشيد و بيخيال دايورت ميشيد
دقیقن همینطوره.یکی از دوستان من برای شرکتش 3خط تلفن گرفته بود و بنا به دلایلی به مدت 2ماه از اونها استفاده نکرده بود.وقتی که قبض تلفنش اومد یکیش 1900 تومن بود یکی 2200 و اون یکی که در همون 2ماه روی موبایل دایورت بود 18000 تومن اومده بود:icon_mad:

farzad_sx1
9 March 2006, 01:18 PM
کلا جریان دایورت کردن اینطوریه که هزینه نصب و راه اندازی این امکان کاملا رایگان هستش... ولی وقتی که دایورت می کنید فرق می کنه و دارای هزینه است به شکل زیر:
وقتی که تلفن ثابت شما دایورت به موبایل هستش هر تماسی که با تلفن ثابت شما بشه . تلفن ثابت شما شماره موبایل شما رو خواهد گرفت و هزینه یک تماس از تلفن ثابت به موبایل رو خواهید داشت مثل حالت عادی.. ولی در صورتیکه شما در موبایلتون به این تماس پاسخ ندید باز هم یک هزینه دایورت کردن برای تلفن ثابت شما محاسبه خواهد شد که البته کمتر هستش و متاسفانه قیمت دقیقش رو الان یادم نیست...
پس اگه دایورت کنید و به دایورت شده جواب بدید مثل تعرفه های عادی تلفن ثابت برای شما محاسبه خواهد شد...
و اگه دایورت کنید و به دایورت شده جواب ندید بازم واسه تلفن ثابتتون هزینه محاسبه خواهد شد....

Ace
9 March 2006, 02:46 PM
دوستان سوال من ربطی به تاپیک نداره ولی اگر کسی کمک کنه ممنونش میشم
مشکل اینجاست که چطوری میشه پشت خطیه گوشی ثابت رو فعال کرد و وقتی فعال کردی چه طوری میشه کسی که پشت خط هست رو کانکت کرد؟
سپاسگزارم

Ashkan
9 March 2006, 06:55 PM
دوستان سوال من ربطی به تاپیک نداره ولی اگر کسی کمک کنه ممنونش میشم
مشکل اینجاست که چطوری میشه پشت خطیه گوشی ثابت رو فعال کرد و وقتی فعال کردی چه طوری میشه کسی که پشت خط هست رو کانکت کرد؟
سپاسگزارم
با #43*.وقتی هم که پشت خطی داشتید باید دکمه فلش رو بزنید.

farzad_sx1
9 March 2006, 08:32 PM
دوستان عزیز نام این سرویس انتقال مکالمه هستش واین سرویس هم مجانیه ... (بعد میگن گرونیه ..همه چی که مفته) ... بازم میتونید از اینجا (http://www.irantelecom.ir/default.asp?page=126&code=1) صحت این مطلب رو دریابید...
برای استفاده از این سرویس وقتی که صدای بوق تویه تلفنتون میشنوید اگه تلفنتون دارای دگمه Flash هستش بزنید یا اگه از تلفنهایه آنالوگ هستش باید یکبار دگمه قطع رو فشار بدید تا خط عوض بشه...

amirali18
10 March 2006, 12:53 PM
این امکان بطور رایگان برای همه خطوط تلفنی راه اندازی میشه...

آقا فرزاد درست ميگن، قبلاً بايد ميرفتی مخابرات و درخواست ميدادی ولی حالا ديگه برای همه خطوط وصل هست،
در مورد کدش هم ايشون درست ميگن، کلا برای دايورت کردن از همين کد بايد استفاده کنی
چه از موبايل به تلفن ثابت چه از ثابت به موبايل...

#شماره مورد نظر*21* برای دايورت کردن
#21# برای بازگشت به حالت معمولی
(از چپ به راست بخونيد)

HBN110
11 March 2006, 07:17 PM
از همه شما ممنونم ، فرزاد جان از شما هم ممنون که کمک کردین ، تلفن ما پالسه فرقی که نداره؟ میشه دایورت کرد ؟ یا حتما باید تن باشه ؟

دوست عزیز اگه منظور شما همون دایورت کردن معمولی هستش... نیاز نیست که به مخابرات بری و درخواست بدی چون این امکان بطور رایگان برای همه خطوط تلفنی راه اندازی میشه...

البته اگه منظورتون رو درست متوجه نشدم ...ببخشید....
فرزاد جان با هر گوشی میشه این کار و انجام داد ؟ در چه حالتی باید انجام بدم باید گوشی رو بردارم بعد کد رو وارد کنم ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟

farzad_sx1
11 March 2006, 10:05 PM
از همه شما ممنونم ، فرزاد جان از شما هم ممنون که کمک کردین ، تلفن ما پالسه فرقی که نداره؟ میشه دایورت کرد ؟ یا حتما باید تن باشه ؟
دوست عزیز دایورت فقط با تلفنهایی که در حالت Tone (تن) باشن امکان پذیر هستش و در حالت پالس امکان پذیر نیست...
در چه حالتی باید انجام بدم باید گوشی رو بردارم بعد کد رو وارد کنم ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟
با هر گوشی ای میشه دایورت کردن رو انجام داد ولی بازم میگم باید تن داشته باشه و در حالت تن باشه....
در چه حالتی باید انجام بدم باید گوشی رو بردارم بعد کد رو وارد کنم ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟
برای وارد کردن این کد باید گوشی رو برداری و *21* رو بزنی و بعد شماره مورد نظر رو وارد کنی و بعد # رو بزنی...بعد از زدن این کد صدایی که میشنوی فرق می کنه ... این یعنی اینکه خط شما دایورت شده...
برای غیر فعال کردن هم باید بازم گوشی رو برداری (در این حالت بازم همون صدای مخصوص به شنیده میشه) و بعد #21# بزنی ... ولی بازم این صدا رو میشنوی ...کافیه فقط یکبار گوشی رو قطع کنی و بعد اگه برداری همون صدای بوق آزاد رو میشنوی... که نشان دهنده اینه که خط از حالت دایورت خارج شده...

d@nial
11 March 2006, 11:18 PM
فرزاد جان در مورد پشت خطی هم میشه توضیح بفرمایین!

