PDA

View Full Version : راهنمايي در پاكت پي سي pda2k

ehsan222
7 March 2006, 09:52 PM
1.چه جوري themes رو عوض كنم و وقتي مي خوام عكسي رو رو صفحه بندازم كامل نمي افته(قسمت بالا و پايين گوشي رنگ سبز است چه جوري خود عكس بشه؟)
2.وقتي ميرم قسمت آلبوم گوشي عكس هاي كه تو مموري مارد هست نشون نمي ده ولي تو قسمت picture نشون ميده مشكل چيه؟
ممنون

ehsan222
7 March 2006, 10:06 PM
يك سوال ديگه داشتم من قبل از اين كه برنامه ي platform 4 player بريزم mp3 رو با media player گوش مي كردم اما وقتي platform 4 player رو ريختم mp3 با اين برنامه باز ميشد اما برنامه زياد خوب نبود remove كردم اما الان mp3 كليك مي كنم ثقخق مي ده مي گه هيچ برنامه نيست كه باهاش باز كنم اما media PLAYER هستش!!!!چيكار كنم؟؟؟؟
ممنون

kevin_m_bb
8 March 2006, 01:36 AM
يك سوال ديگه داشتم من قبل از اين كه برنامه ي platform 4 player بريزم mp3 رو با media player گوش مي كردم اما وقتي platform 4 player رو ريختم mp3 با اين برنامه باز ميشد اما برنامه زياد خوب نبود remove كردم اما الان mp3 كليك مي كنم ثقخق مي ده مي گه هيچ برنامه نيست كه باهاش باز كنم اما media PLAYER هستش!!!!چيكار كنم؟؟؟؟
ممنون
فکر نمی کنم راه حلی باشه
شما می تونین از طریق خود ویندوز مدیا پلیر ویندوز اونو باز کنید به اینصورت که وارد برنامه شده و یک play list رو انتخاب کرده و قسمت منوی زیر صفحه open file رو بزنید و فایل مورد نظر رو انتخاب کنیدیا از mp3 player هایی که در سایت هست استفاده ببرید

1.چه جوري themes رو عوض كنم و وقتي مي خوام عكسي رو رو صفحه بندازم كامل نمي افته(قسمت بالا و پايين گوشي رنگ سبز است چه جوري خود عكس بشه؟)ممنون
تم ها رو باید در شاخه ویندوز کپی کنید و سپس از منوی today تم مورد نظر رو انتخاب کنید
در مورد سوال دوم حتما باید عکس هم سایز با صفحه باشد
1
2.وقتي ميرم قسمت آلبوم گوشي عكس هاي كه تو مموري مارد هست نشون نمي ده ولي تو قسمت picture نشون ميده مشكل چيه؟
ممنون
باید در قست task bar بالا مسیر رو عوض کنید (دقیقا مثل pc)

ehsan222
8 March 2006, 10:21 PM
در آلبوم تو قسمت task bar آدرس عكس هامو تو مموري كارد ميزنم اما نشون نميده؟

kevin_m_bb
8 March 2006, 11:00 PM
در آلبوم تو قسمت task bar آدرس عكس هامو تو مموري كارد ميزنم اما نشون نميده؟
شما فایل ها رو در داخل پوشه ای در مموری دارید یا در خود مموری؟؟؟

ehsan222
9 March 2006, 07:31 PM
داخل پوشه دارم

kevin_m_bb
9 March 2006, 10:20 PM
داخل پوشه دارم
شما نباید بر روی storage card کلیک کنید بلکه علامت + رو باید بزنید سپس محتویات داخل storage card رو نشون می ده سپس بر روی فولدر مورد نظر کلیک کنید:icon_cool

ehsan222
9 March 2006, 10:30 PM
دوست عزيز خيلي خيلي ممنون

ehsan222
9 March 2006, 10:35 PM
ببخشيد يك شوال داشتم من موضوع گذاشتن زنگ message خواندم و همون كارم كردوم و
بعد از اينكه فايلي رو كه مي خواهي كپي كردي براي تغيير زنگ آدرس زير رو دنبال كن
START / SETTINGS /( PERSONAL) SOUND &.../ NOTIFICATIONS / EVENT
بعد از داخل گزينه ها
MESSAGING : NEW TEXT MESSAGE
اين كارارو كردم گزينه NEW TEXT MESSAGE رو انتخاب مي كنم و زنگم هم انتخاب مي كنم وقتي كه ok مي كنم دوباره وارد قسمت NOTIFICATIONS / EVENT مي شم تو قسمت event شزفهرثسغدز:ذثلهدسغدزث يعني دوباره مثل اولش ميشه چيكار كنم؟؟؟؟

