View Full Version : فنر لول پرايد
ebimahvareh
4 November 2004, 01:58 PM
سلام
يكي از دوستان من ميگويد براي اينكه پرايد نرمتر شود بهتر است كه 1.5 الي 3 دور از فنر آن را ببريد و خودش نيز الان يك خودرو پرايد صفر خريده و هميكار را كرده و خيلي هم راضي است
لازم به توضيح است كه ايشان دريكي از تعميرگاههاي مجاز سايپا كار ميكنند
نظر شما دوستان چيست
محمد رضا محمدي
4 November 2004, 02:15 PM
تا منظور شما از نرمي چه چيزي باشه ؟؟
همه ميدونيم كه فنر بندي پرايد خيلي نرمه و بازي زياد داره ولي توي دست اندازهاي كوچك ميكوبه و سروصدا زياد داره كه البته مختص ماشين هاي كره اي هست ....
حالا شما چه انتظاري داريد؟؟؟
po2ya
4 November 2004, 02:47 PM
شما به جاي بريدن فنر كه كار اصلا اوصولي و علمي نيست! ور دارين فنر ها رو با نوع كوتاه تر عوض كنيد و فنر هاي اسپرت شهري بندازين هم ماشين ميخوابه هم فنر ها نرم تر عمل ميكنن!! 8)
payamix
4 November 2004, 04:00 PM
po2ya,
من نديدم فنر اسپرت آماده براي پرايد وجود داشته باشه.
Evanescence
4 November 2004, 05:59 PM
اگر بدتر نشه مسلما بهتر نميشه . به نظر من دستش نزن :?:
po2ya
4 November 2004, 07:40 PM
پيام جان اين مغازه اي كه من ميرم داره يعني خودش نما يندگي MADهستش و فنر اسپرت رپ داره خودش وارد كرده!
8) البته مال تيپ 7 رو نداره ولي واسه بقيه تيپها داره! :mrgreen: 8)
اگه خواستين بگين براتون تو پي ام آدرسش رو بدم! 8)
Top RPM
5 November 2004, 08:04 PM
بريدن فنر باعث خشك تر شدن ماشين مي شه. با توجه به نرم بودم كمك هاي پرايد استفاده از كمك فنر هاي اسپرت بهترين راه است. اين كمك ها به وفور در بازار يافت مي شوند
محمد رضا محمدي
5 November 2004, 10:38 PM
من پيشنهاد ميكنم براي جلو از كمك هاي فابريك خود سايپا و براي عقب از كمك هاي آمريكايي اسپرت استفاده كنيد عمر بالا و نرمي از خواص اين نوع كمكه كه البته الان ماركش در خاطرم نيست ....
amir_bk89
12 January 2005, 11:10 PM
من حدود يك و نيم دور از فنر لول رو بريدم چون عقب ماشين خيلي بالا و موقعي كه مي خواستم از پيچ ها عبور كنم با مشكل مواجه مي شدم كه با اينكار تا حدودي اين مشكل برطرف شده
در ضمن كمك عقب من ماركش دلفي آمريكا بود
فعلا كه ازش راضيم و مشكلي نداره
kasra03
9 March 2005, 03:19 AM
ببخشيد چرا كمك هاي جلو رو نبايد دست زد مگه چه فرقي ميكنه؟در ضمن منم پرايدم چند وقتي هس تو دست اندازا كوچيكم ميكوبه اعصابمو خورد كرده سر عمر نو هم هس :shock: چي كارش كنم؟اگه كمكا عقبشو عوض كنم چقدر برام خرج ميزاره؟
kasra03
9 March 2005, 09:32 PM
كسي نميدونه؟ :P
ashioone
14 March 2005, 10:46 PM
كمك هاي عقب يدونش حدودا 14000 تومان هستش
alireza_shd
31 March 2005, 09:00 AM
اگر به فنر بندي پرايد دست بزني حتمآ پشيمون ميشي! چون اگر ماشين سنگين بشه اون وقت اصلآ جواب نميده! (رو شاسي بايد بروني اون وقت تك تك ريك هاي كف جاده رو ميتوني بشماري :twisted: )
z_qz54
8 August 2006, 02:43 AM
با کم کردن ارتفاع پراید به هر نهوی ، ماشین توی تمام زوایای اتاق خلاصی پیدا میکنه.
k000m
8 September 2007, 10:14 AM
با کم کردن ارتفاع پراید به هر نهوی ، ماشین توی تمام زوایای اتاق خلاصی پیدا میکنه.
با نظر شما كاملا موافقم من فقط يك دور از فنر لول رو كوتاه كردم ولي فورا پشيمان شدم و دوباره فنر استاندارد ريره ماشين انداختم
k000m
26 September 2007, 12:01 PM
براي اينكه در پرايد صندوق دار كمي ارتفاع عقب ماشين رو كم كنيد مي توانيد در عقب از فنر لول استاندارد هاچ بك استفاده كنيد نتيجه خوبي ميگيريد :icon_cool
kimia84
26 September 2007, 12:28 PM
یک بار ماشینم بدجوری افتاد تو دست انداز سرعتم کم نبود. بعد از چند وقت متوجه شدم موقع بازی با گاز و کلاچ یه صدایی از زیر ماشین میاد. تلق تلق میکنه . از کمک فنرهاشه؟
k000m
29 September 2007, 09:55 AM
به احتمال خيلي زياد جلوبندي ماشين شما دچار مشكل شده حتما بازديد جلوبندي انجام دهيد
یک بار ماشینم بدجوری افتاد تو دست انداز سرعتم کم نبود. بعد از چند وقت متوجه شدم موقع بازی با گاز و کلاچ یه صدایی از زیر ماشین میاد. تلق تلق میکنه . از کمک فنرهاشه؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.