HBN110
11 March 2006, 11:34 PM
دوستان عزیز نام این سرویس انتقال مکالمه هستش واین سرویس هم مجانیه ... (بعد میگن گرونیه ..همه چی که مفته) ... بازم میتونید از اینجا (http://www.irantelecom.ir/default.asp?page=126&code=1) صحت این مطلب رو دریابید...
برای استفاده از این سرویس وقتی که صدای بوق تویه تلفنتون میشنوید اگه تلفنتون دارای دگمه Flash هستش بزنید یا اگه از تلفنهایه آنالوگ هستش باید یکبار دگمه قطع رو فشار بدید تا خط عوض بشه...
دوست عزیز فرزاد جان جواب این سوال رو دادن توجه کنید

d@nial
11 March 2006, 11:43 PM
دوست عزیز فرزاد جان جواب این سوال رو دادن توجه کنید
دوست عزیز بنده منظورم روش فعالسازی بودش!

HBN110
11 March 2006, 11:54 PM
آقا شرمنده ، منظور بدی نداشتم فکر میکنم این سرویس همونطوری که فرزاد گفت فعال باشه یعنی برای همه فعاله حالا شما تست کن شاید شد . من الان محل کارم هستم والا تست میکردم .

d@nial
12 March 2006, 12:12 AM
آقا شرمنده ، منظور بدی نداشتم فکر میکنم این سرویس همونطوری که فرزاد گفت فعال باشه یعنی برای همه فعاله حالا شما تست کن شاید شد . من الان محل کارم هستم والا تست میکردم .
برای اون هم فعالسازی میخواد ظاهرا، کد 43 تو صفحه قبل معرفی شده ولی من هر کاری کردم کار نکرد

HBN110
12 March 2006, 12:18 AM
نمی دونم باید دقیقا چیکار کرد سیستم تلفن شما تن هستش یا پالس ؟ گوشی رو برمیدارید بعد اون کد رو میزنید؟

فکر میکنم موقعی که دارید صحبت میکنید وقتی پشت خطی دارید باید دکمه فلش رو بزنید

d@nial
12 March 2006, 12:38 AM
نمی دونم باید دقیقا چیکار کرد سیستم تلفن شما تن هستش یا پالس ؟ گوشی رو برمیدارید بعد اون کد رو میزنید؟
تن

فکر میکنم موقعی که دارید صحبت میکنید وقتی پشت خطی دارید باید دکمه فلش رو بزنید

خوب اول باید پشت خطی فعال باشه بعد فلش رو بزنیم، اگر فعال نباشه که وقتی زنگ بزنن تلفن مشغوله!

farzad_sx1
12 March 2006, 01:28 AM
آموزش نحوه استفاده از سرویس های رایگان مخابرات

با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان ...
از اونجایی که من تویه یکی از تاپیکها (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=18302) دیدم که در مورد خدمات رایگان مخابرات (http://www.irantelecom.ir/) و نحوه استفاده از اونا مشکلاتی هستش . به فکر باز کردن این تاپیک افتادم ... امیدوارم مفید واقع بشه .....

لیست سرویسهای مجانی مخابرات برای تلفن ثابت : (برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید به اینجا (http://www.irantelecom.ir/default.asp?page=126&code=1) مراجعه کنید)
البته لازم به ذکره که آبونمان این سرویسها مجانی هستش و کاربرد بعضی از این سرویسها مشمول هزینه هستش...

1-انتقال مكالمه
2-انتظار مكالمه
3-شماره‌گيري سريع
4-مكالمه از خط اشغال به خطوط ديگر
5-سرويس بيدار باش
6-سرويس نمايشگر شماره CallerID

----------------------------------------------------------------------

1-انتقال مكالمه ( call diverting ) یا همون دایورت کردن :
با اين سرويس مي‌توانيد هنگامي كه با تلفن شما تماس گرفته مي‌شود مكالمه را به يك خط ديگر ثابت يا همراه منتقل كنيد.اين سرويس با هر دستگاه تلفن دكمه‌اي ؛ مجهز به سيستم تن انجام شدني است...
نحوه استفاده از این سرویس اینطوریه که :
# شماره مورد نظر*21*
بعد از زدن این کد صدایی که میشنوید فرق خواهد کرد ... این یعنی اینکه خط شما دایورت شده است...

برای غیر فعال کردن هم باید باز گوشی رو بردارید (در این حالت باز همان صدای مخصوص شنیده میشود) و بعد #21# بزنید ... ولی باز این صدا رو خواهید شنید ...کافیه فقط یکبار گوشی رو قطع کنی و بعد اگه گوشی رو بردارید همون صدای بوق آزاد رو میشنوید... که نشان دهنده اینه که خط از حالت دایورت خارج شده...

2-سرويس انتظار مكالمه ( call waiting )یا پشت خط خودمون:
هنگام مكالمه شخص ديگري به شما تلفن مي‌زند صداي بوق ضعيفي به گوشتان مي‌رسد و شما را آگاه مي‌كند شما مي‌توانيد با كمك اين سرويس مكالمه اول خود را موقتاً قطع و با شخص ثالث صحيح كنيد پس از خاتمه ي مكالمه يا در حين مكالمه مي‌توانيد مجدداً با شخص اول به صحبت خود ادامه دهيد.
برای استفاده از این سرویس شما باید بهنگام شنیدن صدای بوق ضعیف با فشار دادن دگمه Flash در تلفنهای دیجیتال و با قطع و وصل کردن در تلفنهای آنالوگ با نفر سوم تماس برقرار کنید... برای بازگشت به گفتگوی اول میتوانید همین کار را تکرار کنید...

