PDA

View Full Version : مشكل عجيب با v3i

samannamir
10 March 2006, 04:08 PM
با سلام

من 3 روز پيش موتورالا وي تري اي گرفتم اا امروز وقتي بهش زنگ ميخوره از 2 تا 3 بار ميتوني جواب بدي ولي يكي دو بار بعدي كه زنگ مي خوره صفحه سفيد ميشه بايد درش ببندي تا دوباره صفحه بياد لطفا راهنمايي كنيد.:icon_cry:

srshk213
12 March 2006, 12:03 AM
با سلام

من 3 روز پيش موتورالا وي تري اي گرفتم اا امروز وقتي بهش زنگ ميخوره از 2 تا 3 بار ميتوني جواب بدي ولي يكي دو بار بعدي كه زنگ مي خوره صفحه سفيد ميشه بايد درش ببندي تا دوباره صفحه بياد لطفا راهنمايي كنيد.:icon_cry:

من همین دیروز همین مدل رو خریدم و باهاش به هیچ عنوان مشکلی ندارم (چندین بار از جاهای مختلف تماس داشتن باهام)
احتمالا خود تلفون مشکلی باید داشته باشه.

heart_hacker
28 April 2006, 01:25 PM
این وی تری ای خیلی خوشکل و با حاله مشکلش اینه که برنامه روش نصب نمیشه و این itunes هم که با سی دی همراه نصب میشه اصلا کار نمیکنه....یک دکمه بی مصرف روی گوشی ...

srshk213
28 April 2006, 04:00 PM
در مورد اینکه برنامه روش نصب نمیشه موافقم، ولی iTunes خیلی عالیه. من که باهاش مشکلی ندارم.

rezamercury
14 May 2006, 11:38 PM
سلام دوستان

من سه چهار روزه که موبایل موتورولا V3i خریدم و از نظر زیبایی و سبکی و آنتن دهی کاملا راض هستم. امروز متوجه شدم ک در حالت عادی ( عدم حالت شماره گیری) یک صدای بسیار ضعیف سوت مانند از گوشی پخش می شود. می خواستم بقیه دوستان دقت کنند و ببینند که گوشی آنها این صدا را دارد یا نه. فکر می کنم به همین دلیل شارژ باطری کم می ماند. الته باید گوشی را کامل به گوش بچسبونم تا این صدا رو بشنوم.

دوستان اگر این مشکل رو ندارند، لطف کنند خبر بدن تا سریع از ضمانت استفاده کنم.

srshk213
15 May 2006, 12:48 AM
سلام دوستان

من سه چهار روزه که موبایل موتورولا V3i خریدم و از نظر زیبایی و سبکی و آنتن دهی کاملا راض هستم. امروز متوجه شدم ک در حالت عادی ( عدم حالت شماره گیری) یک صدای بسیار ضعیف سوت مانند از گوشی پخش می شود. می خواستم بقیه دوستان دقت کنند و ببینند که گوشی آنها این صدا را دارد یا نه. فکر می کنم به همین دلیل شارژ باطری کم می ماند. الته باید گوشی را کامل به گوش بچسبونم تا این صدا رو بشنوم.

دوستان اگر این مشکل رو ندارند، لطف کنند خبر بدن تا سریع از ضمانت استفاده کنم.

من هم این صدا رو دارم. البته برام زیاد مهم نیست چون از نظر عمر باطری به هیچ عنوان ناراضی نیستم (با توجه به دو صفحه ای بودن این تلفون) و اون صدا هم فقط موقعی که خیلی دقت کنید واضح خواهد بود به نظرم چیز زیاد مهمی نباید باشه.
در هر حال من هم اون صدا رو میشنوم.

rezamercury
15 May 2006, 09:49 AM
ممنون دوست عزیز

اگر این تور باشه به هر حال چون عمومی هست مشکل نیست. گفتم شاید گوشی من ایم مشکل رو داره و به مرور بدتر هم بشه

namira
31 August 2006, 02:31 AM
خیلی هم خوبه

extremepower
8 September 2006, 02:44 AM
گوشی خیلی عالیه
برنامه ی itune هم خیلی خوب کار میکنه.
اگه دفتر چه ی گوسی رو بخونی توش طرز استفاده و کپی کردن mp3 رو توضیح داده.

kurd2008
26 September 2006, 05:19 PM
با سلام
دوستان عزیز از راهنمایهای شما متشکریم. لطفا بگید
برنامه ارتباط کامپیوتر با گوشی v3iرو از کجا میشه گیر آورد
فوری اورژانسی....................

A-P
26 September 2006, 11:37 PM
سلام
کسی v3i رنگ صورتی دیده ؟
ممنون

sahel
22 October 2006, 11:24 AM
با سلام

baba man ba motorola moshkel daram memory massagesh hamash hudude 100tas chikar konam ziad she? moghey ham ke ye massage ya miss cal dari age hamunmoghe nabini hey takbooghe ekhtar mide chejuri ghat mishe?komakkkkkkkkkkkkkkkk:icon_cry:

romeo_1593
22 October 2006, 11:28 AM
baba man ba motorola moshkel daram memory massagesh hamash hudude 100tas chikar konam ziad she? moghey ham ke ye massage ya miss cal dari age hamunmoghe nabini hey takbooghe ekhtar mide chejuri ghat mishe?komakkkkkkkkkkkkkkkk:icon_cry:
بابا من با موتورولا مشکل دارم مموری مسیجش همش حدود 100 تاست چیکار کنم زیاد شه ؟ موقع هم که یه مسیج یا MISSٍٍِED CALL داری اگه همون موقع نبینی هی تک بوق اخطار میده . چجوری قطع میشه ؟
زبان فروم پارسیست
لطفا دقت کنید

meduza
29 December 2006, 04:22 PM
من هم مشکل اون دوست عزیزمون که اول تاپیک گفتن رو دارم(سفید شدن صفحه) و این مشکل با خط ITC وجود داره و اگر سیم کارت تالیا رو موبایل باشه این مشکل رو نداری(پس از گوشی نیست من خودم با 3 تا گوشی چک کردم) و در ضمن این مشکل فقط در مناطق خاصی پیش میاد مثل شهرک و سعادت آباد .اگه راه حلش رو فهمیدید بمن هم بگید