PDA

View Full Version : سئوال در مورد لق خوردن چرخ

Amir1871
10 March 2006, 10:23 AM
:icon_ques سلام دوستان عزيز

من يه پرايد 84 دارم كه چرخ عقب سمت راننده حين حركت لق ميخوره ، طوريكه در سرعت كم وقتي از پشت به ماشين نگاه ميكنيم اين لق خوردن مشخص است ،گفتم شايد رينگ بالانس نباشد ، آن را هم دادم بالانس كردند ولي فايده اي نداشت خواهش ميكنم اگر كسي علت آن را ميداند راهنمائيم كند و در ضمن ميخواستم بدانم كه آيا اين حالت براي ماشين خطري ندارد؟ از همه دوستاني كه مرا كمك خواهند كرد سپاسگزارم.:icon_cool

kiantom
10 March 2006, 11:03 AM
باسلام
دوست عزيز پيشنهاد ميكنم هر چه سريعتر ماشينت رو به يك تعميرگاه يا نمايندگي مجاز ببري و ازشون بخواهي با بالا بردن ماشين زاويه قرار گيري چرخ عقب و نيز محل اتصال چرخ را را چك كنن چون به احتمال زياد مشكل ماشين شما از درام عقب هستش و نه مجموعه رينگ و تاير و اين مسئله در هنگام حركت خودرو با سرعت بالا بسيار خطرناك هستش و باعث انحراف خودرو و ... خواهد شد.
پيروز باشيد.

jacobnazarade
10 March 2006, 11:28 AM
با سلام همونطور که دوست عزیز فرمودند بهتر بری به تعمیرگاه چون یک ممکنه دستک خراب شده باشه یا پیچ اون شل و خراب شده باشه یا بلبرینگ خرد شده باشد و در هنگام حرکت ممکنه یک دفعه دید چرخ عقبتون جا موند ؟ یا رفت به جای چرخ جلوی ماشین عقبی خطر ناک هست

Shahzadeh kocholoo
10 March 2006, 01:39 PM
این مدل 84 اکثرا این مشکل رو داره

مال منم این مشکل رو داره

احتمالش هست از پیچ وسط باشه نمایندگی اندفعه برام سفتش کرد بهترم شد اما باید بلبرینگا عوض بشه

جز گارانتی هم هست ببری برات درست می کنند