3-شماره‌گيري سريع ( speed dealing ):
براي اجتناب از وقوع اشتباه در شماره‌گيري و صرفه جويي در وقت با دادن شماره های دو رقمی به حافظه مخابرات میتونید از این سیستم بهره ببرید..
اين سرويس با هر دستگاه تلفن دكمه‌اي مجهز به سيستم تن انجام شدني است.
برای استفاده از این امکان باید دستور زیر رو بکار ببرید :
برای ایجاد کد دو رقمی :# شماره مورد نظر* کد دو رقمی *51*
بعد از وارد کردن این دستور حالا شما میتونید بعد از برداشتن گوشی با زدن کد دو رقمی** شماره ای رو که قبلا به آن داده اید را شماره گیری کنید...
برای حذف یک شماره از یک کد دو رقمی و تغییر آن میتوانید از دستور زیر استفاده کنید :
# کد دو رقمی *51*
برای غیر فعال کردن همه این کدهای دو رقمی باید از کد #55# استفاده کنید...

4-انتقال مكالمه از خط اشغال به خطوط ديگر ( call forwarding) :
براي اين كه تماس گيرندگان با بوق اشغال مواجه نشوند ، مي‌توانيد يك يا چند شماره تلفن خود را به مركز تلفن مربوط اعلام كنيد كه در صورت اشغال بودن هر يك از شماره‌ها ارتباط به طور خودكار به شماره‌هاي بعدي منتقل شود.
برای استفاده از این حالت باید بعد از برداشتن گوشی کد #43* رو بزنید ... برای غیر فعال کردن این حالت باید کد #43# رو بزنید...

5-سرويس بيدار باش :
با اشتراك اين سرويس زنگ تلفن در ساعت مشخص شده به صدا در مي‌آيد .
اين سرويس با هر دستگاه تلفن دكمه‌اي مجهز به سيستم تن انجام شدني ست .
برای استفاده از این حالت باید از روش زیر استفاده کنید...
ابتدا *55* رو بزنید بعد بترتیب ساعت و دقیقه را وارد کنید و در آخر # را بزنید...
مثلا میخواهیم در ساعت 14:38 تلفن زنگ بزند ...این کد را میزنیم :
1438#*55*
برای غیر فعال کردن این سرویس باید کد #55# را بزنید....

6- سرويس نمايشگر شماره CallerID :
اینم که دیگه همه میدونن و نیاز به توضیح نداره.....

7-دایورت بعد از 5 زنگ :
این امکان رو سایت مخابرات بهش اصلا اشاره نکرده ولی من بهتون آموزش میدم که چکار کنید تا بعد از 4 بار زنگ خوردن گوشی و جواب ندادن به گوشی در زنگ 5 ام تلفن دایورت بشه رویه شماره مورد نظر...
برای استفاده از این سرویس شما باید از کد زیر استفاده کنید:
# شماره مورد نظر*65*
طبق معمول برای غیر فعال کردن این امکان باید کد #65# رو وارد کنید...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
این مطالب رو طوری نوشتم که دیگه جای هیچ سوالی نباشه ولی اگه بازم سوالی بود من در خدمتم... :icon_cool

farzad_sx1
12 March 2006, 01:46 AM
دوستان عزیز شما به این تاپیک کراجعه کنید ... اونجا کاملا توضیح داده شده...
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=182117

farzad_sx1
12 March 2006, 02:49 AM
دوستان فقط هر کسی که با هر کدوم از اینا مشکل داره بیان کنه تا ببینیم مشکل از چیه...
در ضمن من همه اینارو با امکانات شهر خودم تست کردم ... فقط فکر کنم با مورد 4 اکثرا مشکل خواهید داشت که اونم بعدا میگم بهتون....

am!n
12 March 2006, 05:34 PM
سلام. نمي دونم صحبت من ربطي به اينجا داره يا نه :icon_redf و لي خط من از 1 هفته پيش يكطرفه شده يعني گوشي روشنه ولي هر كي زنگ مي زنه مي گه خاموشه. و بدهي هم ندارد تازه بستانكاري داره.:icon_cry: گوشي هم عوض كردم اما مشكل برطرف نشد لطفا كمك كنيد.
راستي كد #21# را هم يه مخابراتي بم گفت بزن زدم اما باز درست نشد.:icon_cool

X_Man
13 March 2006, 01:07 AM
سرویس های شماره ی 3 و7 در قم فعال نیستند.
در مورد سرویس شماره ی 4 شماره ی مورد نظر رو چطوری باید به مخابرات بدیم؟ چون با زدن کد #43* بوق مخصوص شنیده میشه.

smartchain
13 March 2006, 08:50 AM
فقط سرویس 1 فعاله و بقیش احتمالن باید اشتراکشو از مخابرات بگیریم!چون از 2-7 همرو با تلفن تون(سهروردی) زدم بوق دی لی لی میزنه! برا من که هیچ کدوم کار نکرد

farzad_sx1
14 March 2006, 02:31 AM
در مورد سرویس شماره ی 4 شماره ی مورد نظر رو چطوری باید به مخابرات بدیم؟ چون با زدن کد #43* بوق مخصوص شنیده میشه.
X_Man عزیز از اینکه یه کم دیر جواب سوالت رو میدم معذرت میخوام....
از سرویس شماره 4 به دو صورت میشه استفاده کرد....
1) اگه سرویس شماره 2 (یا همون پشت خط) شما فعال نیست میتونید با زدن همین کد یعنی #43* این سرویس رو فعال کنی ولی این حالت در بعضی از مراکز جواب میده و بعضی از مراکز جواب نمیده ... این حالت همون حالت Call Waiting در موبایل هستش که مسلما میدونید چه جوری فعالش کنید...
2) اگه شما سرویس Call Waiting یا پشت خط رو دارید برای استفاده از ویژگی اصلی این سرویس باید به یکی از دفاتر امور مشترکین مخابرات مراجعه کنی و درخواست برای دادن اوون شماره ها بکنی....

فقط سرویس 1 فعاله و بقیش احتمالن باید اشتراکشو از مخابرات بگیریم!چون از 2-7 همرو با تلفن تون(سهروردی) زدم بوق دی لی لی میزنه! برا من که هیچ کدوم کار نکرد
دوست عزیز شما سرویسهای شماره 1 و 2 و 6 رو که حتما باید داشته باشید که دارید اگه نداشتید فکر کنم باید بی خیال تلفن بشی.....
در مورد بقیه اصولا باید این سرویسهای مخابراتی تویه همه جایه کشور باشه و بصورت مجانی و بدون نیاز به راه اندازی یا حرفی دیگه ... البته باز شاید بعضی جاها سرویس 4 فعال نباشه که دلیلش رو به X_Man توضیح دادم ...
اگه شما این سرویسها رو نداری . یا باید بری با مخابرات دعوا کنی. یا شیشه های خونه خودتو بشکنی...:icon_twis ....

