PDA

View Full Version : سئوال در مورد دستگاه تقویت انتن موبایل

castilla_ht
9 March 2006, 01:29 AM
سلام دوستان عزیز
چند وقت پیش در ماهواره در مورد دستگاهی به نام signal تبلیغ می کرد که انتن را در یک منطقه تقویت میکرد
من برای کارخانه که خارج شهر است و انتن موبایل در انجا ضعیف است احتیاج به این دستگاه دارم البته حسن این دستگاه این بود که با سیم به موبایل متصل نمی شد بلکه همان طور که خدمتتان عرض کردم انتن را در یک منطقه تقویت میکرد
از دوستان می خوام اگه شماره تلفنی از اون شرکت یا شرکت مشابهی دارند به من معرفی کنند
ممنون
حامد

نيوان
22 March 2006, 07:53 PM
سلام حامد جان
نام شركت: افرا تاب Afra Tab
وب سايت: www.afratab.com (http://www.afratab.com)
با آقاي شاهين فر يا ورشنگي (مسوولين فروش) صحبت كن. شركت غولي هستند واقعاً هم انكاره هستن، اگر خواستي بگو از طرف مهرداد صالح تماس مي‌گيرم.
از دوستان خوب من هستند و كارت رو خيلي خيلي خيلي عالي و منصفانه انجام ميدند. البته انو هم بگم كه قيمتاشون از 800 هزار تومان شروع ميشه تا به بالا براي تقويت...
اميد وارم كارت رو راه انداخته باشم:icon_surp

دوست عزیزم نوشتن تلفن در پست ممنوع است.

castilla_ht
23 March 2006, 12:38 AM
سلام دوست عزیز
می بخشید که به خاطر مشغله کاری دیر به این تاپیک سر زدم
من واقعا به این دستگاه احتیاج دارم و بعد از تعطیلات حتما با دوستان شما تماس می گیرم
واقعا از کمکت ممنونم و ساله همراه با شادی و موفقیت برات ارزومندم
حامد

mohat
26 April 2006, 04:23 PM
دوست عزیز بنظر شما بکارگیری چنین دستگاهی از جانب مشترک شبکه مجاز است؟!
بنظر می رسد با تقویت آنتن دهی (توان یک BTS) شعاع پوششی آن افزایش یابد و این باعث برهم خوردن طرح پیش بینی شده از جانب مخابرات خواهد شد.

F.®.A
27 April 2006, 03:21 AM
دوست عزیز بنظر شما بکارگیری چنین دستگاهی از جانب مشترک شبکه مجاز است؟!

بنظر می رسد با تقویت آنتن دهی (توان یک BTS) شعاع پوششی آن افزایش یابد و این باعث برهم خوردن طرح پیش بینی شده از جانب مخابرات خواهد شد.
افزايش توان bts كه دست ما نيست
اين دستگاه در واقع نسبت سيگنال به نويز را بالا ميبره به bts كاري نداره

mohat
27 April 2006, 10:47 AM
افزايش توان bts كه دست ما نيست
اين دستگاه در واقع نسبت سيگنال به نويز را بالا ميبره به bts كاري نداره
درسته که مستقیما توان BTS زیاد نمیشود و لی در واقع با زیاد کردن S/N نیز همان معنا را پیدا میکند و شعاع پوششی یک BTS زیاد می گردد. مثل کاری که repeater انجام می دهد. مخابرات در جاییکه نیاز به افزایش ظرفیت نیست و فقط افزایش پوشش (آنتن دهی) مد نظر است از repeater استفاده می کند. ولی طرح و اجرا دست خودش است.
حالا سوال من این بود که استفاده از دستگاهی دوستمان نام برد، بصورت شخصی و مستقل از مخابرات امکان پذیر است؟؟

نيوان
30 April 2006, 02:42 PM
درسته که مستقیما توان BTS زیاد نمیشود و لی در واقع با زیاد کردن S/N نیز همان معنا را پیدا میکند و شعاع پوششی یک BTS زیاد می گردد. مثل کاری که repeater انجام می دهد. مخابرات در جاییکه نیاز به افزایش ظرفیت نیست و فقط افزایش پوشش (آنتن دهی) مد نظر است از repeater استفاده می کند. ولی طرح و اجرا دست خودش است.
حالا سوال من این بود که استفاده از دستگاهی دوستمان نام برد، بصورت شخصی و مستقل از مخابرات امکان پذیر است؟؟

بله دوست عزيز ميشه،‌ من اين كار ور تو آجدانيه و ميدان آرژانتين انجام دادم.
ما در اصل دنبال يك دكلBTS نزديك ميگرديم و گيرنده رو به سمتش زوم ميكنيم بعد به تقويت كننده ميفرستيم و تقوت كننده به طور پيش فرض 2 كانال داره كه به سر هر كانال يك Mini BTS وصل ميشه كه تا شعاع 50 متر (باز) 15 متر بسته رو ميده كه ميشه به 4 و 6 و 10 كانال افزايشش داد،‌ ضمناً به هيچ عنوان غير قانوني نيست و نياز به مجوز مخابرات هم نداره... در خدمتيم :icon_cool

مهدی یوسفی
1 June 2006, 01:41 AM
سلام دوست عزیز اگه دوست داشتی با من مشورت کونید بد نیست چون قبلا من دستگاه سیگنال رو می آوردم ولی حالا دستگاههای بهتر و با کیفیت بالا وهزینه کمتر برای مصرف کوننده آوردم

F.®.A
9 June 2006, 08:57 AM
سلام دوست عزیز اگه دوست داشتی با من مشورت کونید بد نیست چون قبلا من دستگاه سیگنال رو می آوردم ولی حالا دستگاههای بهتر و با کیفیت بالا وهزینه کمتر برای مصرف کوننده آوردم ميشه مشخصات كامل (data sheet) اونا رو بزاريد و قيمت رو هم اعلام كنيد:icon_mad:

مهدی یوسفی
13 June 2006, 03:39 AM
سلام دوست عزیز
در مورد دستگاه وارداتی که من وارد می کنم چون دستگاههای که وارد می کنم در مورد مختلف زیاد شما لطفا برای من امیل بزن من هستم در خدمت شما.مرسی

F.®.A
13 June 2006, 07:07 AM
سلام دوست عزیز
در مورد دستگاه وارداتی که من وارد می کنم چون دستگاههای که وارد می کنم در مورد مختلف زیاد شما لطفا برای من امیل بزن من هستم در خدمت شما.مرسی
ميشه لطف كنيد و مشخصات يكي دو نمونه از اينهارو اينجا بزاريد اگه تصويري هم داريد بگزاريد
ممنون