View Full Version : خاموش شدن پراید بعداز ول کردن پدال گاز
telecom
11 March 2006, 09:43 AM
با سلام یه مشکل عجیب و غریب در پراید دارم :
صبح که می خوام روشنش کنم بعد از روشن شدن بلافاصله تا پام رو از رو گاز ور می دارم دور موتور صفر می شه و ماشین خاموش می شه بردم مکانیکی یه چیزی توی دلکو را عوض کرد اسمش یادم رفته درست نشد کاربرا تش را باز کردند تمیز کردند حل نشد بردم باطری سازی چک کردش گفت مشکل برقی نداره .
کسی می دونه چه مرگش شده؟
باید بگم اگر روشن به شه و روشن بماند خوب راه میره ومشکلی نداره اصلا هم دل نمیزنه.
محمد رضا محمدي
11 March 2006, 12:47 PM
احتمالن مشکل از ساسات اتوماتیک هستش ..
parti3000
11 March 2006, 01:25 PM
از كي اينطوري شده ؟
شما كجا زندگي ميكني ؟ ( منظورم اب وهوا بيد ) در چه مواقعي بيشتر اينطوري ميشه ؟
يهو اينطوري شد ؟
كاربرات رو جاي مطمئن دادي سرويس كردن ؟
telecom
11 March 2006, 02:53 PM
والا فکر کنم که بلد بود چون 2 3 سالی هست که پیش این تعمیر کارمی رم.
مدل ماشین من 1374 هست و من در تهران زندگی می کنم و يهو اينطوري شد.البته جنی هست مثلا دیروز صبح شد ولی دیگه تا الان ازش خبری نیست.
falsafe
11 March 2006, 03:34 PM
این که کاری نداره صبحا چون هوا سرده باید کمی صبر کنید تا گرم شه بعد و در ضمن بیشتر ماشینا همینطورین
telecom
11 March 2006, 04:48 PM
بابا جون من 25 سال هست که رانندگی می کنم نمی گم که همه چیز را می دانم ولی لااقل می دانم که این خاموش شدن با سرد بودن ماشین خیلی فرق داره.
رامتين123
11 March 2006, 06:54 PM
...
parti3000
11 March 2006, 07:23 PM
كاربراتور پرايد به تغيير اب وهوا حساسه
درصد رطوبت هوا وخيلي چيزا در كارايي اون تاثير داره
من بارها اينو تجربه كردم
خودش هم درست ميشه :icon_sad:
HBN110
11 March 2006, 07:32 PM
با سلام یه مشکل عجیب و غریب در پراید دارم :
صبح که می خوام روشنش کنم بعد از روشن شدن بلافاصله تا پام رو از رو گاز ور می دارم دور موتور صفر می شه و ماشین خاموش می شه بردم مکانیکی یه چیزی توی دلکو را عوض کرد اسمش یادم رفته درست نشد کاربرا تش را باز کردند تمیز کردند حل نشد بردم باطری سازی چک کردش گفت مشکل برقی نداره .
کسی می دونه چه مرگش شده؟
باید بگم اگر روشن به شه و روشن بماند خوب راه میره ومشکلی نداره اصلا هم دل نمیزنه.
دوست عزیز احتمالا ساسات اتوماتیک شما خراب شده و مشکل دیگه ای نداره .
Mohsen_d_62
25 March 2006, 05:26 PM
کیلومتر ماشین اگه برقی باشه و قطع بشه یه همچین حالتی پیش میاد که البته شاید مال شما برقی نباشه . دوستان اگه میخوان کیلومتر انژکتوری ها رو باز کنن باید با یه کسی که کارش الکتورنیکه مشورت کنن تا براون مدار رو اصلاح کنه . (میدونید که غیر قانونیه و از گارانتی خارج میشه)
reza6662
25 March 2006, 08:33 PM
ماشین من هم عینا همین مشکل رو داره البته گاها هم نداره
مدل 83 هست و چندجایی بردمش، شمع و مگنت هم چند بار عوض کردم درست نشد.