دوستان تهرانی اگه امکانش هست لطفا بگید کدوم یک از این امکانات تویه تهران مار نمی کنه... شاید تهران از نظر سرویسهای مخابراتی از تبریز عقبتر باشه که بعید می دونم....

smartchain
14 March 2006, 09:54 AM
6 رو که همه دارن 1 رو هم خودمون فعال کردیم 2 هم نه اینجا فعاله نه خونه هرکی تاحالا رفتم اینجا واسه همش باید بری مخابرات تقاضا بدی
چرا شیشه های خونرو بشکنم؟ مگه چیز حیاتیه؟!:D

firewall
14 March 2006, 12:05 PM
سلام aminkh . شايد خطت رو دايورت كردي رو شماره 09121000000 . شايد !! دايورت رو كنسل كن ببين درست مي شه يا نه :icon_cool

hooman419
14 March 2006, 04:22 PM
فرزاد جان ممنون
کامل توضیح دادی

فکر می کنم یه اشتباه کوچیک وجود داره ( اشتباه لپی )

1-انتقال مكالمه ( call waiting ) یا همون دایورت کردن :

فکر کنم call waiting همون سرويس انتظار مكالمه یا پشت خط خودمون باشه

farzad_sx1
14 March 2006, 05:44 PM
فرزاد جان ممنون
کامل توضیح دادی
فکر می کنم یه اشتباه کوچیک وجود داره ( اشتباه لپی )
فکر کنم call waiting همون سرويس انتظار مكالمه یا پشت خط خودمون باشه
هومن جان ممنون از دقتت و ممنون از اینکه لطف کردی این نکته رو گوش زد کردی و ممنون از اینکه جوابش رو هم خودت پیدا کردی...
یه لطف بکن البته اگه میتونی ... اونجا رو هم ویرایش کن تا بدون اشکال باشه... ممنون:icon_cool

سلام. نمي دونم صحبت من ربطي به اينجا داره يا نه :icon_redf و لي خط من از 1 هفته پيش يكطرفه شده يعني گوشي روشنه ولي هر كي زنگ مي زنه مي گه خاموشه. و بدهي هم ندارد تازه بستانكاري داره.:icon_cry: گوشي هم عوض كردم اما مشكل برطرف نشد لطفا كمك كنيد.
راستي كد #21# را هم يه مخابراتي بم گفت بزن زدم اما باز درست نشد.:icon_cool
دوست عزیز اولا پست شما که اصلا ربطی به این تاپیک نداشت ...بهتر بود یدنه تاپیم باز می کردی تا اونجا جوابت رو بدیم....بگذریم...
اشکال شما بی برو برگرد میتونی از مخابرات باشه...شما به مخابرات رجوع کن.....در مورد #21# هم شما با این کد تمام دایورتها رو غیر فعال کردی و دیگه نیاز نیست بصورت دستی دایورت دیگه ای رو غیر فعال کنی (این جواب رو هم برای شما دادم و هم برای firewall (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=28257) عزیز ...)

BloodReza
19 March 2006, 12:03 AM
در مورد این دایورت یه سعال داشتم؟
من میخام کاری کنم که وقتی خونه نیستم وقتی تلفنی به خونه زده میشه روی موبایلم بیفته و با موبایل جواب دم
برای اینکار باید چیکار کنم؟

farzad_sx1
19 March 2006, 12:50 AM
BloodReza عزیز شما باید از سرویس شماره 1 که در بالا توضیح دادم استفاده کنی...
بعد از اینکه این کار رو کردی هر کسی به خونه شما زنگ بزنه برای موبایل شما یک علامت یا نوشته ای میآد که نشان دهنده اینکه که تلفن از خونه هستش و دایورت شده....

Pedro
19 March 2006, 01:02 AM
در مورد این دایورت یه سعال داشتم؟
من میخام کاری کنم که وقتی خونه نیستم وقتی تلفنی به خونه زده میشه روی موبایلم بیفته و با موبایل جواب دم
برای اینکار باید چیکار کنم؟

شما میتونید از سرویس انتقال مکالمه استفاده کنید و هر زمان که بیرون میرید فعال و در زمان حضور در منزل غیر فعال کنید و دو نکته ای هم که خدمت دوستانم جهت یاد آوری اعلام کنم :
1- هزینه مکالمه در زمان انتقال تماس از خط شما به مقصدی که دایورت می کنید به پای انتقال دهنده است .
2-کد انتقال تماس برای همه مراکز مخابراتی یکی نیست. الان مرکز سوئیچ zte که بنده حضور دارم با کد 57 یا 58 عمل میکنه پس بهترهست از مرکزی که اشتراک دارید سوال کنید.

farzad_sx1
19 March 2006, 02:45 AM
شما میتونید از سرویس انتقال مکالمه استفاده کنید و هر زمان که بیرون میرید فعال و در زمان حضور در منزل غیر فعال کنید و دو نکته ای هم که خدمت دوستانم جهت یاد آوری اعلام کنم :
1- هزینه مکالمه در زمان انتقال تماس از خط شما به مقصدی که دایورت می کنید به پای انتقال دهنده است .
2-کد انتقال تماس برای همه مراکز مخابراتی یکی نیست. الان مرکز سوئیچ zte که بنده حضور دارم با کد 57 یا 58 عمل میکنه پس بهترهست از مرکزی که اشتراک دارید سوال کنید.
در مورد 1 ازت تشکر میکنم کاوشگر عزیز که یادآوری کردی...
در مورد 2 باید بگم که این اولین باریه که این موضوع رو میشنوم... آیا اینو مطمئن هستی؟؟؟ و تویه چندتا مرکز مخابراتی تستش کردی....؟؟؟ شاید فقط تویه تهران اونجوریه ... تو تبریز که همه مراکز با یک کد هستش ... شاید در اون مرکزهایی که zte هستش اینجوریه ..:icon_ques .

