PDA

View Full Version : استفاده از تلفن بیسم به عنوان پریز تلفن!!!!

kevin_m_bb
7 March 2006, 03:14 PM
من می خواستم از یه تلفن بیسیم یه سیم بکشم و دوباره به مودم یا یه تلفن دیگه وصل کنم
یعنی اینکه این تلفن هایی که خیلی دوربرد هستند رو به یه طریقی به مودم وصل کنم به نظر شما این کار شدنیه؟؟:icon_razz

castilla_ht
9 March 2006, 01:21 AM
سلام
دوستان من هم واقعا به این احتیاج دارم کسی هست بتونه کمکمون کنه ؟
ممنون
حامد

pedram55
9 March 2006, 10:12 AM
من فکر کنم اين کار را با هر تلفن بيسيمي نشه انجام داد ولي به هرحال اينجا را يه نگاه بندازيد بد نيست
http://www.senaofr.com/data/

پریشان دل
6 September 2006, 01:06 AM
سلام
دوست عزیز در تمامی تلفنهای بیسیم در قسمت گوشی هیچ خط تلفنی نیست این فقط فرکاس بیسیم هست که ارتباط میده به هر حال در گوشی دستی خطی برای گرفتن نیست من مطمئن هستم شغلم تعمیر کاری تلفن ثابت هست

abaratian
6 September 2006, 07:44 PM
آخ منم خیلی به این نیاز دارم
اگه یکی بتونه کیتشم طراحی کنه خویه. پریز تلفن بیسیم

پریشان دل
7 September 2006, 12:41 AM
آخ منم خیلی به این نیاز دارم
اگه یکی بتونه کیتشم طراحی کنه خویه. پریز تلفن بیسیم
ذوست عزیز در کوشی بیسیم چیزی جز فرکانسهای رادیویی وجود ندارد ولی خط تلفن فقط ولت مستقیم بصورت dc وجود ندارد یعنی این دو اصلا به هم مرتبط هم نیستند باز شما حرف خودتون رو بزنین

castilla_ht
7 September 2006, 12:48 AM
سلام دوستان عزيزم
اون اولا من يه مودم داشتم كه بايد شماره تلفن را با گوشي تلفن ميگرفتي بعد گوشي را روي مودم مي زاشتي يعني مودم خودش به خط تلفن وصل نبود . تو فيلمهاي قديمي ام اگه دقت كني بعضي موقع ها ميبيني .. بايد دنبال هم چين چيزي باشيم كه اگه پيدا شه گوشي تلفن بيسيم رو روش ميزريم.
براي اطلاع كامپيوترم اسپكتروم اسمش بود و فقط برنامه بيسيك رو اجرا مي كرد و با نوار كاست روش اطلاعات مي رختم..
راستي من 27 سالمه . فكر بد نكنيد ها
قربان همه
حامد

hapahopa
7 September 2006, 01:11 AM
من می خواستم از یه تلفن بیسیم یه سیم بکشم و دوباره به مودم یا یه تلفن دیگه وصل کنم
یعنی اینکه این تلفن هایی که خیلی دوربرد هستند رو به یه طریقی به مودم وصل کنم به نظر شما این کار شدنیه؟؟:icon_razz

فکر نمی کنم این کار شدنی باشه ...
ولی اگه سیم مودمت به پریز وصل نمیشه ... می تونی یه مودم بلوتوس بگیری و مورم رو بزنی به پریز تلفن و در اتاق دیگری با کامپبوتر مجهز به بلوتوس بری اینترنت ... مودمش هم حدود 80 - 90 تومان ایناست فکر کنم .

مرسی.
میلاد.

ATOS
8 September 2006, 01:08 PM
دستگاهی شبیه مودم های ADSL وجود داره که میتونه DATA رو از طریق خطوط انتقال برق انتفال بده:icon_cool و جالبه بدونید ناسا تصمیم داره در فضا نیروگاههای برق ایجاد کنه:icon_evil و از طریق امواج انرژی حاصل رو به زمین انتقال بده:icon_surp
.
نتیجه:
کاری که دوستمون بهش اشاره کرده با تجهیزات جانبی شدنی است ولی اینکه در بازار ایران با قیمت معقول بشه تهیه کرد جای بررسی داره:icon_razz