View Full Version : تعويض موتور سمند با موتورهاي 16 سوپاپه
dashreza
9 March 2006, 01:01 PM
سلام به همه دوستاي خوب و ماشين بازم
من مي خوام يه سمند ال ايكس با موتور 16 سوپاپه (موتوري كه رو پارس اي ال ايكس) سفارش بدم آيا اين امكان وجود داره ... شما فكر مي كنين اگه قبول كنند قيمتش چقدر در مي ياد.:icon_eek: :icon_wink :icon_sad:
باتشكر از همه دوستان
kourosh69
9 March 2006, 01:16 PM
داش رضا ی عزیز :
خوش آمدید ، فکر نمی کنم از پارس ELX ارزونتر در بیاد ( دلیلش هم سادس چون خودروهای توی رنج جاری تولید به علت تولید انبوه مثلن به کمترین قیمت ارائه می شن ) در صورتیکه تقاضای شما به صورت موردی و به عنوان سفارش خاص تلقی شده و شما رو مجبور به تامین بودجه یکسال ایرانخودرو می کنند .
به نزر من اینکار رو اگر اصرار دارید اینکار رو انجام بدین توسط تعمیرکاران مجرب توی شهر انجام بشه به مراتب اقتصادی تره ( گرچه روی اصل درست بودن این کار من شک دارم تازه اگر از نظر اجرایی مشکل فنی وجود نداشته باشه )
موفق باشید
dashreza
9 March 2006, 01:42 PM
آيا جايي رو مي شناسين كه اين كار رو انجام بدن ..
راستي موتور زانتياي 2000 رو بچه ها انداختن رو سمند چي شده ولي عيبش اينه كه هيچ كدوم آمپرها درست نشون نمي دن مثلاً وقتي آروم گاز ميدي دور موتور سريع مي ره تو رد لاين كه الان ديگه بهش توجهي نمي كنه ... اينم بگم ... موتور كاملش از چابهار خريده يك و پانصد... جالبه نه
kourosh69
9 March 2006, 01:58 PM
آيا جايي رو مي شناسين كه اين كار رو انجام بدن ..
راستي موتور زانتياي 2000 رو بچه ها انداختن رو سمند چي شده ولي عيبش اينه كه هيچ كدوم آمپرها درست نشون نمي دن مثلاً وقتي آروم گاز ميدي دور موتور سريع مي ره تو رد لاين كه الان ديگه بهش توجهي نمي كنه ... اينم بگم ... موتور كاملش از چابهار خريده يك و پانصد... جالبه نه
رضا جان :
من جایی رو نمی شناسم و انجام این کار رو بهت توصیه نمی کنم ، با اینحال می پرسم و اگه پیدا کردم بهت خبر می دم
amirpeugeot
11 March 2006, 10:01 PM
تفاوت سمند یا 405 یا پرشیا با زانتیا فقط در سرسیلندره.پیشنهاد میکنم با صرف هزینه ای کمتر شما هم همین کار را بکنید.موتور همه این ماشینها xu7jp هستش که جالبه بدونید مدل اصلاح شده اون تا سال 1999 روی سیتروین زارا نصب میشد.اونهایی که داشتن حتما میدونن که حتی از مدل 2000 هم بهتره.مصرفش هم کمتر واستاندارد یورو 3 را هم پوشش میده.جالب اینجاست که روی خود 405 نصب نمیشه چون این موتور 16 سوپاپ در اصل متعلقه به 405
fizzi
11 March 2006, 11:23 PM
چون این موتور 16 سوپاپ در اصل متعلقه به 405
406
Pedram_S_S
11 March 2006, 11:29 PM
تفاوت اون 3 تا با زانتیا فقط در سر سیلندره ؟!!!!!!! مطمئنی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dashreza
12 March 2006, 09:40 AM
خيلي جالب شد ... يعني ميشه ... من موتور زانتيا با دقت چك نكردم ... ولي به نظر مياد خيلي كار داشته باشه ... دلم ميخواد يه تجربه جديد داشته باشم ...
آقا امير مي توني بيشتر توضيح بدي ... ممنون مي شم
amirpeugeot
13 March 2006, 10:05 PM
ببینید فناوری موتور و گیربکس زانتیا همون 405 وپرشیاست.شما سرسیلندر و منیفولد موتور 405 و پرشیا را عوض بکنید.من به شما قول میدم روی 405 از خود زانتیا هم بهتر راه میره.برای اینکه اسمش را هم بدونید مدل 8 سوپاپ=xu7jp/l3 , و مدل 16 سوپاپ=xu7jp/l4base .حتی مدل exclusive هم موتور 405 یعنی موتور 140 اسبی زانتیا 2000 .برای اینکه امپرهاش هم درست نشون بده باید سیمکشی ماشین هم دستکاری کنید.اگر بخواهید استوک بخرید زیر دو تومن میتونید این کار را بکنید.البته به نظر من نصب ای بی اس و دیسکی کردن ترمزهای عقب ضروریه.در جواب fizzi هم بگم که بله روی 406 هم نصب میشده.
z_qz54
14 March 2006, 04:25 PM
من پرشیا ELX دیدم که موتور 2000 تقئیتی روش بود. ولی سمند تاحالا نشنیده بودم.