F.®.A
19 March 2006, 06:48 PM
من فقط با *55* تونستم کار کنم اونم وقتی سر ساعت که زنگ میزنه گوشو ور میداری یکی اونور خط میگه شما بدهی داری پولتو ور دار بیار وگرنه 48 ساعت بعد قطع میشه تلفنت

Pedro
19 March 2006, 08:53 PM
در مورد 1 ازت تشکر میکنم کاوشگر عزیز که یادآوری کردی...
در مورد 2 باید بگم که این اولین باریه که این موضوع رو میشنوم... آیا اینو مطمئن هستی؟؟؟ و تویه چندتا مرکز مخابراتی تستش کردی....؟؟؟ شاید فقط تویه تهران اونجوریه ... تو تبریز که همه مراکز با یک کد هستش ... شاید در اون مرکزهایی که zte هستش اینجوریه ..:icon_ques .

بنده کارشناس مسول (سوئیچ ) یکی از مراکز مخابرات شهری در یکی از شهرستانها هستم و سوئیچی که باهاش کار میکنم zte هست.بنده تلفن منزلم با کد 21 هست ولی مرکزی که در اون مشغول فعالیتم به این صورت نیست.:icon_cool

Pedro
19 March 2006, 09:55 PM
فرشید جان فکر میکنم سوئیچ مرکز شما هم zte باشه
به هر حال با توجه به ورود سوئیچ چینی zte به لیست خرید شرکت مخابرات ایران و افزایش تعداد این سوئیچ سرویسهای ویژه این سوئیچ رو خدمت شما ارائه میکنم شاید روزی به درد شما هم خورد:icon_cool

انتقال فوری
>>>فعال کردن>>> # شماره موردنظر *57* >>>غیرفعال کردن>>> #57#
انتقال با تاخیر
>>>فعال کردن>>> # شماره مورد نظر *41* >>>غیرفعال کردن>>> #41#
انتقال از خط اشغال
>>>فعال کردن>>> # شماره موردنظر *40* >>>غیرفعال کردن>>> #40#
انتظار مکالمه
>>>فعال کردن>>> # شماره موردنظر #58* >>>غیرفعال کردن>>> #58#
بیدار باش (یک روزه )
>>>فعال کردن>>>*55*HHMM# >>>غیرفعال کردن>>> #55#
بیدار باش (هر روزه)
>>>فعال کردن>>> *55*HHMM*00# >>>غیرفعال کردن>>> #55#
شماره گیری مختصر
>>>فعال کردن>>> # شماره مورد نظر*xx*51 *>>>غیرفعال کردن>>> #51#

توضیحات :
hh معرف ساعت از محدوده 00 تا 23 بوده و mm معرف دقیقه از محدوده 00 تا 59 می باشد.
xx یک کد دو رقمی از محدوده 00 تا 99 می باشد.
برای حذف یک کد در شماره گیری مختصراز دستور # xx*51 # استفاده کنید.

F.®.A
20 March 2006, 08:15 AM
راستشو بخای من وقتی این کدهارو میدم یا میگه
مشترک گرامی کد مورد نظر شما در شبکه موجود نیست لطفا..
ویا بوق سوت مانندی رو میزنه( همونی که وقتی شماره رو اشتباه میزنی بوق میزنه)

Pedro
20 March 2006, 10:46 AM
راستشو بخای من وقتی این کدهارو میدم یا میگه
مشترک گرامی کد مورد نظر شما در شبکه موجود نیست لطفا..
ویا بوق سوت مانندی رو میزنه( همونی که وقتی شماره رو اشتباه میزنی بوق میزنه)

اگر درست انجام داده باشید پس دو حالت میمونه:
یا اینکه سرویسهاتون فعال نیست که بصورت نرمال باید برقرار باشه و یا اینکه این کدها مربوط به سوئیچ شما نیست که در هر دوصورت یه تماسی با مخابرات منطقه خودتان داشته باشید.:icon_cool

BloodReza
20 March 2006, 12:26 PM
من وقتی روی تلفن خونه از 21 استفاده میکنم و شماره گوشیمو میدم بوق مشغول میزنه؟
آیا این عادی هست؟

farzad_sx1
20 March 2006, 01:39 PM
آیا این عادی هست؟
در مورد عادی بودن این بوق نظری ندارم... ولی شاید موبایلت هم دایورت روی خونه هستش....:icon_ques البته گفتم شاید..

shahryar
20 March 2006, 04:41 PM
مرکز تلفن ما سلمان پارسی تهران (سعادت آباد) به غیر از بیدارباش چیزه دیگه ای نداره
با هر 3 تا خطمون تست کردم
داداشم قبلا رفته بود پشت خطی بگیره، بهش گفتن برو تموم شده!!!!!!!!!!!!

Pedro
20 March 2006, 08:19 PM
مرکز تلفن ما سلمان پارسی تهران (سعادت آباد) به غیر از بیدارباش چیزه دیگه ای نداره
با هر 3 تا خطمون تست کردم
داداشم قبلا رفته بود پشت خطی بگیره، بهش گفتن برو تموم شده!!!!!!!!!!!!

این قبلن کی هست؟ الان چند ساله که حتی در روستاها ( در صورت وجود این ویژگی) هم برای همه مشترکین این سرویس فعاله

نوشته شده توسط bloodreza
آیا این عادی هست؟

نخیر عادی نیست حتمن باید بوق تائید دریافت کنید.و در سيستم zte در صورت انجام صحيح عمليات اپراتور تائيد ويا لغو سرويس مورد نظر را به شما اعلام خواهد كرد.

و يك نكته اي كه دوستانم بايد دقت كنند اين هست كه براي فعال و غير فعال كردن سرويسهاي ويژه از حالت تن استفاده كنيد.

sIiiS
26 March 2006, 03:30 PM
حالا من نميدونم چرا برا من اينجوريه ؟!
من كه اصفهان هستم ... به جز شماره 6 هيچ كدوم رو ندارم !!!
هر كدي هم كه ميزنم يا وسطش و يا آخرش كه ميرسه بوق اشغال ميزنه و يا از وسط كد ميگه شماره مورد نظر وجود ندارد !!!