kevin_m_bb
9 March 2006, 10:42 PM
ببخشيد يك شوال داشتم من موضوع گذاشتن زنگ message خواندم و همون كارم كردوم و
بعد از اينكه فايلي رو كه مي خواهي كپي كردي براي تغيير زنگ آدرس زير رو دنبال كن
START / SETTINGS /( PERSONAL) SOUND &.../ NOTIFICATIONS / EVENT
بعد از داخل گزينه ها
MESSAGING : NEW TEXT MESSAGE
اين كارارو كردم گزينه NEW TEXT MESSAGE رو انتخاب مي كنم و زنگم هم انتخاب مي كنم وقتي كه ok مي كنم دوباره وارد قسمت NOTIFICATIONS / EVENT مي شم تو قسمت event شزفهرثسغدز:ذثلهدسغدزث يعني دوباره مثل اولش ميشه چيكار كنم؟؟؟؟
پس از اینکه وارد قسمت event می شوید باز بر روی MESSAGING : NEW TEXT MESSAGE می روید؟؟
اگر منظورتون تغییر آنچه در event هست که برا منم می شه یعنی از حالت text message در می آد و چیز مهمی نیست!!!
در ضمن در حالت عادی اون فایل رو موبایل شما می خونه؟؟؟
کلمات آخرتون رو نفهمیدم

ehsan222
10 March 2006, 01:23 AM
زنگ message همون مه انتخاب مي كنم زنگ ميزنه ولي آهنگه كه ميزارم براي زنگ حدود 2 دقيقه هستش و وقتي كه message مي ياد حتي وقتي كه message رو باز مي كني آهنگ كامل مي زنه قطع نمي شه بايد حتما 2 دقيقه رو بزنه ؟؟؟؟مشكل چيه؟

kevin_m_bb
10 March 2006, 12:37 PM
زنگ message همون مه انتخاب مي كنم زنگ ميزنه ولي آهنگه كه ميزارم براي زنگ حدود 2 دقيقه هستش و وقتي كه message مي ياد حتي وقتي كه message رو باز مي كني آهنگ كامل مي زنه قطع نمي شه بايد حتما 2 دقيقه رو بزنه ؟؟؟؟مشكل چيه؟
بلی در ppc من هم به همین صورت است متاسفانه!!!:icon_mad:

ehsan222
10 March 2006, 03:24 PM
kevin جان تو يكي از topic ها كه شما نوشته بوديد براي پخش تصويري در pda2k از nokia converter استفاده مي كني براي تبدبل اين برنامه تو سي دي 6600 هست؟يا كجا ميشه گير بياري
2.مي گفتن با smart movie مي شه اين كارو كرد ولي طرز كارشو لطف مي كنين بگين؟
3.كدوم كيفيت بهتري دارن؟

kevin_m_bb
10 March 2006, 05:10 PM
kevin جان تو يكي از topic ها كه شما نوشته بوديد براي پخش تصويري در pda2k از nokia converter استفاده مي كني براي تبدبل اين برنامه تو سي دي 6600 هست؟يا كجا ميشه گير بياري
3.كدوم كيفيت بهتري دارن؟
خیر در cd نیست
در این تاپیک (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=18121) توسط a,metalica به طور کامل گفته شده
من با این برنامه مشکلی ندارم و کار باهاش خیلی ذاحته

john110
10 March 2006, 07:32 PM
خسته نباشيد.
موقعي كه PDA2 رو هارد رسيت ميكني بعد از اينكه دوباره بالا مي آد ازت ميخواد كه اسم operator رو انتخاب كني. لطفا در انتخاب آن منو راهنمايي كنيد

lover
10 March 2006, 08:57 PM
خسته نباشيد.
موقعي كه PDA2 رو هارد رسيت ميكني بعد از اينكه دوباره بالا مي آد ازت ميخواد كه اسم operator رو انتخاب كني. لطفا در انتخاب آن منو راهنمايي كنيد
قبلا گفته شده بود جستجو کنید به این گزینه که رسیدید cancel را بزنید!!!!