dashreza
16 March 2006, 04:29 PM
مرسي ممنون ... من هم تحقيق كردم به راحتي ميشه اين كار رو انجام داد ... اما مشكل اينجاست هيچ كس اين كار رو قبول نمي كنه و مي ترسن كه اين كارو انجام بدن و ديگه ماشين روشن نشه ... جالبه كه حتي اونايي كه توي كاره تقويت موتور هستن اصلا همچين چيزي رو غير قابل اجرا مي دونستند... نمي دونم چي كار كنم از قيافه پرشيا خوشم نمي آيد ... اما موتور سمند خيلي ضعيفه ... خدا ميدونه اين سمند من كه همه كار براش كردم يه موتور توپ استاندارد مي خواد ...
agha sepehr
16 March 2006, 08:42 PM
نمي دونم چي كار كنم از قيافه پرشيا خوشم نمي آيد ... اما موتور سمند خيلي ضعيفه ... خدا ميدونه اين سمند من كه همه كار براش كردم يه موتور توپ استاندارد مي خواد ...
:icon_twis :icon_arro :icon_arro :icon_arro
از قيافه پرشيا خوشت نمياد اون وقت از سمند كه تاكسي و طرحش ايرانيه خوشت مياد:icon_sad:
amirpeugeot
18 March 2006, 08:04 AM
من که پول گیرم بیاد موتور 2000 16 سوپاپ را میخرم ولی هیچ کدوم از امپرهای ماشین کار نمیکنه فکر کنم باید سیمکشی هم یه تغییراتی داده بشه
dashreza
18 March 2006, 12:22 PM
موتور زانتيا 2000 تو شوش ميدن 800 تومن اما رو دسته موتور استاندارد سمند نصب نميشه ... بهتر همون موتور پرشيا 16 سوپاپه نصب كنيم ...
در مورد ترمز ها هم دوستمون درست مي گن بايد ديسكي باشه كه اين كارو انجام دادم 250 تومن آب خورد ولي عجب ترمزي ... اولش خيلي تيزه اما عادت ميكني كه كمتر رو پدال فشار بياري ...
در مورد قيافه پرشيا ... خوب اين يه امر سليقه ايه ... در ضمن در هر كشوري بهترين ماشينا تاكسي ميشن ... اگه رفتي آلمان تاكسي هاي بنز اي كلاس رو هم ببين ... ماشين صدر اعظم آلمان رو هم ببين ... جفتش يكيه...
اينكه ما دقيقاً نمي دونيم اين كار اتقاء موتور شدني هست يا نه خيلي مايه تاسفه ... :icon_cry:
يكي نخواد اين پارس اي ال ايكس ببينه چكار بايد بكنه!!!!!!
رضا موتوری
4 June 2007, 12:47 AM
من قیمت سرسیلندر 16 سوپاپ elx از نمایندگی فروش ایران خودرو پرسیدم گفت:1 ملیون تومن .حالا اگه موتور 2000 زانتیا توشوش هست 800تومن که خیلی عالیه.
FARZAD_1975
16 June 2007, 02:49 PM
موتور زانتيا 2000 تو شوش ميدن 800 تومن اما رو دسته موتور استاندارد سمند نصب نميشه ... بهتر همون موتور پرشيا 16 سوپاپه نصب كنيم ...
در مورد ترمز ها هم دوستمون درست مي گن بايد ديسكي باشه كه اين كارو انجام دادم 250 تومن آب خورد ولي عجب ترمزي ... اولش خيلي تيزه اما عادت ميكني كه كمتر رو پدال فشار بياري ...
در مورد قيافه پرشيا ... خوب اين يه امر سليقه ايه ... در ضمن در هر كشوري بهترين ماشينا تاكسي ميشن ... اگه رفتي آلمان تاكسي هاي بنز اي كلاس رو هم ببين ... ماشين صدر اعظم آلمان رو هم ببين ... جفتش يكيه...
اينكه ما دقيقاً نمي دونيم اين كار اتقاء موتور شدني هست يا نه خيلي مايه تاسفه ... :icon_cry:
يكي نخواد اين پارس اي ال ايكس ببينه چكار بايد بكنه!!!!!!
غزيز کجا دادي ترمزاي عقبو ديسکي کردن؟ بوستر هم بايد تغيير کنه؟
arman1356
1 July 2007, 06:21 PM
راستی من هم از قیافه سمند بدم نمی یاد اما با این موتور روی این بدنه مخالفم . دوست دارم موتورش 16 سوپاپ باشه تا گاز دادن باهاش حال بده . اگه کسی اطلاعات بیشتری داره بده ( در مورد انجام این کار) ضمنا" فکر کنم برنامه ECU هم باید تغییر کنه یا خودش رو عوض کرد تا بتونه زمان بندی سوپاپ ها رو درست تشخیص بده . در هر صورت فکر کنم با عوض کردن تنها موتور یا یر سیلندر نشه .
هر چه در چنته دارید بنویسید . راستی من تو همین فروم یه عکس از سمند ال ایکس با این موتور دیدم که خیلی خوشم اومد :icon_cool :icon_sad:
Raminium2001
14 October 2007, 03:35 PM
دوستان، میشه یک جوری مجوز تعویض موتور رو هم گرفت؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.