بلای ناگهانی
26 March 2006, 03:53 PM
در مورد کد دایورت هر منطقه مخابراتی فرق داره. باید از نزدیک مرکز مخابراتی برای گرفتن کد دایورت سوال کنین و حتما یادتون نره کد کنسلشو رو هم بگیرین که بیچاره نشین...

Feed
29 March 2006, 08:09 PM
من یه مشکلی دارم. اول از اینکه هر کدوم از کدهای انتظار مکالمه و یا دایورت رو وارد میکنم جز بوق مشغول هیچ چیز دیگه ای نمیشنوم. دوم اینکه سوالم در مورد دایورت کردن فقط یک شماره خاص روی تلفن دیگری هست. ممنون میشم توضیح بدید دوستان!

X_Man
29 March 2006, 10:34 PM
من یه مشکلی دارم. اول از اینکه هر کدوم از کدهای انتظار مکالمه و یا دایورت رو وارد میکنم جز بوق مشغول هیچ چیز دیگه ای نمیشنوم. دوم اینکه سوالم در مورد دایورت کردن فقط یک شماره خاص روی تلفن دیگری هست. ممنون میشم توضیح بدید دوستان!

در بعضی مناطق وقتی سرویس مورد نظر موجود نباشه بوق اشغال میزنه.

من به مخابرات مراجعه کردم، تمام سرویس ها رو به صورت رایگان فعال می کنند.

F.®.A
29 March 2006, 10:47 PM
من به مخابرات مراجعه کردم، تمام سرویس ها رو به صورت رایگان فعال می کنند.
یعنی در حالت عادی فعال نیست؟؟

farzad_sx1
30 March 2006, 12:29 AM
دوم اینکه سوالم در مورد دایورت کردن فقط یک شماره خاص روی تلفن دیگری هست. ممنون میشم توضیح بدید دوستان!
اگه منظورتون اینه که مثلا وقتیکه شماره x به شما زنگ زد دایورت صورت بگیره و بقیه شماره ها بدون دایورت عمل کنه.....
تا اونجایی که من میدونم این امکان به احتمال 90% وجود نداره...10% بقیه مربوط به جاهایی میشه که با مخابرات پارتی بازی دارن... یا جاهایی که خیلی کله گنده هستن میتونن استفاده کنن...

X_Man
30 March 2006, 12:41 AM
یعنی در حالت عادی فعال نیست؟؟

بستگی به منطقه مخابراتی شما داره، تو شهر ها و مناطق مختلف ممکنه که فرق کنه.
پ

Feed
31 March 2006, 10:36 PM
اگه منظورتون اینه که مثلا وقتیکه شماره x به شما زنگ زد دایورت صورت بگیره و بقیه شماره ها بدون دایورت عمل کنه.....
تا اونجایی که من میدونم این امکان به احتمال 90% وجود نداره...10% بقیه مربوط به جاهایی میشه که با مخابرات پارتی بازی دارن... یا جاهایی که خیلی کله گنده هستن میتونن استفاده کنن...
آره ایول دقیقا مظورم همین بود. حالا اینی که میگید این سرویس ها منطقه ای هستند من ساکن جمهوری هستم. یعنی ممکنه همچین سرویسی در این منطقه که مرکر شهر هست قطع باشه؟

farzad_sx1
1 April 2006, 12:02 AM
آره ایول دقیقا مظورم همین بود. حالا اینی که میگید این سرویس ها منطقه ای هستند من ساکن جمهوری هستم. یعنی ممکنه همچین سرویسی در این منطقه که مرکر شهر هست قطع باشه؟
دوست عزیز از حرفهایی که من زدم و شما نقل قول کردید آیا نتیجه ای مثل نتیجه شما میشه گرفت؟؟؟؟؟:icon_twis لطفا یکبار دیگه با دقت بخونید....

son_of_devil
1 April 2006, 01:16 AM
سلام آره چرا نمیشه مثلاً تو جمهوری ما الان این امکانات نداريم و فقط دايورت داره که ما استفاده
نمیکنيم پيش شماره ما 646 مرکزه مخابرت هم دانشگاه

F.®.A
9 April 2006, 04:27 AM
من فكر كنم بايد اول با مخابرات هماهنك كني

shahryar
17 April 2006, 01:48 PM
http://i3.tinypic.com/vpucr8.jpg

در مورد شماره گیری سریع تو منطقۀ ما (سلمان پارسی) کد باید یک رقمی باشه؛ نه دورقمی! {بند 4}

نيوان
23 April 2006, 04:55 PM
آقا call waiting‌ رو چطوري غير فعال كنم؟:icon_twis

farzad_sx1
24 April 2006, 02:09 AM
برای غیر فعال کردن این مورد باید به یکی از دفاتر مخابراتی مراجعه کنید ...

shahryar
24 April 2006, 06:47 PM
برای غیر فعال کردن این مورد باید به یکی از دفاتر مخابراتی مراجعه کنید ...

برای غیرفعال کردن باید #43# رو بزنید

harzaabe
4 September 2006, 03:03 AM
يک نکته :
دوستان از بعضی از اين کد ها حتی در موبايل هم ميتوانيد استفاده کنيد...يه روزی کسی بلد نبود و ما هم بچه بوديم و کلی با اين کد ها کلاس ميزاشتيم.