حالا تصمیم دارم بفروشمش چون هیچ جا نتونستن مشکل رو حل کنن.
Shahzadeh kocholoo
29 March 2006, 11:49 AM
ماشین من هم عینا همین مشکل رو داره البته گاها هم نداره
مدل 83 هست و چندجایی بردمش، شمع و مگنت هم چند بار عوض کردم درست نشد.
حالا تصمیم دارم بفروشمش چون هیچ جا نتونستن مشکل رو حل کنن.
اگه ماشین شما انزکتوره احتمال داره از استپتر باشه ؟؟
اونم 1 چک بکن !
salim_gh
29 March 2006, 01:15 PM
دوست عزیز من یه 405 مدل 2000 کاربراتی داشتم همین مشکل رو پیدا کرد مدتی تو تعمیر گاهها سرگردان بودم تا اینکه یکی برام تعمیرش کرد اشکالش بابت یه وسیله ی الکتریکی که به کاربراتور وصل شده بود اول میخاستم کلا عوضش کنم قیمتش 29 تومن بود اما تعمیرکار گفت قابل تعمیر و تعمیرش کرد البته نمیدونم پراید شما هم این قطعه الکتریکی رو داره یا نه.میتونید دفعه بعد که رفتین تعمیرگاه بپرسین
reza6662
29 March 2006, 01:16 PM
اگه ماشین شما انزکتوره احتمال داره از استپتر باشه ؟؟
اونم 1 چک بکن !
متاسفانه انژکتوری نیست و از نوع کاربرتوری CLC هستش :icon_eek:
Mohsen_d_62
29 March 2006, 04:00 PM
دوست عزیز من یه 405 مدل 2000 کاربراتی داشتم همین مشکل رو پیدا کرد مدتی تو تعمیر گاهها سرگردان بودم تا اینکه یکی برام تعمیرش کرد اشکالش بابت یه وسیله ی الکتریکی که به کاربراتور وصل شده بود اول میخاستم کلا عوضش کنم قیمتش 29 تومن بود اما تعمیرکار گفت قابل تعمیر و تعمیرش کرد البته نمیدونم پراید شما هم این قطعه الکتریکی رو داره یا نه.میتونید دفعه بعد که رفتین تعمیرگاه بپرسین
بله به نکته خوبی اشاره کردید به احتمال قوی مشکل تو مدار CLC و سنسورهای مربوطه هستش دو راه دارید قطع CLC که ممکنه درستش کنه و دیگه اینکه آدرس اون تعمیرکار رو از دوستمون بگیرید و یه سر بهش بزنید .
X-R
29 March 2006, 08:58 PM
من میگم جای که فیلتر هوا قرار داره زیر ان به طرف کمک راننده (فکر کنم جاش اونجاست) یک پیچ که برای تنظیم موتور یکم دور موتور ببر بالا . برای clc هم یک فیوز یک امپر تو موتور اونم بردار.
khabaronline
3 April 2006, 02:24 PM
کیلومتر ماشین اگه برقی باشه و قطع بشه یه همچین حالتی پیش میاد که البته شاید مال شما برقی نباشه . دوستان اگه میخوان کیلومتر انژکتوری ها رو باز کنن باید با یه کسی که کارش الکتورنیکه مشورت کنن تا براون مدار رو اصلاح کنه . (میدونید که غیر قانونیه و از گارانتی خارج میشه)
از کجا میفهمن که سوکت کیلومتر باز شده؟ چون یه سوکت که بیشتر نیست
Mohsen_d_62
3 April 2006, 09:22 PM
ظاهراً کیلومتر ماشین به جز کیلومتر در داخل ECU هم ذخیره میشه . البته اینجور که من شنیدم بین کیت های ساژم و زیمنس همین موضوع اختلاف داره . مثل اینکه تو ساژم ذخیره نمیشه ولی توی زیمنس ذخیره میشه . به جز اون توی پیکان انژکتوری که ما تست کردیم ماشین موقع توقف خاموش میشد . ولی پراید رو جرات نکردیم دست بزنیم . آخه پیکان مال خودم نبود .:icon_surp
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.