ehsan222
12 March 2006, 05:54 PM
من هنذفرب بلوتوث مدل jabra BT 250v خريدم گوشيم pda2k نمي تونم نصبش كنم ممكنه راهنماييم كنيد ممنون

kevin_m_bb
12 March 2006, 06:51 PM
من هنذفرب بلوتوث مدل jabra BT 250v خريدم گوشيم pda2k نمي تونم نصبش كنم ممكنه راهنماييم كنيد ممنون
برای اضافه کردن هندزفری به آدرس زیر بروید
Bluetooth Manager==New==Hands-free/....==Next==Next
پس از سرچ دستگاه خود را انتخاب نمایید:icon_cool

ehsan222
12 March 2006, 08:02 PM
هنذفريم نصب شد ولي خرخر مي كنه؟ مشكل چيه مدلشم خوبه نبايد خرخر كنه

ehsan222
12 March 2006, 08:22 PM
2.نوشته شده توسط kevin_m_bb
سعید جان من خودم pda2 دارم (اگه نگاه می کردی به پرفایلم می فهمیدی)
و به راحتی این کار رو انجام می دم
این برنامه رو امتحان کنید
download
رفتم download اما نشد ميشه بگين چه جوري

ehsan222
13 March 2006, 03:21 AM
من فايل ويديويي رو با smart movie باز كردم و طبق مراحل گفته شد رفتم اما تو يكي مراحل گفته شده بود save to my computer كه من نديدم ولي save movie رو زدم و قسمت play back quality در قسمت setting . other رو انتخاب كردم و در قسمت profile گزينهي video color pda device رو انتخاب كردم بعد save شد ريختم تو گوشي با media player اجرا كردم كامل full screen نشد
1.مشكي هست؟
2.چرا تو smart movie گزينهي save to my computer نيست
3.اگه درست انجام دادم احتياج به بر نامه اي براي پخش full screen هست؟
4.احتياج به برنامه هست؟ممنون

kevin_m_bb
13 March 2006, 01:34 PM
2.نوشته شده توسط kevin_m_bb
سعید جان من خودم pda2 دارم (اگه نگاه می کردی به پرفایلم می فهمیدی)
و به راحتی این کار رو انجام می دم
این برنامه رو امتحان کنید
download
رفتم download اما نشد ميشه بگين چه جوري
من این پست رو در تاپیک دیگه زده بودم و شما اومدید در این تاپیک مطرح کردید
بحث رو در این (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=17969) تاپیک ادامه دهید

ehsan222
13 March 2006, 02:45 PM
اگه ميشه 3 سوال ديگمو جواب بدين
ممنون

kevin_m_bb
13 March 2006, 04:42 PM
اگه ميشه 3 سوال ديگمو جواب بدين
ممنون
بهتر است سوالتان رو از جناب A,Metallica که در اینباره در این تاپیک (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=18121)توضیح دادند بپرسید:icon_cool

Norther
21 March 2007, 08:54 PM
درباره عکس که گفتی اول باید خود عکس رو تو کامپیوتر با برنامه ACD see ببری به resoloution 250 * 300 بعد با active sync کپی کنی و بعد بزاری Background

am!n
22 March 2007, 02:21 AM
تاپيك به قسمت صحيح انتقال داده شد.

mohammad51
27 March 2007, 04:16 AM

دوست عزيز شما بايد يك موزيك انتخاب كني كه از لحاظ اندازه موزيك كم باشه تا دچار همچنين مشكلي نشي:icon_cool

mohammad51
27 March 2007, 04:27 AM
3.كدوم كيفيت بهتري دارن؟

دوست عزيز شما ميتوني با converter هايي كه در داخل تاپيك معرفي شده استفاده كني كافي هر فيلمي رو كه ميخواي به 3jpتبديل كني و داخل گوشيت بگذاري و پخش كني

از لحاظ كيفيت هم منظور شما رو متوجه نشدم؟اگر نصبت به فيلم اوليه ميگي يك مقداري افت ميكنه:icon_cool

ياحق