يک شکايت :
تو اصفهان که اين سرويس فعال نيست ، بايد به مخابرات رفته و فعالش کرد... اجبا

پریشان دل
6 September 2006, 01:45 AM
با عرض سلام خدمت دوستان
آيا از خود تلفن ميتوان سرويس call waiting رو فعال کرد؟
با تشکر
گوشی شما امکانات مربوط به خودشو داره و هیچ کدی در مورد سرویس ایدی در هیچ تلفنی وجود نداره
مخابرات اکثر شهرها بدون مراجعه بازه ولی بعضی شهرها باید به مخابرات مراجعه کرد راه فهمیدنش هم مشخصه
اگر گوشی شما ایدی دار هست و شماره نمیافته به مخا برات مراجعه کنید ضمنا نباید بدهی داشته باشید چون هنگام مراجعه به مخابرات اول فیش پرداخت شده خواسته میشه

morghe_eshgh1
11 October 2006, 09:42 PM
من فکر نمیکنم هر مرکز دستورات خودش داشته باشه تا اون جایی که من میدونم همه از یه دستورات استفاده میکنن شاید در روستاها یا شهرهای کوچک.. چون همه دستگاه های سوییچ (سالن دستگاه) یا EWSD هستن که ماله simens هستش که اکثر مراکز از این استفاده میکنن ما بقی هم از یه دستگاه ساخت کشور japon هستش که فرقشون تو cpu مرکزی و مجزاست تو دستور عمل ها شکل همن...

dorna
27 February 2007, 02:53 AM
برای غیر فعال کردن انتظار مکالمه #43# را بزنید و برای فعال کردن مجدد*43# بای

M_ALI
1 April 2007, 07:41 AM
برای غیر فعال کردن سرویس مرد نزر ابتدا علامت # و بعد شماره سرویس بعد دوباره # را بزن
مثلا #43#

john_jackey_lon
23 April 2007, 01:57 PM
سلام

فقط گوشی مقابل را بردارید # شماره خودتون*21* حالا گوشی آن فرد به گ.شی شما Divert شد. برای DeActivate Divert فقط #21# را بزنید.

ddja84
4 May 2007, 02:15 AM
برای فعال کردن پشت خطی#43*

m_maj2004
5 May 2007, 05:43 PM
براي راه اندازي به وسيله اين كد پشت خطي هزينه محاسبه مي شود؟

mahdyshr
29 June 2007, 10:20 AM
فقط گوشی مقابل را بردارید # شماره خودتون*21* حالا گوشی آن فرد به گ.شی شما Divert شد. برای DeActivate Divert فقط #21# را بزنید.
میشه اینو یه بار دیگه توضیح بدید.من هر کاری می کنم میگه شماره مورد نظر شما در شبکه وجود ندارد.

the last emperor
1 July 2007, 06:52 PM
برای دایورت کردن اگر بجای شماره پیش شماره خودتون را بگذارید دیگر گوشی شما در دسترس نخواهد وپیغام مشترک مورد نظر در دسترس نیست را می دهد
مثال 9121005455
برای این شماره باید کد:#0100*21* را وارد کنید و برایDeActivate Divert فقط #21# را بزنید.

farhad_s5
12 July 2007, 02:25 AM
در سایت مخابرات این کدها رو کجا نوشته؟

من که ندیدم!!!!

http://www.irantelecom.ir/?page=88&code=5213

mohsen405
15 August 2007, 09:08 AM
ولی فکر نمی کنم به این شکل باشه

ya-mahdi
18 October 2007, 02:39 PM
میشه اینو یه بار دیگه توضیح بدید.من هر کاری می کنم میگه شماره مورد نظر شما در شبکه وجود ندارد.

همانطور که اقا فرزاد farzad_sx1 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=15768) در اول این تاپیک نوشته و من انرا جهت اطلاع دوباره پست میکنم:

"آموزش نحوه استفاده از سرویس های رایگان مخابرات"

" با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان ...
از اونجایی که من تویه یکی از تاپیکها (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=18302) دیدم که در مورد خدمات رایگان مخابرات (http://www.irantelecom.ir/) و نحوه استفاده از اونا مشکلاتی هستش . به فکر باز کردن این تاپیک افتادم ... امیدوارم مفید واقع بشه .....

لیست سرویسهای مجانی مخابرات برای تلفن ثابت : (برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید به اینجا (http://www.irantelecom.ir/default.asp?page=126&code=1) مراجعه کنید)
البته لازم به ذکره که آبونمان این سرویسها مجانی هستش و کاربرد بعضی از این سرویسها مشمول هزینه هستش...

1-انتقال مكالمه
2-انتظار مكالمه
3-شماره‌گيري سريع
4-مكالمه از خط اشغال به خطوط ديگر
5-سرويس بيدار باش
6-سرويس نمايشگر شماره CallerID

----------------------------------------------------------------------
1-انتقال مكالمه ( call diverting ) یا همون دایورت کردن :
با اين سرويس مي‌توانيد هنگامي كه با تلفن شما تماس گرفته مي‌شود مكالمه را به يك خط ديگر ثابت يا همراه منتقل كنيد.اين سرويس با هر دستگاه تلفن دكمه‌اي ؛ مجهز به سيستم تن انجام شدني است...
نحوه استفاده از این سرویس اینطوریه که :
# شماره مورد نظر*21*
بعد از زدن این کد صدایی که میشنوید فرق خواهد کرد ... این یعنی اینکه خط شما دایورت شده است...

برای غیر فعال کردن هم باید باز گوشی رو بردارید (در این حالت باز همان صدای مخصوص شنیده میشود) و بعد #21# بزنید ... ولی باز این صدا رو خواهید شنید ...کافیه فقط یکبار گوشی رو قطع کنی و بعد اگه گوشی رو بردارید همون صدای بوق آزاد رو میشنوید... که نشان دهنده اینه که خط از حالت دایورت خارج شده...

2-سرويس انتظار مكالمه ( call waiting )یا پشت خط خودمون:
هنگام مكالمه شخص ديگري به شما تلفن مي‌زند صداي بوق ضعيفي به گوشتان مي‌رسد و شما را آگاه مي‌كند شما مي‌توانيد با كمك اين سرويس مكالمه اول خود را موقتاً قطع و با شخص ثالث صحيح كنيد پس از خاتمه ي مكالمه يا در حين مكالمه مي‌توانيد مجدداً با شخص اول به صحبت خود ادامه دهيد.
برای استفاده از این سرویس شما باید بهنگام شنیدن صدای بوق ضعیف با فشار دادن دگمه Flash در تلفنهای دیجیتال و با قطع و وصل کردن در تلفنهای آنالوگ با نفر سوم تماس برقرار کنید... برای بازگشت به گفتگوی اول میتوانید همین کار را تکرار کنید...

