PDA

View Full Version : مشکل آینه بغل 206

saeed_charmer
8 March 2006, 11:43 PM
سلام من ایینه سمت رانندم همه رو یه چند متری دورتر نشون میده که نزدیک بود یه دو سه باری تصادف کنم
راهی برای درست شدنش هست

sina1808
9 March 2006, 01:14 AM
اون آينه اگه اينطوري نباشه شما ميتوني اصلا رانندگي كني ؟!!! :icon_razz

po2ya
9 March 2006, 11:14 AM
روی آینه پرایدا چیز خووبی نوشته !!!
اجسام از آنچه که در آینه میبینید به شما نزدیک ترند!
اینه اگه اینجووری نباشه که بیچاره میشه آدم که همش بقلشوو میبینه 2 زار جای ویراژ دادن نداره آدم!

Sajady
9 March 2006, 11:16 AM
اين يه مزيته، از جائي كه نقطه چين شده اينه محدب ميشه تا زاويه ديد بيشتري داشته باشه و علت دور نشون دادنش هم به همين دليله.

alighasser
9 March 2006, 11:37 AM
دوست عزیز،

اگر از آیینه ایرانی استفاده کنی این حالت رو نداره و تصویر اون حقیقیه ، یعنی هر چی که میبینی اندازه و فاصله واقعیه ...

چند وقت پیش جفت آیینه های من رو دزد زد ، رفتم تو سورنا یه شیشه اتومبیل هست دادم جفتشو ایرانی انداخت بعد دیدم چقدر فرق داره ... یعنی اون انحناء فابریکارو نداره ...

البته بگم که سعی کن با همین فابریک عادت کنی که خیلی وقتها به دادت میرسه ... من هم بعد از چند روز دوباره اصلی شو گیر آوردم و عوضش کردم ...

پیروز باشید ... :icon_cool

farhad_k
11 March 2006, 03:57 PM
من اگه میشد سمت راستی رو هم میدادم اینطوری کنند تا شب ها از دست ماشین های عقبی که با نور بالا حرکت میکنند راحت بشم.

m_eslam
7 May 2007, 05:08 PM
آيينه هايي كه به صورت استاندارد روي هر اتومبلي نصب ميشن ، بهترين ديد رو روي اون ماشين دارن ، سعي كنين با اونها كنار بياين ، چون چيز ديگري به كارتون نخواهد آمد . ضمنا" اگر آينه اي محدب نباشه ، نقاط كورش بسيار زاد خواهد بود كه در اون شرايط بيشتر خطر آفرين هستند.