3-شماره‌گيري سريع ( speed dealing ):
براي اجتناب از وقوع اشتباه در شماره‌گيري و صرفه جويي در وقت با دادن شماره های دو رقمی به حافظه مخابرات میتونید از این سیستم بهره ببرید..
برای استفاده از این امکان باید دستور زیر رو بکار ببرید :
برای ایجاد کد دو رقمی :# شماره مورد نظر* کد دو رقمی *51*
بعد از وارد کردن این دستور حالا شما میتونید بعد از برداشتن گوشی با زدن کد دو رقمی** شماره ای رو که قبلا به آن داده اید را شماره گیری کنید...
برای حذف یک شماره از یک کد دو رقمی و تغییر آن میتوانید از دستور زیر استفاده کنید :
# کد دو رقمی *51*
برای غیر فعال کردن همه این کدهای دو رقمی باید از کد #55# استفاده کنید...

4-انتقال مكالمه از خط اشغال به خطوط ديگر ( call forwarding) :
براي اين كه تماس گيرندگان با بوق اشغال مواجه نشوند ، مي‌توانيد يك يا چند شماره تلفن خود را به مركز تلفن مربوط اعلام كنيد كه در صورت اشغال بودن هر يك از شماره‌ها ارتباط به طور خودكار به شماره‌هاي بعدي منتقل شود.
برای استفاده از این حالت باید بعد از برداشتن گوشی کد #43* رو بزنید ... برای غیر فعال کردن این حالت باید کد #43# رو بزنید...

5-سرويس بيدار باش :
با اشتراك اين سرويس زنگ تلفن در ساعت مشخص شده به صدا در مي‌آيد .
اين سرويس با هر دستگاه تلفن دكمه‌اي مجهز به سيستم تن انجام شدني ست .
برای استفاده از این حالت باید از روش زیر استفاده کنید...
ابتدا *55* رو بزنید بعد بترتیب ساعت و دقیقه را وارد کنید و در آخر # را بزنید...
مثلا میخواهیم در ساعت 14:38 تلفن زنگ بزند ...این کد را میزنیم :
1438#*55*
برای غیر فعال کردن این سرویس باید کد #55# را بزنید....

6- سرويس نمايشگر شماره CallerID :
اینم که دیگه همه میدونن و نیاز به توضیح نداره.....

7-دایورت بعد از 5 زنگ :
این امکان رو سایت مخابرات بهش اصلا اشاره نکرده ولی من بهتون آموزش میدم که چکار کنید تا بعد از 4 بار زنگ خوردن گوشی و جواب ندادن به گوشی در زنگ 5 ام تلفن دایورت بشه رویه شماره مورد نظر...
برای استفاده از این سرویس شما باید از کد زیر استفاده کنید:
# شماره مورد نظر*65*
طبق معمول برای غیر فعال کردن این امکان باید کد #65# رو وارد کنید..."

بنقل از :
http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=182111&postcount=25

t.A.T.u
25 November 2007, 04:34 PM
استفاده از 8 سرویس‌ ویژه مخابرات تهران منوط به درخواست مشترکان است

استفاده از خدمات سرویس‌های ویژه شرکت مخابرات استان تهران، منوط به درخواست مشترکان و وجود امکانات فنی مورد نیاز در مراکز مخابراتی بوده و این سرویس‌ها به صاحبان امتیاز تلفن یا قائم‌مقام قانونی آن‌ها واگذار می‌شود.
به گزارش خبرنگار موبنا عمده‌ترین سرویس‌های ویژه قابل ارائه به مشترکان تلفن ثابت که در صورت وجود امکانات فنی در مراکز مخابراتی در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد، شامل انتظار مکالمه (Call Waiting)، شماره‌‌گیر سریع (ABD Dialing)،مکالمه کنفرانس سه نفره (Conference Call)، انتقال مکالمه (CALL Forwarding)، انتقال مکالمه از خط اشغال به خطوط دیگر (PBX)، کنتور خانگی (Home meter) و بیدارباش (Wake up) است.
با دایر شدن سرویس انتظار مکالمه، در صورت اشغال تلفن مشترک، برای تماس‌گیرنده دوم، به جای بوق اشغال، شبه زنگ می‌خورد و مشترک دارای سرویس با زدن روی قلاب تلفن به تماس‌گیرنده دوم وصل می‌شود.
همچنین، مشترک با دارا بودن سرویس شماره‌گیر سریع، به جای شماره‌گیری کامل، با تعریف کردن یک شماره کوتاه (کد)، به مخاطب وصل می‌شود و با مکالمه کنفرانس سه نفره نیز مشترک می‌تواند به طور همزمان، با سه مشترک دیگر به صورت کنفرانس مکالمه داشته باشد.
گفتنی است، با فعال کردن سرویس انتقال مکالمه، برای مشترک این امکان فراهم می‌شود تا در صورت اشغال یا جواب ندادن، تماس‌گیرنده به شماره دیگری که قبلا تعریف شده، هدایت شود و بتواند با مشترک تماس برقرار کند و با فعال شدن سرویس انتقال مکالمه از خط اشغال به خطوط دیگر در صورتی که شماره مشترک این سرویس اشغال باشد، فرد تماس‌گیرنده می‌تواند به خطوط دیگر تلفن این مشترک وصل شود.
بر اساس این گزارش، سرویس کنتور خانگی، امکان بررسی هزینه مکالمه را برای مشترک دارای تلفن‌های کنتوردار فراهم می‌کند و با فعال کردن سرویس بیدارباش، تلفن طبق زمانی که قبلا برای آن تعریف شده زنگ می‌خورد و مشترک پیام خاصی را می‌شنود.
هزینه (آبونمان) استفاده از سرویس مکالمه سه نفره، به میزان سه برابر آبونمان ثابت تلفن در صورت‌حساب مشترکان درج می‌شود.
بر این اساس، استفاده از سایر سرویس‌های ویژه تلفن ثابت رایگان است

منبع : سایت مخابرات